Ένα συγκεντρωτικό περί αυτών που "έρχονται"...

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 3 φορές

Ένα συγκεντρωτικό περί αυτών που "έρχονται"...

Δημοσίευση από ICAROS » Τετ 03 Αύγ 2011, 13:09

Σίγουρα πρακτικά το θέμα "εξωγήινοι", "υπογήινοι" ή "όπως", είναι πολύ πιο απλό απο ό,τι διδάσκουν οι διάφορες Μυστικιστικές ή Συνωμοσιολογικές δομές, και κατά καιρούς βγάζουν και σε έντυπα, ομιλίες και εκπομπές.

Όλα αφορούν εσωτερικές διεργασίες και προσωπικά στοιχήματα για εξέλιξη και Φώτιση. Αυτά που λένε οτι έρχονται στη Γη απο άλλες περιοχές, κανονικά έρχονται στο Κρανίο καθενός μας και στο ενεργειακό σώμα, είναι αναβαθμίσεις εγκεφαλικές και Πνευματικές. Το "θεωρητικό υπόβαθρο" και η νοοτροπία των ενύλων ανθρώπων "τα κάνει" σκάφη και εξωγήινους/αγγέλους/ολύμπιους.

Οι περισσότεροι δηλ. παρερμηνεύουν ό,τι τους λένε οι Οδηγοί, ό,τι διαισθάνονται ό,τι τους δείχνουν και βιώνουν, τα αλλοιώνουν με τις θεωρίες και πεποιθήσεις τους. Αυτό βέβαια είναι αναπόφευκτο σε όλους, αλλά πρέπει να μάθει καθένας να φιλτράρει και να καθαρίζει τα συμπερασματικά προϊόντα του, και ειδικότερα ό,τι λέει σε άλλους.

Το "κάτω" και το "πάνω" είναι κατώτερος εαυτός (εγωισμοί απο θώρακα και κάτω) και ανώτερος εαυτός (καρδιά και πάνω) αντίστοιχα. Οι "κάτω" δεν είναι κάποιοι υποχθόνιοι κακοδαίμονες που θα "βγουν απο τη γη" και "θα κάνουν και θα ράνουν" που λένε οι θρησκόληπτοι (προσεγγίζοντας απλοϊκά) και διάφοροι που τα άκουσαν απο αυτούς, τους κέρδισε ο φόβος και πλάθουν τα σενάριά τους και μετά ξεφεύγουν, τυπώνονται σε βιβλία και διάφοροι πανικοβάλλονται, τα πιστεύουν "μυούν" άλλους και προκύπτει... "κίνημα". Eίναι τα κατώτερα κέντρα και ό,τι προέρχεται απο αυτά. Σκέψεις, αρνητικά συναισθήματα και "οντότητες" εσωτερικές του ανθρώπου. Και το πάνω είναι ανώτερο διανοητικό. Τρίτο μάτι, Στέμμα και πάνω απο το Στέμμα.

Αυτά που λένε "σκάφη" και φαίνονται όντως να κινούνται στον ουρανό κυρίως ως αστέρια, και ό,τι σε ufo παρατηρείται -εφόσον δεν είναι κάτι γήινο τεχνολογικό που απλά δεν ξέρει ο παρατηρητής, και εδώ να σημειωθεί οτι εκτός απο τα μυστικά projects υπάρχουν και πολλές εφευρέσεις που απλά δεν ξέρει καθένας, και κάτι που φαίνεται ufo μπορεί να είναι μικρό και χαμηλά, άρα θα μπορούσε να είναι "κάλλιστα" τηλεχειριζόμενη συσκευή, και ο άνθρωπος να υποθέτει οτι είναι ψηλά και τεράστιο- δεν είναι... κάποιοι που έρχονται. Είναι Πνεύματα του Αέρος και Πυρός, παλιά τα λέγαμε Συλφίδας και Σαλαμάνδρας. Υπάρχουν πάντοτε εκεί όπως υπάρχουν οι Nύμφες-Νηρηίδες-Νεράιδες-Γοργόνες όπου υπάρχει νερό. πχ σε πηγές. Απλώς πρέπει να ενεργοποιήσουν οι άνθρωποι καρδιά και εγκέφαλο και υπόφυση-επίφυση να είναι ζωντανές -και όχι ημι-ενεργές μόνο για τις υλικές βιολογικές λειτουργίες-, και αρχίζει Επαφή μαζί τους. Με όραση και ακοή, καθαρά. Όχι θαμπά ούτε ως... υποψία.

Την τρέχουσα περίοδο επανα-δραστηριοποιείται ο Πνευματικός Κόσμος με θέληση και δράση για να συν-εργαστεί με εμάς. Αλλά δεν έρχεται απο κάπου κυριολεκτικά. Πάντα εδώ ήταν. Το οτι έρχονται είναι μεταφορικό. "Έρχονται" στη ζωή σου.

H Γη δεν είναι κέντρο που ξαφνικά οι Οντότητες άρχισαν να ασχολούνται μαζί του και επιστρέφουν, απλά οι εδώ άνθρωποι είναι οι "Ωραίοι Κοιμώμενοι" όπως η βασιλοπούλα στο παραμύθι. Είναι οι πιο τυφλοί και κουφοί σε όλο το Σύμπαν, μόνο οι Φιλόσοφοι και οι Μυημένοι έβλεπαν και άκουγαν και στο παρελθόν. Που ήταν πάρα πολλοί βέβαια. Σχεδόν όλα τα γνώστα σήμερα ονόματα μεγάλων προσωπικοτήτων του παρελθόντος, Μάγοι ήταν.

Μέσω των Αρχαίων Μυστηρίων και διαφόρων Πνευματικών κινημάτων κατά καιρούς, είχαν Μυηθεί/αφυπνιστεί άνθρωποι ΜΑΖΙΚΑ. Τώρα εδώ και κάποιες δεκαετίες αποπειρώνται να ενεργοποιήσουν ανθρώπους ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΑ, και ειδικά τώρα έχει ενταθεί κι άλλο, και όσο πάει δυναμώνει. Σκοπός είναι να πετύχει σε πάρα πολλούς.

