Κάτι γεννιέται στο Σύνταγμα !!
- Fotismeno_Mialo
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
Re: Κάτι γεννιέται στο Σύνταγμα !!
μόλις γύρισα απο εκει.
δεν υπάρχουν ουτε τάξεις ούτε πολιτικά συμφέροντα.
το μόνο που λέγανε όλοι ήταν να παραιτηθούν και οι 300.
ο κόσμος ήταν αγανακτισμένος!!!!!!
όλα τα άλλα που ακούω....
συνομοσιολογίες απο αυτές που μερικοί λένε κάθε τόσο
δεν υπάρχουν ουτε τάξεις ούτε πολιτικά συμφέροντα.
το μόνο που λέγανε όλοι ήταν να παραιτηθούν και οι 300.
ο κόσμος ήταν αγανακτισμένος!!!!!!
όλα τα άλλα που ακούω....
συνομοσιολογίες απο αυτές που μερικοί λένε κάθε τόσο
ήξεραν οτι ήξερα;
υποτίθεται οτι ήξερα οτι ήξεραν οτι ήξερα ή οχι;
-
Divine Sinner
Συνομωσιολογια ή απλη λογικη;
Ολα τα καναλια δειχνουν αυτο που συμβαινει.
και στην ουσια κανουν διαφημιση στους αγανακτησμενους.
Και τα καναλια υπακουν στο πολιτικο συστημα.
Οποιος κανει αυτη τη σκεψη συνωμοσιολογει ή οποιος δεν την κανει εθελοτυφλει;
Ολα τα καναλια δειχνουν αυτο που συμβαινει.
και στην ουσια κανουν διαφημιση στους αγανακτησμενους.
Και τα καναλια υπακουν στο πολιτικο συστημα.
Οποιος κανει αυτη τη σκεψη συνωμοσιολογει ή οποιος δεν την κανει εθελοτυφλει;
- Fotismeno_Mialo

φωναζαν κατα των δημοσιογραφων...
αρα συνομωσιολογιες αγαπητοι...
ακουμε μπολικες εδω
αρα συνομωσιολογιες αγαπητοι...
ακουμε μπολικες εδω
ήξεραν οτι ήξερα;
-
Divine Sinner
Αυτο θα πρεπε να δουλευει και αντιστροφα.φωναζαν κατα των δημοσιογραφων...
Δεν προκειται για συνωμοσιολογια (την οποια δεν συμπαθω)
αλλα για κοινη λογικη.
- Fotismeno_Mialo

ο κοσμοςεκει ασχολειται μονο με τους κλεφτες.
αυτο κυριαρχει...
οχι αυτα που τοσες σελιδες λενε μερικοι απο τους γραφοντες.
αυτο δε με τους δημοσιογραφους ηταν απιστευτο.
φωναζαν εναντιων τους και με χιλιαδες λειζερ τους τυφλωναν και αυτοι εφευγαν και μετα παλι τα ιδια.
ενας παλμος και μια φωνη,.....
αυτο κυριαρχει...
οχι αυτα που τοσες σελιδες λενε μερικοι απο τους γραφοντες.
αυτο δε με τους δημοσιογραφους ηταν απιστευτο.
φωναζαν εναντιων τους και με χιλιαδες λειζερ τους τυφλωναν και αυτοι εφευγαν και μετα παλι τα ιδια.
ενας παλμος και μια φωνη,.....
ήξεραν οτι ήξερα;
Δεν μπορεις να αγνοησεις το γεγονος , τι να κανουμε ... και στην τελικη ποιος χεστηκε για τα καναλια ;
Τοση τονοι λασπη και τοσα σομπρερο , οχι καπελα σομπρερο που επιχειρουνται , αυτες τις μερες ...
Τοση τονοι λασπη και τοσα σομπρερο , οχι καπελα σομπρερο που επιχειρουνται , αυτες τις μερες ...
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
- Φύλο: Γυναίκα
Σήμερα παρουσιάστηκαν σομπρέρο και στην Ρόδο. Βρέ καλώς τα τα παιδιαααα
Θα ηρεμήσω πρώτα και μετά θα μιλήσω. Αλλά αν στην επόμενη συνάντηση αυτό συνεχιστεί θα λάβω τον λόγο....Σήμερα παρατηρούσα
Θα ηρεμήσω πρώτα και μετά θα μιλήσω. Αλλά αν στην επόμενη συνάντηση αυτό συνεχιστεί θα λάβω τον λόγο....Σήμερα παρατηρούσα
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
-
Divine Sinner
Οι αγανακτησμενοι ασχολουνται με την κυβερνηση και οχι με το τι παιζει πανω απο αυτην.
- axinosp
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Επικοινωνία:
500.000 Αγανακτισμένοι-Αποφασισμένοι στο Σύνταγμα
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση του κόσμου στην Πλατεία Συντάγματος.
Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης των «Αγανακτισμένων» πολιτών κάνουν για πάνω από 500.000 άτομα κάτι που σημαίνει ότι η αποψινή (5/6) διαδήλωση είναι τουλάχιστον διπλάσια από αυτή της περασμένης Κυριακής.
Επίσης υπάρχουν και πολλοί «αγανακτισμένοι» με μηχανές για να δώσουν και αυτοί με τη σειρά τους την συμπαράσταση τους.
Με αυτή τη μαζική συγκέντρωση των πολιτών, όλων των ηλικιών, έχουν δώσει μεγάλες προσδοκίες, θέλοντας να ενώσουν τις φωνές του για τα σκληρά οικονομικά μέτρα και το μνημόνιο.
