Κάτι γεννιέται στο Σύνταγμα !!

Εδώ τα επιλεγμένα άρθρα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Κάτι γενιέται στο Σύνταγμα !!

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Μάιος 2011, 09:44

ΑΑΑΑΑΑΑΑ ο Αριστείδης! :xara: :xara:
Εσύ είσαι βρε ο jack? :lol: Ατιμο! Και δε μου είπες τίποτα! :hitlol:
Ενα είναι βέβαιο. Θα ξανασυναντηθούμε όλοι στα ζωντανά (και όχι μαρμαρένια) αλώνια αυτής της πάλης! :thumb:

Κι εγώ χάρηκα που σε γνώρισα παλήκαρε. :D

Είναι απ'αυτούς που με "μαρκάρησαν" στενά για προστασία, που σας έλεγα, παίδες...

(πιο "παιδί" από σας, με τίποτα, αλλά πιο τρελή θα το δεχτώ :loco: )
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Μάιος 2011, 09:56

Εβαλού μου, ναι. Οι γιουτουμπεράδες "βασουλα" με ξέρουν... ειδικά αυτοί που δεν έχουν γραφτεί εδώ, βασούλα με φωνάζουν. Δε με χαλάει, απεναντίας μ'αρέσει. Θυμάμαι το μπαμπάκα μου που με φώναζε έτσι, και προς τιμήν του είχα φτιάξει το ακάουντ μ'αυτό το νικ τότε... τη μέρα εκείνη που'φτιαχνα το ακάουντ (το 2007 νομίζω) τον νοσταλγούσα πολύ. :)

Όσοι δεν καταφέρατε να κατέβετε ακόμα, ΠΡΕΠΕΙ να πάτε. Είναι ένας αγώνας που πρέπει να στηρίξετε έμπρακτα με την παρουσία σας. Ενας αγώνας για την ίδια σας τη ζωή πλέον.
Θα νιώσετε κάτι που πολλοί ίσως να μη νιώσατε ποτέ. Οι παλιότεροι, ίσως κάποτε...ίσως... Επί πολυτεχνείου δεν ήμουν Ελλάδα, αλλά από τα πλάνα που βλέπαμε, κάπως έτσι πρέπει να ήταν και τότε...

Βλέποντας σήμερα τον Άδωνι στο πρωινό του Μέγκα (πριν ξεκινήσω για δουλειά), μου'ρθε πάλι μια αναγούλα όταν έθετε το δίλημμα που μας παρουσίασε ότι έθεταν οι ξένοι στην ΕΕ. "Ή θέλετε να παραμείνετε στη δύση, ή θα γίνετε τριτοκοσμικοί". (δε λέει στην ΕΕ, λέει στη "δύση"... να μας το φορέσει πιο γλυκά)

'Εχουν ΛΥΣΣΑΞΕΙ στα διλήμματα και τους εκβιασμούς. Από Δαμανάκη μέχρι ΛΑΟΣ! Και φυσικά οι ξεφτίλες δήθεν πατριώτες του ΛΑΟΣ που προσυπέγραψαν μνημόνιο με τέτοιον όρο που σημαινει ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, συνεχίζουν το εκβιαστικό τροπάρι... Από τον ΓΑΠ κάπου το περιμένω, ήξερα πού ανήκει εξ αρχής. Από αυτούς ειδικά ,(με τον εαυτό μου θυμώνω που έκανα τη μαλακία να τους πιστέψω και να τους ψηφίσω κάποτε) αυτή η στάση των εκβιασμών, της προδοσιας και της συνεχόμενης εξαπάτησης, μου κάνει πολύ πιο ασυγχώρητη, μου κάνει αηδιαστική :emetos: και απορώ με το θράσος τους απ'τη μια, αλλά και με την "χλιαρή" έως ανύπαρκτη αντίδραση αυτών που τους ψήφιζαν (ή εξακολουθούν να τους ψηφίζουν) απ'την άλλη... Μη δω μπροστά μου κανέναν από δαύτους... μόνο αυτό σας λέω. Γιατί αν τύχει και πέσει κανένας στο δρόμο μου (ειδικά Αδωνις ή Καρατζας), το "συμβάν" με τη χαστούκα της Αθίνη στη Δήμητρα, θα φαντάζει ανεκδοτάκι. Εγώ θα χυμήξω για να ξεσκίσω πραγματικά... :swear:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
jackinthebox
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από jackinthebox » Σάβ 28 Μάιος 2011, 10:03

Tα ελεγες και χθες βασουλα και συμφωνω 100%. Και εγω ο μαλακας τους ψηφισα το 2004 και τωρα δεν θελω να τους βλεπω. Που να κοβοτανε το κουλο μου. Η ξεφτίλα ειναι μεγαλη και δεν θα φυγει με τις δικαιολογιες που δινουν. Ειδα το Μεγκα και γω το πρωι. Καλυτερα τα ελεγε ο αριστερος και ασ μην τη γουσταρω με τιποτα την αριστερα. Τα ελεγε πιο σωστα πως να το κανουμε.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Σάβ 28 Μάιος 2011, 11:42

Divine Sinner έγραψε:Oλες οι μαλ..ς συνηθησμενες ειναι στην Ελλάδα.
Αν καποιον δεν τον ενοχλει να δει το μικρο παιδι του με ανοιγμενο κεφάλι ας το κάνει...
θα συμφωνήσω, δεν πιστεύω ότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι θα έσερναν τα παιδιά τους κοντά σε potential street-fights να αποδείξουν τι; αυτά είναι κατ' εμέ δυτικές χαζομάρες, αν κάτι πάει στραβά το παιδί ή το μωρό θα επηρρεαστεί ΜΟΝΙΜΑ ανεπανόρθωτα κι ίσως υπάρξει σοβαρή σωματική βλάβη από ένα δακρυγόνο που ούτε καν έπεσε κοντά.
το θεωρώ ανευθυνότητα.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Σάβ 28 Μάιος 2011, 11:44

Βασούλα έχεις βοηθήσει όσο λίγοι γιουτιούμπερς στην αφύπνιση των Ελλήνων. Ο μισθός σου θα είναι μεγάλος σε άλλα επίπεδα ζωής. Ο Θεός να σε φυλάει και να σε έχει καλά.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Σάβ 28 Μάιος 2011, 11:52

jackinthebox έγραψε:Tα ελεγες και χθες βασουλα και συμφωνω 100%. Και εγω ο μαλακας τους ψηφισα το 2004 και τωρα δεν θελω να τους βλεπω. Που να κοβοτανε το κουλο μου. Η ξεφτίλα ειναι μεγαλη και δεν θα φυγει με τις δικαιολογιες που δινουν. Ειδα το Μεγκα και γω το πρωι. Καλυτερα τα ελεγε ο αριστερος και ασ μην τη γουσταρω με τιποτα την αριστερα. Τα ελεγε πιο σωστα πως να το κανουμε.
είδα Παπαρήγα μέγκα, κι έπρεπε να αναφέρει κάπου την λέξη πατρίδα, κι είπε "ας το πούμε πατρίδα" ή κάπως έτσι, ενδεικτικό ότι ορισμένα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά στο ΚΚΕ, αν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιεί την λέξη. κι αν έχει ας μην την λέει καθόλου, καλύτερα αυτό παρά να δείχνει πως διστάζει να αναφερθεί στην χώρα μας με τέτοιους όρους.

κατάλαβα πολλά χθες από τις δηλώσεις της Παπαρήγα και τον τρόπο που μίλησε στην Τρέμη. κατάλαβα όλους τους κινδύνους που έχει να τους ψηφίσω, και χαμογέλασα γιατί οι κίνδυνοι είναι όχι για μένα αλλά για το σύστημα. ακριβώς δηλαδή αυτό που θέλω να πετύχω: το κρασάρισμά του.
Άβαταρ μέλους
Joy
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 28 Μάιος 2011, 13:29

Επί τέλους τα κατάφερες και κατέβηκες!! :xara: :xara:
Στη συνέλευση πήγες καθόλου?
Τους ακούω από το Zougla Radio και αγαλλιάζει η ψυχή μου. Επι τέλους ακούω φωνή ψυχής. Ακούω τη φωνή τη δική μας, τη δική μου.