Όποιοι το θέλουν πολύ αφυπνίζονται. Είναι κατ' αρχήν θέμα θέλησης, ο ενδιαφερόμενος κάνει κατάλληλες κινήσεις, νικά εγωισμούς, αλλάζει την νοοτροπία του σε πολλά, και μετά τον αναλαμβάνουν και τον αναβαθμίζουν οι ίδιες οι Οντότητες. Και διανοητικά και σε αισθήσεις, διαίσθηση, διόραση, διακοή, δι-αφή, για να τους αντιλαμβάνεται και να τους έχει καθαρά και όχι υποτυπωδώς-υποθετικά, και σε όλα.

Tώρα κάτι άλλο άμεσα συνδεόμενο, σχετικά με αυτούς που προπαγανδίζεται οτι έρχονται κυριολεκτικά, και ίσως κάποιοι θέλουν να τους "φορέσουν" καπέλο σε όλους τους επιγείους.

Είναι περισσότερο πιθανό να υπάρχει το εναλλακτικό σχέδιο οι φερόμενοι ως "εξωγήινοι", να είναι απλώς κάποιοι άνθρωποι με υπερ-τεχνολογία παρουσιαζόμενοι ως "εξωγήινοι" απο τους Κυβερνητικούς, για να προκαλέσουν συγκεκριμένες εξελίξεις στους υπηκόους τους, σε πλανητικό επίπεδο.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει απο πολύ απλά πράγματα, μέχρι και το να σκηνοθετήσουν πολέμους γήινων - "εξωγήινων", για να καταστρέψουν περιοχές εξαλείφοντας πληθυσμούς που "δεν τους αρέσουν" ή δεν συνεργάζονται. Επί πλέον φανταστείτε πόσο γελοίοι θα είναι οι άνθρωποι που θα θεωρούν οτι οι φερόμενοι ως "εξωγήινοι", είναι και όντως, και αναρωτηθείτε με ποιό τρόπο θα μπορούσε κάτι τέτοιο να ελεγθεί/επαληθευτεί, εάν υπάρχει Κυβερνητική και Οικονoμικής "Διαπλοκής" προπαγάνδα οτι είναι, και έχουν και υπερτεχνολογία και/ή υπερδυνάμεις να το... υποστηρίζει αυτό.

Aυτό το σενάριο ή κάποια παραλλαγή του είναι πολύ ακραίο, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Προσωπικά θεωρώ οτι το έχουν στα υπόψιν, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το εφαρμόσουν. Διότι, αυτό είναι μόνο ένας σχεδιασμός κάποιων ισχυρών, και υπάρχουν και σχέδια άλλων, παρόμοια ισχυρών αλλά και ισχυρότερων.

Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ☿✩
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Φύλο: Γυναίκα

Re: Ένα συγκεντρωτικό περί αυτών που "έρχονται"...

Δημοσίευση από Eva Luna » Τετ 03 Αύγ 2011, 13:44

Μου αρεσει η προσεγγιση. Παρα τις αποριες μου, νομιζω ταιριαζει στην κοσμοθεωρια μου.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 03 Αύγ 2011, 14:01

Μου αρέσει η πρόθεση και η διαδρομή (και η αναζητήσεις που έχουν γίνει) πίσω από την προσέγγιση. Δεν με καλύπτει πλήρως όμως. Σε κάμποσα σημεία τα κενά είναι κραυγαλέα. Θα θέσω τις "ενστάσεις" μου αργότερα.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ICAROS » Τετ 03 Αύγ 2011, 14:08

Eδώ θα συμπληρώσω το εξής.
Οτι Επαφή που δεν συνοδεύεται
- απο αίσθηση "ηλεκτρισμού" στο δέρμα και στην σπονδυλική στήλη, και άλλων αισθήσεων και αισθημάτων που δεν περιγράφονται,
καθώς και
- απο μόνιμες καθαρή όραση και ακοή όλων των μη υλικών Νοών που βρίσκονται στον χώρο που βρίσκεται ο άνθρωπος,
δεν θεωρείται καθαρή Επαφή.

δηλ. όταν κάποιος λέει "με βρίσκουν και μου λένε" ή "έχω πού και που διαισθητικά μηνύματα άηχα αλλά όχι πάντα",
τότε η Επαφή είναι "στο περίπου" και υπάρχουν αλλοιώσεις θεωρητικού υποβάθρου και φοβιών.
Πιάνει ορισμένα, αλλά συμπληρώνει και με δικά του.
Διότι τότε όλα είναι σε επίπεδο σκέψης,
και πολλές φορές δεν υπάρχει διάκριση
τί είναι δική του σκέψη,
και τί σκέψη εξωτερικού Πνεύματος.

Και εγώ έχω περάσει απο αυτό το στάδιο και ξέρω.
Της μη-καθαρής Επαφής δηλ.
Τίποτα δεν γίνεται αυτόματα,
όλα τα κερδίζεις.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 03 Αύγ 2011, 14:20

Στο δεύτερο ποστ σου, με βρίσκεις συμφωνη. :thumb: :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 03 Αύγ 2011, 16:06

Μ΄άρεσε.Το έβαλα στα προτεινόμενα http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 93#p147293 και λέω το γιατί εκεί. :)
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 03 Αύγ 2011, 17:07

