Ιστορίες από δεκάδων χιλιάδων ετών εώς εκατοντάδων χιλιάδων ,ιστορίες που στο γήινο χρόνο χάθηκαν ,λησμονήθηκαν,πέρασαν στον άνθρωπο ως μύθοι και ως θρύλοι...πολλοί θα πουν πως είναι παραμύθια ,πως αυτοί που τις εξιστορούν είναι φαντασιόπληκτοι και πως οι Αννουνάκι, η ιστορία της Μαχαραμπάτα και η Ελληνική μυθολογία δεν υπήρξαν ποτέ...
Αλλά ,όσοι δεν διακατέχονται από πιστεύω,θα δουν μια ιστορία,ένα μέρος της ανθρωπινης φυλής,διότι πριν από αυτούς ,άλλοι πολιτισμοί υπήρχαν ,αλλοι θεοί λατρευόταν,και πριν από αυτούς ,άλλοι....χαμένοι στο χρόνο που τα χρονικά νουμερα μοιάζουν ως ταινία εποχής,ως ταινια χόλιγκουντ...
Οι Έλληνες δεν είναι παρά ηνίοχοι όλων αυτών των παναρχαιων πολιτισμών,τίποτα δεν ήταν δικό τους ,γι'αυτό και απλόχειρα έδωσαν στους ανθρώπους τα όσα γνώρισαν...'οχι όλα βέβαια,διότι η Γνώση κακώς εκτιμήθηκε από τα ΛΕυκά Ιερατεία να μη δωθεί σε όλους...αλλά μόνο σε μύστες
Στο μέλλον μπορεί να μην υπάρχουν οι Έλληνες ,αλλοι να πάρουν τη σκυτάλη,αλλοι να γίνουν ηνίοχοι,και άλλοι θεοί να έρθουν και να λατρευτούν.Στο μέλλον το ανθρώπινο γένος ίσως να έρθει στη καταστροφή,όπως έγινε και παλιά,όπως έγινε πολλές φορές...και να ξάνα όλα απ'την αρχή...ή θα έρθει μια και καλή το τέλος της ανθρώπινης φυλής.
Όσοι είναι προσκολημένοι σε θρησκείες,πιστεύουν τα όσα τους έχουν πει τα Ιερατεία τους,όσοι πιστευουν πως η Ιστορία του ανθρώπου είναι μερικές χιλιάδες χρόνια ,είναι γιατί δε μπορούν να διανοηθούν πως υπηρξαν πολιτισμοί ισάξιοι ,ακόμα και ανώτεροι του σημερινού και πως η κακή χρήση της Γνωσης και της τεχνολογίας γύρισε τον άνθρωπο χιλιετιες πίσω...
..αν ψάχνετε για αποδείξεις,είναι μπροστά σας,αλλά και θαμμένες στο χώμα,αλλά και κάτω από τη θάλασσα,μην περιμένετε να μιλήσει η επιστημονική κοινότητα,διότι θα σας βάλει σε σύγχυση και σε αμφιβολίες..η Ληβάν ,πχ, δεν ήταν πάντοτε δορυφόρος αυτού του πλανήτη...όπως και αυτοί που κατοικούν μέσα ήρθαν από το βαθύ διάστημα,όπως και οι άνθρωποι.
Ηνίοχοι και...Ιστορία
- alkinoos
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 93 φορές
Ηνίοχοι και...Ιστορία
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης