Τιτανες? Γιγαντες? Νεφελίμ? Τι?
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: Τιτανες? Νεφελίμ? Τι?
Γωγ Μαγώγ σε σχέση με τον Αλέξανδρο.
1. Στον Ψευδοκαλλισθένη
2. Στο Κοράνι στη Σούρα Το σπήλαιο χωρίς αναφορά στο όνομα Αλέξανδρος αλλά αναφέρει κάποιον δικέρατο. Ο Αλέξανδρος είχε κέρατα Κριαριού στην περικεφαλαία ίσως σημαίνει εξ ίσου ανάπτυξη αριστερού και δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλου.
3. Ευαγγέλια του Ιωάννη κατά Χριστόν Σαλός.
4.Αναφορές στο κλείσιμο των πυλών από το Διόνυσο. Πρόσφατη εκπομπή του Κώδικα Μυστηρίων.
Ο Άγιος Χριστόφορος ο κυνοκέφαλος Γένος Μαλτσέχ
Ανούβης γένος Μαλτσέχ επίσης.
Μορφές που συναντάμε σε πολλούς πολιτισμούς απαράλλαχτες.
1. Στον Ψευδοκαλλισθένη
2. Στο Κοράνι στη Σούρα Το σπήλαιο χωρίς αναφορά στο όνομα Αλέξανδρος αλλά αναφέρει κάποιον δικέρατο. Ο Αλέξανδρος είχε κέρατα Κριαριού στην περικεφαλαία ίσως σημαίνει εξ ίσου ανάπτυξη αριστερού και δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλου.
3. Ευαγγέλια του Ιωάννη κατά Χριστόν Σαλός.
4.Αναφορές στο κλείσιμο των πυλών από το Διόνυσο. Πρόσφατη εκπομπή του Κώδικα Μυστηρίων.
Ο Άγιος Χριστόφορος ο κυνοκέφαλος Γένος Μαλτσέχ
Ανούβης γένος Μαλτσέχ επίσης.
Μορφές που συναντάμε σε πολλούς πολιτισμούς απαράλλαχτες.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- BRS
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: B★RS
- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Ας πάμε να δούμε τα 17 γένη των Νεφελίμ και τα χαρακτηριστικά τους.
Κρόνιον Γένος: Το γένος των ανθρωπόμορφων Νεφελίμ από το οποίο γεννήθηκε το γένος των Ελλήνων. Οι Ολύμπιοι “θεοί” ήταν οι πλέον φιλάνθρωποι από αυτούς!
Γένος Βαλάχ: Πλάσματα με σώμα ανθρώπου και κεφάλι τράγου, Βασιλιάς τους ο Βάαλ.
Γένος Μαλτσέχ: Σώμα ανθρώπου και κεφάλι λύκου η τσακαλιού, Βασιλιάς του ο Βελιαλ.
Γενος Ναρούντχ: Σώμα ανθρώπου κεφάλι και πόδια τράγου.
Γενος Ρεβάχ: Σώμα αλόγου έως την μέση και από εκεί και πάνω σώμα ανθρώπου (κένταυροι)
Γενος Καχρέχ: Σώμα ανθρώπου και κεφάλι ταύρου.
Γένος Σλάβεχ: Κόκκινο σώμα ανθρώπινου σχήματος και κεφάλι με οστέινες περιπτύξεις πίσω και μαύρα κέρατα εμπρός.
Γένος Ντουσβέχ: Οι γνωστοί σε όλους μας κύκλωπες.
Γένος Λοσντβέχ : Ανθρώπινο σώμα και κεφάλι αιλουροειδούς (συνήθως γάτας)
Γένος Σαχέρνεχ: Σώμα ανθρώπου και κεφάλι πουλιού.
Γένος Λαχμέχ: Σώμα αιλουροειδούς με φτερά και κεφάλι πουλιού.
Γενος Καχσνάχ: Σώμα ανθρώπου και κεφάλι ερπετού.
Γενος Μασχραβέχ: Σωμα ταύρου με φτερά και κεφάλι ανθρώπου.
Γενος Ζασχραντέν: Οι γνωστοί Εκατόγχειρες από την Ελληνική Μυθολογία.
Γενος Μπαχομέχ: Ανθρωπόμορφες Νυχτερίδες
Γενος Κασραμπάχ: Ακέφαλα πλάσματα με τα όργανα του κεφαλιού τους να βρίσκονται στο στήθος τους.
Γενος Βασρανέχ: Οι γνωστοί κλώνοι που παράγονται σε υπόγεια η και υποθαλάσσια βιοεργαστήρια.
Η Χίμαιρα η Μέδουσα αλλά και Έχιδνα ήταν κάποιες εξέχουσες μορφές των Νεφελίμ! Φυσικά πολλοί αναγνώστες συνεχίζουν να πιστεύουν ότι όλα αυτά τα πλάσματα αποτελούν προϊόντα μυθοπλασίας.
Κρόνιον Γένος: Το γένος των ανθρωπόμορφων Νεφελίμ από το οποίο γεννήθηκε το γένος των Ελλήνων. Οι Ολύμπιοι “θεοί” ήταν οι πλέον φιλάνθρωποι από αυτούς!
Γένος Βαλάχ: Πλάσματα με σώμα ανθρώπου και κεφάλι τράγου, Βασιλιάς τους ο Βάαλ.
Γένος Μαλτσέχ: Σώμα ανθρώπου και κεφάλι λύκου η τσακαλιού, Βασιλιάς του ο Βελιαλ.
Γενος Ναρούντχ: Σώμα ανθρώπου κεφάλι και πόδια τράγου.
Γενος Ρεβάχ: Σώμα αλόγου έως την μέση και από εκεί και πάνω σώμα ανθρώπου (κένταυροι)
Γενος Καχρέχ: Σώμα ανθρώπου και κεφάλι ταύρου.
Γένος Σλάβεχ: Κόκκινο σώμα ανθρώπινου σχήματος και κεφάλι με οστέινες περιπτύξεις πίσω και μαύρα κέρατα εμπρός.
Γένος Ντουσβέχ: Οι γνωστοί σε όλους μας κύκλωπες.
Γένος Λοσντβέχ : Ανθρώπινο σώμα και κεφάλι αιλουροειδούς (συνήθως γάτας)
Γένος Σαχέρνεχ: Σώμα ανθρώπου και κεφάλι πουλιού.
Γένος Λαχμέχ: Σώμα αιλουροειδούς με φτερά και κεφάλι πουλιού.
Γενος Καχσνάχ: Σώμα ανθρώπου και κεφάλι ερπετού.
Γενος Μασχραβέχ: Σωμα ταύρου με φτερά και κεφάλι ανθρώπου.
Γενος Ζασχραντέν: Οι γνωστοί Εκατόγχειρες από την Ελληνική Μυθολογία.
Γενος Μπαχομέχ: Ανθρωπόμορφες Νυχτερίδες
Γενος Κασραμπάχ: Ακέφαλα πλάσματα με τα όργανα του κεφαλιού τους να βρίσκονται στο στήθος τους.
Γενος Βασρανέχ: Οι γνωστοί κλώνοι που παράγονται σε υπόγεια η και υποθαλάσσια βιοεργαστήρια.
Η Χίμαιρα η Μέδουσα αλλά και Έχιδνα ήταν κάποιες εξέχουσες μορφές των Νεφελίμ! Φυσικά πολλοί αναγνώστες συνεχίζουν να πιστεύουν ότι όλα αυτά τα πλάσματα αποτελούν προϊόντα μυθοπλασίας.
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 6 φορές
- Έλαβε Likes: 61 φορές
- BRS
Μπορώ να μπω στην διαδικασία, και να αναφέρω του τίτλους των βιβλίων! Μα είμαι σίγουρος ότι ακόμα και αυτή η πληροφορία, δεν θα είναι ικανή να απομακρύνει τους ενδοιασμούς σου, πόσο μάλλον της αμφιβολίες σου, ότι όλα όσα έχουν γραφτεί σε αυτό το νήμα είναι αναληθή. .Two-Spirited έγραψε:η ερωτηση μου ειναι που αναφερονται τα παραπανω ονοματα.
Αναφορές των Νεφελίμ, αλλά ότι αφορά τα γένη τους, γίνονται στο Βιβλίο του Ενώχ, στα Βιβλία των Γιγάντων, όπως και στο Βιβλίο των Ιωβηλαίων, με τελευταία τα Χάλκινα Βιβλία.
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Οι ενδοιασμοι ειναι φυσιολογικοι. Απλα οταν ακους συγκεκριμένα ονοματα ειναι λογικο να αναρωτιέσαι απο που προεκυψαν. Πχ γιατί δεν τους λενε με τα μυθικα τους ονοματα αλλα μαλτσεχ κλπ
-
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Αφού είναι στα βιβλία που ανεφερε ο Βασίλης, σίγουρα τα ονόματα είναι εβραϊκής κοπής...Two-Spirited έγραψε:Οι ενδοιασμοι ειναι φυσιολογικοι. Απλα οταν ακους συγκεκριμένα ονοματα ειναι λογικο να αναρωτιέσαι απο που προεκυψαν. Πχ γιατί δεν τους λενε με τα μυθικα τους ονοματα αλλα μαλτσεχ κλπ
Τώρα γιατί ο τότε "μπαχομέχ" κατά τα λεγόμενα ακόμα και του Λιακο, αρθρώνεται
ως "μπαΦομέΤ" απ'τους αμερικάνους, είναι άλλο θέμα...
Εκτός αν είναι άλλο το "μπαχομέχ" κι άλλο ο μπαφομέτ...
O baphomet κατά το αμερικανικότερον (και μασονικότερον)
συνδέεται και παρουσιάζεται ως ο δικός μας αρχαιοελληνικός Παν
επειδή έχει κέρατα και οπλές. Όμως ο Πάνας ο δικός μας ΔΕΝ
είχε μαστούς, πράγμα που έχει αυτό το τραγόμορφο... που σήμερα
προβάλλεται και ως "σημαία" για να "φυσιολογικοποιηθεί" ο τρανσεξουαλισμός
αν είναι μισός δηλαδή, όπως παίζει με τη Μισέλ/Μιχάλη του μπάμια.
(μην αρχίσεις Φώτη σχολιασμούς βασισμένος στην τελευταία μου φράση και ξεφύγουμε,
αν θες να σχολιάσεις ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ, πας στο σχετικό νήμα)
Τελικά αυτά τα βιβλία, θα ήθελα να τα διαβάσω όλα.
Αν βρει κάποιος (όσα ή όποιο βρει) σε pdf στο νετ, ας μας ρίξει
ένα λινκ εδώ παρακαλώ.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _Divine_Sinner_
- Επίτιμος
Οχι εξ αλλου συμφωνω μαζι σου. Δεν ειμαστε φυσιολογικοι. Απλα καλύτεροι. Τωρα για την μισελ δεν νομιζω να ειδε κανεις τα τετοια της να ξερει σιγουρα. Βtw μισελ ειναι και ανδρικο ονομα. Ηξερα εναν μαυρο με τον οποιο μαζι μοιραζα εντυπα που ειχε το ιδιο ονομα.
BRS Ενδιαφέροντα τα όσα λες. Τα αντιμετωπιζω με ανοιχτο μυαλο να ξερεις.
Αν ειχα αρνητικη προαιρεση δεν θα εγραφα εδω απλα θα απείχα.
BRS Ενδιαφέροντα τα όσα λες. Τα αντιμετωπιζω με ανοιχτο μυαλο να ξερεις.
Αν ειχα αρνητικη προαιρεση δεν θα εγραφα εδω απλα θα απείχα.
-
- BRS
Γλυκεία μας Βασούλα, εντυπωσιάζομαι από της γνώσεις σου, ξέρεις πολύ καλυτέρα το πλάσμα που πολεμάς με τόσο θάρρος! Θέλω να πω, η καλυτέρα να προσθέσω, ότι το γένος Μπαχομέχ, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Μπαφομέτ. Κυρίως γιατί (τουλάχιστον από όσα γνωρίζω) είναι μια ακόμα παραλλαγή του Βάαλ, μιας και εκείνος πέρα από τα στήθη, έχει την συγκεκριμένη μορφή! Ωστόσο, περί τραγόμορφων, μπορούμε να μιλάμε με της ώρες, μιας και η παρακάτω εικόνα, δείχνει τα ονόματα των σκοτεινών αρχόντων, που εξουσιάζουν τον πλανήτη γη, και την πλειοψηφία των κατοίκων του. SAMAEL (Σατανάς) LILITH (Λίλιθ)
Όσο για τα βιβλία θα κάνω ότι μπορώ να βρω κάποια αποσπάσματα!
Όσο για τα βιβλία θα κάνω ότι μπορώ να βρω κάποια αποσπάσματα!
- ArELa
- Founder-Administrator
Eυχαριστώ γι'αυτή τη διευκρίνιση. Για μαλτσέχ λένε οι ξένοι... για μπαχομέχ δεν έχω ακούσει από κανέναν πλην των Ελλήνων, γι'αυτό το συνέδεα. Μόλις έκανα και google search και πάλι τίποτα δε βρήκα αν το γράψωBRS έγραψε:Θέλω να πω, η καλυτέρα να προσθέσω, ότι το γένος Μπαχομέχ, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Μπαφομέτ.
αγγλιστί... Ελληνιστί, φυσικά μου βγάζει...
Κατά τα λοιπά συμφωνώ απολυτως με αυτά που παραθέτεις εδώ!
ΥΓ:
Φώτη ζήτησα κάτι, κοινώς shut the hell up σ'αυτό το νήμα, δεν την πάλεψες.
Δε θα απαντήσω. Χαιρέτα μας και πάψε να κουτσουλάς σ'όλα τα νήματα μ'αυτό που για σένα
είναι σημαντικότερο κι απ'την ίδια τη ζωη, δε θα τραβήξεις την προσοχή στο θέμα σου έτσι,
απεναντίας απωθεί την προσοχή αυτό που κάνεις- κανείς από μας δεν αναπνέει, τρώει, πίνει
και λειτουργεί γενικότερα εστιάζοντας μόνο στο LGBT έλεος δηλαδή!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dihnekhs
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: DIHNEKHS
- Έλαβε Likes: 7 φορές
ArELa έγραψε:- κανείς από μας δεν αναπνέει, τρώει, πίνει
και λειτουργεί γενικότερα εστιάζοντας μόνο στο LGBT έλεος δηλαδή!
- ArELa
- Founder-Administrator
Εγώ παίδες είδα αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=beF-e2FUYAk
και χτύπησα ένα ανεύρισμα έτσι για να'χω...
Μιλάει για μια ομάδα στρατιωτών στο Αφγανιστάν, που τους εμφανίστηκε
ένας γίγαντας του κερατά 12 έως 15 ποδών, από σπηλιά σε κακοτράχαλο
βουνό και αφού καθάρισε έναν δικό τους, του έριξαν στο κεφάλι και τον σκότωσαν...
Στο τέλος, μιλάει ο Τζορτζ Νόρι...
https://www.youtube.com/watch?v=beF-e2FUYAk
και χτύπησα ένα ανεύρισμα έτσι για να'χω...
Μιλάει για μια ομάδα στρατιωτών στο Αφγανιστάν, που τους εμφανίστηκε
ένας γίγαντας του κερατά 12 έως 15 ποδών, από σπηλιά σε κακοτράχαλο
βουνό και αφού καθάρισε έναν δικό τους, του έριξαν στο κεφάλι και τον σκότωσαν...
Στο τέλος, μιλάει ο Τζορτζ Νόρι...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Aquila
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 212 φορές
- Έλαβε Likes: 460 φορές
Re: Τιτανες? Γίγαντες? Νεφελίμ? Τι?
Η περίπτωση αυτή είναι γνωστή στον ερευνητικό χώρο ως "The Kandahar Giant Incident".
Κατά την γνώμη μου πρόκειται για αληθινή ιστορία, και αυτά που έζησαν οι πεζοναύτες εκεί επίσης αληθινά.
Όταν είχα διαβάσει γι'αυτό το περιστατικό, το μυαλό μου πήγε αμέσως και στις υπόλοιπες μαρτυρίες από το Αφγανιστάν, για τα απίστευτα ευρήματα των ορεινών σπηλαίων.
Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση στο περιστατικό του Kandahar (πέρα από την θέαση του ίδιου του γίγαντα), είναι ο τρόπος συγκάλυψης του γεγονότος μετά.
