Τιτανες? Γιγαντες? Νεφελίμ? Τι?

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Άβαταρ μέλους
georgeelvismichael_
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 440 φορές
Έλαβε Likes: 169 φορές

Re: Τιτανες? Γίγαντες? Νεφελίμ? Τι?

Δημοσίευση από georgeelvismichael_ » Δευ 08 Οκτ 2018, 11:54

Aquila έγραψε:
Τετ 04 Ιαν 2017, 19:52

Η περίπτωση αυτή είναι γνωστή στον ερευνητικό χώρο ως "The Kandahar Giant Incident".
Κατά την γνώμη μου πρόκειται για αληθινή ιστορία, και αυτά που έζησαν οι πεζοναύτες εκεί επίσης αληθινά.
Όταν είχα διαβάσει γι'αυτό το περιστατικό, το μυαλό μου πήγε αμέσως και στις υπόλοιπες μαρτυρίες από το Αφγανιστάν, για τα απίστευτα ευρήματα των ορεινών σπηλαίων.
Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση στο περιστατικό του Kandahar (πέρα από την θέαση του ίδιου του γίγαντα), είναι ο τρόπος συγκάλυψης του γεγονότος μετά.
Οι πεζοναύτες υποχρεώθηκαν μετά να ξαναγράψουν τις αναφορές τους (προφανώς οι πρώτες δεν άρεσαν). :punch:
Τους κατασχέθηκαν οι κάμερες καταγραφής που όλοι έφεραν επάνω στα κράνη, και υπέγραψαν συμφωνητικά σιωπής!
Για μένα όλα αυτά ενισχύουν το γεγονός, ότι ο πόλεμος του Αφγανιστάν, κρύβει βαθύτερη ατζέντα (απ'αυτής της επίσημης δήθεν καταπολέμησης της τρομοκρατίας).
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙKA https://www.facebook.com/ARISTANDROS69/ ... 379092345/ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΗ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΧΑΡ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο AQUILA
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Τιτανες? Γιγαντες? Νεφελίμ? Τι?

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 08 Οκτ 2018, 19:26

georgeelvismichael_ έγραψε:
Δευ 08 Οκτ 2018, 11:54
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙKA https://www.facebook.com/ARISTANDROS69/ ... 379092345/ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΗ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΧΑΡ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο AQUILA
οντως γι'αυτό μιλούσε ο Ακουιλάκος και όντως το βίντεο που έριξαν στο ΥΤ
και λυπήθηκα γιατι ήταν σημαντικό.... Ομως χάρη σε σένα, βλέπουμε τώρα
ότι υπάρχει στο φβ και ευχαριστώ που το έφερες Κυριάκο. :ty:

Το ενσωματώνω γιατί αξίζει να φαίνεται, και να το βλέπουν κι αυτοί
που δεν έχουν λογ/σμό στο ΦΒ. :D

.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Isidora
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Ισιδώρα
Έδωσε Likes: 191 φορές
Έλαβε Likes: 223 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Isidora » Δευ 08 Οκτ 2018, 20:56

Δεν ξέρω βρε παιδιά, δεν θέλω να πω ότι αμφισβητώ την έρευνα και τις γνώσεις σας, τις οποίες εάν δεν εκτιμούσα δεν θα ήμουν στην συντροφιά σας, αλλά αυτό τώρα με τους γίγαντες μου φαίνεται "too much" και συγνώμη που το λέω... Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι υπήρξαν γίγαντες, αυτό είναι σίγουρο, η ιστορία όμως με τους ειδικούς θαλάμους στους οποίους παρέμειναν σε χειμέρια νάρκη για χιλιάδες χρόνια κλπ κλπ, μου φαίνεται εξωπραγματική εντελώς!!!

