ΑΝΕΛΙΞΗ - ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ
- georgeelvismichael_
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 440 φορές
- Έλαβε Likes: 169 φορές
ΑΝΕΛΙΞΗ - ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ
Ένα από τα ωραιότερα βίντεο που μπορεί να δει ένας άνθρωπος στο διαδίκτυο για να λάβει κοσμική ενέργεια, να ανεβάσει τη συνείδηση και τις δονήσεις του και ενεργοποιώντας την επίφυση (το τρίτο μάτι) και το αιθερικό του σώμα να ανελιχθεί στην επικείμενη διαστατική μετατόπιση της Γαίας.
- George vounis
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 628 φορές
- Έλαβε Likes: 214 φορές
Re: ΑΝΕΛΙΞΗ - ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ
Πιστεύω, θέλω να πιστεύω ,οτι πρώτα θα πρέπει να θυμηθούμε ποιοί ήμαστε , να ρίξουμε το πέπλο απο τα μάτια μας που δεν μας αφήνει να δούμε την οδυνηρή αλήθεια , ποιός ο σκοπός μας στόν κόσμο αυτό, πρέπει να σπάσουμε το γυάλινο κλουβί μας και να αντικρίσουμε το απίστευτο και το μοναδικό.
Μες στο λήθαργο επωφελήθηκαν , οι καπηλευτές της ελεύθερης βούλησης του νου, θα αντιμετωπίσουν την θηλεία της τυφλής δικαιοσύνης!!!
- georgeelvismichael_
- Επίτιμος
Η 5η ΔΙΑΣΤΑΣΗ
Αν ξυπνήσετε ένα πρωί και ο κόσμος σας φαίνεται εντελώς διαφορετικός, αν δηλαδή τα χρώματα σας φαίνονται πολύ έντονα και βλέπετε ευδιάκριτα πολύ μακρυά, αν τα κτίρια και οι δρόμοι σας φαίνονται να έχουν μετακινηθεί από την θέση τους και αν ακόμα βαδίζετε ανάλαφρα, τότε σημαίνει πως οι ακτινοβολήσεις από αστρική ενέργεια που δεχτήκατε επέδρασαν θετικά στον γενετικό σας κώδικα και στο ψυχικό σας είναι. Τότε είστε προδιατεθειμένοι και έτοιμοι για το μεγάλο άλμα: Να μεταβείτε στην 5η διάσταση! - alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 82 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Προσωπικά αμφισβητώ τις διαστάσεις ...Ο χρόνος ειδικά δεν είναι διάσταση, είναι ενέργεια, γήινη και κοσμική ...είναι πληροφορίες,είναι αρχικά μορφη τροφής του Νου και ύστερα του σώματος. Τα αποσπάσματα των ενεργειών αυτων , είναι αυτό που αποκαλούμε Ψυχή. Ενέργεια Νοήμων.Από αυτήν προερχομαστε και σε αυτήν πηγαίνουμε. ..μετά ζωή.
Η όποια ανέλιξη..έχει αρχή και τέλος Εντός μας. Σε αυτήν, στις προηγούμενες και στις επόμενες. Ζωές μας.
Στην Ουσία αυτό που ονομάζουμε Συνείδηση και αυτό που ονομάζουμε Ψυχή είναι το ένα και το αυτό. ΝΌΗΜΩΝ ΕΝΈΡΓΕΙΑ.
Η όποια ανέλιξη..έχει αρχή και τέλος Εντός μας. Σε αυτήν, στις προηγούμενες και στις επόμενες. Ζωές μας.
Στην Ουσία αυτό που ονομάζουμε Συνείδηση και αυτό που ονομάζουμε Ψυχή είναι το ένα και το αυτό. ΝΌΗΜΩΝ ΕΝΈΡΓΕΙΑ.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Τις πυκνότητες τις αμφισβητείς? στερεο, υγρο, αέριο, αιθέριο....
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- georgeelvismichael_
- Επίτιμος
Πολύ σωστά alkinoe τα πάντα στο σύμπαν είναι νοήμων ενέργεια η μόνη διαφορά είναι η συχνότητα με την οποία δονείται αυτή η ενέργεια μέσα μας και γύρω μας.