Nemesis
Επόπτης Δημοσθονίας
Posted: Thu Feb 01, 2007 12:08 pm Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
άσε ο πατέρας μου είναι τρομαχτικός, είναι κάτι σαν την ταινία "βλέπω το θανατό σου" χωρίς να σου κάνω πλάκα, αύριο θα στα πω και από κοντά
ΑρΕλα
Διαχειριστής (Administrator)
Posted: Thu Feb 01, 2007 12:08 pm Post subject:
--------------------------------------------------------------------------------
Ρε δεν αγανακτεί με τους πολιτικούς ταγούς μας, να τους καταραστεί, διαολοστείλει, ευχηθεί τα... "καλύτερα", μπας και δούμε τελοσπάντων μια άσπρη μέρα? Για οδήγησέ το το παλληκάρι προς αυτή την κατεύθυνση βρε Παγωνί μου!
Pagona
Επόπτης Δημοσθονίας
Posted: Thu Feb 01, 2007 12:28 pm
Αγανακτεί, αλλά τα μόνα που του βγαίνουν να πεί είναι μονολεκτικές κατάρες του τύπου 'θάνατος', ή 'κρέμασμα', ή 'ξυράφι' (δεν ξέρω τί εννοεί ο ποιητής)!!! Γενικότητες δηλαδή! Άντε να ξέρει τώρα η ώρα που τ'ακούει τί ακριβώς θέλει!!! Πρέπει να γίνει συγκεκριμένος, αλλά δεν μπορεί, γιατί τα παίρνει στο κρανίο με δαύτους (είναι και κομμουνιστής όπως ξέρεις!!!!)
Ενώ στην καθημερινότητά μας του βγαίνει ολόκληρο μυθιστόρημα έν είδει μυθιστορήματος, τελείως αυθόρμητα (όπως αυτά που προανέφερα)...φοβερό!
Seliniasmenos
Αρρωστος Ιδεογραφίτης
Posted: Thu Feb 01, 2007 12:42 pm
ορίστε τι έκανε. Είπε "κρέμασμα" στον μπους και κρέμασαν τον Σαντάμ. Αααα!να γίνεται πιο συγκεκριμένος!
Pagona
Επόπτης Δημοσθονίας
Posted: Thu Feb 01, 2007 1:10 pm Post subject:
ορίστε τι έκανε. Είπε "κρέμασμα" στον μπους και κρέμασαν τον Σαντάμ. Αααα!να γίνεται πιο συγκεκριμένος!
αααααα αυτός έφταιγε???!!! ααααααααα