ICAROS έγραψε:Σίγουρα πρακτικά το θέμα "εξωγήινοι", "υπογήινοι" ή "όπως", είναι πολύ πιο απλό απο ό,τι διδάσκουν οι διάφορες Μυστικιστικές ή Συνωμοσιολογικές δομές, και κατά καιρούς βγάζουν και σε έντυπα, ομιλίες και εκπομπές.
Συμφωνώ.
ICAROS έγραψε:Όλα αφορούν εσωτερικές διεργασίες και προσωπικά στοιχήματα για εξέλιξη και Φώτιση. Αυτά που λένε οτι έρχονται στη Γη απο άλλες περιοχές, κανονικά έρχονται στο Κρανίο καθενός μας και στο ενεργειακό σώμα, είναι αναβαθμίσεις εγκεφαλικές και Πνευματικές. Το "θεωρητικό υπόβαθρο" και η νοοτροπία των ενύλων ανθρώπων "τα κάνει" σκάφη και εξωγήινους/αγγέλους/ολύμπιους.
Στο κρανίο και όχι οντως από άλλες περιοχές του σύμπαντος;
"τα κάνει σκάφη" μόνο η νοοτροπία μας, και δεν είναι στην πραγματικότητα;
Από πού προέκυψε το αρχικό ερέθισμα για να εδραιωθεί μια τέτοια νοοτροπία;
Και γιατί μόνο στο κρανίο και όχι σαν φυσική εκδηλωση;
ICAROS έγραψε:Οι περισσότεροι δηλ. παρερμηνεύουν ό,τι τους λένε οι Οδηγοί, ό,τι διαισθάνονται ό,τι τους δείχνουν και βιώνουν, τα αλλοιώνουν με τις θεωρίες και πεποιθήσεις τους. Αυτό βέβαια είναι αναπόφευκτο σε όλους, αλλά πρέπει να μάθει καθένας να φιλτράρει και να καθαρίζει τα συμπερασματικά προϊόντα του, και ειδικότερα ό,τι λέει σε άλλους.
Συμφωνώ. :thumb:
ICAROS έγραψε:Το "κάτω" και το "πάνω" είναι κατώτερος εαυτός (εγωισμοί απο θώρακα και κάτω) και ανώτερος εαυτός (καρδιά και πάνω) αντίστοιχα. Οι "κάτω" δεν είναι κάποιοι υποχθόνιοι κακοδαίμονες που θα "βγουν απο τη γη" και "θα κάνουν και θα ράνουν" που λένε οι θρησκόληπτοι (προσεγγίζοντας απλοϊκά) και διάφοροι που τα άκουσαν απο αυτούς, τους κέρδισε ο φόβος και πλάθουν τα σενάριά τους και μετά ξεφεύγουν, τυπώνονται σε βιβλία και διάφοροι πανικοβάλλονται, τα πιστεύουν "μυούν" άλλους και προκύπτει... "κίνημα". Eίναι τα κατώτερα κέντρα και ό,τι προέρχεται απο αυτά. Σκέψεις, αρνητικά συναισθήματα και "οντότητες" εσωτερικές του ανθρώπου. Και το πάνω είναι ανώτερο διανοητικό. Τρίτο μάτι, Στέμμα και πάνω απο το Στέμμα.
Το "πάνω" "κάτω" μπορεί να'ναι ανώτερος και κατώτερος εαυτός, ουδεμία αντίρρηση. Συμφωνώ επίσης ότι ο φόβος δημιουργει αρνητικές σκεπτομορφές και όλα τα υπόλοιπα... Αλλά γιατί τα ανθρωποκεντρικοποιεί όλα η λογική σου εδώ; Η ύξαρξη η μη οντοτήτων, καταστάσεων κλπ, εξαρτώνται μόνον από την ανθρώπινη "νοοτροπία" που προανεφερες; Και δεν είναι άλλη μια "ανθρώπινη νοοτροπία" το να πατάμε φρένο εκεί που προσδιορίζεις εσύ το "επάνω-κάτω", και να αποκλείουμε ή να απορρίπτουμε την προοπτική να υπάρχουν χαμηλών (αρνητικών) δονήσεων οντότητες (δαίμονες κατά πολλούς) ή και ανώτερων (θετικών) δονήσεων και πυκνότητας οντότητες (άγγελοι); Είναι δυνατόν να κατάλαβα καλά, πως όλες οι οντότητες εκπορεύονται από το νου/φαντασία/νοοτροπία του ανθρώπου; Αν είναι έτσι, σ'αυτό ειδικά το σημείο, διαφωνώ οριζοντίως-διαγωνίως-και καθέτως. Πρέπει να μου παρουσιαστεί αναμφισβήτητη απόδειξη για να πετάξω στα σκουπίδια ό,τι έχω προσλάβει μέχρι τώρα που αφορά και επεμβάσεις ανώτερων ή κατώτερων οντοτήτων, όχι μόνο στο μυαλό μας, αλλά και στην ίδια τη χειροπιαστή ζωή μας ενίοτε...

ICAROS έγραψε:Αυτά που λένε "σκάφη" και φαίνονται όντως να κινούνται στον ουρανό κυρίως ως αστέρια, και ό,τι σε ufo παρατηρείται -εφόσον δεν είναι κάτι γήινο τεχνολογικό που απλά δεν ξέρει ο παρατηρητής, και εδώ να σημειωθεί οτι εκτός απο τα μυστικά projects υπάρχουν και πολλές εφευρέσεις που απλά δεν ξέρει καθένας, και κάτι που φαίνεται ufo μπορεί να είναι μικρό και χαμηλά, άρα θα μπορούσε να είναι "κάλλιστα" τηλεχειριζόμενη συσκευή, και ο άνθρωπος να υποθέτει οτι είναι ψηλά και τεράστιο- δεν είναι... κάποιοι που έρχονται. Είναι Πνεύματα του Αέρος και Πυρός, παλιά τα λέγαμε Συλφίδας και Σαλαμάνδρας. Υπάρχουν πάντοτε εκεί όπως υπάρχουν οι Nύμφες-Νηρηίδες-Νεράιδες-Γοργόνες όπου υπάρχει νερό. πχ σε πηγές. Απλώς πρέπει να ενεργοποιήσουν οι άνθρωποι καρδιά και εγκέφαλο και υπόφυση-επίφυση να είναι ζωντανές -και όχι ημι-ενεργές μόνο για τις υλικές βιολογικές λειτουργίες-, και αρχίζει Επαφή μαζί τους. Με όραση και ακοή, καθαρά. Όχι θαμπά ούτε ως... υποψία.
Πρώτον, η αναγνώριση της ύπαρξης πνευμάτων, συλφίδων, γοργονών ή όπως αλλιώς θέλεις να τα ονοματίσεις, αναιρεί κατα έναν τρόπο κάποιες σκέψεις που εξέφρασες πιο πάνω, αφου εμμέσως πλην σαφώς (εκτός αν δεν κατάλαβα καλά) δεν αναγνωρίζεις την ύπαρξη εξωγήινων, παρά μόνο ως αποκυήματα της δικής μας σκέψης. Δεν κατάλαβα γιατι τα πνεύματα/συλφίδες/νεράιδες/γοργόνες κλπ, να μην εντάσσονται στις εξωγήινες υπάρξεις.

