Οι εξωγήινοι είναι εδώ...
- Isidora
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Ισιδώρα
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 191 φορές
- Έλαβε Likes: 223 φορές
- Επικοινωνία:
Οι εξωγήινοι είναι εδώ...
Πολλοί είναι αυτοί που ακόμα αμφιβάλλουν για το αν μας έχουν επισκεφτεί εξωγήινοι ή όχι...
Το παρακάτω video είναι σε θέση να διαλύσει τις αμφιβολίες και των πιο δύσπιστων.
Αν υπάρχει σε κάποιο άλλο νήμα, ας το σβήσει κάποιος από την διαχείριση, εγώ δεν έχει τύχη να το δω γι΄αυτό και θεώρησα ότι αξίζει να το δείτε :
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... UEjeYn5Obg
Το παρακάτω video είναι σε θέση να διαλύσει τις αμφιβολίες και των πιο δύσπιστων.
Αν υπάρχει σε κάποιο άλλο νήμα, ας το σβήσει κάποιος από την διαχείριση, εγώ δεν έχει τύχη να το δω γι΄αυτό και θεώρησα ότι αξίζει να το δείτε :
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... UEjeYn5Obg
Σταματήστε την Γη να κατέβω!!!
- thanasispn
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 54 φορές
- Έλαβε Likes: 9 φορές
- Επικοινωνία:
Re: Οι εξωγίηνοι είναι εδώ...
===============================================
Ποτέ μη δείχνεις πιο σοφός ή πιο μορφωμένος από αυτούς που είναι μαζί σου. Να φοράς τη μόρφωσή σου όπως το ρολόι σου, σε μια εσωτερική τσέπη. Μην τη βγάζεις έξω και μην την επιδεικνύεις, απλώς για να δείξεις ότι έχεις.
Λόρδος Τσέστερφηλντ, 1694-1773, Άγγλος πολιτικός & συγγραφέας
Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα, γιατί δεν την έχουμε ξαναζήσει ποτέ πριν. Δεν θα τη ζήσουμε ποτέ ξανά. Είναι η μοναδική μέρα που έχουμε.
William Arthur Ward, 1921-1994, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας
Ποτέ μη δείχνεις πιο σοφός ή πιο μορφωμένος από αυτούς που είναι μαζί σου. Να φοράς τη μόρφωσή σου όπως το ρολόι σου, σε μια εσωτερική τσέπη. Μην τη βγάζεις έξω και μην την επιδεικνύεις, απλώς για να δείξεις ότι έχεις.
Λόρδος Τσέστερφηλντ, 1694-1773, Άγγλος πολιτικός & συγγραφέας
Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα, γιατί δεν την έχουμε ξαναζήσει ποτέ πριν. Δεν θα τη ζήσουμε ποτέ ξανά. Είναι η μοναδική μέρα που έχουμε.
William Arthur Ward, 1921-1994, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 82 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Αν υπάρχει η πιο μικρουλα πιθανότητα και αυτα τα σκάφη τα κυβερνούν άνθρωποι, λέω τώρα, αυτούς θα εξακολουθουμε να τους αποκαλούμε εξωγήινους;!
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- felix+
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 10 φορές
Re: Οι εξωγήινοι είναι εδώ...
Thanasis χρονια πολλα και σε ολους τους θανασηδες και Αντωνηδες!
Δοκιμασε με αλλο brouser το link
Δοκιμασε με αλλο brouser το link
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Χα! Πολύ καλή ερώτηση.
Εγώ θα τους αποκαλούσα "γήινους παραέξω"
και μη σου πω ότι οι περισσότεροι από δαύτους γήινοι παραέξω είναι.
Δεν ξεχνάω το 74 που έβλεπαν stealth τα φωτογράφιζαν και γινόταν
χαμός στις εφημερίδες (σάιτς δεν υπήρχαν τότε) που έλεγαν
για εισβολή των εξωγήινων και μάλιστα εξύφαιναν τρελά
σενάρια ότι οι εξωγήινοι ήρθαν για να μας τιμωρήσουν που πήγαμε
στη σελήνη
και το 80 χου χου χου, βγήκε ο αμερικάνος όλο καμάρι και φουσκωμένος
σαν το παγώνι, για να παρουσιάσει στο παγκόσμιο κοινο του,
το νέο του (τότε) καταπληκτικό μαχητικό...