Μάλιστα είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση μετά το 1980.
.......................................
Σήμερα το πήραμε απόφαση. Περπατήσαμε όλο το συλλαλητήριο. Μπήκαμε από την Πανεπιστημίου, φτάσαμε μέχρι το Ζάππειο, ύστερα κατεβήκαμε τη Ξενοφώντος, βγήκαμε Φιλελλήνων και αφού περάσαμε μπροστά από τα φαστφουντάδικα ανεβήκαμε μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και κατηφορίσαμε την Πανεπιστημίου μέχρι τα Προπύλαια. Κάναμε δηλαδή όλο τον κύκλο. Είδαμε ανθρώπους όλων των τάξεων -και προφανώς όλων των ιδεολογιών, είδαμε όλες τις ηλικίες, από παιδάκια μέχρι γιαγιάδες, είδαμε Ελληνιστές να ζητούν να φορολογηθεί η Εκκλησία, είδαμε και παπάδες να διαδηλώνουν. Είδαμε πατριώτες με ελληνικές σημαίες, είδαμε και μετανάστες. Τους καταγράψαμε όλους και το σημαντικότερο είναι ότι συνυπήρχαν όλοι ειρηνικά, με τις διαφορές τους, ενωμένοι ενάντια στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Φύγαμε με αίσθημα ικανοποίησης. Πετύχαμε αυτό που δεν ήθελαν οι κυβερνήτες μας: ενωθήκαμε! Και όπως λέει και το σύνθημα, «λαός ενωμένος – ποτέ νικημένος»! Αυτή η Ελλάδα μας αρέσει…
Τσαντίρι
http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimat ... inteo.html
Μερικά δικά μου σχόλια: Όντος ήταν 500.00 οι συγκεντρωμένοι. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση μετά το 80!!
Θα μπορούσαμε και μεγαλύτερη, δεν ήλθαν και τα πούλμαν της Πελοποννήσου τα μπλόκαραν στην Κακιά Σκάλα, δεν πειράζει
Δεν φεύγουμε αν δεν φύγουν, Τέλος !!
ArELa
δεν πειράζει που δεν ήλθες μας έδινες τις ευχές σου από μακρυά
Αυτή την φορά είδα ανθρώπους από την γειτονιά μου πουν δεν τους είχα ξαναδεί την προηγούμενη Κυριακή!!
Πάμε για το 1.000.000 την επόμενη Κυριακή !!
Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προσέλευση του κόσμου στην Πλατεία Συντάγματος.
Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης των «Αγανακτισμένων» πολιτών κάνουν για πάνω από 500.000 άτομα κάτι που σημαίνει ότι η αποψινή (5/6) διαδήλωση είναι τουλάχιστον διπλάσια από αυτή της περασμένης Κυριακής.
Επίσης υπάρχουν και πολλοί «αγανακτισμένοι» με μηχανές για να δώσουν και αυτοί με τη σειρά τους την συμπαράσταση τους.
Με αυτή τη μαζική συγκέντρωση των πολιτών, όλων των ηλικιών, έχουν δώσει μεγάλες προσδοκίες, θέλοντας να ενώσουν τις φωνές του για τα σκληρά οικονομικά μέτρα και το μνημόνιο.
Μάλιστα είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση μετά το 1980.
.......................................
Σήμερα το πήραμε απόφαση. Περπατήσαμε όλο το συλλαλητήριο. Μπήκαμε από την Πανεπιστημίου, φτάσαμε μέχρι το Ζάππειο, ύστερα κατεβήκαμε τη Ξενοφώντος, βγήκαμε Φιλελλήνων και αφού περάσαμε μπροστά από τα φαστφουντάδικα ανεβήκαμε μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και κατηφορίσαμε την Πανεπιστημίου μέχρι τα Προπύλαια. Κάναμε δηλαδή όλο τον κύκλο. Είδαμε ανθρώπους όλων των τάξεων -και προφανώς όλων των ιδεολογιών, είδαμε όλες τις ηλικίες, από παιδάκια μέχρι γιαγιάδες, είδαμε Ελληνιστές να ζητούν να φορολογηθεί η Εκκλησία, είδαμε και παπάδες να διαδηλώνουν. Είδαμε πατριώτες με ελληνικές σημαίες, είδαμε και μετανάστες. Τους καταγράψαμε όλους και το σημαντικότερο είναι ότι συνυπήρχαν όλοι ειρηνικά, με τις διαφορές τους, ενωμένοι ενάντια στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Φύγαμε με αίσθημα ικανοποίησης. Πετύχαμε αυτό που δεν ήθελαν οι κυβερνήτες μας: ενωθήκαμε! Και όπως λέει και το σύνθημα, «λαός ενωμένος – ποτέ νικημένος»! Αυτή η Ελλάδα μας αρέσει…
Τσαντίρι
http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimat ... inteo.html
Μερικά δικά μου σχόλια: Όντος ήταν 500.00 οι συγκεντρωμένοι. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση μετά το 80!!
Θα μπορούσαμε και μεγαλύτερη, δεν ήλθαν και τα πούλμαν της Πελοποννήσου τα μπλόκαραν στην Κακιά Σκάλα, δεν πειράζει
ArELa
Αυτή την φορά είδα ανθρώπους από την γειτονιά μου πουν δεν τους είχα ξαναδεί την προηγούμενη Κυριακή!!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Δεν ήμουν βέβαια Ελλάδα το 80, αλλά δεν πιστεύω πως μάζεψε ποτέ κανείς μισό εκατομμύριο κόσμου στους δρόμους. Για μένα αυτό είναι πραγματικά πρωτόγνωρο...axinosp έγραψε:Μερικά δικά μου σχόλια: Όντος ήταν 500.00 οι συγκεντρωμένοι. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση μετά το 80!!
