Ένα συγκεντρωτικό περί αυτών που "έρχονται"...
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Ένα συγκεντρωτικό περί αυτών που "έρχονται"...
Στο πρώτο βίντεο λέω ΝΑΙ.
Στο δεύτερο ΟΧΙ.
Αν δω να ξεπροβάλλει η πιθανότητα επαλήθευσης του δεύτερου, την έχω κάνει με συνοπτικές διαδικασίες κι όποιος θέλει, ας με πει φυγόπονη, φοβιτσιάρα, χέστρα ή ό,τι άλλο επιθυμεί.
Ευελπιστώ να'ναι μπούρδες όπως και η ορθογραφία του χρήστη.
Στο δεύτερο ΟΧΙ.
Αν δω να ξεπροβάλλει η πιθανότητα επαλήθευσης του δεύτερου, την έχω κάνει με συνοπτικές διαδικασίες κι όποιος θέλει, ας με πει φυγόπονη, φοβιτσιάρα, χέστρα ή ό,τι άλλο επιθυμεί.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Αυτό το βδέλυγμα ο Αζάζελον που έφτιαξε τέτοια μ@@α, ή όποιος την έφτιαξε, καλά θα κάνει να προσέχει γιατί ήδη γίνεται τροφή για κάποιους άλλους και να μην μας το παίζει υπεράνω δίνοντας συμβουλές στους "αγνοούντες" δήθεν!!! Τη μεγαλύτερη άγνοια τη έχει αυτός, ή ελπίζω πως είναι έτσι κι όχι ότι δουλεύει συνειδητά για κάποιους. Πώς επέτρεψες στον εαυτό σου να "φοβηθεί" μια αηδία φοβική, ειδικά φτιαγμένη για να μας κάνει ζώα, ρε Βίκυ;
Τέτοιες π@@ιές μαζεμένες είχα καιρό να δω!!! Καταρχάς πού λέει στις "Γραφές" ότι οι άνθρωποι θα κόβουν τα μέλη τους για να τραφούν; Και με ποιο δικαίωμα μας κάνει την ερώτηση "Ναι, θα είσαι με τους δικούς σου -στα βουνά εννοείται- αλλά την ώρα της επιβίωσης ποιον θα εμπιστευτείς;" Ο κος π@@ροβιτς μπορεί να μην εμπιστεύεται ούτε την σκιά του, αλλά αυτό που κάνει είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή! Θέλετε να μην εμπιστεύεστε κανέναν; Σας ρωτάει ο κος του βίντεο "Τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε; Είστε έτοιμοι να φτάσετε στα άκρα;" Και σας ρωτάω κι εγώ σαν Πέγκυ: Είστε έτοιμοι να φτάσετε στα άκρα και να κλείσετε το βρωμόστομα του κάθε κου Αζάζελον που δουλεύει μια χαρά -συνειδητά ή ασυνείδητα ποσώς με ενδιαφέρει- για αυτούς που θέλουν να σας εξαθλιώσουν μέχρι τέλους, όχι μόνο οργανικά αλλά και ψυχικά; Προσωπικά θα κάνω αίτηση στο yt να κατεβάσει αυτό το εξάμβλωμα, γιατί ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ! Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κάτι τέτοιο, αλλά αυτή τη φορά και αυτή τη στιγμή ΕΠΕΙΓΕΙ να αφοπλίζουμε τον ΕΧΘΡΟ! Και εχθρός είναι όποιος προσπαθεί να μας κάνει ζώα και να μας κάνει να τρέμουμε την κάθε στιγμή και όπλο τους είναι η ΕΙΚΟΝΑ και τα ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ τα ποτισμένα με τρόμο.
Όσο για τους Νεφελίμ που θα απελευθερωθούν, μην ανησυχείτε, δε θα βγει κανένας σατανάς ή βρυκόλακας να μας ρουφήξει το αίμα. Απλώς θα εκδηλωθεί αυτό ακριβώς που κουβαλάμε μέσα μας, σε όσους το έχουν σε έντονο βαθμό, ακριβώς όπως έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται, κι ακριβώς όπως είχα δει και η ίδια -και το είχα προωθήσει κι εδώ μέσα- ότι θα γίνει. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΕΦΕΛΙΜ, οι φονιάδες μέσα σε κάποιους, αλλά αυτοί έχουν την δύναμη που εμείς τους δίνουμε, και τρέφονται από το μίσος και τον φόβο μας. Γι' αυτό ακριβώς η πρώτη κίνηση είναι να βουλώσουμε το στόμα στο Νεφελίμ που εκδηλώθηκε μέσα από αυτό το βίντεο, που το παίζει και σωτήρας μας, θέλει να το διαδώσουμε κιόλας! ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ο πανηλίθιος!
Ξεκίνησαν τα πουλάκια μου... Κάντε ό,τι νομίζετε... Εγώ θα κάνω το καθήκον μου...
ΥΓ πάντως του αναγνωρίζω ότι βρήκε ωραίες σκηνές μάχης...
Τέτοιες π@@ιές μαζεμένες είχα καιρό να δω!!! Καταρχάς πού λέει στις "Γραφές" ότι οι άνθρωποι θα κόβουν τα μέλη τους για να τραφούν; Και με ποιο δικαίωμα μας κάνει την ερώτηση "Ναι, θα είσαι με τους δικούς σου -στα βουνά εννοείται- αλλά την ώρα της επιβίωσης ποιον θα εμπιστευτείς;" Ο κος π@@ροβιτς μπορεί να μην εμπιστεύεται ούτε την σκιά του, αλλά αυτό που κάνει είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή! Θέλετε να μην εμπιστεύεστε κανέναν; Σας ρωτάει ο κος του βίντεο "Τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε; Είστε έτοιμοι να φτάσετε στα άκρα;" Και σας ρωτάω κι εγώ σαν Πέγκυ: Είστε έτοιμοι να φτάσετε στα άκρα και να κλείσετε το βρωμόστομα του κάθε κου Αζάζελον που δουλεύει μια χαρά -συνειδητά ή ασυνείδητα ποσώς με ενδιαφέρει- για αυτούς που θέλουν να σας εξαθλιώσουν μέχρι τέλους, όχι μόνο οργανικά αλλά και ψυχικά; Προσωπικά θα κάνω αίτηση στο yt να κατεβάσει αυτό το εξάμβλωμα, γιατί ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ! Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κάτι τέτοιο, αλλά αυτή τη φορά και αυτή τη στιγμή ΕΠΕΙΓΕΙ να αφοπλίζουμε τον ΕΧΘΡΟ! Και εχθρός είναι όποιος προσπαθεί να μας κάνει ζώα και να μας κάνει να τρέμουμε την κάθε στιγμή και όπλο τους είναι η ΕΙΚΟΝΑ και τα ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ τα ποτισμένα με τρόμο.
Όσο για τους Νεφελίμ που θα απελευθερωθούν, μην ανησυχείτε, δε θα βγει κανένας σατανάς ή βρυκόλακας να μας ρουφήξει το αίμα. Απλώς θα εκδηλωθεί αυτό ακριβώς που κουβαλάμε μέσα μας, σε όσους το έχουν σε έντονο βαθμό, ακριβώς όπως έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται, κι ακριβώς όπως είχα δει και η ίδια -και το είχα προωθήσει κι εδώ μέσα- ότι θα γίνει. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΕΦΕΛΙΜ, οι φονιάδες μέσα σε κάποιους, αλλά αυτοί έχουν την δύναμη που εμείς τους δίνουμε, και τρέφονται από το μίσος και τον φόβο μας. Γι' αυτό ακριβώς η πρώτη κίνηση είναι να βουλώσουμε το στόμα στο Νεφελίμ που εκδηλώθηκε μέσα από αυτό το βίντεο, που το παίζει και σωτήρας μας, θέλει να το διαδώσουμε κιόλας! ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ο πανηλίθιος!
Ξεκίνησαν τα πουλάκια μου... Κάντε ό,τι νομίζετε... Εγώ θα κάνω το καθήκον μου...
ΥΓ πάντως του αναγνωρίζω ότι βρήκε ωραίες σκηνές μάχης...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- Mantam Froufrou

Μόλις την έστειλα στο you tube, με την αιτιολογία ότι προωθεί την τρομοκρατία. Και απάντησα και στο βίντεο... γιατί κρυφά δεν μ' αρέσει να κάνω τίποτα...
- ION 4ever

- Έλαβε Likes: 1 φορά
frou frou

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- Mantam Froufrou

Και φυσικά αποδείχθηκε πως είχα δίκιο, γιατί ο κύριος που θέλει να μας ξυπνήσει δεν ανέχεται καμία διαφορετική άποψη. Ούτε που τον έβρισα μιλάμε, μου απάντησε ειρωνικά, του ανταπάντησα αυστηρά, αλλά πάλι ΚΥΡΙΑ η δικιά σου και τελικά ΜΕ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ!!!!
Γι' αυτό έχει όλα κι όλα 8 σχόλια στο βίντεο και τα δύο είναι από μέλος με το οποίο συναναστρέφεται. Όλους τους άλλους τους έχει αποκλείσει προφανώς!
Μούφα ο σωτήρας... πάμε γι' άλλους.
Μούφα ο σωτήρας... πάμε γι' άλλους.
Ρε συ Mantam, δέχομαι και κατανοώ την αγανάκτησή σου καθώς και την ανάγκη σου να προσπαθήσεις να βοηθήσεις τους υπόλοιπους προστατεύοντάς τους από αυτόν τον αστείο. Δεν νομίζεις όμως πως δίνεις πολύ βάρος σε κάτι εξαιρετικά "λίγο".
Τα παιδάκια έχουν χαζέψει και ετοιμάζονται να φάνε ανθρώπινα μέλη, αφού αντισταθούν σε Μ.Ε. και επιβιώσουν παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, επιβιώσουν από κεραυνούς και φλάς και βέβαια πολεμήσουν με Νεφελίμ αποκλεισμένα στα Τάρταρα για κάτι χιλιάδες χρόνια..... (σίγουρα κάτι ξέχασα...ζητάω συγνώμη) και όλα αυτά τα κάνουν χωρίς να μπορούν να γράψουν δύο φράσεις στα ελληνικά (τα έχουν σφάξει τελείως).
Εγώ έχω μόνο μία ερώτηση σε τέτοιους και παρόμοιους μηδενιστές. Αν είναι να περάσω τόσα και να θυσιάσω αρχές, απόψεις και πιστεύω (συν όλες τις "ανέσεις") ποιος ο λόγος να επιβιώσω; Ποιο το κίνητρο; Οι Σουλιώτες-ισσες πήδηξαν από τον βράχο για να μην τους πιάσουν οι Τούρκοι και εγώ θα υπομένω τέτοια δεινά για να επιβιώσω;;;;; Επίσης δεν καταλαβαίνω πως συνδυάζουν αυτές τις απόψεις με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη που προάγουν και προβάλλουν (μέσω της επιλεκτικής αναφοράς σε προφητείες ή μάλλον παρερμηνείες προφητειών).
Τέλος πάντων στα παιδιά αυτά προτείνω να αποφύγουν να φάνε τα άκρα μου (όταν με το καλό έρθει η ώρα) και να ψάξουν προς την βουβωνική χώρα να βρουν "μεζεδάκι".....
ΥΓ: Να στείλουν σίγουρα βιογραφικό στο ΜΕΓΚΑ γιατί ακούω ψάχνουν κόσμο με έμφαση στην καταστροφολογία.........
Τα παιδάκια έχουν χαζέψει και ετοιμάζονται να φάνε ανθρώπινα μέλη, αφού αντισταθούν σε Μ.Ε. και επιβιώσουν παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, επιβιώσουν από κεραυνούς και φλάς και βέβαια πολεμήσουν με Νεφελίμ αποκλεισμένα στα Τάρταρα για κάτι χιλιάδες χρόνια..... (σίγουρα κάτι ξέχασα...ζητάω συγνώμη) και όλα αυτά τα κάνουν χωρίς να μπορούν να γράψουν δύο φράσεις στα ελληνικά (τα έχουν σφάξει τελείως).
Εγώ έχω μόνο μία ερώτηση σε τέτοιους και παρόμοιους μηδενιστές. Αν είναι να περάσω τόσα και να θυσιάσω αρχές, απόψεις και πιστεύω (συν όλες τις "ανέσεις") ποιος ο λόγος να επιβιώσω; Ποιο το κίνητρο; Οι Σουλιώτες-ισσες πήδηξαν από τον βράχο για να μην τους πιάσουν οι Τούρκοι και εγώ θα υπομένω τέτοια δεινά για να επιβιώσω;;;;; Επίσης δεν καταλαβαίνω πως συνδυάζουν αυτές τις απόψεις με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη που προάγουν και προβάλλουν (μέσω της επιλεκτικής αναφοράς σε προφητείες ή μάλλον παρερμηνείες προφητειών).
Τέλος πάντων στα παιδιά αυτά προτείνω να αποφύγουν να φάνε τα άκρα μου (όταν με το καλό έρθει η ώρα) και να ψάξουν προς την βουβωνική χώρα να βρουν "μεζεδάκι".....
ΥΓ: Να στείλουν σίγουρα βιογραφικό στο ΜΕΓΚΑ γιατί ακούω ψάχνουν κόσμο με έμφαση στην καταστροφολογία.........
- Mantam Froufrou

Καλά, δεν ασχολήθηκα και παραπάνω απ' όσο χρειάζεται, δύο σχόλια έκανα που μου πήρε 10 λεπτά γιατί μου απάντησε αμέσως στο πρώτο, και μια αίτηση στο fb να το στείλει στα τάρταρα με τους νεφελίμ! Τι μου το θύμισες τώρα και μου ανέβηκε πάλι η πίεση!!!! Πάω να ξαναδώ το βίντεο!
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 347 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.
Το βίντεο είναι κλεμμένα αποσπάσματα από τα βιβλία του Δημοσθένη Λιακόπουλου. Μπορεί να έβαλε και καμιά σάλτσα δική του που ανέβασε το βίντεο αλλά είναι από τον Λιακόπουλο.
Τα έχω δει πολλές φορές.
Ο οδηγός επιβίωσης του Λιακόπουλου λέει κάτι τέτοια και είναι η τελευταία του τριλογία.
Βέβαια κάποια πράγματα είναι χρήσιμα και υπάρχουν στο ίντερνετ. Αλλά και κάπως γραφικά
Όπως π.χ να κυκλοφορούμε με ένα μικρό κασετινάκι που να περιέχει ένα πακέτο καπότες ένα ξευγάρι άσπρα καλτσάκια λίγο σύρμα και πολλά άλλα καλούδια άσχετα.
Ερώτηση κρίσεως: Εκτός από τη γνωστή συνήθη χρήση σε τι άλλο θα μπορούσε να χρησιμέψει ένα πακετάκι καπότες? (καινούργιες και όχι μεταχειρισμένες εννοείται)
Απάντηση χρησιμεύουν σαν παγούρι για μεταφορά νερού γιατί χωράνε 1.5 λίτρο νερό.
Το βίντεο είναι κλεμμένα αποσπάσματα από τα βιβλία του Δημοσθένη Λιακόπουλου. Μπορεί να έβαλε και καμιά σάλτσα δική του που ανέβασε το βίντεο αλλά είναι από τον Λιακόπουλο.
Τα έχω δει πολλές φορές.
Ο οδηγός επιβίωσης του Λιακόπουλου λέει κάτι τέτοια και είναι η τελευταία του τριλογία.
Βέβαια κάποια πράγματα είναι χρήσιμα και υπάρχουν στο ίντερνετ. Αλλά και κάπως γραφικά
Όπως π.χ να κυκλοφορούμε με ένα μικρό κασετινάκι που να περιέχει ένα πακέτο καπότες ένα ξευγάρι άσπρα καλτσάκια λίγο σύρμα και πολλά άλλα καλούδια άσχετα.
Ερώτηση κρίσεως: Εκτός από τη γνωστή συνήθη χρήση σε τι άλλο θα μπορούσε να χρησιμέψει ένα πακετάκι καπότες? (καινούργιες και όχι μεταχειρισμένες εννοείται)
Απάντηση χρησιμεύουν σαν παγούρι για μεταφορά νερού γιατί χωράνε 1.5 λίτρο νερό.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος

Δεν πιστεύω στις καταστροφολογίες ούτε και στις προφητείες. Αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα καλό θα ήταν να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά και τις εναλλακτικές χρήσεις που μπορούν να έχουν πράγματα που βρίσκονται γύρω μας ή μέσα στο σπίτι μας
- Mantam Froufrou

Αγάπη μου, σιγά μην κυκλοφορώ με το πακετάκι. Αν είναι να ξεμείνω κάπου με το πακετάκι μου χωρίς τα παιδιά μου καλύτερα να πεθάνω! Και έχω την εντύπωση ότι ασχέτως... έχω περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης από πολλούς άλλους, όσα πακετάκια κι αν έχουν. Ο λόγος; Δεν ζω μέσα στον τρόμο και προσπαθώ να βλέπω καθαρά κάθε στιγμή! Όταν είσαι μέσα στον τρόμο με το πακετάκι σου αγκαζέ, άρα με την ΜΟΝΙΜΗ σκέψη κάπου κρυμμένη στο μυαλό σου ότι έρχεται το τέλος, είσαι χαμένος από χέρι, κι ο Λιακόπουλος ας λέει ότι θέλει!
Όλα με μέτρο... ακόμα και η οργάνωση! Γιατί αν είναι να ταυτιστούμε με την οργάνωση για κάτι που ΜΠΟΡΕΙ Να έρθει και δεν ξέρουμε καν τι ΜΟΡΦΗ θα πάρει, τότε χάνουμε αυτό που ήδη ζούμε... Καλύτερα μιας ώρας ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ παρά σαράντα χρόνια να ζω στο πακετάκι μέσα... σε οποιοδήποτε πακετάκι, όχι μόνο το συγκεκριμένο!
Όλα με μέτρο... ακόμα και η οργάνωση! Γιατί αν είναι να ταυτιστούμε με την οργάνωση για κάτι που ΜΠΟΡΕΙ Να έρθει και δεν ξέρουμε καν τι ΜΟΡΦΗ θα πάρει, τότε χάνουμε αυτό που ήδη ζούμε... Καλύτερα μιας ώρας ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ παρά σαράντα χρόνια να ζω στο πακετάκι μέσα... σε οποιοδήποτε πακετάκι, όχι μόνο το συγκεκριμένο!
-
lianna
Mantam Froufrou έγραψε:Αγάπη μου, σιγά μην κυκλοφορώ με το πακετάκι. Αν είναι να ξεμείνω κάπου με το πακετάκι μου χωρίς τα παιδιά μου καλύτερα να πεθάνω! Και έχω την εντύπωση ότι ασχέτως... έχω περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης από πολλούς άλλους, όσα πακετάκια κι αν έχουν. Ο λόγος; Δεν ζω μέσα στον τρόμο και προσπαθώ να βλέπω καθαρά κάθε στιγμή! Όταν είσαι μέσα στον τρόμο με το πακετάκι σου αγκαζέ, άρα με την ΜΟΝΙΜΗ σκέψη κάπου κρυμμένη στο μυαλό σου ότι έρχεται το τέλος, είσαι χαμένος από χέρι, κι ο Λιακόπουλος ας λέει ότι θέλει!
- ArELa
- Founder-Administrator

Πέγκι... πάλι μένω άναυδη...
Εσύ ρε Πέγκι πώς διάολο επέτρεψες στον εαυτό σου να κοιτάξει τόσο επιδερμικά και επιπόλαια αυτά που είπα, ώστε να αντιληφθεί πως φοβήθηκα;
Και μια παρελκόμενη ερώτηση της ίδιας διαδρομής. Ως εκεί με "έμαθες" στα χρόνια που αλληλεπιδρούμε;
Και τι είπα στο φινάλε που θα μπορούσε να σε οδηγήσει σ'αυτή τη λογική;
Μήπως παραμπήκες στη λογική να πολεμήσεις ένα σαθρό, που... (όπως είπε εύστοχα κι ο Ανουνάκι...)
Και για να μη σου αφήσω περιθώρια να δικαιολογήσεις την τόσο λαθεμένη εξαγωγή συμπεράσματός σου, προβάλλοντας το παρακάτω που είπα...
Σε καμία περίπτωση δεν πέρασε απ'το ρημαδοκέφαλο μου ότι υπάρχει έστω και ψήγμα αλήθειας σ'αυτά που προβάλλει το βιντεο (που ναι, άντεξα να το δω ολόκληρο παρά την αναγούλα-ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΟ, έλεος - που μου προκαλούσε)...
Μιλουσαμε όμως (κάπου αλλού, κάποια άλλη στιγμή προσφάτως), για ένα "πλέγμα" αν θυμάσαι, και για την ενέργεια της σκέψης που μπορεί να επηρεάσει ανά πάσα στιγμή τη ροή των εξελίξεων.. κι αν ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού στον πλανήτη "εξέτρεφε" τέτοιου είδους σκεπτομορφές, μπορεί (δυνητικά) ναείχε σαν αποτέλεσμα να υλοποιηθεί έστω και το ελάχιστο απ'αυτές τις αηδίες....
Ε, τότε ναι, δε θα δεχόμουν να παραμείνω σ'αυτό το πεδίο υπαρξης...
Κι αυτό είναι προσωπική μου επιλογή (και αναφαίρετο δικαίωμά μου, εκορευόμενο απ'την εκ γενετής δοθείσα ελεύθερη βούλησή μας) Μπορεί να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις μ'αυτή την επιλογή. Δικαίωμά σου επίσης. Δεν μπορείς όμως, ( εννοώ=δεν σου πρέπει, έχεις περισσότερο μυαλό απ'αυτό) να την παραποιείς προσαρμόζοντάς την σε δικές σου στιγμιαίες λαθεμένες αντιλήψεις.
Κατά τα λοιπά, με βρίσκουν σύμφωνη οι θέσεις σου σε σχέση με το βίντεο (και λυπάμαι που δεν το είδες καν μέσα απ'τη δική μου τοποθέτηση- παρά το "τηλεγραφικό" της διατύπωσης) καθώς και οι σκέψεις του Ανουνάκι.
Επειδή μπορώ να αντιστρέψω την ερώτηση, θα το κάνω και δε θα σου χαριστώ καθόλου, γιατί από σένα ειδικά, μένω μαλάκας όταν βλέπω τόσο λαθεμένο take των λόγων μου. Από άλλους (που δε με ξέρουν ΚΑΘΟΛΟΥ όμως), θα το εκλάμβανα και (φυσιο)Λογικό ως ένα βαθμό να παρανοήσουν αυτό που είπα. Από σένα όμως... Θέτω το ερώτημα, αντίστροφα λοιπόν:Mantam Froufrou έγραψε:Πώς επέτρεψες στον εαυτό σου να "φοβηθεί" μια αηδία φοβική, ειδικά φτιαγμένη για να μας κάνει ζώα, ρε Βίκυ;
Εσύ ρε Πέγκι πώς διάολο επέτρεψες στον εαυτό σου να κοιτάξει τόσο επιδερμικά και επιπόλαια αυτά που είπα, ώστε να αντιληφθεί πως φοβήθηκα;
Και τι είπα στο φινάλε που θα μπορούσε να σε οδηγήσει σ'αυτή τη λογική;
Πού είδες αλήθεια τον φόβο σ'αυτό;ArELa έγραψε:Στο πρώτο βίντεο λέω ΝΑΙ.
Στο δεύτερο ΟΧΙ.
Μήπως παραμπήκες στη λογική να πολεμήσεις ένα σαθρό, που... (όπως είπε εύστοχα κι ο Ανουνάκι...)
...και δίνοντας τόσο βάρος σ'αυτό, παρασύρθηκες στη δίνη της αρνητικότητας που έβγαζε αυτό το συνοθύλευμα σαβούρας (στο οποίο ξαναθυμίζω μη σου ξαναδιαφύγει πως είπα κατηγορηματικά ΟΧΙ), που δε σε άφησε να σταθείς με περισσότερη ευαισθησία και ευθυκρισία, εσ'αυτά που λέει ένας (μία) συνοδοιπόρος σου σε μύριες όσες διαδρομές;annonnaki έγραψε:δίνεις πολύ βάρος σε κάτι εξαιρετικά "λίγο".
Οκ εγω να δεχτώ ότι από πλευράς γήινης χρονικής διάρκειας, δεν ασχολήθηκες παραπάνω απ'όσο χρειάζεται. Μήπως όμως έδωσες παραπάνω βαρύτητα απ'αυτή που χρειάζεται σε κάτι που πολεμιέται πολύ αποτελεσματικότερα (και χωρίς "κάθοδο" των δικών σου δονήσεων) μέσα από εύστοχη και ειρωνική απαξίωση μιας τόσο νοητικά ανάπηρης λογικής;Mantam Froufrou έγραψε:Καλά, δεν ασχολήθηκα και παραπάνω απ' όσο χρειάζεται,
Και για να μη σου αφήσω περιθώρια να δικαιολογήσεις την τόσο λαθεμένη εξαγωγή συμπεράσματός σου, προβάλλοντας το παρακάτω που είπα...
εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι:ArELa έγραψε:Αν δω να ξεπροβάλλει η πιθανότητα επαλήθευσης του δεύτερου, την έχω κάνει με συνοπτικές διαδικασίες κι όποιος θέλει, ας με πει φυγόπονη, φοβιτσιάρα, χέστρα ή ό,τι άλλο επιθυμεί.
Σε καμία περίπτωση δεν πέρασε απ'το ρημαδοκέφαλο μου ότι υπάρχει έστω και ψήγμα αλήθειας σ'αυτά που προβάλλει το βιντεο (που ναι, άντεξα να το δω ολόκληρο παρά την αναγούλα-ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΟ, έλεος - που μου προκαλούσε)...
Μιλουσαμε όμως (κάπου αλλού, κάποια άλλη στιγμή προσφάτως), για ένα "πλέγμα" αν θυμάσαι, και για την ενέργεια της σκέψης που μπορεί να επηρεάσει ανά πάσα στιγμή τη ροή των εξελίξεων.. κι αν ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού στον πλανήτη "εξέτρεφε" τέτοιου είδους σκεπτομορφές, μπορεί (δυνητικά) ναείχε σαν αποτέλεσμα να υλοποιηθεί έστω και το ελάχιστο απ'αυτές τις αηδίες....
Ε, τότε ναι, δε θα δεχόμουν να παραμείνω σ'αυτό το πεδίο υπαρξης...
Κι αυτό είναι προσωπική μου επιλογή (και αναφαίρετο δικαίωμά μου, εκορευόμενο απ'την εκ γενετής δοθείσα ελεύθερη βούλησή μας) Μπορεί να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις μ'αυτή την επιλογή. Δικαίωμά σου επίσης. Δεν μπορείς όμως, ( εννοώ=δεν σου πρέπει, έχεις περισσότερο μυαλό απ'αυτό) να την παραποιείς προσαρμόζοντάς την σε δικές σου στιγμιαίες λαθεμένες αντιλήψεις.
Κατά τα λοιπά, με βρίσκουν σύμφωνη οι θέσεις σου σε σχέση με το βίντεο (και λυπάμαι που δεν το είδες καν μέσα απ'τη δική μου τοποθέτηση- παρά το "τηλεγραφικό" της διατύπωσης) καθώς και οι σκέψεις του Ανουνάκι.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou

Εντάξει, εγω σ' αυτό έμεινα, και κατάλαβα πως σαν πιθανότητα έστω σε τρόμαζε. Μπορεί να κατάλαβα λάθος, αλλά δεν φταίω καθόλου σ' αυτό. Άθελά σου αυτό ακριβώς παρουσίασες, όταν αναγνώρισες ότι αυτό που λες μπορεί να θεωρηθεί κάλλιστα ότι προέρχεται από φόβο. Άρα κατάλαβες πως "κάτι" δεν πήγαινε καλά μ' αυτό που έλεγες. Γιατί ακόμα κι αν υπάρξει πιθανότητα να γίνουν αυτές οι αηδίες που λέει ακριβως όπως τις λέει, και πάλι το να "την κάνεις με συνοπτικές διαδικασίες" δεν ειναι δράση αλλά αντίδραση.Αν δω να ξεπροβάλλει η πιθανότητα επαλήθευσης του δεύτερου, την έχω κάνει με συνοπτικές διαδικασίες κι όποιος θέλει, ας με πει φυγόπονη, φοβιτσιάρα, χέστρα ή ό,τι άλλο επιθυμεί.
Δεν είναι αυτό το ζητούμενο όμως.
Το ζητούμενο είναι η λάθος κατανόηση της δράσης των σκεπτομορφών και το πώς ταΐζονται, και κυρίως η ΕΥΘΥΝΗ που φέρουμε όταν βλέπουμε να ταΐζεται μία σκεπτομορφή που τρέφεται από το συλλογικό ασυνείδητο και την αφήνουμε ανενόχλητη.
Δεν συμβούλεψα ποτέ κανέναν να μένει άπραγος όταν βλέπει μια σκεπτομορφή να τρέφεται, και ειδικά συλλογική σκεπτομορφή φόβου. Αντίθετα έχω αποδείξει πως ειδικά με την προώθηση συλλογικών σκεπτομορφών φόβου είμαι ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ και ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ! Αδυσώπητη δεν έχω φανεί εδώ μέσα είναι η αλήθεια γιατί δεν είναι ο τόπος τέτοιος... αλλά είχαν άλλοι την τύχη...
Αυτό που έκανα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω, και μακάρι να ήξερα τρόπο να κατεβάσω μόνη μου το βίντεο, γιατί τέτοια βίντεο είναι το πιάτο με το μέλι για να τραβάνε τις μύγες/σκεπτομορφές όλων των φοβικών ανθρώπων ώστε να τραφούν. Όσοι δουν αυτό το βίντεο και έχουν ψήγματα φόβου, και είναι ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ, θα αποσυντονιστούν και οι δονήσεις τους θα αγγίξουν τα τάρταρα, τόσο χαμηλά που θα πέσουν. Όσοι έχουν την δύναμη και την ικανή δόνηση να προστατεύσουν τέτοιους ανθρώπους, οφείλουν να το κάνουν, κι όχι απλά να αδιαφορήσουν.
Αυτή ήταν πάντα η τακτική των περισσότερων, και γι' αυτό ακριβώς φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Ο φωτισμένος άνθρωπος δρα εκεί που κρίνει πως πρέπει να δράσει, και σωπαίνει εκεί που κρίνει πως πρέπει να σωπάσει. Δεν σφυρίζει αδιάφορα σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις! Σ' αυτή την περίπτωση κι αν κρίνει κάποιος ότι το συγκεκριμενο βίντεο πχ είναι φοβικό και επικίνδυνο για ευαίσθητους φοβικούς ανθρώπους και δεν κάνει απολύτως τίποτα, τότε φέρει ακριβώς το ίδιο μερίδιο ευθύνης με αυτόν που το δημιούργησε.
Βίκυ, ήρθε η ώρα της μάχης, όχι η ώρα της "γαλήνης". Όσοι γαληνεύουν σε καιρό πολέμου θα γίνουν μέρος της στατιστικής των χαμένων και υπόλογοι στην ίδια την Ψυχή τους! ΕΣΥ ειδικά κι ακριβώς επειδή σε μεγάλο βαθμό ξέρω τι πολεμίστρια είσαι, το καταλαβαίνεις αυτό. Είναι κάτι που το κάνεις πράξη σε πολλά θέματα. Γιατί σ' αυτή την περίπτωση κάνεις σκόντο; Σου φαίνεται μικρή η ζημιά που ΔΟΝΗΤΙΚΑ κάνει το συγκεκριμένο βίντεο; Μπορεί να είναι πανηλίθιο, αλλά χρησιμοποιεί πολύ ικανοποιητικά και τον ήχο και την εικόνα και είναι ικανό να κάνει τρομερή ζημιά.
Από την άλλη το να βαράς γροθιά στο μαχαίρι και μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα, είναι επίσης ηλιθιότητα, και ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ χάνει ενέργειες ένας άνθρωπος. Όταν ταυτίζεται με τον άμεσο σκοπό/μάχη και τραβάει το βλέμμα από τον απώτερο/πόλεμο. Άρα παλεύεις, αλλά αν δεις ότι δεν έχει αποτέλεσμα αυτό που κάνεις, ή αλλάζεις τρόπο ή αλλάζεις στόχο!!!
Όσο για το πλέγμα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙΣ και η κίνηση δεν έχει καμία σχέση με την απραγία, την αδιαφορία, την άκριτη γαλήνη και ηρεμία ή όπως αλλιώς θες να το πεις. Το αντίθετο. Το καλύτερο που μπορείς να κερδίσεις με την άκρατη γαλήνη και ηρεμία τύπου Νιρβάνα αλλά "μαΐμού", είναι να είσαι πεθαμένος εσωτερικά και να νομίζεις ότι είσαι ο Βούδας! Δεν είναι κακό κι αυτό... η ευτυχία της άγνοιας που λένε...
Αυτά... ξέρω πως τελευταία ταλαιπωρείσαι σε πρακτικό επίπεδο, και καταλαβαίνω ότι μπορεί να γράφεις κάποια πράγματα βιαστικά ή να τα εννοείς διαφορετικα απ' ό,τι σου βγαίνουν. Αλλά πριν θεωρήσεις ότι ο άλλος "αποφάσισε" ξαφνικά να δει μια άλλη Βίκυ, διάβασε ως τρίτος αυτό που έχεις γράψει, μήπως η ίδια έχεις βγάλει την άλλη Βίκυ έξω. Όχι ότι είναι κακό να βγαίνει η άλλη Βίκυ ή Πέγκυ ή οτιδήποτε. Το κακό είναι να κλείνουμε τα μάτια σ' αυτό που βγαίνει, γιατί ό,τι βγαίνει είναι ΕΥΛΟΓΙΑ για όποιον εργάζεται εσωτερικά, αφού του δίνει την δυνατότητα να το επεξεργαστεί και να το καταστρέψει, εφόσον είναι -εννοείται- κάτι όχι απλά περιττό αλλά ίσως καταστροφικό για την ψυχή του. Και ο φόβος είναι πάντα καταστροφικός...
ΥΓ
Εγώ που έχω διαβάσει παρόμοια συγγράμματα (οδηγό επιβίωσης της SAS) που έλεγαν κάτι τέτοια εδώ θα διαφωνήσω. Το πακετάκι με τα προφυλακτικά καλύτερα να το χρησιμοποιήσεις για τον λόγο που το φτιάχνει η εταιρεία (αν δεν μας έχει καεί το "κούκου" από το φλάς) γιατί έτσι και αφήσεις έγκυο (ή μείνεις ανάλογα...) την γυναίκα σου σε τέτοιους καιρούς τότε την πατήσατε οικογενειακώς.... Νερό θα βρείς τρόπο να μεταφέρεις ή να παράγεις από τα φυτά. Ελλάδα είμαστε όχι Σαχάρα....doctormarkon έγραψε:Ερώτηση κρίσεως: Εκτός από τη γνωστή συνήθη χρήση σε τι άλλο θα μπορούσε να χρησιμέψει ένα πακετάκι καπότες? (καινούργιες και όχι μεταχειρισμένες εννοείται)
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Είναι και άκρως εποικοδομητικό. Δεν ξέρω για φλάς ή πυρηνικούς πολέμους αλλά ένας σεισμός ή μας πυρκαγιά μπορεί να μας χτυπήσει και να μας στείλει 50-60 χρόνια πίσω. Αυτή η γνώση και η εξοικείωση θα μας φανούν πολύτιμες.doctormarkon έγραψε:Δεν πιστεύω στις καταστροφολογίες ούτε και στις προφητείες. Αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα καλό θα ήταν να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά και τις εναλλακτικές χρήσεις που μπορούν να έχουν πράγματα που βρίσκονται γύρω μας ή μέσα στο σπίτι μας
- doctormarkon
- Επίτιμος

Πέγκυ με έκανες και γέλασα.
Είσαι πολύ σωστή και σίγουρα όταν κάτι το σκέφτεσαι συνέχεια το παθαίνεις.
Αυτό με τα προφυλακτικά μου έκανε εντύπωση όπως και με τα άσπρα καλτσάκια που τα κάνεις φίλτρο νερού για να φιλτράρεις βατραχάκια και βδέλλες.
Πάντως το προφυλακτικό έχει και άλλη χρήση απόλυτα δημιουργική. Αν το φουσκώσεις κάνεις γλυπτική decupaz ή papier pache σε μεγάλα μεγέθη. Καμήλες γαϊδούρια.
Σε περίπτωση ανεργίας ή φτώχειας έχω σκεφτεί τη λύση πλανόδιου μικροπωλητή υπάρχει μεγάλη γκάμα πραγμάτων που μπορώ να πουλάω στον πάγκο.
Τώρα ότι λένε για φλας ήλιου, ότι θα ανοίξει το φρέαρ της αβύσου και θα βγούν οι λιονταροκέφαλοι και οι σκυλοκέφαλοι και θα μας κάνουν στιφάδο με τα κρεμυδάκια είναι για γέλια.
Βέβαια έχουν και αυτές οι ιστορίες εναλλακτική χρήση. Τις λες και διώχνεις τα ενοχλητικά και αντιπαθητικά άτομα ή τους τρελαίνεις και έχουν εφιάλτες τα βράδια. Να βλέπουν νεφελίμ να τους κυνηγάνε για να τους κάνουν γιαχνί Ουάου
Είσαι πολύ σωστή και σίγουρα όταν κάτι το σκέφτεσαι συνέχεια το παθαίνεις.
Αυτό με τα προφυλακτικά μου έκανε εντύπωση όπως και με τα άσπρα καλτσάκια που τα κάνεις φίλτρο νερού για να φιλτράρεις βατραχάκια και βδέλλες.
Πάντως το προφυλακτικό έχει και άλλη χρήση απόλυτα δημιουργική. Αν το φουσκώσεις κάνεις γλυπτική decupaz ή papier pache σε μεγάλα μεγέθη. Καμήλες γαϊδούρια.
Σε περίπτωση ανεργίας ή φτώχειας έχω σκεφτεί τη λύση πλανόδιου μικροπωλητή υπάρχει μεγάλη γκάμα πραγμάτων που μπορώ να πουλάω στον πάγκο.
Τώρα ότι λένε για φλας ήλιου, ότι θα ανοίξει το φρέαρ της αβύσου και θα βγούν οι λιονταροκέφαλοι και οι σκυλοκέφαλοι και θα μας κάνουν στιφάδο με τα κρεμυδάκια είναι για γέλια.
Βέβαια έχουν και αυτές οι ιστορίες εναλλακτική χρήση. Τις λες και διώχνεις τα ενοχλητικά και αντιπαθητικά άτομα ή τους τρελαίνεις και έχουν εφιάλτες τα βράδια. Να βλέπουν νεφελίμ να τους κυνηγάνε για να τους κάνουν γιαχνί Ουάου
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Αφού φτάσαμε στα προφυλακτικά για papier pache, ένα είναι σίγουρο: Δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη!

Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- doctormarkon
- Επίτιμος

Χρησιμεύουν για να φτιάξουμε Νεφελίμ που τελευταία έχουν γίνει πολύ της μόδας και είναι πιασιάρικα
- Mantam Froufrou

- ArELa
- Founder-Administrator

Εκ των προτέρων ζητώ συγνώμη που θα χαλάσω το ευχάριστο κλίμα εδώ, αλλά δεν έχω επιλογή. Οφείλω να μιλήσω ευθέως και όπως νιώθω. Δεν μπόρεσα ποτέ να κάνω κάτι άλλο.
και σ'αυτό μένεις απ'ό,τι βλέπω...
Δύο οι πιθανοί λόγοι που μου γυρνάς το μπαλάκι:
α/ δεν διάβασες καλά ή πλήρως το τελευταίο μου ποστ.
β/ έπαιξε ένα αμυντικό mode του "εγώ" σου σε μια προσπάθεια αποφυγής της παραδοχής ότι δεν είσαι αλάθητη, ότι έκανες χονδροειδές λάθος με εξαγωγή συμπερασμάτων για τα οποία δεν έδωσα κανένα εφαλτήριο. Αυτή (η υπεκφυγή) σε ό,τι με αφορά, είναι ανούσια προσπάθεια γιατί η επανόρθωση λαθεμένων διαδρομών δεν έχει να κάνει΄ή μάλλον ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έχει να κάνει με το "εγώ" του καθενός. Αν το τσαλάκωνες έστω για λίγο το ρημάδι το "εγώ" και αφού οι εξηγήσεις μου ικανοποιούν κάθε νουνεχή (άρα θα'πρεπε να καλύπτουν και εσένα), αν έλεγες απλά "οκ, λάθος συμπέρασμα", δεν θα χρειαζόταν το κατεβατό που προβλέπεται να γράψω, όπως δε θα χρειαζόταν να γίνει αυτο το πράγμα λόγος για δίκαιη δυσαρέσκεια από πλευράς μου, και για αχρείαστες αντιπαραθέσεις (σπατάλη ενέργειας όπως είπα)
Φιλικά σε παροτρύνω, (αν ισχύει το δεύτερο- που προς τα εκεί κλίνω) να βρεις το χρόνο και τη διάθεση κάποτε, να το "δουλέψεις" αυτό.
2/Και για να μην παίζουμε με τις λέξεις... (γιατί το'χεις αυτο το χούι to help you make your point and stick to it)
Είπα συγκεκριμένα: "κι όποιος θέλει, ας με πει φυγόπονη, φοβιτσιάρα, χέστρα ή ό,τι άλλο επιθυμεί." Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι αναγνώριση (από μεριάς μου) ότι "μπορεί να θεωρηθεί κάλλιστα ότι προέρχεται από φόβο" όπως λες. Είναι απλά αναγνώριση του δικαιώματος του άλλου, να το ερμηνεύσει όπως επιθυμεί, ΑΚΟΜΑ και με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει τη δική μου αλήθεια (την οποία εξήγησα μετέπειτα και συνεχίζεις να αγνοείς). Ειναι λογικό να συμπεράνω λοιπόν, ότι ΕΠΕΛΕΞΕΣ (επιθύμησες) να το δεις σαν φόβο. Δικαίωμά σου αναφαίρετο, αλλά αυτό δεν αποτελεί απόδειξη πως το είδες σωστά.
Το είδες αυτό; Αν όχι, θα σε ξανακαλέσω να κοιτάς αυτά που σου λέει ο άλλος με περισσότερη προσοχή, ευαισθησία κι ευθυκρισία, (να συμπληρώσω και με καλή προαίρεση) όταν επιλέγεις να του απαντήσεις επ'αυτών που διατυπώνει. Αν το είδες, θα σε ρωτήσω (ρητορικά πια σ'αυτό το σημείο), γιατί δεν το συνυπολόγισες πριν επιτρέψεις στον εαυτό σου να συμπεράνει πως το παίζω "γαλήνη" .
Το ζητούμενο (στην προκειμένη) είναι να καταλάβεις πως υπάρχουν διαφόρων ειδών μάχες και διαφορετικοί τρόποι μαχών.
Εσύ επέλεξες να χτυπήσεις ευθέως και κατά μέτωπο αυτό που θεωρείς σαθρό, υπονομευτικό στον ανώτερο καλό αγώνα, βλαπτικό στον ψυχισμό πολλών συνανθρώπων μας. Δεκτό και σεβαστό, και το στηρίζω!
Το στηρίζω, διότι εκπορεύεται από καλή πρόθεση, παρά το γεγονός ότι γνωρίζω και τους κινδύνους που εμπεριέχει αυτό (για τον ίδιο τον μαχόμενο) ... και παρά το γεγονός επίσης, πως πολλές φορές έχω δει (βιώσει) την αναποτελεσματικότητα τέτοιου είδους μάχης...
Αν εγώ στην προκειμένη, επέλεξα έναν άλλο-διαφορετικό τρόπο μάχης, όπως το να στέκομαι πιο ψύχραιμη μπροστά σ'αυτά τα εξαμβλώματα (πράγμα που... news flash: Δεν συνεπάγεται ντε και καλά αναισθησία, αποκοπή ή "γαλήνη") και να το πολεμάω σε αλλο επίπεδο (που δεν πρόλαβα να αναπτύξω καν γιατί μου την έπεσες με αυθαιρεσίες) , μπορείς στ'αλήθεια να με ψέξεις; Έχεις το δικαίωμα να το κάνεις; ή γενικότερα να κρίνεις και να καθορίσεις τον τρόπο που δίνει ή θα δώσει τη μάχη του ο άλλος;
Θεωρώ μέγιστη αστοχία το να θεωρείς πως έχεις την πλήρη επίγνωση του τι παίζει στο "μέσα" του καθενός ή/και σε ποιο σημείο του ταξιδιού ανέλιξής του βρίσκεται. Πολλώ δε μάλλον να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα από ένα ποστ πέντε αράδων...
Δεν είναι όλοι "αναλφάβητοι" σε αυτή τη μαθητεία...
Αστοχία επίσης αν πιστεύεις πως αν ο άλλος δεν αντιδρά/μάχεται με τον ίδιο τρόπο που αντιδράς/μάχεσαι εσύ, δεν μάχεται καθόλου και αδιαφορεί.
Μια και λέμε για μάχες, πες μου, πώς ωφέλησε εν τοις πράγμασι η δική σου αντίδραση (ή ο δικός σου τρόπος μάχης) αυτούς που είδαν τη μαλακία και φοβήθηκαν;
Μπλοκαρίστηκες. Κι όσοι φοβήθηκαν ακόμα φοβούνται κι ακόμα τρέφουν το θεριό.
Αποτέλεσμα δηλαδή μηδέν.
Κι αντί να προσπαθείς να μεταδώσεις αυτά τα σωστά κομμάτια που μεταδίδεις σε ανθρώπους που τα χρειάζονται, γύρισες να "την πεις" σ'εμένα, που είπα κατηγορηματικά ΟΧΙ στο βίντεο, επειδή δε σου'φτανε μόνο αυτό κι επειδή θέλησες να πείσεις (επειδή εσύ έτσι επέλεξες να το δεις) και ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ να θες να πεισεις οτι φοβήθηκα κλπ
Αρχίζω να μην καταλαβαίνω ποιον/τι ακριβώς μάχεσαι εδώ τελικά, Πέγκι...
[box=]
Πώς τα αντελήφθης τα παραπάνω που μου πέταξες; Από πού ορμώμενη έβγαλες συμπέρασμα ότι κάνω σκόντα κι ότι μου φαίνεται μικρή η ζημιά;
Πώς έκανες τη διεργασία για να καταλήξεις σ'αυτά;
Θα ήθελα να μου προτάξεις συγκεκριμένα σημεία απ'το λόγο μου που να ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ αυτό το (κατάφωρα αυθαίρετο) συμπέρασμα
Από μία πολύ λακωνική τοποθέτησή μου, (λακωνική διότι δεν προλάβαινα να επεκταθώ- ήταν βλέπεις Αθήνα ο γιος μου απ'το Σάββατο ως σήμερα που έφυγε- συγνώμη που προείχε αυτός από τις αναλύσεις μου στο φόρουμ), εξύφανες ολόκληρο σενάριο, και μάλιστα με εφαλτήριο αρνητικότατη (αστοχότατη) και υποκειμενικά προκαθορισμένη οπτική γωνία, την οποία, παρ'όλο που ήδη διευκρίνισα πως συμφωνώ με την ουσία της θέσης σου (πλην των συμπερασμάτων που'βγαλες για μένα), διατηρείς αναλοίωτη.
Εύγε!
thanks but no thanks.
Ή μήπως, ένιωσες/κατάλαβες πως έγραψα βιαστικά, τα εννόησα διαφορετικά, και παρ'όλα αυτά, ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να με αντιμετωπίσεις με το worst case senario...?
Thanks, but no dice.
Το ποιος κλείνει τα μάτια εδώ, ή δεν διαβάζει/συνυπολογίζει (καλή τη πίστη) αυτά που ο άλλος διευκρινίζει, και εμμένει στη δική του "θεωρία", θα αφήσω να το κρίνουν όσοι θα θελήσουν να κάτσουν να διαβάσουν προσεκτικά και επί λέξει τι είπες και τι απάντησα τι ξαναείπες και τι απαντώ τώρα, (τι φάουλ παίχτηκε δηλαδή) σε όλη αυτή τη χαριτωμένη αλληλεπίδραση...
ευχαριστώ που με διαφωτίζεις... (ως πλήρως αστοιχείωτη/αναλφάβητη που πιθανότατα με βλέπεις)
Αφού εσύ νομιμοποίησες εαυτόν να γίνεις κριτής, αφού αυτοδιορίστηκες ένορκος, δικαστής και "εκτελεστής", (3 σε 1 σαν το pantene ένα πράμα) και αφού απεφάνθης ότι βρίσκομαι σε απραγία, νιώθω αδιαφορία και "άκριτη(?) γαλήνη" σε μια νιρβάνα του γκαγκά και της άγνοιας
ο οποιοσδήποτε "διάλογος" από πλευράς μου, από αυτό το σημείο και μετά, δεν έχει κανένα νόημα.
Δεν έχω ιδέα τι παίζει μέσα μου, εσύ προφανώς ξέρεις καλύτερα από μένα. Διέγνωσες
πως είμαι τόσο γαληνεμένη, που πέθανα εσωτερικά
κι έγινα σκέτο πτώμα... Και φυσικά, και πώς να πάρει χαμπάρι ένα πτώμα... ευτυχώς που ήρθες και μας το διευκρίνισες, να ξέρουμε τι μας γίνεται βρε αδερφέ. Ξανά σ'ευχαριστώ...
Εξυπακούεται πως δε θα συνεχίσω άλλο να προσπαθώ ν'αλλάξω την "πραγματικότητα" όπως την ορίζει η αυθεντία σου σου καλή μου. (και πάρα πολλά είπα/εραψα που δεν έχουν νόημα μετά απ'αυτό το τελευταίο που διάβασα- και συγνώμη αλλά δε θα συνεχίσω να διαβάζω άλλο, με χαλάει άσχημα...)
Μπορείς να αγνοήσεις (όχι με την άγνοια τη δική μου φυσικα) επιδεικτικότατα ΚΑΙ το κατεβατό αυτό που μόλις έγραψα (πριν δω τις 3 τελευταίες πολύ... καλοπροαίρετες ατάκες που quotάρισα- αλλιώς δεν ορκίζομαι πως θα το'γραφα όλο αυτό, αλλά αφού το έγραψα θα το αφήσω), να κρατήσεις καθαρά επιλεκτικά αυτά που εσύ γουστάρεις, και τ'άλλα κλασ'τα όπως έκανες άλλωστε και προηγουμένως, συνεχίζοντας ακάθεκτη σ'αυτό που ήδη είχες (προ)αποφασίσει.
Προσωπικά θα παραμείνω στο απόλυτο, αγνωστικό, πανηλίθιο ουγκ της... "γαλήνης" και της εσώτερης πεθαμενίλας που... μου φόρεσες εν είδει ζουρλομανδύα, κλείνοντας αυτό το θλιβερό επικοινωνιακό αλισβερίσι (πριν μετατραπεί σε ανάξιο και για τις δυο μας μαλλιοτράβηγμα με λογοπαίγνια και "γυρίσματα" της πλάκας, τα οποία δε γουστάρω έτσι κι αλλιώς), με την ατάκα του Πιραντέλλο που αρμόζει στην περίσταση:
Έτσι είναι εάν έτσι νομίζετε.

Mantam Froufrou έγραψε:Εντάξει, εγω σ' αυτό έμεινα,
και σ'αυτό μένεις απ'ό,τι βλέπω...
Αν θες να μιλήσουμε για φταιξίματα, κατά τη γνώμη μου φταις από τη στιγμή που σου εξηγώ επακριβώς τη θέση μου, αγνοείς παντελώς την εξήγηση, (την πήγες αλλού και σε ό,τι αφορά το πλέγμα που ανέφερα, ) και τελικά φέρνεις (όπως φοβόμουν- παρ'όλο που θέλησα να σε προλάβω να μην το κάνεις) την επίμαχη φράση και συνεχίζεις με το ίδιο τροπάρι...και κατάλαβα πως σαν πιθανότητα έστω σε τρόμαζε. Μπορεί να κατάλαβα λάθος, αλλά δεν φταίω καθόλου σ' αυτό.
Δύο οι πιθανοί λόγοι που μου γυρνάς το μπαλάκι:
α/ δεν διάβασες καλά ή πλήρως το τελευταίο μου ποστ.
β/ έπαιξε ένα αμυντικό mode του "εγώ" σου σε μια προσπάθεια αποφυγής της παραδοχής ότι δεν είσαι αλάθητη, ότι έκανες χονδροειδές λάθος με εξαγωγή συμπερασμάτων για τα οποία δεν έδωσα κανένα εφαλτήριο. Αυτή (η υπεκφυγή) σε ό,τι με αφορά, είναι ανούσια προσπάθεια γιατί η επανόρθωση λαθεμένων διαδρομών δεν έχει να κάνει΄ή μάλλον ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έχει να κάνει με το "εγώ" του καθενός. Αν το τσαλάκωνες έστω για λίγο το ρημάδι το "εγώ" και αφού οι εξηγήσεις μου ικανοποιούν κάθε νουνεχή (άρα θα'πρεπε να καλύπτουν και εσένα), αν έλεγες απλά "οκ, λάθος συμπέρασμα", δεν θα χρειαζόταν το κατεβατό που προβλέπεται να γράψω, όπως δε θα χρειαζόταν να γίνει αυτο το πράγμα λόγος για δίκαιη δυσαρέσκεια από πλευράς μου, και για αχρείαστες αντιπαραθέσεις (σπατάλη ενέργειας όπως είπα)
Φιλικά σε παροτρύνω, (αν ισχύει το δεύτερο- που προς τα εκεί κλίνω) να βρεις το χρόνο και τη διάθεση κάποτε, να το "δουλέψεις" αυτό.
1/ΙΣΩΣ να θεωρηθεί έτσι , απ'αυτούς που δε με ξέρουν-κατανοούν σχετικά καλά ή/και γενικότερα δεν ξέρουν να διαβάζουν ανάμεσα απ'τις γραμμές. Σε ό,τι με αφορά, σε σένα τίποτα απ'τα δυο δεν ισχυει, ή τουλάχιστον δε θα έπρεπε να ισχύει.Mantam Froufrou έγραψε:Άθελά σου αυτό ακριβώς παρουσίασες, όταν αναγνώρισες ότι αυτό που λες μπορεί να θεωρηθεί κάλλιστα ότι προέρχεται από φόβο.
2/Και για να μην παίζουμε με τις λέξεις... (γιατί το'χεις αυτο το χούι to help you make your point and stick to it)
Είπα συγκεκριμένα: "κι όποιος θέλει, ας με πει φυγόπονη, φοβιτσιάρα, χέστρα ή ό,τι άλλο επιθυμεί." Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι αναγνώριση (από μεριάς μου) ότι "μπορεί να θεωρηθεί κάλλιστα ότι προέρχεται από φόβο" όπως λες. Είναι απλά αναγνώριση του δικαιώματος του άλλου, να το ερμηνεύσει όπως επιθυμεί, ΑΚΟΜΑ και με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει τη δική μου αλήθεια (την οποία εξήγησα μετέπειτα και συνεχίζεις να αγνοείς). Ειναι λογικό να συμπεράνω λοιπόν, ότι ΕΠΕΛΕΞΕΣ (επιθύμησες) να το δεις σαν φόβο. Δικαίωμά σου αναφαίρετο, αλλά αυτό δεν αποτελεί απόδειξη πως το είδες σωστά.
Πιο πάνω είπα πως συμπορεύομαι με τη θέση σου σε σχέση με τα περιεχόμενα του βίντεο. (γι'αυτό άλλωστε το "βαθμολόγησα εξ αρχής και πριν μιλήσεις εσύ, με ένα μεγάλο ΟΧΙ)Mantam Froufrou έγραψε:Βίκυ, ήρθε η ώρα της μάχης, όχι η ώρα της "γαλήνης".
Το είδες αυτό; Αν όχι, θα σε ξανακαλέσω να κοιτάς αυτά που σου λέει ο άλλος με περισσότερη προσοχή, ευαισθησία κι ευθυκρισία, (να συμπληρώσω και με καλή προαίρεση) όταν επιλέγεις να του απαντήσεις επ'αυτών που διατυπώνει. Αν το είδες, θα σε ρωτήσω (ρητορικά πια σ'αυτό το σημείο), γιατί δεν το συνυπολόγισες πριν επιτρέψεις στον εαυτό σου να συμπεράνει πως το παίζω "γαλήνη" .
Δεν διαφωνώ (αλλά δε λες -η δε θες- να το εμπεδώσεις )Mantam Froufrou έγραψε:Το ζητούμενο είναι η λάθος κατανόηση της δράσης των σκεπτομορφών και το πώς ταΐζονται, και κυρίως η ΕΥΘΥΝΗ που φέρουμε όταν βλέπουμε να ταΐζεται μία σκεπτομορφή που τρέφεται από το συλλογικό ασυνείδητο και την αφήνουμε ανενόχλητη.
Το ζητούμενο (στην προκειμένη) είναι να καταλάβεις πως υπάρχουν διαφόρων ειδών μάχες και διαφορετικοί τρόποι μαχών.
Εσύ επέλεξες να χτυπήσεις ευθέως και κατά μέτωπο αυτό που θεωρείς σαθρό, υπονομευτικό στον ανώτερο καλό αγώνα, βλαπτικό στον ψυχισμό πολλών συνανθρώπων μας. Δεκτό και σεβαστό, και το στηρίζω!
Το στηρίζω, διότι εκπορεύεται από καλή πρόθεση, παρά το γεγονός ότι γνωρίζω και τους κινδύνους που εμπεριέχει αυτό (για τον ίδιο τον μαχόμενο) ... και παρά το γεγονός επίσης, πως πολλές φορές έχω δει (βιώσει) την αναποτελεσματικότητα τέτοιου είδους μάχης...
Αν εγώ στην προκειμένη, επέλεξα έναν άλλο-διαφορετικό τρόπο μάχης, όπως το να στέκομαι πιο ψύχραιμη μπροστά σ'αυτά τα εξαμβλώματα (πράγμα που... news flash: Δεν συνεπάγεται ντε και καλά αναισθησία, αποκοπή ή "γαλήνη") και να το πολεμάω σε αλλο επίπεδο (που δεν πρόλαβα να αναπτύξω καν γιατί μου την έπεσες με αυθαιρεσίες) , μπορείς στ'αλήθεια να με ψέξεις; Έχεις το δικαίωμα να το κάνεις; ή γενικότερα να κρίνεις και να καθορίσεις τον τρόπο που δίνει ή θα δώσει τη μάχη του ο άλλος;
Σωστά, τα λες ως ένα βαθμό, αλλά κι εδώ κάπου με στραβώνεις.Mantam Froufrou έγραψε:ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΙ, θα αποσυντονιστούν και οι δονήσεις τους θα αγγίξουν τα τάρταρα, τόσο χαμηλά που θα πέσουν. Όσοι έχουν την δύναμη και την ικανή δόνηση να προστατεύσουν τέτοιους ανθρώπους, οφείλουν να το κάνουν, κι όχι απλά να αδιαφορήσουν.
Θεωρώ μέγιστη αστοχία το να θεωρείς πως έχεις την πλήρη επίγνωση του τι παίζει στο "μέσα" του καθενός ή/και σε ποιο σημείο του ταξιδιού ανέλιξής του βρίσκεται. Πολλώ δε μάλλον να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα από ένα ποστ πέντε αράδων...
Δεν είναι όλοι "αναλφάβητοι" σε αυτή τη μαθητεία...
Αστοχία επίσης αν πιστεύεις πως αν ο άλλος δεν αντιδρά/μάχεται με τον ίδιο τρόπο που αντιδράς/μάχεσαι εσύ, δεν μάχεται καθόλου και αδιαφορεί.
Μια και λέμε για μάχες, πες μου, πώς ωφέλησε εν τοις πράγμασι η δική σου αντίδραση (ή ο δικός σου τρόπος μάχης) αυτούς που είδαν τη μαλακία και φοβήθηκαν;
Μπλοκαρίστηκες. Κι όσοι φοβήθηκαν ακόμα φοβούνται κι ακόμα τρέφουν το θεριό.
Αποτέλεσμα δηλαδή μηδέν.
Κι αντί να προσπαθείς να μεταδώσεις αυτά τα σωστά κομμάτια που μεταδίδεις σε ανθρώπους που τα χρειάζονται, γύρισες να "την πεις" σ'εμένα, που είπα κατηγορηματικά ΟΧΙ στο βίντεο, επειδή δε σου'φτανε μόνο αυτό κι επειδή θέλησες να πείσεις (επειδή εσύ έτσι επέλεξες να το δεις) και ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ να θες να πεισεις οτι φοβήθηκα κλπ
Αρχίζω να μην καταλαβαίνω ποιον/τι ακριβώς μάχεσαι εδώ τελικά, Πέγκι...
[box=]
Γιατί σ' αυτή την περίπτωση κάνεις σκόντο;
[/box]Σου φαίνεται μικρή η ζημιά που ΔΟΝΗΤΙΚΑ κάνει το συγκεκριμένο βίντεο;
Πώς τα αντελήφθης τα παραπάνω που μου πέταξες; Από πού ορμώμενη έβγαλες συμπέρασμα ότι κάνω σκόντα κι ότι μου φαίνεται μικρή η ζημιά;
Από μία πολύ λακωνική τοποθέτησή μου, (λακωνική διότι δεν προλάβαινα να επεκταθώ- ήταν βλέπεις Αθήνα ο γιος μου απ'το Σάββατο ως σήμερα που έφυγε- συγνώμη που προείχε αυτός από τις αναλύσεις μου στο φόρουμ), εξύφανες ολόκληρο σενάριο, και μάλιστα με εφαλτήριο αρνητικότατη (αστοχότατη) και υποκειμενικά προκαθορισμένη οπτική γωνία, την οποία, παρ'όλο που ήδη διευκρίνισα πως συμφωνώ με την ουσία της θέσης σου (πλην των συμπερασμάτων που'βγαλες για μένα), διατηρείς αναλοίωτη.
Εύγε!
Σωστά. Μέρος των κινδύνων που ανέφερα πιο πάνω για τον τρόπο που εσύ επέλεξες να δώσεις τη συγκεκριμένη μάχη.Από την άλλη το να βαράς γροθιά στο μαχαίρι και μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα, είναι επίσης ηλιθιότητα, και ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ χάνει ενέργειες ένας άνθρωπος. Όταν ταυτίζεται με τον άμεσο σκοπό/μάχη και τραβάει το βλέμμα από τον απώτερο/πόλεμο. Άρα παλεύεις, αλλά αν δεις ότι δεν έχει αποτέλεσμα αυτό που κάνεις, ή αλλάζεις τρόπο ή αλλάζεις στόχο!!!
Να σε κάψω βίκυ να σε αλείψω μέλι?Αυτά... ξέρω πως τελευταία ταλαιπωρείσαι σε πρακτικό επίπεδο, και καταλαβαίνω ότι μπορεί να γράφεις κάποια πράγματα βιαστικά ή να τα εννοείς διαφορετικα απ' ό,τι σου βγαίνουν.
thanks but no thanks.
Ή μήπως, ένιωσες/κατάλαβες πως έγραψα βιαστικά, τα εννόησα διαφορετικά, και παρ'όλα αυτά, ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να με αντιμετωπίσεις με το worst case senario...?
Thanks, but no dice.
Λυπάμαι, αλλά με την τροπή που πήρε αυτή η μαλακία και με την κακώς νοούμενη σταθερή εμμονή να μένεις σε θέσεις που σου καταδεικνύονται ως λαθεμένες, ναι, θεωρώ πως ή αποφάσισες ξαφνικά να δεις μια άλλη βίκυ. ή έτσι την έβλεπες από πάντα κι απλά εγώ τώρα το παίρνω χαμπάρι (γνωστό ότι αργώ, αλλά εμπεδώνω τελικά).Αλλά πριν θεωρήσεις ότι ο άλλος "αποφάσισε" ξαφνικά να δει μια άλλη Βίκυ, διάβασε ως τρίτος αυτό που έχεις γράψει, μήπως η ίδια έχεις βγάλει την άλλη Βίκυ έξω. Όχι ότι είναι κακό να βγαίνει η άλλη Βίκυ ή Πέγκυ ή οτιδήποτε.
Το ποιος κλείνει τα μάτια εδώ, ή δεν διαβάζει/συνυπολογίζει (καλή τη πίστη) αυτά που ο άλλος διευκρινίζει, και εμμένει στη δική του "θεωρία", θα αφήσω να το κρίνουν όσοι θα θελήσουν να κάτσουν να διαβάσουν προσεκτικά και επί λέξει τι είπες και τι απάντησα τι ξαναείπες και τι απαντώ τώρα, (τι φάουλ παίχτηκε δηλαδή) σε όλη αυτή τη χαριτωμένη αλληλεπίδραση...
Όσο για το πλέγμα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙΣ
ευχαριστώ που με διαφωτίζεις... (ως πλήρως αστοιχείωτη/αναλφάβητη που πιθανότατα με βλέπεις)
Μάλιστα... Οκ Πέγκι, μήνυμα ελήφθη. Λίγο αργά ίσως (γιατί έχω το κακό ελάττωμα να διαβάζω το ποστ καθώς το απαντώ και να προχωράω σταδιακά προς τα κάτω), αλλά πίστεψέ με, ελήφθη....και η κίνηση δεν έχει καμία σχέση με την απραγία, την αδιαφορία, την άκριτη γαλήνη και ηρεμία ή όπως αλλιώς θες να το πεις. Το αντίθετο. Το καλύτερο που μπορείς να κερδίσεις με την άκρατη γαλήνη και ηρεμία τύπου Νιρβάνα αλλά "μαΐμού", είναι να είσαι πεθαμένος εσωτερικά και να νομίζεις ότι είσαι ο Βούδας! Δεν είναι κακό κι αυτό... η ευτυχία της άγνοιας που λένε...
Αφού εσύ νομιμοποίησες εαυτόν να γίνεις κριτής, αφού αυτοδιορίστηκες ένορκος, δικαστής και "εκτελεστής", (3 σε 1 σαν το pantene ένα πράμα) και αφού απεφάνθης ότι βρίσκομαι σε απραγία, νιώθω αδιαφορία και "άκριτη(?) γαλήνη" σε μια νιρβάνα του γκαγκά και της άγνοιας
Δεν έχω ιδέα τι παίζει μέσα μου, εσύ προφανώς ξέρεις καλύτερα από μένα. Διέγνωσες
Εξυπακούεται πως δε θα συνεχίσω άλλο να προσπαθώ ν'αλλάξω την "πραγματικότητα" όπως την ορίζει η αυθεντία σου σου καλή μου. (και πάρα πολλά είπα/εραψα που δεν έχουν νόημα μετά απ'αυτό το τελευταίο που διάβασα- και συγνώμη αλλά δε θα συνεχίσω να διαβάζω άλλο, με χαλάει άσχημα...)
Μπορείς να αγνοήσεις (όχι με την άγνοια τη δική μου φυσικα) επιδεικτικότατα ΚΑΙ το κατεβατό αυτό που μόλις έγραψα (πριν δω τις 3 τελευταίες πολύ... καλοπροαίρετες ατάκες που quotάρισα- αλλιώς δεν ορκίζομαι πως θα το'γραφα όλο αυτό, αλλά αφού το έγραψα θα το αφήσω), να κρατήσεις καθαρά επιλεκτικά αυτά που εσύ γουστάρεις, και τ'άλλα κλασ'τα όπως έκανες άλλωστε και προηγουμένως, συνεχίζοντας ακάθεκτη σ'αυτό που ήδη είχες (προ)αποφασίσει.
Προσωπικά θα παραμείνω στο απόλυτο, αγνωστικό, πανηλίθιο ουγκ της... "γαλήνης" και της εσώτερης πεθαμενίλας που... μου φόρεσες εν είδει ζουρλομανδύα, κλείνοντας αυτό το θλιβερό επικοινωνιακό αλισβερίσι (πριν μετατραπεί σε ανάξιο και για τις δυο μας μαλλιοτράβηγμα με λογοπαίγνια και "γυρίσματα" της πλάκας, τα οποία δε γουστάρω έτσι κι αλλιώς), με την ατάκα του Πιραντέλλο που αρμόζει στην περίσταση:
Έτσι είναι εάν έτσι νομίζετε.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Χαλαρώστε αμφότερες και οι δυο. Αυτό μας έλειπε τώρα να τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Σκεφτείτε και εμάς που τα διαβάζουμε. Είναι απογοητευτικό το θέαμα.
- Hlios
- Επίτιμος

