Έρχεται μεγάλο γεγονός...
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Έρχεται μεγάλο γεγονός...
για να αποδώσω καλύτερα τη νοοτροπία της φράσης που σ'έκανε να συμπεράνεις λαθεμένα, θα σου πω ότι κι εγώ εδώ δε μιλάω σα μεταφράστρια,
αλλά σαν τρελή ερευνήτρια.
(κι ας μην έχω κανένα πτυχίο και στις δύο... "ιδιότητές" μου )
Ελπίζω τώρα να το'πιασες το νόημα...
αλλά σαν τρελή ερευνήτρια.
(κι ας μην έχω κανένα πτυχίο και στις δύο... "ιδιότητές" μου )
Ελπίζω τώρα να το'πιασες το νόημα...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dread
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Dread
- Φύλο: Άνδρας
ArELa έγραψε: σε θέλω λίγο πιο προσεκτικό...
(όποιος βιάζεται να συμπεράνει, πέφτει συχνά στη λούμπα
της παρανόησης )
Δεν έπεσα σε καμία λούμπα, καμίας παρανόησης.ArELa έγραψε:Η ιδιότητά του ως γιατρού (παθολόγου) επιβεβαιώνεται στην αρχή του δεύτερου βίντεο που έφερα, όπου αυτοσυστήνεται και αναφέρει ότι έχει πτυχίο ιατρικής- αναφέρει και το παν/μιο στο οποίο σπούδασε, καθώς και ότι έχει και άλλα πτυχία (που σχετίζονται με αυτό που βγαίνει να μεταδώσει). Αναφέρει επίσης ότι ασκούσε το επάγγελμα του γιατρού μέχρι το '85, οπότε και του προέκυψε το "κάλεσμα" και παράτησε την ιατρική για να εστιάσει στο μήνυμα που έπρεπε/είχε καθήκον/υποχρέωση να μεταδώσει.
Όπως θα είδες, σου είπα οτι δεν έχω δει το δεύτερο βίντεο.
Άρα, με τα δεδομένα του πρώτου βίντεο και του λινκ που έδωσες, ισχύει η διαπίστωση μου.
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- ArELa
- Founder-Administrator
βασικά (για μένα) όχι, αλλά τους έδωσε έναν ειρμό, τακτοποίησε κάποια πράγματα και οπτικές κάτω από ένα πιο ξεκάθαρο πρίσμα, κι ενώ προβάλλει αντιλήψεις/γνώση που συχνά προβάλλει και ο Άικ και άλλοι ερευνητές/διαφωτιστές- ακόμα και νεοεποχίτες, παράλληλα αντικρούει κάποιες νεοεποχίτικες αντιλήψεις που δε μου καθόντουσαν καλά στο στομάχι.Hlios έγραψε:Συγγνώμη που παρεμβαίνω.
Επειδή δεν μπορώ να τον ακούσω, θέλω να ρωτήσω αν λέει κάτι περισσότερο από αυτά που ήδη ξέρουμε.
Έτσι επιγραμματικά με δυο λέξεις, αν λέει κάτι καινούργιο.
Ναι ρε, σιγά μη σε πούμε και καμπούρηDread έγραψε:Δεν έπεσα σε καμία λούμπα, καμίας παρανόησης.
κι εγώ με βάση το πρώτο βίντεο , το λινκ και τα υπόλοιπα σου απάντησα, προσθέτοντας παρακάτω και τα της "νοοτροπίας" μιας γλώσσας και του συντακτικού της, από αυτά που είχες ήδη δει, επισημαίνοντας πως παρερμήνευσες αυτό που είπε στη φράση που παρέθεσες.Dread έγραψε:Άρα, με τα δεδομένα του πρώτου βίντεο και του λινκ που έδωσες, ισχύει η διαπίστωση μου.
Τα του δεύτερου βίντεο, τα πρόταξα μονάχα σαν επιβεβαιωτικό, για να στηρίξω του λόγου μου το αληθές, δηλαδή κάτι που είχα πει και είχα καταλάβει καλύτερα από σένα (τι να κάνουμε τώρα ) ΠΡΙΝ δω το δεύτερο βίντεο.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Dread
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Whatever.....ArELa έγραψε:κι εγώ με βάση το πρώτο βίντεο , το λινκ και τα υπόλοιπα σου απάντησα, προσθέτοντας παρακάτω και τα της "νοοτροπίας" μιας γλώσσας και του συντακτικού της, από αυτά που είχες ήδη δει, επισημαίνοντας πως παρερμήνευσες αυτό που είπε στη φράση που παρέθεσες.
Τα του δεύτερου βίντεο, τα πρόταξα μονάχα σαν επιβεβαιωτικό, για να στηρίξω του λόγου μου το αληθές, δηλαδή κάτι που είχα πει και είχα καταλάβει καλύτερα από σένα (τι να κάνουμε τώρα ) ΠΡΙΝ δω το δεύτερο βίντεο.
ότι πεις....
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
- ArELa
- Founder-Administrator
εμένα ο λόγος μου είναι συμβόλαιο!Dread έγραψε:ότι πεις....
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
Το λεει και στο λινκ (το οποίο και προτίμησα να διαβάσω, μιας και η αυστραλέζικη προφορά του με κουράζει κάπως..) οτι είναι γιατρός
Τεσπα, το θέμα μας δεν είναι νομίζω τι δουλειά κάνει...δεν με πολυ-έπεισε εμένα κυρίως διότι δεν λέει κάτι διαφορετικό. Ίσως πάλι να δίνει παραπάνω info στα βίντεο και άρα, τον αδικώ..
και κάπου πιό κάτω (δεν το βρίσκω τώρα) λέει οτι ακόμα εργάζεται ως γιατρός.In the late 1970s and early 1980s, even while I was practicing fulltime Medicine in Melbourne Australia
Τεσπα, το θέμα μας δεν είναι νομίζω τι δουλειά κάνει...δεν με πολυ-έπεισε εμένα κυρίως διότι δεν λέει κάτι διαφορετικό. Ίσως πάλι να δίνει παραπάνω info στα βίντεο και άρα, τον αδικώ..
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- ArELa
- Founder-Administrator
στο (πρώτο που έφερα) βίντεο τα λέει πιο σαφή σε κάποια σημεία, σίγουρα πιο συνοπτικά και χωρίς πολλές περιστροφές. Στο δεύτερο είναι πολύ πιο αναλυτικός αλλα δεν τον άκουσα όλον ακόμα για να δώσω σφαιρική άποψη.
Σε κάποια σημεία του διαφωνώ όπως για το απόλυτο τέλος, για το ότι η γη είναι πνευματικά νεκρή, κ.ά. Διαφωνώ στη λογική της απόλυτης καταστροφής και αφανισμού των πάντων, γενικότερα.
Σ'αυτό που συμφωνώ απόλυτα είναι ότι ζούμε μια κατασκευασμένη πραγματικότητα που δεν είναι απαραίτητα πραγματική, συμφωνώ επίσης και στα του Γιαχβέ. Είναι ο μόνος ή απ'τους ελάχιστους που έχει πιάσει αυτόν τον ερπετοσκατόψυχο παλμό του τιμωρού ψυχάκια, που θέλησαν να μας πασάρουν σαν θεό μας. (όχι, δεν το λέω αυτό εκπορευόμενη από κάποια φυλετική αντιπάθειά μου προς τους εβραίους) Το αν ο γιαχβέ είναι υπολογιστής ή απλά πια θεοσκότεινη οντότητα, δεν το ξέρω, πάντως σκατάς είναι.
Πιστεύω πως παίζει φάση αναδιάρθρωσης του κόσμου μας, διόρθωσης των στραβών κλπ., και για να γίνει βέβαια αυτό, θα υπάρξει ακόμα πιο πολύς πόνος, ταλαιπώρια, μιζέρια, βάσανα. Δεν ανατρέπεται τίποτα χωρίς αυτά, αν είναι να ξαναχτιστεί ένα πιο όμορφο και σωστό οικοδόμημα.
Συμφωνώ επίσης ότι σ'αυτή τη συγκεκριμένη εποχή, βλέπουμε κατακερματισμό/διάλυση/κατάρρευση προσώπων, πραγμάτων, καταστάσεων, δεδομένων, διδαχών, καταβολών, με τρόπους και ρυθμούς που ούτε φανταζόμασταν παλιότερα.
Τον θεωρώ ατόφιο, άνθρωπο και όχι ρομποτάκι ή δαιμονάκι όπως μπορεί η δικαιολογημένη καχυποψία της Νικ να αντιλαμβάνεται, και τον τιμώ, για μια παραγραφούλα που έγραψε αν όχι για όλα τα άλλα που μετέδωσε σαν μήνυμα. (στο λινκ που έδωσα)
Μιλώ για το κομμάτι εκείνο, που λέει τα εξής:
Do not follow advice given to you by 'guides, helpers, superior beings' etc. Tell them to go jump in the lake.
If something sounds right, and harms nobody, then you can reconsider it.
But more often than not, I have found that advice from supposedly superior levels is mainly evil BS.
Και πέραν αυτου, ουδέν.
Ό,τι είχα να πω/σκεφτώ για το πρόσωπο Chiappalone , ουσιαστικά το είπα -
θα ακούσω και το δεύτερο βίντεο, γιατί πιστεύω πως κάθε κομματάκι πληροφόρησης (έστω και λίγο διαφορετικής από άλλες) που προσλαμβάνουμε, βοηθάει να σχηματιστεί το παζλ καλύτερα. Και μετά, προχωράω παραπέρα..
ΥΓ: Κατερινάκι σε στιγμές βαρεμάρας και ελεύθερου χρόνου, ίσως θα'πρεπε να προσπαθήσεις να "προσαρμόσεις το αυτί" στην αυστραλοπροφορά για να τον ακούσεις. Είναι ρολαριστή και πιο εύκολη από άλλες, αν τη συνηθίσεις.
Σε κάποια σημεία του διαφωνώ όπως για το απόλυτο τέλος, για το ότι η γη είναι πνευματικά νεκρή, κ.ά. Διαφωνώ στη λογική της απόλυτης καταστροφής και αφανισμού των πάντων, γενικότερα.
Σ'αυτό που συμφωνώ απόλυτα είναι ότι ζούμε μια κατασκευασμένη πραγματικότητα που δεν είναι απαραίτητα πραγματική, συμφωνώ επίσης και στα του Γιαχβέ. Είναι ο μόνος ή απ'τους ελάχιστους που έχει πιάσει αυτόν τον ερπετοσκατόψυχο παλμό του τιμωρού ψυχάκια, που θέλησαν να μας πασάρουν σαν θεό μας. (όχι, δεν το λέω αυτό εκπορευόμενη από κάποια φυλετική αντιπάθειά μου προς τους εβραίους) Το αν ο γιαχβέ είναι υπολογιστής ή απλά πια θεοσκότεινη οντότητα, δεν το ξέρω, πάντως σκατάς είναι.
Πιστεύω πως παίζει φάση αναδιάρθρωσης του κόσμου μας, διόρθωσης των στραβών κλπ., και για να γίνει βέβαια αυτό, θα υπάρξει ακόμα πιο πολύς πόνος, ταλαιπώρια, μιζέρια, βάσανα. Δεν ανατρέπεται τίποτα χωρίς αυτά, αν είναι να ξαναχτιστεί ένα πιο όμορφο και σωστό οικοδόμημα.
Συμφωνώ επίσης ότι σ'αυτή τη συγκεκριμένη εποχή, βλέπουμε κατακερματισμό/διάλυση/κατάρρευση προσώπων, πραγμάτων, καταστάσεων, δεδομένων, διδαχών, καταβολών, με τρόπους και ρυθμούς που ούτε φανταζόμασταν παλιότερα.
Τον θεωρώ ατόφιο, άνθρωπο και όχι ρομποτάκι ή δαιμονάκι όπως μπορεί η δικαιολογημένη καχυποψία της Νικ να αντιλαμβάνεται, και τον τιμώ, για μια παραγραφούλα που έγραψε αν όχι για όλα τα άλλα που μετέδωσε σαν μήνυμα. (στο λινκ που έδωσα)
Μιλώ για το κομμάτι εκείνο, που λέει τα εξής:
Do not follow advice given to you by 'guides, helpers, superior beings' etc. Tell them to go jump in the lake.
But more often than not, I have found that advice from supposedly superior levels is mainly evil BS.
Και πέραν αυτου, ουδέν.
Ό,τι είχα να πω/σκεφτώ για το πρόσωπο Chiappalone , ουσιαστικά το είπα -
θα ακούσω και το δεύτερο βίντεο, γιατί πιστεύω πως κάθε κομματάκι πληροφόρησης (έστω και λίγο διαφορετικής από άλλες) που προσλαμβάνουμε, βοηθάει να σχηματιστεί το παζλ καλύτερα. Και μετά, προχωράω παραπέρα..
ΥΓ: Κατερινάκι σε στιγμές βαρεμάρας και ελεύθερου χρόνου, ίσως θα'πρεπε να προσπαθήσεις να "προσαρμόσεις το αυτί" στην αυστραλοπροφορά για να τον ακούσεις. Είναι ρολαριστή και πιο εύκολη από άλλες, αν τη συνηθίσεις.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 379 φορές
- Έλαβε Likes: 336 φορές
I will. Έτσι κι αλλιώς, πιό εύκολη είναι η αυστραλιανή προφορά από κάτι άγγλους που όταν τους ακούω μούρχεται να φάω το πτυχίο μουArELa έγραψε:ΥΓ: Κατερινάκι σε στιγμές βαρεμάρας και ελεύθερου χρόνου, ίσως θα'πρεπε να προσπαθήσεις να "προσαρμόσεις το αυτί" στην αυστραλοπροφορά για να τον ακούσεις. Είναι ρολαριστή και πιο εύκολη από άλλες, αν τη συνηθίσεις.
Each man's death diminishes me,
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- ArELa
- Founder-Administrator
ακριβώς. Κάποτε είχα Ουαλό αφεντικό... μη σου τύχει...kat_woman έγραψε:πιό εύκολη είναι η αυστραλιανή προφορά
του ζητούσα (γραμματεύς τότε γαρ) να μου ΓΡΑΦΕΙ τις δουλειές που θέλει να του διεκπεραιώσω την επόμενη μέρα. Είχα αρχίσει να αμφιβάλλω σοβαρά για τα αγγλικά μου. Τελικά τον συνήθισα, όπως συνήθισα κι έναν σκοτσέζο αργότερα... Τα αυστραλάκια είναι περίπατο στο πάρκο. Βλαχοαγγλικούρα μεν, αλλά πολύ κοντά στη south african δική μου
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
δεν έχω πρόβλημα με την έλλειψη συναισθήματος λύπης και τρόμου σε αυτά που έρχονται, όχι πως μπορώ στο βαθμό που ζητά να νιώσουμε απαθείς να είμαι. αλλά να είμαι ειλικρινής, αν αύριο βουλιάξει η μισή αμερική ΑΔΙΑΦΟΡΩ σε ίσως αναίσθητο βαθμό για το ό,τι τουλάχιστον 50 μύρια άνθρωποι εγκατέλειψαν τον μάταιο τούτο κόσμο. όσοι ήταν καλά παιδιά θα πάνε κάπου καλά, νομίζω τα είπε ο Σωκράτης στην απολογία του και στην οποία ΕΛΕΙΠΕ πολύ από το συναίσθημα που μας φόρτωσαν στις μερες μας ακόμα και για την δική του τύχη- ποιος στον κόρακα μας έμπλεξε με δακρύβρεχτες ή πανικοβλημένες αντιδράσεις σε πράγματα που δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να αποφύγεις;;;;! Οδύσσεια, πόσο συναίσθημα επιτρέπεται ένας Οδυσσέας να έχει απλά μπορεί να προειδοποιεί να σκέφτεται να προσπαθεί κι όποιος άκουσε άκουσε όποιος χάθηκε ήταν να χαθεί. δεν μπορώ να φανταστώ έναν Οδυσσέα που κλαίγεται ή κλαίει! νομίζω αυτό το έπος μπορεί να μας βοηθήσει ειδικά σε αυτή τη φάση! την φάση της απόλυτης τρέλλας. όλα μας δείχνουν πως πρέπει να ελέγχουμε την συναισθηματική μας φόρτιση, τώρα πχ τι κάνουν με την κρίση; πριζώνουν τον κόσμο και ρουφάνε ενέργεια άγχους πανικού απελπισίας, σκλάβοι χρέους! πνευματικά νεκροζώντανες μπαταρίες ενέργειας.χαίρομαι που το είδες, Νικ. Τώρα μπορώ να μοιραστώ με κάποιον τις σκέψεις μου πάνω σ'αυτό. Το θέμα με τον "Γιαχβέ" με κάλυψε όσο δε φαντάζεσαι, διότι ανέκαθεν (κι από παιδί χωρίς να ξέρω) η αντήχηση και μόνο αυτού του ονόματος, μου γύριζε το άντερο. Τα υπόλοιπα επίσης με καλυπτουν αρκετά- σε γενιικές γραμμές δηλαδή, αλλά όχι στον απόλυτο βαθμό... Εκεί που κολλάω, είναι η έλλειψη συναισθήματος που προτάσσει/προτείνει και στην αναγκαιότητα να "χαθούν" όσοι δεν το'χουν.... Εννοεί φυσικά την έλλειψη του αρνητικού συναισθήματος που σε χώνει σε κυκαιώνα που χαμηλώνει τις δονήσεις σου, και προτάσσει το πρακτικό του σύμπαντος που δεν έχει συναίσθημα σε κάτι τέτοια, (έχει λογική δηλαδή) αλλά το κατά πόσο μπορεί να αποστασιοποιηθεί κανείς τόσο, ώστε να αποκόψει κάθε συναίσθημα, είναι άλλη ιστορία...
Δε νιώθω ότι ο τύπος είναι ρομπότ. Παράλληλα με τις έρευνες και τη δουλειά που κάνει στο "μεταφυσικό", είναι και γιατρός... ερχόταν τότε σαν γιατρός και σήμερα σαν "αγγελιαφόρος" σε επαφή με πολύ κόσμο πράγμα που πιθανά τον βοηθάει να διακρίνει καλύτερα κάποια πράγματα...
Πάντως η κεντρική ιδέα του ότι κατακερματίζεται το είδωλο των αποκτηνωμένων, και όλα τα αρνητικά τα οποία θα καταρρεύσουν, είναι και ενθαρρυντική και ενδυναμωτική.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Τον άκουσα χτες. Κάπου μού κόλλαγαν αυτά που έλεγε κάπου όχι.
Καί κάπου τον έχανα διότι μου έβγαινε και μια ψιλοάρνηση σε κάτι που ακουγα και έχανα το επόμενο.
Οι αναλύσεις σας κορίτσια είναι καλύτερες.
Ακούμε και ξανακούμε διάφορους ερευνητές να λένε την θεωρία τους. Όλοι έχουν ένα κομμάτι αλήθειας. Και αυτό είναι ότι βρισκόμαστε σε μία εποχή που ολα αλλάζουν. Όλες οι θεωρίες εκεί καταλήγουν.
Κάποιοι μιλούν για μετάβαση σε άλλη διάσταση κλπ με τρόπο μαγικό. Θα γίνει ένα τσαφ και ολα καλά.
Άλλοι μιλούν για φυσικές καταστροφές και αφανισμό.
Άλλοι για εξουσιαστές απο τους οποίους δεν μπορούμε να ξεφύγουμε και την τελική υποδούλωσή μας μέσω οικονομικής κατάρρευσης και πολέμων.
Το τελευταίο είναι και το πιό ρεαλιστικό διότι το ζούμε στο πετσί μας.
Όμως άνθρωπος και φύση αλληλεπιδρούν. Δεν γίνεται να διαταράσσεται το ένα και το άλλο να μένει όπως ήταν.
Και τα πάντα σε αυτό τον κόσμο γίνονται για την εξέλιξη. Ατομική, συλλογική και ίσως και της γής της ίδιας.
Βρισκόμαστε στην αρχή σημαντικών αλλαγών και ήρθαμε εδώ για να τις ζήσουμε. Η μόνη σταθερά σε όλο αυτό το χαμό είμαστε εμείς, ο καθένας ατομικά με τον εαυτό του και μετά αλληλεπιδρώντας . Ούτε σωτήρες, ούτε οδηγοί ούτε τίποτα.
Αυτή την περίοδο η γη και εμείς μαζι περνάμε την περίοδο της εφηβείας και πάμε για ενηλικίωση.
Πραγματικά Νικ η Οδύσσεια τα λέει όλα!
Καί κάπου τον έχανα διότι μου έβγαινε και μια ψιλοάρνηση σε κάτι που ακουγα και έχανα το επόμενο.
Οι αναλύσεις σας κορίτσια είναι καλύτερες.
Το «γιαχβέ» είναι κακόηχο και αυτό από μόνο του φτάνει.Arela έγραψε:Το θέμα με τον "Γιαχβέ" με κάλυψε όσο δε φαντάζεσαι, διότι ανέκαθεν (κι από παιδί χωρίς να ξέρω) η αντήχηση και μόνο αυτού του ονόματος, μου γύριζε το άντερο.
Εκεί με τα συναισθήματα κόλλησα κι εγώ. ΔΕΝ γίνεται να υπάρχουμε χωρίς συναίσθημα. Είναι στη φύση μας. Το υπερβολικό, ανεξέλεγκτο και λάνθασμένα εστιασμένο συναίσθημα, ναί, είναι ξόδεμα και αυτό επιδιώκουν από εμάς. Νομίζω κάπου είχε γράψει και ο Ήλιος κάτι ανάλογο.Arela έγραψε:Εκεί που κολλάω, είναι η έλλειψη συναισθήματος που προτάσσει/προτείνει και στην αναγκαιότητα να "χαθούν" όσοι δεν το'χουν.... Εννοεί φυσικά την έλλειψη του αρνητικού συναισθήματος που σε χώνει σε κυκαιώνα που χαμηλώνει τις δονήσεις σου, και προτάσσει το πρακτικό του σύμπαντος που δεν έχει συναίσθημα σε κάτι τέτοια, (έχει λογική δηλαδή) αλλά το κατά πόσο μπορεί να αποστασιοποιηθεί κανείς τόσο, ώστε να αποκόψει κάθε συναίσθημα, είναι άλλη ιστορία...
Arela έγραψε:Do not follow advice given to you by 'guides, helpers, superior beings' etc. Tell them to go jump in the lake.
Αυτά τα δύο είναι το ζουμί της υπόθεσης.Arela έγραψε:Πιστεύω πως παίζει φάση αναδιάρθρωσης του κόσμου μας, διόρθωσης των στραβών κλπ., και για να γίνει βέβαια αυτό, θα υπάρξει ακόμα πιο πολύς πόνος, ταλαιπώρια, μιζέρια, βάσανα. Δεν ανατρέπεται τίποτα χωρίς αυτά, αν είναι να ξαναχτιστεί ένα πιο όμορφο και σωστό οικοδόμημα.
Ακούμε και ξανακούμε διάφορους ερευνητές να λένε την θεωρία τους. Όλοι έχουν ένα κομμάτι αλήθειας. Και αυτό είναι ότι βρισκόμαστε σε μία εποχή που ολα αλλάζουν. Όλες οι θεωρίες εκεί καταλήγουν.
Κάποιοι μιλούν για μετάβαση σε άλλη διάσταση κλπ με τρόπο μαγικό. Θα γίνει ένα τσαφ και ολα καλά.
Άλλοι μιλούν για φυσικές καταστροφές και αφανισμό.
Άλλοι για εξουσιαστές απο τους οποίους δεν μπορούμε να ξεφύγουμε και την τελική υποδούλωσή μας μέσω οικονομικής κατάρρευσης και πολέμων.
Το τελευταίο είναι και το πιό ρεαλιστικό διότι το ζούμε στο πετσί μας.
Όμως άνθρωπος και φύση αλληλεπιδρούν. Δεν γίνεται να διαταράσσεται το ένα και το άλλο να μένει όπως ήταν.
Και τα πάντα σε αυτό τον κόσμο γίνονται για την εξέλιξη. Ατομική, συλλογική και ίσως και της γής της ίδιας.
Βρισκόμαστε στην αρχή σημαντικών αλλαγών και ήρθαμε εδώ για να τις ζήσουμε. Η μόνη σταθερά σε όλο αυτό το χαμό είμαστε εμείς, ο καθένας ατομικά με τον εαυτό του και μετά αλληλεπιδρώντας . Ούτε σωτήρες, ούτε οδηγοί ούτε τίποτα.
