Μήνυμα Αργοναυτών

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Άβαταρ μέλους
ELectriE
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ELectriE, nvisible
Φύλο: Γυναίκα

Re: Μήνυμα Αργοναυτών

Δημοσίευση από ELectriE » Τετ 30 Ιούλ 2008, 13:59

ΑρΕλα έγραψε:
Κι οι άλλοι μισοί που το αποκλείουν/με είναι/είμαστε ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΑ πραγματιστές και έξυπνοι θαρρείς;
Όχι, είναι "ρεαλιστές" :loco: :hitlol:
Η μεγαλύτερη ήττα του είναι.
Όπως Πάνω και Κάτω. Όπως Κάτω και Πάνω.
Ερμητική Αρχή

Όπως Έξω και Μέσα. Όπως Μέσα και Έξω.
Άβαταρ μέλους
Asterion
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Asterion » Πέμ 31 Ιούλ 2008, 23:00

Αν έχετε τελειώσει και εκτονωθεί με την λαμπρή επίδειξη της πατροπαράδοτης φιλοξενίας του Ελληνα γενικά, ή μάλλον του κατοικούντα στην Ελλάνια χώρα, θα το διαπιστώσω και θα συμμορφωθώ στο κλίμα που από ότι μου δώσατε να καταλάβω δεν απαιτεί κουραστικές ενέργειες και προπαντώς σκέψεις.
Βέβαια παρεπιπτόντως θαύμασα το απαράμιλλο αίσθημα ιδιοκτησίας που σας διακατέχει, θεωρόντας δικό του αποκλειστικά, ο καθένας με τον τρόπο του, κάτι κοινόχρηστο, σαν την σκάλα της πολυκατοικίας, που πρωτοκατοικήθηκε από κάποιον και μετά από κάποιους μήνες που πήγαν και άλλοι ενοικιαστές δεν τους άφηνε να χρησιμοποιήσουν την......σκάλα!!!!
Αστερίων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 01 Αύγ 2008, 00:40

Axaxaaaaaaaaaax :skaw:

Να'σαι καλά ρε Αστερίωνα!
Πάντα γουστάριζα σαν τρελή το χιούμορ σου! :urock:

(μαθαίνεις γρήγορα βλέπω!)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Pet_Detective
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Pet_Detective » Παρ 01 Αύγ 2008, 05:04

φυσικα δενθα μπω στην διαδικασια να ανταπαντησω σε..διαφορα που λεχθησαν.

εδω θα ακουσεται γνωμες και δεν θα γινει debate

bomb the empire!

if you can cause i will!

Άβαταρ μέλους
Pet_Detective
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Pet_Detective » Παρ 01 Αύγ 2008, 05:37

Squall Leonhart έγραψε:Αυτό που με τρελαίνει, είναι ότι οι μισοί εδώ μέσα πιστεύουμε ότι είναι πιθανό να υπάρχουν οι "Ε" ενώ είναι αδύνατο ταυτόχρονα για κάποιον 70ρη (που στην τελική μπορει να έχει ευλογηθεί απο τους νέφελιμ, να είναι ερπετόμορφος ή απλώς ημίθεος) να χρησιμοποιεί τεχνολογία που εξελίχθηκε μετά το '70 και να γνωρίζει 5 πράγματα περισσότερα από τους "διανοούμενους" αυτού του φορουμ που ξεσχίζονται στο διάβασμα καθημερινά.

αχαχχαχαχα

και να μπαινει στο φορουμ οντας "ημιθεος " η νεφελιμευλογημενος και να μιλαει με μας ε;

ε τι να πω ,αν δεν κανω κοιλιακους απο τα γελια φετος δεν θα τους κανω ποτε!

μην τα λετε αυτα ετσι ρε παιδια..δλδ η arela τι θα επρεπε να νομισει για τον εαυτο της που την παιρνει και τηλ ο "ευλογημενος των νεφελιμ";
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 01 Αύγ 2008, 09:39

Pet_Detective έγραψε:φυσικα δενθα μπω στην διαδικασια να ανταπαντησω σε..διαφορα που λεχθησαν.

Eύκολο είναι ν'απαντήσεις; :loco: :poke: :woohoo:

(φτου, η απίστευτη ξενέρα! :lol: )
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Asterion
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Asterion » Παρ 01 Αύγ 2008, 09:52

Αφού λοιπόν είναι γνώμες όλα αυτά, και πάντοτε σέβομαι τις γνώμες που διατυπώνονται ελεύθερα, επειδή αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα του εκπέμποντος, θα προχωρήσω. Προσοχή στην χρήση των προθέσεων. Μην μεταστραφεί το "προ"με το "υπο".Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μελλοντικά. Οφειλα οπωσδήποτε να ευχαριστήσω,. Κά;ποιος κάποτε είπε: "ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάτο"!
Αστερίων
Άβαταρ μέλους
Pet_Detective
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Pet_Detective » Παρ 01 Αύγ 2008, 10:00

Αργοναύτες έγραψε:Αφού λοιπόν είναι γνώμες όλα αυτά, και πάντοτε σέβομαι τις γνώμες που διατυπώνονται ελεύθερα, επειδή αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα του εκπέμποντος, θα προχωρήσω. Προσοχή στην χρήση των προθέσεων. Μην μεταστραφεί το "προ"με το "υπο".Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μελλοντικά. Οφειλα οπωσδήποτε να ευχαριστήσω,. Κά;ποιος κάποτε είπε: "ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάτο"!
Αστερίων

αρχιζω να πιστευω πως οι αργοναυτες ειναι οντως 70 ετων,διοτι μονο η γιαγια μου σηκωνεται σημερον ημερα 6.30 το πρωι.Αυτο δειχνει καποιον που γραφει στον νετ στις 8.30.Αρα..ισως να ειναι οντως πολυ γεροι η παιζει και το εξης..Να ειναι καποιος ταλαιπρωρος πλην εγωμανης σαρανταρης ο οποιος πριν την δουλεια πανω στον καφε ανοιγει το λαμπτοπ και το παιζει ομαδα-Α. Ελπιζω τουλαχιστον να μην εχει οικοδομη σειρα μετα.Ναι,θα σηκωσουμε και εναν ανδριαντα που δεν θα "υπο" τρομαρα σας.Μετα φταιω γω που λεω οτι υπαρχουν σχιζοφρενεις 40ρηδες που θελουν να κανουν τον σοφο παπουλη;Το πιο συνταρακτικο ομως ειναι οτι καποιοι τυποι εκει εξω σαν τους Αργοναυτες δλδ παιζει να μας θεωρουν τοσο ασχετους,αποχαυνομενους η ζωα που μας προβαλλουν τα οσα ως δικες τους εκτιμησεις και ακομα χειροτερα τοσο διαφορετικες απο τις δικες μας..Με λιγα λογια σκεφτηκε καποιος απο αυτου αν εχουμε βγαλει τα ιδια συμπερασματα σε πολλα θεμματα;Η αν μας θυμιζουν αλλα πραγματα απο οσα λενε ,ξεπατικωμενες και χιλιοπαιγμενες ιστοριες κ θεωριες; Ε ρε καταλοιπα να ειναι κατι που εχει ο κοσμακης!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 01 Αύγ 2008, 10:12

αρχιζω να πιστευω πως οι αργοναυτες ειναι οντως 70 ετων,διοτι μονο η γιαγια μου σηκωνεται σημερον ημερα 6.30 το πρωι.Αυτο δειχνει καποιον που γραφει στον νετ στις 8.30.Αρα..ισως να ειναι οντως πολυ γεροι η παιζει και το εξης..Να ειναι καποιος ταλαιπρωρος πλην εγωμανης σαρανταρης ο οποιος πριν την δουλεια πανω στον καφε ανοιγει το λαμπτοπ και το παιζει ομαδα-Α
Για τους 40-φεύγα που γράφουν και 3 και 4 και 5 το πρωί (σαν τα παιδιά του πειραιά ένα πράμα) τι αποφαίνεται το απολύτως (το εμπέδωσα) εγκλωβισμένο σε στεγανά μυαλουδάκι σου;
Άσε μη μου πεις, φοβάμαι την απάντηση και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να την αντέξω πρωινιάτικα που είμαι και αγουροξυπνημένη :cool:

Πάντως νιώσε καλό μου: Το αν πιστεύει κανείς ή όχι ότι είναι 70 ετών ο άνθρωπος, ΟΛΙΓΗ ΕΩΣ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΕΩΣ ΚΑΜΙΑ σημασία δεν έχει. Αλλά για να κλωθογυρίζουν κάποιοι και στην 4η σελίδα αυτού του τόπικ γύρω απ'τις ηλικίες, μάλλον δεν έχουν να πουν τίποτα επί της ουσίας. Δεν πειράζει, καλή καρδιά. Άντε γεια μας :beer:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Pet_Detective
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Pet_Detective » Παρ 01 Αύγ 2008, 10:17

ΑρΕλα έγραψε:
αρχιζω να πιστευω πως οι αργοναυτες ειναι οντως 70 ετων,διοτι μονο η γιαγια μου σηκωνεται σημερον ημερα 6.30 το πρωι.Αυτο δειχνει καποιον που γραφει στον νετ στις 8.30.Αρα..ισως να ειναι οντως πολυ γεροι η παιζει και το εξης..Να ειναι καποιος ταλαιπρωρος πλην εγωμανης σαρανταρης ο οποιος πριν την δουλεια πανω στον καφε ανοιγει το λαμπτοπ και το παιζει ομαδα-Α
Για τους 40-φεύγα που γράφουν και 3 και 4 και 5 το πρωί (σαν τα παιδιά του πειραιά ένα πράμα) τι αποφαίνεται το απολύτως (το εμπέδωσα) εγκλωβισμένο σε στεγανά μυαλουδάκι σου;
Άσε μη μου πεις, φοβάμαι την απάντηση και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να την αντέξω πρωινιάτικα που είμαι και αγουροξυπνημένη :cool:

Πάντως νιώσε καλό μου: Το αν πιστεύει κανείς ή όχι ότι είναι 70 ετών ο άνθρωπος, ΟΛΙΓΗ ΕΩΣ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΕΩΣ ΚΑΜΙΑ σημασία δεν έχει. Αλλά για να κλωθογυρίζουν κάποιοι και στην 4η σελίδα αυτού του τόπικ γύρω απ'τις ηλικίες, μάλλον δεν έχουν να πουν τίποτα επί της ουσίας. Δεν πειράζει, καλή καρδιά. Άντε γεια μας :beer:

σωστα γεια μας και καλα κρασα!

ναι δεν εχει καμια σημασια να σε δουλευει ο αλλος και να σου λεει οτι ειναι 70 ετων ενω ειναι 40 ετων γομαρος που δεν εχει ξεπερασει ακομα την κλιμακτηριο και κανει σαν παλαβος να το παιξει σοφος (εκ του ασφαλους του νετ)Εκει κολαει το σιδερο διοτι πουλαει εδω μεσα θεωριες κατω απο μια περσονα..Αλλιως οι θεωριες αυτες δεν θα ειχαν και τοσο "κυρος" κατα αυτον τοσο ,οσο και για πολυ αλλο κοσμο..Μονο γραφικο βλεπω εναν τετοιο ατομο!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 01 Αύγ 2008, 10:30

Pet_Detective έγραψε:

σωστα γεια μας και καλα κρασα!

ναι δεν εχει καμια σημασια να σε δουλευει ο αλλος και να σου λεει οτι ειναι 70 ετων ενω ειναι 40 ετων γομαρος που δεν εχει ξεπερασει ακομα την κλιμακτηριο και κανει σαν παλαβος να το παιξει σοφος (εκ του ασφαλους του νετ)Εκει κολαει το σιδερο διοτι πουλαει εδω μεσα θεωριες κατω απο μια περσονα..Αλλιως οι θεωριες αυτες δεν θα ειχαν και τοσο "κυρος" κατα αυτον τοσο ,οσο και για πολυ αλλο κοσμο..Μονο γραφικο βλεπω εναν τετοιο ατομο!

Πρώτον, δεν τα ξέρεις καλά, αλλά καλομελέτα κι έρχεται, θα τα βιώσεις κάποια στιγμή απο΄μόνος σου. Μέχρι τότε να σε πληροφορήσω ότι στα 40 ΔΕΝ ξεπερνάς την κλιμακτήριο, ίσα που πας να μπεις σ'αυτή. Είσαι δηλ. με λίγα λόγια σε προκλιμακτηριακή φάση.

Δύτερον, για την συγκεκριμένη "περσόνα", εξακολουθείς να'χεις ντιπ μαύρα μεσάνυχτα, αλλά αυτό δεν με αφορά. Και επειδή δεν κατάλαβες πως μπορείς να εκφράζεις διαστάσεις απόψεων ΧΩΡΙΣ να προσβάλλεις/θίγεις/απαξιώνεις τον απέναντί σου, θα σου πω αυτό που εμένα με αφορά: Δικαίωμά σου να πιστεύεις ό,τι γουστάρεις για το άτομο, δεν είναι όμως δικαίωμά σου να τον απαξιώνεις- και στο εξής δικαίωμα αλλά και υποχρέωσή μου θα'ναι, να λογοκρίνω κάθε φράση σου που θα χαρακτηρίζει τον άνθρωπο με τόνο απαξιωτικό. . Σύμφωνα με τον κανονισμό μας αυτό όχι μόνο ενδείκνυται, αλλά επιβάλλεται κι όλας. Δεν σου είπε κανείς να δεχτείς/εκτιμήσεις τη συγκεκριμένη "περσόνα" όπως την αναφέρεις, οφείλεις όμως να της αποδίδεις τον στοιχειώδη σεβασμό που επαναλαμβάνω δεν έχει ή δεν πρέπει να'χει καμία σχέση με την αποδοχή σου.

Θενξ :cool:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Asterion
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Asterion » Παρ 01 Αύγ 2008, 14:01

Υψηλό επίπεδο ενδιαφερόντων εχει σαν αποτέλεσμα ανάλογο αίσθημα του αστείου. Το κόλλημα δείχνει απαραίτητα ατομο ανασφαλές με έντονα υπαρξιακά προβλήματα που αρέσκεται σε δημιουργία φανταστικών επινοήσεων, και αφού το 08.30 το θεωρεί νωρίς, δεν εργάζεται αρά είναι συντηρούμενος (υπάρχουν πολλές κατηγορίες........... συντηρούμενων και........συντηρητών), ώς εκ τούτου έχει και κάποια ίχνη τύψεων θα έλεγα. Το βέβαιο είναι ένα η......ρηχοπατιά πάει πολύ μακριά στους εκ γενετής αρνητικούς και πλέον αυτού έχει απόλυτη σχέση με τους Αμπορίτζινες της Αυστραλίας και το έξυπνο όπλο που λέγεται Μπούμεραγκ. Αν δεν φυλαχθείς, μετά την εκτόξευσή του (αν δεν χτυπήσει τον στόχο όπως εν προκειμένω) το έφαγες στο κεφάλι. Ενδεχομένως βέβαια αν το χτύπημα δεν είναι κάιραιο να προκύψει κάτι ωφέλιμο. ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!!!!!!!
Τι λές και εσύ Αρέλα που δέχεσαι να κάθεσαι να σε δουλέυουμε σαν μαζοχίστρια!!!!
Αστερίων
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 01 Αύγ 2008, 14:03

Οσα καταλαβα απο οσα ειπες ηταν ωραια. καπου σε εχασα ομως.
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Παρ 01 Αύγ 2008, 19:07

Είναι 70 ετών ο άνθρωπος και τυγχάνει να τον έχω γνωρίσει προσωπικά (αυτά όμως στην εξέλιξη).

ΚΥΡΙΕ ΖΕΟ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ
Άβαταρ μέλους
Asterion
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Asterion » Σάβ 02 Αύγ 2008, 12:04

Το πρωί έστειλα ένα μήνυμα. Τι έγινε χάθηκε; Μήπως κάποιος ηγλεκτρονικός Δαίμων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 02 Αύγ 2008, 12:27

Αυτό εδώ πάνω δεν λες?
http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 705#p57705
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Asterion
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Asterion » Σάβ 02 Αύγ 2008, 12:33

Δεν το βλέπω πουθενά αλλά δεν πειράζει.
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Σάβ 02 Αύγ 2008, 12:54

Θεωρώ το κείμενο του Πετ, απαράδεκτο και θα ήθελα την διαγραφή του. Επίσης θα ήθελα την διαγραφή ή την μεταφορά των απαντήσεών μας σε άλλο νήμα, γιατί κάποιοι μπαίνουμε σε αυτές τις σελίδες με πραγματικό ενδιαφέρον και όχι για να κοροϊδέψουμε άτομα ή καταστάσεις.
Όσο για το Ολύμπιον, είμαι κι εγώ μέλος και καλό θα είναι ό,τι έχεις να πεις που αφορά εκείνον τον ιστότοπο να τα πεις εκεί.
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 02 Αύγ 2008, 13:27

Πνεύμα Φωτιάς έγραψε:Θεωρώ το κείμενο του Πετ, απαράδεκτο και θα ήθελα την διαγραφή του. Επίσης θα ήθελα την διαγραφή ή την μεταφορά των απαντήσεών μας σε άλλο νήμα, γιατί κάποιοι μπαίνουμε σε αυτές τις σελίδες με πραγματικό ενδιαφέρον και όχι για να κοροϊδέψουμε άτομα ή καταστάσεις.
Όσο για το Ολύμπιον, είμαι κι εγώ μέλος και καλό θα είναι ό,τι έχεις να πεις που αφορά εκείνον τον ιστότοπο να τα πεις εκεί.
Έχεις δίκιο, αλλά όχι, δε θα μεταφέρουμε τα δικά μας σε άλλο τόπικ.
Διέσπασα και μετέφερα εκεί που είναι η θέση τους, στα ΔΙΑΣΠΑΣΘΕΝΤΑ ποστς ΕΚΤΟΣ θέματος ή επί προσωπικού ή τρολς δηλαδή, τα τελευταία απαράδεκτα που αναρτήθηκαν σ'αυτό το τόπικ. Και συνεχίζουμε κανονικά. :thumb:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Σάβ 02 Αύγ 2008, 13:29

Ευχαριστώ :rose: :rose:
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
Asterion
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Asterion » Σάβ 02 Αύγ 2008, 18:01

Θα ήθελα εδώ να γράψω για την γενιά μου της δεκαετίας του 1930. Μια γενιά με την σημερινή ορολογία « Ζιπαρισμένη» και πολύ στρεσαρισμένη. Μια γενιά που έφαγε στα μούτρα 3 σοβαρούς πολέμους (Β΄ΠΠ, Εμφύλιο- Συμμοριτοπόλεμο και Κορέας). Μια γενιά που όταν μεγάλωνε οι μανάδες τους μαγείρευαν με κάρβουνα ή γκαζιέρες και φύλαγαν τα τρόφιμα στο φανάρι. Σήμερα έχουν να αντιμετωπίσουν τους φούρνους μικροκυμάτων και τα ηλεκτρικά ψυγεία. Την γενιά που η μεγίστη διασκέδαση ήταν «ο σινεμάς» όπου υπήρχε. Το θέατρο για όσους μπορούσαν και το λιώσιμο παπουτσιών στην βόλτα όταν δεν έβρεχε. Το Καλοκαίρι δουλειά. Ορεξη για διάβασμα τεράστια. Βιβλία όμως;;;; Δεν μπορείτε να φαντασθείτε με την σημερινή πανδαισία εκδόσεων τι σήμαινε να βγαίνει μια εφημερίδα με ενάμισυ φίλο ελλείψη χαρτιού., να γράφεις με πέννα στο τετράδιο και να απλώνει το μελάνι.
Αρχίσαμε με τα διπλάνα (Αεροπλάνα) που βλέπαμε μικροί και φθάσαμε να ταξιδεύουμε στην Σελήνη ΄Αρη και αλλαχού.
Στα τέλη της δεκαετίας του 1950 οι πολύ ευκατάστατοι νεαροί είχαν….. ποδήλατο!!!!!! Σήμερα;;;
Αλάνες γειτονιές, σπιτόπουλα……Που είναι ; Σχέσεις των δύο φύλων……Ονειρο απατηλό. Τώρα η θάλασσα έγινε γιαούρτι και που…..κουτάλι για να φάμε ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!!!!
Η τεχνολογία εκτινάχθηκε σε ύψη αόρατα με γυμνό οφθαλμό που λένε. Τηλεοράσεις στερεοφωνικά μέσα στο σπίτι . Μουσική πανδαισία και πανδαισία εικόνων και χρωμάτων . Κατακλυσμός δεδομένων και πληροφοριών. Οποιος ήθελε να μείνει πίσω έμεινε. Ισως έκανε πολύ-πολύ καλά. Τουλάχιστον για την ψυχική του ηρεμία. Οσοι από εμάς προχώρησαν ή μάλλον προσχώρησαν ….και αυτοί για την ψυχική τους ηρεμία το έκαναν.
Μην φαντασθείτε ότι όλα αυτά δεν είχαν αντίκτυπο στον ψυχικό μας κόσμο. Πολλοί οι σαλταρισμένοι. Αμ οι φρικαλεότητες που τρώμε; Είχα αναφέρει στην αρχή το φανάρι. Εκεί τα τρόφιμα διατηρόντουσαν. Τώρα στο ψυγεί ο και χαλάνε. Πόσο θα αντέξουμε ακόμα;
Είχαμε όμως και κάποια σημαντικά πράγματα στην σφαίρα του ανέφικτου. Είχαμε τους προδρόμους των Indigo. Πόσες ταμπέλες κολλήθηκαν σε ανθρώπους ΙΔΙΟΡΥΘΜΟΥΣ που δεν τους καταλάβαιναν οι συνάνθρωποί τους.
Είχαμε την έξαρση της κοσμοθεωρίας του κουμμουνισμού. Εχουμε τώρα τον βραχνά της τρομοκρατίας και της παγκοσμιοποίησης. Η έναρξη της απαρχής μιάς ιδιότυπης σκλαβιάς. Η γενιά μας συμπιεσμένη μεταξύ των μεγάλων και των μικρών, έρμαιο του καταναλωτισμού. Εχει μετατραπεί σε …..τροφοδότη λογαριασμό. Θα βιώσουμε θέλουμε δεν θέλουμε,ένα είδος που εξέλειπε. Την κοινή ζωή οικογενειών λόγω οικονομικής δυσπραγίας.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 04 Αύγ 2008, 11:56

Οι εξυπνάδες του Πετ Σπάι και τα άσχετα που ακολούθησαν γιατί συμπαρασύρθηκαν τα παιδιά απ'τον "κύριο" Πετ Σπάι, διασπάστηκαν και μεταφέρθηκαν στα άσχετα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 037#p58037

Προειδοποιείται ο Πετ Σπάι ότι δε θα καθόμαστε να κάνουμε αυτή τη δουλειά.
Αν συνεχίσει να βάζει απαξίες και ηλιθιότητες που μπαχαλεύουν τα τόπικς θα ξαναφάει warn.

Αστερίων:

Κατ'αρχάς πεεριττό να σου πω ότι με συγκίνησες με τη φράση περί θάλασσας... Ο πατέρας μου (καμιά 10ριά χρόνια μεγαλύτερός σου) έλεγε "Τώρα που έγινε η θάλασσα γιαούρτι, χαθήκαν τα κουτάλια!" :crybaby:

Κατά δεύτερον είσαι συνομήλικος (στον πόντο δηλαδή, το '35 κι εκείνη) της μητέρας μου και όσα σωστά/σοφά λες εδώ τα'χω ήδη προσλάβει και ως εικόνες ακόμα από εκείνη... Είναι μια πολύ σωστή-δυνατή-και χρήσιμη διαδρομή αυτή που ανοίγεις, την οποία θα καλούσα/παρότρυνα όλα τα παιδιά που οι μανάδες τους δεν είναι στη γενιά της μάνας μου αλλά στη γενιά τη δικιά μου, να ρωτήσουν και τις ίδιες τι έχουν προσλάβει απ'τους δικούς τους γονείς (δηλαδή τις γιαγιάδες ή τους παππούδες σας). Τότε θα ανοιχτεί μπροστά τους ο κόσμος του 30-40 πολύ γλαφυρότερα ίσως και πάντως με διαφορετικές οπτικές γωνίες απ'όσο θα μπορούσαν να μας τον δώσουν τα βιβλία της νεότερης ελληνικής ιστορίας που καταγράφουν απλά τα γεγονότα- όχι τα συναισθήματα και τα βιώματα αυτών των ανθρώπων.
Εξαίρετο το κατατεθέν σου αυτό Αστερίων. :worship: :rose:

ΥΓ- Επειδή ανέφερες και τα παιδιά Ιντιγκο φίλτατε, ενημερώνω ότι έχουμε προ πολλού ανοίξει σχετικό νήμα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=7&t=874
Όταν θα βρεις το χρόνο και την διάθεση να το ξεφυλλίσεις, ίσως θελήσεις να βάλεις και την δική σου οπτική σ'αυτό, που θα είναι σίγουρα χρήσιμη και μπορεί να δώσει νέες διαστάσεις.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Pet_Detective
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Pet_Detective » Δευ 04 Αύγ 2008, 21:17

ΑρΕλα έγραψε:Οι εξυπνάδες του Πετ Σπάι και τα άσχετα που ακολούθησαν γιατί συμπαρασύρθηκαν τα παιδιά απ'τον "κύριο" Πετ Σπάι, διασπάστηκαν και μεταφέρθηκαν στα άσχετα εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 037#p58037

Προειδοποιείται ο Πετ Σπάι ότι δε θα καθόμαστε να κάνουμε αυτή τη δουλειά.
Αν συνεχίσει να βάζει απαξίες και ηλιθιότητες που μπαχαλεύουν τα τόπικς θα ξαναφάει warn

Δεν θα σχολιασω του Αστεριων(μα ειναι δυνατο να επελεξες αυτο το νικ;ειναι ο ηρωας του μυθιστορηματος μου τσ τσ τσ)
γιατι γενικα δεν θα ασχοληθω με τις εμπειριες ενος υπερηλικα καθως βαριεμαι..αν ειναι υπερηλικας.

Παντα για του λογου το αληθες δεν συμπαρασυρθηκε κανενας απο μενα ,δεν απευθυνομαι σε αλλα παιδια και αν καποιος το εκανε ,το εκανε νομιζω γιατι του βγηκε.Εσυ με το παραπανω τους επανατιθασευεις και ειναι σαν να τους λες να μην ακολουθησουν αυτην την πορεια..
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 05 Αύγ 2008, 09:55

Εσυ με το παραπανω τους επανατιθασευεις και ειναι σαν να τους λες να μην ακολουθησουν αυτην την πορεια..
Δεν χρειάζεται να τους το πω εγώ. Είναι αρκετά μεγάλα παιδιά για να το καταλάβουν από μόνοι τους. Στις εξαιρετικά απαξιωτικές, προσβλητικές και ανάξιες προσεγγίσεις της αφεντιάς σου, δεν επιχειρώ "επανατιθάσευση" όπως τη λες. Τις απορρίπτω ως μη αποδεκτές όπως θα έκανα σε οποιοδήποτε μέλος που θα έκανε το ίδιο προς οποιοδήποτε άλλο μέλος.
Δεν θα σχολιασω του Αστεριων(μα ειναι δυνατο να επελεξες αυτο το νικ;ειναι ο ηρωας του μυθιστορηματος μου τσ τσ τσ)
Οι παρενθετικοί σχολιασμοί θα υποθέσω πως δεν πιάνονται σ'αυτή τη δηλωσάρα :shock:
Σκέψου να σχολίαζες κι όλας. :loco:
Μπάι δε γουέι, μια και γράφεις και μυθιστόρημα με ομώνυμο ήρωα, καλό θα'ναι να ξέρεις να κλίνεις και το όνομα : ο Αστερίων στη γενική είναι "του Αστερίωνα" στη δημοτική, "του Αστερίωνος στην καθαρεύουσα, πάντως δεν είναι "του Αστερίων". :wink:

Κατά τα λοιπά, φιλική και εύλογη παρότρυνση.
Μην ασχολείσαι με τόπικς που δεν σε αφορούν/ενδιαφέρουν. Εχουμε γύρω στα 37000 εδώ μέσα ζωή να'χουμε. ΚΑΠΟΙΟ θα βρεθεί που να'ναι της αρεσκείας σου αρκετά ώστε να μην το μπαχαλέψεις. (Όχι, δεν προσβλέπω στο να το εμπλουτίσεις με γόνιμο διάλογο. Είπαμε, τέρμα οι αυταπάτες. Το να μην το μπαχαλέψεις μου αρκεί. :loco: )
Ευχαριστώ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Asterion
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Asterion » Τρί 05 Αύγ 2008, 13:24

Προς Σταυραετό
συγνώμην για την καθυστέρηση της απάντησή μας μέχρι τώρα αλλά μας είχε διαφύγει.
Το πρώτο σου σκέλος αν ισχύει για κάμποσα χρόνια πριν (Βόλος) ναί ήταν η έναρξη όπου υπήρχε κάπιοιος ομόλογός μου και αν θυμάμαι καλά έβαζε και το πρόθεμα του Βόλου στην υπογραφή. Τότε υπήρχε κάποια διαμάχη με το διαβόητο Καραγεωργίου, διάσημο για τις αρλούμπες του που δεν τον αντέξαμε.
Το δεύτερο σκέλος είναι αν πιστεύουμε στην επανΕλλήνιαη. Μα.....μόνον σε αυτό πιστεύουμε και προσπαθούμε δια της ενημέρωσης- αφύπνισης.
να είσαι καλά
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”