Θα μου πείτε ότι υπήρχαν γνώσεις που δεν έχουμε εμείς, πολιτισμός κλπ κλπ και δεν αντιλέγω, αλλά εάν είχαν καταφέρει να κάνουν κάτι τέτοιο και να ζήσουν χιλιάδες χρόνια σε μια κατάσταση αναμονής, δεν σας φαίνεται κάπως περίεργο το γεγονός, ότι θα επέλεγαν να ξυπνήσουν τώρα και να παρουσιαστούν εντελώς απροστάτευτοι και να διακινδυνέψουν να σκοτωθούν και να αιχμαλωτιστούν από μας, δεν είναι κάπως κουφό... αυτό για τις δυνατότητες που έχουν σαν φυλή...?

Αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν ζήσει σε μια κατάσταση χειμέριας νάρκης τόσες χιλιάδες χρόνια, είναι σαν να λέμε ότι η φυλή αυτή έχει καταφέρει να επιτύχει την αθανασία και τώρα ξαφνικά, βγαίνουν μέσα από τους βράχους με δόρατα και σκοτώνονται από τα χαζά ανθρωπάκια, γιατί μπροστά τους σαν χαζά και υποανάπτυκτα ανθρωπάκια είμαστε εμείς και λίγο λέω... Δεν είναι κάπως... όλο αυτό...???
Σταματήστε την Γη να κατέβω!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 08 Οκτ 2018, 21:12

εμαθα στον κόσμο που ζω (αυτη την εποχή) ΤΙΠΟΤΑ να μη μου φαίνεται παρατραβηγμένο.
φυσικά έμαθα να περιμένω και χειροπιαστές αποδειξεις.

Δεν ξέρω αν είσαι κοντά στη γενιά μου ή όχι, πάντως όταν ήμουν έφηβη,
τα κινητά, οι φούρνοι μικροκυμάτων, μου φαίνονταν επιστημονική φαντασία
που αν θα υλοποιούνταν θα τα απολάμβαναν τα δισέγγονά μου.
Σήμερα τα χρησιμοποιούμε σαν να'ταν από πάντα δεδομένα.
Για να μην πούμε για το ίδιο το διαδίκτυο, την τεχνητή νοημοσύνη,
τα κέρατά μας τα τράγια γιατί τα χρησιμοποιούν για κακό ενώ θα
μπορούσαν να ήταν πολύ καλά για την ανθρωπότητα...

έχοντας την δυνατότητα να "νιώσω"όταν μιλάει ένας αγγλόφωνος το παληκάρι
που τα έλεγε μου φάνηκε απολύτως ειλικρινής.

Επίσης δε θεωρώ τυχαίο ότι μετά την πτώση των διδύμων οι αμερικάνοι
κατσικώθηκαν στο αφγανιστάν (εκτός απ'τη γενοκτονία στο ιρακ)
και δε λένε να φύγουν 18 χρόνια μετά.
Θα μου πεις είναι οι φυτείες παπαρούνας που βγάζουν τρελά φράγκα
από την ηρωίνη. Αλλά είναι μόνο αυτό ή είναι και αυτά τα γιγαντόνια?

Στην ανταρκτική γίνεται της πανωλεθρίας, λένε για πολλά παράξενα
εκεί, για γίγαντες και για κάτι που κάνουν που θα διαλύσουν
τον ιστό των διαστάσεων κλπ κλπ... ΓΙ'ΑΥΤΟ και απαγορεύτηκε
η πρόσβαση στην ανταρκτική...

από εκεί και πέρα, ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα...
Προσωπικά παραμένω εν αναμονή και δεν αποκλείω τίποτα.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
georgeelvismichael_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 440 φορές
Έλαβε Likes: 169 φορές

Δημοσίευση από georgeelvismichael_ » Δευ 08 Οκτ 2018, 21:25

Isidora έγραψε:
Δευ 08 Οκτ 2018, 20:56

Δεν ξέρω βρε παιδιά, δεν θέλω να πω ότι αμφισβητώ την έρευνα και τις γνώσεις σας, τις οποίες εάν δεν εκτιμούσα δεν θα ήμουν στην συντροφιά σας, αλλά αυτό τώρα με τους γίγαντες μου φαίνεται "too much" και συγνώμη που το λέω... Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι υπήρξαν γίγαντες, αυτό είναι σίγουρο, η ιστορία όμως με τους ειδικούς θαλάμους στους οποίους παρέμειναν σε χειμέρια νάρκη για χιλιάδες χρόνια κλπ κλπ, μου φαίνεται εξωπραγματική εντελώς!!!

Θα μου πείτε ότι υπήρχαν γνώσεις που δεν έχουμε εμείς, πολιτισμός κλπ κλπ και δεν αντιλέγω, αλλά εάν είχαν καταφέρει να κάνουν κάτι τέτοιο και να ζήσουν χιλιάδες χρόνια σε μια κατάσταση αναμονής, δεν σας φαίνεται κάπως περίεργο το γεγονός, ότι θα επέλεγαν να ξυπνήσουν τώρα και να παρουσιαστούν εντελώς απροστάτευτοι και να διακινδυνέψουν να σκοτωθούν και να αιχμαλωτιστούν από μας, δεν είναι κάπως κουφό... αυτό για τις δυνατότητες που έχουν σαν φυλή...?

Αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν ζήσει σε μια κατάσταση χειμέριας νάρκης τόσες χιλιάδες χρόνια, είναι σαν να λέμε ότι η φυλή αυτή έχει καταφέρει να επιτύχει την αθανασία και τώρα ξαφνικά, βγαίνουν μέσα από τους βράχους με δόρατα και σκοτώνονται από τα χαζά ανθρωπάκια, γιατί μπροστά τους σαν χαζά και υποανάπτυκτα ανθρωπάκια είμαστε εμείς και λίγο λέω... Δεν είναι κάπως... όλο αυτό...???

Isidora σου υπενθυμίζω :
Αυτοί οι γίγαντες έχουν τεθεί σε στάση σε ειδικούς θαλάμους που προκαλείται από μια συγκεκριμένη συχνότητα δόνησης. Κάποια μορφή έντασης των υπο-ατομικών σωματιδίων με τις ενέργειες από το Γαλαξιακό Κέντρο ενεργοποίησαν αυτούς τους θαλάμους και αυτά τα όντα, στη συνέχεια ξύπνησαν από τη χειμερία νάρκη και πολλές τέτοιες περιπτώσεις έχουν ήδη λάβει χώρα τον τελευταίο καιρό σε όλο τον κόσμο. Οι στρατοί των περισσότερων χωρών ή ας πούμε από τις μεγάλες χώρες, τους έχουν αιχμαλωτίσει σε διάφορες στρατιωτικές βάσεις και έχουν καταστείλει αυτό από τη μάζα του πληθυσμού. Έθεσαν τους εαυτούς τους σε κατάσταση στάσης στο βαθύ παρελθόν για να λάβουν μέρος στην μετατόπιση των δονήσεων που λαμβάνει χώρα στην εποχή μας αποφεύγοντας τον κύκλο των ενσαρκώσεων αλλά δεν υπολόγιζαν την πιθανότητα πως ο πλανήτης θα βρισκόταν υπό τέτοιο καθεστώς κατοχής όταν θα ξυπνούσαν. Και ναι αυτό συνέβαινε αρκετά πολύ τον τελευταίο καιρό.

Το παρακάτω βίντεο το οποίο καταγράφηκε το 2008 σε κινητό από πληροφοριοδότη της Ελίτ, αποτελεί παράδειγμα 2 όντων σε στάση που ανακαλύφθηκαν στην περιοχή του Κουρδιστάν του Ιράν.

Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 82 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 21 Φεβ 2022, 19:46

Évidence Of Biblical Nephilim Giants Found In Northern Israel

https://youtu.be/9MCLp2MIFDU
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”