Κατέβηκα την πρώτη μέρα κα χτές και θα συνεχίσω και σήμερα και αύριο και όσο χρειαστεί.
Δεν ξέρω που θα μας βγάλει όλο αυτό, μπορεί κα αύριο να ξεθυμάνει και να σταματήσει (που δεν το νομίζω) αλλά αυτό που ζω, που ζούμε όλοι εκεί κάτω είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει ποτέ. Είναι τόσο όμορφο να βλέπεις την ψυχή των ανθρώπων να καθρεφτίζεται στα πρόσωπά τους και στη φωνή τους.
Δίπλα σου να είναι μιά κυριούλα (αυτές είναι και οι πιό αγριεμένες :swear: ), από την άλλη ένας παππούς, παραδίπλα ένας μοϊκάνας με εκατό σκουλαρίκια, πιό κει ενας έφηβος και όλοι μαζί να πιάνουμε κουβέντα και όλοι μα όλοι με την ίδια έκφραση στο πρόσωπο.
Δεν υπάρχουν ομάδες, δεν υπάρχουν κόμματα, δεν υπάρχουν κοινωνικά στρώματα. Μία ομάδα μόνο ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ :grflag: που τους φτύνουμε την ψυχή μας στα μούτρα..

Και ας ακούω απο διάφορους ότι όλο αυτό είναι κατευθυνόμενο ή ακόμα και αν δεν είναι ότι στην πορεία του χρόνου θα το φέρουν στα μέτρα τους. Μπορεί...μπορεί και όχι όμως..
Δεν πιστεύω στην παντοδυναμία τους, δεν είναι ρομπότ ή κομπιούτερ για να μην κάνουν λάθη ή να μην έχουν υπολογίσει κάποιες παραμέτρους..
Όταν πάνε να σε βιάσουν δεν θα πεις ααα θα κάτσω ακίνητος και ότι γίνει γιατί τότε είναι σίγουρος ο βιασμός. Το ένστικτό σου θα σε κάνει να αντιδράσεις και το ρημάδι το ένστικτο είναι ανεξέλεγκτο και δίνει δύναμη και υπάρχουν πιθανότητες να χώσεις μία γερή στον βιαστή και να τον αφήσεις στον τόπο.

Βίκυ, έχω την αίσθηση ότι με τον τρόπο σου έχεις να προσφέρεις σε όλο αυτο που γίνεται...
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Σάβ 28 Μάιος 2011, 13:31

Αχινέ, σόρι που δε σε πήρα, αλλά το ζώον είχα ξεχάσει το κινητό στο μαγαζί.
Δεν πειράζει καλή μου ArELa :rose: :rose:
Θα ήθελα όλοι σήμερα να δείτε από την αρχή όλα τα σχόλια της ανάρτησης
"Κάτι γενιέται στο Σύνταγμα !!"
Ο λόγος απλός, στην αρχή υπήρχαν επιφυλακτικά σχόλια και στο τέλος
είστε όλοι στην τρελή χαρά (και εγώ μαζί σας) για αυτό που γίνεται πάνω στο Σύνταγμα.
Από την προηγούμενη Κυριακή που 10-20 "βλαμένοι", βάλανε σκοπό να πολεμήσουν το ΔΝΤ,
καλώντας τον κόσμο να έρθει στο Σύνταγμα, να υπογράψει και να γνωριστεί με αυτο το κίνημα,
που είναι ένα ακόμη κομμάτι της Ανοιχτής Συνέλευσης Κινημάτων, πέρσαε σχεδόν μια βδομάδα, πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα!!
Μαζί με την κούραση όλης αυτής της βδομάδας, να τα βάζεις με θεριά ανήμερα !!
(Ποιος ωφελείται; http://axinosp.blogspot.com/2011/05/blog-post_28.html
Φασίστες-Κομμουνιστές-Μπαχαλάκηδες-κοινή γραμμή http://axinosp.blogspot.com/2011/05/blog-post_1060.html)
Να ξεκλέβεις 3-4 ώρες από το μαγαζί και την οικογένεια σου και να στήνεσαι πάνω στο Σύνταγμα,
μιλώντας ατελείωτα με άγνωστους ανθρώπους που περιμένανε να τους δώσεις λίγη χαρά,
λίγη ελπίδα γι'αυτό που γίνεται στην χώρα μας αυτή την στιγμή !!
Το καλύτερο μακράν ήταν αυτό χτες το απόγευμα !!
«Αγανακτισμένοι» νεόνυμφοι [βίντεο] http://axinosp.blogspot.com/2011/05/blog-post_9522.html

Ίσως σας έχω και μια έκπληξη από αύριο αγαπητοί μου Ιδεογραφίτες,
κάτι που θα άλλάξει το Ελληνικο πολιτικό σκηνικό, για πάντα και θα βάλει, όλα μα όλα, τα χρεοκοπημένα
Ελληνικά πολιτικά κόμματα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, κάτι που θα κάνει όλους τους Ευρωπαίους
να μιλάνε με δέος για την Ελλάδα !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Μάιος 2011, 13:45

Joy έγραψε:Δεν υπάρχουν ομάδες, δεν υπάρχουν κόμματα, δεν υπάρχουν κοινωνικά στρώματα. Μία ομάδα μόνο ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ :grflag: που τους φτύνουμε την ψυχή μας στα μούτρα..
:urock: :ups:
Joy έγραψε:Και ας ακούω απο διάφορους ότι όλο αυτό είναι κατευθυνόμενο ή ακόμα και αν δεν είναι ότι στην πορεία του χρόνου θα το φέρουν στα μέτρα τους. Μπορεί...μπορεί και όχι όμως..
Κατευθυνόμενοο από πού; ΑΝ είναι από κάπου κατευθυνόμενο, σίγουρα είναι για καλό μας. Το "κάπου" αυτό δηλ, υπέρ μας. Μου κάνει αδιανόητο να το οργάνωσε καμία ΣΙΑ, με δεδομένο ότι ο ΓΑΠ είναι κατάδικός τους και δε θα διανοούνταν να γκρεμίσουν οι ίδιοι αυτόν που παραδίδει την Ελλάδα αμαχητί.

Όμως ναι, υπάρχει ο κίνδυνος να το φέρουν στα μέτρα τους. Φρέσκιοι ενο-εξερχόμενοι των μαντριών, ειναι ακόμη ζαλισμένοι και αβέβαιοι. Ένας γελαδάρης ξύπνιος να'ρθει, τους ξαναπρογκάει μέσα στα παχνιά.
Γι'αυτό ανέβασα αυτό και στο κανάλι μου στο ΥΤ http://www.youtube.com/user/vasoula2908 και στο φάτσαμπουκ http://www.facebook.com/note.php?create ... 6985102415, και εδώ σε άλλο νήμα: (ας το βάλω και εδώ)

Η έκτακτη σύσκεψη είναι ενδεικτική της νευρικότητας που έχει προκαλέσει στην ηγεσία αυτή η πρωτόγνωρη αυθόρμητη ΕΞΩ ΑΠ'ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ κίνηση των πολιτών.

Επιδιώκουν συναίνεση, λες κι αν συμφωνήσουν αυτοί, σημαίνει πως συμφωνούμε κι εμείς.

Η εντονότερη προπαγάνδα ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ/ΔΙΛΗΜΜΑΤΩΝ από τα ΜΜΕ, είναι έκδηλη.
Θα επιδιώξουν να μας χώσουν στα μαντριά τους πάλι.

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ.
ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ!

Αχινέεεεεε :urock:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Σάβ 28 Μάιος 2011, 13:52

Θέλω να κάνω τόσες παραθέσεις γιά όσα διάβασα και είδα παραπάνω , αλλά επειδή θα τα κάνω μαντάρα :loco: περιορίζομαι σε :
:urock: :clap: :respect: :ups: :xara: :dance:

Αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει , ούτε στο πολυτεχνείο γιατί τότε δεν υπήρχε αυτό το επίπεδο αφύπνησης. Τότε ακόμα "έπαιζε" ο διαχωρισμός σε κόμματα και ιδεολογίες.

Αυτό που γίνεται στην πατρίδα μας :grflag: είναι πάνω από ιδεολογίες και περιχαρακώσεις.
Είναι τεράστιο βήμα :dance:
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Μάιος 2011, 13:55

Θα τολμούσα να το πω Μεγαλειώδες ΚαλΕλάκι μου, αλλά μαζεύομαι ακόμα, και ελέγχω τον έμφυτο ενθουσιασμό μου... Είμαι συγκρατημενα χαρούμενη ας πούμε. :D
Κι αυτό γιατί φοβάμαι μη μας το καπελώσουν... όπως είπα, είναι νεοεξερχόμενοι πολλοί απ'τα μαντριά... ή προσωρινά εξερχόμενοι...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 28 Μάιος 2011, 13:59

Κατευθυνόμενοο από πού; ΑΝ είναι από κάπου κατευθυνόμενο, σίγουρα είναι για καλό μας. Το "κάπου" αυτό δηλ, υπέρ μας. Μου κάνει αδιανόητο να το οργάνωσε καμία ΣΙΑ, με δεδομένο ότι ο ΓΑΠ είναι κατάδικός τους και δε θα διανοούνταν να γκρεμίσουν οι ίδιοι αυτόν που παραδίδει την Ελλάδα αμαχητί.
Υπάρχουν και κάποιοι που συνομοσιολογούν πάνω σε συνομοσιολογίες και αυτό είναι ότι χειρότερο, καταλήγει σε μηδενισμό.
Ίσως σας έχω και μια έκπληξη από αύριο αγαπητοί μου Ιδεογραφίτες,
κάτι που θα άλλάξει το Ελληνικο πολιτικό σκηνικό, για πάντα και θα βάλει, όλα μα όλα, τα χρεοκοπημένα
Ελληνικά πολιτικά κόμματα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, κάτι που θα κάνει όλους τους Ευρωπαίους
να μιλάνε με δέος για την Ελλάδα !!
Τώρα μ εφτιξες άσχημα!!!
Ανυπομονώ!!!
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Μάιος 2011, 14:05

Κι εμένα μ'έφτιαξε αυτό, και ακόμα περισσότερο γιατί τον γνώρισα, είδα την ενέργεια που κουβαλάει και δεν αστειεύεται ο μεγάλος!

Αχ ρε Χαρούλα, έπρεπε να'χες έρθει στη συνάντηση γμτ. Δεν πειράζει, θα κάνουμε κι άλλη, ελπίζω κάτω από καλύτερες συνθήκες και με την αίσθηση μιας νίκης στη φαρέτρα μας! :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 28 Μάιος 2011, 14:17

Αχ ρε Χαρούλα, έπρεπε να'χες έρθει στη συνάντηση γμτ. Δεν πειράζει, θα κάνουμε κι άλλη, ελπίζω κάτω από καλύτερες συνθήκες και με την αίσθηση μιας νίκης στη φαρέτρα μας! :rose:
Ηθελα να έρθω!! αλλά δεν μπορούσα εκείνη την ημέρα :(

Ελπίζω να γίνει σύντομα όμως άλλη γιατί θέλω πολύ να σας γνωρίσω :xara:
και φυσικά με τη ΝΙΚΗ :grs: :grs: :grs:

Προς το παρόν...ραντεβού στο Σύνταγμα :ups: κάθε μέρα μέχρι να φύγει η ΧΟΛΕΡΑ...
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 28 Μάιος 2011, 14:26