Αυτή την περίοδο η γη και εμείς μαζι περνάμε την περίοδο της εφηβείας και πάμε για ενηλικίωση.
aftokaitoallo έγραψε:Οδύσσεια, πόσο συναίσθημα επιτρέπεται ένας Οδυσσέας να έχει απλά μπορεί να προειδοποιεί να σκέφτεται να προσπαθεί κι όποιος άκουσε άκουσε όποιος χάθηκε ήταν να χαθεί. δεν μπορώ να φανταστώ έναν Οδυσσέα που κλαίγεται ή κλαίει! νομίζω αυτό το έπος μπορεί να μας βοηθήσει ειδικά σε αυτή τη φάση! την φάση της απόλυτης τρέλλας. όλα μας δείχνουν πως πρέπει να ελέγχουμε την συναισθηματική μας φόρτιση, τώρα πχ τι κάνουν με την κρίση; πριζώνουν τον κόσμο και ρουφάνε ενέργεια άγχους πανικού απελπισίας, σκλάβοι χρέους! πνευματικά νεκροζώντανες μπαταρίες ενέργειας.
Πραγματικά Νικ η Οδύσσεια τα λέει όλα!
L'état, c'est moi
- Eva Luna
Ενδιαφεροντα. Ομως, χμμμ, δεν απηχουν μεσα μου. Αγνωστο γιατι.
Και στ΄αυτια μου αντηχει τελευταια, ο τελευταιος στιχος του "Κεμαλ"
απαγγελμενος απο τον Χατζιδακι "Καληνυχτα Κεμαλ, αυτος ο κοσμος δεν θα αλλαξει
ποτέ"
Οχι ο κοσμος ολοκληρος, αλλα ΑΥΤΟΣ, ο γνωστος ο δικος μας. Ποτέ.
Με φωτια και με τσεκουρι παντα θα προχωρα λοιπον.
Δυστυχως, σ' αυτον τον κοσμο κλειστηκαμε.
Δεν πα να γινουν πλυμμυρες και καταστροφες; Κι αν πεθανουν δισεκατομμυρια ανθρωποι,
τι σημασια θα εχει για μενα αν εχω ηδη πεθανει; Ηδη, αν μετριεται σωστα ο χρονος μας,
απειροι ανθρωποι εχουν πεθανει. Γιατι δεν θρηνουμε για κεινους;
Γιατι δεν πενθουμε που δολοφονηθηκε ο Σωκρατης;
Που ο Πλατων δεν ειναι αναμεσα μας;
Για εμας μας νοιαζει, η δικη μας τυχη μας καιει πρωτα. Για εμας, τους αγαπημενους μας πρωτα κι αν εχει χωρο και για τους
συμπολιτες μας κι αν εχει κι αλλο χωρο και για τους συμπατριωτες μας και αν εχει ακομα
κι αλλο χωρο για τους συνανθρωπους μας παγκοσμιως.
Μηδενιστρια θα μου πεις ειμαι. Οχι μηδενιστρια, εξισωτης (εξισωτρια αραγε το θηλυκο του; )
Θα ηθελα να μπορουσα να βλεπω τα πραγματα και απο διαφορετικες γωνιες ταυτοχρονα
αλλα και απο το ιδιο μεταξυ τους επιπεδο αλλες φορες, οχι το δαπεδο, οχι το μηδενικο επιπεδο απαραιτητα.
Και στ΄αυτια μου αντηχει τελευταια, ο τελευταιος στιχος του "Κεμαλ"
απαγγελμενος απο τον Χατζιδακι "Καληνυχτα Κεμαλ, αυτος ο κοσμος δεν θα αλλαξει
ποτέ"
Οχι ο κοσμος ολοκληρος, αλλα ΑΥΤΟΣ, ο γνωστος ο δικος μας. Ποτέ.
Με φωτια και με τσεκουρι παντα θα προχωρα λοιπον.
Δυστυχως, σ' αυτον τον κοσμο κλειστηκαμε.
Δεν πα να γινουν πλυμμυρες και καταστροφες; Κι αν πεθανουν δισεκατομμυρια ανθρωποι,
τι σημασια θα εχει για μενα αν εχω ηδη πεθανει; Ηδη, αν μετριεται σωστα ο χρονος μας,
απειροι ανθρωποι εχουν πεθανει. Γιατι δεν θρηνουμε για κεινους;
Γιατι δεν πενθουμε που δολοφονηθηκε ο Σωκρατης;
Που ο Πλατων δεν ειναι αναμεσα μας;
Για εμας μας νοιαζει, η δικη μας τυχη μας καιει πρωτα. Για εμας, τους αγαπημενους μας πρωτα κι αν εχει χωρο και για τους
συμπολιτες μας κι αν εχει κι αλλο χωρο και για τους συμπατριωτες μας και αν εχει ακομα
κι αλλο χωρο για τους συνανθρωπους μας παγκοσμιως.
