(ακολουθεί "χαμένο" ποστ και μετά...)
(δικό μου)
Eίσαι απολύτως σωστός και χαίρομαι που βλέπω νέους πάνω στα ορμονικά ντουζένια τους, να μην κολλάνε εν είδει εμμονής στο σεξ, αλλά να το αντιμετωπίζουν απλά και γι'αυτό που είναι. Να'σαι καλά ρε Μάρκο, με παρηγορεί αυτό για τη νεολαία μας
Συντονιστής ενότητας
PostPosted: Wed Mar 07, 2007 8:23 pm Post subject:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ Wyatt_Haliwell ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΕΞΙΣΜΟ ΠΟΥ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ....
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?????????????
ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ?????????
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΟ ΜΑΣ ?????????
ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ????????????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
xifomaxos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
PostPosted: Thu Mar 08, 2007 7:24 am Post subject:
μπορεί καμιά φορά αυτό να επιφέρει τρελλή μοναξιά. αλλά όταν βρεις αυτό που θες τότε νομίζω θα είσαι πιο ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος γενικότερα. Σίγουρα είναι δύσκολο να είσαι μόνος, αλλα για μένα είναι προτιμότερο απο το να θυσιάσω τις αξίες για τον/την κάθε τυχόντα.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Με μία παρατήρηση, ότι μπορεί να μη βρεις ποτέ αυτό που ψάχνεις. Είσαι έτοιμος για μια μοναχική ζωή
Pagona
Επόπτης Δημοσθονίας
PostPosted: Thu Mar 08, 2007 8:45 am Post subject:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Με μία παρατήρηση, ότι μπορεί να μη βρεις ποτέ αυτό που ψάχνεις. Είσαι έτοιμος για μια μοναχική ζωή;
Διαφωνώ μ'αυτή την λογική. Θα πρέπει δηλαδή να κάνει κάποιος υποχωρήσεις στις επιλογές και τις αξίες του με τον φόβο οτι μπορεί να μείνει μόνος? Θα ήταν καλύτερα δηλαδή να αναλώνεται δεξιά αριστερά μόνο και μόνο εξαιτίας αυτού του φόβου? Το πιο πιθανό, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι να 'δημιουργήσει' με αυτή την κατανάλωση τις προυποθέσεις για μία ζωή που δεν θα τον κάνει ευτυχισμένο έτσι κι αλλιώς! Ενώ στην αντίθετη περίπτωση, μπορεί και να βρεί τον άνθρωπό του, που θα ακολουθεί το ίδιο σύστημα αξιών...
Συντονιστής ενότητας
PostPosted: Thu Mar 08, 2007 8:52 am Post subject:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΧΑΧΙΚΟΙ....
Η' ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ Η' ΟΧΙ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
(δικό μου)
Πολύ σωστό. Δε μπορώ να μη θαυμάσω την Παγώνα μας όμως, που προσπαθεί με φοβερούς τρόπους και διαδρομές, να τους κάνει παρεϊστικους!
Πέγκι μου...
minoraki
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
PostPosted: Thu Mar 08, 2007 9:16 am Post subject:
Νομιζω πως το θαυμα ειναι ο ανθρωπος αν παψουμε να αναλωνομαστε σε τατιανες βερες λαμπρου και κατινισμους ισως μας μεινει χρονος για να ψυχαγωγηθουμε και να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι.