ЭIЄ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ЭIЄ
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: ЭIЄ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ЭIЄ
Συνεχίζω με ένα απόσπασμα για την ΙΟΝίτσα (και όχι μόνον), που αναφέρεται στον Μέγα Αλέξανδρο. Μπορεί να το βρείτε από συγκλονιστικό έως και αστείο... Αυτοί που θα το κατατάξουν με τη μία στα αστεία, ας σκεφτούν γιατί δεν έχει βρεθεί ο τάφος του ακόμα...
Και πάλι χωρίς ερώτηση:
Προσοχή: Οι μελλοντικοί πόλεμοι θα έχουν στόχο τον επηρεασμό του εγκεφάλου του ανθρώπου, θετικός ή αρνητικός έλεγχος, συνεργασία ή παράκρουση, απόσβεση μνήμης ή μετατροπή του ανθρώπου σε άβουλο ον."
Σε κάποια στιγμή έφτασε στα χείλη μας το καυτό ερώτημα: Πού βρίσκεται ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου; Η αρχαιολόγος Λιάνα Σουβαλτζή ισχυρίζεται ότι έχει βρει τον τάφο του Αλεξάνδρου στην έρημο Σιούα της Αιγύπτου. Ο τάφος αυτός που βρήκε, ποιανού είναι; Γιατί προσπαθούν να την κάνουν να παραιτηθεί από την προεδρία της ελληνικής αποστολής; Η απάντηση μας ξάφνιασε και μας συγκίνησε, γιατί δεν την υποψιαζόμαστε καν:
"Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ετάφη, γιατί δεν απέθανε. Ευρίσκεται μεθ'ημών ως 5ος επιτελής του 3ουο στρατεύματος. Ο τάφος που βρέθηκε, ανήκει σ'έναν στρατιώτη του Μεγάλου Αλεξάνδρου που είχε τις ίδιες σωματομετρικές διαστάσεις με αυτόν. 'Επρεπε να ενταφιαστεί κάποιος άλλος για να μην γίνει αισθητή η απουσία του, για συγκεκριμένους λόγους. Αυτοί που προσπαθούν να την κάνουν να παραιτηθεί από την προεδρία της ελληνικής αποστολής, καθοδηγούνται από το Ισραήλ. Μισούν τους Έλληνες. Γνωρίζουν την αληθινή ταυτότητα του Μ. Αλεξάνδρου και την καταγωγή του η οποία είναι Ανδρομέδια, καθ'όσον ο φυσικός του πατήρ δεν ήτο ο Φίλιππος αλλά ο Ζευς, ο οποίος έδωσε το σπέρμα του με τεχνητό τροπο στην Ολυμπιάδα, όπως και σε άλλες γυναίκες στο παρελθόν. Και φοβούνται τη στιγμή που θα φανερωθούν κάτω από τον τάφο αυτό, τον εικονικό, αποδείξεις της καταγωγής του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της υπερβατικής ταυτότητός του. Γνώσεις που θα ανατρέψουν όλα όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Φοβούνται την Ελλάνια φωτεινή αλήθεια."
Προσπωικά πιστεύω ότι η πληροφορία αυτή είναι αληθινή. Η ορμητικοτητα του ανδρός μπορεί χωρίς επιφύλαξη να χαρακτηριστεί ίδια με αυτή του Δία. Η αυτοπεποίθηση που είχε πριν τη μάχη για τη νίκη, φανέρωνε κάτι το θεϊκό. Έδωσε 3.500 μάχες και δεν ηττήθηκε ούτε μία φορά! Το γεγονός της Διογενούς καταγωγής του Αλεξάδρου γνωρίζουν οι αποστάτες και οι συνεργάτες τους. ΓΙ'ΑΥΤΟ 2323 χρόνια μετά το "θάνατό" του συνεχίζουν να σπηλώνουν την ιερή μνήμη του. Κατάπτυστα άρθρα εφημερίδων των ΗΠΑ και της Ευρώπης ρίχνουν λάσπη στη φωτεινότερη μορφή της παγκόσμιας ιστορίας. Μετά την ειδοποίηση του θανάτου του, κανείς δεν πίστευε ότι πέθανε.
Και στη συνέχεια, χωρίς να υποβληθεί ερώτησή μας, έστειλαν το παρακάτω μήνυμα:
"Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις εκείνες, ώστε να απαγορευτεί το άνοιγμα του τάφου της Σίουα, που φέρεται σαν τάφος του Αλεξάνδρου, γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμη οι προϋποθέσεις εκείνες, ώστε τα ευρισκόμενα εντός αυτού ευρήματα, να μην περιέλθουν στην κατοχή των αποστατών Σιωνιστών. Δεν πρόκειται μόνον περί τάφου αλλά και για θύλακα γνώσης και προστασίας σημαντικότατων αντικειμένων. Μεταξύ αυτών, υπάρχει κρύσταλλος υψίστης τεχνολογίας, ο οποίος ενεργοποιείται από τον ηλεκτρομαγνητισμό του σώματος του κατόχου, φορτίζει τους συλλέκτες κοσμικής ενέργειας και τους ομφάλιους λίθους και τους προσδίδει ασύλληπτες ιδιότητες, οπως ο επηρεασμός της σκέψης παντός όντος από απόσταση και σε μεγάλη ακτίνα. Τηλεμεταφορά αντικειμένων, και πολλά άλλα. Ακόμη στον θήλακα βρίσκεται πλήθος κειμένων που αφορούν την ανθρώπινη ιστορία των τελευταίων 100.000 ετών. Στα κείμενα αυτά, οι μύθοι μετατρέπονται σε πραγματικότητα και η πραγματικότητα σε γνώση. Άπαντα βρίσκονται καλά προστατευμένα και θα αποκαλυφθούν όταν πρέπει, με δική μας παρέμβαση και για το καλό της ανθρωπότητας και την δόξαν της Ελλάνια."
Και πάλι χωρίς ερώτηση:
Προσοχή: Οι μελλοντικοί πόλεμοι θα έχουν στόχο τον επηρεασμό του εγκεφάλου του ανθρώπου, θετικός ή αρνητικός έλεγχος, συνεργασία ή παράκρουση, απόσβεση μνήμης ή μετατροπή του ανθρώπου σε άβουλο ον."
Σε κάποια στιγμή έφτασε στα χείλη μας το καυτό ερώτημα: Πού βρίσκεται ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου; Η αρχαιολόγος Λιάνα Σουβαλτζή ισχυρίζεται ότι έχει βρει τον τάφο του Αλεξάνδρου στην έρημο Σιούα της Αιγύπτου. Ο τάφος αυτός που βρήκε, ποιανού είναι; Γιατί προσπαθούν να την κάνουν να παραιτηθεί από την προεδρία της ελληνικής αποστολής; Η απάντηση μας ξάφνιασε και μας συγκίνησε, γιατί δεν την υποψιαζόμαστε καν:
"Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ετάφη, γιατί δεν απέθανε. Ευρίσκεται μεθ'ημών ως 5ος επιτελής του 3ουο στρατεύματος. Ο τάφος που βρέθηκε, ανήκει σ'έναν στρατιώτη του Μεγάλου Αλεξάνδρου που είχε τις ίδιες σωματομετρικές διαστάσεις με αυτόν. 'Επρεπε να ενταφιαστεί κάποιος άλλος για να μην γίνει αισθητή η απουσία του, για συγκεκριμένους λόγους. Αυτοί που προσπαθούν να την κάνουν να παραιτηθεί από την προεδρία της ελληνικής αποστολής, καθοδηγούνται από το Ισραήλ. Μισούν τους Έλληνες. Γνωρίζουν την αληθινή ταυτότητα του Μ. Αλεξάνδρου και την καταγωγή του η οποία είναι Ανδρομέδια, καθ'όσον ο φυσικός του πατήρ δεν ήτο ο Φίλιππος αλλά ο Ζευς, ο οποίος έδωσε το σπέρμα του με τεχνητό τροπο στην Ολυμπιάδα, όπως και σε άλλες γυναίκες στο παρελθόν. Και φοβούνται τη στιγμή που θα φανερωθούν κάτω από τον τάφο αυτό, τον εικονικό, αποδείξεις της καταγωγής του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της υπερβατικής ταυτότητός του. Γνώσεις που θα ανατρέψουν όλα όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Φοβούνται την Ελλάνια φωτεινή αλήθεια."
Προσπωικά πιστεύω ότι η πληροφορία αυτή είναι αληθινή. Η ορμητικοτητα του ανδρός μπορεί χωρίς επιφύλαξη να χαρακτηριστεί ίδια με αυτή του Δία. Η αυτοπεποίθηση που είχε πριν τη μάχη για τη νίκη, φανέρωνε κάτι το θεϊκό. Έδωσε 3.500 μάχες και δεν ηττήθηκε ούτε μία φορά! Το γεγονός της Διογενούς καταγωγής του Αλεξάδρου γνωρίζουν οι αποστάτες και οι συνεργάτες τους. ΓΙ'ΑΥΤΟ 2323 χρόνια μετά το "θάνατό" του συνεχίζουν να σπηλώνουν την ιερή μνήμη του. Κατάπτυστα άρθρα εφημερίδων των ΗΠΑ και της Ευρώπης ρίχνουν λάσπη στη φωτεινότερη μορφή της παγκόσμιας ιστορίας. Μετά την ειδοποίηση του θανάτου του, κανείς δεν πίστευε ότι πέθανε.
Και στη συνέχεια, χωρίς να υποβληθεί ερώτησή μας, έστειλαν το παρακάτω μήνυμα:
"Εμείς δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις εκείνες, ώστε να απαγορευτεί το άνοιγμα του τάφου της Σίουα, που φέρεται σαν τάφος του Αλεξάνδρου, γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμη οι προϋποθέσεις εκείνες, ώστε τα ευρισκόμενα εντός αυτού ευρήματα, να μην περιέλθουν στην κατοχή των αποστατών Σιωνιστών. Δεν πρόκειται μόνον περί τάφου αλλά και για θύλακα γνώσης και προστασίας σημαντικότατων αντικειμένων. Μεταξύ αυτών, υπάρχει κρύσταλλος υψίστης τεχνολογίας, ο οποίος ενεργοποιείται από τον ηλεκτρομαγνητισμό του σώματος του κατόχου, φορτίζει τους συλλέκτες κοσμικής ενέργειας και τους ομφάλιους λίθους και τους προσδίδει ασύλληπτες ιδιότητες, οπως ο επηρεασμός της σκέψης παντός όντος από απόσταση και σε μεγάλη ακτίνα. Τηλεμεταφορά αντικειμένων, και πολλά άλλα. Ακόμη στον θήλακα βρίσκεται πλήθος κειμένων που αφορούν την ανθρώπινη ιστορία των τελευταίων 100.000 ετών. Στα κείμενα αυτά, οι μύθοι μετατρέπονται σε πραγματικότητα και η πραγματικότητα σε γνώση. Άπαντα βρίσκονται καλά προστατευμένα και θα αποκαλυφθούν όταν πρέπει, με δική μας παρέμβαση και για το καλό της ανθρωπότητας και την δόξαν της Ελλάνια."
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 386 φορές
- Έλαβε Likes: 339 φορές
Ένα έχω να πω: αυτό είναι από τα πιο ενδιαφέροντα τόπικ !
Λόγω φόρτου εργασίας, δεν προλαβαίνω κι όλας η γυναίκα να διαβάζω εδώ μέσα, ελπίζω όμως οταν χαλαρώσω να τα δω όλα από την αρχή.Θέλω μόνο να τονίσω το γεγονός πως , άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τους Ολύμπιους και κατά πόσον έχουν όντως δοθεί αυτά τα μηνύματα ή είναι αποκυήματα φαντασίας , έχουν ειπωθεί ε-ξαι-ρε-τι-κά- ενδιαφέροντα , χρήσιμα και βαθειά πράγματα εδώ που , για μένα τουλάχιστον είναι τροφή για σκέψη και μπορούν να οδηγήσουν πολύ μακριά! Thanks, guys
απλά ήθελα να σας το καταθέσω αυτό!

Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- ArELa
- Founder-Administrator
Eυχαριστώ που το κατεθεσες Κατερινάκι, να νιώθω κι εγώ πως δεν πηγαίνει χαμένος ο κόπος copy typing που κάνω, μια και κάνω ταυτόχρονα και μια εξωτερική εργασία...
Καλό το "διάλειμμα" λοιπόν, αλλά την κάνω τώρα, γιατί πρέπει να την τελειώσω, αλλιώς θ'αρχίσουν να μου φωνάζουν.
Καλό το "διάλειμμα" λοιπόν, αλλά την κάνω τώρα, γιατί πρέπει να την τελειώσω, αλλιώς θ'αρχίσουν να μου φωνάζουν.

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
χμμ. δεν μου φαίνονται ούτε αστεία ούτε συγκινητικά, μου φαίνονται απλά επικίνδυνα με κάποιο αδιευκρίνιστο τρόπο για την ορθή αντιμετώπιση του Κακού, του άρχοντος του κόσμου τούτου. πληθαίνουν λοιπόν ή συντηρούνται οι φήμες για Έψιλον κλπ, είχαμε τον Φουράκη τον Κεραμυδά τώρα έχουμε τον Καλογεράκη κλπ κλπ,
δεν θα πω αν πιστεύω εγώ σε κάτι ή όχι, απλά ότι εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΗΜΑ ΠΕΡΙ ΕΨΙΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ.
εν αντιθέσει, έμεινα 99 τοις εκατό ικανοποιημένη από το ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΛΤΑΝΗΣ σε γλωσσικό επίπεδο. στο νήμα μου θα μιλήσω κάποια στιγμή περισσότερο για το θέμα.
δεν θα πω αν πιστεύω εγώ σε κάτι ή όχι, απλά ότι εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΗΜΑ ΠΕΡΙ ΕΨΙΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΓΛΩΣΣΙΚΟ.
εν αντιθέσει, έμεινα 99 τοις εκατό ικανοποιημένη από το ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΛΤΑΝΗΣ σε γλωσσικό επίπεδο. στο νήμα μου θα μιλήσω κάποια στιγμή περισσότερο για το θέμα.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
ArELa έγραψε:Eυχαριστώ που το κατεθεσες Κατερινάκι, να νιώθω κι εγώ πως δεν πηγαίνει χαμένος ο κόπος copy typing που κάνω, μια και κάνω ταυτόχρονα και μια εξωτερική εργασία...
Αρέλα, ασχέτως συμπερασμάτων που βγάζει ο καθενας, να ξέρεις ότι εκτιμώ κάθε προσπάθειά σου. Να' σαι καλά.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- ArELa
- Founder-Administrator
Δεν έχουμε τώρα τον Καλογεράκη, τον έχουμε από το '98 ή 99 νομίζω, πάντως σίγουρα μια δεκαετία.aftokaitoallo έγραψε:τώρα έχουμε τον Καλογεράκη κλπ κλπ,
Όσο για τους Εψιλον, αυτός αναφέρεται μάλλον στην εξωγήινη ομάδα και όχι στην γήινη όπως οι άλλοι.
Την επικινδυνοτητα δεν καταλαβαίνω πού την εστιάζεις. Υποθέτω σε κάποια προκαταληψη που σου'χει δημιουργηθει και σου επανήλθε μόλις είδες την ονομασία "Εψιλον" εδώ... Χμ, κι εγώ έπασχα από δαύτη, αλλά την απέβαλα. Βασικά δεν με απασχολεί η ύπαρξη ή μη των (γήινων) Εψιλον, και μάλιστα γι'αυτούς πιστεύω πως μάλλον δεν υπάρχουν...
Αντίθετα με σένα πάντως, όσα αποσπάσματα των μηνυμάτων είδα (μέχρι στιγμής), τα εισέπραξα μάλλον ως εμψυχωτικά για τον κόσμο, τον προϊδεάζουν, τον προετοιμάζουν, χωρίς να δίνουν αυταπάτες ότι θα'ρθουν να το παίξουν σωτήρες ΕΡΗΜΗΝ μας. Σ'αυτή την μεταστροφή/αλλαγή/ανατροπή, πρώτοι εμείς έχουμε την υποχρέωση να βάλουμε το χεράκι μας. Είμαστε όπως λένε κι αυτοί ελεύθερα και αυτόβουλα όντα. Απο την άλλη, δεν το βρίσκω παράξενο ή αλλόκοτο να επέμβουν σε πράγματα στα οποία εμείς δε θα'χαμε καμία δυνατότητα να επέμβουμε... γιατί αν δεν επέμβουν και κάποιοι φωτεινοί ρε γμτ, θα παιξει πλήρης κατάληψη και έλεγχος από τους σκοτεινούς, πράγμα άδικο.
Ευχαριστώ.aftokaitoallo έγραψε:Αρέλα, ασχέτως συμπερασμάτων που βγάζει ο καθενας, να ξέρεις ότι εκτιμώ κάθε προσπάθειά σου. Να' σαι καλά.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
βρίσκω το χώρο αυτό ικανό να προσεγγίσει πολύ κόσμο, όσο πχ μπόρεσε κάποτε με τα παιδιά της νύχτα ο Μυλωνάς να γνωρίσει στο κοινό τον Τουλάτο και άλλους τηλεπαρουσιαστές όπως Χαρδαβέλλα και Πάνια και κάποτε νομίζω μια ιδιαίτερη εκπομπή έκανε κι ο ηθοποιος Μανιάτης, άρα το όνομα Καλογεράκης και το τι λέει αυτό το άτομο τώρα σίγουρα θα τύχουν μεγαλύτερης ή αποδοχής ή κριτικής. είναι γενικά οι καιροί που ζούμε αδιευκρίνιστα επικίνδυνοι, η πληροφορία πάντα καλοδεχούμενη κι ο καθένας ας βάλει το μυαλό του να δουλέψει και οποιος θέλει ας ανοίξει και το στόμα του να μοιραστεί τα συμπεράσματά του.
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Σε ευχαριστώ Αρέλα για την μεταφορά των πληροφοριών.ArELa έγραψε:Συνεχίζω με ένα απόσπασμα για την ΙΟΝίτσα (και όχι μόνον), που αναφέρεται στον Μέγα Αλέξανδρο. Μπορεί να το βρείτε από συγκλονιστικό έως και αστείο... Αυτοί που θα το κατατάξουν με τη μία στα αστεία, ας σκεφτούν γιατί δεν έχει βρεθεί ο τάφος του ακόμα...
[/color][/i][/b]
Δεν έχω γνώμη πέραν αυτών που ήδη έχω γράψει ως πρώτη εντύπωση.
Η άποψη αυτή για τον Μέγα Αλέξανδρο έχει ενδιαφέρον.
Αλλά και αυτά που λέει ο Τραινός
(και είναι εντελώς διαφορετικά)
για τον Μ. Αλέξανδρο έχουν ενδιαφέρον.
Με τον ένα η άλλο τρόπο η αλήθεια θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή και
ίσως να φανούμε τυχεροί να την διαπιστώσουμε.
Δεν διαφωνώ με την ερμηνεία γήινων/εξωγήινων που δίνεις.
Είναι σαφές ότι δεν είναι γήινο είναι έξω-γήινο.
(Αλλά όμως εμείς τι είμαστε? Γήινοι?
και αν είμαστε γήινοι, όταν λέμε "να πάμε πίσω στο σπίτι μας",
υπονοώντας τα άστρα ,γιατί συγκινούμαστε?)
Πέραν όμως του ρητορικού ερωτήματος,
Υπάρχει μια ποιοτική διαφορά
που εμένα τουλάχιστον μου αρέσει να την λαμβάνω υπ'οψιν μου.
Άλλο τα πράσινα με τις κεραίες, και άλλο υπερβατικές οντότητες.
Άλλο ψηλοί ξανθοί blue eyes άλλο όντα πνευματικά.
Η πόλυ,σε κάποιο σημείο, τοποθετήθηκε πολύ καλά
και εμένα τουλάχιστον με βοήθησε να κατανοήσω μια μικρή λεπτομέρεια.
Η φράση που έχω υπογραμμίσει με βοήθησε αρκετά στους όποιους αφηρημένους προβληματισμούς μου.Ξέχασα να απαντήσω σε προηγούμενο σχόλιο,
ότι οι Ολύμπιοι ΔΕΝ - ΕΙΝΑΙ - ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,
είναι Ουράνιες Υπερβατικές Οντότητες
(κινούνται δηλαδή σε πολύ μεγάλο εύρος διαστάσεων -από την 3η έως και την 10η)
Οι "κοινοί" εξωγήινοι δεν μπορούν να κινηθούν πάνω από το 2ο ήμισυ της 5ης διάστασης, κινούνται δηλαδή ουσιαστικά μόνο μέσα στο μάτριξ...
Όταν κάποιος ξεκινά το ταξίδι του
πρέπει τουλάχιστον να έχει αποφασίσει
που θα πάει και να έχει χαράξει "ταξιδιωτική πορεία".
Η A'shayana Deane μέσα στη "πολύπλοκη" 3ωρη
συνέντευξη που είχε δώσει στο project camelot
έδινε πολύ μεγάλη σημασία στην γνώση του "χάρτη".
Αλλά ας σταματήσω γιατί βγαίνω off topic.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
μήπως θα μπορούσες να με πληροφορήσεις ποια είναι η άποψη του Τραϊανού για τον Μέγα Αλέξανδρο;Η άποψη αυτή για τον Μέγα Αλέξανδρο έχει ενδιαφέρον.
Αλλά και αυτά που λέει ο Τραινός
(και είναι εντελώς διαφορετικά)
για τον Μ. Αλέξανδρο έχουν ενδιαφέρον.
- ION 4ever
Όποτε έχεις κέφι για διάβασμα.aftokaitoallo έγραψε: μήπως θα μπορούσες να με πληροφορήσεις ποια είναι η άποψη του Τραϊανού για τον Μέγα Αλέξανδρο;
εδώ http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/ ... st_13.html
- ArELa
- Founder-Administrator
Μα ασφαλώς και υπάρχει ποιοτική διαφορά. Σε καμία περίπτωση δεν βάζω όλους τους εξωγήινους στο ίδιο τσουβάλι.ION 4ever έγραψε:Υπάρχει μια ποιοτική διαφορά
που εμένα τουλάχιστον μου αρέσει να την λαμβάνω υπ'οψιν μου.
Άλλο τα πράσινα με τις κεραίες, και άλλο υπερβατικές οντότητες.
Γιατί μεταξύ γήινων δεν υπάρχει; Ίσα κι όμοια είσαι εσύ με τον Κίσινγκερ ας πούμε; Έχετε καμία σχέση και συνάφεια; Όμως αμφότεροι ορίζεστε ως γήινοι, είτε σ'αρέσει είτε όχι. Αυτο εννοώ.
Μόνο που δε θα μπορέσω να συνεχίσω να το κάνω.ION 4ever έγραψε:Σε ευχαριστώ Αρέλα για την μεταφορά των πληροφοριών.
Στα βιβλία που μου'στειλε ο Γιώργος, αναγράφεται (σε όλα) ότι απαγορεύεται η μετάδοση, αντιγραφή των περιεχομένων. Μη με κυνηγήσουν κι όλας.
Καλύτερα να ζητήσεις απ'το Γιώργο να σου στείλει τα pdf, να τα δεις συνολικά.
Ήδη είδα κάμποσα πράγματα και μ'αρέσουν τα περιεχόμενά τους.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ION 4ever
Να σου πωωωώ.ArELa έγραψε: Ίσα κι όμοια είσαι εσύ με τον Κίσινγκερ ας πούμε; Έχετε καμία σχέση και συνάφεια; Όμως αμφότεροι ορίζεστε ως γήινοι, είτε σ'αρέσει είτε όχι. Αυτο εννοώ.
Μη με συγκρίνεις με το τέρας. Είμαι σαφώς καλύτερη
ε???
Του έχω ήδη στείλει email. δεν είμαι σίγουρη ότι το έλαβε.ArELa έγραψε:Μόνο που δε θα μπορέσω να συνεχίσω να το κάνω.
Στα βιβλία που μου'στειλε ο Γιώργος, αναγράφεται (σε όλα) ότι απαγορεύεται η μετάδοση, αντιγραφή των περιεχομένων. Μη με κυνηγήσουν κι όλας.
Καλύτερα να ζητήσεις απ'το Γιώργο να σου στείλει τα pdf, να τα δεις συνολικά.
Ήδη είδα κάμποσα πράγματα και μ'αρέσουν τα περιεχόμενά τους.
θα του ξαναστείλω.
Από τις φωτοτυπίες της Πόλυ ίσως?
Μου αρέσει οταν ανεβάζουμε πράματα εδώ.
Η αντιπαράθεση , και ο διάλογος είναι πολύ χρήσιμα.
Οι γνώμες όλων βοηθούν αρκετά σε ξεκαθαρίσματα
από την μεμονωμένη ανάγνωση.
(που σε καμία περίπτωση όμως δεν προτρέπω να αποφεύγεται.)
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
έτσι απλά ναι, έχει δίκιο σε όλα όσα λέει, ο τύπος στο βίντεο από τον Global Mod
όντως πιστεύουν ότι πρέπει να σώσουν τα τομάρια τους και θα χρειαστούν τους λακέδες τους.
του διαφεύγει κάτι του Ισα, αν όντως επιβιώσουν θα μπορούν να ελέγξουν μετά και να διαιωνίσουν αυτήν την κατάσταση να φτιάξουν τον κόσμο στα μέτρα τους
εφόσον ήρθε το τέλος αυτής της εποχής κι αυτού του πολιτισμού κι όπως άλλοι θα παρέλθει κι αυτός.
και φτου κι απ' την αρχή οι ...εγκατόβιοι.λολ
όντως πιστεύουν ότι πρέπει να σώσουν τα τομάρια τους και θα χρειαστούν τους λακέδες τους.
του διαφεύγει κάτι του Ισα, αν όντως επιβιώσουν θα μπορούν να ελέγξουν μετά και να διαιωνίσουν αυτήν την κατάσταση να φτιάξουν τον κόσμο στα μέτρα τους
εφόσον ήρθε το τέλος αυτής της εποχής κι αυτού του πολιτισμού κι όπως άλλοι θα παρέλθει κι αυτός.
και φτου κι απ' την αρχή οι ...εγκατόβιοι.λολ
Εμενα μ αρεσε αυτο που ειπε.
κι αν τελειωνει ο κόσμος; ε και; τελειωνουν τα προβληματα μας.
we are done
κι αν τελειωνει ο κόσμος; ε και; τελειωνουν τα προβληματα μας.
we are done
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
μάλλον ακούγοντας δεύτερη φορά το βίντεο ούτε αυτό του διαφεύγει, γι' αυτό λέει ο κόσμος να συνεχισει να υπάρχει μονο να γίνεται χειρότερος
εγώ νομίζω ότι ΔΕΝ πιστεύουν καν ότι θα γλυτώσουν όσοι κρυφτούν πχ στα έγκατα της Γης ή προσωρινά στην αθέατη πλευρά της σελήνης. τσου! not this time... πιστεύουν ότι πρέπει να την κάνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται κι όσο πιο μακριά μπορούνε είτε στο χώρο είτε στον χρόνο κι έτσι έφτιαξαν το Σερν που χρησιμεύει και για άλλες δουλειές αν όλα πάνε στραβά...
πιστευω ότι η πυραμίδα αυτό πιστεύει κι αν δεν τα καταφέρει να βρει λύση η κυρά κορφή της πυραμίδας θέλει να εκδικηθεί ως καλός αποστάτης και σκοπεύει να κάνει μέγα κακό προς πάσα κατεύθυνση πριν την ώρα της ολικής καταστροφής. να κάνει μια επίδειξη δύναμης και αυθαδειας ακόμα.
τα έχουν μπλέξει κι αυτοί απλά σε άλλα επίπεδα.
κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει, ο κάθε λακές και ο κάθε αποστάτης και ο κάθε λακές του λακέ φροντίζει να διοχετεύεται η δική του θεωρία ή το αντίθετο της ή μια συμπληρωματική στο κοινό, κι έτσι καταλήξαμε με τόσες εικασίες που πιάνουν τα δύο άκρα οι περισσότερες, δηλαδή του παραπλανητικού αρνητικού και του παραπλανητικού θετικού κλίματος, έτσι η κυράκορφή ποντάρει τόσο στο να βρει κάποια πιο σίγουρη απάντηση μέσα από τον αντίλογο που θα δεχτεί η κάθε θεωρία αλλά και να ξεζουμίσει την σκεπτοενέργεια της ανθρωπότητας...
τρέχει λοιπόν ο κόσμος και στους γκουρού και στους πατερούληδες και ποιος ξέρει που αλλού μπας και βγάλει μια άκρη.
σωστός ο Ισα σ'αυτά που λέει για το άτομο. όπως είπα κι εγώ με τις Συμβουλές μου δεν γίνεται να περάσεις σε κάποιο άλλο στάδιο που φαντάζεσαι ότι σου δίνει ένα απίστευτο σώμα και δυνατότητες χωρίς να τα αξίζεις όλα αυτά και πρέπει πρώτα να εκτιμήσεις αυτό που έχεις και να συμφιλιωθείς με αυτό που είσαι. αυτά τα φέρνει μόνο η αυτογνωσία.