Μηδενιστρια θα μου πεις ειμαι. Οχι μηδενιστρια, εξισωτης (εξισωτρια αραγε το θηλυκο του; )
Θα ηθελα να μπορουσα να βλεπω τα πραγματα και απο διαφορετικες γωνιες ταυτοχρονα
αλλα και απο το ιδιο μεταξυ τους επιπεδο αλλες φορες, οχι το δαπεδο, οχι το μηδενικο επιπεδο απαραιτητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eva Luna την Τετ 27 Μαρ 2013, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- ArELa
- Founder-Administrator
Kαι στη Χαρούλα και στη Νικ....
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν ξέρω αν κατατάσσεται αυτή η ιονοσφαιρική ανωμαλία πάνω από την Ινδία,
σε ένα επερχόμενο μεγάλο γεγονός, αλλά εγώ έτσι το ψιλοένιωσα,
γι'αυτό και το ανεβάζω εδώ
στην περιγραφή ο χρήστης λέει
There is a massive ionospheric anomaly centered over India. I have never seen anything like this before. This video has been made to document this.
και σε ερώτηση του ΒΡ κατά πόσο είναι επικίνδυνο αυτό, απαντάει:
There is often a correlation with ionospheric pressure and quakes. I assuming by the way this seems to be following the Sun's light that this is due to the coronal hole stream hitting the Earth, but I have never seen these maps in such a manner. It is possible they have made some changes in the way the data is displayed or there are some other combination of factors at play.
σε ένα επερχόμενο μεγάλο γεγονός, αλλά εγώ έτσι το ψιλοένιωσα,
γι'αυτό και το ανεβάζω εδώ
στην περιγραφή ο χρήστης λέει
There is a massive ionospheric anomaly centered over India. I have never seen anything like this before. This video has been made to document this.
και σε ερώτηση του ΒΡ κατά πόσο είναι επικίνδυνο αυτό, απαντάει:
There is often a correlation with ionospheric pressure and quakes. I assuming by the way this seems to be following the Sun's light that this is due to the coronal hole stream hitting the Earth, but I have never seen these maps in such a manner. It is possible they have made some changes in the way the data is displayed or there are some other combination of factors at play.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
http://thecomingepiphany.com//images/Tape_runs_out.jpg
σχετικό με το βίντεο της Αρέλας την συνέντευξη του δόκτωρος
μπακάπ τέλος... αρχίζει το defragment
χμμμ
σχετικό με το βίντεο της Αρέλας την συνέντευξη του δόκτωρος
μπακάπ τέλος... αρχίζει το defragment
χμμμ
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
το μεγάλο γεγονός έρχεται, και δεν υπάρχει περίπτωση αυτός ο κόσμος ο πανάθλιος που τόσα πλάσματα ζουν σε άθλιες συνθήκες με τέτοια μόλυνση αδιαφορία και βαναυσότητα γύρω τους να επιβιώσει, οι δαίμονες τα θέλουν όλα δικά τους, σιγά σιγά το κατάφεραν, κάθε περσι και καλύτερα, κάποτε και οι Έλληνες εδώ είχαν λόγο ύπαρξης αλλά ούτε εμείς πια δεν έχουμε, ο γιαχβεδίστικος κρόνος ο υπολογιστής που ελέγχει τη γη σύμφωνα με τον οκάλτ και άλλους, τα έκανε μαντάρα και σκοτεινές δυνάμεις τον κατακυρίευσαν, είναι μια αποτυχημένη περιοχή τέλος. πρέπει να φύγει από τη μέση.
πολύ που θα ήθελε ο Κεμάλ κι ο κάθε Κεμάλ να υπάρχει για πάντα. θα καταστραφούν κι όσοι πρόλαβαν το φως γνώρισαν.
σπεύδω να συμπληρώσω, μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να γυρίσετε να κοιτάξετε πίσω σας. άπαξ και σας χάλασε την ζαχαρένια του "ο κόσμος αυτός με τα καλά του και με τα κακά του είναι ο αληθινός που θα υπάρχει πάντα" ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ είναι και συμφωνώ με τον δόκτωρα μία εξαιρετικά επώδυνη φάση αυτή η συνειδητοποίηση. αλλά πρέπει
να αποτινάξεις το αρχικό ψέμα από πάνω σου.
πολύ που θα ήθελε ο Κεμάλ κι ο κάθε Κεμάλ να υπάρχει για πάντα. θα καταστραφούν κι όσοι πρόλαβαν το φως γνώρισαν.
σπεύδω να συμπληρώσω, μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να γυρίσετε να κοιτάξετε πίσω σας. άπαξ και σας χάλασε την ζαχαρένια του "ο κόσμος αυτός με τα καλά του και με τα κακά του είναι ο αληθινός που θα υπάρχει πάντα" ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ είναι και συμφωνώ με τον δόκτωρα μία εξαιρετικά επώδυνη φάση αυτή η συνειδητοποίηση. αλλά πρέπει
να αποτινάξεις το αρχικό ψέμα από πάνω σου.
