Μυστήρια φαινόμενα Θεσσαλονίκη 26-07-2011

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sotirakis_thess
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από sotirakis_thess » Τρί 26 Ιούλ 2011, 00:37

Κάποιος με γνώσεις πάνω στο θέμα να βοηθήσει, σήμερα ημέρα δευτέρα στης 21.00 κατεβαίνω για την καθιερωμένη βόλτα μου με το ποδήλατο μου εκεί λοιπόν που έκανα ανέμελος της βόλτα μου στην παράλια της Θεσσαλονίκης, βλέπω ένα μαύρο σύννεφο το όπιο ξεκίνησε από την περιοχή του λιμανιού, μέσα από αυτό το σύννεφο ραινόντουσαν άσπρες λάμψεις για δευτερόλεπτα σαν να υπάρχε κάτι πίσω από τα σύννεφα σε κάποιες στιγμές φεύγαμε ηλεκτρικές δεσμίδες φωτός και παγαίνανε σε Άλο μέρος, όπως παρατηρούσα της λάμψεις αυτές είδα ότι πίσω από τα σύννεφα υπήρχαν κάτι μαύρες τρύπες φανήκαν για μερικά δευτερόλεπτα και μετά καλυφτήκαν από το μαύρο σύννεφο. Το σύννεφο αυτό έφτασε μέχρι την περιοχή του περιφερειακού και συνέχιζε να δίνει δυνατές λάμψεις, δεν φαινόταν να ήταν κεραυνοί διότι δεν επερχόντουσαν από τον ουρανό ήταν κάτι πίσω από τα μαύρα σύννεφα το όπιο προκαλούσε αυτές της λάμψεις! Τι μπορει να είναι αυτό το γεγονός? Δεν καναν θόρυβο και σίγουρα δεν έβρεχε στην Θεσσαλονίκη.
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Re: Μυστήρια φαινόμενα Θεσσαλονίκη 26-07-2011

Δημοσίευση από skion » Τρί 26 Ιούλ 2011, 01:12

Αν είναι αυτό που νομίζω δεν είναι και μεγάλο μυστήριο φίλε μου.
Είναι πολύ εντυπωσιακό και όταν εγώ πριν από περίπου 20 χρόνια έτυχε να δω κάτι τέτοιο
στη Ζάκυνθο μου πήρε στη κυριολεξία τα μυαλά, γιατί δεν είχα δει ποτέ κάτι παρόμοιο στη ζωή μου.
Ήταν βράδυ, καθαρός ουρανός και από το πουθενά εμφανίστηκε ένα ηλεκτρικό σύννεφο
ή καταιγίδα που ήταν πολύ θορυβώδες και έβλεπες τα ηλεκτρικά φορτία/κεραυνούς
να μπαινοβγαίνουν από τη μια μεριά στην άλλη. Παρακάτω βάζω δύο βίντεο που μοιάζουν
λίγο μ' αυτό που είδα:

..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Τρί 26 Ιούλ 2011, 01:20

sotirakis_thess έγραψε:Μυστήρια φαινόμενα Θεσσαλονίκη 26-07-2011
Κάποιος με γνώσεις πάνω στο θέμα να βοηθήσει, σήμερα ημέρα δευτέρα στης 21.00 κατεβαίνω για την καθιερωμένη βόλτα μου με το ποδήλατο μου εκεί λοιπόν που έκανα ανέμελος της βόλτα μου στην παράλια της Θεσσαλονίκης, βλέπω ένα μαύρο σύννεφο το όπιο ξεκίνησε από την περιοχή του λιμανιού, μέσα από αυτό το σύννεφο ραινόντουσαν άσπρες λάμψεις για δευτερόλεπτα σαν να υπάρχε κάτι πίσω από τα σύννεφα σε κάποιες στιγμές φεύγαμε ηλεκτρικές δεσμίδες φωτός και παγαίνανε σε Άλο μέρος, όπως παρατηρούσα της λάμψεις αυτές είδα ότι πίσω από τα σύννεφα υπήρχαν κάτι μαύρες τρύπες φανήκαν για μερικά δευτερόλεπτα και μετά καλυφτήκαν από το μαύρο σύννεφο. Το σύννεφο αυτό έφτασε μέχρι την περιοχή του περιφερειακού και συνέχιζε να δίνει δυνατές λάμψεις, δεν φαινόταν να ήταν κεραυνοί διότι δεν επερχόντουσαν από τον ουρανό ήταν κάτι πίσω από τα μαύρα σύννεφα το όπιο προκαλούσε αυτές της λάμψεις! Τι μπορει να είναι αυτό το γεγονός? Δεν καναν θόρυβο και σίγουρα δεν έβρεχε στην Θεσσαλονίκη.
Νὰ βοηθήσῳ ἀλλὰ χἀθηκε ἕνα κινητὸ ἕνα βίντεο κἀτι τἐλος πάντων, ὅλοι ἔχουμε κάτι ποὺ νὰ δείξῃ μία φωτογραφία ἔστω. Ἀρχίστε νὰ μπαίνετε στὴν διαδικασία νὰ κουβαλᾶτε κάτι ποὺ μπορεῖ νὰ ἀπεικονισθῇ καὶ νὰ χρησιμοποιηθῇ ἀργότερα. Δὲν εἶναι καιρὸς νὰ ἀφήνουμε στὴν τύχη τίποτα. ὅλα μποροῦν νὰ βοηθήσουν . Τὰ πράγματα θὰ πολλαπλασιασθοῦν καὶ θὰ ἀρχίσουν νὰ γίνονται πιὸ περίπλοκα ὅσο περνάει ὁ καιρὸς γιὰ νὰ σιγουρευτοῦν ὅτι δὲν θὰ ξέρουμε τί μᾶς γίνεται καὶ ἀπὸ ποῦ μᾶς ἔρχονται τὰ γεγονότα ποὺ δὲν μποροῦμε νὰ ἐξηγήσουμε.
Άβαταρ μέλους
sotirakis_thess
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sotirakis_thess » Τρί 26 Ιούλ 2011, 02:33

skion έγραψε:Αν είναι αυτό που νομίζω δεν είναι και μεγάλο μυστήριο φίλε μου.
Είναι πολύ εντυπωσιακό και όταν εγώ πριν από περίπου 20 χρόνια έτυχε να δω κάτι τέτοιο
στη Ζάκυνθο μου πήρε στη κυριολεξία τα μυαλά, γιατί δεν είχα δει ποτέ κάτι παρόμοιο στη ζωή μου.
Ήταν βράδυ, καθαρός ουρανός και από το πουθενά εμφανίστηκε ένα ηλεκτρικό σύννεφο
να μπαινοβγαίνουν από τη μια μεριά στην άλλη. Παρακάτω βάζω δύο βίντεο που μοιάζουν
λίγο μ' αυτό που είδα:

ΣΕ ευχαριστω πολυ για τα video αλλα αυτο που ειδα ητανε στατικο δηλαδη υπαρχει κατι πισω απο το μαυρο συνεφο που εκανε λαμψεις με προσεγισει σαν φως,αυτο εκανε βολτες πανω απο την πολη μας και σε καπια φαση ειδα σε μια δυνατη λαμψη οτι υπαρχανε 2 μαυρες τρυπες, τι να πω δεν εχω ξαναδει κατι τετιο δεν εκανε θορυβο καθολου και η λαμψεις ητανε αρμονικες δηλαδη σαν ενας ουρανιος κωδικως εκανε σιγανες και μετα πιο γρηγορες λαμψεις,gmt δεν ειχα κινιτο μαζι μου να βγαλο photο.
ΣΕ ευχαριστω παντως για τα video.
Άβαταρ μέλους
sotirakis_thess
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sotirakis_thess » Τρί 26 Ιούλ 2011, 02:36

taleapad έγραψε:
sotirakis_thess έγραψε:Μυστήρια φαινόμενα Θεσσαλονίκη 26-07-2011
Νὰ βοηθήσῳ ἀλλὰ χἀθηκε ἕνα κινητὸ ἕνα βίντεο κἀτι τἐλος πάντων, ὅλοι ἔχουμε κάτι ποὺ νὰ δείξῃ μία φωτογραφία ἔστω. Ἀρχίστε νὰ μπαίνετε στὴν διαδικασία νὰ κουβαλᾶτε κάτι ποὺ μπορεῖ νὰ ἀπεικονισθῇ καὶ νὰ χρησιμοποιηθῇ ἀργότερα. Δὲν εἶναι καιρὸς νὰ ἀφήνουμε στὴν τύχη τίποτα. ὅλα μποροῦν νὰ βοηθήσουν . Τὰ πράγματα θὰ πολλαπλασιασθοῦν καὶ θὰ ἀρχίσουν νὰ γίνονται πιὸ περίπλοκα ὅσο περνάει ὁ καιρὸς γιὰ νὰ σιγουρευτοῦν ὅτι δὲν θὰ ξέρουμε τί μᾶς γίνεται καὶ ἀπὸ ποῦ μᾶς ἔρχονται τὰ γεγονότα ποὺ δὲν μποροῦμε νὰ ἐξηγήσουμε.
Το εχω αποσυνδεσει το κινιτο μου εδω και 2 χρονια! παντως ητανε κατι παραξενο,επισης υπαρχανε μερικα μικρα πραματακια σαν αστερακια που τρεχανε σαν τρελλα γυρω και πανω απο αυτο το συνεφο,και αξιζει να πω οτι αεροπλανα που πετουσαν σε εκεινη την πορεια αλαξαν κατευθηνση.
Άβαταρ μέλους
sotirakis_thess
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sotirakis_thess » Τρί 26 Ιούλ 2011, 02:54

sotirakis_thess έγραψε:
skion έγραψε:Αν είναι αυτό που νομίζω δεν είναι και μεγάλο μυστήριο φίλε μου.
λίγο μ' αυτό που είδα:

ΣΕ ευχαριστω πολυ για τα video αλλα αυτο που ειδα ητανε στατικο δηλαδη υπαρχει κατι πισω απο το μαυρο συνεφο που εκανε λαμψεις με προσεγισει σαν φως,αυτο εκανε βολτες πανω απο την πολη μας και σε καπια φαση ειδα σε μια δυνατη λαμψη οτι υπαρχανε 2 μαυρες τρυπες, τι να πω δεν εχω ξαναδει κατι τετιο δεν εκανε θορυβο καθολου και η λαμψεις ητανε αρμονικες δηλαδη σαν ενας ουρανιος κωδικως εκανε σιγανες και μετα πιο γρηγορες λαμψεις,gmt δεν ειχα κινιτο μαζι μου να βγαλο photο.
ΣΕ ευχαριστω παντως για τα video.
Ο ΦΙΛΟς μου απο κατερινη ητανε με την γυναικα του και παρακολουθησε της ιδιες λαμψεις,μου ειπε για ενα αντικειμενο αναμεσα στα συνεφφα 8 φορες μεγαλυτερο απο το φεγγαρι τον βγαλανε photo απο την ταρατσα του σπιτιου του αλλα μολις το περασε στο pc η photo εδειχνε μια μαυρη εικονα! μιλαμε στο ventrilo και εινε 100 % σιγουρος για αυτο που αναφερω,ειναι 40 χρονων και αρκετα σοβαρος για να κανει πλακα με κατι τετοιο! τι να πω ρε παιδια δεν ξερω ειλικρηνα παντως κατι αρχιζει να παιζει.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 26 Ιούλ 2011, 09:29

H διαφορα αναμεσα στον κεραυνο και την αστραπή ειναι.
Οτι ο κεραυνος συμβαίνει ανέμεσα στο συνεφο και τη γη.
Η αστραπή ανάμεσα σε δυο σύννεφα.
δίνει λάμψη αλλα δεν φτάνει στη γη.
Αυτο που ειδες (και ειδα μιας και θεσσαλονικιος) ειναι αστραπές.
Άβαταρ μέλους
sotirakis_thess
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sotirakis_thess » Τρί 26 Ιούλ 2011, 14:53

Methos έγραψε:H διαφορα αναμεσα στον κεραυνο και την αστραπή ειναι.
Οτι ο κεραυνος συμβαίνει ανέμεσα στο συνεφο και τη γη.
Η αστραπή ανάμεσα σε δυο σύννεφα.
δίνει λάμψη αλλα δεν φτάνει στη γη.
Αυτο που ειδες (και ειδα μιας και θεσσαλονικιος) ειναι αστραπές.
τα ειδες και εσυ εχτες αυτα?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 26 Ιούλ 2011, 18:26

Σωτήρη και Μέθο δεν είστε οι μόνοι που είδατε περίεργα...

Ο Ιων Μάγγος έγραψε στο φάτσαμπουκ και προκάλεσε εκτεταμένη συζήτηση...
(και τον Ιωνα τον έχω σε υπόληψη, μην ακούσω κουβέντα!)

Βάζω ένα απόσπασμα...
[box=]ιων μαγγος
… μήπως είδε κάνεις σήμερα από τις μια την νύχτα, μέχρι 5.30 το πρωί κίτρινες λάμψεις στο Βορά σε χαμηλό ύψος ? ήταν ορατό από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη !
3 hours ago · Like Unlike ·

Anna Kwst oxi ...ti htan??

Κυριακή-Κική Πλαστάρα Το είδε ο γιος μου..... Συγκεκριμένα μίλησε για διάφορα χρώματα.... Τι είναι.

Elli Lazaridou-Giantsioudi Κύριε Ίων δεν ήταν μόνο λάμψεις....

Anagnostis Pseftoglou ΙΩΝΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ !!!

Andreas Tsirigotis ΒΑΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 11.30 ....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΕΣ

Elli Lazaridou-Giantsioudi Ρε παιδιά λές και είχαν ουρές ήταν...

Κυριακή-Κική Πλαστάρα Αναγνώστη! τα είδες κι εσυ;;;; ναι αλλά τι ήταν.... Το παιδί μου είπε οτι τα είδε αυτά τα χρώματα μέσα στο σπίτι. Φυσικά είχα ανοιχτά τα παντζούρια.. Θα μας πεί κάποιος τι ήταν αυτό; Γιατί, όταν μου το είπε το παιδί θεώρησα ότι έβλεπε κάποιο όνειρο..και νόμιζε ότι ήταν αλήθεια.... Ιωνα θα μας πεις αν ξέρεις τι ήταν;

Natasha Kakana Το είδα και εγώ γυρω στις 3,30 στον Γεράκα-Αθήνα. Σε πολυ χαμηλό ύψος οπως το περιγράφετε.

Κυριακή-Κική Πλαστάρα Αναγνώστη! εμένα ο μικρός μου μίλησε για πολλά χρώματα... μωβ , κόκκινο , μπλε και σε μεγαλύτερη ποσότητα το κίτρινο. Επιμένει πως το είδε μέσα στο σπίτι. Αντανάκλαση απ έξω συμπαρασέρνω εγω. Είμαστε πολύ ψηλά σε όροφο και πεντάνοιχτος ο ουρανός σε εμάς. Δεν μπορεί οι μοναδικές αναφορές να είναι οι δικές μας.... κάπου κάποιοι θα έχουν καταφέρει κάτι να καταγράψουν. Ψαχτείτε στο διαδίκτυο να δούμε τι μπορούμε να βρούμε για αυτό.Τι στα κομμάτια... Βόριο Σέλας γίναμε;;;

Elena Menegou κατέβηκαν πάρα πολύ υψηλής συχνότητας ενέργειες εκείνες τις ώρες, έκανα διαλογισμό...[/box]

κλπ κλπ
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 26 Ιούλ 2011, 18:31

Επίσης και αυτό έχει ενδιαφέρον...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=182706&cid=122
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 26 Ιούλ 2011, 18:46

.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
sotirakis_thess
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sotirakis_thess » Τρί 26 Ιούλ 2011, 23:37

ArELa έγραψε:Σωτήρη και Μέθο δεν είστε οι μόνοι που είδατε περίεργα...

Ο Ιων Μάγγος έγραψε στο φάτσαμπουκ και προκάλεσε εκτεταμένη συζήτηση...
(και τον Ιωνα τον έχω σε υπόληψη, μην ακούσω κουβέντα!)

Βάζω ένα απόσπασμα...
[box=]ιων μαγγος
… μήπως είδε κάνεις σήμερα από τις μια την νύχτα, μέχρι 5.30 το πρωί κίτρινες λάμψεις στο Βορά σε χαμηλό ύψος ? ήταν ορατό από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη !
3 hours ago · Like Unlike ·

Anna Kwst oxi ...ti htan??

Κυριακή-Κική Πλαστάρα Το είδε ο γιος μου..... Συγκεκριμένα μίλησε για διάφορα χρώματα.... Τι είναι.

Elli Lazaridou-Giantsioudi Κύριε Ίων δεν ήταν μόνο λάμψεις....

Anagnostis Pseftoglou ΙΩΝΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ !!!

Andreas Tsirigotis ΒΑΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 11.30 ....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΕΣ

Elli Lazaridou-Giantsioudi Ρε παιδιά λές και είχαν ουρές ήταν...

Κυριακή-Κική Πλαστάρα Αναγνώστη! τα είδες κι εσυ;;;; ναι αλλά τι ήταν.... Το παιδί μου είπε οτι τα είδε αυτά τα χρώματα μέσα στο σπίτι. Φυσικά είχα ανοιχτά τα παντζούρια.. Θα μας πεί κάποιος τι ήταν αυτό; Γιατί, όταν μου το είπε το παιδί θεώρησα ότι έβλεπε κάποιο όνειρο..και νόμιζε ότι ήταν αλήθεια.... Ιωνα θα μας πεις αν ξέρεις τι ήταν;

Natasha Kakana Το είδα και εγώ γυρω στις 3,30 στον Γεράκα-Αθήνα. Σε πολυ χαμηλό ύψος οπως το περιγράφετε.

Κυριακή-Κική Πλαστάρα Αναγνώστη! εμένα ο μικρός μου μίλησε για πολλά χρώματα... μωβ , κόκκινο , μπλε και σε μεγαλύτερη ποσότητα το κίτρινο. Επιμένει πως το είδε μέσα στο σπίτι. Αντανάκλαση απ έξω συμπαρασέρνω εγω. Είμαστε πολύ ψηλά σε όροφο και πεντάνοιχτος ο ουρανός σε εμάς. Δεν μπορεί οι μοναδικές αναφορές να είναι οι δικές μας.... κάπου κάποιοι θα έχουν καταφέρει κάτι να καταγράψουν. Ψαχτείτε στο διαδίκτυο να δούμε τι μπορούμε να βρούμε για αυτό.Τι στα κομμάτια... Βόριο Σέλας γίναμε;;;

Elena Menegou κατέβηκαν πάρα πολύ υψηλής συχνότητας ενέργειες εκείνες τις ώρες, έκανα διαλογισμό...[/box]

κλπ κλπ
wow!! δεν ξερω τι να πω ρε παιδια μα τον Δια σας αγαπω πολλη ολους και ας μην σας ξερω προσωπικα τα συναισθηματα μου για σας εινε απεριγραπτα, :rose:
Ειμαι πολυ ευτιχισμενος που αναλυουμε κατι απο τιν μικρη και ασημαντη ζωουλα μας,πιο πολυ γιατι για μενα αυτα τα γεγονοτα μετρανε σαν σημαδια,και οχι σαν τυχαια γεγονοτα και παλυ σας ευχαριστω για την σημετοχη σας με αγαπη σωτηρακης! :angel:
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Τετ 27 Ιούλ 2011, 07:56

sotirakis_thess έγραψε:
ArELa έγραψε:Σωτήρη και Μέθο δεν είστε οι μόνοι που είδατε περίεργα...

Ειμαι πολυ ευτιχισμενος που αναλυουμε κατι απο τιν μικρη και ασημαντη ζωουλα μας,πιο πολυ γιατι για μενα αυτα τα γεγονοτα μετρανε σαν σημαδια,και οχι σαν τυχαια γεγονοτα και παλυ σας ευχαριστω για την σημετοχη σας με αγαπη σωτηρακης! :angel:
Ἀφοῦ σοῦ ἀρέσει νὰ μαθαίνῃς κι ἄλλα θὰ σοῦ γράψῳ καἰ λίγα ἀκόμη στοιχεῖα καὶ ἐὰν θέλῃς θὰ συνεχίσῳ γιὰ νὰ σοῦ ἐξηγήσῳ καὶ τὴν φυσικὴ διαδικασία γιὰ τὴν δημιουργία ἑνὸς κεραυνοῦ. Ἀξίζει νὰ σημειώσουμε ὅτι παρότι ὑπάρχουν αὐτὲς οἱ ἐξηγήσεις ἐπειδὴ δὲν εἶναι ἀποδεδειγμένες πλήρως οἱ ἐπιστήμονες ἀναφέρουν ὁτι αὐτὲς εἶναι οἱ πλησιέστερες ἀπαντήσεις σύμφωνα μὲ τὶς γνώσεις ποὺ ἔχουμε.

Κεραυνός: εἶναι ἡ ἠλεκτρικὴ ἐκκένωση μεταξὺ νέφους καὶ ἐδάφους.
Βροντή: ὀνομάζεται ἔτσι ὁ κρότος ποὺ ἀκολουθεῖ τὸ φαινόμενο τῆς ἀστραπῆς.
Ἀστραπή: Εἶναι ἡ λάμψη ποὺ προκύπτει ἀπὸ τὴν ταχεῖα ἐκκένωση φορτίων στὸν ἀέρα.
Μία ἐκκένωση συνοδεύεται πάντοτε καὶ ἀπὸ λάμψη καὶ ἀπὸ ἦχο. Οἱ ἀστραπὲς ποὺ δὲν συνοδεύονται ἀπὸ ἦχο εἶναι πολὺ μακρυὰ γιὰ ἐμᾶς. Ὁ ἦχος παράγεται ἀπὸ τὴν ἀπότομη αὔξηση τῆς θερμοκρασίας τοῦ ἀέρα σὲ ἐπίπεδο 30.000° C ποὺ ἀναγκάζει τὸν ἀέρα νὰ διασταλῇ καὶ νὰ δημιουργήσῃ ἕνα κενὸ σὰν τοῦνελ στὴν διαδρομὴ τῆς ἐκκενώσεως. Αὐτὴ ἡ ταχεῖα μετατόπιση μοιάζει μὲ τὸν ἦχο ποὺ προκύπτει ὅταν σκᾶμε μία σακκοῦλα .Μερικοὶ μάλιστα διατείνονται ὅτι ἡ ἐπαναφορὰ τοῦ ἀέρα ὅπως ψύχεται πάλι πίσω στὸ τοῦνελ δημιουργεῖ τὸν θόρυβο ὑποὺ τὴν μορφὴ ἑνὸς κρουστικοῦ κύματος.

Τὰ φορτία ποὺ μεταφέρονται σὲ μία ἀστραπὴ φθάνουν ἀπὸ 100.000.000 Volts ἔως καὶ σὲ ἕνα δισεκατομμύριο.
Στὴν γῆ ὑπάρχουν ἀνὰ πᾶσα στιγμὴ 1800 ἐνεργὲς καταιγίδες καὶ σὲ ἕνα χρόνο φθάνουν τὰ 16 ἑκατομμύρια.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 27 Ιούλ 2011, 08:13

ArELa έγραψε:κι αυτό...

http://files-e.blogspot.com/2011_07_01_ ... 5985408109
Παιδάκι: Βίντεο τραβάς;
Πατέρας: Μην μιλάς ρε!

αχαχαχαχα!
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 27 Ιούλ 2011, 09:18

Μήπως έχει σχέση αυτό?

Κοσμική κορδέλα "τυλίγει" το κέντρο του Γαλαξία
Ένα δακτυλίδι αερίου και σκόνης "κυκλώνει" τον γαλαξία μας
Λονδίνο

Το διαστημικό Παρατηρητήριο Herschel εντόπισε και κατέγραψε μια παράξενη κοσμική δομή, ένα δακτυλίδι αερίου, στο κέντρο του γαλαξία μας. Οι ειδικοί την χαρακτηρίζουν ως μια «κοσμική λωρίδα» που κυκλώνει το κέντρο του γαλαξία. Πρόκειται για ένα πυκνό νεφέλωμα παγωμένων αερίων και σκόνης σε σχήμα λωρίδας με έκταση 600 ετών φωτός στο εσωτερικό του οποίου υπάρχει παραγωγή νέων άστρων.

Η ύπαρξη του δακτυλιδιού ήταν γνωστή εδώ και καιρό αλλά τα όργανα παρατήρησης είχαν καταφέρει να εντοπίσουν μόνο μικρά και αποσπασμένα μεταξύ τους τμήματα. Το Herschel, παρατηρητήριο της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος και με τη συνδρομή της Nasa, κατάφερε να το καταγράψει ολόκληρο.

Η ανακάλυψη, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Astrophysical Journal Letters, έχει εντυπωσιάσει την επιστημονική κοινότητα η οποία προσπαθεί τώρα να βρει απαντήσεις για τη σπάνια μορφή και άλλα περίεργα χαρακτηριστικά που έχει αυτό το νεφέλωμα όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι το κέντρο του δακτυλιδιού δεν συμπίπτει όπως θα έπρεπε κανονικά με το κέντρο του γαλαξία.

http://www.tovima.gr/science/physics-sp ... F%84%CE%B7

...νομίζω οτι πρόκειται για μια΄ΑΚΡΩΣ ενδιαφέρουσα είδηση.. :wink:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 27 Ιούλ 2011, 09:22

Επίσης και αυτό.. :dunno: δεν ξέρω αν συνδέεται με την προηγούμενη είδηση που ποστάρησα.

http://beforeitsnews.com/story/864/960/ ... phere.html
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 27 Ιούλ 2011, 09:37

H αλήθεια είναι ότι αυτά τα φώτα στον ουρανό, (από ένα google search που έκανα) έχουν ξαναπροκύψει και στο παρελθόν.

Δεν ξέρω για σκόνη στο γαλαξια Κατερινιώ μου, ξέρω για δυο γιγάντιες "φούσκες" που ξεκινάνε από το κέντρο του γαλαξία και έχουν κάνει τα λαμόγια να χρειάζονται πάμπερς... Δυο φούσκες που εντοπίστηκαν από το διαστημικό τηλεσκόπιο Fermi Gamma-ray της ΝΑΣΑ. (τώρα γιατί μας το δημοσιοποίησαν, είναι μια άλλη περίεργη ιστορία...)