Εγώ πάντως δεν μπόρεσα να διαβάσω ούτε 5 σελίδες από αυτή την τριλογία του Λιακό.
Με έριχνε τόσο πολύ από τις πρώτες αράδες που σαν ένας κόμπος μου έδενε την ανάσα.
Για τα επίμαχα βίντεο ούτε λόγος. Ούτε που πέρασε από το μυαλό σαν σκέψη να τα δω.
Εγώ δεν έχω ενεργειακά αποθέματα για κατά μέτωπο επιθέσεις. Αν θέλω να συμμετέχω
στην άνοδο δονήσεων του συλλογικού ασυνείδητου, θα επιλέξω σαν οδό την λάξευση
της προσωπικής μου ψηφίδας μέσα από το συλλογικό μωσαϊκό. Μάχομαι με την γαλήνη.
Με έριχνε τόσο πολύ από τις πρώτες αράδες που σαν ένας κόμπος μου έδενε την ανάσα.
Για τα επίμαχα βίντεο ούτε λόγος. Ούτε που πέρασε από το μυαλό σαν σκέψη να τα δω.
Εγώ δεν έχω ενεργειακά αποθέματα για κατά μέτωπο επιθέσεις. Αν θέλω να συμμετέχω
στην άνοδο δονήσεων του συλλογικού ασυνείδητου, θα επιλέξω σαν οδό την λάξευση
της προσωπικής μου ψηφίδας μέσα από το συλλογικό μωσαϊκό. Μάχομαι με την γαλήνη.
- Hlios
- Επίτιμος

Το αν είναι κάποιος διαβασμένος ή εκ-παιδευμένος κλπ, με σχετική ενασχόληση,
θωρώ πως δεν σημαίνει απαραίτητα και αυξημένη άμυνα σε επιθέσεις που ρίχνουν τις δονήσεις.
Δεν το λέω για εσένα Βίκυ, αλλά ορμώμενος από τα σχόλια σας, θέλω να το επισημάνω
πως αυτά είναι ανεξάρτητα κατά την άποψη μου, και μόνο.
θωρώ πως δεν σημαίνει απαραίτητα και αυξημένη άμυνα σε επιθέσεις που ρίχνουν τις δονήσεις.
Δεν το λέω για εσένα Βίκυ, αλλά ορμώμενος από τα σχόλια σας, θέλω να το επισημάνω
πως αυτά είναι ανεξάρτητα κατά την άποψη μου, και μόνο.
- ArELa
- Founder-Administrator

Ζητώ συγνώμη για αυτό.Hlios έγραψε:Χαλαρώστε αμφότερες και οι δυο. Αυτό μας έλειπε τώρα να τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Υπόσχομαι πως δεν θα προβώ ξανά σε τέτοιου είδους διάλογο με την Πέγκι. (τουλάχιστον δημόσια) Δεν θα της απευθύνω καν τον λόγο σε τόπικς αν δεν αναγνωρίσει ότι υπήρξε εσφαλμένη η εκτίμησή της, αδικαιολόγητη η εμμονή της σ'αυτό που εκείνη προσέλαβε κι ότι οι προσλαμβάνουσες της ίδιας δεν είναι "η μία και μοναδική αλήθεια", αλλά μπορεί (δυνητικά) να γίνουν (άθελά της) παραποιήσεις της αλήθειας της ψυχής μου, και τότε δεν έχω επιλογή παρά να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, σε ό,τι αφορά τη δική μου (και όχι τη δική της) λογική.
Αυτό δεν είναι φυσικά ούτε πίεση ούτε εκβιασμός.
Είναι απλά αυτό που νιώθω.
Σπάστηκα πολύ και το λέω ευθέως.
Τέτοιο "σπάσιμο" μπορούν να μου κάνουν μόνον άτομα που εκτιμώ, τιμώ, σέβομαι, αγαπώ. (αν τα'λεγε κάποιος που μου ήταν αδιάφορος ή "ξένος", απλά θα γελούσα και θα περιοριζόμουν στην ατάκα του Πιραντέλλο μονον)
Δεν εκτιμώ όμως καθόλου όταν το κάνουν, απλά επειδή το μπορούν, χωρίς να υπολογίζουν αυτό που νιώθει ο άλλος και χωρίς να κάνουν τουλάχιστον μια δεύτερη αυτοκριτική σκέψη πριν τον αντιμετωπίσουν με τρόπο που μπορεί να τον/την θίξει βαθύτατα.
Κι όταν σπάζεται κάποιος με συγκεκριμένο άτομο, είναι αν μη τι άλλο υποκριτικό να συνεχίσει να συνδιαλέγεται μαζί του σα να μην έγινε τίποτα. Για μένα ήταν καθοριστική αυτή η στάση της και με πείραξε ΠΑΡΑ πολύ. Τελεία.
Αυτά σε ό,τι με αφορά γι'αυτό το θέμα. Πέραν αυτού, κι επειδή είπες:
Θα σου πω οτι κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να διαβάζει όλα τα ποστς, και ειδικά αυτά που αναδεικνύουν μια δυσάρεστη τροπή. (τα δικά μου εν προκειμένω)Hlios έγραψε:Σκεφτείτε και εμάς που τα διαβάζουμε. Είναι απογοητευτικό το θέαμα.
Το μόνο που αξιώνω, είναι να με διαβάζουν σωστά, προσεκτικά και ολοκληρωμένα, από τη στιγμή που θέλουν (κάποιοι) να απαντήσουν σε κάποια τοποθέτησή μου.
Και δε νομίζω να ζητώ πολλά ή παράλογα.
Το ότι δύο άνθρωποι μπαίνουν σε συγκρουσιακό τριπάκι (εγώ μπήκα ομολογουμενως μετά το τελευταίο ποστ που είδα και μου καταλογίστηκαν πλείστες όσες απύθμενες ανακρίβειες που έφτασαν στα όρια της προσβολής στην οποία έχω δυσανεξία μια και συνειδητά παλεύω να μην προσβάλλω) κι απ'τη στιγμή που ο ένας εκ των δύο φτάνει στο σημείο να πει "ως εδώ"
Σε ό,τι με αφορά, αυτή η "κόντρα" (ελλείψει καλύτερης λέξης να περιγράψει αυτό που έγινε) λήγει εδώ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou

Ρώτησες:
Όσο για τη γαλήνη, Ήλιε μου, δεν έρχεται σε αντίθεση με τη μάχη, μάλλον επιβάλλεται. Είναι όμως καταστροφική όταν μένεις εκεί σε μια εποχή που "καλεί" σε μάχη. Είναι σαν να είσαι μπροστά από ένα παιδί που πεινάει κι έχεις ένα κομμάτι ψωμί στα χέρια σου και φεύγεις χωρίς να του το δώσεις, γιατί έτσι κι αλλιώς το παιδί θα πεθάνει... Λυπάμαι που δεν μπορώ να μοιραστώ πιο "καλά" νέα, αυτά έχω... Ο καθένας είναι υπόλογος απέναντι στο Εϊναι του για κάθε τι που κάνει και για κάθε τι που ΔΕΝ κάνει. Έχει περάσει προ πολλού ο καιρός που αρκούσε να "ανέλθουμε" ενεργειακά εμείς για να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα. Πλέον είμαστε σε άλλο επίπεδο. Μακάρι να ήταν αλλιώς. Ούτε κριτής είμαι, ούτε "αγγελιοφόρος", ούτε παντογνώστρια. Αλλά δεν είμαι και στραβή, τουλαχιστον εσωτερικά, και δεν μπορώ να το παίξω στραβή για να είμαι αρεστή. Λέω ό,τι βλέπω και ως παρατηρήτρια των γεγονότων αυτά μοιράζομαι με συνοδοιπόρους. Όλα θέλουν μέτρο. Και η μάχη θέλει μέτρο, και η γαλήνη θέλει μέτρο. Αν το μεσα σας δεν σας βαράει ήδη καμπανάκια ότι έτσι είναι, αν για κάποιον λόγο δεν με εμπιστεύεστε ή δεν με γουστάρετε, υπάρχουν πολλοί άλλοι που έχουν δει ακριβώς τα ίδια πράγματα... ευτυχώς για μένα δηλαδή. Ούτε τίποτε το ιδιαίτερο είμαστε, ούτε δάσκαλοι, ούτε καν ικανοί μαθητές. Απλά έτυχε να γίνουμε μάρτυρες γεγονότων από μια άλλη γωνία!
Δεν θεωρώ καθόλου αποτυχία, Βίκυ, το ότι με απέκλεισε ο συγκεκριμένος κύριος, γιατί απλά μου απέδειξε αυτό που ήδη είχα καταλάβει. Και σένα απ' ό,τι θυμάμαι σε είχαν αποκλείσει σε διαλόγους σε κάποια βίντεο, αλλά δεν θεώρησες άσκοπη την προσπάθειά σου. Μέχρι εκεί που μπορούσα να ασχοληθώ ασχοληθηκα, μετά το άφησα, αν και τελικά για άλλον λόγο προέκυψε αυτή η μάχη, απ' ό,τι φαίνεται. Καλοδεχούμενα κι αυτά!
Τώρα είδα και την απάντησή σου. Καμία κόντρα από πλευράς μου, Βίκυ, ούτε έκρινα την ψυχή σου, έκρινα αυτό που έβγαζες προς τα έξω, και δεν το έκρινα για να σε προσβάλλω, ούτε επειδή θεωρώ πως έχω το αλάθητο σε κάτι. Θες να το βλέπεις έτσι, ακόμα κι αυτό επιλογή σου είναι. Αν κάτι με κουράζει προσωπικά είναι να προσπαθώ να πείσω τον άλλον για τις προθέσεις μου, την στιγμή που ο άλλος θεωρεί πως κάποιος έχει καλές προθέσεις μόνο όταν του μιλάει γλυκά και όμορφα. Δεν υπάρχει τρόπος να σε πείσω λοιπόν, γιατί όμορφα λόγια έτσι για να τα πω, δεν τα λέω ούτε στα παιδιά μου! Ό,τι λέω το εννοώ, και το καλό και το κακό. Δεν είπα ότι σώνει και ντε αυτό που είδα το έχεις μέσα σου, είπα όμως ότι αυτό έβγαζες τουλάχιστον στα μάτια μου. Θες να καταλάβεις την διαφορά, οκ, δε θες, πάλι οκ. Το ότι το κάνω εγώ είναι λάθος, όταν το κάνεις εσύ απέναντί μου είναι σωστό. ΠΑΛΙ ΟΚ! Κανένα πρόβλημα.
Καλή συνέχεια στον αγώνα σου, Βίκυ μου. Κι εγώ σ' αγαπώ, δεν έχει αλλαξει κάτι, ούτε πρόκειται ν' αλλάξει. Αν και μάλλον τώρα δε θα μου απευθύνεις τον λόγο αν δεν 'μολογήσω το έγκλημά μου ότι δεν είδα την ψυχή σου. Ποτέ δεν είπα ότι είδα την ψυχή σου, οπότε ελπίζω να θεωρηθώ αθώα. Αυτο που είδα το είδα και δεν μπορώ να το ξεδώ. Μπορεί να ήταν αποτέλεσμα λάθος διατύπωσης, λάθος στιγμής, δεν έχει σημασία. Μόνο την αλήθεια ομολογώ. Δεν ξέρω την ψυχή σου, εδώ δεν ξέρω ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ και είναι κάτι που το έχω πει άπειρες φορές.
Ήλιε, συμφωνώ με την Βίκυ πάντως, ότι δεν χρειάζεται να διαβάζεις κάτι που σε χαλάει. Ακόμα και η όποια αντιπαράθεση είναι δικαίωμα όλων μας... όταν γίνεται ευπρεπώς.
Προ-απάντησες:Πώς τα αντελήφθης τα παραπάνω που μου πέταξες; Από πού ορμώμενη έβγαλες συμπέρασμα ότι κάνω σκόντα κι ότι μου φαίνεται μικρή η ζημιά;Πώς έκανες τη διεργασία για να καταλήξεις σ'αυτά;
Θα ήθελα να μου προτάξεις συγκεκριμένα σημεία απ'το λόγο μου που να ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ αυτό το (κατάφωρα αυθαίρετο) συμπέρασμα
Και σ' αυτό το τελευταίο ειδικά απάντησα... γενικά:...και δίνοντας τόσο βάρος σ'αυτό, παρασύρθηκες στη δίνη της αρνητικότητας που έβγαζε αυτό το συνοθύλευμα σαβούρας ...
...Οκ εγω να δεχτώ ότι από πλευράς γήινης χρονικής διάρκειας, δεν ασχολήθηκες παραπάνω απ'όσο χρειάζεται. Μήπως όμως έδωσες παραπάνω βαρύτητα απ'αυτή που χρειάζεται σε κάτι που πολεμιέται πολύ αποτελεσματικότερα (και χωρίς "κάθοδο" των δικών σου δονήσεων) μέσα από εύστοχη και ειρωνική απαξίωση μιας τόσο νοητικά ανάπηρης λογικής;
Μιλουσαμε όμως (κάπου αλλού, κάποια άλλη στιγμή προσφάτως), για ένα "πλέγμα" αν θυμάσαι, και για την ενέργεια της σκέψης που μπορεί να επηρεάσει ανά πάσα στιγμή τη ροή των εξελίξεων.. κι αν ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού στον πλανήτη "εξέτρεφε" τέτοιου είδους σκεπτομορφές, μπορεί (δυνητικά) ναείχε σαν αποτέλεσμα να υλοποιηθεί έστω και το ελάχιστο απ'αυτές τις αηδίες....Ε, τότε ναι, δε θα δεχόμουν να παραμείνω σ'αυτό το πεδίο υπαρξης...
Και όλων αυτών ακολούθησε ένας καταιγισμός "καλοπροαίρετων" -από σένα, από μένα δεν δέχεσαι ότι ήταν έτσι- κριτικών της εσωτερικής μου πορείας, του εγώ μου, της συμπεριφοράς μου, κλπ. Αν ξεχασα κάτι, σόρρι, ήταν πολλές οι "πληροφορίες". Θα τις αναλύσω όμως διεξοδικά, γιατί λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψιν τα όσα είπες, και προσωπικά θα εργαστώ βάσει αυτών και σε ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσες. Μακάρι να έκανες κι εσύ το ίδιο με τα ελάχιστα που σε προέτρεψα να κάνεις όντως καλοπροαίρετα, και σου εύχομαι ολόψυχα να μην δεις ποτέ τι γίνεται εσωτερικά αυτή τη στιγμή, γιατί μάλλον θα φύγεις τρέχοντας για άλλον πλανήτη κι όχι επειδή σε θεωρώ φοβιτσιάρα.... Αν ήσουν ένας από τους πολλούς θα αδιαφορούσα πλήρως, αλλά ανέλαβες δημόσια τον ρόλο της επαναστάτριας και της πολεμίστριας. Ο πολεμιστής έχει το δικαίωμα να επιλέγει τις μάχες του, αλλά όχι και να αδειάζει "συμπολεμιστές" του όταν κάνουν ακριβώς το ίδιο... Όταν κάνουν κάτι που αντιβαίνει στα όσα κάνουν γενικά ως πολεμιστές, τότε δίνουν το δικαίωμα σε άλλους να τους κρίνουν. Και αυτό ισχύει για όλους μας. Όταν αναλαμβάνουμε έναν ρόλο και τον προτάσσουμε ως σημείο αναφοράς για μας και ως συνειδητή επιλογή μας, το να προτρέπουμε ξαφνικά κάτι εντελώς διαφορετικό για μια μάχη που φαινομενικά και μόνο δεν μας αφορά, είναι αυτό το "άδειασμα" στο οποίο αναφέρομαι. Για να γίνει κατανοητό αυτό: είναι σαν να βγω ξαφνικά και να σου πω "μην ασχολείσαι με αεροψεκασμούς και μαλακίες, γιατί φορτίζεσαι αρνητικά όταν ασχολείσαι με αρνητικά πράγματα". Αναρωτιέμαι πώς νιώθεις και τι σκέψεις ξεπήδησαν και μόνο που το διαβάζεις σαν παράδειγμα...το συγκεκριμένο βίντεο; Μπορεί να είναι πανηλίθιο, αλλά χρησιμοποιεί πολύ ικανοποιητικά και τον ήχο και την εικόνα και είναι ικανό να κάνει τρομερή ζημιά... Από την άλλη το να βαράς γροθιά στο μαχαίρι και μάλιστα χωρίς αποτέλεσμα, είναι επίσης ηλιθιότητα, και ΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ χάνει ενέργειες ένας άνθρωπος. Όταν ταυτίζεται με τον άμεσο σκοπό/μάχη και τραβάει το βλέμμα από τον απώτερο/πόλεμο. Άρα παλεύεις, αλλά αν δεις ότι δεν έχει αποτέλεσμα αυτό που κάνεις, ή αλλάζεις τρόπο ή αλλάζεις στόχο!!! Όσο για το πλέγμα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙΣ και η κίνηση δεν έχει καμία σχέση με την απραγία, την αδιαφορία, την άκριτη γαλήνη και ηρεμία ή όπως αλλιώς θες να το πεις. Το αντίθετο. Το καλύτερο που μπορείς να κερδίσεις με την άκρατη γαλήνη και ηρεμία τύπου Νιρβάνα αλλά "μαΐμού", είναι να είσαι πεθαμένος εσωτερικά και να νομίζεις ότι είσαι ο Βούδας! Δεν είναι κακό κι αυτό... η ευτυχία της άγνοιας που λένε...
Όσο για τη γαλήνη, Ήλιε μου, δεν έρχεται σε αντίθεση με τη μάχη, μάλλον επιβάλλεται. Είναι όμως καταστροφική όταν μένεις εκεί σε μια εποχή που "καλεί" σε μάχη. Είναι σαν να είσαι μπροστά από ένα παιδί που πεινάει κι έχεις ένα κομμάτι ψωμί στα χέρια σου και φεύγεις χωρίς να του το δώσεις, γιατί έτσι κι αλλιώς το παιδί θα πεθάνει... Λυπάμαι που δεν μπορώ να μοιραστώ πιο "καλά" νέα, αυτά έχω... Ο καθένας είναι υπόλογος απέναντι στο Εϊναι του για κάθε τι που κάνει και για κάθε τι που ΔΕΝ κάνει. Έχει περάσει προ πολλού ο καιρός που αρκούσε να "ανέλθουμε" ενεργειακά εμείς για να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα. Πλέον είμαστε σε άλλο επίπεδο. Μακάρι να ήταν αλλιώς. Ούτε κριτής είμαι, ούτε "αγγελιοφόρος", ούτε παντογνώστρια. Αλλά δεν είμαι και στραβή, τουλαχιστον εσωτερικά, και δεν μπορώ να το παίξω στραβή για να είμαι αρεστή. Λέω ό,τι βλέπω και ως παρατηρήτρια των γεγονότων αυτά μοιράζομαι με συνοδοιπόρους. Όλα θέλουν μέτρο. Και η μάχη θέλει μέτρο, και η γαλήνη θέλει μέτρο. Αν το μεσα σας δεν σας βαράει ήδη καμπανάκια ότι έτσι είναι, αν για κάποιον λόγο δεν με εμπιστεύεστε ή δεν με γουστάρετε, υπάρχουν πολλοί άλλοι που έχουν δει ακριβώς τα ίδια πράγματα... ευτυχώς για μένα δηλαδή. Ούτε τίποτε το ιδιαίτερο είμαστε, ούτε δάσκαλοι, ούτε καν ικανοί μαθητές. Απλά έτυχε να γίνουμε μάρτυρες γεγονότων από μια άλλη γωνία!
Δεν θεωρώ καθόλου αποτυχία, Βίκυ, το ότι με απέκλεισε ο συγκεκριμένος κύριος, γιατί απλά μου απέδειξε αυτό που ήδη είχα καταλάβει. Και σένα απ' ό,τι θυμάμαι σε είχαν αποκλείσει σε διαλόγους σε κάποια βίντεο, αλλά δεν θεώρησες άσκοπη την προσπάθειά σου. Μέχρι εκεί που μπορούσα να ασχοληθώ ασχοληθηκα, μετά το άφησα, αν και τελικά για άλλον λόγο προέκυψε αυτή η μάχη, απ' ό,τι φαίνεται. Καλοδεχούμενα κι αυτά!
Τώρα είδα και την απάντησή σου. Καμία κόντρα από πλευράς μου, Βίκυ, ούτε έκρινα την ψυχή σου, έκρινα αυτό που έβγαζες προς τα έξω, και δεν το έκρινα για να σε προσβάλλω, ούτε επειδή θεωρώ πως έχω το αλάθητο σε κάτι. Θες να το βλέπεις έτσι, ακόμα κι αυτό επιλογή σου είναι. Αν κάτι με κουράζει προσωπικά είναι να προσπαθώ να πείσω τον άλλον για τις προθέσεις μου, την στιγμή που ο άλλος θεωρεί πως κάποιος έχει καλές προθέσεις μόνο όταν του μιλάει γλυκά και όμορφα. Δεν υπάρχει τρόπος να σε πείσω λοιπόν, γιατί όμορφα λόγια έτσι για να τα πω, δεν τα λέω ούτε στα παιδιά μου! Ό,τι λέω το εννοώ, και το καλό και το κακό. Δεν είπα ότι σώνει και ντε αυτό που είδα το έχεις μέσα σου, είπα όμως ότι αυτό έβγαζες τουλάχιστον στα μάτια μου. Θες να καταλάβεις την διαφορά, οκ, δε θες, πάλι οκ. Το ότι το κάνω εγώ είναι λάθος, όταν το κάνεις εσύ απέναντί μου είναι σωστό. ΠΑΛΙ ΟΚ! Κανένα πρόβλημα.
Ήλιε μου, αν ίσχυε αυτό που λες δε θα υπήρχε καμία ελπίδα για την ανθρωπότητα. Η εσωτερική εκπαίδευση και παιδεία είναι ΤΟ ΜΟΝΟ που μας δίνει άμυνες σε επιθέσεις, οι οποίες είναι συνεχείς και ακατάπαυστες. Όσο πιο συνειδητά τις αντιμετωπίζεις τόσο πιο αλώβητος βγαίνεις απ' αυτές... Όσο επιλέγεις να τις αγνοείς ή να τις "αποφεύγεις" θεωρώντας πως δεν σε αγγίζουν, τόσο γίνεσαι θύμα τους. Γενικά είναι αυτά που λέω, όπως ήταν αυτά που έλεγα για το πλέγμα.Το αν είναι κάποιος διαβασμένος ή εκ-παιδευμένος κλπ, με σχετική ενασχόληση,
Καλή συνέχεια στον αγώνα σου, Βίκυ μου. Κι εγώ σ' αγαπώ, δεν έχει αλλαξει κάτι, ούτε πρόκειται ν' αλλάξει. Αν και μάλλον τώρα δε θα μου απευθύνεις τον λόγο αν δεν 'μολογήσω το έγκλημά μου ότι δεν είδα την ψυχή σου. Ποτέ δεν είπα ότι είδα την ψυχή σου, οπότε ελπίζω να θεωρηθώ αθώα. Αυτο που είδα το είδα και δεν μπορώ να το ξεδώ. Μπορεί να ήταν αποτέλεσμα λάθος διατύπωσης, λάθος στιγμής, δεν έχει σημασία. Μόνο την αλήθεια ομολογώ. Δεν ξέρω την ψυχή σου, εδώ δεν ξέρω ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ και είναι κάτι που το έχω πει άπειρες φορές.
Ήλιε, συμφωνώ με την Βίκυ πάντως, ότι δεν χρειάζεται να διαβάζεις κάτι που σε χαλάει. Ακόμα και η όποια αντιπαράθεση είναι δικαίωμα όλων μας... όταν γίνεται ευπρεπώς.
- Hlios
- Επίτιμος