Δευτερον, γιατι να μην είναι κάποιοι που έρχονται;

Τρίτον... αυτό εδώ http://www.youtube.com/watch?v=2OTzEC4MmYY κοντά στον ηλιο είναι...πνεύμα ή σκάφος υλικής υφής;

Τεταρτον, τι αποκλείει τα όντα ανωτερων διαστάσεων, πυκνοτήτων, δονήσεων κλπ, να έχουν αντίστοιχης (αδιανοητης ισως για μας) τενολογιας οχήματα;

ICAROS έγραψε:Την τρέχουσα περίοδο επανα-δραστηριοποιείται ο Πνευματικός Κόσμος με θέληση και δράση για να συν-εργαστεί με εμάς. Αλλά δεν έρχεται απο κάπου κυριολεκτικά. Πάντα εδώ ήταν. Το οτι έρχονται είναι μεταφορικό. "Έρχονται" στη ζωή σου.
Δεν έχω πρόβλημα να το δεχτώ αυτό.
Αν έρθουν όμως στη ζωή μου, δεν ερχονται και επί του πρακτέου;

Θα μπορούσα να υπεραναλυσω όλο το ποστ σου, γαλάζιο και κόκκινο.

Δε θα το κάνω, γιατί γνωρίζοντάς σε, μπορεί να κάνεις μήνες να επανακάμψεις και δε μ'αρέσει καθόλου ν'αφήνονται ερωτήματά μου στο κενό. Αν και εφ'όσον απαντήσεις/διευκρινίσεις επ'αυτών που έθεσα, προχωρώ και παραπέρα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Atkins
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ηρθε η ωρα!

Δημοσίευση από Atkins » Τετ 03 Αύγ 2011, 19:16

ωρες ωρες με εκπλησει η ακριβειας σου...αν και φαινεσε κουλ...δεν αφηνεις τα πραγματα να αιωροντε αοριστα...τουλαχιστον αυτα που ξερεις η εχεις γνωμη.

Επισης μια και ειναι συγκεντρωτικο το αρθρο...σε ακουω πολλες φορες να λες οτι ...αφηνουν κενα...και το βλεπω σχεδον σε ολους(καμια φοτα τι να πρωτο πει και ο επαφικος πχ. αλλ και παλι υπαρχουν κενα που δεν οφειλοντε στην Ελλειψη χρονου..τεσπα
τελικα πρεπει να αραδιαζουμε αυτα τα κενα...γιατι ετσι θα βρουμε κατι ισως

ΥΣ.ΣΤον Καβασιλα χρωσταω αρθρο ρεπορτ που μπορει να καλυψει καποια κενα...και ντιβιντι φυσικα
Destination Paradise kiss the sky
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks

Pretty maids(Atkins vocals)
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Τετ 03 Αύγ 2011, 22:19

ICAROS έγραψε:Σίγουρα πρακτικά το θέμα "εξωγήινοι", "υπογήινοι" ή "όπως", είναι πολύ πιο απλό απο ό,τι διδάσκουν οι διάφορες Μυστικιστικές ή Συνωμοσιολογικές δομές, και κατά καιρούς βγάζουν και σε έντυπα, ομιλίες και εκπομπές.