Οι πεζοναύτες υποχρεώθηκαν μετά να ξαναγράψουν τις αναφορές τους (προφανώς οι πρώτες δεν άρεσαν).
Τους κατασχέθηκαν οι κάμερες καταγραφής που όλοι έφεραν επάνω στα κράνη, και υπέγραψαν συμφωνητικά σιωπής!
Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και την δεκαετία του '50, όταν πάλι ο στρατός είχε ανακαλύψει μια σαρκοφάγο με το σώμα ενός γίγαντα μέσα.
Όπως επίσης πολύ γνωστή είναι και η περίπτωση της διμοιρίας πεζοναυτών που ανακάλυψαν πανάρχαιο Βιμάνα σε σπηλιά του Αφγανιστάν, το οποίο μάλιστα λένε ότι συσχετίζεται με τα αρχαία χειρόγραφα και σχεδιαγράμματα που ανακαλύφθηκαν στο Θιβέτ κι έδειχναν συστήματα αντιβαρυτικής προώθησης και διαπλανητικά ταξίδια !
Για μένα όλα αυτά ενισχύουν το γεγονός, ότι ο πόλεμος του Αφγανιστάν, κρύβει βαθύτερη ατζέντα (απ'αυτής της επίσημης δήθεν καταπολέμησης της τρομοκρατίας).
Και συγκαταλλέγεται κι αυτός μαζί με τους πολεμους, των οποίων τα αληθινά αίτια δεν θα μάθουμε ποτέ.
Κατά την γνώμη μου πρόκειται για αληθινή ιστορία, και αυτά που έζησαν οι πεζοναύτες εκεί επίσης αληθινά.
Όταν είχα διαβάσει γι'αυτό το περιστατικό, το μυαλό μου πήγε αμέσως και στις υπόλοιπες μαρτυρίες από το Αφγανιστάν, για τα απίστευτα ευρήματα των ορεινών σπηλαίων.
Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση στο περιστατικό του Kandahar (πέρα από την θέαση του ίδιου του γίγαντα), είναι ο τρόπος συγκάλυψης του γεγονότος μετά.
Οι πεζοναύτες υποχρεώθηκαν μετά να ξαναγράψουν τις αναφορές τους (προφανώς οι πρώτες δεν άρεσαν).
Τους κατασχέθηκαν οι κάμερες καταγραφής που όλοι έφεραν επάνω στα κράνη, και υπέγραψαν συμφωνητικά σιωπής!
Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και την δεκαετία του '50, όταν πάλι ο στρατός είχε ανακαλύψει μια σαρκοφάγο με το σώμα ενός γίγαντα μέσα.
Όπως επίσης πολύ γνωστή είναι και η περίπτωση της διμοιρίας πεζοναυτών που ανακάλυψαν πανάρχαιο Βιμάνα σε σπηλιά του Αφγανιστάν, το οποίο μάλιστα λένε ότι συσχετίζεται με τα αρχαία χειρόγραφα και σχεδιαγράμματα που ανακαλύφθηκαν στο Θιβέτ κι έδειχναν συστήματα αντιβαρυτικής προώθησης και διαπλανητικά ταξίδια !
Για μένα όλα αυτά ενισχύουν το γεγονός, ότι ο πόλεμος του Αφγανιστάν, κρύβει βαθύτερη ατζέντα (απ'αυτής της επίσημης δήθεν καταπολέμησης της τρομοκρατίας).
Και συγκαταλλέγεται κι αυτός μαζί με τους πολεμους, των οποίων τα αληθινά αίτια δεν θα μάθουμε ποτέ.
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
- ArELa
- Founder-Administrator
Στο ίδιο συμβάν αναφερόταν το βίντεο. Ο πεζοναύτης τα αφηγήθηκε με αλλοιωμένη
τη φωνή και ψηφιακή κάλυψη. Ήταν πολύ διαφωτιστικά αυτά που έγραψες Γιάννη.
Για μένα τουλάχιστον... Μου κάνουν λίγο τρομακτικά, αλλά και συναρπαστικά συνάμα...
Σα να ανοίγει σελίδες ο κόσμος μπροστά στα μάτια μου, και να μπορώ
(επιτέλους) να τις διαβάζω...
Σε ευχαριστώ
τη φωνή και ψηφιακή κάλυψη. Ήταν πολύ διαφωτιστικά αυτά που έγραψες Γιάννη.
Για μένα τουλάχιστον... Μου κάνουν λίγο τρομακτικά, αλλά και συναρπαστικά συνάμα...
Σα να ανοίγει σελίδες ο κόσμος μπροστά στα μάτια μου, και να μπορώ
(επιτέλους) να τις διαβάζω...
Σε ευχαριστώ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Η ύπαρξη των γιγαντων/τιτανων είναι γεγονός .Τα ευρήματα, οι σκελετοι δηλαδή, είναι διάσπαρτοι σε όλη την υφήλιο σε περιόδους δεκαδων εκ.ετών προ κοινης χρονολογησης,οπου η ύπαρξη του ανθρώπου θεωρείται από επιστήμη και θρησκείες ως μη εξηγήσιμη και αιρετικη στη σκέψη και μόνο. ..Ο λόγος ύπαρξης των τεραστειων διαστασεων γιγαντων/πτηνων/θηλαστικων/ερπετων/ζωων και ψαριων /δέντρων και φυτων ηταν τα τρια φεγγάρια που είχε κάποτε ο πλανήτης αυτός .Τα τρια φεγγάρια ηταν ο Δειμος,ο Φόβος και η Σελήνη.
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
- BLACK MAMBA
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: BLACK MAMBA
Μέχρι πότε θα μπορούν να συγκαλύπτουν;Aquila έγραψε:"The Kandahar Giant Incident".
ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
https://www.youtube.com/watch?v=zqovPiNOADo
.... sssssss..... Black Mamba sneaking down the rabbit hole .... ssssss.....
- ArELa
- Founder-Administrator
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
To video που έφερα το Γενάρη (πάνω πάνω σ'αυτή τη σελίδα του νήματος) και συζητήσαμε
και με τον Ακουιλα, (που είναι ο Γιάννης γμτ? τον χάσαμε ) για κάποιο λόγο έπεσε.
Το βρήκα στο κανάλι του Μαρζούλι και το ξαναβάζω γιατί είναι μια πολύ σημαντική
μαρτυρία από έναν πεζοναύτη που ήταν στο Αφγανιστάν...
https://www.youtube.com/watch?v=-zp7e8zKk7A
Σήμερα και μετά τη ρίψη της ΜΟτΒ (μητέρας όλων των βομβών -ΜΟΑΒ αγγλιστί)
από τον Τραμπ στο Αφγανιστάν, κυκλοφορεί και η φήμη ότι την έριξε για να
καταστρέψει το σπήλαιο των γιγάντων.
Τα λέει ο κατοχικός εδώ http://katohika.gr/diethni/tramp-erikse ... -giganton/ μεταφέροντας την πληροφορία απ'το άρθρο εδώ http://exopolitics.org/pentagon-moab-bo ... ghanistan/
Δεν αποκλείω να παίζει και αυτό, αν και πρωταρχικό στόχο τους θεωρώ πως έχουν
τις παπαρούνες που παράγουν την πρέζα που τους αποφέρει τρελά κέρδη.
Αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ στην όλη ιστορία είναι η περιγραφή της βόμβας...
ΜΗΤΕΡΑ όλων των βομβών... Πολύ ανέντιμο αυτό που εντυπώνεται στο υποσυνείδητο
του πόπολου, με τη συνειρμική σύνδεση της μητέρας (ενός προσώπου λατρευτού
έως και ιερού για τον άνθρωπο) με τις βόμβες (ενός εργαλείου θανάτου)
και με τον Ακουιλα, (που είναι ο Γιάννης γμτ? τον χάσαμε ) για κάποιο λόγο έπεσε.
Το βρήκα στο κανάλι του Μαρζούλι και το ξαναβάζω γιατί είναι μια πολύ σημαντική
μαρτυρία από έναν πεζοναύτη που ήταν στο Αφγανιστάν...
https://www.youtube.com/watch?v=-zp7e8zKk7A
Σήμερα και μετά τη ρίψη της ΜΟτΒ (μητέρας όλων των βομβών -ΜΟΑΒ αγγλιστί)
Τα λέει ο κατοχικός εδώ http://katohika.gr/diethni/tramp-erikse ... -giganton/ μεταφέροντας την πληροφορία απ'το άρθρο εδώ http://exopolitics.org/pentagon-moab-bo ... ghanistan/
Δεν αποκλείω να παίζει και αυτό, αν και πρωταρχικό στόχο τους θεωρώ πως έχουν
τις παπαρούνες που παράγουν την πρέζα που τους αποφέρει τρελά κέρδη.
Αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ στην όλη ιστορία είναι η περιγραφή της βόμβας...
ΜΗΤΕΡΑ όλων των βομβών... Πολύ ανέντιμο αυτό που εντυπώνεται στο υποσυνείδητο
του πόπολου, με τη συνειρμική σύνδεση της μητέρας (ενός προσώπου λατρευτού
έως και ιερού για τον άνθρωπο) με τις βόμβες (ενός εργαλείου θανάτου)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- BRS
Μου δίνεις μεγάλη χαρά γλυκεία μας Βασούλα, που εξακολουθείς και κρατάς αυτό το νήμα ενεργό. Ακόμα κιαν δεν ποστάρω, δεν παύω να σε διαβάζω και να σε παρακολουθώ! Έτσι στην περίπτωση που δεν το έχεις κάνει (μα ακόμα κιαν το έχεις, θα ήθελα να το επαναλάβεις, αυτή την φορά πιο συγκεντρωμένη) είναι να παρακολουθήσεις την ταινία Προμηθέας! Είμαι σίγουρος ότι οι ορίζοντες σου θα ανοίξουν, και τουλάχιστον εσύ θα διαπιστώσεις ότι η αλήθεια, αν μη τι άλλο έχει περάσει πολλές φορές από μπροστά μας (της περισσότερες φορές) στης κινηματογραφικές αίθουσες!
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Από πολύ μικρή άκουγα ιστορίες για τον ¨"χιονάνθρωπο των Ιμαλαϊων και για κάτι πατούσες τεράστιες"
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- ArELa
- Founder-Administrator
Ευχαριστώ, Βασίλη μου.. Θα το κάνωBRS έγραψε:Μου δίνεις μεγάλη χαρά γλυκεία μας Βασούλα, που εξακολουθείς και κρατάς αυτό το νήμα ενεργό. Ακόμα κιαν δεν ποστάρω, δεν παύω να σε διαβάζω και να σε παρακολουθώ! Έτσι στην περίπτωση που δεν το έχεις κάνει (μα ακόμα κιαν το έχεις, θα ήθελα να το επαναλάβεις, αυτή την φορά πιο συγκεντρωμένη) είναι να παρακολουθήσεις την ταινία Προμηθέας! Είμαι σίγουρος ότι οι ορίζοντες σου θα ανοίξουν, και τουλάχιστον εσύ θα διαπιστώσεις ότι η αλήθεια, αν μη τι άλλο έχει περάσει πολλές φορές από μπροστά μας (της περισσότερες φορές) στης κινηματογραφικές αίθουσες!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Aquila
- Επίτιμος
Είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο αυτό. Ότι δηλαδή η ρίψη της M.O.A.B να έγινε για άλλο σκοπό απ'αυτόν που μας παρουσίασαν. Σαφώς και τα Αμερικανάκια φημίζονται για την μεγαλομανή επίδειξη ισχύως τους (βλέπε Χιροσίμα-Ναγκασάκι), αλλά εν έτει 2017 και μάλιστα σε καιρό παγκόσμιας ειρήνης, μου φαίνεται λίγο κουλό να ξοδέψει τόσα εκατομμύρια που κοστίζει η Moab, απλά για να κάνει επίδειξη δύναμης.ArELa έγραψε:Σήμερα και μετά τη ρίψη της ΜΟτΒ (μητέρας όλων των βομβών -ΜΟΑΒ αγγλιστί)
Λες και δεν ξέραμε ότι οι Αμερικανοί έχουν δύναμη.
Οπότε μοιραία πάμε στο συνωμοσιολογικό κομμάτι, όπου κι εκεί όμως είναι λίγο περίεργα τα πράγματα.
10 τόνοι εκρηκτικών (τόσους περιέχει η MOAB) + 59 Tomahawk πυραυλους ; Για να πλήξουν ένα σύστημα σπηλαίων μαζί με τους γίγαντες που κατοικούσαν μέσα;; Από την στιγμη που υπάρχουν πιο φτηνοί πύραυλοι, με καλύτερη διατρητική ικανότητα, και είναι κατασκευασμένοι ακριβώς για τέτοιου είδους αποστολές και τοποθεσίες.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ναι, υπάρχουν γίγαντες στο Αφγανιστάν. Ναι, υπάρχει ένα χαοτικό ανεξερεύνητο σύστημα σπηλαίων. ΑΛΛΑ μήπως όμως αυτά τα όντα εξέρχονται μέσω κάποιας διαστατικής πύλης, η οποία βρίσκεται εντός των σπηλαίων; Μήπως σε αυτά τα σπήλαια ασκούνται δυνάμεις (φυσικές ή ακόμα και τεχνητές), άγνωστες σε μας;
Δυνάμεις οι οποίες για να καταστραφούν, θα απαιτούσαν την εκρηκτική ισχύ μιας MOAB.
Μήπως ο στόχος λοιπόν ήταν κάποια πύλη;
υ.γ: θα επανέρθω εντός ημέρας με περισσότερες πληροφορίες, καθώς και προσωπικές σκέψεις για το περιστατικό του Kandahar, μιας και η υπόθεση έχει ζουμί που δεν έχει ειπωθεί ακόμη. Τουλάχιστον σε κάνενα ελληνικό site.
Ακόμη μια πρωτιά των ΙΔΕΟ
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
- ArELa
- Founder-Administrator
παγκόσμια ειρήνη? σε ποια χρονογραμμή και σε ποια πραγματικότητα την είδεςAquila έγραψε:αλλά εν έτει 2017 και μάλιστα σε καιρό παγκόσμιας ειρήνης
αυτή βρε φίλε μου, να'ρθω κι εγώ κατά 'κει μεριά?
στο συνωμοσιολογικό πάντα πάω εγώ, είναι το φαϊ μου (γι'αυτό έχω παχύνει η τρελή )Aquila έγραψε:Οπότε μοιραία πάμε στο συνωμοσιολογικό κομμάτι, όπου κι εκεί όμως είναι λίγο περίεργα τα πράγματα.
10 τόνοι εκρηκτικών (τόσους περιέχει η MOAB) + 59 Tomahawk πυραυλους ;
αλλά αν δεν κάνω λάθος, οι 59 τόμαχοκ στράφηκαν και έπεσαν στη Συρία. (άσχετα αν
η αστοχία πολλών εξ αυτών ήταν μνημειώδης). Μπορεί να έριξαν τη ΜΟΑΒ και για επίδειξη
και για να δουν "τι ψάρια πιάνει", και για να πλήξουν πιθανή εξωδιαστατική πύλη,
ή και για τους 3 λόγους μαζί.
περιμένω εναγωνίως, και κοίτα μη μου κάνεις πάλι κανά δίμηνο να ξανάρθειςAquila έγραψε:υ.γ: θα επανέρθω εντός ημέρας με περισσότερες πληροφορίες, καθώς και προσωπικές σκέψεις για το περιστατικό του Kandahar, μιας και η υπόθεση έχει ζουμί που δεν έχει ειπωθεί ακόμη. Τουλάχιστον σε κάνενα ελληνικό site.
Ακόμη μια πρωτιά των ΙΔΕΟ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Aquila
- Επίτιμος
Χα,χα,χα με παρεξήγησες και μάλλον ευθύνομαι εγώ γι'αυτό, μιας και δεν έγραψα σωστά αυτό που ακριβώς είχα στο μυαλό μου.ArELa έγραψε:παγκόσμια ειρήνη? σε ποια χρονογραμμή και σε ποια πραγματικότητα την είδες
αυτή βρε φίλε μου, να'ρθω κι εγώ κατά 'κει μεριά?
Λέγοντας "εν καιρό παγκόσμιας ειρήνης" εννοούσα ότι δεν βρίσκεται ολόκληρος ο πλανήτης ταυτόχρονα αυτήν την στιγμή στα χαρακώματα. Όπως σχεδόν γινόταν στους 2 προηγούμενους παγκοσμιους πολεμους. (εξου και η ονομασία τους).
Το ότι γίνονται εμφύλιες συγκρούσεις σε κάποια μέρη του πλανήτη, ή στρατιωτικές επιχειρήσεις των υπερδυνάμεων προς αυτά τα μέρη, δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να ερμηνευτεί και ως παγκόσμιος πόλεμος (όχι ακόμα τουλάχιστον).
Μιας και για μένα, η έναρξη ενός παγκόσμιου πολεμου, σηματοδοτεί παράλληλα και αυτονόητα, την λήξη του προηγούμενου καθεστώτος, που είναι η "παγκόσμια ειρήνη".
Έστω και αν ήταν υποτυπώδη ειρήνη, σαν αυτή που βιώνουμε σήμερα.
Έστω και αν είναι μια ειρήνη στα χαρτιά μόνο, που στην πράξη είναι κρεμάμενη από μια κλωστή, έτοιμη και σχεδιασμένη να σπάσει από τους επικυρίαρχους.
Αν μπορούσε να μετρηθεί με μια κλίμακα, η μετάβαση από την παγκόσμια ειρήνη προς τον παγκόσμιο πόλεμο, με το #1 να είναι η απόλυτη ειρήνη, και το #10 ο απόλυτος πόλεμος, θεωρώ ότι σήμερα βρισκόμαστε κάπου στο #4.
Και τα νούμερα που υπολείπονται, μοιάζουν να μπορούν να προσπεραστούν εν ριπή οφθαλμού.
Έτσι λοιπόν το αντιλαμβάνομαι εγώ, και αυτό εννοούσα με τον όρο "παγκόσμια ειρήνη".
Περί γιγάντων τώρα.
Στην περίπτωση του Kandahar, παρατήρησα ότι υπάρχουν μερικές συμπτώσεις οι οποίες επαναλαμβάνονται και σε άλλες ιστορίες γιγάντων, σε διάφορα μέρη του κόσμου, λες και πρόκειται για συγκεκριμένο είδος γιγάντων (ή όντων όπως θέλετε πέστε τα).
Στο Kandahar, έχουμε ένα γίγαντα, που ζει σε σπηλιές, με μεγάλη κόκκινη γενειάδα, κατακόκκινα μαλλιά (scarlet hair), εξαδάκτυλος, και ανθρωποφάγος.
Στην Νεβάδα των Η.Π.Α υπάρχει η ιστορία των Paiutes.
Οι Paiutes είναι μια παλιά φυλή Ινδιάνων της Αμερικής, η οποία περιγράφει πως οι προγονοι τους πολέμησαν για τα εδάφη εναντίον γιγάντων που ήδη ζούσαν στην περιοχή από αρχαιοτάτων χρόνων. Σύμφωνα με τις περιγραφές τους, οι γίγαντες είχαν κόκκινη γενειάδα, κόκκινα μαλλιά, και έτρωγαν τους Ινδιάνους, ή τους αιχμαλώτιζαν για τροφή αργότερα. Ο πόλεμος αυτός κράτησε χρόνια, ώσπου στο τέλος οι εναπομείναντες ηττημένοι γίγαντες αποτραβήχτηκαν εντός των σπηλαίων στην Νεβάδα.
Οι Ινδιάνοι τους αποτελείωσαν ανάβοντας τεράστιες φωτιές στην είσοδο, πνίγοντας τους από ασφυξία.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/or ... df1e0a.jpg
Την δεκαετία του 1920 έγιναν ανασκαφές στα σπήλαια, και όντως ανακαλύφθηκαν σκελετοί γιγάντων.
Σε ότι αφορά την Ελλάδα, υπάρχουν πολλές αναφορές γιγάντων. Με την πιο γνωστή αυτή του Κύκλωπα Πολύφημου.
Ο οποίος και αυτός ζούσε σε σπηλιά, και ήταν και ανθρωποφάγος. Οσους μάλιστα δεν τους έτρωγε επιτόπου,τους αιχμαλώτιζε για αργότερα.
Μάλιστα σε κάποιες καλλιτεχνικές απεικονίσεις, έχω δει να τον δείχνουν με κόκκινη γενειάδα, και κόκκινα μαλλιά.
Δεν ξέρω για ποιο λόγο το επιλέγουν αυτό, αλλά δεν παύει να είναι περίεργη σύμπτωση.
Αυτό το μοτίβο των συμπτώσεων είναι που με κάνει να πιστεύω ότι όλα αυτά μπορεί να σχετίζονται.
Το βίντεο που είχες βάλει με τον Marzulli, είναι φοβερό Βασούλα διότι περιγράφει την απίστευτη μάχη των πεζοναυτών με αυτό το πλάσμα, καθώς επίσης και τις λεπτομέρειες της περισυλλογής του πτώματος έπειτα, που τράβαγαν κλήρο ποιος θα φυλάξει σκοπιά στο πτώμα, ή ακόμα και την περίεργη εκπαίδευση που τους έκαναν στην αρχή, βάζοντας τους να στοχεύουν ψηλά για να συνηθίζουν.
Παραθέτω κι εγώ ένα ακόμη βίντεο, που μιλά για την εμπλοκή του Βατικανού στο θέμα των γιγάντων.
https://www.youtube.com/watch?v=kQ384ro0bLM
*edit 20/10/19 : διόρθωσα τα links για τις εικόνες που είχαν χαθεί
₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪
- georgeelvismichael_
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 440 φορές
- Έλαβε Likes: 169 φορές
ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ
Γίγαντες που έχουν τεθεί σε κατάσταση αδρανοποίησης / λήθαργου (hibernation) σε «θαλάμους στάσης» για χιλιάδες χρόνια αφυπνίζονται, και αναζητούνται από την ελίτ των στρατιωτικών δυνάμεων, σύμφωνα με πολλές ανεξάρτητες πηγές. Αφού εντοπίζονται, οι αφυπνισμένοι γίγαντες εικάζεται ότι συλλαμβάνονται και κρατούνται όμηροι από ισχυρές παγκόσμιες ελίτ ομάδες που δεν θέλουν το υπόλοιπο της ανθρωπότητας να μάθει την αλήθεια.
Ο πληροφοριοδότης του μυστικού διαστημικού προγράμματος, Corey Goode, ήταν μεταξύ των πρώτων που δημοσιοποίησε την ύπαρξη των «θαλάμων στάσης» που κρατούσαν τέλεια διατηρημένους γίγαντες για χιλιάδες χρόνια.
Στις 4 Αυγούστου 2015 στη συνέντευξη του στο δημοφιλές σόου, Κοσμική Αποκάλυψη, ο Goode συζήτησε πώς είχε πρόσβαση στις συγκεκριμένες πληροφορίες μέσω των «έξυπνων γυάλινων σημειωματάριων» (smart-glass pads) κατά τη διάρκεια της μυστικής υπηρεσίας του σχετικά με αυτούς τους κοιμώμενους γίγαντες και την τεχνολογία των θαλάμων στάσης που τους διατηρεί.
Ο Goode περιέγραψε το μέγεθος των όντων που βρέθηκαν στους θαλάμους στάσης όταν ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά τον 19ο αιώνα, σε όλο τον πλανήτη:
…Και κοιτάζοντας κάτω μέσα, είδαν αυτά τα πολύ ψηλά όντα, ή πολύ μεγάλους ανθρώπινους γίγαντες με κοκκινωπά γένια ….αυτές οι ψηλές ομάδες, κοκκινομάλληδων, κοκκινογένηδων ήταν στην Ευρώπη και τη Νότια και Βόρεια Αμερική. Και προφανώς, σε μια περίοδο, πριν από την τελευταία εποχή των παγετώνων προφανώς, είχαν μια πολύ μεγάλη περιοχή που κυβέρνησαν.
Ο Goode έδωσε παραδείγματα των θαλάμων στάσης που είχαν βρεθεί σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι εξακολουθούν να λειτουργούν με διαφορετικές σύγχρονες ανθρώπινες ομάδες που είχαν μάθει να χρησιμοποιούν την τεχνολογία, ενώ άλλοι είχαν καταστραφεί και τα όντα σε στάση είχαν πεθάνει ως αποτέλεσμα.
Το παρακάτω βίντεο το οποίο καταγράφηκε το 2008 σε κινητό από πληροφοριοδότη της Ελίτ, αποτελεί παράδειγμα 2 όντων σε στάση που ανακαλύφθηκαν στην περιοχή του Κουρδιστάν του Ιράν.
https://www.youtube.com/watch?v=anSBWtxNRoo
Σύμφωνα με τον Goode, από τη στιγμή που εντοπίστηκαν οι γίγαντες σε στάση κρατήθηκαν κρυφοί, και κάθε ένας που ξύπνησε εντάχθηκε με άλλους και δεν τους επιτρέπεται να αλληλεπιδρούν με το ευρύ κοινό.
Οι γίγαντες ανήκαν σε ιδιαίτερα εξελιγμένους πολιτισμούς στην ιστορία της ανθρωπότητας που οι ίδιοι είχαν διατηρηθεί σε θαλάμους στάσης σε ύπνο μέσα από τις σκοτεινές εποχές της ανθρωπότητας. Το ξύπνημα τους είναι ένα σημάδι ότι είμαστε στα πρόθυρα μιας παγκόσμιας μετατόπισης, και πολλοί από τους γίγαντες θέλουν να διαδραματίσουν εποικοδομητικό ρόλο σε αυτή τη μετάβαση, όχι απλώς να ανακτήσουν τον έλεγχο πάνω στην ανθρωπότητα της επιφάνειας.
Μια άλλη ανεξάρτητη πηγή έχει έρθει προς τα εμπρός για να συζητήσει τα κίνητρα των «γιγάντων σε στάση», και πώς βρέθηκαν και συγκαλύφθηκαν από προσωπικό των ειδικών δυνάμεων. Ο «C» (ψευδώνυμο) ισχυρίζεται ότι είναι τόσο ένας επαφικός εξωγήινων όσο και ένας πράκτορας για ένα παγκόσμιο κίνημα αντίστασης, που χρονολογείται από το 1975, όταν καθιερώθηκε για πρώτη φορά στις υπόγειες σήραγγες της Νέας Υόρκης.
Ενώ υπάρχει διαμάχη σχετικά με την ταυτότητα και τις δραστηριότητες του COBRA, αυτός έχει κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες που είναι πολύ ακριβείς όσον αφορά τη δική μου ανεξάρτητη έρευνα στα μυστικά διαστημικά προγράμματα και στις επισκέψεις από εξωγήινη ζωή, και ως εκ τούτου, οι πληροφορίες του αξίζουν προσεκτική εξέταση. Κατά συνέπεια, θα αφήσω την εξέταση της διαμάχης γύρω από τον COBRA και των ισχυρισμών του, για ένα μεταγενέστερο άρθρο.
Σε μια συνέντευξη στις 21 Μαρτίου ο COBRA μίλησε για γίγαντες σε στάση και παρέχει μια πρόσθετη πηγή πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητές τους. Στη συνέντευξη, ο ίδιος απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με τους γίγαντες σε στάση:
Richard: Σε ευχαριστώ. Υπάρχουν πολλές αναφορές αδρανών γιγάντων να έχουν ανακαλυφθεί και αφυπνιστεί σε σπήλαια σε όλο τον κόσμο. Είναι αυτοί οι ισχυρισμοί ακριβείς;
COBRA: Ναι, μερικοί από αυτούς τους ισχυρισμούς είναι ακριβείς.Αυτοί οι γίγαντες έχουν τεθεί σε στάση σε ειδικούς θαλάμους που προκαλείται από μια συγκεκριμένη συχνότητα δόνησης. Κάποια μορφή έντασης των υπο-ατομικών σωματιδίων με τις ενέργειες από το Γαλαξιακό Κέντρο ενεργοποίησαν αυτούς τους θαλάμους και αυτά τα όντα, στη συνέχεια ξύπνησαν από τη χειμερία νάρκη και πολλές τέτοιες περιπτώσεις έχουν ήδη λάβει χώρα τον τελευταίο καιρό σε όλο τον κόσμο. Οι στρατοί των περισσότερων χωρών ή ας πούμε από τις μεγάλες χώρες, τους έχουν αιχμαλωτίσει σε διάφορες στρατιωτικές βάσεις και έχουν καταστείλει αυτό από τη μάζα του πληθυσμού. Έθεσαν τους εαυτούς τους σε κατάσταση στάσης στο βαθύ παρελθόν για να λάβουν μέρος στην μετατόπιση των δονήσεων που λαμβάνει χώρα στην εποχή μας αποφεύγοντας τον κύκλο των ενσαρκώσεων αλλά δεν υπολόγιζαν την πιθανότητα πως ο πλανήτης θα βρισκόταν υπό τέτοιο καθεστώς κατοχής όταν θα ξυπνούσαν. Και ναι αυτό συνέβαινε αρκετά πολύ τον τελευταίο καιρό.
Richard: Αυτό είναι καταπληκτικό. Είναι μιας θετικής φύσης αυτοί οι γίγαντες;
COBRA: Οι περισσότεροι από αυτούς ναι, αλλά κάποιοι από αυτούς δεν είναι.
Οι πληροφορίες του COBRA σχετικά με τα κίνητρα των γιγάντων είναι πολύ σημαντικές καθώς είναι φανερό ότι τέτοια όντα είναι σωματικά πολύ ισχυρά, καθώς επίσης και κατέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους παρελθοντικούς πολιτισμούς. Οι πληροφορίες του COBRA είναι συνεπείς με ό,τι ο Goode ανακάλυψε στα «έξυπνα γυάλινα σημειωματάρια».
Richard: Γιατί ξυπνούν τώρα; Λόγω της δραστηριότητας του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου;
COBRA: Επειδή, πήγαν σε αυτούς τους θαλάμους. Δεν ήθελαν να περιμένουν για μια αλλαγή. Έχουν θέσει τον εαυτό τους σε αδρανοποίηση…. έτσι ώστε να μην περιμένουν πάρα πολύ καιρό σε αυτόν τον πλανήτη και τώρα, όπου η αλλαγή συμβαίνει έχουν το ενδιαφέρον για να λάβουν μέρος σε αυτή την αλλαγή. Αλλά δεν περίμεναν ότι ο πληθυσμός της επιφάνειας θα ήταν όμηροι σε τόσο μεγάλο βαθμό και τώρα είναι όμηροι από την ομάδα Χίμαιρα.
Η ομάδα Χίμαιρα, σύμφωνα με την COBRA, περιλαμβάνει την παγκόσμια ελίτ που είναι δαιμονικής φύσης. Αυτό είναι σύμφωνο με πολλές καταθέσεις μαρτύρων πως πολλές ομάδες της παγκόσμιας ελίτ ασκούν διάφορες μορφές δαιμονολατρείας. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό ότι ορισμένοι από τους γίγαντες θα μπορούσαν να έχουν από κοινού επιλεγεί από την παγκόσμια ελίτ σε ένα σχέδιο για να ασκήσουν μεγαλύτερο παγκόσμιο έλεγχο.
Οι γίγαντες δεν σχετίζονται καθαυτού με τις δαιμονικές δυνάμεις, αλλά αναζητούνται από ομάδες της ελίτ που πράγματι συνδέονται με τέτοιες δυνάμεις, δεδομένου ότι οι γίγαντες – τουλάχιστον αυτοί μιας θετικής κλίσης – μπορούν να διαδραματίσουν εποικοδομητικό ρόλο στην παγκόσμια αφύπνιση της ανθρωπότητας. Αυτό είναι ό,τι ο Goode ισχυρίστηκε ότι έμαθε από το «έξυπνο γυάλινο σημειωματάριο», αλλά και ό, τι ειπώθηκε στον COBRA από τις πηγές του στην πρόσφατη συνέντευξή του:
Richard: Ποια ήταν η πραγματική λειτουργία τους; Τι είναι αυτά τα όντα …. ποια είναι η λειτουργία για να ξυπνήσουν σε αυτό το χρονικό διάστημα, τι να κάνουν σε αυτό το χρονικό διάστημα της διαδικασίας πλανητικής απελευθέρωσης;
COBRA: Ήθελαν να συμμετάσχουν στη μεταστροφή. Έχουν διάφορα προγράμματα. Μερικοί από αυτούς ήταν αρκετά θετικοί και ορισμένοι από αυτούς δεν είναι τόσο θετικοί. Αλλά δεν ανέμεναν ότι το ποσό του ελέγχου και καταστολής σε αυτόν τον πλανήτη θα πάει τόσο μακριά. Όλοι τους συνελήφθησαν και είναι πλέον όμηροι στις διάφορες στρατιωτικές βάσεις σε όλο τον κόσμο στην πραγματικότητα.
Αν είναι ακριβείς, τότε οι πληροφορίες του COBRA βοηθούν στην επιβεβαιώση των προηγούμενων αξιώσεων του Goode σχετικά με την αφύπνιση των γιγάντων σε στάση, και τις πιθανές επιπτώσεις τους στην υπόλοιπη ανθρωπότητα με έναν θετικό τρόπο κατά τη διάρκεια μιας εξελικτικής αλλαγής. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Goode είπε:
…Αυτή η τεράστια δονητική αλλαγή στο Ηλιακό μας Σύστημα. Αυτή η αλλαγή – που υποτίθεται ότι αλλάζουμε – με την αποφοίτησή μας από τη μία πυκνότητα στην άλλη. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Έτσι, αν αυτό είναι αλήθεια και αυτά τα όντα αφυπνίζονται, και έθεσαν τον εαυτό τους σε στάση για να ξυπνήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, θα μπορούσα μόνο να υποθέσω ότι θα ήθελαν να είναι μέρος αυτού…
Εν κατακλείδι, υπάρχει ευρεία συμφωνία μεταξύ του Goode και του C πως αφυπνιζόμενοι γίγαντες αναζητούνται ενεργά από ομάδες της παγκόσμιας ελίτ και ειδικές στρατιωτικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο. Όταν συλλαμβάνονται, λαμβάνονται σε μυστικές εγκαταστάσεις κράτησης.
Σαφώς, η ύπαρξη γιγάντων που έχουν υπάρξει σε νάρκη για χιλιάδες χρόνια σε θαλάμους στάσης είναι ένα θέμα μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος, όπως είναι τα κίνητρά τους για την επιλογή να ξυπνήσουν από τις μεγάλες περιόδους λήθαργου στη σύγχρονη εποχή. Οι πληροφορίες των αφυπνιζόμενων γιγάντων σε στάση που περιλαμβάνουν αρχαίους ανθρώπινους πολιτισμούς, προηγμένες τεχνολογίες και εξωγήινη ζωή αξίζει να δημοσιοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν, και να μην παρακρατούνται για να προωθήσουν το ενδιαφέρον της παγκόσμιας ελίτ που μπορεί να αναζητά τρόπους για να χειριστεί αυτούς τους γιγαντιαίους αιχμαλώτους.
ΠΗΓΗ: https://www.youtube.com/watch?v=JGXJi2mG16Q
Γίγαντες που έχουν τεθεί σε κατάσταση αδρανοποίησης / λήθαργου (hibernation) σε «θαλάμους στάσης» για χιλιάδες χρόνια αφυπνίζονται, και αναζητούνται από την ελίτ των στρατιωτικών δυνάμεων, σύμφωνα με πολλές ανεξάρτητες πηγές. Αφού εντοπίζονται, οι αφυπνισμένοι γίγαντες εικάζεται ότι συλλαμβάνονται και κρατούνται όμηροι από ισχυρές παγκόσμιες ελίτ ομάδες που δεν θέλουν το υπόλοιπο της ανθρωπότητας να μάθει την αλήθεια.
Ο πληροφοριοδότης του μυστικού διαστημικού προγράμματος, Corey Goode, ήταν μεταξύ των πρώτων που δημοσιοποίησε την ύπαρξη των «θαλάμων στάσης» που κρατούσαν τέλεια διατηρημένους γίγαντες για χιλιάδες χρόνια.
Στις 4 Αυγούστου 2015 στη συνέντευξη του στο δημοφιλές σόου, Κοσμική Αποκάλυψη, ο Goode συζήτησε πώς είχε πρόσβαση στις συγκεκριμένες πληροφορίες μέσω των «έξυπνων γυάλινων σημειωματάριων» (smart-glass pads) κατά τη διάρκεια της μυστικής υπηρεσίας του σχετικά με αυτούς τους κοιμώμενους γίγαντες και την τεχνολογία των θαλάμων στάσης που τους διατηρεί.
Ο Goode περιέγραψε το μέγεθος των όντων που βρέθηκαν στους θαλάμους στάσης όταν ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά τον 19ο αιώνα, σε όλο τον πλανήτη:
…Και κοιτάζοντας κάτω μέσα, είδαν αυτά τα πολύ ψηλά όντα, ή πολύ μεγάλους ανθρώπινους γίγαντες με κοκκινωπά γένια ….αυτές οι ψηλές ομάδες, κοκκινομάλληδων, κοκκινογένηδων ήταν στην Ευρώπη και τη Νότια και Βόρεια Αμερική. Και προφανώς, σε μια περίοδο, πριν από την τελευταία εποχή των παγετώνων προφανώς, είχαν μια πολύ μεγάλη περιοχή που κυβέρνησαν.
Ο Goode έδωσε παραδείγματα των θαλάμων στάσης που είχαν βρεθεί σε όλο τον κόσμο. Κάποιοι εξακολουθούν να λειτουργούν με διαφορετικές σύγχρονες ανθρώπινες ομάδες που είχαν μάθει να χρησιμοποιούν την τεχνολογία, ενώ άλλοι είχαν καταστραφεί και τα όντα σε στάση είχαν πεθάνει ως αποτέλεσμα.
Το παρακάτω βίντεο το οποίο καταγράφηκε το 2008 σε κινητό από πληροφοριοδότη της Ελίτ, αποτελεί παράδειγμα 2 όντων σε στάση που ανακαλύφθηκαν στην περιοχή του Κουρδιστάν του Ιράν.
https://www.youtube.com/watch?v=anSBWtxNRoo
Σύμφωνα με τον Goode, από τη στιγμή που εντοπίστηκαν οι γίγαντες σε στάση κρατήθηκαν κρυφοί, και κάθε ένας που ξύπνησε εντάχθηκε με άλλους και δεν τους επιτρέπεται να αλληλεπιδρούν με το ευρύ κοινό.
Οι γίγαντες ανήκαν σε ιδιαίτερα εξελιγμένους πολιτισμούς στην ιστορία της ανθρωπότητας που οι ίδιοι είχαν διατηρηθεί σε θαλάμους στάσης σε ύπνο μέσα από τις σκοτεινές εποχές της ανθρωπότητας. Το ξύπνημα τους είναι ένα σημάδι ότι είμαστε στα πρόθυρα μιας παγκόσμιας μετατόπισης, και πολλοί από τους γίγαντες θέλουν να διαδραματίσουν εποικοδομητικό ρόλο σε αυτή τη μετάβαση, όχι απλώς να ανακτήσουν τον έλεγχο πάνω στην ανθρωπότητα της επιφάνειας.
Μια άλλη ανεξάρτητη πηγή έχει έρθει προς τα εμπρός για να συζητήσει τα κίνητρα των «γιγάντων σε στάση», και πώς βρέθηκαν και συγκαλύφθηκαν από προσωπικό των ειδικών δυνάμεων. Ο «C» (ψευδώνυμο) ισχυρίζεται ότι είναι τόσο ένας επαφικός εξωγήινων όσο και ένας πράκτορας για ένα παγκόσμιο κίνημα αντίστασης, που χρονολογείται από το 1975, όταν καθιερώθηκε για πρώτη φορά στις υπόγειες σήραγγες της Νέας Υόρκης.
Ενώ υπάρχει διαμάχη σχετικά με την ταυτότητα και τις δραστηριότητες του COBRA, αυτός έχει κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες που είναι πολύ ακριβείς όσον αφορά τη δική μου ανεξάρτητη έρευνα στα μυστικά διαστημικά προγράμματα και στις επισκέψεις από εξωγήινη ζωή, και ως εκ τούτου, οι πληροφορίες του αξίζουν προσεκτική εξέταση. Κατά συνέπεια, θα αφήσω την εξέταση της διαμάχης γύρω από τον COBRA και των ισχυρισμών του, για ένα μεταγενέστερο άρθρο.
Σε μια συνέντευξη στις 21 Μαρτίου ο COBRA μίλησε για γίγαντες σε στάση και παρέχει μια πρόσθετη πηγή πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητές τους. Στη συνέντευξη, ο ίδιος απάντησε σε μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με τους γίγαντες σε στάση:
Richard: Σε ευχαριστώ. Υπάρχουν πολλές αναφορές αδρανών γιγάντων να έχουν ανακαλυφθεί και αφυπνιστεί σε σπήλαια σε όλο τον κόσμο. Είναι αυτοί οι ισχυρισμοί ακριβείς;
COBRA: Ναι, μερικοί από αυτούς τους ισχυρισμούς είναι ακριβείς.Αυτοί οι γίγαντες έχουν τεθεί σε στάση σε ειδικούς θαλάμους που προκαλείται από μια συγκεκριμένη συχνότητα δόνησης. Κάποια μορφή έντασης των υπο-ατομικών σωματιδίων με τις ενέργειες από το Γαλαξιακό Κέντρο ενεργοποίησαν αυτούς τους θαλάμους και αυτά τα όντα, στη συνέχεια ξύπνησαν από τη χειμερία νάρκη και πολλές τέτοιες περιπτώσεις έχουν ήδη λάβει χώρα τον τελευταίο καιρό σε όλο τον κόσμο. Οι στρατοί των περισσότερων χωρών ή ας πούμε από τις μεγάλες χώρες, τους έχουν αιχμαλωτίσει σε διάφορες στρατιωτικές βάσεις και έχουν καταστείλει αυτό από τη μάζα του πληθυσμού. Έθεσαν τους εαυτούς τους σε κατάσταση στάσης στο βαθύ παρελθόν για να λάβουν μέρος στην μετατόπιση των δονήσεων που λαμβάνει χώρα στην εποχή μας αποφεύγοντας τον κύκλο των ενσαρκώσεων αλλά δεν υπολόγιζαν την πιθανότητα πως ο πλανήτης θα βρισκόταν υπό τέτοιο καθεστώς κατοχής όταν θα ξυπνούσαν. Και ναι αυτό συνέβαινε αρκετά πολύ τον τελευταίο καιρό.
Richard: Αυτό είναι καταπληκτικό. Είναι μιας θετικής φύσης αυτοί οι γίγαντες;
COBRA: Οι περισσότεροι από αυτούς ναι, αλλά κάποιοι από αυτούς δεν είναι.
Οι πληροφορίες του COBRA σχετικά με τα κίνητρα των γιγάντων είναι πολύ σημαντικές καθώς είναι φανερό ότι τέτοια όντα είναι σωματικά πολύ ισχυρά, καθώς επίσης και κατέχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους παρελθοντικούς πολιτισμούς. Οι πληροφορίες του COBRA είναι συνεπείς με ό,τι ο Goode ανακάλυψε στα «έξυπνα γυάλινα σημειωματάρια».
Richard: Γιατί ξυπνούν τώρα; Λόγω της δραστηριότητας του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου;
COBRA: Επειδή, πήγαν σε αυτούς τους θαλάμους. Δεν ήθελαν να περιμένουν για μια αλλαγή. Έχουν θέσει τον εαυτό τους σε αδρανοποίηση…. έτσι ώστε να μην περιμένουν πάρα πολύ καιρό σε αυτόν τον πλανήτη και τώρα, όπου η αλλαγή συμβαίνει έχουν το ενδιαφέρον για να λάβουν μέρος σε αυτή την αλλαγή. Αλλά δεν περίμεναν ότι ο πληθυσμός της επιφάνειας θα ήταν όμηροι σε τόσο μεγάλο βαθμό και τώρα είναι όμηροι από την ομάδα Χίμαιρα.
Η ομάδα Χίμαιρα, σύμφωνα με την COBRA, περιλαμβάνει την παγκόσμια ελίτ που είναι δαιμονικής φύσης. Αυτό είναι σύμφωνο με πολλές καταθέσεις μαρτύρων πως πολλές ομάδες της παγκόσμιας ελίτ ασκούν διάφορες μορφές δαιμονολατρείας. Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό ότι ορισμένοι από τους γίγαντες θα μπορούσαν να έχουν από κοινού επιλεγεί από την παγκόσμια ελίτ σε ένα σχέδιο για να ασκήσουν μεγαλύτερο παγκόσμιο έλεγχο.
Οι γίγαντες δεν σχετίζονται καθαυτού με τις δαιμονικές δυνάμεις, αλλά αναζητούνται από ομάδες της ελίτ που πράγματι συνδέονται με τέτοιες δυνάμεις, δεδομένου ότι οι γίγαντες – τουλάχιστον αυτοί μιας θετικής κλίσης – μπορούν να διαδραματίσουν εποικοδομητικό ρόλο στην παγκόσμια αφύπνιση της ανθρωπότητας. Αυτό είναι ό,τι ο Goode ισχυρίστηκε ότι έμαθε από το «έξυπνο γυάλινο σημειωματάριο», αλλά και ό, τι ειπώθηκε στον COBRA από τις πηγές του στην πρόσφατη συνέντευξή του:
Richard: Ποια ήταν η πραγματική λειτουργία τους; Τι είναι αυτά τα όντα …. ποια είναι η λειτουργία για να ξυπνήσουν σε αυτό το χρονικό διάστημα, τι να κάνουν σε αυτό το χρονικό διάστημα της διαδικασίας πλανητικής απελευθέρωσης;
COBRA: Ήθελαν να συμμετάσχουν στη μεταστροφή. Έχουν διάφορα προγράμματα. Μερικοί από αυτούς ήταν αρκετά θετικοί και ορισμένοι από αυτούς δεν είναι τόσο θετικοί. Αλλά δεν ανέμεναν ότι το ποσό του ελέγχου και καταστολής σε αυτόν τον πλανήτη θα πάει τόσο μακριά. Όλοι τους συνελήφθησαν και είναι πλέον όμηροι στις διάφορες στρατιωτικές βάσεις σε όλο τον κόσμο στην πραγματικότητα.
Αν είναι ακριβείς, τότε οι πληροφορίες του COBRA βοηθούν στην επιβεβαιώση των προηγούμενων αξιώσεων του Goode σχετικά με την αφύπνιση των γιγάντων σε στάση, και τις πιθανές επιπτώσεις τους στην υπόλοιπη ανθρωπότητα με έναν θετικό τρόπο κατά τη διάρκεια μιας εξελικτικής αλλαγής. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Goode είπε:
…Αυτή η τεράστια δονητική αλλαγή στο Ηλιακό μας Σύστημα. Αυτή η αλλαγή – που υποτίθεται ότι αλλάζουμε – με την αποφοίτησή μας από τη μία πυκνότητα στην άλλη. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο. Έτσι, αν αυτό είναι αλήθεια και αυτά τα όντα αφυπνίζονται, και έθεσαν τον εαυτό τους σε στάση για να ξυπνήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, θα μπορούσα μόνο να υποθέσω ότι θα ήθελαν να είναι μέρος αυτού…
Εν κατακλείδι, υπάρχει ευρεία συμφωνία μεταξύ του Goode και του C πως αφυπνιζόμενοι γίγαντες αναζητούνται ενεργά από ομάδες της παγκόσμιας ελίτ και ειδικές στρατιωτικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο. Όταν συλλαμβάνονται, λαμβάνονται σε μυστικές εγκαταστάσεις κράτησης.
Σαφώς, η ύπαρξη γιγάντων που έχουν υπάρξει σε νάρκη για χιλιάδες χρόνια σε θαλάμους στάσης είναι ένα θέμα μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος, όπως είναι τα κίνητρά τους για την επιλογή να ξυπνήσουν από τις μεγάλες περιόδους λήθαργου στη σύγχρονη εποχή. Οι πληροφορίες των αφυπνιζόμενων γιγάντων σε στάση που περιλαμβάνουν αρχαίους ανθρώπινους πολιτισμούς, προηγμένες τεχνολογίες και εξωγήινη ζωή αξίζει να δημοσιοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν, και να μην παρακρατούνται για να προωθήσουν το ενδιαφέρον της παγκόσμιας ελίτ που μπορεί να αναζητά τρόπους για να χειριστεί αυτούς τους γιγαντιαίους αιχμαλώτους.
ΠΗΓΗ: https://www.youtube.com/watch?v=JGXJi2mG16Q