- ArELa
- Founder-Administrator
τελικά επανέρχομαι στον Τσιαπαλόνε, για να βάζω μερικά μικρά αποσπάσματα από την ομιλία του, που είναι άξια προσοχής και λόγου και που με κάνουν να καταλήγω τελικά ότι τον γουστάρω, παρά τις τυχόν αστοχίες του (σε φρασεολογία αλλά και οπτικές- κατά τη δική μου οπτική βέβαια). Τα σωστά που άκουσα, τις επισκιάζουν.
πάρτε ένα πρώτο 2 λεπτο, με το οποίο σίγουρα θα τον λατρέψουν οι ναζί, αλλά η αλήθεια να λέγεται. [Το βιβλίο που αναφέρει, το έχω διαβάσει όχι όλο- γιατί το διάβασα σε ξένο σπίτι που φιλοξενούμην για λίγο, έφυγα και δεν ολοκληρωσα- αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα]
http://www.tubechop.com/watch/1059675
πάρτε ένα πρώτο 2 λεπτο, με το οποίο σίγουρα θα τον λατρέψουν οι ναζί, αλλά η αλήθεια να λέγεται. [Το βιβλίο που αναφέρει, το έχω διαβάσει όχι όλο- γιατί το διάβασα σε ξένο σπίτι που φιλοξενούμην για λίγο, έφυγα και δεν ολοκληρωσα- αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα]
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
γι' αυτό η αλήθεια έχει πια σπάσει σε όλα τα επίπεδα και κάτι μας πάει κόντρα στο να ομαδοποιήσουμε σωστά τις πληροφορίες που είναι τρομερά πολλές ώστε να βγάλουμε συμπέρασμα
αυτό με την ιονοσφαιρα χμμ δεν ξέρω σχεδόν τίποτα γι' αυτά. αλλά δείχνει αν δεν έχουν παραποιήσει τις εικόνες και τις παραμέτρους των στοιχείων όπως νομίζω κι ο ίδιος αναφέρει λες και κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί.
αυτό με την ιονοσφαιρα χμμ δεν ξέρω σχεδόν τίποτα γι' αυτά. αλλά δείχνει αν δεν έχουν παραποιήσει τις εικόνες και τις παραμέτρους των στοιχείων όπως νομίζω κι ο ίδιος αναφέρει λες και κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
ασχέτως πόσο πλανεμένος μπορεί να είναι αφού έχει ολοκληρώσει πλέον την θεωρία του και έχει - κακά τα ψέματα - πλέον ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ (ΜΕΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΥΤΟΣ), μου αρέσει ο τύπος. καλό το βίντεο.ArELa έγραψε:τελικά επανέρχομαι στον Τσιαπαλόνε, για να βάζω μερικά μικρά αποσπάσματα από την ομιλία του, που είναι άξια προσοχής και λόγου και που με κάνουν να καταλήγω τελικά ότι τον γουστάρω, παρά τις τυχόν αστοχίες του (σε φρασεολογία αλλά και οπτικές- κατά τη δική μου οπτική βέβαια). Τα σωστά που άκουσα, τις επισκιάζουν.
- Lazy Dog
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Διαφωνω εν μερει αλλά στο στο γενικο του πλαισιο τεινω να συμφωνησω...
**Βρε arela ασε μας καλη μου να "αγιασουμε"....πας και βρισκεις τοσο καλα βιντεακια/παρουσιασεις που δεν γινεται να αρνηθω να τα δω**
**Βρε arela ασε μας καλη μου να "αγιασουμε"....πας και βρισκεις τοσο καλα βιντεακια/παρουσιασεις που δεν γινεται να αρνηθω να τα δω**
"If you want a vision of the future Winston, imagine a boot stamping on a human face forever"
- ArELa
- Founder-Administrator
**πριτς που θα σ'αφήσω να αγιάσεις! Εμένα τα (γέρικα) ματάκια μου (μ'αυτό το χρώμα που'βαλες) τ'αφήνεις να αγιάσουν δηλαδή; **
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Το πιθανότερο- computer glitch θα πω κι εγώ.
http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/cgi-bin/images
αλλά ας υπάρχει κι αυτό εδώ, γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Μα...
είναι ανεβασμένο το 2012.
κάτω κάτω στο μέσον της οθόνης 2012-12-20
είναι ανεβασμένο το 2012.
και στο βίντεο μόλις αρχίζει να παίζει κανονικά φαίνεταιΔημοσιεύθηκε στις 20 Δεκ 2012
Article: http://www.in5d.com/3-days-of-darknes...
NASA website: http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/cgi...
κάτω κάτω στο μέσον της οθόνης 2012-12-20
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν καταλαβαίνω τη λογική. Πάλι κολλήσαμε σε ημερομηνίες;
Το shift ξεκίνησε το 2012... αυτό δε σημαίνει ότι όλα σταμάτησαν εκεί.
Το shift ξεκίνησε το 2012... αυτό δε σημαίνει ότι όλα σταμάτησαν εκεί.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
οκ!
There is a crack, a crack in everything