Όχι, είναι "ρεαλιστές"ΑρΕλα έγραψε:Κι οι άλλοι μισοί που το αποκλείουν/με είναι/είμαστε ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΑ πραγματιστές και έξυπνοι θαρρείς;
Η μεγαλύτερη ήττα του είναι.
Όχι, είναι "ρεαλιστές"ΑρΕλα έγραψε:Κι οι άλλοι μισοί που το αποκλείουν/με είναι/είμαστε ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΑ πραγματιστές και έξυπνοι θαρρείς;
Squall Leonhart έγραψε:Αυτό που με τρελαίνει, είναι ότι οι μισοί εδώ μέσα πιστεύουμε ότι είναι πιθανό να υπάρχουν οι "Ε" ενώ είναι αδύνατο ταυτόχρονα για κάποιον 70ρη (που στην τελική μπορει να έχει ευλογηθεί απο τους νέφελιμ, να είναι ερπετόμορφος ή απλώς ημίθεος) να χρησιμοποιεί τεχνολογία που εξελίχθηκε μετά το '70 και να γνωρίζει 5 πράγματα περισσότερα από τους "διανοούμενους" αυτού του φορουμ που ξεσχίζονται στο διάβασμα καθημερινά.
Pet_Detective έγραψε:φυσικα δενθα μπω στην διαδικασια να ανταπαντησω σε..διαφορα που λεχθησαν.
Αργοναύτες έγραψε:Αφού λοιπόν είναι γνώμες όλα αυτά, και πάντοτε σέβομαι τις γνώμες που διατυπώνονται ελεύθερα, επειδή αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα του εκπέμποντος, θα προχωρήσω. Προσοχή στην χρήση των προθέσεων. Μην μεταστραφεί το "προ"με το "υπο".Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μελλοντικά. Οφειλα οπωσδήποτε να ευχαριστήσω,. Κά;ποιος κάποτε είπε: "ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάτο"!
Αστερίων
Για τους 40-φεύγα που γράφουν και 3 και 4 και 5 το πρωί (σαν τα παιδιά του πειραιά ένα πράμα) τι αποφαίνεται το απολύτως (το εμπέδωσα) εγκλωβισμένο σε στεγανά μυαλουδάκι σου;αρχιζω να πιστευω πως οι αργοναυτες ειναι οντως 70 ετων,διοτι μονο η γιαγια μου σηκωνεται σημερον ημερα 6.30 το πρωι.Αυτο δειχνει καποιον που γραφει στον νετ στις 8.30.Αρα..ισως να ειναι οντως πολυ γεροι η παιζει και το εξης..Να ειναι καποιος ταλαιπρωρος πλην εγωμανης σαρανταρης ο οποιος πριν την δουλεια πανω στον καφε ανοιγει το λαμπτοπ και το παιζει ομαδα-Α
ΑρΕλα έγραψε:Για τους 40-φεύγα που γράφουν και 3 και 4 και 5 το πρωί (σαν τα παιδιά του πειραιά ένα πράμα) τι αποφαίνεται το απολύτως (το εμπέδωσα) εγκλωβισμένο σε στεγανά μυαλουδάκι σου;αρχιζω να πιστευω πως οι αργοναυτες ειναι οντως 70 ετων,διοτι μονο η γιαγια μου σηκωνεται σημερον ημερα 6.30 το πρωι.Αυτο δειχνει καποιον που γραφει στον νετ στις 8.30.Αρα..ισως να ειναι οντως πολυ γεροι η παιζει και το εξης..Να ειναι καποιος ταλαιπρωρος πλην εγωμανης σαρανταρης ο οποιος πριν την δουλεια πανω στον καφε ανοιγει το λαμπτοπ και το παιζει ομαδα-Α
Άσε μη μου πεις, φοβάμαι την απάντηση και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να την αντέξω πρωινιάτικα που είμαι και αγουροξυπνημένη
Πάντως νιώσε καλό μου: Το αν πιστεύει κανείς ή όχι ότι είναι 70 ετών ο άνθρωπος, ΟΛΙΓΗ ΕΩΣ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΕΩΣ ΚΑΜΙΑ σημασία δεν έχει. Αλλά για να κλωθογυρίζουν κάποιοι και στην 4η σελίδα αυτού του τόπικ γύρω απ'τις ηλικίες, μάλλον δεν έχουν να πουν τίποτα επί της ουσίας. Δεν πειράζει, καλή καρδιά. Άντε γεια μας
Pet_Detective έγραψε:
σωστα γεια μας και καλα κρασα!
ναι δεν εχει καμια σημασια να σε δουλευει ο αλλος και να σου λεει οτι ειναι 70 ετων ενω ειναι 40 ετων γομαρος που δεν εχει ξεπερασει ακομα την κλιμακτηριο και κανει σαν παλαβος να το παιξει σοφος (εκ του ασφαλους του νετ)Εκει κολαει το σιδερο διοτι πουλαει εδω μεσα θεωριες κατω απο μια περσονα..Αλλιως οι θεωριες αυτες δεν θα ειχαν και τοσο "κυρος" κατα αυτον τοσο ,οσο και για πολυ αλλο κοσμο..Μονο γραφικο βλεπω εναν τετοιο ατομο!
Έχεις δίκιο, αλλά όχι, δε θα μεταφέρουμε τα δικά μας σε άλλο τόπικ.Πνεύμα Φωτιάς έγραψε:Θεωρώ το κείμενο του Πετ, απαράδεκτο και θα ήθελα την διαγραφή του. Επίσης θα ήθελα την διαγραφή ή την μεταφορά των απαντήσεών μας σε άλλο νήμα, γιατί κάποιοι μπαίνουμε σε αυτές τις σελίδες με πραγματικό ενδιαφέρον και όχι για να κοροϊδέψουμε άτομα ή καταστάσεις.
Όσο για το Ολύμπιον, είμαι κι εγώ μέλος και καλό θα είναι ό,τι έχεις να πεις που αφορά εκείνον τον ιστότοπο να τα πεις εκεί.
ΑρΕλα έγραψε:Οι εξυπνάδες του Πετ Σπάι και τα άσχετα που ακολούθησαν γιατί συμπαρασύρθηκαν τα παιδιά απ'τον "κύριο" Πετ Σπάι, διασπάστηκαν και μεταφέρθηκαν στα άσχετα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 037#p58037
Προειδοποιείται ο Πετ Σπάι ότι δε θα καθόμαστε να κάνουμε αυτή τη δουλειά.
Αν συνεχίσει να βάζει απαξίες και ηλιθιότητες που μπαχαλεύουν τα τόπικς θα ξαναφάει warn
Δεν χρειάζεται να τους το πω εγώ. Είναι αρκετά μεγάλα παιδιά για να το καταλάβουν από μόνοι τους. Στις εξαιρετικά απαξιωτικές, προσβλητικές και ανάξιες προσεγγίσεις της αφεντιάς σου, δεν επιχειρώ "επανατιθάσευση" όπως τη λες. Τις απορρίπτω ως μη αποδεκτές όπως θα έκανα σε οποιοδήποτε μέλος που θα έκανε το ίδιο προς οποιοδήποτε άλλο μέλος.Εσυ με το παραπανω τους επανατιθασευεις και ειναι σαν να τους λες να μην ακολουθησουν αυτην την πορεια..
Οι παρενθετικοί σχολιασμοί θα υποθέσω πως δεν πιάνονται σ'αυτή τη δηλωσάραΔεν θα σχολιασω του Αστεριων(μα ειναι δυνατο να επελεξες αυτο το νικ;ειναι ο ηρωας του μυθιστορηματος μου τσ τσ τσ)