Ψυχοχειρουργική-Η εγκληματικότητα της επιστήμης

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Sanctus_Makis
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 533
Εγγραφή: Τρί 04 Ιούλ 2017, 03:24
Irc ψευδώνυμο: Iamblixos
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Λάρισα
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 35 φορές

Ψυχοχειρουργική-Η εγκληματικότητα της επιστήμης

Δημοσίευση από Sanctus_Makis » Παρ 26 Ιούλ 2019, 21:20

Υπάρχουν πολλές πτυχές της εξουσιαστικής μανίας όπου τα κράτη χρησιμοποιούν τις επιστημονικές γνώσεις πάνω στο ανθρώπινο σώμα στοχεύοντας πάντα στο μυαλό. Το άρθρο που ακολουθεί δίνει μια εικόνα των όσων έχουν γίνει γνωστά από προηγούμενες δεκαετίες και τα οποία μπορούν να αναστατώσουν, αν δεν πανικοβάλλουν και τον πλέον ψύχραιμο.

«Χρειαζόμαστε ένα πρόγραμμα ψυχοχειρουργικής για να επιτύχουμε τον πολιτικό έλεγχο της κοινωνίας. Σκοπός είναι ο έλεγχος του εγκεφάλου. Όποιος παρεκκλίνει του δεδομένου κανόνα θα ακρωτηριάζεται μέσω χειρουργικής επέμβασης».

«Το άτομο μπορεί να νομίζει πως η πιο σημαντική πραγματικότητα είναι η ίδια του η ύπαρξη, αλλά αυτό δεν είναι παρά η προσωπική του άποψη. Αυτό δεν έχει ιστορική διάσταση».

«Ο άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να αναπτύσσει κρίση. Αυτού του είδους ο φιλελεύθερος προσανατολισμός έχει απήχηση. Πρέπει να ελέγχουμε με ηλεκτρικά μέσα τον εγκέφαλο. Μια μέρα οι στρατοί και οι αξιωματικοί θα ελέγχονται με ηλεκτρική διέγερση του εγκεφάλου». (Dr. Jose Delgado, Congressional Record, No 26, Vol. 118 (Αρχείο του Κογκρέσου), 24 Φεβρουαρίου 1974).

Αυτές οι κυριολεκτικά αντιανθρώπινες δηλώσεις του Delgado, δεν εμπόδισαν τη χρηματοδότηση των ερευνών του από το Γραφείο Έρευνας του Πολεμικού Ναυτικού, το Εργαστήριο Αερο-Ιατρικής της Πολεμικής Αεροπορίας και το Ίδρυμα Δημόσιας Υγείας της Βοστόνης.

Ο Delgado υπήρξε πρωτοπόρος στην τεχνολογία Ηλεκτρικής Διέγερσης του Εγκεφάλου (ESB). Οι New York Times σ’ άρθρο τους, στις 17 Μαΐου του 1965, με τίτλο «Ματαντόρ με Ράδιο Σταματά τον Άγριο Ταύρο», αναλύουν λεπτομερώς τα πειράματά του στην Ιατρική Σχολή του Γέιλ και στην Κόρδοβα της Ισπανίας:

«Το φως του απομεσήμερου τρύπωνε πάνω απ’ τον ξύλινο φράχτη στην αρένα καθώς ο θαρραλέος ταύρος υπέκυπτε στον «ματαντόρ» (ταυρομάχο) που δεν κρατούσε όπλο, σ’ έναν επιστήμονα που ποτέ δεν είχε ξαναπαλέψει με ταύρο. Όμως το ηλεκτρικό φορτίο στο κέρατο του ζώου δεν του επέτρεπε να φθάσει στο κόκκινο πανί. Ο Dr. Delgado, πατώντας λίγες στιγμές πριν ένα κουμπί σ’ ένα μικρό ραδιοπομπό που κρατούσε στο χέρι, έκανε το ζώο να σταματά μ’ ένα αλτ. Μ’ ένα άλλο κουμπί έκανε το ζώο να στρίψει δεξιά και να φύγει. Ο ταύρος ακολούθησε εντολές που έπαιρνε από την διέγερση συγκεκριμένων περιοχών του εγκεφάλου όπου είχαν φυτευτεί λεπτά καλώδια -χωρίς πόνο- την προηγούμενη ημέρα».

Κατά τον Delgado, τέτοιου είδους πειράματα έχουν γίνει και σε ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια διάλεξης που έδωσε αναφορικά με τον ανθρώπινο εγκέφαλο το 1965, ο Delgado είπε: «Η επιστήμη ανέπτυξε μια νέα μέθοδο για τη μελέτη και τον έλεγχο της εγκεφαλικής λειτουργίας στους ανθρώπους και τα ζώα».

Τα ρωσικά πειράματα για τον έλεγχο του εγκεφάλου μέσω ύπνωσης και ραδιοκυμάτων έγιναν τη δεκαετία του 1930. Τριάντα χρόνια πριν το πείραμα του Delgado με τον ταύρο.

Ο Λ. Λ. Βασίλιεφ, καθηγητής φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ έγραψε μια μελέτη σχετικά με τον υπνωτισμό: «Για να ελεγχθεί η κατάσταση του ατόμου, όταν θα βρίσκονταν εκτός του εργαστηρίου σε άλλο χώρο όπου διεξάγονταν πειράματα, χρησιμοποιήθηκε ένα σύστημα πομπού-δέκτη. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν πως τα ραδιοσήματα βοηθούν σημαντικά τις δυνατότητες πειραματισμού.

Ο Ι. Φ. Τοματσέφσκυ (ρώσος φυσιολόγος) έκανε τα πρώτα πειράματα με άτομο σε μια απόσταση 1-2 δωματίων και σε συνθήκες όπου αυτό δεν μπορούσε να ξέρει ή να υποψιαστεί ότι θα γινόταν το υποκείμενο του πειράματος. Σε άλλες περιπτώσεις ο πομπός δεν βρισκόταν στο ίδιο οίκημα και κάποιος άλλος παρατηρούσε την συμπεριφορά του υποκειμένου. Παρόμοια πειράματα με σημαντική απόσταση μεταξύ πομπού-δέκτη ήταν επιτυχή. Ένα έλαβε χώρα σ’ ένα πάρκο και οι εντολές ύπνωσης έγιναν πράξη μέσα σ’ ένα λεπτό».

Ο Βασίλιεφ κατέδειξε πως η εκπομπή ραδιοκυμάτων μπορεί να διεγείρει τον εγκέφαλο. Δεν είναι μια περίπλοκη διαδικασία. Πράγματι, δεν χρειάζεται να γίνει εμφύτευση μέσα στον εγκέφαλο ή να είναι αποτέλεσμα της ίδιας της εγκεφαλικής διέγερσης. Το μόνο που χρειάζεται για να επιτευχθεί ο έλεγχος μέσω ραδιοπομπού είναι ένας μυς ο οποίος να διεγείρεται. Το υποκείμενο υπνωτίζεται και εμφυτεύεται ένας διεγέρτης στον μυ. Το υποκείμενο, ενώ βρίσκεται υπνωτισμένο, παίρνει την εντολή να αντιδράσει όταν ενεργοποιηθεί ο διεγέρτης στον μυ, στην προκειμένη περίπτωση μέσω ραδιοκυμάτων.

Ο Λίνκολν Λώρενς σ’ ένα βιβλίο με τίτλο «Μας ελέγχουν;» έγραφε: «Εάν το υποκείμενο υπνωτιστεί και προγραμματιστεί πνευματικά να κάνει μια συγκεκριμένη πράξη π.χ. να πυροβολήσει κάποιον, κάθε φορά που ένας μυς διεγείρεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο μέσω του πομπού, θα έχει όλο και περισσότερη αποφασιστικότητα για να τελέσει την πράξη. Καθώς η ύπνωση επαναλαμβάνεται, γίνεται σκοπός της ζωής του να πραγματοποιήσει αυτή την πράξη. Έτσι υπάρχουν δύο συμπληρωματικές εμφανίσεις του ελέγχου του εγκεφάλου (RHIC) μέσω ραδιο-ύπνωσης, που η μια ενισχύει την άλλη και διαιωνίζει τον έλεγχο για όσο χρειάζεται. Αυτό γίνεται με μια δεύτερη συνεδρία ύπνωσης όπου ο υπνωτιστής δίνει τις τελευταίες οδηγίες. Αυτές μπορεί να ενισχυθούν επί πλέον με ραδιοδιέγερση με ακόμη πιο συχνό ρυθμό, διασφαλίζοντας την ήρεμη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της διαφυγής ή για να διασφαλιστεί ότι το υποκείμενο δεν θα μοιάζει να γνωρίζει ποιος συνωμότησε για αυτή την πράξη ή ακόμη και ότι τον γνώριζε».

Ο εγκεφαλικός έλεγχος μέσω ραδιο-ύπνωσης είναι το πάντρεμα δύο γνωστών μεθόδων: της ύπνωσης και του ραδιοκύματος. Οι άνθρωποι δύσκολα κατανοούν πως κάποιος μπορεί να υπνωτιστεί και να κάνει πράγματα που αντιτίθενται στην ηθική του. Ορισμένα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν από τον Αμερικάνικο Στρατό καταδεικνύουν πόσο λάθος είναι αυτή η άποψη. Ο επικεφαλής του τμήματος ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κολγκέιτ, Δρ. Έσταμπρουκς βεβαίωνε: «Μπορώ να υπνωτίσω κάποιον χωρίς να το γνωρίζει ή να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του, και να προδώσει τις ΗΠΑ».

Ο Έσταμπρουκς ήταν μια από τις σημαντικές προσωπικότητες στα θέματα υπνωτισμού. Ο ψυχολόγος είπε στους αξιωματούχους της Ουάσιγκτον πως 200 εκπαιδευμένοι υπνωτιστές θα μπορούσαν να αναπτύξουν ένα στρατό υπνωτισμένων, και έκανε ένα σενάριο όπου ένα γιατρός του εχθρού, θα υπνώτιζε χιλιάδες στρατιώτες καθώς και αξιωματούχους. Σύμφωνα με αυτό θα μπορούσε όλος ο στρατός των ΗΠΑ να κυριευτεί από τον εχθρό. Μεγάλος αριθμός δολιοφθορέων θα μπορούσε να γεννηθεί μέσω υπνωτισμού, με τους γιατρούς να πειραματίζονται σε εθνικότητες που έχουν πολιτιστικό δεσμό με εχθρικές δυνάμεις.

Ο Έσταμπρουκς διεξήγαγε πειράματα σε στρατιώτες των ΗΠΑ για ν’ αποδείξει τα λεγόμενά του. Οι στρατιώτες κατώτατων βαθμών με λίγη εκπαίδευση υπνωτίστηκαν και έπειτα δοκιμάστηκε η μνήμη τους.

Με έκπληξη τους, οι υπνωτιστές μπόρεσαν να ελέγξουν την ικανότητα των υποκειμένων να συγκρατήσουν πολύπλοκες πληροφορίες.

Ο J.G.Watkins ακολούθησε τα βήματά του Έσταμπρουκς και έβαλε τους στρατιώτες χαμηλότερου βαθμού να προχωρήσουν σε πράξεις που όχι μόνο αντίβαιναν στον ηθικό τους κώδικα αλλά και στον στρατιωτικό. Ένα από τα πειράματα ήταν να προκαλέσουν βαθιά ύπνωση σ’ ένα φυσιολογικό στρατιώτη. Ο Watkins προσπαθούσε να μάθει αν ο στρατιώτης θα μπορούσε να επιτεθεί σ’ έναν ανώτερό του (σοβαρότατο παράπτωμα στο στρατό). Ενώ ήταν σε βαθιά ύπνωση, ο Watkins του είπε ότι ο αξιωματικός που καθόταν απέναντί του ήταν ένας στρατιώτης του εχθρού και θα προσπαθούσε να τον σκοτώσει. Για τον στρατιώτη ήταν μια υπόθεση ζωής ή θανάτου. Αμέσως πήδηξε και έπιασε τον ανώτερό του απ’ το λαιμό. Το πείραμα επαναλήφθηκε αρκετές φορές και σε μία περίπτωση ο άνθρωπος που υπνωτίστηκε και ο δήθεν εχθρός ήταν πολύ στενοί φίλοι. Τα αποτελέσματα ήταν πάντα τα ίδια. Σε ένα πείραμα έβγαλε ένα μαχαίρι και σχεδόν μαχαίρωσε τον απέναντί του. Παρόμοια πειράματα πραγματοποιήθηκαν από τον Watkins με χρήση WACS, που είχαν ως στόχο την δυνατότητα εκμαίευσης μυστικών του στρατού από τους υπαλλήλους. Ένα σχετικό πείραμα έπρεπε να σταματήσει καθώς ο ερευνητής, που είχε γίνει κι αυτός ένα από τα υποκείμενα, έβγαλε στη φόρα πολλά άκρως απόρρητα σχέδια στον υπνωτιστή του, ο οποίος δεν είχε την σχετική άδεια για να ακούσει όλες αυτές τις πληροφορίες. Οι πληροφορίες κοινοποιήθηκαν σε προσωπικό που αριθμούσε τα 200 άτομα.

Η συνέχεια εδώ.......

https://anarchypress.wordpress.com/2015 ... %80%CE%B9/
«Η πόλη πρέπει (πέμπτο και κυριότερο) να φροντίζει για τη λατρεία των θεών» (Αριστοτέλης)
Άβαταρ μέλους
Sanctus_Makis
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 533
Εγγραφή: Τρί 04 Ιούλ 2017, 03:24
Irc ψευδώνυμο: Iamblixos
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Λάρισα
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 35 φορές

Re: Ψυχοχειρουργική-Η εγκληματικότητα της επιστήμης

Δημοσίευση από Sanctus_Makis » Τρί 06 Αύγ 2019, 20:16

Εγω πιστευω οτι υπάρχει τεχνολογία για να διαβάζουν τις σκέψεις του μυαλού ή για έλεγχο του εγκεφάλου.Εγω προσωπκά έπεσα θύμα τέτοιας τεχνολογίας πιθανόν της CIA ή της KGB.Μερικές φορές μιλάμε συζητάμε με σκέψεις δηλαδη με ρωτάνε κατι και εγω απαντάω με σκέψεις.Ή το αντίθετο τους ρωτάω κάτι με σκέψεις και μου απαντάνε.Άλλες φορές μου λένε μήν το ξανασκεφτείς αυτο.

Αυτοί με ταλαιπωρούν απο το 2009-2010 σχεδον 10 χρόνια και όσο περνάνε τα χρόνια ειμαι όλο και καλύτερα.

Την πέμπτη θα κάνω μαγνητική εγκεφάλου και φυσικά θα σας πώ τα αποτελέσματα.
«Η πόλη πρέπει (πέμπτο και κυριότερο) να φροντίζει για τη λατρεία των θεών» (Αριστοτέλης)
Άβαταρ μέλους
Sanctus_Makis
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 533
Εγγραφή: Τρί 04 Ιούλ 2017, 03:24
Irc ψευδώνυμο: Iamblixos
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Λάρισα
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 35 φορές

Re: Ψυχοχειρουργική-Η εγκληματικότητα της επιστήμης

Δημοσίευση από Sanctus_Makis » Πέμ 08 Αύγ 2019, 00:18

Το χειρότερο δεν ειναι οι φωνές αλλα που ελέγχουν πόσο χαρούμενος και πόσο στεναχωρημένος ειμαι.Φυσικα περισσοτερο με χτυπάνε να νιώθω στεναχώρια και την νιώθω να έρχεται απο τον εγκέφαλό μου και την καρδιά μου.Αυτα τα 2 όργανα κυρίως.Μία έντονη κατάθλιψη που δεν παλευόταν με το που ξυπνούσα απο τον ύπνο μου εκει που έβλεπα ένα όνειρο να σηκώνομαι και να νιώθω κατάθλιψη.Κάτι που ειχα διαβάσει απο παλιά στο ιντερνετ ειναι η σεροτονίνη.Χαμηλά επίπεδα της σεροτονίνης εμπλέκονται στην εμφάνιση κατάθλιψης.Εμένα δηλαδη κάποιοι κατεβάζουν την σεροτονίνη σε χαμηλά επίπεδα.Απο μόνο του ειναι σπάνιο να γίνει.

Αυτο που δέν δέχομαι εγω ειναι να μου πεί κάποιος οτι ειναι όλα παιχνίδια του μυαλού μου.Δεν δέχομαι οτι παλεύω με το μυαλό μου 10 χρόνια τώρα.
Επίσης δέν δέχομαι οτι ενοχλούνε τον εγκέφαλό μου δαιμόνια/διάβολος κλπ.

Μου το κάνουν κάποιοι πιθανόν οι αμερικάνοι γιατι φυσικά ακούω να μου μιλάνε και σε άλλη γλώσσα κυριως στα αγγλικά.Απλά έβαλαν στο παιχνίδι και Έλληνες γιατι δεν ξέρω πολύ καλά αγγλικά.Για να καταλαβαινόμαστε δηλαδη.
«Η πόλη πρέπει (πέμπτο και κυριότερο) να φροντίζει για τη λατρεία των θεών» (Αριστοτέλης)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 56930
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1358 φορές
Έλαβε Likes: 2205 φορές

Re: Ψυχοχειρουργική-Η εγκληματικότητα της επιστήμης

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Αύγ 2019, 09:38

Sanctus_Makis έγραψε:
Τρί 06 Αύγ 2019, 20:16
Εγω πιστευω οτι υπάρχει τεχνολογία για να διαβάζουν τις σκέψεις του μυαλού ή για έλεγχο του εγκεφάλου.

Ναι αν δεν υπάρχει ήδη, σίγουρα αναπτύσσουν τέτοια τεχνολογία, για να βολεύουν
περισσότερο την αστυνομία σκέψης. Ομως:
Σου έχω πει επανειλημμένα τι θεωρώ ότι ειναι οι φωνές που ακούς.
Οτι δεν σου προκύπτει voice to skull οπως θεωρείς εσύ (μέσω τεχνολογίας να σου λένε διάφορα)
γιατί απλά δεν εισαι σημαντικος, ούτε επικίνδυνος γι'αυτούς για να κάνουν κάτι τέτοιο.
Δεν τους απασχολείς και δε σ'έχουν σε καμία λίστα επικίνδυνων τρομοκρατών ή κάτι τέτοιο.

Τώρα γιατί θεωρείς εσύ ότι στο κάνουν αμερικάνοι, δεν ξέρω...
Μάλλον οι φωνές που ακούς, σε έχουν πείσει ότι είσαι κάτι πολύ
σημαντικό που τους απειλεί για κάποιο λόγο, αλλά για μένα
το να φοβούνται, να απειλούνται και να θεωρούν υψίστης σημασίας
έναν νέο από τη Λάρισσα που δεν έχει κανένα περίεργο ιστορικό
στις αστυνομίες, ούτε τρομοκρατικές ενέργειες στο ενεργητικό του,
είναι αστείο και προσωπικά δεν το διαπραγματεύομαι, γιατί
απλούστατα ΔΕΝ ισχύει.

Μπορεί να υποτιμάς δαίμονες σατανάδες κλπ, να νομίζεις ότι
το σύμπαν είναι μόνο αυτό που εσύ αντιλαμβάνεσαι με
τις περιορισμένες σου αισθήσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι
υπαρχουν ενέργειες στο σύμπαν που δε γνωρίζουμε και
που μπορούν να υπερβούν πολλά...


Εχεις απλά σχιζοφρένεια, κάτι που ταλανίζει εκατομμύρια ανθρώπων.
Κι αυτή έχει να κάνει με ενέργειες... οι θρησκείες τα λένε δαιμόνια,
αλλά το πώς τα λένε, δεν έχει σημασία. Σημασία εχει ότι εσύ
δεν τις ελέγχεις αυτές τις ενέργειες, αυτές ελέγχουν εσένα
και όχι αμερικάνοι και μυστικές υπηρεσίες όπως ΑΒΑΣΙΜΑ
και ΠΑΡΑΛΟΓΑ πιστεύεις.
Όσο δεν το εμπεδώνεις αυτό, τόσο θα υποφέρεις χωρίς να βρίσκεις λύσεις.Περιμένω με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της μαγνητικής.
.


Εικόνα


I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria
Άβαταρ μέλους
George vounis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 756
Εγγραφή: Πέμ 07 Δεκ 2017, 20:41
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 662 φορές
Έλαβε Likes: 258 φορές

Re: Ψυχοχειρουργική-Η εγκληματικότητα της επιστήμης

Δημοσίευση από George vounis » Πέμ 08 Αύγ 2019, 14:40

Sanctus_Makis έγραψε:
Τρί 06 Αύγ 2019, 20:16
Εγω πιστευω οτι υπάρχει τεχνολογία για να διαβάζουν τις σκέψεις του μυαλού ή για έλεγχο του εγκεφάλου.Εγω προσωπκά έπεσα θύμα τέτοιας τεχνολογίας πιθανόν της CIA ή της KGB.Μερικές φορές μιλάμε συζητάμε με σκέψεις δηλαδη με ρωτάνε κατι και εγω απαντάω με σκέψεις.Ή το αντίθετο τους ρωτάω κάτι με σκέψεις και μου απαντάνε.Άλλες φορές μου λένε μήν το ξανασκεφτείς αυτο.
Μάκη μου δεν είναι όπως τα λες, δεν υπάρχει περίπτωση η CIA να σε έχει βάλει στο μάτι γιατί δεν είσαι κάτι για αυτούς που θέλουν να ελέγξουν. Είμαι της άποψη ότι τεχνολογικά αυτή υπάρχει και είναι ένα από τα αθόρυβα όπλα τους, αλλά δεν έχει καμία σχέση με σένα φίλε Μάκη.

Πρέπει πρώτα Μάκη να κάνουμε πορεία προς την Αλήθεια και να αντικρίσουμε το πρώτο φως, αποφασιστικό σπρώξιμο των αμετανόητων δυνάμεων που συντηρούν την λήθη μας,έχουμε χιλιοταξιδεμένο μονοπάτι στην αναζήτησης της Αλήθειας για αυτόν τον κόσμο, συμπεριλαμβανομενου και του κόσμου που είναι πίσω από την κουρτίνα. Ο καθένας καλείται να το βιώσει και να αποκωδικοποίηση το δικό του κεφάλαιο. :bye:
Μες στο λήθαργο επωφελήθηκαν , οι καπηλευτές της ελεύθερης βούλησης του νου, θα αντιμετωπίσουν την θηλεία της τυφλής δικαιοσύνης!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 56930
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1358 φορές
Έλαβε Likes: 2205 φορές

Re: Ψυχοχειρουργική-Η εγκληματικότητα της επιστήμης

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Αύγ 2019, 15:55

George vounis έγραψε:
Πέμ 08 Αύγ 2019, 14:40
Μάκη μου δεν είναι όπως τα λες, δεν υπάρχει περίπτωση η CIA να σε έχει βάλει στο μάτι γιατί δεν είσαι κάτι για αυτούς που θέλουν να ελέγξουν. Είμαι της άποψη ότι τεχνολογικά αυτή υπάρχει και είναι ένα από τα αθόρυβα όπλα τους, αλλά δεν έχει καμία σχέση με σένα φίλε Μάκη.
του το'χω πει εκατοντάδες φορές σε άλλο νήμα που συζητούσαμε
ΜΟΝΟ το πρόβλημά του. Το το είπα και πιο πάνω.

Δεν εννοεί να το δεχτεί.

Βέβαια δε μας λέει ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ θα ασχολούνταν οι αμερικανικές
υπηρεσίες πληροφοριών μαζί του και γιατί θεωρεί ότι είναι τόσο σημαντικός
γι'αυτούς ώστε να του κάνουν κάτι τέτοιο.


Με λίγα λόγια, δεν στηρίζει με καμία λογική συλλογιστική
αυτό που υποστηρίζει επανειλημμένα, αγνοώντας τις δικές μας θέσεις.

Οπότε, όχι μόνο η επιστήμη, αλλά κι εμείς εδώ μέσα
σηκώνουμε τα χέρια ψηλά...
.


Εικόνα


I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria
Άβαταρ μέλους
George vounis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 756
Εγγραφή: Πέμ 07 Δεκ 2017, 20:41
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 662 φορές
Έλαβε Likes: 258 φορές

Re: Ψυχοχειρουργική-Η εγκληματικότητα της επιστήμης

Δημοσίευση από George vounis » Πέμ 08 Αύγ 2019, 16:54

ArELa έγραψε:
Πέμ 08 Αύγ 2019, 15:55
Οπότε, όχι μόνο η επιστήμη, αλλά κι εμείς εδώ μέσα
σηκώνουμε τα χέρια ψηλά...
Ο φίλος μας Μάκης έχει δημιουργήσει την δικιά του "αλήθεια" , αλλά δεν είναι μόνο αυτός υπεύθυνος για την δικιά του εικόνα δημιουργίας που υπάρχει στο μυαλό του. Η Αχανής ενεργειακή Αυτοκρατορία όλους μας ξεπερνάει, δεν παλεύει με το μυαλό του, αλλά με αυτούς που διαχειρίζοντε την ενέργεια του.
Ναι σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, γιατί μόνο αυτός μπορεί να δώσει οριστική λύση.
Μες στο λήθαργο επωφελήθηκαν , οι καπηλευτές της ελεύθερης βούλησης του νου, θα αντιμετωπίσουν την θηλεία της τυφλής δικαιοσύνης!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 56930
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1358 φορές
Έλαβε Likes: 2205 φορές

Re: Ψυχοχειρουργική-Η εγκληματικότητα της επιστήμης

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Αύγ 2019, 17:36

George vounis έγραψε:
Πέμ 08 Αύγ 2019, 16:54
Ναι σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, γιατί μόνο αυτός μπορεί να δώσει οριστική λύση.

δυστυχώς δεν παλεύει να τη δώσει. Βασίζεται σε ουσίες ή και χάπια
για προσωρινή ανακούφιση, κι αρνείται να δει οποιαδήποτε
άλλη οπτική, επειδή δεν τον βολεύει... Κι αν δε συνειδητοποιείς
ποιος είναι ο εχθρός, σίγουρα δεν μπορείς να τον αντιπαλέψεις.


Οπότε μένει σε μια λογική που βασικά δεν έχει καμία λογική,
(παραλογισμός δηλαδή) με αποτέλεσμα να μένει στάσιμος εκει
στο ίδιο σημείο, μοιρολατρικά και χωρίς λύσεις.

Οι άγγλοι έχουν μια σοφή ρήση.
Δε μπορεί να σε βοηθήσει κανείς, ούτε Θεός ούτε άνθρωπος
αν δε θέλεις ή αρνείσαι ο ίδιος να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
.


Εικόνα


I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria
Άβαταρ μέλους
George vounis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 756
Εγγραφή: Πέμ 07 Δεκ 2017, 20:41
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 662 φορές
Έλαβε Likes: 258 φορές

Re: Ψυχοχειρουργική-Η εγκληματικότητα της επιστήμης

Δημοσίευση από George vounis » Πέμ 08 Αύγ 2019, 18:30

ArELa έγραψε:
Πέμ 08 Αύγ 2019, 17:36
Οπότε μένει σε μια λογική που βασικά δεν έχει καμία λογική,
(παραλογισμός δηλαδή) με αποτέλεσμα να μένει στάσιμος εκει
στο ίδιο σημείο, μοιρολατρικά και χωρίς λύσεις.
Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα ένας άνθρωπος αποχωρίζεται της εμμονές του, όσο δεν βρίσκεις διέξοδο τόσο σε κατακλύζουν, πιστεύω ότι όλοι μας μπορούμε να πέσουμε στην παγίδα, όλοι ήμαστε υποψίφια θύματα. Πιστεύω ότι ο Μάκης πρέπει να δει πίσω στο παρελθόν ποτέ ξεκίνησαν όλα.
Γιατί θα τα διάβαση αυτά που γράφουμε του λέω ότι δεν ήμαστε απέναντι του, αλλά μαζί του.
Μες στο λήθαργο επωφελήθηκαν , οι καπηλευτές της ελεύθερης βούλησης του νου, θα αντιμετωπίσουν την θηλεία της τυφλής δικαιοσύνης!!!
Άβαταρ μέλους
Sanctus_Makis
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 533
Εγγραφή: Τρί 04 Ιούλ 2017, 03:24
Irc ψευδώνυμο: Iamblixos
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Λάρισα
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 35 φορές

Re: Ψυχοχειρουργική-Η εγκληματικότητα της επιστήμης

Δημοσίευση από Sanctus_Makis » Πέμ 08 Αύγ 2019, 21:07

Μα και για μένα ειναι τελείως αβάσιμη η θεωρία οτι μου το κάνουν αυτό δαιμόνια.Ας μου αποδείξει κάποιος γιατι ο Διάβολος επέλεξε εμένα.Επίσης ας μου αποδείξει κάποιος γιατι ο Θεός αφήνει τα δαιμόνια να κάνουν κακό στον εγκέφαλο ανθρώπων οπως εμένα.Οπότε ας μείνει ο κάθε ενας με την άποψή του και όχι να προσπαθούμε να αλλάξουμε την γνώμη του άλλου.Εγω θα ακούσω τις απόψεις σας αλλα έχω και εγω την δικιά μου και σας παρακαλώ να μην προσπαθείτε να μου αλλάξετε την άποψή μου.Αυτοι που μου τα κάνουν αυτά θέλουν να μην μπορώ να το αποδείξω αυτο και τελικά να αυτοκτονήσω και να λένε όλοι οτι απλα ημουνα τρελός για δέσιμο και έπερνα ναρκωτικά.Μπορεί να μην ειμαι τρομοκράτης αλλα σίγουρα ειμαι ενας ξεχωριστός άνθρωπος απο την Λάρισα.Όποιος με γνωρίζει καλά και όχι απο εδω απο το ιντερνετ το πιστεύει οτι ειμαι ενας ξεχωριστός άνθρωπος.

Εγω λέω να περιμένουμε να δούμε τί θα δείξει η μαγνητική την οποία την έκανα σημερα και τα αποτελέσματα θα τα δώσω στην ψυχίατρό μου στις 3 σεπτεμβρίου.Θα πρότινα να συνεχίσουμε το θέμα αρχές σεπτεμβρίου.
«Η πόλη πρέπει (πέμπτο και κυριότερο) να φροντίζει για τη λατρεία των θεών» (Αριστοτέλης)
Άβαταρ μέλους
George vounis
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 756
Εγγραφή: Πέμ 07 Δεκ 2017, 20:41
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 662 φορές
Έλαβε Likes: 258 φορές

Re: Ψυχοχειρουργική-Η εγκληματικότητα της επιστήμης

Δημοσίευση από George vounis » Πέμ 08 Αύγ 2019, 21:45

Εντάξει Μάκη μου το συνεχίζουμε αρχές Σεπτεμβρίου, πάντα να σκέφτεσαι θετικά!!!
Μες στο λήθαργο επωφελήθηκαν , οι καπηλευτές της ελεύθερης βούλησης του νου, θα αντιμετωπίσουν την θηλεία της τυφλής δικαιοσύνης!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 56930
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1358 φορές
Έλαβε Likes: 2205 φορές

Re: Ψυχοχειρουργική-Η εγκληματικότητα της επιστήμης

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Αύγ 2019, 22:36

Sanctus_Makis έγραψε:
Πέμ 08 Αύγ 2019, 21:07
Μα και για μένα ειναι τελείως αβάσιμη η θεωρία οτι μου το κάνουν αυτό δαιμόνια
Ενώ η δική σου θεωρία ότι σου το κάνουν αυτό οι αμερικάνοι
είναι βάσιμη... :lol: :lol: :lol:
Εσύ έχεις κολλήσει στις θρησκείες και τα δαιμόνια.
Εγώ δεν τα αποκάλεσα έτσι. Δε θα επαναλάβω αυτά που μου βγήκε
η Παναγία να εξηγώ αναλυτικά. Αν δε θες να καταλάβεις, ΔΕ ΘΕΣ. ΤΕΛΟΣ.
Και στο φινάλε δεν κάνεις κακό σε κανέναν άλλον μ'αυτή
την φρικτή ΑΡΝΗΣΗ ΣΟΥ να δεις τι σου λένε έστω. Μόνο στον εαυτό σου κάνεις κακό.
Αυτό επιλέγεις? ποια είμαι εγώ να σ'εμποδίσω?


Sanctus_Makis έγραψε:
Πέμ 08 Αύγ 2019, 21:07
Ας μου αποδείξει κάποιος γιατι ο Διάβολος επέλεξε εμένα.
Χέσε μας με το διάβολο ρε Μάκη, τόσες φορές σου έχω πει
ΔΕΝ μιλούσα με εκκλησιαστικούς όρους... τι διάολο?
Επίτηδες κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις? ή μήπως
ΕΣΥ είσαι αυτος που βλέπει διαβόλους και τριβόλους παντού?

Κι επειδή μιλάς για αποδειξεις, ΕΣΥ είσαι αυτός που πρέπει να αποδείξεις
ότι σε διάλεξαν οι αμερικανοι, γιατί είσαι τόσο σπουδαίος
που δεν κοιμούνται τα βράδια για ν'ασχολούνται μαζί σου.
Κι αν δε μπορείς να το αποδειξεις, δώσε έστω ΕΝΑ στοιχείο για
να στηρίξεις αυτό το πράγμα που λες... κάτι που να'χει ΛΟΓΙΚΗ.
Δεν υπάρχει λογική σ'αυτό που λες άνθρωπέ μου, με τίποτα.Sanctus_Makis έγραψε:
Πέμ 08 Αύγ 2019, 21:07
Εγω θα ακούσω τις απόψεις σας αλλα έχω και εγω την δικιά μου και σας παρακαλώ να μην προσπαθείτε να μου αλλάξετε την άποψή μου.

Εγώ την άποψή μου τη ΣΤΗΡΙΞΑ με επιχείρημα.
Σου έδειξα και 2 εκπομπές που εκανα με Αμερικανό ψυχοθεραπευτή που δούλεψε
40 χρονια σε ψυχιατρεία (τα μεγαλύτερα του κόσμου) με σχιζοφρενείς,
κι ο οποιος παρουσίασε ευρήματα μετά απο 40 ετών έρευνες.
Τα έγραψες στα @@ σου, ΠΟΤΕ δεν είδες τα βιντεο, :swear:
κόλλησες στις :jerk: :jerk: για δαιμόνια και τελώνια και διαβόλους
όπως κόλλησες και σε μια παράλογη εμμονή που νομίζεις
ότι οι αμερικάνοι έχουν τρελή κάψα μαζί σου και θέλουν να σε ελέγξουν...
Σιγά ρε Μάκη μη σκίσεις κανά καλσόν ρε φίλε...
Από 7 δισεκατομμύρια κόσμου στον πλανήτη, διάλεξαν εσένα... :P
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? Κανείς δεν ξέρει. Ούτε εσύ. :dunno:

Μη μας μιλάς λοιπόν για απόψεις και μην επαναλαμβάνεις
μονότονα ότι έχεις την άποψή σου. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ότι έχεις
την άποψή σου, απλά σου αποδεικνύω τόσο καιρό με διάλογο και επιχείρημα
ότι η άποψή σου είναι άκυρη και τόσο καιρό προσπαθώ να σου εξηγήσω
τι σου συμβαίνει, κι ούτε που έδωσες σημασία... :swear:

Φιλική συμβουλή: Μην τη λες (την άποψη σου αυτή) σε φίλους σου εκεί,
γιατί αν όχι μπροστά σου, σίγουρα πίσω από την πλάτη σου,
θα γελάνε μέχρις δακρύων 😂

Τη δική μου σαφώς δεν προσπαθώ να σου την επιβάλλω,
και σκασίλα μου στο φινάλε αν θα αλλάξεις γνώμη.

Αλλά τη δική μου ΔΕΝ την ξέρεις, γιατί δεν εστίασες σε αυτά
που σου παρουσίασα... ΠΟΤΕ δεν εστίασες πραγματικά...
νόμιζες ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΝΕΙ ότι είμαι η θεούσα που θέλει
να σε πείσει για διαβόλους. Τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ...


Οταν και ΑΝ ποτέ εστιάσεις αρκετά, ώστε να καταλάβεις
τι σου παραθέτει ο άλλος, τότε ξανασυζητάμε.
(το μόνο που με λυπεί ειναι την ενέργεια που ανάλωσα και τα
κατεβατά που σου έγραψα, για να καταλήξεις ότι μίλαγα
για διαβόλους και τριβόλους.... :hgamer3: )


Μέχρι να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ τι σου λέγαμε (κι εγώ κι η Ισιδωρα)
καλό θα είναι να μη μας πρήζεις με τα ίδια
και τα ίδια, γιατί τότε κι εσύ από μένα θα διαβάζεις τα ίδια
και τα ίδια, που βέβαια μεταφράζεις όπως γουστάρεις εσύ
και όχι όπως τα λέω εγώ :banghead:


Sanctus_Makis έγραψε:
Πέμ 08 Αύγ 2019, 21:07
Μπορεί να μην ειμαι τρομοκράτης αλλα σίγουρα ειμαι ενας ξεχωριστός άνθρωπος απο την Λάρισα.Όποιος με γνωρίζει καλά και όχι απο εδω απο το ιντερνετ το πιστεύει οτι ειμαι ενας ξεχωριστός άνθρωπο

κάθε άνθρωπος σ'αυτόν τον κόσμο είναι ξεχωριστός
κι έχει τη μοναδικότητά του.

Sanctus_Makis έγραψε:
Πέμ 08 Αύγ 2019, 21:07
Εγω λέω να περιμένουμε να δούμε τί θα δείξει η μαγνητική την οποία την έκανα σημερα και τα αποτελέσματα θα τα δώσω στην ψυχίατρό μου στις 3 σεπτεμβρίου.Θα πρότινα να συνεχίσουμε το θέμα αρχές σεπτεμβρίου.

Ναι αυτά θα μ'ενδιέφερε να τα μάθω.
Καλή συνέχεια καλοκαιριού.
.


Εικόνα


I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria
Άβαταρ μέλους
Sanctus_Makis
Δόκιμος
Δόκιμος
Δημοσιεύσεις: 533
Εγγραφή: Τρί 04 Ιούλ 2017, 03:24
Irc ψευδώνυμο: Iamblixos
Φύλο: Άνδρας
Τοποθεσία: Λάρισα
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 35 φορές

Re: Ψυχοχειρουργική-Η εγκληματικότητα της επιστήμης

Δημοσίευση από Sanctus_Makis » Παρ 09 Αύγ 2019, 00:01

Κανείς δεν γελάει με το πρόβλημά μου Αρέλα εδω στην Λάρισα και ειμαι σίγουρος για αυτο.Εγω αυτο που βλέπω ειναι οτι πέτυχαν τον στόχο τους αυτοί που μου τα κάνουν αυτά ο οποίος ειναι να μην μπορώ να το αποδείξω.Γιατι αν ειχα αποδείξεις θα μπορούσα να τους κάνω κακό.Τον πέτυχαν τον στόχο τους.Η ψυχίατρός μου μου είχε πεί μιά φορά οτι μπορεί να ειναι εξωγήινοι αυτοι που με ενοχλούνε.Άν δεν ειναι άνθρωποι δηλαδη αμερικάνοι ρώσσοι κλπ τοτε ειναι εξωγήινοι.Και δεν μιλάω για τις φωνές γιατι φωνές ακούνε πάρα πολλοί σε ολόκληρο τον πλανήτη.Εννοώ τους αόρατους που με ταρακουνάνε και με σκουντάνε το σώμα μου.Στους άλλους φαίνεται σαν πάρκινσον αλλα οι γιατροί μου ειπαν οτι δέν εχω πάρκινσον.Οι φωνές δεν με νοιάζουν καθόλου.Το θέμα ειναι οι αόρατοι.
«Η πόλη πρέπει (πέμπτο και κυριότερο) να φροντίζει για τη λατρεία των θεών» (Αριστοτέλης)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Δημοσιεύσεις: 56930
Εγγραφή: Κυρ 15 Απρ 2007, 01:29
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1358 φορές
Έλαβε Likes: 2205 φορές