Πειράζει. Εκτός απ'αυτό το μπλοκάρισμα, οι μπάτσοι έστησαν οδοφράγματα από το ύψος του Ευαγγελισμού, για να μην προσέλθουν άλλοι από ένα σημείο και μετά..axinosp έγραψε:Θα μπορούσαμε και μεγαλύτερη, δεν ήλθαν και τα πούλμαν της Πελοποννήσου τα μπλόκαραν στην Κακιά Σκάλα, δεν πειράζει
Μισό εκατομμύριο ήταν σίγουρα, αλλά θα μπορούσε να'ταν και παραπάνω.
Ο λόγοι που εμποδίστηκαν να έρθουν αρκετοί ακομα, είναι αρκετοί φαντάζομαι, και ένας απ'αυτούς είναι μάλλον ο φόβος μη γίνει κανά μπαμ και η αστυνομική δυναμη απλά δε θα'χε τη δυνατότητα να ελέγξει τέτοιο πλήθος...
Φταίω εγώ τώρα να τσαντίζομαι μ'αυτούς τους... "Ελληνιστές"; Δηλαδή εδώ χανόμαστε αγαπητέ, ρημάζει η ζωή μας, κι αυτοί εκεί... η εκκλησία. Έλεος ρε. Μα δεν ταλανίζεται η ζωή αυτών των ανθρώπων; Πραγματικά με κάτι τέτοια αρχίζει πάλι να μου γυρίζει το μάτι και να νιώθω ότι αυτοί οι "Ελληνιστές" μόνο με τον Ελληνισμό δεν έχουν σχέση...axinosp έγραψε:Είδαμε ανθρώπους όλων των τάξεων -και προφανώς όλων των ιδεολογιών, είδαμε όλες τις ηλικίες, από παιδάκια μέχρι γιαγιάδες, είδαμε Ελληνιστές να ζητούν να φορολογηθεί η Εκκλησία, είδαμε και παπάδες να διαδηλώνουν.
Τέλος πάντων... Ας φύγω από αυτό, γιατί όποτε το αγγίζω σαν θέμα, πραγματικά χαλιέμαι.
Εγώ αναγκαστικά είδα τη συγκέντρωση απο το ζούγκλα. 'Ενα "ευχαριστώ" στον Μάκη (που συνήθως τον περνάω από άλλα κόσκινα) το χρωστάω, αφού κανένας άλλος δεν μου έδωσε την πολυτέλεια της διαρκούς απευθείας σύνδεσης. Ούτε το Κόντρα... που κατά τα άλλα πάει κόντρα.
Απ'τους ανθρώπους που μίλησαν στα μικρόφωνα, διέκρινα μια γενικότερη αφύπνιση που με χαροποίησε και με εξεπληξε αρκετά. Όσοι δεν έχουν απεγκλωβιστεί από τα μαντριά ακόμα, είναι έτοιμοι να το κάνουν και αργά ή γρήγορα θα γίνει. Απαξιώνουν το σύστημα με τρόπο που ξεπερνούσε και τα δικά μου λαύρα σχόλια εδώ μέσα κατά καιρούς, και αυτό είναι κάτι που το χάρηκα γιατί δείχνει πολύ εύγλωττα την αφύπνιση που έλεγα...
axinosp έγραψε:Δεν φεύγουμε αν δεν φύγουν, Τέλος !!
ArELaδεν πειράζει που δεν ήλθες μας έδινες τις ευχές σου από μακρυά

.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice

Όσο και να θέλουν τα ΜΜΕ δεν μπορούν να αγνοήσουν τέτοιο πλήθος, γι αυτό και το παίζουν το θέμα. Πάνω από όλα η τηλεθέαση που δίνει διαφημίσεις... Oι πολιτικοί όμως συνεχίζουν να αγνοούν τον κόσμο. Συνεχίζουν λες και δε συμβαίνει τίποτα, λες και δεν αντιδρά κανείς.
Δεν ξέρω αν αυτή η στρατηγική θα οδηγήσει στο επιθυμητό για την κυβέρνηση αποτέλεσμα, δηλ. να απογοητευτεί ο κόσμος και να σταματήσουν οι συγκεντρώσεις (έρχεται και καλοκαίρι) ή σε ακόμα μαζικότερες και ταυτόχρονα λιγότερο ειρηνικές διαμαρτυρίες.
Δεν ξέρω αν αυτή η στρατηγική θα οδηγήσει στο επιθυμητό για την κυβέρνηση αποτέλεσμα, δηλ. να απογοητευτεί ο κόσμος και να σταματήσουν οι συγκεντρώσεις (έρχεται και καλοκαίρι) ή σε ακόμα μαζικότερες και ταυτόχρονα λιγότερο ειρηνικές διαμαρτυρίες.
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
Axine μιας και φαίνεται να γνωρίζεις αρκετά κι να είσαι και μαχητικόςaxinosp έγραψε: Μερικά δικά μου σχόλια: Όντος ήταν 500.00 οι συγκεντρωμένοι. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση μετά το 80!!
Παρακαλώ τοποθετήσου σε αυτό.
Είναι αλήθεια και τι σημαίνει αν σημαίνει κάτι.
