Τη βρήκε η κόρη μου στην Πάρνηθα εγκαταλελειμμένη...
Την μάζεψε. Τα πήγε τέλεια με τον Δία, αλλά είναι αδύνατον να κρατήσουμε και δεύτερο σκυλί στο σπίτι. Είναι ήσυχη, αγαπησιάρα, απλά θέλει πολλή αγάπη και λιγοστή φροντίδα...
Την έδωσε σ'ένα φίλο που είπε ότι την ήθελε. Η μάνα του όμως διαφωνούσε, πράγμα που δεν ξέραμε όταν μας ειπε "φέρτε τη, τη θέλω". Τώρα ζει σε άθλιες συνθήκες μέχρι να της βρουν σπίτι, την έβαλαν στην ταράτσα και την έδεσαν...
Δεν αντέχω σ'αυτή τη σκέψη και αύριο θα πάω να την πάρω μεχρι να της βρούμε κάποιον που να της δώσει το ενδιαφέρον και τη στοργή που της αξίζει.
Είναι ένα υπέροχο θηλυκό ντομπερμανάκι. Ψιλόλιγνη, πανέμορφη με γυαλιστερό τρίχωμα.
Όποιος θέλει να την πάρει, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο arela43@yahoo.gr ή ας απαντήσει σ'αυτό το τόπικ, αν είναι μέλος μας.
Το θέμα επείγει για μας, γιατί όπως είπα είναι πρακτικά ανέφικτο να έχουμε δύο σκυλάκια σε διαμέρισμα, αλλά θέλουμε να τη δώσουμε σ'ένα σπίτι με θαλπωρή και όχι αδιαφορία. Σε κάποιον που να τη θέλει πραγματικά, να αγαπάει τα ζώα και να μην τα θεωρεί παιδιά ενός κατώτερου Θεού...
Δείτε τη γλυκούλα μας...
εδώ με το Δία μας...
Μόνο αγάπη θέλει...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Μόνο αγάπη θέλει...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble