Ένα συγκεντρωτικό περί αυτών που "έρχονται"...

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Re: Ένα συγκεντρωτικό περί αυτών που "έρχονται"...

Δημοσίευση από Hlios » Δευ 29 Οκτ 2012, 04:09

Όσο για τη γαλήνη, Ήλιε μου, δεν έρχεται σε αντίθεση με τη μάχη, μάλλον επιβάλλεται.
Κατανοητό. Η ηρεμία είναι καλό χαρακτηριστικό.
Είναι όμως καταστροφική όταν μένεις εκεί σε μια εποχή που "καλεί" σε μάχη.
Πες μας περισσότερα.
Είναι σαν να είσαι μπροστά από ένα παιδί που πεινάει κι έχεις ένα κομμάτι ψωμί στα χέρια σου και φεύγεις χωρίς να του το δώσεις,
γιατί έτσι κι αλλιώς το παιδί θα πεθάνει...
Δώσε μου και άλλο παράδειγμα. Είναι σοβαρό και θέλω μεγαλύτερη ανάλυση επ αυτού.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να μοιραστώ πιο "καλά" νέα, αυτά έχω...
Ο καθένας είναι υπόλογος απέναντι στο Εϊναι του για κάθε τι που κάνει και για κάθε τι που ΔΕΝ κάνει.
Το έχω καταλάβει.
Έχει περάσει προ πολλού ο καιρός που αρκούσε να "ανέλθουμε" ενεργειακά εμείς για να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα.
Πλέον είμαστε σε άλλο επίπεδο. Μακάρι να ήταν αλλιώς.
Για πες περισσότερα γιατί νομίζω έχω μείνει πίσω στο θέμα.
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Δευ 29 Οκτ 2012, 04:16

Μήπως να ανοίγαμε ένα νέο θεματάκι με τίτλο «ο πόλεμος και οι μαχητές του φωτός» για να συζητηθούν αυτά εκτενεστέρα εκεί?
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 29 Οκτ 2012, 13:03

Ναι, λοιπόν σε κάποια πράγματα κάνω σκόντο.
Στην προκειμένη κάνω σκόντο στην θυμωμένη απολυτότητα που μ'έκανε χθες να γράψω πως δεν θα ξανα-απευθύνω το λογο στην Πέγκι, αν δεν κάνει...αυτό, αν δεν κάνει εκεινο κλπ.
Το σκόντο έγινε για δύο λόγους:
1/ Reality check του "ποια είσαι εσύ μωρή" στον εαυτό μου: Δεν δικαιουμαι να θέτω όρους στο πώς θα με αντιμετωπίζει κάποιος, και να του "επιβάλλω" τρόπους συμπεριφοράς απέναντί μου.
2/ αγαπώ πολύ την Πέγκι για να την "φτύσω" όταν μου απευθύνει το λόγο σε μια προσπάθεια συνεννόησης τουλάχιστον.

Αυτό δε σημαίνει ότι λύθηκε το θέμα μας ακόμα. Οπότε, παρακαλώ το "φιλοθεάμον κοινό" να προσπεράσει αυτά τα ποστς μας αν κουράζεται/απογοητεύεται κλπ., και να μας αφήσει να ολοκληρώσουμε. Θα το πήγαινα σε ξέχωρο τόπικ αυτό το θέμα, αλλά η κόντρα έγινε με συγκεκριμένο ερέθισμα το γαμημένο σκατοβίντεο, συνεπώς φρονώ πως για την ώρα τουλάχιστον, καλό είναι να παραμείνει εδώ.

Mantam Froufrou έγραψε:Ρώτησες:
Πώς τα αντελήφθης τα παραπάνω που μου πέταξες; Από πού ορμώμενη έβγαλες συμπέρασμα ότι κάνω σκόντα κι ότι μου φαίνεται μικρή η ζημιά; :? Πώς έκανες τη διεργασία για να καταλήξεις σ'αυτά; :shock: Θα ήθελα να μου προτάξεις συγκεκριμένα σημεία απ'το λόγο μου που να ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ αυτό το (κατάφωρα αυθαίρετο) συμπέρασμα
Όντως αυτό ρώτησα.

Κι η απάντησή σου σ'αυτή την ερώτηση ήταν:
Mantam Froufrou έγραψε:Προ-απάντησες:
ArELa έγραψε: ...και δίνοντας τόσο βάρος σ'αυτό, παρασύρθηκες στη δίνη της αρνητικότητας που έβγαζε αυτό το συνοθύλευμα σαβούρας ...
...Οκ εγω να δεχτώ ότι από πλευράς γήινης χρονικής διάρκειας, δεν ασχολήθηκες παραπάνω απ'όσο χρειάζεται. Μήπως όμως έδωσες παραπάνω βαρύτητα απ'αυτή που χρειάζεται σε κάτι που πολεμιέται πολύ αποτελεσματικότερα (και χωρίς "κάθοδο" των δικών σου δονήσεων) μέσα από εύστοχη και ειρωνική απαξίωση μιας τόσο νοητικά ανάπηρης λογικής;
Μιλουσαμε όμως (κάπου αλλού, κάποια άλλη στιγμή προσφάτως), για ένα "πλέγμα" αν θυμάσαι, και για την ενέργεια της σκέψης που μπορεί να επηρεάσει ανά πάσα στιγμή τη ροή των εξελίξεων.. κι αν ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού στον πλανήτη "εξέτρεφε" τέτοιου είδους σκεπτομορφές, μπορεί (δυνητικά) ναείχε σαν αποτέλεσμα να υλοποιηθεί έστω και το ελάχιστο απ'αυτές τις αηδίες....Ε, τότε ναι, δε θα δεχόμουν να παραμείνω σ'αυτό το πεδίο υπαρξης...
Με αυτή την τοποθέτησή μου (που την αφήνω εσκεμμένα για να την ξαναδείς κι ας γίνει πάλι σεντόνι αυτό το ποστ) τεκμηριώνεις ότι έκανα σκόντα και οτι "μου φαίνεται μικρή η ζημιά"; Σαν φίλη θα πω... ρε Πέγκι πας καλά; 'Η σου λιάνισε τελείως το κριτήριο, το αλουμίνιο των ψεκασμών αγάπη μου; (καλύτερα τη μνήμη ρε, παρά αυτό γμτ :P )
Σαν απλή συμφορουμίτισσα (πέρα και έξω απ'την προσωπική μας σχέση) θα πω ότι σ'αυτό που η ίδια παρέθεσες:
α/Μίλησα για νοητική αναπηρία του χρήστη που ανέβασε το βίντεο... your take: ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκόντο.
β/ Είπα ότι οι φοβικές σκεπτομορφές (σαν αποτέλεσμα αυτού του βίντεο) μπορει να επηρεάσουν το πλέγμα και τη ροη των εξελίξεων... your take: Θεωρούσα TO ZΩΟΝ πως δεν κάνει καμία ζημιά...
γ/ Εξέφρασα μια άλλη άποψη για το πώς φρονώ πως μπορεί να πολεμηθεί αυτή η αηδία (που όντως μπορεί να φοβίσει ανθρωπους) πιο αποτελεσματικά από την επι του πρακτέου συχνά αναποτελεσματική αντίδραση οδοστρωτήρα (στην οποία -ευτυχώς αναγνωρίζεις ότι- συχνά ενέδιδα και παλεύω να κόψω το χούι). Your take: Η ΑΠΟΛΥΤΗ νιρβάνα, απραγία, πεθαμενίλα και ευδαιμονία της άγνοιας...
δ/ έδειξα (με το ΟΧΙ - και όχι μόνον) ότι δεν με επηρέασαν στο ελάχιστο τα σκουπίδια που μας πασάρησε αποπειρώμενος να τρομοκρατησει. your take: ΓΑΛΗΝΗ (αλλά και φόβος??)...

I rest my case...

Και όλων αυτών ακολούθησε ένας καταιγισμός "καλοπροαίρετων" -από σένα, από μένα δεν δέχεσαι ότι ήταν έτσι- κριτικών της εσωτερικής μου πορείας, του εγώ μου, της συμπεριφοράς μου, κλπ.
Εγώ ήμουν αυτη που έκρινε την εσωτερική σου πορεία, το εγώ, τη συμπεριφορά σου κλπ., ή εσυ; (και μάλιστα χωρις να τεκμηριώνεις τέτοιες κρίσεις;) για ξανασκέψου το... διαφορετικά βρες μου ΠΟΥ (με quotes παρακαλώ) τα έκανα όλα αυτά και δεν το πήρα είδηση.
Αν ξεχασα κάτι, σόρρι, ήταν πολλές οι "πληροφορίες". Θα τις αναλύσω όμως διεξοδικά, γιατί λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψιν τα όσα είπες, και προσωπικά θα εργαστώ βάσει αυτών και σε ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσες.
Να το κάνεις λοιπόν, διότι κι εδώ απαντάς πολύ βιαστικά, μπερδεμενα, και ακατανόητα για μενα σε κάποια σημεία, και ενιοτε βάζεις (άθελά σου είμαι σίγουρη) στην πένα μου, λόγια-διαδρομές που δεν διατύπωσα ποτέ, κι αυτό δεν σου πρέπει ούτε μου πρέπει.

Μακάρι να έκανες κι εσύ το ίδιο με τα ελάχιστα που σε προέτρεψα να κάνεις όντως καλοπροαίρετα,
Τι με προέτρεψες να κάνω, Πέγκι; Να τον flagαρω; Το έκανα πριν το προτείνεις σε όλους με το ποστ σου. Αμέσως μετά έγραψα τις πέντε αράδες με το ΟΧΙ μου μέσα.
Να δώσω μάχη;
Πώς είσαι σίγουρη και με ποια λογική έκρινες πως δεν τη δίνω; Επειδή δεν την δίνω/έδωσα όπως την έδωσες εσυ;
Αν ήσουν ένας από τους πολλούς θα αδιαφορούσα πλήρως, αλλά ανέλαβες δημόσια τον ρόλο της επαναστάτριας και της πολεμίστριας.
Δεν "ανέλαβα" κανέναν "ρόλο". Όταν επαναστατώ, επαναστατώ και το ιδιο κάνεις κι εσύ. Το ότι έλειψες αρκετά ώστε να ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ (λογικό) τι εσωτερικές διεργασίες έχω κάνει, πώς έχω εξελίξει και το μέσα μου και συχνά τον τρόπο που εκφράζομαι, αλλά και το πώς "επαναστατώ" σημερα... σου επιτρέπει δηλαδη΄να σκεφτείς πως έπαψα να αγανακτώ, να επαναστατώ και να μαχομαι;
Ο πολεμιστής έχει το δικαίωμα να επιλέγει τις μάχες του, αλλά όχι και να αδειάζει "συμπολεμιστές" του όταν κάνουν ακριβώς το ίδιο...
Πότε σε άδειασα και πώς;
Από πότε, το να αντιπροτείνει κανείς άλλον τρόπο "μάχεσθαι", εκλαμβάνεται από σένα ως "άδειασμα";
Για να γίνει κατανοητό αυτό: είναι σαν να βγω ξαφνικά και να σου πω "μην ασχολείσαι με αεροψεκασμούς και μαλακίες, γιατί φορτίζεσαι αρνητικά όταν ασχολείσαι με αρνητικά πράγματα". Αναρωτιέμαι πώς νιώθεις και τι σκέψεις ξεπήδησαν και μόνο που το διαβάζεις σαν παράδειγμα...
Λάθος αντιστοιχία, διότι ουδέποτε σου πρότεινα να μη φορτίζεσαι αρνητικά κλπ., τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που το εισέπραξες... (αλήθεια με εκπλήσσεις :shock: ) Σε μια προσπάθειά μου να προστατέψω τις δονήσεις σου (που όταν είναι ψηλές απλώνεις περισσότερο φως και βοηθάς πολύ καλυτερα το συνάνθρωπο κατά τη γώμη μου), για να προστατέψω αν θες κι εσένα την ίδια, πρότεινα έναν άλλον τρόπο αντιμετωπισης, (που θεωρώ αποτελεσματικότερο) που ίσως κι αυτός να σου ταίριαζε. Αν όχι, δεκτό, δεν σου ταίριαζε. Επίσης ουδέποτε σε παρότρυνα να "μην ασχολείσαι".
Όσο για τη γαλήνη, Ήλιε μου, δεν έρχεται σε αντίθεση με τη μάχη, μάλλον επιβάλλεται. Είναι όμως καταστροφική όταν μένεις εκεί σε μια εποχή που "καλεί" σε μάχη.
Επειδη μιλάς στη νυφη για να τ'ακούσει η πεθερά εδώ, απαντώ:
-Η λέξη που ανεφερα ήταν "ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ". Εσύ την ερμήνευσες ως "γαλήνη".
-Η ψυχραιμία καλή μου, δεν σημαίνει-ούτε συνεπάγεται απαραίτητα και γαλήνια κατάσταση του "είναι". (που μακάρι να την είχα).
-Ένας άλλος τρόπος αντιμετώπισης μιας κατάστασης, δεν σημαίνει απραγία.

Όταν κάποιος γεννιέται μαχητής, κάθε εποχή τον "καλεί" σε μάχη, και ποτέ δεν παύει να μάχεται. Ο τρόπος που δίδεται η μάχη, μπορεί να αλλάζει στην πορεία, όπως και η στρατηγική μιας μάχης. Τα όπλα δεν κατατίθενται ΠΟΤΕ, όμως.
Ο καθένας είναι υπόλογος απέναντι στο Εϊναι του για κάθε τι που κάνει και για κάθε τι που ΔΕΝ κάνει.
Σύ είπας... :wink:
Έχει περάσει προ πολλού ο καιρός που αρκούσε να "ανέλθουμε" ενεργειακά εμείς για να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα. Πλέον είμαστε σε άλλο επίπεδο. Μακάρι να ήταν αλλιώς. Ούτε κριτής είμαι, ούτε "αγγελιοφόρος", ούτε παντογνώστρια.

Επειδή λοιπόν δηλώνεις (στο δεύτερο σκέλος της τοποθέτησης αυτής) η ίδια ότι δεν κάνεις τον κριτη, τον αγγελιαφόρο ή την παντογνώστρια, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω (με το πρώτο σκέλος). Πιστεύω ότι μια από τις μεγαλύτερες μάχες που ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να δωσουμε, είναι αυτή για την "άνοδο" όπως τη λες, "ανέλιξή μας" όπως τη λέω, καθότι αυτή βοηθάει πολύ πιο αποτελεσματικά, ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ και άμεσα, την ανθρωπότητα κι εμάς που είμαστε κομμάτι της φυσικά. Το ότι τα σκοτεινά λαμόγια παλεύουν σχεδον απεγνωσμένα, να μην ανελιχθούμε, είναι γερή απόδειξη για το πόσο φοβούνται μια τέτοια ανελιξη. Δεν τη θελουν σε καμία περίπτωση. Αυτό από μόνο του, είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που δεν πρέπει να χαλαρώνουμε σ'αυτή την ατομική μάχη που δινουμε.

ΦΩΣ-ΑΓΑΠΗ: Μια δύναμη που δεν αρκεί να την εξυμνούμε στα λόγια, αν δεν συνειδητοποιουμε έστω και στο ελάχιστο πόσο τεράστια είναι. Είμαστε δημιουργοί, απλά δεν έχουμε βρει τον τρόπο να το δούμε/νιώσουμε ακόμα. Χρειάζεται ανέλιξη και διεύρυνση συνειδητότητας, πίστη στο φως και την αγάπη, και ενδυνάμωση μεσα από αυτά, για να επηρεάσουμε το πλέγμα αποτελεσματικά εναντίον των σκοτεινών δυνάμεων. 'Απαξ και το πετύχουμε αυτό, τελείωσε το παιχνίδι της σκλαβιάς, υποταγής, ελέγχου, πόνου, αρρώστειας, δυστυχίας κλπ...διότι θα συμβάλλουμε δυναμικά σε μια μάχη που θα φέρει την τελικη νίκη οπότε θα λήξει και οριστικά η μάχη με τα σκοτάδια, διότι θα'χουμε καταφέρει ΕΝΩΜΕΝΟΙ να πλημμυρίσουμε τον κόσμο μας με ΦΩΣ.
Αλλά δεν είμαι και στραβή, τουλαχιστον εσωτερικά, και δεν μπορώ να το παίξω στραβή για να είμαι αρεστή. Λέω ό,τι βλέπω και ως παρατηρήτρια των γεγονότων αυτά μοιράζομαι με συνοδοιπόρους.
Είναι η τρίτη φορά που παλεύω να σε κάνω να κατανοήσεις, πως μπορεί να εχεις όλη την καλή πρόθεση να είσαι αντικειμενική παρατηρήτρια, αλλά ενίοτε (επειδή δεν είμαστε ουτε τέλειοι ουτε παντογνώστες) η όραση μπορεί να θολώσει, πίσω από συγκεκριμένα πατομπουκαλα, ή απλά γιατί είμαστε σε ντεφορμέ στιγμή. Μπορεί λοιπόν να μην είσαι στραβη, αλλά εμένα (στη συγκεκριμένη στιγμή ανάγνωσης πέντε αράδων μου) με κοίταξες με πολύ θολουρα στο μάτι. Την μετέπειτα (των εξηγήσεών μου) επιμονή σου, την αποδίδω σε συνεχιζόμενη θολουρα εκπορευόμενη από ένα "εγώ" που παλεύει (βλακωδώς σε όλους μας) να "σώσει μούρη". Και αυτό σου πρότεινα με αγάπη να το "δουλέψεις", όπως φυσικά οφείλουμε να το "δουλευουμε" πεισματικά όλοι μέσα μας. Αν ΚΑΙ αυτό σου'κανε για "άδειασμα", λυπάμαι, αλλά πρέπει να μάθεις να δέχεσαι ωραία και ήρεμα από τον άλλον, αυτά που αξιώνεις ο άλλος να καταλάβει από σένα... ότι δηλαδη΄:
Δεν υπάρχει τρόπος να σε πείσω λοιπόν, γιατί όμορφα λόγια έτσι για να τα πω, δεν τα λέω ούτε στα παιδιά μου!
ΣΥ ΕΙΠΑΣ! Κι αν όντως θεωρείς "άδειασμα" αυτά που σου'θεσα περί "εγώ", είναι διότι δεν μπορεις να δεχτείς ότι και άλλοι μπορεί να νιώθουν ακριβώς το ίδιο με σένα... Καιρός να το δεχτείς.

Δεν θεωρώ καθόλου αποτυχία, Βίκυ, το ότι με απέκλεισε ο συγκεκριμένος κύριος, γιατί απλά μου απέδειξε αυτό που ήδη είχα καταλάβει. Και σένα απ' ό,τι θυμάμαι σε είχαν αποκλείσει σε διαλόγους σε κάποια βίντεο, αλλά δεν θεώρησες άσκοπη την προσπάθειά σου. Μέχρι εκεί που μπορούσα να ασχοληθώ ασχοληθηκα, μετά το άφησα, αν και τελικά για άλλον λόγο προέκυψε αυτή η μάχη, απ' ό,τι φαίνεται. Καλοδεχούμενα κι αυτά!
Καλά και άγια όλα αυτά και δεν διαφωνώ, απλά προβαίνεις πάλι (άθελά σου) σε παραποίηση-παρερμηνεία αυτού που προσπάθησα να επικοινωνήσω.
Δεν μίλησα για αποτυχία. Το αποτέλεσμα της μάχης που έδωσες κατέγραψα. Και θα δεχτείς θαρρώ κι εσυ, πως δεν υπήρξε αποτέλεσμα απ'τη στιγμη που σε μπλοκάρισε ο μαλάκας, διότι απλουστατα δεν είχες πρόσβαση πλέον στο πεδιο που θα έβλεπαν οι αλλοι, και θα βοηθουνταν όσοι κατατρόμαξαν απ'αυτό το βδέλυγμα.
Καλή συνέχεια στον αγώνα σου, Βίκυ μου. Κι εγώ σ' αγαπώ, δεν έχει αλλαξει κάτι, ούτε πρόκειται ν' αλλάξει. Αν και μάλλον τώρα δε θα μου απευθύνεις τον λόγο αν δεν 'μολογήσω το έγκλημά μου ότι δεν είδα την ψυχή σου.
Όπως ειδες, σου απηύθυνα το λόγο, for what it's worth.
Όμως, άσε τις μεγαλοστομίες ρε Πέγκι, δεν είναι "έγκλημα" το να με προσβάλλεις/θίξεις.
Είναι απλά μια αστοχία, από παρερμηνείες που σε ό,τι με αφορά είναι σχεδόν ανεπίτρεπτες για άνθρωπο της δικής σου διδρομής και νοημοσυνης.

Δεν αξιώνω να δεις την ψυχή μου, αξιώνω να μη θεωρείς πως την είδες ή κατάλαβες κάτι, από πέντε γραπτές αράδες, που δεν σου έδωσαν ΤΕΚΜΑΡΤΟ εφαλτήριο για να οδηγηθείς σε αυθαίρετα συμπεράσματα και άστοχες επιθέσεις. Αυτή είναι η άποψή μου. Take it or leave it.

Ολίγον μ'ενδιαφέρει αν θα δικαιωθώ στα μάτια οποιουδήποτε απ'αυτή τη μανουρα. Θα μ'ενδιέφερε περισσότερο (γι'αυτό και έκανα αυτή την προσπάθεια επαναπροσέγγισης) να κοιτάξεις ΣΕ ΒΑΘΟΣ αυτό που σου λέω εδώ, έξω απ'τη μαλακία του "εγώ", και να μπεις μέσα σου και να διορθώσεις αυτό που εσύ θα αισθανθείς πως πρέπει, ΑΝ το αισθανθείς. Είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι μας αν θέλουμε να ανελισσόμαστε. Αν δεν το αισθανθείς, καλή καρδιά.

Ήλιε, συμφωνώ με την Βίκυ πάντως, ότι δεν χρειάζεται να διαβάζεις κάτι που σε χαλάει. Ακόμα και η όποια αντιπαράθεση είναι δικαίωμα όλων μας... όταν γίνεται ευπρεπώς.
Είδες; Κάπου συμφωνήσαμε τελικά... :rose:

ΥΓ: Αν τελειώσαμε μ'αυτή την ιστορία του σκατοβίντεο, που του δώσαμε τεράστια αξία και δε θα'πρεπε - θα'πρεπε μόνο να διαδιδουμε την ξεφτιλα του και να το αντιμαχόμαστε κονιορτοποιώντας το, πάμε και στο πρώτο να το συζητήσουμε κι αυτό το καημενούλι αν θέλετε, γιατί το αδικήσαμε.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
axinosp
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Δευ 29 Οκτ 2012, 13:55

ΥΓ: Αν τελειώσαμε μ'αυτή την ιστορία του σκατοβίντεο, που του δώσαμε τεράστια αξία και δε θα'πρεπε - θα'πρεπε μόνο να διαδιδουμε την ξεφτιλα του και να το αντιμαχόμαστε κονιορτοποιώντας το, πάμε και στο πρώτο να το συζητήσουμε κι αυτό το καημενούλι αν θέλετε, γιατί το αδικήσαμε.
Τελικά έγινε χαμός το Σαββατοκύριακο με τα δύο βίντεο !!
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 29 Οκτ 2012, 14:01

Nα μας δώσεις αν μπορείς λινκς από μερικά πεδία/μπλογκς/fb ή αλλού που έγινε χαμός με το δεύτερο που μας έφερες, για να πάμε να πούμε τα λογάκια μας κι εμείς ρε Αχινέ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 29 Οκτ 2012, 14:07

Hlios έγραψε:Μήπως να ανοίγαμε ένα νέο θεματάκι με τίτλο «ο πόλεμος και οι μαχητές του φωτός» για να συζητηθούν αυτά εκτενεστέρα εκεί?
Το άνοιξες αλλά δεν έδωσες λινκ.
Βρίσκεται εδώ

Προσωπικα (μέχρι στιγμής) δεν έχω τίποτα να πω εκει, στο βαθμό που παρέθεσες διαδρομές της Πέγκις μόνο, (κάποιες απ'τις οποίες ήδη πραγματευτηκα στο παρόν τόπικ), οπότε οι απαντήσεις που περιμένεις, αρμόζει να'ρθουν μόνο από εκείνη.
Θα το παρακολουθήσω με ενδιαφέρον όμως. :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 29 Οκτ 2012, 22:58

Ναι, λοιπόν σε κάποια πράγματα κάνω σκόντο.
Στην προκειμένη κάνω σκόντο στην θυμωμένη απολυτότητα που μ'έκανε χθες να γράψω πως δεν θα ξανα-απευθύνω το λογο στην Πέγκι, αν δεν κάνει...αυτό, αν δεν κάνει εκεινο κλπ.
Το σκόντο έγινε για δύο λόγους:
1/ Reality check του "ποια είσαι εσύ μωρή" στον εαυτό μου: Δεν δικαιουμαι να θέτω όρους στο πώς θα με αντιμετωπίζει κάποιος, και να του "επιβάλλω" τρόπους συμπεριφοράς απέναντί μου.
2/ αγαπώ πολύ την Πέγκι για να την "φτύσω" όταν μου απευθύνει το λόγο σε μια προσπάθεια συνεννόησης τουλάχιστον.
Και μόνο για το πρώτο κομμάτι δε χρειάζεται να διαβάσω τα υπόλοιπα, αλλά θα τα διαβάσω γιατί σε απολαμβάνω ακόμα κι όταν μου την λες. Δε θα απαντήσω όμως σε τίποτα, γιατί δε χρειάζεται. :rose: Θα τα διαβάσω αμέσως μετά την μακαρονάδα γιατί είμαι νηστική όλη μέρα σήμερα. Αν δεν απαντήσω, απλα θα έχω πεθάνει από το πολύ φαΐ!!! :P

Κι εγώ σε αγαπώ, και το εννοούσα ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Έχω επιλέξει εδώ και καιρό ποιους ανθρώπους θέλω να έχω στη ζωή μου. Δεν το αναλύω περισσότερο αυτό. Επέστρεψα όμως ακριβώς γι' αυτό τον λόγο. :makia:

Και για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, σου ζητώ συγγνώμη που σου προκάλεσα τον παραμικρό πόνο, είτε επειδή πίστεψες ότι σε μειώνω είτε για οποιονδήποτε λόγο. Κυρίως ζητώ συγγνώμη γιατί για άλλη μια φορά δεν κατάφερα να εκφράσω σωστά με λόγια αυτά που είχα μέσα μου. Δεν είναι η πρώτη φορά και ψάχνω το γιατί. Δεν είναι στις προτεραιότητές μου ομολογώ, αλλά το ψάχνω...

Προς την ομήγυρη έχω να πω το εξής. Έχετε δει το clash of the titans; Με την Βίκυ βιώνουμε συχνά το clash of the scorpian Aphrodites, αν το είπα σωστά :loco: Δε νομίζω ότι θα καταφέρουμε ποτέ να συνεννοούμαστε με λόγια 100%, αλλά οι καρδιές μας τα έχουν ήδη βρει και δονούνται στην ίδια συχνότητα.

Ήλιε, ακολουθεί απάντηση... μετά το φαγητό! Επιστρέφω...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 29 Οκτ 2012, 23:17

Οκ, ομολογώ ότι κατάλαβα τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που λες, και η πλάκα είναι ότι κι εσύ κατάλαβες άλλα απ' αυτά που λέω. Δεν αποτολμώ να απαντήσω στο καθένα ξεχωριστά γιατί δεν αντέχω άλλο σεντόνι, κι έχω και τα μακαρόνια που τα ψιλοέκαψα κι απλά περιμένω να κρυώσουν λίγο! :loco:

Μόνο μια διευκρίνιση που οφείλω να την κάνω κι ας πεινάσω!!!
Επειδή λοιπόν δηλώνεις (στο δεύτερο σκέλος της τοποθέτησης αυτής) η ίδια ότι δεν κάνεις τον κριτη, τον αγγελιαφόρο ή την παντογνώστρια, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω (με το πρώτο σκέλος). Πιστεύω ότι μια από τις μεγαλύτερες μάχες που ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να δωσουμε, είναι αυτή για την "άνοδο" όπως τη λες, "ανέλιξή μας" όπως τη λέω, καθότι αυτή βοηθάει πολύ πιο αποτελεσματικά, ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ και άμεσα, την ανθρωπότητα κι εμάς που είμαστε κομμάτι της φυσικά. Το ότι τα σκοτεινά λαμόγια παλεύουν σχεδον απεγνωσμένα, να μην ανελιχθούμε, είναι γερή απόδειξη για το πόσο φοβούνται μια τέτοια ανελιξη. Δεν τη θελουν σε καμία περίπτωση. Αυτό από μόνο του, είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που δεν πρέπει να χαλαρώνουμε σ'αυτή την ατομική μάχη που δινουμε.
Δεν λέω σε καμία περίπτωση πως δεν είναι σημαντικό να ανεβαίνει ο καθένας ατομικά, αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ. Αυτό μόνο εννοούσα. Η ανέλιξη για μένα είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο γεννιόμαστε, οπότε ποτέ των ποτών δε θα μείωνα την αξία του! Αλλά ενώ πριν η ατομική ανέλιξη επηρέαζε την συλλογική, πλέον αυτό δεν ισχύει. Όποιος ανεβαίνει ανεβαίνει, κι όποιος δεν μπορεί να ανέβει μόνος του ΔΕΝ... δυστυχώς, δυστυχώς, δυστυχώς και... δυστυχώς! Επιστρέφω μετά το σύντομο διάλειμμα για φαγητό!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Τρί 30 Οκτ 2012, 09:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: διόρθωση του quote
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 30 Οκτ 2012, 00:18

Mantam Froufrou έγραψε:Αλλά ενώ πριν η ατομική ανέλιξη επηρέαζε την συλλογική, πλέον αυτό δεν ισχύει.
πλέον αυτό δεν ισχύει
γιατί βρε φρουφρούκα η ατομική δε επηρεάζει την συλλογική?
Καταλαβαίνω πως και γιατί το λές αλλά δεν υπάρχει περίπτωση
αυτό να είναι μόνο ετσι οπως το διατυπώνεις.
Διότι
1) Όσο περισσότεροι άνθρωποι εξελίσσονται ατομικά τότε διαμορφώνουν και στο περιβάλλον τους ενα ανάλογο κλίμα.... και φυσικά επηρεάζουν
και 2)υπάρχει και η κρίσιμη μαζα.
μαθηματικός τύπος που δεν θυμάμαι τώρα
που λέει οτι όταν σε ενα συγκεκριμένο αριθμό ανθρωπων(η ζωων )
ενα Χ ποσοστό κάνει κάτι η μάθει κάτι,
μόλις αυτό το ποσοστό πιάσει την κρίσιμη μαζα τότε αυτή η γνώση μεταφέρεται αυτόματα και στους άλλους.
3) αλλα και καθόλου να μην λαβουμε υπόψι μας την κρίσιμη μαζα
η φράση σου εξακολουθεί να ηχεί λάθος.
Πάντα η ατομική εξέλιξη θα επηρεάζει την συλογική γιατι όλοι είμαστε ενωμένοι.
Φυσικά βέβαια εξυπακούεται οτι τα δικά μου βήματα μόνον εγώ μπορώ να τα κάνω και κανείς άλλος στην θέση μου.
Και αν υπονοείς οτι κάποτε συνέβαινε μάλλον σφάλεις.
ποτέ δεν συνέβαινε.
Ο κάθε ένας ακολουθεί τον δρόμο του
και μόνο ο ίδιος μπορεί να τον πραγματοποιήσει.

Mantam Froufrou έγραψε:Όποιος ανεβαίνει ανεβαίνει, κι όποιος δεν μπορεί να ανέβει μόνος του ΔΕΝ... δυστυχώς, δυστυχώς, δυστυχώς και... δυστυχώς!
Από πάντα αυτό ίσχυε φρουφρούκα.
Οπότε αυτή η φράση μου ακούγεται απλώς περιτά δραματική.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Hlios » Τρί 30 Οκτ 2012, 00:30

Εμένα αυτά τα δυο που επισήμανες, αν και δεν τα γνώριζα,
μου κλείνουν κάποια κενά και εξηγούν δικαιολογούν-κάποια παράδοξα της εποχής.
Της τωρινής εποχής. Κάτι μου λέει μέσα μου πως μπορεί έτσι να είναι.

Αν εξακολουθούσαν να ίσχυαν όλοι οι νόμοι και κανόνες του χτες και σήμερα,
τότε η χρονολογία ορόσημο του 2012 δεν θα είχε κανένα νόημα.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 30 Οκτ 2012, 00:38

Το αν είναι τελικά το 12 ορόσημο, και τι είδους ορόσημο
θα το δούμε σε μερικά χρόνια από τώρα.
Επειδή καποιοι μας πείσανε οτι είναι,
δεν σημαίνει οτι είναι και η αλήθεια.
Hlios έγραψε:Εμένα αυτά τα δυο που επισήμανες, αν και δεν τα γνώριζα,
μου κλείνουν κάποια κενά και εξηγούν δικαιολογούν-κάποια παράδοξα της εποχής.
Της τωρινής εποχής. Κάτι μου λέει μέσα μου πως μπορεί έτσι να είναι.
αυτό δεν το καταλαβαίνω.
Αν εχεις χρόνο εξηγησε το λίγο καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 30 Οκτ 2012, 00:56

Φυσικά βέβαια εξυπακούεται οτι τα δικά μου βήματα μόνον εγώ μπορώ να τα κάνω και κανείς άλλος στην θέση μου.
Και αν υπονοείς οτι κάποτε συνέβαινε μάλλον σφάλεις.
ποτέ δεν συνέβαινε.
Ο κάθε ένας ακολουθεί τον δρόμο του
και μόνο ο ίδιος μπορεί να τον πραγματοποιήσει.
Λυπάμαι, και ξέρω πως μπορεί να ακούγεται άσχημο ή λάθος αλλά είμαι τόσο σίγουρη γι' αυτό που κόβω κεφάλια, χέρια, πόδια, κι ό,τι άλλο θέλεις. Νομίζω ότι ίσως το καταλάβεις καλύτερα στο άλλο τόπικ που άνοιξε ο Ήλιος. Από την άλλη κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να με πιστέψει.

Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ είναι πως μέχρι πρότινος η αλλαγή που θα έκανες στις δικές σου ενέργειες επηρέαζε τις ενέργειες ενός άλλου που ήταν συμβατός με σένα. ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ενεργειακά, αλλά κάτι τον ωθούσε πχ εσωτερικά να κάνει συγκεκριμένα πράγματα που τον ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ στην προσπάθειά του.

Αυτό πλέον ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! Και το παιδί σου το ίδιο να είναι συμβατά ενεργειακό με σένα, και να σε βλεπει Θεός να γίνεσαι, ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ, γιατί έχει κλείσει η ροή των δεσμών αυτών προς τα έξω και χρησιμοποιούνται για να συντηρηθεί η ζωή η ίδια προς τα μέσα σε ατομικό επίπεδο, ενεργειακά και όχι μόνο. Αν από μόνος του ο άλλος δεν κάνει προσπάθειες, καμία δική σου προσπάθεια δεν μπορεί να τον επηρεάσει όπως πριν. Αυτό περί κρίσιμης μάζας είναι ένας ενεργειακός κανόνας που ακριβώς όπως καθορίστηκε από καποιους μπορεί και να ξεκαθοριστεί, ανάλογα με τις ανάγκες. Το συλλογικό ασυνείδητο έχει να κάνει περισσοτερο με μνήμες και πληροφοριακές γνώσεις πλέον, κι όχι με ενεργειακές ικανότητες και μυήσεις, ενώ πριν δούλευε ΚΑΙ έτσι.

Τι να πω, βρε παιδιά... Σας είπα... δεν έχω καλύτερα νέα... Αλλά είναι και πολύ απλό να ΜΗΝ με πιστέψετε. Διάλογο από την άλλη περί σωστού- λάθους δεν μπορώ να κάνω, μου είναι αδύνατον. Χωρίς καμία παρεξήγηση, ούτε να πείσω κανέναν θέλω ούτε να προσπαθήσει κανείς να με "πείσει" ότι δεν είδα αυτά που είδα. Είναι αδύνατον. Ας παραθέσει ο καθένας την άποψή του, και μέχρι εκεί... :rose:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 30 Οκτ 2012, 02:25

Πέγκι, νομίζω πως σε γενικές γραμμές, βγάλαμε αμφότερες τη γλώσσα στον ανάδρομο ερμή, και ξεδιαλυναμε κάποια πράγματα. Για μένα λήγει εδώ η μανούρα :makia: συνεχίζω (εν μέσω πανσελήνου- τι πράμα είναι αυτό :lol: ) για να μπω στη συνέχεια αυτού του διαλόγου (που τώρα μπαίνει στην ουσία)... Η ΙΟΝ βασικά με πρόλαβε με την λεκτική σταυροβελονιά της σε κάποια σημεία, και θα σταθω πρώτα σε κάποιες σκέψεις της...
ION 4ever έγραψε:Όσο περισσότεροι άνθρωποι εξελίσσονται ατομικά τότε διαμορφώνουν και στο περιβάλλον τους ενα ανάλογο κλίμα.... και φυσικά επηρεάζουν
Εδώ παίζει και το πλέγμα που λέγαμε, το οποίο νομίζω πως θα πρέπει να συνυπολογίζουμε ως σοβαρό παράγοντα.
ION 4ever έγραψε:αλλα και καθόλου να μην λαβουμε υπόψι μας την κρίσιμη μαζα
η φράση σου εξακολουθεί να ηχεί λάθος.
Συμφωνώ ότι πάντα η ατομική εξέλιξη-ανέλιξη θα επηρεάζει, αλλά θα αναδιατυπώσω αυτό το "ενωμένοι" και στη θέση του να βάλω το "διασυνδεδεμένοι" (πολλοί εν αγνοία τους μεν, αλλά παρ'ολα αυτά, διασυνδεδεμένοι)
Η "ένωση" είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ κουβέντα. Απέχουμε μακράν απ'την ενότητα, σαν συνολο... ως ανθρωπότητα... Εδώ δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε στο ίδιο μας το σπίτι (3-4 άνθρωποι) στα απλά που είναι ενίοτε και αυτονόητα...

Παραμένουμε στη λογική της διαχωρισμένης ατομικότητας και του ξέχωρου "εγώ", κι ενώ στο ένα σκέλος του το θεωρώ όμορφο και μου "κάθεται σωστά" (αφού λατρεύω τα στοιχεία μοναδικότητας που κουβαλάει ο καθένας μας), σε ένα άλλο, (κυρίαρχα μέσα από τις καταβολές ενός συστήματος που προσκυνά και επιδιώκει τον διαχωρισμό-διχασμό για να συγκρούονται διαρκώς κοινωνικές ομάδες μεταξύ τους) "σακατεύει" την ανέλιξη σημαντικά, και αναχαιτίζει άσχημα την προοπτική της κατ'ουσίαν "ένωσης", αφού προσκολλώμεθα στο γήινο "εγώ", και διχαζόμαστε με τα θρησκευτικά-ιδεολογικοπολτικά-φιλοσοφικά-κοσμοθεωρητικά που ο καθένας θέλει να σηκώνει σα σημαία. Πχ. πόσο μαλάκες κάνει μεγάλη μερίδα των αρρένων κυρίως, το "ουγκ" των φιλάθλων όπου το προγραμματάκι θέλει συγκρουσιακό χαρακτήρα μεταξύ ομάδων; Και πόσο κάτι τέτοιες "φυτεμένες" από τα γενοφάσκια μας λογικές, μας κρατάνε στο απόλυτο mode του διαχωρισμού;
Mantam Froufrou έγραψε:Αν από μόνος του ο άλλος δεν κάνει προσπάθειες, καμία δική σου προσπάθεια δεν μπορεί να τον επηρεάσει όπως πριν.
Η εσωτερική απόφαση έρχεται πρώτη κατά τη γνώμη μου, και μετά η διάθεση ή μη για οποιαδηποτε προσπάθεια... Αν δεν είναι έτοιμος (και δεν έχει αποφασίσει εσωτερικά) ο άλλος να προσλάβει/επεξεργαστεί/αποδεχτεί/κάνει "δικά του", τα στοιχεία εκείνα που θα του δώσει ένας εργάτης του φωτός (είτε λεκτικά, είτε απλά με την λεπτοφυή μεταλαμπάδευση φωτεινών δεσμών που ήδη εκείνος φέρει), δεν θα ανέβει το επόμενο σκαλοπάτι της ατομικής του ανέλιξης, που να κωλοχτυπιούνται πενήντα φωτο-νωματαίοι γύρω του. Κι αυτό φρονώ πως ίσχυε από πάντα.

Αν κάτι έχει αδιόρατα αλλάξειτώρα, είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν ανοίξει περισσότερους "διαύλους" (και συνειδητά και ασυνείδητα -θέλουν δε θέλουν κατά έναν τρόπο) απ'ό,τι παλιότερα, λόγω των ισχυρότερων και διαφορετικών ενεργειών που κατακλύζουν τον πλανήτη, και ενεργοποιούν πεδία αφύπνισης-ενεργοποίησης του DNA (σ'όλα τα έμβια βασικά), με αποτελεσμα να "προσλαμβάνει" (ένας άνθρωπος) και περισσότερα και αμεσότερα από πριν. 'Εχω τρανό παράδειγμα τον Τζόνι... Το 2005 πχ που του'λεγα κάποια πράγματα έξω απ'τις νόρμες και την κρατούσα άποψη (που ήταν πράγματα κυρίαρχα στο "λογισμικό" του μυαλου του) με κοίταζε σα να'μουν ανισόρροπη, εντελώς εκτός πραγματικότητας, με αποκαλουσε συνωμοσιολόγα, τρελή, αγγελοκρουσμένη κι άλλα τέτοια(πάντα σε τρυφερό στυλ, αλλά τα εννοουσε και το ένιωθα). Από ένα σημείο και μετά, σταμάτησα να μιλάω... να μεταδίδω δηλαδή λεκτικά, πράγματα που θα του διεύρυναν τους ορίζοντες, διότι ένιωσα πως δεν ήταν έτοιμος να τα διαχειριστεί. Δεν σταμάτησα όμως να τα σκέφτομαι, να τα νιώθω, να τα καλλιεργώ, να τα "δουλεύω" μέσα μου, και προφανώς να τα "μεταδίδω" με έναν άλλον (λεπτοφυή που είπα) τρόπο...
Σήμερα ο Τζόνι έχει γυρίσει και μου'χει πει κάμποσες φορές
"είχες δίκιο, πανάθεμά σε..." 'Ετσι κι αλλιώς θα προχωρούσε στην αφύπνιση αφού το είχε αποφασίσει ο ανώτερος εαυτός του, αλλά νιωθω πως η καθημερινή συμβίωσή μας, συνέβαλε στη μεταφορα στοιχείων που διευκολυναν-επέσπευδαν την "εξέλιξη", έστω και σιωπηλά από μεριάς μου.
Μπορεί η κρίση στον τόπο μας, που του χάλασε τα τακτοποιημένα του κουτάκια, να ήταν το γεγονός που "πάτησε τη σκανδάλη", για να ξεκινήσει (σε γοργους ρυθμούς) η αφύπνισή του, αλλά σίγουρα δεν ήταν η γεννεσιουργός αιτία. Αυτή για μένα εκπορεύεται από την απόφαση που πήρε (σε επίπεδο που δεν αναγνώριζε συνειδητά) και από την κατά δική του χρονική στιγμή, αυτή κατά την οποία ήταν πια έτοιμος να αρχίσει να προσλαμβάνει δέσμες φωτός, και προσέλαβε μπόλικες σε μικρό χρονικό διάστημα.
Mantam Froufrou έγραψε:Τι να πω, βρε παιδιά... Σας είπα... δεν έχω καλύτερα νέα...
Μα είπαμε, μάτια μου, δεν είσαι αγγελιαφόρος. :wink:
Δεν περιμένει κανείς "νέα" από σένα.
Αυτό που βγαίνει από μέσα σου σαν αίσθηση ή πεποίθηση, (και θέλεις να το μοιραστείς) αρκεί.
Mantam Froufrou έγραψε:Αλλά είναι και πολύ απλό να ΜΗΝ με πιστέψετε. Διάλογο από την άλλη περί σωστού- λάθους δεν μπορώ να κάνω, μου είναι αδύνατον. Χωρίς καμία παρεξήγηση, ούτε να πείσω κανέναν θέλω ούτε να προσπαθήσει κανείς να με "πείσει" ότι δεν είδα αυτά που είδα. Είναι
δεν είναι θέμα ότι "δεν σε πιστεύω". Και δεν νομίζω πως είχε κανείς εδώ τη ροπή ή τη διάθεση να αναπτύξει το θέμα σε λογικές "σωστού ή λάθους", διότι πραγματευόμαστε ζητήματα που άπτονται του ψυχονοητικού ενεργειακού πεδίου, κάτι που δεν προσφέρεται για να το πραγματευτούμε με αμιγώς ορθολογικά μέσα, σε έναν "επιστημονικού" τύπου διάλογο όπου προτάσσονται ακλόνητα και χειροπιαστά για όλους- δεδομένα. Συνεπώς, ο καθένας αντιδρά/ανταποκρίνεται περισσότερο σε επίπεδο διαισθητικό, ανάλογα με το πώς αντηχούν μέσα του αυτά που προσλαμβάνει από τον άλλον. Το να μην αντηχεί μέσα μου ένα μέρος από το θέμα που αναπτύσσεις, δεν είναι κακό, ουτε σημαίνει κόντρα/αντιπαράθεση ή πλήρη διαφωνία. Απλά σημαίνει πως σ'εκείνο το συγκεκριμένο κομμάτι (που δε μου αντήχησε ως σωστό) έχουμε άλλα σημεία αναφοράς και ταξιδεύουμε με διαφορετικές ταχύτητες και σε διαφορετικά μονοπάτια... :wink:

Το γαστριμαργικό ταξίδι μας πάντως σήμερα, ήταν το ίδιο. :ups: Κι εγώ μακαρονάδα χτύπησα, μόνο που την έφτιαξε η Στέισι, έριξε κάργα τσίλι στην σάλτσα για τον καλό της, πήρα την πρώτη πηρουνια με λαχτάρα γιατί πεινούσα (κατά τις 9:30) κι αυτή την ώρα που σου γράφω, (3:24 μεταμεσονύκτια) ακόμα βγάζει φλόγες ο στόμας μου! :fire:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τρί 30 Οκτ 2012, 07:27

Για διαβάστε και αυτό

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/ ... _5098.html

Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως.

Ομολογώ ότι τα τελευταία 3 χρόνια με έχει επηρεάσει και εμένα.
Ξέρω πως και πότε και μπορώ να διαχειρίζομαι το πρόβλημα και να το ελέγχω.

Μελετάω κάθε φορά που την έχω πατήσει.

Μας έχουν πρήξει με την εσχατολογία.

Θα γίνει συντέλεια φλάς του ήλιου θα μας φάνε τα νεφελίμ, δεν θα έχουμε νερό και θα ξυρίζουμε τα κεφάλια και θα τα γυαλίζουμε με πετρέλαιο και άλλα ωραία.

Ελπίζω στις 21-12-2012 να είναι η αρχή του τέλους του Καπιταλισμού.

Την πραγματικότητα τη φτιάχνουμε μόνοι μας αλλά τη φτιάχνουν και άλλοι όταν επηρεάζουν τη σκέψη μας και τη σκέψη των πολλών.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 353 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 30 Οκτ 2012, 08:09

Mantam Froufrou έγραψε:Λυπάμαι, και ξέρω πως μπορεί να ακούγεται άσχημο ή λάθος αλλά είμαι τόσο σίγουρη γι' αυτό που κόβω κεφάλια, χέρια, πόδια, κι ό,τι άλλο θέλεις. Νομίζω ότι ίσως το καταλάβεις καλύτερα στο άλλο τόπικ που άνοιξε ο Ήλιος. Από την άλλη κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να με πιστέψει.

Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ είναι πως μέχρι πρότινος η αλλαγή που θα έκανες στις δικές σου ενέργειες επηρέαζε τις ενέργειες ενός άλλου που ήταν συμβατός με σένα. ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ενεργειακά, αλλά κάτι τον ωθούσε πχ εσωτερικά να κάνει συγκεκριμένα πράγματα που τον ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ στην προσπάθειά του.

Αυτό πλέον ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! Και το παιδί σου το ίδιο να είναι συμβατά ενεργειακό με σένα, και να σε βλεπει Θεός να γίνεσαι, ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ, γιατί έχει κλείσει η ροή των δεσμών αυτών προς τα έξω και χρησιμοποιούνται για να συντηρηθεί η ζωή η ίδια προς τα μέσα σε ατομικό επίπεδο, ενεργειακά και όχι μόνο. Αν από μόνος του ο άλλος δεν κάνει προσπάθειες, καμία δική σου προσπάθεια δεν μπορεί να τον επηρεάσει όπως πριν. Αυτό περί κρίσιμης μάζας είναι ένας ενεργειακός κανόνας που ακριβώς όπως καθορίστηκε από καποιους μπορεί και να ξεκαθοριστεί, ανάλογα με τις ανάγκες. Το συλλογικό ασυνείδητο έχει να κάνει περισσοτερο με μνήμες και πληροφοριακές γνώσεις πλέον, κι όχι με ενεργειακές ικανότητες και μυήσεις, ενώ πριν δούλευε ΚΑΙ έτσι.
Εγώ αυτό ΔΕΝ το καταλαβαίνω.. :dunno:
Δηλαδή, πάνε περίπατο αυτές οι ωραίες θεωρίες περί remote influencing και τα λοιπά, οι οποίες βασίζονται ακριβώς στην διαπίστωση πως όλοι συνδεόμαστε? Ή μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά?

ΥΓ.Καλά, όλες μακαρόνια φάγαμε χθές?Μήπως τελικά υπάρχει σύνδεση? :lol:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 30 Οκτ 2012, 08:45

Σημείωση προς Πέγκι:
Αντικατέστησα το quote μέρους του ποστ μου που έβαλες στο δικό σου ποστ εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 64#p189564 διότι το "τράβηξες" πριν ξαναμπώ να το διορθώσω/συμπληρώσω. (εσύ είσαι γρήγορη κι εγώ είμαι η βασίλισσα των edit :P )

Το επισημαίνω (επεξηγηματικα) , για να μην παραξενεύει το reason for edit που έβαλα στο ποστ σου, και για την περίπτωση που θα θελήσεις να το δεις αναδιατυπωμένο, με δεδομένο ότι η απάντησή σου σε αυτό, άνοιξε νέο γύρο διαλόγου. :wink:

Επισης, παραπέμπω (με τη σειρά που ανέβηκαν)
στη δική μου απάντηση εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 89#p189589
καθώς και στο ποστ της Κατερινιώς εδω http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 95#p189595 για να μη σου διαφύγουν επειδή γυρίσαμε σελίδα στο τόπικ :wink: Υπάρχει κι ένα ποστ της δοκτορέσσας που είναι ανάμεσα στο δικό μου και της Κατ, και αν παρέπεμψα (με λινκ) μόνο στα δικά μας, είναι γιατί αισθάνομαι πως αυτά περιμένουν περισσότερο απαντήσεις, τις οποίες εγώ τουλάχιστον, αναμένω με ενδιαφέρον. :wink: :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 30 Οκτ 2012, 13:14

Guys, guys! Μην πανικοβαλλόμαστε :loco:

Καταρχάς, Βίκυ... είχαμε και Ερμή ανώμαλο; Εϊμαστε Θεές που μιλιόμαστε ακόμη! :ups:

Kat:
Δηλαδή, πάνε περίπατο αυτές οι ωραίες θεωρίες περί remote influencing και τα λοιπά, οι οποίες βασίζονται ακριβώς στην διαπίστωση πως όλοι συνδεόμαστε? Ή μήπως κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά?
Καρντιά μου, κοίτα τι ακριβώς είπα:
Το συλλογικό ασυνείδητο έχει να κάνει περισσοτερο με μνήμες και πληροφοριακές γνώσεις πλέον, κι όχι με ενεργειακές ικανότητες και μυήσεις, ενώ πριν δούλευε ΚΑΙ έτσι.
Άλλο η ενέργεια της πληροφορίας, κι άλλο η λεπτοφυής δημιουργική και συνειδητή ενέργεια της μύησης, δηλαδή της εσωτερικής ανέλιξης που μεταστοιχειώνει ακόμα και το φυσικό σώμα. Τι σημαίνει αυτό; Πως φυσικά είμαστε ακόμα συνδεδεμένοι ως έμβιο είδος, όπως ακριβώς ΟΛΑ τα έμβια είδη και όχι μόνο. Το συλλογικό μας ασυνείδητο μοιράζει και μοιράζεται συνεχώς πληροφορίες και γνώσεις, ακόμα και αυτές που βοηθούν στην ανέλιξη, ΑΛΛΑ, οι πληροφορίες και μόνο δεν είναι ικανές να ωθήσουν τον άλλον στη διαδρομή της ανέλιξης, όπως γινόταν πριν. Πριν, ανεβαίνοντας εσύ επίπεδο, όποιος ήταν συμβατός μαζί σου ενεργειακά, και πρόσεξε αυτό που λέω, δεν έχει σχέση με το συλλογικό ασυνείδητο, επηρεαζόταν άμεσα ενεργειακά, και από τα 10 βήματα που έπρεπε να κάνει για να μεταστοιχειωθεί ενεργειακά, του έκανες δώρο τα 2 ας πούμε, κι αυτό του έδινε δύναμη -ασυνείδητα μεν, αλλά δεν έχει σημασία- να κάνει και τα υπόλοιπα. Τώρα πρέπει να κάνει όλα τα βήματα, και μάλιστα λαμβάνοντας συνέχεια πληροφορίες που είναι λανθασμένες. Ο ένας ενεργειακός δεσμός έχει διακοπεί και επρόκειτο για έναν ενεργειακό δεσμό που λειτουργούσε μεν μέσω του συλλογικού ασυνείδητου, μέσω του ίδιου μηχανισμού δηλαδή, αλλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. Ο άλλος του συλλογικού ασυνείδητου συνεχίζει και δεν μπορεί να διακοπεί. Από πλευράς Δημιουργίας το συλλογικό ασυνείδητο είναι όπως είναι αναλογικά ο "ερπετώδης" εγκέφαλος ας πούμε. Γι' αυτό συλλογικό ασυνείδητο μοιράζονται όλα τα είδη ζώων, φυτών κλπ κλπ. Άλλο συλλογικό ασυνείδητο οι άνθρωποι, άλλο τα σκυλιά, άλλο τα άλογα. Καταλαβαίνεις; Είναι ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. Ενώ ο ενεργειακός δεσμός ισχύει ανάμεσα σε "συμβατές" ενεργειακά ομάδες μέσα στο ίδιο έμβιο είδος, οι οποίες καθορίζονται από θέματα που δεν είναι της στιγμής. Θα μπορούσε ας πούμε να είναι θέμα αστρολογικών δεδομένων την ώρα της γέννησης. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πως με την Βίκυ πχ μπορεί να είσαι στην ίδια ενεργειακή αλυσίδα και με μένα να μην έχεις καμία σχέση. Ό,τι βήμα θα έκανε η Βίκυ εσωτερικά, αν πχ ξαφνικά δούλευε τόσο πολύ μεσα της που άρχιζε να έχει συνειδητό αστρικό, θα ερχόταν κάποια στιγμή που χωρίς να κάνεις καμία προσπάθεια, θα άρχιζες να έχεις κι εσύ ασυνείδητες εμπειρίες αστρικού, ενώ πριν ούτε ήξερες τι είναι το αστρικό. Καταλαβαίνεις; Ασυνείδητες όμως, μερικά βήματα πίσω από την Βίκυ δηλαδή, η οποία με την σειρά της πιθανά επηρεαστηκε απο΄κάποιον άλλο συμβατό της αλυσίδας της που\ προχώρησε ακόμα παραπάνω και της έδωσε ώθηση. Ή παρόμοια, κάποιος που έχει ανέλθει αρκετά ώστε όταν διαλογίζεται να βρίσκεται πραγματικά στο διανοητικό επίπεδο, θα βοηθήσει τους ομοίους του να διαλογίζονται πχ καλύτερα.

Εν ολίγοις, είχαμε πάντα βοήθεια από ανώτερα όντα, αλλά αυτοί οι ενεργειακοί δεσμοί ήταν ένα δώρο που είχε και πρακτική χρησιμότητα: ο ένας σπρώχνει τον άλλον προς τα πάνω, και μαζί σπρώχνει και τον εαυτό του, αντί η κάθε οντότητα να προσπαθεί να βοηθήσει ένα τσούρμο ασυνείδητους που δεν ξέρουν προς τα πού να στραφούν.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ξαφνικά άρχισαν πχ να έχουν αστρικό ένα σωρό άνθρωποι. Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που είχαν αστρικό, αλλά δεν γινόταν αυτός ο ΧΑΜΟΣ που γίνεται σήμερα. Δεν είναι ότι όλοι είναι δουλεμένοι από προηγούμενες υπάρξεις. Οι περισσότεροι είανι το αποτέλεσμα αυτής της βοήθειας.

Όλη αυτή η διαδικασία λοιπόν, και το ΔΩΡΟ... δεν το πήραν ακριβώς πίσω, αλλά έπρεπε να χρησιμοποιηθεί η ενέργεια της μύησης, αυτή η Δημιουργική Φωτιά που είναι πανίσχυρη, για τις ανάγκες της εποχής αυτής... Αυτό είναι το ένα σκέλος. Το άλλο είναι ότι ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ και από το μπουσούλημα να σηκωθούν όρθιοι, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Η καλύτερη στιγμή για κάτι τέτοιο, είναι στα δύσκολα... πραγματικά... Ελπίζω να έγινε πιο κατανοητό αυτό που είπα. Το ανέλυσα μέχρι αηδίας.

Βικάκι:
Η εσωτερική απόφαση έρχεται πρώτη κατά τη γνώμη μου, και μετά η διάθεση ή μη για οποιαδηποτε προσπάθεια... Αν δεν είναι έτοιμος (και δεν έχει αποφασίσει εσωτερικά) ο άλλος να προσλάβει/επεξεργαστεί/αποδεχτεί/κάνει "δικά του", τα στοιχεία εκείνα που θα του δώσει ένας εργάτης του φωτός (είτε λεκτικά, είτε απλά με την λεπτοφυή μεταλαμπάδευση φωτεινών δεσμών που ήδη εκείνος φέρει), δεν θα ανέβει το επόμενο σκαλοπάτι της ατομικής του ανέλιξης, που να κωλοχτυπιούνται πενήντα φωτο-νωματαίοι γύρω του. Κι αυτό φρονώ πως ίσχυε από πάντα.
Έρχεται πρώτη αλλά υπήρχε και βοήθεια από τους ομοίους μας, αλλά και από άνωθεν. Τώρα περπατάμε έκαστος μόνος του.
ION 4ever wrote:
Όσο περισσότεροι άνθρωποι εξελίσσονται ατομικά τότε διαμορφώνουν και στο περιβάλλον τους ενα ανάλογο κλίμα.... και φυσικά επηρεάζουν
ArELa wrote:
Εδώ παίζει και το πλέγμα που λέγαμε, το οποίο νομίζω πως θα πρέπει να συνυπολογίζουμε ως σοβαρό παράγοντα.
Πολύ φοβάμαι πως δεν έχουν καταλάβει ακριβώς την λειτουργία του πλέγματος. Ή μάλλον για να είμαι politically correct και ειλικρινής, δεν έχουμε καταλαβει τι έχω πει προσωπικα για το πλέγμα. Εϊπα ότι το ανέλυσα στο καινούργιο τόπικ που άνοιξε ο Ήλιος. Αλλά θα κοπιάρω εδώ το σημείο που έχει σημασία για να μην ψαχνόμαστε:
Μέχρι και λίγα χρόνια πριν το πλέγμα φορτιζόταν από τις ενέργειες του καθενός από μας ξεχωριστά. Ο καθένας πρόσθετε το λιθαράκι του σε μια ήδη δημιουργημένη από άνωθεν -να το πω έτσι- κιβωτό... μέσα σε μια ήδη ταραγμένη θάλασσα σκοτεινών ενεργειών....
Όποιος ανέλθει ανήλθε, όποιος δεν ανέλθει δεν μπορεί να λάβει ενέργειες από άλλους και να βοηθηθεί στο σκαρφάλωμα για να ανέλθει. Άρα, από την μία χρειάζεται τρομερή προσπάθεια, γιατί πλέον ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ από το ίδιο μας το είδος, όπως είχαμε πριν. Ούτε καν από τους "αγγέλους" ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τους. Και ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ. Είναι ένα δίχτυ από το οποίο μπορείς να πιαστείς, αλλά κανείς δεν μπορεί να σε κρατήσει σε αυτό, πρέπει να κρατηθείς μόνος σου. Ακόμα και το πλέγμα/σωσίβιο δηλαδή είναι απόδειξη του ότι ο καθένας είναι πλέον μόνος του.
Ο λόγος; Όλες οι φωτεινές συμπαντικές δυνάμεις έχουν στραφεί στον πόλεμο. Δεν γίνεται αλλιώς. Και αυτές ακόμα περιμένουν έστω και τον έναν που θα καταφέρει να πιαστεί από το πλέγμα για να ανέλθει και να τους βοηθήσει.
Το πλέγμα εν ολίγοις είναι ένα έξτρα ΔΩΡΟ από άνωθεν, ακριβώς επειδή ποτέ δεν μας αφήνουν χωρίς βοήθεια στην ουσία. Επειδή έπρεπε να κοπεί αυτός ο δεσμός ανάμεσα στους ενεργειακά συμβατούς, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα είδος σωσίβιου, από το οποίο θα μπορεί ο καθένας να πιάνεται κάνοντας ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ απ' ό,τι θα χρειαζόταν πριν. Όχι ότι είναι εύκολο να πιαστείς, αλλα είναι ευκολότερο -από την στιγμή που θα φτάσεις εκεί- να ανέλθεις σε επίπεδα που για να πήγαινες πριν έπρεπε να κάνεις την διπλάσια ή και τριπλάσια προσπάθεια. Πλέον όποιος καταφέρει να φτάσει μέχρι το επίπεδο 5 πχ, αλλά μόνος του, θα πάει κατευθείαν στο επίπεδο 10 μετά. Κατάλαβες; Και μετά έχει την επιλογή αν θα παλέψει ή όχι. Η επιλογή δίνεται ΠΑΝΤΑ. Αυτή η εποχή είναι μια τρομερή ευκαιρία για να ανέλθει κάποιος, αρκεί να κάνει τα πρώτα 5 βήματα ας πούμε, τα οποία... αναλόγως και σε ποιο βήμα βρίσκεται, γιατί καποιοι βρίσκονται στο 4ο ξέρω γω, θα πρέπει να συνεχίσει μέχρι το 5ο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Αυτά με τις προσωπικές μου επεξηγήσεις, γιατί θέλω να μην υπάρχει παρεξήγηση στα όσα έχω πει. Από κει και πέρα, σας διαβάζω με ενδιαφέρον. Μπορείτε να κρίνετε τα λεγόμενά μου, δεν έχω πρόβλημα εννοείται. Αλλά θα απαντώ μόνο όταν θεωρώ πως έχει γίνει παρανόηση. Αν καταλάβατε πλέον και απλώς θεωρείτε πως δεν ισχύουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα, και δεν χρειάζεται να απαντήσω.

Σας αγαπώ όλες, και όλες είστε υπέροχες!!! :rose:
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 30 Οκτ 2012, 13:45

Μάλλον έχεις γράψει κάπου για το "πλέγμα" αλλά δεν το έχω δεί.
(και δεν εννοώ το τελευταίο νήμα που άνοιξε ο ήλιος.)
Μήπως μπορείς να το φέρεις εδώ με copy /paste
η να μου υποδείξεις που είναι?
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 353 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τρί 30 Οκτ 2012, 13:56

Εγώ σε κατανόησα- επιτέλους!- πλήρως. Κατάλαβα και το τι συμβαίνει και το γιατί συμβαίνει, ήσουν πραγματικά πολύ επεξηγηματική ( δεν θα το έλεγα " μέχρι αηδίας", όπως το θέτεις εσύ, γιατι, προσωπικά εγώ, μόνον έτσι θα μπορούσα να κατανοησω..
Εκεί που στέκομαι, είναι βεβαίως στην τελευταία αποστροφή σου:
Αν καταλάβατε πλέον και απλώς θεωρείτε πως δεν ισχύουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα, και δεν χρειάζεται να απαντήσω.

ΔΕΝ είμαι σε θέση να κρίνω αν θα θεωρήσω πως ισχύουν αυτά που γράφεις ή όχι, γιατί δεν έχω καμμία μα καμμία προσωπική "επαφή" με το θέμα.( ποιά είμαι εξάλλου για να κρίνω?είμαι πολύ χαμηλά στη διαδικασία της μάθησης και θα είναι σαν να κρίνει ο μαθητής του Δημοτικού τον δάσκαλό του). Απλά, θα σε ρωτούσα, για να το θέσω πολύ απλά, πώς τα ξέρεις αυτά και πώς είσαι τόσο σίγουρη..Μπορεί να ακούγεται απλοϊκή η ερώτησή μου , ίσως και τελείως αδόκιμη και , φυσικά, αν θες μου απαντάς, καλή μου Φρου-φρού..

Εννοείται πως και εμείς σε αγαπούμε, μην τα ξαναλέμε τώρα αυτά! :makia: :makia:

ΙΟΝίτσα, εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 51#p187351, αρχής γενομένης από το ποστ της Λιάνας.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 30 Οκτ 2012, 14:40

Ναι. βρε cat μου αλλά δεν λέει τίποτα διευκρινιστικό για το πλέγμα.
Πάντως παρ'οτι χρειάζομαι πληροφορίες για αυτό το θέμα
-και ελπίζω η πέγκυ να βρεί που είχε γράψει για αυτό παλιά
η να το ξαναγράψει- δεν μπορώ να με φανταστώ να κρατιέμαι
από το "πλέγμα" για να σωθώ δηλαδή να σώσω την ψυχή μου
η να βρώ τον ανώτερο μου εαυτό.
Μαλλον πιό λογικό μου κάνει να μετατραπώ σε "πλέγμα"
δηλαδή να γίνω μέρος του,
αλλά για να γυρίσει ο ηλιος θέλει δουλειά πολλή παιδιά,
αν φυσικά αυτό είναι μέρος του φωτός
και τοποθετήθηκε εκεί για την προστασία του πλανήτη.
(δεν ξέρω πειτε μου με απλά λόγια τι είναι το πλέγμα -θα σκάσω.)
Αν πάντως είναι έτσι όπως το φαντάζομαι, δηλαδή σαν ενα ανωτερο ενεργειακό σώμα του πλανήτη μας το οποιο δρά προστατευτικά για να σταματήσει η εισβολή της αρνητικότητας,
ο πόλεμος που λέει η φρουφρου μαίνεται και μέσα και έξω από αυτό.
Σε όποιο σημείο και να βρίσκεται κανείς δίνει μάχη ούτως η άλλως.
γιατί η αρνητικότητα εχει διαπεράσει το τείχος.
δηλ το πλεγμα δεν προστατεύει τον πλανήτη μας
ο οποίος είναι ωραίος και αμόλυντος.
Βρίσκεται εκεί για να μην παραδοθεί οριστικά και αμετάκλητα στους αρνητικούς.
Βρε πειτε μου τι είναι το πλέγμα γιατί μπορεί και να λέω αρλούμπες
και κάθομαι και γράφω και άδικα τόσα γράμματα.
Τέλος πάντων αν είναι έτσι όπως το ψυχνεμίζομαι τότε
όποιος θέλει να ασχοληθεί με το πλέγμα
μάλλον πρέπει να οδηγήσει τον εαυτό του ώστε
να αποκτήσει τις ποιότητες που θα του επιτρέψουν
να γίνει ο ιδιος μέρος του πλέγματος για να μπορέσει να το ενδυναμώσει.
Πάντως λεωφορείο, ετσι οπως στην Ινδία με χιλιάδες να κρέμονται από αυτό, δεν μπορώ να πώ οτι το βλέπω ετσι.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 30 Οκτ 2012, 15:17

ION 4ever έγραψε:(δεν ξέρω πειτε μου με απλά λόγια τι είναι το πλέγμα -θα σκάσω.)
Αυτό εδώ, με καλυπτει αρκετά σε μία άποψη τουλάχιστον...
(υπάρχουν κι άλλες πολλές διαδρομές για το πλέγμα)

[box=]Mass Consciousness Grids
Accessing the Higher Realms Through Spiritual Earth Wisdom

“Grids are actually fractal and holographic, and they span all of creation including its many dimensional levels. They are not just on Earth, but correspond to the physical universe. The physical universe does not exist without these grids. They are needed to ensure the appropriate distribution of life-force energy, provide the templates needed for material creation, and much more. Not only that, but they are a physicalized expression of the sacred code of creation itself. They are not inanimate "objects" - they are a blueprint of consciousness itself, expressed in a harmonic form.” ~Ron Holt, Director of Flower of Life research

Grids are expressions of energy and consciousness that follow proportions defined by principles of sacred geometry that span the entire multidimensional universe. There exists a stratification of grid templates from spirit to matter--a meta-system of interwoven interdependent systems. For instance, Spirit down steps to the etheric, to the electrical, to the gaseous, fluid and the denser material. This intrinsic order of the unified field and consciousness travels through these gradations of fabric density in order to affect each level from the very sublime to the dense. This order is built upon Laws of Multidimensional Universal physics. Hence, the human organism is also a set of interwoven systems of multidimensionality, as part of the species, planetary, galactic, universal and Komsic systems whose existence finds context for being.

Grids serve as a guide or blueprint for organization that ensures proper distribution and alignment of the needed elemental components, which are the building blocks for creation--a template for its construction and purpose of existence. The blueprint for organization insures the proper distribution and alignment of life-force energy and the many frequencies needed to maintain an effective energetic phase relationship of the planets frequency spectrum. The health and well-being of humanity is also directly related to and is affected by the systems-function of the greater unified field.

Metatron's Cube represents the gridwork of our consciousness and the framework of our Universe. It is the Matrix in which everything is contained in our three dimensional being. If there is a pathway 'Out of the Box', then truly the Golden Mean Energy holds the key. This planetary grid is a blueprint or template of actual geometric and energetic expression of the principles of creation with its nodal points laid out upon the surface of the Earth. These nodal points correspond to natural energy power spots, which serves as a bridge between our planet's physical and energetic manifestations; human-created focal points using sacred geometry to create a portal for incoming Spiritual energies to descend on Earth, i.e. Group Meditation to the mass consciousness polarity grid we are plugged into that tunes into the third, fourth, and up to mid-level fifth dimension; and the Christ Grid that is also known by several names such as the Heart grid, God/Goddess grid or the Shambhalla/Shangri-La Grid, which begins at the mid-fifth dimension and expands into higher dimensions as it is anchored by its axis at Cairo and Moorea.

The Christ Consciousness Grid of pure compassion holds the template of all the preceding templates (expressed as geometric forms) which surrounds planet Earth. As a stellated dodecahedron geometrical form it is associated with "Christ consciousness" Due to the holographic and fractal nature of the grid, it appears at different levels but, in truth, it is everywhere. It is an expression and model of "integrated completion" and "coherent unity" of all the foundational templates. Through the Law of Harmonics (528 frequency) the Christ Consciousness Grid is to lift the whole Earth to raise her frequency to match this vibrational frequency. This lifting of Earth frequency must be a collective effort (a minimum of 144,00 conduits of force).

Essentially, we are all connected to a mass consciousness polarity grid. This is how we have a shared experience on the planet. This lower vibrational grid anchored in the third dimension provides the channel way to spread divisiveness through fear, pain, stagnation, war, poverty, hunger, disease and victimhood. I call this current grid that mass consciousness is plugged into, the Patrix template (patriarchal matrix) because it misuses spiritual masculine force. However, this is not the only consciousness grid. There is another grid--a spiritual template of light vibrating high on a 5-D level called the Christ Grid. The Christ grid is not of a particular being, but an example of feminine spiritual heart energy or compassion held within one who completely embodied his soul, his higher self in the physicality and lived as that light essence. Lord Buddha and many other adepts are examples of living the Light. Functioning from heart consciousness is what is meant by Christed or Unity Consciousness.

The experience of the Christ Grid is growing on this planet as more light is fed into it. Love is Light and light illuminates. As people wake up and their hearts open to a new alternative reality that is grounded in peace, joy and love for the planet, the stronger the Christ grid gets. This template once fully empowered, enables humanity to set free from collective bondage functioning at the lower vibrational levels without having to struggle as hard. As more and more people choose to connect to the Christ Consciousness grid it changes by illuminating more light and increasing its frequency causing an entrainment effect or assimilation through resonance. The 528 frequency of the Ancient Solfeggio scale is an alive and breathing force of collective spiritual energies. The Heart Grid works like this: release all density and raise our frequency to at least the upper fifth dimension to disconnect our bodies from the polarity grid and reconnect with the Christ Grid. Therein we channel the high vibrational love frequency overlighted from Spirit and direct that energy into the body of humanity to produce a global shift in consciousness. Inevitably, this is how we will lift the Earth to the ninth dimensional frequency.[/box]

Έχει και άλλα παρακάτω, που μπορεί να βρεις ενδιαφέροντα, αν αντηχει καλά σ'εσένα το παραπάνω, το οποιο βρηκα από εδώ http://www.integrallifewellness.com/Con ... hology.htm (το τρίτο άρθρο στη σελίδα.

Εχω ακούσει και εκτενέστερα-αναλυτικότερα κομμάτια από βίντεο (με τσάριον μέσα, άικ, και της παναγιάς τα μάτια) που δυστυχώς τώρα δεν τα βρίσκω (γιατί έριξαν το κανάλι τι περίεργο) που με έμαθαν πολλά...
Αλλά μ'αυτό κάνεις μια καλή αρχή στο εξερευνητικό σου ταξίδι για το πλέγμα...
Αν δε σε βολευει να το διαβάζεις αγγλιστί για να το νιώσεις στο μεδουλι σου, είμαι πρόθυμη εννοείται να το μεταφράσω. (στο τόπικ για το πλέγμα). Αλλά να ξέρω οτι θα σ'ενδιαφέρει πραγματικά. Μην κάνω τόσο κόπο για το τιποτα...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 30 Οκτ 2012, 15:29

Ναι με ενδιαφέρει πραγματικά.
Είμαι σίγουρη πως ενδιαφέρει και άλλους.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 30 Οκτ 2012, 15:33

Εμένα με ενδιαφέρει επίσης
τι σημαίνει το πλέγμα για τον κάθε έναν
από εμάς και από που πήραμε τις πληροφορίες μας.
Παραπάνω έγραψα πάνω κάτω πως το αντιλαμβάνομαι
και πως το φαντάζομαι.
και ποιά θεωρώ οτι μπορεί να είναι η ορθή σχέση μαζί του.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 30 Οκτ 2012, 16:36

δεν μπορώ να με φανταστώ να κρατιέμαι
από το "πλέγμα" για να σωθώ δηλαδή να σώσω την ψυχή μου
η να βρώ τον ανώτερο μου εαυτό.
Μαλλον πιό λογικό μου κάνει να μετατραπώ σε "πλέγμα"
δηλαδή να γίνω μέρος του,
αλλά για να γυρίσει ο ηλιος θέλει δουλειά πολλή παιδιά,
αν φυσικά αυτό είναι μέρος του φωτός
και τοποθετήθηκε εκεί για την προστασία του πλανήτη.
(δεν ξέρω πειτε μου με απλά λόγια τι είναι το πλέγμα -θα σκάσω.)
Αν πάντως είναι έτσι όπως το φαντάζομαι, δηλαδή σαν ενα ανωτερο ενεργειακό σώμα του πλανήτη μας το οποιο δρά προστατευτικά για να σταματήσει η εισβολή της αρνητικότητας,
ο πόλεμος που λέει η φρουφρου μαίνεται και μέσα και έξω από αυτό.
Το να "πιαστούμε απο το πλέγμα" που είπα, είναι τελείως συμβολικό. Εννοείται πως δεν πιάνεσαι από πουθενά. Ούτε όμως γίνεσαι μέρος του. Δικές μου κατανοήσεις αυτά ξαναλέω. Το δίχτυ, όπως το λέω εγώ από τότε που το είδα σε αστρική προβολή που έκανα, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ εκεί από συγκεκριμένες οντότητες.. θέλετε να τις πείτε αγγέλους, θέλετε να τις πείτε δασκάλους, δεν έχει νόημα. το θέμα είναι πως ΔΕν αποτελεί μέρος του πλανήτη, είναι ΤΕΧΝΗΤΟ ενεργειακό κατασκεύασμα, με σκοπό όχι να προστατεύσει τον πλανήτη, γιατί ξέρω ότι είναι δύσκολο να το πιστέψουμε με τόσα που λέγονται... αλλά ο πλανήτης μπορεί να τα βγάλει πέρα μια χαρά, και αρκεί ένα ξεφύσημα της Μητέρας Φύσης για να μας στείλει αδιάβαστους και να ησυχάσει. Τοποθετήθηκε εκεί σαν σωσίβιο, σαν δίχτυ, στο οποίο θα μπορούμε να... πώς να το πω... προσκολληθούμε ενεργειακά, προκειμένου να φύγουμε από την ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ, την ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟ την οποία έχουν δημιουργήσει οι μαύροι στην Γη, αυτή την μαύρη αύρα που βλέπουν πολλοί στο αστρικό επίσης, και η οποία όντως μας επηρεάζει αρνητικά και συλλογικά και ατομικά. Από την στιγμή που θα προσκολληθείς σε αυτό ΔΕΝ μπορείς να γίνεις ακριβώς μέρος του γιατί δεν είναι συμβατής να το πω ενέργειας με την ανθρώπινη, αλλά είναι ικανή να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από την μαύρη αύρα των αρνητικών και να προχωρήσουμε παραπέρα ενεργειακά, ελεύθεροι από επηρεασμούς... Κάτι σαν χείρα βοήθειας... Καταλαβαίνεις;

Μ' αυτό νομίζω απαντώ και στην ερώτησή σου, κατερινάκι, για το πώς το έχω δει. Πριν κάποια χρόνια είδα για πρώτη φορά ένα πράγμα σαν δίχτυ, το οποίο διαισθητικά και μόνο μπόρεσα να κατανοήσω, όπως όλα όσα κατανοούμε στο αστρικό. Πολύ αργότερα επιβεβαίωσα αυτό που είχα δει, μέσω αναφορών από άλλους που επίσης το είχαν δει. Τελευταά έχει γεμίσει ο τόπος με αναφορές στο λεγόμενο "πλέγμα". Λέγονται διάφορα για την χρησιμότητά του και την λειτουργία του, αλλά όσες φορές το "είδα" ακόμα και σε διαλογισμό που ζήτησα πληροφορίες, πάλι τα ίδια "είδα". Ότι είναι τεχνητό και είναι εδώ για μας... για δική μας προστασία και βοήθεια, όχι για τον πανίσχυρο πλανήτη μας, ο οποίος απλά κάνει υπομονή μέχρι εκεί που μπορεί. Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι αγαπημένοι φίλοι μου έχουν πει ότι δεν μπορώ να προσκολληθώ εκεί -γιατί νιώθω να χάνω την επαφή πάνω που την βρίσκω, κι αυτό μου βγαίνει και στο φυσικό- γιατί είμαι ήδη μέρος του, αλλά όσο κι αν το έψαξα εσωτερικά, η διαισθητική γνώση που λάμβανα ήταν η ίδια: δεν μπορεί κανεις να γίνει μέρος μιας τεχνητής κατασκευής... πώς θα ήταν δυνατόν αυτό; Απλώς χρειάζομαι περισσότερη δουλειά, περισσότερη επιμονή και υπομονή...

Δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι...
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 30 Οκτ 2012, 16:42

Αν επιτρέπεται ένα μικρό σχόλιο στην αναφορά του αγγλικού κειμένου. Το σύμπαν είναι ολογραφικό κι έχει την μορφή πλέγματος στην αντικειμενική του μορφή, ακόμα και οι ανώτερες οντότητες ως ολογράμματα με τη μορφή πλέγματος εμφανίζονται όταν εμφανίζονται με την αντικειμενική τους μορφή. Κι αυτό το έχω αναφέρει κάπου εδώ μέσα επίσης, για την εμπειρία μου με κάποιες οντότητες. Το πλέγμα που λανθασμένα ονομάζεται πλέγμα λοιπόν, γιατί μας μπλέκει, είναι κάτι σχετικά καινούργιο και δεν έχει σχέση με την ολογραφική μορφή του Πλανήτη μας ή του κάθε πλανήτη. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο πχ στην Αφροδίτη ή τον Άρη... Ίσως κάποιοι ανέβηκαν πρόσφατα και είδαν την ολογραφική δομή του σύμπαντος και θεώρησαν πως έχει σχέση με αυτό που πολλοί αναφέρουν ως πλέγμα... Δεν ξέρω...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”