Re: Ψυχοχειρουργική-Η εγκληματικότητα της επιστήμης

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Αύγ 2019, 00:21

Μάκη τα'χω πει πολλές φορές...
άντε κι άλλη μία ΜΠΑΣ και βρουμε κάποιο κοινό σημείο αναφοράς.
Κατ'αρχάς, βγάλε απ'τη μέση την εκκλησία... δεν εστιάζω σ'αυτήν
και ΔΕ μ'ενδιαφέρει αν είσαι χριστιανός ή οχι.

Πάμε παρακάτω.
Εγώ να δεχόμουν οτι ειναι αμερικάνοι ή ρώσοι με ειδική τεχνολογία,
αν μου έλεγες ΓΙΑΤΙ να το κάνουν. Αυτά τα χρησιμοποιούν
σε όποιους τους απειλούν για κάτι και θέλουν να τους τρελάνουν
ή να τους ξεπαστρέψουν. Σ'εσένα ΓΙΑΤΙ να το κανουν?
Μη μου πεις πειράματα, γιατί αυτή την τεχνολογία την έχουν απ'το 60
δε χρειάζονται να πειραματίζονται πάνω σου.
ΑΚΥΡΟ λοιπόν αυτό. Γι'αυτούς είσαι ασήμαντος και ανύπαρκτος
όσο ξεχωριστός κι αν είσαι. Πάμε παρακάτω.

Οι εξωγήινοι είναι πιο κοντά σ'αυτό που λέω εγώ.
Τι λέω εγώ? ΕΞΩΔΙΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ
δηλαδή οντοτητες/άτομα από ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ
στο συμπαν μεν, αλλά όχι γήινοι, αρα ΕΞΩ-γηινοι.
Κι αφού ειναι σε άλλη διάσταση, είναι και αόρατοι. Λογικό.

Πολλοί σχιζοφρενείς, όταν αυτοί οι εξωδιαστατικοί τους έχουν
του χεριού τους, δέχονται και σωματικές ενοχλήσεις όπως εσύ.
ΕΧΟΥΝ και αυτή τη δυνατότητα από την ενέργεια που ΕΣΥ
τους χαρίζεις απλόχερα,γιατί δεν κάνεις και τίποτα για να τους διώξεις.
Οι ουσίες και τα χάπια, δε βοηθάνε, απλά τους καταστέλλουν για λίγο.
Πρέπει να τους αγνοήσεις, να τους επαναλαμβάνεις και να πιστέψεις
ότι τους έχεις χεσμένους, ότι θα τους αγνοήσεις, ότι δεν τους πιστεύεις
γιατί λένε ψέματα... ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ για να σε κάνουν
να νιώθεις σκατά, και πρέπει να προσεύχεσαι σε μια ανώτερη δύναμη,
στους θεούς σου που λατρεύεις πχ, για να σε βοηθήσουν να απαλλαγείς
και να πάρεις πίσω τον έλεγχο και του μυαλού και του κορμιού σου.

Αν τους αντιμετωπίσεις έτσι και ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ αυτά που θα τους λες,
τότε σιγά σιγά θα σε αφήσουν γιατί δεν θα τους τρέφεις.

Όσο τους τρέφεις (με κατάθλιψη, στεναχώρια, φόβο, πόνο)
τόσο τους δυναμώνεις και τόσο θα δυναμώνουν και οι ενοχλήσεις.

Αυτή ειναι η ουσία. Τελευταία φορά που τα λέω,
κι ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες.

Αν θες το δέχεσαι, αν θες το απορρίπτεις.
Δική σου η επιλογή δική σου και η απόφαση.


Αυτά και τέρμα ως εδώ, μέχρι το Σεπτέμβρη που θα'χουμε νεότερα.
.


Εικόνα


I faced it all and I stood tall, and did it my way....

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...τα κανάλια μου /my channels:

https://www.brighteon.com/channel/vasoula2908

http://www.youtube.com/user/vasoula2908/featured

https://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Δημοσιεύσεις: 6418
Εγγραφή: Παρ 08 Απρ 2011, 23:21
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 47 φορές
Έλαβε Likes: 40 φορές

Re: Ψυχοχειρουργική-Η εγκληματικότητα της επιστήμης

Δημοσίευση από alkinoos » Παρ 09 Αύγ 2019, 09:02

Sanctus_Makis έγραψε:
Τρί 06 Αύγ 2019, 20:16
Εγω πιστευω οτι υπάρχει τεχνολογία για να διαβάζουν τις σκέψεις του μυαλού ή για έλεγχο του εγκεφάλου.Εγω προσωπκά έπεσα θύμα τέτοιας τεχνολογίας πιθανόν της CIA ή της KGB.Μερικές φορές μιλάμε συζητάμε με σκέψεις δηλαδη με ρωτάνε κατι και εγω απαντάω με σκέψεις.Ή το αντίθετο τους ρωτάω κάτι με σκέψεις και μου απαντάνε.Άλλες φορές μου λένε μήν το ξανασκεφτείς αυτο.

Αυτοί με ταλαιπωρούν απο το 2009-2010 σχεδον 10 χρόνια και όσο περνάνε τα χρόνια ειμαι όλο και καλύτερα.


Την πέμπτη θα κάνω μαγνητική εγκεφάλου και φυσικά θα σας πώ τα αποτελέσματα.
Δες αυτό αν έχεις Facebook (περί διάβασμα σκεψεων)

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1139904461
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”