Όλα αφορούν εσωτερικές διεργασίες και προσωπικά στοιχήματα για εξέλιξη και Φώτιση. Αυτά που λένε οτι έρχονται στη Γη απο άλλες περιοχές, κανονικά έρχονται στο Κρανίο καθενός μας και στο ενεργειακό σώμα, είναι αναβαθμίσεις εγκεφαλικές και Πνευματικές. Το "θεωρητικό υπόβαθρο" και η νοοτροπία των ενύλων ανθρώπων "τα κάνει" σκάφη και εξωγήινους/αγγέλους/ολύμπιους.
ICAROS έγραψε:Αυτά που λένε "σκάφη" και φαίνονται όντως να κινούνται στον ουρανό κυρίως ως αστέρια, και ό,τι σε ufo παρατηρείται -εφόσον δεν είναι κάτι γήινο τεχνολογικό που απλά δεν ξέρει ο παρατηρητής, και εδώ να σημειωθεί οτι εκτός απο τα μυστικά projects υπάρχουν και πολλές εφευρέσεις που απλά δεν ξέρει καθένας, και κάτι που φαίνεται ufo μπορεί να είναι μικρό και χαμηλά, άρα θα μπορούσε να είναι "κάλλιστα" τηλεχειριζόμενη συσκευή, και ο άνθρωπος να υποθέτει οτι είναι ψηλά και τεράστιο- δεν είναι... κάποιοι που έρχονται. Είναι Πνεύματα του Αέρος και Πυρός, παλιά τα λέγαμε Συλφίδας και Σαλαμάνδρας. Υπάρχουν πάντοτε εκεί όπως υπάρχουν οι Nύμφες-Νηρηίδες-Νεράιδες-Γοργόνες όπου υπάρχει νερό. πχ σε πηγές. Απλώς πρέπει να ενεργοποιήσουν οι άνθρωποι καρδιά και εγκέφαλο και υπόφυση-επίφυση να είναι ζωντανές -και όχι ημι-ενεργές μόνο για τις υλικές βιολογικές λειτουργίες-, και αρχίζει Επαφή μαζί τους. Με όραση και ακοή, καθαρά. Όχι θαμπά ούτε ως... υποψία.
Επειδή δεν εχω πειστει για τους εξωγήινους αλλα ουτε και για ερπετανθρωπους, αυτη η αποψη ερχεται για να δωσει κι αλλους ποντους σε ο,τι σχετικο εχω διαμορφωσει εως τωρα προσωπικα. Οντας ακομα ασχηματιστη και αρκετα ανωριμη σε τετοια θεματα, δεν θα επιχειρησω να περασω τη γνωμη μου πουθενα, αλλα διαρκως πασχιζω να καταλαβω, να μαθω, να ενωσω απο δω κι απο κει για να βγαλω ενα νοημα, για μενα.
Το σχεδιαγραμμα που βγαινει, μου δειχνει οτι αυτες οι ενδειξεις ανωτερων/διαφορετικων οντων οπως εξωγηινοι αλλα και αγγελοι/διαβολοι/ερπετα κλπ προερχονται απο το ιδιο σημειο και τι απλουστερο απο εμας, απο μεσα μας;
Τα βλεπουμε αναλογα με το πως εχουμε συνηθισει/προγραμματιστει να τα βλεπουμε, ισως και καθολου.
Με εβαλε και σε αναλογες σκεψεις η μαρτυρια της νευροεπιστημονος που περιεγραφε στο ακροατηριο το περιστατικο του εγκεφαλικου της και πώς υπηρξαν στιγμες που ενιωθε απολυτως ενωμενη με το ολον, ακριβως οταν αποσυνδεοταν το αριστερο νομιζω εγκεφαλικο της ημισφαιριο. Καπου εδω μεσα εχει αναρτηθει κι αυτο. Ο προβληματισμος ηταν το ποσο μας "παγιδευει" ο ιδιος μας ο εγκεφαλος.
Οι περισσότεροι δηλ. παρερμηνεύουν ό,τι τους λένε οι Οδηγοί, ό,τι διαισθάνονται ό,τι τους δείχνουν και βιώνουν, τα αλλοιώνουν με τις θεωρίες και πεποιθήσεις τους. Αυτό βέβαια είναι αναπόφευκτο σε όλους, αλλά πρέπει να μάθει καθένας να φιλτράρει και να καθαρίζει τα συμπερασματικά προϊόντα του, και ειδικότερα ό,τι λέει σε άλλους.
Στους οδηγους θα χρειαζομουν επεξηγηση.
Μέσω των Αρχαίων Μυστηρίων και διαφόρων Πνευματικών κινημάτων κατά καιρούς, είχαν Μυηθεί/αφυπνιστεί άνθρωποι ΜΑΖΙΚΑ. Τώρα εδώ και κάποιες δεκαετίες αποπειρώνται να ενεργοποιήσουν ανθρώπους ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΑ, και ειδικά τώρα έχει ενταθεί κι άλλο, και όσο πάει δυναμώνει. Σκοπός είναι να πετύχει σε πάρα πολλούς.
Ισως αυτο γινεται με το ιντερνετ τωρα;
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 03 Αύγ 2011, 23:19

Υπάρχει η εκδοχή ότι τα UFO που βλέπει ο κόσμος κατά καιρούς να είναι γήινη τεχνολογία και μάλιστα ΤΕΣΛΑ Αντιβαρύτητας.

Έχουν γραφτεί άρθρα γι αυτό στα περιοδικά του παράξενου.

Είναι πολύ πιθανόν
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 04 Αύγ 2011, 00:24

doctormarkon έγραψε:Υπάρχει η εκδοχή ότι τα UFO που βλέπει ο κόσμος κατά καιρούς να είναι γήινη τεχνολογία και μάλιστα ΤΕΣΛΑ Αντιβαρύτητας.

Έχουν γραφτεί άρθρα γι αυτό στα περιοδικά του παράξενου.

Είναι πολύ πιθανόν

Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν ΚΑΙ τέτοια. Ιδίως στα εμφανιζόμενα στη Γη. (πιστεύω πως πολλά από αυτά είναι γήινης τεχνολογίας...)

Όμως συγχώρα με, γιατί όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν τα λαμόγια διαρρέοντας πληροφορίες για υπόγειες βάσεις κλπ, δεν πιστεύω ότι έχει αναπτυχθεί σ'αυτόν τον πλανήτη τέτοια τεχνολογία, που να "βγάζει" διαστημικά οχήματα, τα οποία θα άντεχαν να δέχονται τέτοια ενέργεια από τις ηλιακές εκλάμψεις, η που θα άντεχαν να είναι τόσο κοντά στον ήλιο, όπως καταφαίνεται εδώ http://www.youtube.com/watch?v=OyfXWECtDMg και εδώ http://www.youtube.com/watch?v=iEGtxNRjprc κλπ κλπ.

Αυτές οι καταγραφές δεν είναι αστείες. Προσωπικά τις θεωρώ πραγματικές και δεν πιστεύω ότι είναι εσκεμμένες εξαπατήσεις της ελίτ για να προκαλέσουν φόβο, δέος ή για να ψαρώσει τον κόσμο και να τον πείσει για σενάρια συντέλειας κλπ, όπως επιδιώκει με άλλους τρόπους.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Πέμ 04 Αύγ 2011, 06:53

Eley8eria_Vasiliki έγραψε: Αυτές οι καταγραφές δεν είναι αστείες. Προσωπικά τις θεωρώ πραγματικές και δεν πιστεύω ότι είναι εσκεμμένες εξαπατήσεις της ελίτ για να προκαλέσουν φόβο, δέος ή για να ψαρώσει τον κόσμο και να τον πείσει για σενάρια συντέλειας κλπ, όπως επιδιώκει με άλλους τρόπους.
Ακομα δεν ξερω τι να τις θεωρησω,: οπως φαινεται οτι ειναι ή κατι αλλο;
Καθε φορα που μπαινω σε τετοιο διλημμα τελευταια, προσπαθω να θυμαμαι το πλατωνικο σπηλαιο και αναρωτιεμαι αν και αυτες οι θεάσεις θα μπορουσαν να αναχθουν στο συνολο των πραγματων που εμεις θεωρουμε παραγματικοτατα αλλα ειναι μονο οι σκιες των σκιων, μια ωραια παρασταση σ' ενα φωτισμενο φοντο.
Μηπως η παρασταση που περιμεναμε εχει ηδη αρχισει;
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 39 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Πέμ 04 Αύγ 2011, 10:01