σχετικά θα δείτε εδώ http://www.nasa.gov/mission_pages/GLAST ... cture.html

και το σχετικό βίντεο εδώ

κι εδώ

Τώρα, στο πού μπορεί να οφείλονται τα φώτα που βλέπουμε στον ουρανό...
Μπορεί να φταίνε ακόμα και αλλοιώσεις στην ιονόσφαιρα και από τις αλλαγές του μαγνητικού πεδίου και από τις τερατώδεις εκλάμψεις στον ήλιο αυτόν τον καιρό, αλλά και απ'την πυρηνική δοκιμή που ειχαν κάνει οι ανεκδιήγητοι εκεί πάνω στο παρελθόν... (κι όταν λένε ότι το διοξείδιο του άνθρακα φταίει για την τρύπα του όζοντος, παίρνω τρελές ανάποδες :swear: )

η μπορεί απλά να είναι ενέργειες ευεργετικές για τον πλανήτη...

ή (ένα ακόμα πιο ακραίο σενάριο) μηνύματα, ενδείξεις, απο κάποιους εκεί έξω στα αστέρια που αποφασίζουν να κάνουν την παρουσία τους αισθητή.

Διαλιέχτε διαλιέχτε... :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 27 Ιούλ 2011, 19:12

gmt γιατί χάνω τα καλύτερα?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 27 Ιούλ 2011, 19:29

Tα παράξενα σύννεφα με λάμψεις τα έβλεπα συχνά χρόνια τώρα πάνω από τον Υμηττό.

Το πίσω μπαλκόνι έχει ευτυχώς θέα στον Υμηττό.

Από παλιά έβλεπα παράξενα σύννεφα με λάμψεις.

Τώρα όταν βλέπεις κάτι εξαρτάται από το πόσο πονηρεμένος είσαι με τέτοια φαινόμενα.

Εγώ τότε δεν είχα πονηρευτεί. Αλλά γιατί πάνω από τον Υμηττό και όχι αλλού. Αυτό το βουνό είναι γνωστό για τα παράξενα σύννεφα που συγκεντρώνονται πάνω του όταν ο ουρανός σε άλλα σημεία είναι καθαρός χωρίς σύννεφα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Eva Luna » Τετ 27 Ιούλ 2011, 19:55

Αν θυμαμαι καλα και αν ηταν εγκυρο αυτο που διαβασα, ο Υμηττος απο την αρχαιοτητα ηταν γνωστος ως το βουνο που φερνει τον καιρο στο λεκανοπεδιο, σαν να ξεκιναει απο εκει ο οποιος καιρος και μετα να εξαπλωνεται τριγυρω.
Τον λατρευω για καποιο λογο :)
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 27 Ιούλ 2011, 20:49

Επίσης τον Υμηττό τον έλεγαν και τρελό (" εκεί, ψηλα στον Υμηττό, υπάρχει ένα μυστικό ").. :loco:

Αλλά :back: εδώ μιλάμε για τα μυστήρια της Θεσσαλονίκης, θα ήταν ενδιαφέρον ενα θέμα για τα μυστήρια των βουνών της Αττικής ( Υμηττό, Πεντέλη κλπ), αν δεν υπάρχει ήδη... :umm: σόρυ..
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 344 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 27 Ιούλ 2011, 21:00

Εφερα ένα παράδειγμα τον Υμηττό επειδή είναι ακριβώς αυτό που παρατηρούσα και βρίσκεται μπροστά μου καθε μέρα.

Η Θεσσαλονίκη είναι επίσης μία μυστηριακή πόλη και μάλιστα πιστεύω ότι είναι πιο μυστηριακή από την Αθήνα.

Είχε μια ενέργεια παράξενη Έτσι μου φάνηκε.

Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Γιατί όταν πήγα πριν δύο μήνες πήγα για καλό σκοπό και με πολύ καλή διάθεση.

Πολύ καλή διάθεση για εξερεύνηση και περιπλάνηση σε μία πόλη που μου ήταν άγνωστη. Είχα πάει και άλλες φορές αλλά πριν χρόνια
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Dread
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Τετ 27 Ιούλ 2011, 22:28

kat_woman έγραψε:Επίσης τον Υμηττό τον έλεγαν και τρελό
Τον έλεγαν έτσι από το tres long που τον έλεγαν οι Γάλλοι.... :)
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
sotirakis_thess
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sotirakis_thess » Παρ 29 Ιούλ 2011, 04:49

ArELa έγραψε:H αλήθεια είναι ότι αυτά τα φώτα στον ουρανό, (από ένα google search που έκανα) έχουν ξαναπροκύψει και στο παρελθόν.