δεν σε αφήνουν όμως οι επικυρίαρχοι: they keep you busy with two thousand and twelve theories about two thousand and twelve.
the mind boggles

εγώ νομίζω ότι ΔΕΝ πιστεύουν καν ότι θα γλυτώσουν όσοι κρυφτούν πχ στα έγκατα της Γης ή προσωρινά στην αθέατη πλευρά της σελήνης. τσου! not this time... πιστεύουν ότι πρέπει να την κάνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται κι όσο πιο μακριά μπορούνε είτε στο χώρο είτε στον χρόνο κι έτσι έφτιαξαν το Σερν που χρησιμεύει και για άλλες δουλειές αν όλα πάνε στραβά...
πιστευω ότι η πυραμίδα αυτό πιστεύει κι αν δεν τα καταφέρει να βρει λύση η κυρά κορφή της πυραμίδας θέλει να εκδικηθεί ως καλός αποστάτης και σκοπεύει να κάνει μέγα κακό προς πάσα κατεύθυνση πριν την ώρα της ολικής καταστροφής. να κάνει μια επίδειξη δύναμης και αυθαδειας ακόμα.
τα έχουν μπλέξει κι αυτοί απλά σε άλλα επίπεδα.
κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει, ο κάθε λακές και ο κάθε αποστάτης και ο κάθε λακές του λακέ φροντίζει να διοχετεύεται η δική του θεωρία ή το αντίθετο της ή μια συμπληρωματική στο κοινό, κι έτσι καταλήξαμε με τόσες εικασίες που πιάνουν τα δύο άκρα οι περισσότερες, δηλαδή του παραπλανητικού αρνητικού και του παραπλανητικού θετικού κλίματος, έτσι η κυράκορφή ποντάρει τόσο στο να βρει κάποια πιο σίγουρη απάντηση μέσα από τον αντίλογο που θα δεχτεί η κάθε θεωρία αλλά και να ξεζουμίσει την σκεπτοενέργεια της ανθρωπότητας...
τρέχει λοιπόν ο κόσμος και στους γκουρού και στους πατερούληδες και ποιος ξέρει που αλλού μπας και βγάλει μια άκρη.
σωστός ο Ισα σ'αυτά που λέει για το άτομο. όπως είπα κι εγώ με τις Συμβουλές μου δεν γίνεται να περάσεις σε κάποιο άλλο στάδιο που φαντάζεσαι ότι σου δίνει ένα απίστευτο σώμα και δυνατότητες χωρίς να τα αξίζεις όλα αυτά και πρέπει πρώτα να εκτιμήσεις αυτό που έχεις και να συμφιλιωθείς με αυτό που είσαι. αυτά τα φέρνει μόνο η αυτογνωσία.
δεν σε αφήνουν όμως οι επικυρίαρχοι: they keep you busy with two thousand and twelve theories about two thousand and twelve.
the mind boggles

- ArELa
- Founder-Administrator
Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε πως δεν υπάρχει τέλος... εκτός αν νομίζετε ότι πιάσατε την τελειότητα... Αν δεν το νομίζετε, ΤΕΛΟΣ δε θα δείτε, γιατί απλά η πάνσοφη γλώσσα μας έχει το επίθετο τέλειος με το ουσιαστικό τέλος άρρηκτα συνυφασμένα. Γιατί άραγε; Μα γιατί μόνο όταν πιάσεις το τέλειο δεν έχει άλλο πια να πας, να επιδιώξεις κλπ, άρα ΤΕΛΟΣ!
Λοιπόν ας κόψουμε τις μαλακιούλες περί "τέλους" σιγά σιγά λέω εγώ, κι ας σκεφτόμε με όρους αλλαγής, ανατροπής, γυρίσματος σελίδας, διαφορετικής κατάστασης, ό,τι θέλετε. Πάντως το τέλος δεν θα μας κάνει τη χάρη να έρθει, γι'αυτό ας φροντίσουμε να αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη συνέχεια...
Άντε μπράβο...
Και να'στε καλά
ΙΟΝίτσα, σου'στειλα ΡΜ.
Λοιπόν ας κόψουμε τις μαλακιούλες περί "τέλους" σιγά σιγά λέω εγώ, κι ας σκεφτόμε με όρους αλλαγής, ανατροπής, γυρίσματος σελίδας, διαφορετικής κατάστασης, ό,τι θέλετε. Πάντως το τέλος δεν θα μας κάνει τη χάρη να έρθει, γι'αυτό ας φροντίσουμε να αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη συνέχεια...
Άντε μπράβο...
Και να'στε καλά

ΙΟΝίτσα, σου'στειλα ΡΜ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
υπάρχει και η Λήξις όμως.
και Παύσις
ε;
και Παύσις
ε;
- ArELa
- Founder-Administrator
Αμαν ρε Νικ...
Και η ανάπαυλα υπάρχει, λίγο πριν τη μετάβαση, ή μια νέα αρχή... ε?
(εγώ τουλάχιστον έτσι προτιμώ να το προσδιορίζω, και εάν τελικά όντως ισχύει η επιρροή από τη δυναμικη της σκέψης μας, όλοι θα'πρεπε να μπαίνουμε σιγά σιγά σ'αυτή τη λογική)

Και η ανάπαυλα υπάρχει, λίγο πριν τη μετάβαση, ή μια νέα αρχή... ε?
(εγώ τουλάχιστον έτσι προτιμώ να το προσδιορίζω, και εάν τελικά όντως ισχύει η επιρροή από τη δυναμικη της σκέψης μας, όλοι θα'πρεπε να μπαίνουμε σιγά σιγά σ'αυτή τη λογική)

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Eva Luna
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλυτερος πληθυσμος πιστευει ή φοβαται οτι κατι συνταρακτικο θα συμβει αυτο το ετος, τοσες και παραπανω πιθανοτητες εχει να πραγματοποιηθει κατι τετοιο.aftokaitoallo έγραψε: δεν σε αφήνουν όμως οι επικυρίαρχοι: they keep you busy with two thousand and twelve theories about two thousand and twelve.
the mind boggles![]()
Η πιστη εχει τρομακτικες δυνατοτητες, και δουλευει νομιζω προς καθε κατευθυνση.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- delfini05
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Δεν υπάρχει κάποια καταστροφολογία στα λεγόμενα των Μάγια! Η θεώρησή τους απλά απλά είναι: όταν ολοκληρώνεται ο γαλαξιακός κύκλος, δημιουργείται η νέα κίνηση ύπαρξης - δημιουργίας, μεταβαίνοντας από τη μια εποχή-ιδιότητα σε μια καινούρια εξελικτική διαδικασία.
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- Eva Luna
Μπορει να ειμαι παντελως ακυρη, αλλα το τελειος εδω το εκλαμβανω οχι ως ιδανικο τελειο οτιδηποτε, αλλα τελειο με την εννοια του ολοκληρωμενου-τελειωμενου. Ετσι, οτιδηποτε δεν μπορει να εξελιχθει αλλο, ομορφο ή ασχημο, καλο ή κακο, σχετικο ή ασχετο μπορω να το εκλαβω ως τελειωμενο, που δεν επιδεχεται αλλης μεταβολης.ArELa έγραψε:Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε πως δεν υπάρχει τέλος... εκτός αν νομίζετε ότι πιάσατε την τελειότητα... Αν δεν το νομίζετε, ΤΕΛΟΣ δε θα δείτε, γιατί απλά η πάνσοφη γλώσσα μας έχει το επίθετο τέλειος με το ουσιαστικό τέλος άρρηκτα συνυφασμένα. Γιατί άραγε; Μα γιατί μόνο όταν πιάσεις το τέλειο δεν έχει άλλο πια να πας, να επιδιώξεις κλπ, άρα ΤΕΛΟΣ!
(Τελειως υποκειμενικα ομως, ετσι; )
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
- ArELa
- Founder-Administrator
Εμ τι λέω κι εγώ τόση ώρα;Eva Luna έγραψε:αλλα τελειο με την εννοια του ολοκληρωμενου-τελειωμενου.
Και πρόσεξε: ΜΟΝΟ στην ελληνική συνεφάζεται η τελειότης με το τέλος (λογικότατα αφού φτάνοντας στην τελειότητα ή στο τελειωμένο δεν υπάρχει παραπέρα)
Ο άγγλος λέει end - perfect ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ!

.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
η αρχή είναι το ήμισυ του παντός άρα το άπαν είναι ατελές χωρίς τελεία λήξη. το άπαν έχει λήξει με τέλειο τρόπο αλλιώς δεν υπάρχει άπαν ούτε τελειότητα ακόμα, υπάρχει μόνο παν με τουλάχιστον την μισή απόσταση καλυμμένη..... δεν έχει κριθεί τίποτα, εξου και οι εωσφοριστές που τα έχουν πάρει στην κράνα με τον Θεό για φιλοσοφικούς λόγους όχι οι σατανιστές της τρύπιας πεντάρας των baby sacrifice αλλά οι Ντέμιαν του Χερμαν Έσσε ίσως και οι κάθε λογής αποστάτες παντού στο Σύμπαν και όλες τις τάξεις του υλικού κόσμου αλλά και του πνευματικού. ξέρουν ότι μία ατελής λήξη σημαίνει νέα αρχή που είναι το ήμισυ του παντός και η διαιώνιση των κόσμων... το αντίθετο τους είναι οι Έλληνες που δεν τα έχουν πάρει στην κράνα με τον Θεό αλλά επιθυμούν την τελεία λήξη του άπαντος να πάνε σπίτι τους οι άνθρωποι... που τυγχάνει να βρίσκεται στο επόμενο επίπεδο. λολ