Ξυπνήσαμε τους Ιταλούς!
Διαδώστε το

Και όμως! Το πανό που σηκώθηκε στο Σύνταγμα με μια ιταλική σημαία που γράφει… «Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Ιταλούς» αφύπνισε τους γειτονές μας!
Κατά χιλιάδες διαδίδουν οι Ιταλοί το μήνυμα και ετοιμάζονται να βγούν
στους δρόμους αύριο την Κυριακή στις 18:00 μαζί με όλους τους
Ευρωπαίους!
Στην αυριανή πανευρωπαϊκή συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» από όλες τις χώρες.
Ένα ντόμινο αφύπνισης. Ένα ξύπνημα από χώρα σε χώρα.

https://www.facebook.com/italianrevolution

http://www.tromaktiko.info/2011/05/28/% ... %8D%CF%82/
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 28 Μάιος 2011, 14:54

Αχα! Ετσι! Να διαδίδεται σα φωτιά! :xara: :urock:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 28 Μάιος 2011, 15:05

Σε περιόδους κοινωνικών αναταραχών και αμφισβητισης του (υποτακτικου σε ξένα συμφέροντα) πολιτικού συστήματος
θα περίμενε κανεις ο κλήρος να σταθει στο πλευρό του λαού.
Φυσικά ο παπαφλέσσας πέθανε. Ο Ανθίμος περα απο τις κορώνες του τώρα κάνει ντούμπεκι ψιλοκομμένο.
Που εξαφανίστηκες κυρ ανθιμε οεο;;
Τωρα δεν πρεπει να υπερασπιστείς το κράτος αλλα τον λαο;;;
Ισως ειναι λάθος τελικά ο διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας. Γιατι τα ίδια σκατά ειναι και τα δύο.
Ερρώσθε.
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Σάβ 28 Μάιος 2011, 15:13

Αυτοί σιγά μην εμφανιστούν.
Απλοί παπάδες όμως ήταν εκεί χτες.
Γιατί και αυτοί λαός είναι.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Orion
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Orion » Σάβ 28 Μάιος 2011, 15:41

ArELa έγραψε:Χθες βράδυ κατέβηκα κάτω. Πολύς ο κόσμος. Κάποιοι έχουν "εγκατασταθεί" εκεί... Είδα όλες τις ηλικίες, από παιδάκια μέχρι και μεγαλύτερούς μου...
Μίλησα με πολλούς ανθρώπους... άγνωστη μεταξυ αγνώστων αλλά δε νιώθαμε ξένοι. Μίλησα και με 2 παιδιά που με "γνώριζαν" από το ΥΤ- τι το'θελα και τους το'πα...- μάζεψαν κι άλλους youtubers γύρω μου... Ένιωσα περίεργα γιατί δε μ'αρέσουν οι φανφάρες, αλλά τα παιδιά ήταν όλα παληκάρια (και οι δυο κοπελιές). Από τη στιγμή εκείνη, με είχαν στενά μαρκαρισμένη για "προστασία"... Τους παρακάλεσα (καμιά 10ρια που μαζεύτηκαν) να μη φωνάζουν ποια είμαι, και σταμάτησαν. Το θέμα δεν ήμουν εγώ εκεί. Το θέμα είναι όλη η Ελλάδα, όλοι μας (αυτό τους είπα). Από όλες τις φιλοφρονήσεις, κράτησα μία: "είσαι ένα μεγάλο μέρος του λόγου που είμαστε εδώ. Μας ξύπνησες σε πολλά Βασούλα"

'Ενιωσα όμορφα μέσα σ'όλο αυτό τον κόσμο, να έχουμε όλοι ένα κοινό σημείο αναφοράς. Αυτό που δεν αντέχουμε άλλο... Φωνάξαμε "κλέφτες κλέφτες και εκβιαστές δε θα μας θάψετε ποτές", "έξω απ'το μνημόνιο μην έχουμε μνημόσυνο" και άλλα...

Γύρισα σπίτι κατάκοπη, αλλά όπως δεν είχα νιώσει για πολύ καιρό.