Οι φορείς στο Σύνταγμα έχουν τοποθετηθεί για αυτό?
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 68#p140768Η ημέρα της 26.6.2011 είναι νομικά η μέρα ορόσημο για την νομική υπόσταση της ΕΕ. Αυτό σημαίνει πως όλα τα δικαιώματα των κρατών και των λαών των πολιτών της ΕΕ χάνουν την ισχύ τους! H πλήρως ιδιωτικού δικαίου ΕΕ θα είναι τότε κυρίαρχος υπαράνω όλων των κρατών της ΕΕ και των πολιτών τους όπως και κάθε αγαθού!
Όποιος έχει ασχοληθεί με τη συνθήκη της Λισαβόνας γνωρίζει ποιό ύπουλο κατασκεύασμα έχει προτετοιμαστεί και τίθεται σε ισχύ στις 26.6.2011, ωστόσο ΜΟΝΟ εάν παραιτηθούμε της εθνικής κυριαρχίας μας. Τότε η Συνθηκη της Λισαβόνας θα αποτελέσει το Σύνταγμα όλων των κρατών της ΕΕ.
Ένα τέτοιο σιωπηλό "πέρασμα", μια σιωπηλή αποδοχή της συνθήκης από τα κράτη της ΕΕ έχει γίνει πιθανή διότι αυτό το διάστημα βρισκόμαστε σε μια ελεύθερη από νόμους, ή άνευ νόμους κατάσταση. Μετά την εκπλήρωση όλων των δεσμεύσεων για πληρωμή των επιδιορθώσεων των καταστροφών που προκλήθηκαν μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, έχουν λήξει όλα τα συμβόλαια - ακόμη και το Αυστριακό Κρατικό Συμβόλαιο (Συνθήκη ύπαρξης κράτους? - Αν είναι έτσι η Ελλάδα που δεν έλαβε ποτέ τα χρήματα της αποζημίωσης είναι η μόνη που θα μπορούσε να συνεχίσει να υπάρχει ως κράτος? Είναι πολύ να θεωρήσουμε πως γι΄αυτό δεχόμαστε πρώτοι την πλήρη καταστροφή εκ των έσω???).
Εντός αυτού του νομοθετικού ελλείμματος επιθυμεί τώρα η ΕΕ να τοποθετήσει τις ιδιωτικού δικαίου απαιτήσεις της και ήδη έχει περάσει εντός όλων των κρατών μελών της τεράστιες νομοθετικές αλλαγές ιδιωτικού τύπου. Εάν καταφέρει κάτι τέτοιο η ΕΕ, τότε θα δημιουργηθεί ένα τεράστιο φέουδο-κράτος που θα βρίσκεται υπό την κυριαρχία του Ευρωπαϊκού συμβουλίου μέσω της Συνθήκης της Λισαβόνας. Σε αυτή τη Συνθήκη δεν έχει κανένας Ευρωπαίος εθνικά δικαιώματα!!!
ολοκληρο από την τοξότρια.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Θα μείνω σε αυτά που λέει ο αχινός και θα πάρω κουράγιο.
Απλά δεν μου αρέσει σε ένα αγώνα που οι συμμετέχοντες προέρχονται μεν από όλες τις "ιδεολογίες" αλλά τα έχουν πετάξει πλέον αυτά από πάνω τους και τους ενώνει ο ένας και μοναδικός κοινός σκοπός , να προσπαθούν ορισμένοι χρωματιστοί, ακόμα και συνεργάτες του υπάρχοντος πολιτικού κατεστημένου, να τον καπελώσουν. Χθές το "είδα" αυτό σε μικρό ποσοστό αλλά το είδα.
Και σε μία αναλογικά μικρή συγκέντρωση σε σύγκριση με των Αθηνών αυτό φαίνεται πιό έντονα.
Αλλά πάμε παρακάτω . Πρέπει να μείνω εστιασμένη στο όλοι μαζί εναντίων των ξεπουλημένων.
Λογικό είναι να υπάρξουν και τέτοιες προσπάθειες.
Και η παράθεση της ΙΟΝ είναι ενδιαφέρουσα. Τί θα γίνει όταν εφαρμοσθεί πλήρως η συνθήκη της Λισαβόνας ;
Απλά δεν μου αρέσει σε ένα αγώνα που οι συμμετέχοντες προέρχονται μεν από όλες τις "ιδεολογίες" αλλά τα έχουν πετάξει πλέον αυτά από πάνω τους και τους ενώνει ο ένας και μοναδικός κοινός σκοπός , να προσπαθούν ορισμένοι χρωματιστοί, ακόμα και συνεργάτες του υπάρχοντος πολιτικού κατεστημένου, να τον καπελώσουν. Χθές το "είδα" αυτό σε μικρό ποσοστό αλλά το είδα.
Και σε μία αναλογικά μικρή συγκέντρωση σε σύγκριση με των Αθηνών αυτό φαίνεται πιό έντονα.
Αλλά πάμε παρακάτω . Πρέπει να μείνω εστιασμένη στο όλοι μαζί εναντίων των ξεπουλημένων.
Λογικό είναι να υπάρξουν και τέτοιες προσπάθειες.
Και η παράθεση της ΙΟΝ είναι ενδιαφέρουσα. Τί θα γίνει όταν εφαρμοσθεί πλήρως η συνθήκη της Λισαβόνας ;
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
- PELTASTIS VARNAVAS

- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
εκτος απο το δεν σας θελει ο λαος ελικοπτερα και μπρος
στη μαχη των συνθηματων μπηκαν και οι....αστικες συγκοινωνιες....πιτσιρικαδες
φωναζαν ψες καπου στην πανεπιστημιου...