Οι ουφολόγοι μόνο που δεν αυτοκτόνησαν
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Isidora
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Tι να σου πω φίλε μου, έχουμε πει άλλωστε ότι τίποτα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε...
Πάντως εμένα ετούτοι εδώ :
για άνθρωποι δεν μου φαίνονται...
- George vounis
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 628 φορές
- Έλαβε Likes: 214 φορές
Εγώ δεν απορρίπτω τίποτα, το ερώτημα για μένα είναι απο που έρχονται, δηλαδή είναι όντα απο το δικό μας σύμπαν (αν δεν είναι ολόγραμμα) η εξωδιαστατικα όντα.
Μες στο λήθαργο επωφελήθηκαν , οι καπηλευτές της ελεύθερης βούλησης του νου, θα αντιμετωπίσουν την θηλεία της τυφλής δικαιοσύνης!!!
- Isidora
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Από που έρχονται και πως έρχονται...?
Γιατί να έχουν κάνει ταξίδι που να κράτησε με τα δεδομένα που γνωρίζουμε εμείς 1000 έτη ή κάτι παρόμοιο, δεν το νομίζω.
Όπως είπες Γιώργο, υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για εξωδιαστατικά όντα, αλλά γιατί να είναι εξωδιαστατικά όντα...? Ολόκληρο το τρισδιάστατο σύμπαν μας δηλαδή, δεν έχει άλλους κατοίκους εκτός από εμάς και αν κάποιος μας επισκεφτεί θα πρέπει να είναι εξωστατατικός?
Και αυτό το ενδεχόμενο πάλι, δεν μου φαίνεται λογικό...
Γιατί να έχουν κάνει ταξίδι που να κράτησε με τα δεδομένα που γνωρίζουμε εμείς 1000 έτη ή κάτι παρόμοιο, δεν το νομίζω.
Όπως είπες Γιώργο, υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για εξωδιαστατικά όντα, αλλά γιατί να είναι εξωδιαστατικά όντα...? Ολόκληρο το τρισδιάστατο σύμπαν μας δηλαδή, δεν έχει άλλους κατοίκους εκτός από εμάς και αν κάποιος μας επισκεφτεί θα πρέπει να είναι εξωστατατικός?
- George vounis
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έδωσε Likes: 628 φορές
- Έλαβε Likes: 214 φορές
Αν υπάρχουν, που δεν το αποκλείω η τεχνολογία τους θα είναι χιλιετηρίδες πάνω απο μας, για να μπορούν να διανύσουν της αχανές απόστασης του σύμπαντος ,ακόμα και αν έρχονται απο το δικό μας γαλαξία. Εδώ παραθέτω οτι μας έχουν πει οτι τα πάντα στο σύμπαν απομακρύνονται μεταξύ τους, αυτό κάνει το ταξίδι στο διάστημα τουλάχιστον για μας άπιαστο όνειρο με την τεχνολογία που έχουμε η που μας έχουν πεί. Αν κρατάω μικρό καλάθι για το αν υπάρχουν εξωγήινη είναι γιατί έχω ενδοιασμούς ,αν αυτό που βλέπουμε στο νυκτερινό ουρανό είναι αληθές η μια θεατρική παράσταση υψηλής τεχνολογίας, και ζούμε σε εναν κόσμο κλειστού κυκλώματος.Isidora έγραψε: ↑Τρί 22 Ιαν 2019, 00:44Από που έρχονται και πως έρχονται...?
Πιστεύω Isidora να μην σου έχω κάψει τον εγκέφαλο με αυτά που γράφω, αυτές οι απόψεις όντως στούς πολλούς ανθρώπους ακούγονται παράλογες, αλλά αν κάτσει ο κάθε άνθρωπος να σκεφτεί τι μας εχουν πει απο γεννοφάσκια μας, θα βρεί πολλά που μόνο η αποδείξεις που μας προσφέρουν είναι θεωρήματα.
Μες στο λήθαργο επωφελήθηκαν , οι καπηλευτές της ελεύθερης βούλησης του νου, θα αντιμετωπίσουν την θηλεία της τυφλής δικαιοσύνης!!!
- Isidora
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Επικοινωνία:
Κάθε άλλο... Γιώργο, οι απόψεις σου δεν μου φαίνονται καθόλου παράλογες, τις βρίσκω πολύ λογικές και με βρίσκουν σύμφωνη σε μεγάλο ποσοστό.George vounis έγραψε: ↑Τρί 22 Ιαν 2019, 11:05Πιστεύω Isidora να μην σου έχω κάψει τον εγκέφαλο με αυτά που γράφω, αυτές οι απόψεις όντως στούς πολλούς ανθρώπους ακούγονται παράλογες, αλλά αν κάτσει ο κάθε άνθρωπος να σκεφτεί τι μας εχουν πει απο γεννοφάσκια μας, θα βρεί πολλά που μόνο η αποδείξεις που μας προσφέρουν είναι θεωρήματα.
Σε ότι αφορά συγκεκριμένα τους εξωγήινους επισκέπτες μας, θα είχα πιθανότατα και εγώ ενδοιασμούς, εάν δεν είχα διαπιστώσει, πως η ύπαρξή τους βεβαιώνεται από όλους τους αρχαίους πολιτισμούς, ανεξάρτητα με το πότε και το που έχουν αναπτυχθεί. Δεν μπορώ λοιπόν να πιστέψω, ότι αυτό μπορεί να είναι αναίτιο, τυχαίο, ή από κύημα της φαντασίας...
Όπως πολύ σωστά ανέφερες και εσύ, από όταν θυμόμαστε τον εαυτό μας (και κάποιοι είμαστε αρκετά μεγάλοι και τον θυμόμαστε από παλιά...) προσπαθούν να μας χειραγωγήσουν με ψέματα ή στην καλύτερη περίπτωση με ανακρίβειες... και γι΄αυτό και θέλω να πιστεύω, ότι εάν δεν κατάφεραν να μου κάψουν τον εγκέφαλο όλα αυτά (τα ψέματα και οι ανακρίβειες) σίγουρα δεν κινδυνεύω από απόψεις σαν τις δικές σου, που αν μη τι άλλο... σίγουρα δεν είναι ψεύτικες!
- georgeelvismichael_
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 440 φορές
- Έλαβε Likes: 169 φορές
Isidora μου εάν ο ο εγκέφαλος σου ήταν τελείως η μερικώς καμένος δεν θα άνοιγες ποτέ αυτό το νήμα. Εσένα ο δικός σου είναι και θα παραμείνει άθικτος . Οι ψυχές οι οποίες ζουν σε άλλους πλανήτες οι διαστάσεις ή ενσαρκώνονται για πρώτη φορά στη Γη είναι όντως ήδη εδώ και αυτό στο επιβεβαιώνω με 110% σιγουριά.Isidora έγραψε: ↑Τρί 22 Ιαν 2019, 14:05
Σε ότι αφορά συγκεκριμένα τους εξωγήινους επισκέπτες μας, θα είχα πιθανότατα και εγώ ενδοιασμούς, εάν δεν είχα διαπιστώσει, πως η ύπαρξή τους βεβαιώνεται από όλους τους αρχαίους πολιτισμούς, ανεξάρτητα με το πότε και το που έχουν αναπτυχθεί. Δεν μπορώ λοιπόν να πιστέψω, ότι αυτό μπορεί να είναι αναίτιο, τυχαίο, ή από κύημα της φαντασίας...
Όπως πολύ σωστά ανέφερες και εσύ, από όταν θυμόμαστε τον εαυτό μας (και κάποιοι είμαστε αρκετά μεγάλοι και τον θυμόμαστε από παλιά...) προσπαθούν να μας χειραγωγήσουν με ψέματα ή στην καλύτερη περίπτωση με ανακρίβειες... και γι΄αυτό και θέλω να πιστεύω, ότι εάν δεν κατάφεραν να μου κάψουν τον εγκέφαλο όλα αυτά (τα ψέματα και οι ανακρίβειες) σίγουρα δεν κινδυνεύω από απόψεις σαν τις δικές σου, που αν μη τι άλλο... σίγουρα δεν είναι ψεύτικες!