Αχινέ, σόρι που δε σε πήρα, αλλά το ζώον είχα ξεχάσει το κινητό στο μαγαζί.
:D :D Ελα ρε γιουτουμπερς , χτες ειχαμε μια "συνελευση" στο χωρο μια αλλη ομαδα καμια 15ρια και μαζευουμε κι αλλους που ηταν σκορπιοι οι πιο πολλοι την πρωτη μερα αλλα "γνωριζομαστε" διαδικτιακα :) ειμαστε εκει ολοι διπλα σας και μπορει να ειμασταν πολυ κοντα καποια στιγμη :lol:
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 28 Μάιος 2011, 17:26

Joy έγραψε:Ξυπνήσαμε τους Ιταλούς!
Διαδώστε το

Και όμως! Το πανό που σηκώθηκε στο Σύνταγμα με μια ιταλική σημαία που γράφει… «Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Ιταλούς» αφύπνισε τους γειτονές μας!
Κατά χιλιάδες διαδίδουν οι Ιταλοί το μήνυμα και ετοιμάζονται να βγούν
στους δρόμους αύριο την Κυριακή στις 18:00 μαζί με όλους τους
Ευρωπαίους!
Στην αυριανή πανευρωπαϊκή συγκέντρωση των «Αγανακτισμένων» από όλες τις χώρες.
Ένα ντόμινο αφύπνισης. Ένα ξύπνημα από χώρα σε χώρα.

https://www.facebook.com/italianrevolution

http://www.tromaktiko.info/2011/05/28/% ... %8D%CF%82/
Έχουν κάνει και άλλες προσπάθειες απο τις 20 Μαίου οι οποίες δεν ευδοκιμήσαν, με το που ξεσηκώθηκαν οι Έλληνες και έπειτα με το πανό, ξύπνησαν ακόμα περισσότεροι.
Ένα ενδιαφέρον είναι οτι οι ιταλοί "Ανώνημοι" (ναι, αυτοί τότε με τον Ασανζ) έχουν και αυτοί ενωθεί για να ξυπνήσουν οι Ιταλοί.
(Εντωμεταξύ το twitter μου με την φωτογραφία του πανό, έφτασε μέχρι σε αυτούς, πρέπει να έγινε retweet πολλές φορές)
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Σάβ 28 Μάιος 2011, 17:34

To ενδιαφέρον επίσης είναι οτι την κυριακή είναι ο δεύτερος γύρος στις δημοτικές/περιφερχιακές εκλογές στην Ιταλία, όπου ο Μπερλουσκό φαίνεται οτι θα χάσει το Μιλάνο...
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 29 Μάιος 2011, 00:24

Σήμερα πήγα και σκέφτηκα να σε πάρω Βασούλα τηλέφωνο μήπως ήσουν κάπου εκεί. Μου αρέσει το Βασούλα και είναι ελληνικότατο

Πολύς κόσμος και πολύ κέφι.

Εμεινα αρκετή ώρα. Εβλεπα παρέες και πηγαδάκια.

Όχι αποκλείεται να είναι κατευθυνόμενο. Ακόμα και αν η αρχή έγινε από κάπου και για κάποιο σκοπό ο κόσμος δεν είναι πρόβατα.

Το πλήθος δεν είχε τα χαρακτηριστικά της οργανωμένης διαδήλωσης όπως την ξέρουμε αλλά ούτε τα χαρακτηριστικά της μάζας ή του όχλου.

Είδα πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά ακόμα και με μωρά στην αγκαλιά. Εχω πάει σε πολλές διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις χρόνια τώρα και εδώ τίποτα δεν έδειχνε να υπάρχει κίνδυνος. Περισσότερος κίνδυνος υπάρχει σε ένα πανηγύρι όπου ο κόσμος είναι πήχτρα και κινδυνεύεις να χασεις το παιδί αν σου φύγει από το χέρι παρά σε αυτού του είδους συγκέντρωση.