Eva Luna έγραψε:Ακομα δεν ξερω τι να τις θεωρησω,: οπως φαινεται οτι ειναι ή κατι αλλο;
Καθε φορα που μπαινω σε τετοιο διλημμα τελευταια, προσπαθω να θυμαμαι το πλατωνικο σπηλαιο και αναρωτιεμαι αν και αυτες οι θεάσεις θα μπορουσαν να αναχθουν στο συνολο των πραγματων που εμεις θεωρουμε παραγματικοτατα αλλα ειναι μονο οι σκιες των σκιων, μια ωραια παρασταση σ' ενα φωτισμενο φοντο.
Μηπως η παρασταση που περιμεναμε εχει ηδη αρχισει;
Η πρόσφατη απάντηση μου όταν φτάνω σε αδιέξοδο. εδώ
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Πέμ 04 Αύγ 2011, 12:28

Με μπέρδεψε λιγάκι να πώ την αλήθεια... γιατί μιλάνε για ένα βίντεο του 2004;
Μπορεί κάποιος να μεταφράσει ο,τι λένε οι ιπτάμενοι στο απόσπασμα;
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 04 Αύγ 2011, 12:51

Μιλάνε για εκατοντάδες βίντεο που κυκλοφορούν απ'το '90 και μετά...
Μιλάνε επίσης για το γεγονός ότι οι θεάσεις ΑΤΙΑ στο Μεξικό είναι καθημερινό φαινόμενο με εκατομμύρια μάρτυρες, και δεν ειναι δυνατόν να αμφισβητηθεί πλέον.

Οι ακτιβιστές για τους εξωγήινους κάνουν έκκληση να λήξει το εμπάργκο (η απόκρυψη) της αλήθειας για την εξωγήινη ζωή.

Το συγκεκριμένο βίντεο που παρουσιάζεται, είναι τραβηγμένο από πιλότους.
Το περίεργο δεν ειναι τα ΑΤΙΑ εδώ, ούτε ότι τραβήχτηκε από πιλότους της μεξικανικής πολεμικής αεροπορίας. Είναι το γεγονός ότι δημοσιοποιήθηκε. Καμία χώρα δεν έχει δημοσιοποιήσει τόσο "επίσημο" στοιχείο για τα ΑΤΙΑ.

Ο Στήβεν Μπάσετ, ιδρυτής της επιτροπής πολιτικής δράσης για τα εξωγήινα φαινόμενα, θεωρεί σημαντικό το βίντεο, γιατί δημοσιοποιήθηκε από το υπουργείο άμυνας του Μεξικό και ότι μ'αυτό τον τρόπο στέλνουν μήνυμα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, ότι πρέπει επιτέλους να γίνουν οι αποκαλύψεις για την εξωγήινη ζωή και παρέμβασή τους στον πλανήτη.

----
άποψή μου:

α/ Ετοιμάζονται για "αποκαλύψεις" και μας το φέρνουν λάου λάου. Τις αποκαλύψεις τις αφήνουν για τελευταίο τους εργαλείο,. Ποντάρουν πολύ στο ότι αυτό το εργαλείο των αποκαλύψεων, θα εντυπωσιάσει τα πλήθη, κι έτσι θα πείσουν και θα προχωρήσουν την ατζέντα παγκόσμια κυβέρνηση- αφανισμός πληθυσμών κλπ.

β/ Τα πιο πολλά ΑΤΙΑ (που βιντεοσκοπούνται) κατά τη γνώμη μου είναι μάλλον γήινων παρά εξωγήινων. Δεν είναι τυχαίο οτι το Μεξικό έχει απίστευτα πολλές θεάσεις ΑΤΙΑ. Στο Μεξικό προφανως κάνουν πολλούς πειραματισμούς οι ΗΠΑ, και δη η σκιώδης (μαύρη δηλαδή) κυβέρνησή τους.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Έδωσε Likes: 3 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Πέμ 04 Αύγ 2011, 14:17

άποψή μου:

α/ Ετοιμάζονται για "αποκαλύψεις" και μας το φέρνουν λάου λάου. Τις αποκαλύψεις τις αφήνουν για τελευταίο τους εργαλείο,. Ποντάρουν πολύ στο ότι αυτό το εργαλείο των αποκαλύψεων, θα εντυπωσιάσει τα πλήθη, κι έτσι θα πείσουν και θα προχωρήσουν την ατζέντα παγκόσμια κυβέρνηση- αφανισμός πληθυσμών κλπ.

β/ Τα πιο πολλά ΑΤΙΑ (που βιντεοσκοπούνται) κατά τη γνώμη μου είναι μάλλον γήινων παρά εξωγήινων. Δεν είναι τυχαίο οτι το Μεξικό έχει απίστευτα πολλές θεάσεις ΑΤΙΑ. Στο Μεξικό προφανως κάνουν πολλούς πειραματισμούς οι ΗΠΑ, και δη η σκιώδης (μαύρη δηλαδή) κυβέρνησή τους.
Είναι ολοφάνερο το γεγονός ότι προετοιμάζουν τον παγκόσμιο πληθυσμό για επικείμενες "αποκαλύψεις" στο άμεσο μέλλον. Όπως είναι και ολοφάνερο ότι μέσω των ΜΜΕ και του Χόλιγουντ παίζουν πολύ το σενάριο των "κακών" εξωγήινων. Γενικά έχουν μπερδέψει εντελώς τους κάτοικους αυτού του πλανήτη με τον οργασμό των αντικρουόμενων πληροφοριών - μια πολύ γνωστή μέθοδος αποπροσανατολισμού - από τη μία οι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν σε όλο το πλανήτη πλέον τις διάφορες τεχνητές οικονομικές κρίσεις και από την άλλη τις "αποκαλύψεις" τους, που δήθεν όλο και διαρρέουν προς τα έξω, από τις οποίες πολλές έχουν το θέμα της καταστροφολογίας ως μέθοδο παραπλάνησης και από την άλλη μας πασάρουν μυριάδες μεθόδους "διαφώτισης", κομμένες και ραμμένες στις εκάστοτε κουλτούρες και πολιτιστικά επίπεδα.