Να κάνω εδώ μια διορθωτική διευκρίνηση και να πω τι εννοούσα.Mantam Froufrou έγραψε:Ήλιε μου, αν ίσχυε αυτό που λες δε θα υπήρχε καμία ελπίδα για την ανθρωπότητα. Η εσωτερική εκπαίδευση και παιδεία είναι ΤΟ ΜΟΝΟ που μας δίνει άμυνες σε επιθέσεις, οι οποίες είναι συνεχείς και ακατάπαυστες. Όσο πιο συνειδητά τις αντιμετωπίζεις τόσο πιο αλώβητος βγαίνεις απ' αυτές... Όσο επιλέγεις να τις αγνοείς ή να τις "αποφεύγεις" θεωρώντας πως δεν σε αγγίζουν, τόσο γίνεσαι θύμα τους. Γενικά είναι αυτά που λέω, όπως ήταν αυτά που έλεγα για το πλέγμα.Το αν είναι κάποιος διαβασμένος ή εκ-παιδευμένος κλπ, με σχετική ενασχόληση,
Αυτό που διατύπωσα λάθος και το βλέπω τώρα που το ξαναδιαβάζω είναι το εξής:
Το αν κάποιος έχει δει πολλά σχετικά βίντεο
ή έχει καταφέρει και διαβάσει τα βιβλία του Λιακό,
ή γενικά έχει εκτενή πληροφόρηση για το θέμα,
αυτό από μόνο του (δηλαδή η πληροφορία και η εξοικείωση με το θέμα)
δεν συνεπάγεται και μεγαλύτερες άμυνες απέναντι σε επιθέσεις φοβικές ή άλλες που ρίχνουν τις δονήσεις.
Αν δεν έχει προηγηθεί, όπως πολύ σωστά λέει η Πέγκυ η εσωτερική εργασία και ενδυνάμωση κλπ κλπ.
Αν δεν έχεις εκπαίδευση πολεμιστή και μάθει την χρήση των δικών σου εργαλείων,
δεν έχεις και αποτελεσματική άμυνα. Είναι καθαρά εσωτερικό το θέμα.
Είναι θέμα ενεργειακό και όχι πληροφοριακό.
Το αν κάποιος έχει δει δεκάδες τέτοια βίντεο και νομίζει πως έχει πάθει ανοσία
δεν σημαίνει πως είναι και στην ουσία αλώβητος από αυτά.
Τέλος πάντων η ώρα είναι 3:30, μόλις επέστρεψα τον πατέρα μου από εσπευσμένη
μεταφορά του σε κέντρο υγείας και δεν έχω την ικανότητα να
βρω καλύτερη περιγραφή για εκείνο που θέλησα να πω.
Πάντως μετά και την διευκρίνηση μου λέω πως συμφωνώ με την Πέγκυ.
Με το «διαβασμένος» εννοούσα τα βιβλία που προκαλούν φόβο και ανασφάλειες αν αυτά που αναφέρθηκαν στην παραπάνω συζήτηση.Το αν είναι κάποιος διαβασμένος ή εκ-παιδευμένος κλπ, με σχετική ενασχόληση,
Με το «εκ-παιδευμένος» εννοούσα το αν έχει δει πολλά τέτοιου είδους βίντεο και έχει εξοικειωθεί στην παρακολούθηση τους.
Με το «σχετική ενασχόληση» εννοούσα την λήψη πολλών τέτοιων πληροφοριών από ανάλογα βίντεο και βιβλία καταστροφολογίας.
Μετά από αυτή την διόρθωση είναι εμφανές πως η αρχική λακωνική περιγραφή μου με βιαστικά επιλεγμένους όρους
οδήγησε σε εντελώς λάθος νόημα από εκείνο που ήθελα να δώσω.
Ας μου απαντηθεί για το αν συμφωνείτε ή όχι.(μετά και την διευκρίνιση – διόρθωση)