Παρατηρώ ότι υπάρχει η τάση να καναλιζαριστεί η συγκέντρωση από τα ΜΜΕ αλλά όχι να κατευθυνθεί μια και υπάρχει ποικιλία απόψεων, ηλικιών, οικογενειακής κατάστασης αλλά και στάτους. Υπήρχαν και κάποιοι επώνυμοι ανάμεσα στο πλήθος. Διέκρινα τον Αντώνη Βαρδή.

Το μόνο επαναστατικό στοιχείο που διέκρινα αλλά πολύ σημαντικό είναι η ιδιοποίηση του Δημόσιου χώρου και αυτό είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να συνεχιστεί.
Το Σύνταγμα αλλά και όλες οι πλατείες φτιάχτηκαν με λεφτά των φορολογουμένων και τις έχουν πληρώσει πανάκριβα. Ανήκουν στο λαό και δεν είναι μόνο περάσματα για να πας στη δουλειά ή να τις διασχίζεις όταν γυρίζεις από τη δουλειά. Μου άρεσε που είδα τις σκηνές και τους ανθρώπους καθισμένους στο γρασίδι να συζητούν.

Με την επανακατάκτηση του δημόσιου χώρου μπορούν οι άνθρωποι να συζητούν πιό ουσιαστικά να γίνονται μία παρέα.
Μπορούν να αναπτύξουν άλλου είδους σχέση και οργάνωση, όπως η αλληλοβοήθεια και η ανταλλαγή πραγμάτων και δουλειάς όπως ήδη έχει αρχίσει να γίνεται στο Βόλο και σε άλλα μέρη με εναλλακτικό νόμισμα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 29 Μάιος 2011, 00:43

Ο Πάγκαλος που δεν ξέρει να ανοίξει υπολογιστή κατακρίνει το κίνημα της πλατείας και κινδυνολογεί φέρνοντας για παράδειγμα την Αιγυπτο.

Ετσι διαλύονται οι υποψίες ότι μπορεί να είναι κατευθυνόμενο. Αφού ο Πάγκαλος θίχτηκε και άρχισε να μιλάει για σκελετούς και μπαμπούλες, για δραχμές, χούντες και κατοχές με μαυραγορίτες.

Αλλά στα σχόλια του έγραψε κάποιος ένα απολαυστικό ποίημα
Αγιος είπε...
τροπή σας κι Αγανάκτηση
του Πάγκαλου επίσης,
-πού 'γινε απ τους Μόγγολους-,
επίσημος... δερβίσης!!!

Δεν πήρατε απ' τον Θόδωρα,
παράδειγμα κανένα,
-που κάλους στα... χεράκια του-,
έκαν' απ' τα... σκαμένα!!!

Χαμάλης ήταν λαϊκής,
-και μέσ' στα... ναυπηγεία-,
ξέρει καλά ο Θοδωρής,
τι είναι... εργασία!!!

Απ' την πολλή την... δούλεψη,
πρήστηκε(!) το... καημένο,
-και όχι απ' τον... ελέφαντα-,
απού 'χει... φαωμένο!!!

Ένα γιατρό του σύστησαν,
να κάμει... θεραπεία,
-του είπανε ν' ασχοληθεί-,
μονάχα με... ψυγεία!!!

Είδε λοιπόν κι απόειδε,
και... βουλευτής μας βγήκε,
-και μέσα στα... ψυγεία μας-,
φόρα-παρτίδα... μπήκε!!!

Αν δει ψυγείο σύντεκνοι,
δεν το... επισκευάζει,
-μα σαν ριπή του οφθαλμού-,
κατά... ριπάς τ' αδειάζει!!!

Στην... μάσα η μασέλα του,
χτυπά... υπερωρία,
-έχει μια σπάνια... έφεση-,
σ' αυτήν την... εργασία!!!

29 Μαΐου 2011 12:03 π.μ.
Πως θα καταλάβετε αν ο Πάγκαλος μπήκε στο ψυγείο σας?

Θα δείτε τις πατημασιές του στο βούτυρο.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Κυρ 29 Μάιος 2011, 00:55

Ο Σουρής ξαναχτυπά :lol:
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KAL EL » Κυρ 29 Μάιος 2011, 01:02

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προεξέχοντα”