622 ο ο ο οοοοοοοοοοοο
[σε ρυθμο βαμος αλα πλαγια η μελωδια]
για τους εκτος κεντρου να θυμησω οτι το δρομολογιο 622 ειναι ...γαλατσι..-ΓΟΥΔΗ....
[το γουδι αλλαξε με γουδη λογω του οτι υπηρξε ο γουδης και δεν εχει να κανει με το γουδι της μαγειρικης-η αχρηστη πληροφορια της βδομαδας
]
στη μαχη των συνθηματων μπηκαν και οι....αστικες συγκοινωνιες....πιτσιρικαδες
622 ο ο ο οοοοοοοοοοοο
[σε ρυθμο βαμος αλα πλαγια η μελωδια]
για τους εκτος κεντρου να θυμησω οτι το δρομολογιο 622 ειναι ...γαλατσι..-ΓΟΥΔΗ....
[το γουδι αλλαξε με γουδη λογω του οτι υπηρξε ο γουδης και δεν εχει να κανει με το γουδι της μαγειρικης-η αχρηστη πληροφορια της βδομαδας
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Blue Ice

Χθες κυκλοφορούσε στην Πάτρα η είδηση ότι ανακόπησαν δυο λεωφορεία αγανακτισμένων στον Ισθμό με την δικαιολογία πως υπήρχε κίνηση στην Ε.Ο και ο κόσμος έψαχνε ΙΧ για να φτάσει Αθήνα...
ΧΟΥΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΟΥΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
- ArELa
- Founder-Administrator

Ήταν κι ο γιοκας μου μαζί...PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:στη μαχη των συνθηματων μπηκαν και οι....αστικες συγκοινωνιες....πιτσιρικαδες
Εγώ ήθελα ένα χθες να βλέπω από ψηλά τι γίνεται.PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:εκτος απο το δεν σας θελει ο λαος ελικοπτερα και μπρος
Χάθηκε να νοίκιαζε ο Μάκης ένα ελικοπτεράκι για λίγες ώρες;
Οπως προείπα, ανακόπηκε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ κόσμος από το να προσέλθει...Blue Ice έγραψε:Χθες κυκλοφορούσε στην Πάτρα η είδηση ότι ανακόπησαν δυο λεωφορεία αγανακτισμένων στον Ισθμό με την δικαιολογία πως υπήρχε κίνηση στην Ε.Ο και ο κόσμος έψαχνε ΙΧ για να φτάσει Αθήνα...
Παρ'όλα αυτά δεν έπεφτε καρφίτσα...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- axinosp

- Επικοινωνία:
26-6 είναι η τελική ημερομηνία που όλα πρέπει να έχουν υπογραφεί.
Η Ελλάδα θα γίνει και επίσημα προτεκτοράτο, όπου μέσα από εταιρεία αξιοποίησης,
με δικαίωμα βέτο των δανειστών μας θα αρπάζουν, τα πάντα!
Η κλίκα των 300 μαζί με την ντόπια Δοσιλογική Μεγαλοαστική Τάξη
που λιμαίνεται τον τόπο, έχει δύο επιλογές, ή θα φύγει νύχτα,
ή θα δεχτεί τις συνέπειες της οργής του κόσμου!!
Η στρατηγική του κινήματος των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα
παρόλο που δέχεται πιέσεις να γίνει πιό βίαιη παραμένει προσηλωμένη
στην ειρηνική διαμαρτυρία στο χώρο της πλατείας τουλάχιστον.
Στην πλατεία θα περιμένουμε "ειρηνικοί", αλλά όπου βρίσκουμε κάποιον από τους 300,
εκτός πλατείας, θα τους κάνουμε να βλαστημήσουν το γάλα της μάνας τους.
Η προσπάθεια αβανταρίσματος της Κυβέρνησης στο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου,
ΣΥΡΙΖΑ στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στην Αργυρούπολη, στην Κέρκυρα κλπ μου θυμίζει,
την παλιά διαφήμιση, (Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στο Παρίσι)!!
Οι σωματοφύλακες των 300 Βουλευτών έχουν πολλή δουλειά, τις επόμενες μέρες,
γιατί θα πρέπει, να προστατεύουν αυτά τα κοπρόσκυλα ακόμη και στην τουαλέτα.
Οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι που πληρώνονται ακόμη και σήμερα
από τα μαύρα ταμεία του κράτους και των κομμάτων,
αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι θα έχουν την ίδια μοίρα με τους 300 εθνοπατέρες
από τον κόσμο, όπου τους συναντά.
Αγάντα αδέλφια ξημερώνει!!
Η Ελλάδα θα γίνει και επίσημα προτεκτοράτο, όπου μέσα από εταιρεία αξιοποίησης,
με δικαίωμα βέτο των δανειστών μας θα αρπάζουν, τα πάντα!
Η κλίκα των 300 μαζί με την ντόπια Δοσιλογική Μεγαλοαστική Τάξη
που λιμαίνεται τον τόπο, έχει δύο επιλογές, ή θα φύγει νύχτα,
ή θα δεχτεί τις συνέπειες της οργής του κόσμου!!
Η στρατηγική του κινήματος των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα
παρόλο που δέχεται πιέσεις να γίνει πιό βίαιη παραμένει προσηλωμένη
στην ειρηνική διαμαρτυρία στο χώρο της πλατείας τουλάχιστον.
Στην πλατεία θα περιμένουμε "ειρηνικοί", αλλά όπου βρίσκουμε κάποιον από τους 300,
εκτός πλατείας, θα τους κάνουμε να βλαστημήσουν το γάλα της μάνας τους.
Η προσπάθεια αβανταρίσματος της Κυβέρνησης στο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου,
ΣΥΡΙΖΑ στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στην Αργυρούπολη, στην Κέρκυρα κλπ μου θυμίζει,
την παλιά διαφήμιση, (Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στο Παρίσι)!!
Οι σωματοφύλακες των 300 Βουλευτών έχουν πολλή δουλειά, τις επόμενες μέρες,
γιατί θα πρέπει, να προστατεύουν αυτά τα κοπρόσκυλα ακόμη και στην τουαλέτα.
Οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι που πληρώνονται ακόμη και σήμερα
από τα μαύρα ταμεία του κράτους και των κομμάτων,
αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι θα έχουν την ίδια μοίρα με τους 300 εθνοπατέρες
από τον κόσμο, όπου τους συναντά.
Αγάντα αδέλφια ξημερώνει!!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
-
Divine Sinner
Το αντιθετο.Φταίω εγώ τώρα να τσαντίζομαι μ'αυτούς τους... "Ελληνιστές"; Δηλαδή εδώ χανόμαστε αγαπητέ, ρημάζει η ζωή μας, κι αυτοί εκεί... η εκκλησία. Έλεος ρε. Μα δεν ταλανίζεται η ζωή αυτών των ανθρώπων; Πραγματικά με κάτι τέτοια αρχίζει πάλι να μου γυρίζει το μάτι και να νιώθω ότι αυτοί οι "Ελληνιστές" μόνο με τον Ελληνισμό δεν έχουν σχέση...
Τέλος πάντων... Ας φύγω από αυτό, γιατί όποτε το αγγίζω σαν θέμα, πραγματικά χαλιέμαι.
Αν αγαπας την χώρα σου δεν την θες ελευθερη μονο ως γεωγραφικη εκταση.
Την θες και ελευθερη απο καθε τυρρανο. και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η εκκλησια.
- ArELa
- Founder-Administrator

Η πόρνη συνθήκη της Λισαβώνας, "πέρασε" και ενεκρίθη από την Ευρωβουλή, ΕΡΗΜΗΝ μας, τον Δεκέμβρη του 2009. Για να ξέρουμε τι λέμε...
Αχινέ, τα σέβη μου...
Είσαι ΑΓΩΝΙΣΤΑΡΑΣ και ΕΛΛΗΝ!
είναι σα να μη σε νοιάζει που σου παίρνουν το σπίτι κι ολάκερη τη ζωή, σα να μη σε νοιάζει η τεράστια φυλακή στην οποία σε χώνουν χωρίς να'χεις διαπράξει κανένα αδίκημα, κι εσύ αντί να διαμαρτύρεσαι και ν'αντιδράς για όλα αυτά, σκούζεις γιατί κάποιος σου πήρε μια καρέκλα, από ένα σπίτι ήδη κατασχεθέν. Αυτό για μένα είναι κατ'αρχάς κρετινισμός, και κατ'επέκτασιν, ύποπτο (για πολλούς αν όχι για όλους όσους το κάνουν).
Αχινέ, τα σέβη μου...
Είσαι ΑΓΩΝΙΣΤΑΡΑΣ και ΕΛΛΗΝ!

Η τύραννοι παίρνουν και γεωγραφική έκταση και το βιος μας και τα πάντα. Μπροστά σ'αυτό που κάνουν αυτοί, η εκκλησία είναι αστειάκι. Ποτέ στην ζωή μου δεν την αισθάνθηκα σαν απειλή, διότι απλά δεν υποχρεώθηκα ποτέ να της ρίξω τον οβολό μου. Αν σκεφτείς τι πληρώνεις για τα αίσχη και τις κλοπές που έχουν καταρημάξει την Ελλάδα και τι μερτικό απ'αυτά τα αστρονομικά ποσά έχει πάρει για μισθουλάκια η εκκλησία, συγνώμη, αλλά σ'αυτό το σημείο θα κάνω μια ακριβέστατη αναλογία, ΜΠΑΣ και γίνει κατανοητό τι γίνεται εδώ:Divine Sinner έγραψε:Αν αγαπας την χώρα σου δεν την θες ελευθερη μονο ως γεωγραφικη εκταση.
Την θες και ελευθερη απο καθε τυρρανο. και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η εκκλησια.
είναι σα να μη σε νοιάζει που σου παίρνουν το σπίτι κι ολάκερη τη ζωή, σα να μη σε νοιάζει η τεράστια φυλακή στην οποία σε χώνουν χωρίς να'χεις διαπράξει κανένα αδίκημα, κι εσύ αντί να διαμαρτύρεσαι και ν'αντιδράς για όλα αυτά, σκούζεις γιατί κάποιος σου πήρε μια καρέκλα, από ένα σπίτι ήδη κατασχεθέν. Αυτό για μένα είναι κατ'αρχάς κρετινισμός, και κατ'επέκτασιν, ύποπτο (για πολλούς αν όχι για όλους όσους το κάνουν).
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Εχεις ριξει τον οβολο σου με τον ιδιο τροπο που τον ριχνει στον βουλευτη. Ο βουλευτης δεν ηρθε με ενα πιστολι να σου πει πληρωσε με.
Σε αναγκαζει να πας στην εφορια και απο εκει και περα εκει τα μοιραζουν.
Αν σκεφτεις οτι η μισθοδοσια των παπαδων ειναι απο το δημοσιο εχεις πληρωσει και με το παραπανω.
Και δεν ειναι μονο τα χρηματα αλλα και η χειραγωγηση.
Οταν ειχαν συλλαβει 7 παιδοφιλους και αναμεσα τους εναν παπα.
Πως σου φανεικε που το ποιμνιο για τους 6 ελεγε χωρις να κρατησει μια πισινη (καψτε τους στην πλατεια) αλλα για τον 7ο τον παπα ελεγε
οτι του την στησανε; Μιλαμε για τους ιδιους ανθρωπους. δεν λεγαν, την στησαν στον παπα.
Οσων αφορα τους αλλους τα παιδια λεγαν αληθεια. αλλα σε σχεση με τον παπα ηταν δασκαλεμενα.
Μιλαμε οντως για ναρκωτικο...
Σε αναγκαζει να πας στην εφορια και απο εκει και περα εκει τα μοιραζουν.
Αν σκεφτεις οτι η μισθοδοσια των παπαδων ειναι απο το δημοσιο εχεις πληρωσει και με το παραπανω.
Και δεν ειναι μονο τα χρηματα αλλα και η χειραγωγηση.
Οταν ειχαν συλλαβει 7 παιδοφιλους και αναμεσα τους εναν παπα.
Πως σου φανεικε που το ποιμνιο για τους 6 ελεγε χωρις να κρατησει μια πισινη (καψτε τους στην πλατεια) αλλα για τον 7ο τον παπα ελεγε
οτι του την στησανε; Μιλαμε για τους ιδιους ανθρωπους. δεν λεγαν, την στησαν στον παπα.
Οσων αφορα τους αλλους τα παιδια λεγαν αληθεια. αλλα σε σχεση με τον παπα ηταν δασκαλεμενα.
Μιλαμε οντως για ναρκωτικο...
- PELTASTIS VARNAVAS

- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
βεβαια καποιοι κουνανε το δακτυλο προς τους αγανακτισμενους...
http://red-pep.blogspot.com/
που ησουν αγανακτισμενε?
επιστολη προς αγανακτισμενους και
σκιες πισω απο μικη.....
ως συνηθως ειναι δακτυλο του "αριστερου" χεριου...
να δω τωρα που οι πολιτες θα κουνησουν και τα 5 δακτυλα
για να δουμε...[ η νετ μιλησε για καποιες εκατονταδες πολιτες....-ισως να ητανε και 760 ατομα δηλαδη...μπραβο μπρε, και σας πληρωνουμε και μεσω της ΔΕΗ.....]
http://red-pep.blogspot.com/
που ησουν αγανακτισμενε?
επιστολη προς αγανακτισμενους και
σκιες πισω απο μικη.....
ως συνηθως ειναι δακτυλο του "αριστερου" χεριου...
να δω τωρα που οι πολιτες θα κουνησουν και τα 5 δακτυλα
για να δουμε...[ η νετ μιλησε για καποιες εκατονταδες πολιτες....-ισως να ητανε και 760 ατομα δηλαδη...μπραβο μπρε, και σας πληρωνουμε και μεσω της ΔΕΗ.....]
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- ArELa
- Founder-Administrator

Ο αναγνωστακης "φοβάται" (μη χέσω), και κάτι άλλοι απλά ξυνίζουν...
Ξέρω, το να χάνεις τη σιγουριά της νοητικής χειραγώγησης του όχλου, το να συνειδητοποιείς ότι δεν πρόκειται για ανεγκέφαλο όχλο που θα του πεις εσύ πώς θα σκεφτεί, είναι οδυνηρό, αλλά... ΞΥΔΑΚΙ και καλή χώνεψη.
Τώρα έχει αρχίσει το ηθικό λιντσάρισμα των πολιτικών.
Σε λίγο θα'ρθει κι η σειρά των τρωκτικών συστηματικο-δίαιτων που βλέπουν να κλονίζεται η βολική τους άνεση.. μια άνεση που κέρδιζαν προδίδοντας και ποδηγετώντας ξεδιάντροπα τον ίδιο το λαό τους.
Πάμε παρακάτω. Αρκετά ασχολήθηκα με δαύτους και δε θ'ασχολιόμουν αν δεν το'φερνες εσύ Μπάρνι μου...
Το ολυμπία τα λέει ως έχουν (πολύ το γουστάρω αυτό το σάιτ)
Ποιό “πανευρωπαϊκό κάλεσμα” βρε χλιμίντζουρες των μνημονιακών ΜΜ”Ε”; ΕΣΑΣ θέλουμε να στείλουμε στην δικαιοσύνη και τα αφεντικά σας.
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 6, 2011
http://i53.tinypic.com/2ic1u88.jpgΞέρετε πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που η πρωθυπουργική αυλή να κατηγορείται ότι πόνταρε και εκτελεί την πορεία πτώχευσης της χώρας της;
Ξέρετε πολλές άλλες χώρες να έχουν ΜΜ”Ε” που παίρνουν τα θέματα με SMS από το Μαξίμου;
Ξέρετε πολλές άλλες χώρες που εκχωρήθηκε η Εθνική τους ανεξαρτησία αλλά τα ΜΜ”Ε” μιλούσαν για πιστόλια στο τραπέζει και εθνικό κατόρθωμα;
Ξέρετε πολλές άλλες χώρες που πλήρωσαν 120 δις στους Γερμανούς μέσω επίορκων πολιτικών αλλά κανείς δεν πήγε φυλακή; Αντίθετα τα ΜΜ”Ε” μιλούσαν για βατοπαίδια και άλλες αηδίες την ίδια ώρα που έφευγαν Χριστοφοράκοι;
Ξέρετε πολλές άλλες χώρες που παρακολουθείτο το τηλέφωνο του πρωθυπουργού αλλά η επόμενη κυβέρνηση χάρισε ακόμα και τα πρόστιμα στην Vodafone; Την ίδια ώρα που χαριζόταν το πρόστιμο μάλιστα, φιγουράριζαν ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΕΣ διαφημίσεις της εταιρείας στις μεγάλες εφημερίδες;
Ένα είναι το ζητούμενο των εξεγερμένων Ελλήνων: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
http://olympia.gr/2011/06/06/%CF%80%CE% ... %AF%CE%BD/
Ξέρω, το να χάνεις τη σιγουριά της νοητικής χειραγώγησης του όχλου, το να συνειδητοποιείς ότι δεν πρόκειται για ανεγκέφαλο όχλο που θα του πεις εσύ πώς θα σκεφτεί, είναι οδυνηρό, αλλά... ΞΥΔΑΚΙ και καλή χώνεψη.
Τώρα έχει αρχίσει το ηθικό λιντσάρισμα των πολιτικών.
Σε λίγο θα'ρθει κι η σειρά των τρωκτικών συστηματικο-δίαιτων που βλέπουν να κλονίζεται η βολική τους άνεση.. μια άνεση που κέρδιζαν προδίδοντας και ποδηγετώντας ξεδιάντροπα τον ίδιο το λαό τους.
Πάμε παρακάτω. Αρκετά ασχολήθηκα με δαύτους και δε θ'ασχολιόμουν αν δεν το'φερνες εσύ Μπάρνι μου...
Το ολυμπία τα λέει ως έχουν (πολύ το γουστάρω αυτό το σάιτ)
Ποιό “πανευρωπαϊκό κάλεσμα” βρε χλιμίντζουρες των μνημονιακών ΜΜ”Ε”; ΕΣΑΣ θέλουμε να στείλουμε στην δικαιοσύνη και τα αφεντικά σας.
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 6, 2011
http://i53.tinypic.com/2ic1u88.jpgΞέρετε πολλές άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που η πρωθυπουργική αυλή να κατηγορείται ότι πόνταρε και εκτελεί την πορεία πτώχευσης της χώρας της;
Ξέρετε πολλές άλλες χώρες να έχουν ΜΜ”Ε” που παίρνουν τα θέματα με SMS από το Μαξίμου;
Ξέρετε πολλές άλλες χώρες που εκχωρήθηκε η Εθνική τους ανεξαρτησία αλλά τα ΜΜ”Ε” μιλούσαν για πιστόλια στο τραπέζει και εθνικό κατόρθωμα;
Ξέρετε πολλές άλλες χώρες που πλήρωσαν 120 δις στους Γερμανούς μέσω επίορκων πολιτικών αλλά κανείς δεν πήγε φυλακή; Αντίθετα τα ΜΜ”Ε” μιλούσαν για βατοπαίδια και άλλες αηδίες την ίδια ώρα που έφευγαν Χριστοφοράκοι;
Ξέρετε πολλές άλλες χώρες που παρακολουθείτο το τηλέφωνο του πρωθυπουργού αλλά η επόμενη κυβέρνηση χάρισε ακόμα και τα πρόστιμα στην Vodafone; Την ίδια ώρα που χαριζόταν το πρόστιμο μάλιστα, φιγουράριζαν ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΕΣ διαφημίσεις της εταιρείας στις μεγάλες εφημερίδες;
Ένα είναι το ζητούμενο των εξεγερμένων Ελλήνων: ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
http://olympia.gr/2011/06/06/%CF%80%CE% ... %AF%CE%BD/
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Fotismeno_Mialo

Divine Sinner έγραψε:
Αν αγαπας την χώρα σου δεν την θες ελευθερη μονο ως γεωγραφικη εκταση.
τι ακουω παλι....
εγω βρισκω ολους εσας τυρράνους που αν μπορουσατε θα τα καιγατε ολα....
ε ρε σκουπα που πρεπει να πεσει....
ήξεραν οτι ήξερα;
-
Divine Sinner
Ωραια αφου λες οτι πρεπει να πεσει σκουπα εναντιον μου.τι ακουω παλι....
εγω βρισκω ολους εσας τυρράνους που αν μπορουσατε θα τα καιγατε ολα....
ε ρε σκουπα που πρεπει να πεσει....
μην μενεις στα λογια. μην περιμενεις απο αλλον να βγαλει το φιδι απο την τρυπα.
Εισαι ενας και ειμαι ενας.
θα σου στειλω το ονομα την διευθηνση και το τηλεφωνο μου κι αν θελεις ελα να το κανεις πράξη...
- Fotismeno_Mialo

δεν ακολουθω τις δικιες σας μεθοδους....Ωραια αφου λες οτι πρεπει να πεσει σκουπα εναντιον μου.
μην μενεις στα λογια. μην περιμενεις απο αλλον να βγαλει το φιδι απο την τρυπα.
Εισαι ενας και ειμαι ενας.
θα σου στειλω το ονομα την διευθηνση και το τηλεφωνο μου κι αν θελεις ελα να το κανεις πράξη...
ήξεραν οτι ήξερα;