Όσο για την ατζέντα της μαζικής εξαφάνισης ανθρώπων από το πλανήτη,ι το πιο πιθανό για μένα σενάριο είναι ότι θα γίνουν μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών προς άγνωστη κατεύθυνση και μάλιστα οικειοθελώς, με την συνδρομή των "ανώτερων" δήθεν αδερφών/ξαδέρφων/σωτήρων μας που θα εμφανιστούν πιστεύω, γύρω στο διάστημα στο οποίο γίνεται πολύς λόγος τελευταία - βλέπε πριν και μετά το 2012 - με τα μεγάλα τους μητρικά αστρόπλοια, τα οποία επίσης είμαι πεπεισμένος, ότι είναι αγκυροβολημένα εντός και εκτός του γαλαξία μας εδώ και πάρα πολύ καιρό, μη δυνάμενα να δράσουν νωρίτερα, λόγω της καραντίνας που υπάρχει γύρω από τη ΓΗ.

Τώρα, κάτι έχει να κάνει μ' αυτό το χρονικό διάστημα, από το τέλους του 2011, μέχρι το τέλος του 2012 και ίσως λίγο μετά, που θα αρθεί αυτή η καραντίνα και θα δώσει τη δυνατότητα σ' αυτούς που έχουν το σκοπό να μετακινήσουν ένα μεγάλο ποσοστό από τους ανθρώπους της Γης, μακριά από το πλανήτη. Εδώ σκέφτομαι ότι ίσως αυτό το διάστημα να σημαδεύει το τέλος ενός κύκλου για το ανθρώπινο είδος όπως το ξέρουμε και την αρχή μιας νέας εποχής, μιας εποχής όπου όλοι αυτοί οι σκοτεινοί/ελίτ/σαύρες και όλο το σόι τους δεν θα μπορεί να επιβιώσει, λόγω της μεγάλης ανόδου στη δονητική συχνότητα (vibrational frequency) που θα δημιουργήσει μια μαζική, χωρίς όρια αφύπνιση/αντίληψη του ανθρώπινου είδους. Μα φυσικά, ίσως είναι μόνο μια δική μου σκέψη και τίποτε άλλο.

Όσο για τις εμφανίσεις των ΑΤΙΑ στη περιοχή του Μεξικού, μια ματιά στην ευρύτερη περιοχή μέσω του Google Earth, θα δείξει πολλές ενδιαφέρουσες τοποθεσίες που έχουν κατά καιρό καλύψεις τις σελίδες των εναλλακτικών περιοδικών και ιστοσελίδων του ίντερνετ, Σόλτ Λέικ Σιτυ, Ρόσγουελ, η έρημος της Αριζόνας πιο πάνω με την Area 51 και σίγουρα υπάρχουν ακόμη περισσότερες και κάνοντας μια απλή αριθμητική, το αποτέλεσμα είναι ολοφάνερο.
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Σάβ 06 Αύγ 2011, 11:47

Μια αναφορά από http://www.jaimemaussan.tv περί του φαινομένου στην Ιερουσαλήμ στις 28 Ιανουαρίου...

Ιδιαίτερης προσοχής χρίζει η φιγούρα στο 1:13...

& η ημερομηνία πάνω από τη σκακιέρα στο 3:14 ... 02-11022012 Τ
(χμμμ... 2+(9)=11)

σαν πολλές συμπτώσεις τελικά...
η ιστορία θα δείξει...
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 06 Αύγ 2011, 12:31

Φοβερό εύρημα Δελφινάκι μου! :thumb:

Εμένα όλο αυτό το κοντινό (συν το γεγονός ότι ο χρήστης που το ανέβασε είναι εβραίος) μου κάνει δουλειά των λαμογιών.

Προϊδεάζουν για κάτι.
Κάτι που θα γίνει στην Ιερουσαλήμ.
Να περιμένουμε τα απροσδόκητα εκεί λοιπόν.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Σάβ 06 Αύγ 2011, 13:46

"Εν τω οίκω του Πατρός μου πολλαί μοναί εισίν"
κι ο Σωκράτης μια φωνή άκουγε μόνον αυτός και νομίζω ότι θα ξεχωριζε αν ήταν της δικής του συνειδήσεως ή όχι.

η συνείδηση μεγάλο πράγμα πάντως, βρίσκεται εντός του σώματος ή εντός της αύρας του; όπου μιλάτε γι' αυτό πείτε το μου.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ICAROS » Κυρ 07 Αύγ 2011, 14:53

Παιδιά τα πιο πολλά ΑΤΙΑ που παρουσιάζονται σε βιντεάκια και εντυπωσιάζονται οι πολλοί, είναι καθαρή προσθήκη 3D animation πάνω σε βίντεο τοπίου και ουρανού, απο λήψη βιντεοκάμερας.

Μετά "έρχονται" οι διάφορες εφευρέσεις που είναι πολλές, και τα μυστικά projects (ελαχιστότερα).