Δεν ξέρω για σκόνη στο γαλαξια Κατερινιώ μου, ξέρω για δυο γιγάντιες "φούσκες" που ξεκινάνε από το κέντρο του γαλαξία και έχουν κάνει τα λαμόγια να χρειάζονται πάμπερς... Δυο φούσκες που εντοπίστηκαν από το διαστημικό τηλεσκόπιο Fermi Gamma-ray της ΝΑΣΑ. (τώρα γιατί μας το δημοσιοποίησαν, είναι μια άλλη περίεργη ιστορία...)

σχετικά θα δείτε εδώ http://www.nasa.gov/mission_pages/GLAST ... cture.html

και το σχετικό βίντεο εδώ

κι εδώ

ευχαριστω για τα βιντεο πολυ ενδιαφερον :rose:

Τώρα, στο πού μπορεί να οφείλονται τα φώτα που βλέπουμε στον ουρανό...
Μπορεί να φταίνε ακόμα και αλλοιώσεις στην ιονόσφαιρα και από τις αλλαγές του μαγνητικού πεδίου και από τις τερατώδεις εκλάμψεις στον ήλιο αυτόν τον καιρό, αλλά και απ'την πυρηνική δοκιμή που ειχαν κάνει οι ανεκδιήγητοι εκεί πάνω στο παρελθόν... (κι όταν λένε ότι το διοξείδιο του άνθρακα φταίει για την τρύπα του όζοντος, παίρνω τρελές ανάποδες :swear: )

η μπορεί απλά να είναι ενέργειες ευεργετικές για τον πλανήτη...

ή (ένα ακόμα πιο ακραίο σενάριο) μηνύματα, ενδείξεις, απο κάποιους εκεί έξω στα αστέρια που αποφασίζουν να κάνουν την παρουσία τους αισθητή.

Διαλιέχτε διαλιέχτε... :lol:
Άβαταρ μέλους
sotirakis_thess
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sotirakis_thess » Παρ 29 Ιούλ 2011, 06:31

kat_woman έγραψε:Μήπως έχει σχέση αυτό?

Κοσμική κορδέλα "τυλίγει" το κέντρο του Γαλαξία
Ένα δακτυλίδι αερίου και σκόνης "κυκλώνει" τον γαλαξία μας
Λονδίνο

Το διαστημικό Παρατηρητήριο Herschel εντόπισε και κατέγραψε μια παράξενη κοσμική δομή, ένα δακτυλίδι αερίου, στο κέντρο του γαλαξία μας. Οι ειδικοί την χαρακτηρίζουν ως μια «κοσμική λωρίδα» που κυκλώνει το κέντρο του γαλαξία. Πρόκειται για ένα πυκνό νεφέλωμα παγωμένων αερίων και σκόνης σε σχήμα λωρίδας με έκταση 600 ετών φωτός στο εσωτερικό του οποίου υπάρχει παραγωγή νέων άστρων.

Η ύπαρξη του δακτυλιδιού ήταν γνωστή εδώ και καιρό αλλά τα όργανα παρατήρησης είχαν καταφέρει να εντοπίσουν μόνο μικρά και αποσπασμένα μεταξύ τους τμήματα. Το Herschel, παρατηρητήριο της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος και με τη συνδρομή της Nasa, κατάφερε να το καταγράψει ολόκληρο.

Η ανακάλυψη, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Astrophysical Journal Letters, έχει εντυπωσιάσει την επιστημονική κοινότητα η οποία προσπαθεί τώρα να βρει απαντήσεις για τη σπάνια μορφή και άλλα περίεργα χαρακτηριστικά που έχει αυτό το νεφέλωμα όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι το κέντρο του δακτυλιδιού δεν συμπίπτει όπως θα έπρεπε κανονικά με το κέντρο του γαλαξία.

http://www.tovima.gr/science/physics-sp ... F%84%CE%B7

...νομίζω οτι πρόκειται για μια΄ΑΚΡΩΣ ενδιαφέρουσα είδηση.. :wink:
πολυ καλε βρε σε ευχαριστω,ελπιζω ολα αυτα να ειναι για το καλο μας! αντε γιατι αν δεν βαλουνε κανα χερακι η δικοι μας δεν μας βλεπω να ελευθερονομαστε :xara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”