Οι πραγματικές ομάδες/συγκεντρώσεις οντοτήτων που μετακινούνται μαζί, που λέμε και "σκάφη", είναι πάρα πολύ λίγες οι ορατές, γιατι είναι αιθερικές, και δεν επιλέγουν εύκολα να γίνουν φωτόνια ώστε να καταγραφούν σε βιντεοκάμερα και φωτογραφική. Και αυτά που λένε σφαίρες κλπ στις φωτογραφίες, είναι ανακλάσεις και μάλιστα με περίγραμμα του φακού. Οι "βιολετί" πχ είναι πάντα φωτογραφίζοντας... τον Ήλιο υπό γωνίαν, με ψηφιακή. Και αναλόγως του τύπου της μηχανής, και του ακριβούς σχήματος του φακού, ξέρεις και πώς θα είναι η... οντότητα. Τις πραγματικές εμφανίσεις, μόνο με διόραση τις βλέπεις σίγουρα. Τα άλλα είναι ό,τι νομίζει καθένας με τα στοιχεία που έχει. Μόνο ένας τυφλός μεταφυσικά, ψάχνει τις φωτογραφίες και τα βίντεο για να εντυπωσιαστεί.

- Δεν κατάλαβα τί αποδεικνύουν όλα αυτά. ΟΚ, κάποια σκάφη ή οντότητες κυκλοφορούν όπως κυκλοφορούσαν πάντα, υλοποιώντας τα καθήκοντά τους, κάποια άλλα ΑΤΙΑ είναι ξεκάθαρο 3D animation απο σπουδαστές 3D animation, πράκτορες, αλλά και απλούς φαρσέρ... γιατί όλοι λένε οτι αυτά έχουν σχέση με το σενάριο που πιστεύουν για αυτούς που έρχονται ή θα εμφανιστούν;

- Γιατι είναι χούι του ανθρώπου να στηρίζει αυτά που πιστεύει σε γελοίες και παράλογες ενδείξεις, και σε εντυπώσεις, όπου ο ίδιος δεν έχει πραγματικα στοιχεία. Και σε αυτό το θέμα, πραγματικά στοιχεία έχεις μόνο με διόραση, διακοή και όλες τις άλλες μεταφυσικές αισθήσεις.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Κυρ 07 Αύγ 2011, 15:21

Πολύ ωραίο τόπικ, πολύ καλογραμμένες και επεξηγηματικές οι τοποθετήσεις του Ικάρου. Εύγε.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Κυρ 07 Αύγ 2011, 16:57

ICAROS έγραψε:Παιδιά τα πιο πολλά ΑΤΙΑ που παρουσιάζονται σε βιντεάκια και εντυπωσιάζονται οι πολλοί, είναι καθαρή προσθήκη 3D animation πάνω σε βίντεο τοπίου και ουρανού, απο λήψη βιντεοκάμερας.

Μετά "έρχονται" οι διάφορες εφευρέσεις που είναι πολλές, και τα μυστικά projects (ελαχιστότερα).

α συμφωνώ κι επαυξάνω, μακάριοι οι ιδόντες και μη πιστεύσαντες έχει καταντήσει η εποχή μας. τώρα για διόραση και άλλες μεταφυσικές αισθήσεις και αποδείξεις, πάλι εμπίπτουν στην προσωπική εμπειρία, οπότε τι απόδειξη θα είχε για μένα πχ, θα έπρεπε με την δική μου διόραση να έβλεπα το ίδιο που βλέπεις εσύ, και μπορεί εγώ να βλέπω κάτι άλλο από εσένα, και οι διοράσεις είναι πράγματα μη συγκρίσιμα. εγώ πιστεύω ότι έχουν πέσει από αρχαιοτάτων χρόνων διάφορα διαστημόπλοια ενώ τυγχάνει να είμαι της άποψης ότι μερικά είναι σε άψογη κατάσταση και καλά κρυμμένα. απόδειξη δεν έχω καμμία! μόνο η διαίσθησή μου μου λέει ότι όντως μερικά πράγματα που διάβασα αληθεύουν κι ότι πιθανότατα υπάρχουν κι άλλα που δεν τα ...διαβάσαμε πουθενά.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 07 Αύγ 2011, 17:03

Τωρα ενας κακος θα σε ρωτησει.
και που ξερεις οτι αυτή η διαισθηση η διοραση και η διακοη ειναι οντως αυτο που νομίζεις
κι οχι πχ ενα νευρολογικό πρόβλημα;
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ICAROS » Κυρ 07 Αύγ 2011, 17:51

Nyxtovamwn έγραψε:Τωρα ενας κακος θα σε ρωτησει.
και που ξερεις οτι αυτή η διαισθηση η διοραση και η διακοη ειναι οντως αυτο που νομίζεις
κι οχι πχ ενα νευρολογικό πρόβλημα;
Αυτό το καταλαβαίνεις και το ελέγχεις, απο όταν ενεργοποιηθεί υπόφυση-επίφυση και μετά, και αντιπαραβάλλεις, συγκρίνεις παρατηρήσεις, θεωρίες και συμπεράσματά σου με άλλους που έχουν ενεργή υπόφυση και επίφυση. Ό,τι είναι κοινό σε όλους τους ενεργούς εγκεφάλους, είναι αντικειμενικό. Επί πλέον συγκρίνεις τις αναφορές ιστορίας-λαογραφίας, μυθολογίας, ΦιλοΣοφίας και θρησκείας. Και βλέπεις τί είναι αλλοιώσεις απο άσχετους και "ρομαντικούληδες" και άλλους, στις αναφορές αυτές. Σε όλα αυτά υπάρχει και αλήθεια, πολλά στοιχεία είναι αληθή. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ελέγχεις θεωρίες, σκεπτικά και συμπεράσματά σου, δεν πας ανόητα. Απλά: με επί πλέον αισθήσεις εκτός απο νέες πηγές, έχεις και περισσότερους τρόπους ελέγχου/επαλήθευσης.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 07 Αύγ 2011, 18:02

Ευχαριστω.
Σημειωση:
Δεν το ειπα για να σε αμφισβητησω η κατι.
Απλα κι εγω της υπερβατικης αποψης ειμαι.
Αλλα νομοτελειακα μου κανουν αυτήν την ερώτηση και δεν ξέρω τι να τους πω.
Οτι περιεργο πια τυχαινει να δω δεν το λεω πουθενα
για να μην με πουν σχιζοφρενη ή φαντασμένο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”