Σεισμοί, πλημμύρες, τυφώνες, ακραια ή περίεργα καιρικά φαινόμενα
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 345 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Re: Σεισμοί, πλημμύρες, παντός είδους θεομηνίες 3
Τα στοιχεία είναι 5.
Μένει η γη και ο αιθέρας.
Τι προβλέπεται με τον αιθέρα άραγε?
Και δίνουν κάτι βαρύγδουπα ονόματα.
Ξενοφών.
Έρχεται λέει και ο Ζορμπάς.
Με εκνευρίζουν τα ονόματα τυφώνων.
Έλεος.
Κάποιος παίζει με τα νεύρα μας.
Μένει η γη και ο αιθέρας.
Τι προβλέπεται με τον αιθέρα άραγε?
Και δίνουν κάτι βαρύγδουπα ονόματα.
Ξενοφών.
Έρχεται λέει και ο Ζορμπάς.
Με εκνευρίζουν τα ονόματα τυφώνων.
Έλεος.
Κάποιος παίζει με τα νεύρα μας.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- Jackal
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 554 φορές
- Έλαβε Likes: 768 φορές
Ωραία σκέψη Κάτ
σήμερα 8:30 το πρωί τα 2/3 των σύννεφων ήταν από ψεκασμούς το 1/3 φυσικά.
Ε μετά απο ώρες δύσκολα σε κάποια σημεία φαίνονταν τα τεχνητά σύννεφα.

σήμερα 8:30 το πρωί τα 2/3 των σύννεφων ήταν από ψεκασμούς το 1/3 φυσικά.
Ε μετά απο ώρες δύσκολα σε κάποια σημεία φαίνονταν τα τεχνητά σύννεφα.

- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Πάντως οι άσχετοι τον λένε "κυκλώνα" ενώ όλοι (εκτός Ελλάδος) τον λενε τυφώνα.
Hurricane ο τυφώνας, cyclon ο κυκλώνας
Μέχρ και Medicane τον λένε (ΜεσογειοΤυφώνας)
Α, και πού είστε? οφείλεται στην κλιματική αλλαγή
σύμφωνα με τους αστείους των ΜΜΕ
κι επιισης ένας "ειδικός" που έβγαλε ο χατζηφρικολάου πριν λίγο
είπε ότι είναι σπάνιο μεν, αλλά έχουμε 1,2 τέτοια περιστατικά
το χρόνο... Δηλαδή όλοι ζούμε σε άλλον πλανήτη και
σε άλλο συμπαν που μας φαίνεται περίεργο και σπανιότατο όλο αυτο...
Στο αποψινό μου λάιβ θα αναφερθώ σ'αυτή την ξεφτίλα.
Hurricane ο τυφώνας, cyclon ο κυκλώνας
Μέχρ και Medicane τον λένε (ΜεσογειοΤυφώνας)
Α, και πού είστε? οφείλεται στην κλιματική αλλαγή
σύμφωνα με τους αστείους των ΜΜΕ
κι επιισης ένας "ειδικός" που έβγαλε ο χατζηφρικολάου πριν λίγο
είπε ότι είναι σπάνιο μεν, αλλά έχουμε 1,2 τέτοια περιστατικά
το χρόνο... Δηλαδή όλοι ζούμε σε άλλον πλανήτη και
σε άλλο συμπαν που μας φαίνεται περίεργο και σπανιότατο όλο αυτο...
Στο αποψινό μου λάιβ θα αναφερθώ σ'αυτή την ξεφτίλα.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kat_woman
- Site Admin
- Έδωσε Likes: 386 φορές
- Έλαβε Likes: 339 φορές
1,2 τετοια περιστατικα το χρονο;;;;
Μα εδω η κ Σουζη (συμπαθεστατη κατα τα άλλα μετεωρολογος) ειπε χθες στο ΣΚΑΙ, και την ακουσα εγω η ιδια, οτι εχουμε 100 τετοιους το χρονο (στη Μεσογειο, που επηρρεαζουν ομως και τη χωρα μας)
Ενας; Δυο; Εκατο; Συμφωνηστε βρε παιδια για το νουμερο
και μετα ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ οτι αυτα τα ακραια φυσικα(?) φαινομενα τα εχουμε ξαναζησει...Τουκαχιστον οσοι ειμαστε ανω των 40, θυμομαστε καλα οτι εδω δεν ειναι Καλιφορνια (που καιγεται το απαν συμπαν συχνακις με τιτανοτεραστιες φωτιες) , ουτε και Φλοριντα (που τον τυφωνα, κυκλωνα και δεν ξερω τι, τον εχουν ψωμοτυρι για την πλακα τους, λογω τροπικου κλιματος).

Μα εδω η κ Σουζη (συμπαθεστατη κατα τα άλλα μετεωρολογος) ειπε χθες στο ΣΚΑΙ, και την ακουσα εγω η ιδια, οτι εχουμε 100 τετοιους το χρονο (στη Μεσογειο, που επηρρεαζουν ομως και τη χωρα μας)
Ενας; Δυο; Εκατο; Συμφωνηστε βρε παιδια για το νουμερο

Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.
John Donne
- alkinoos
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Από zaxarias Mytilinios
Άσχημα τα νέα από τον Κυκλώνα.
Δυστυχώς ο Ζορμπάς αντί για τις 2 τα ξημερώματα που τον περιμέναμε να σχηματισθεί, τελικά ολοκλήρωσε το σχηματισμό του πριν από λίγα λεπτά (περίπου 6,5 ώρες νωρίτερα), που σημαίνει ότι μπορεί να δυναμώσει ακόμα περισσότερο.
Το θετικό είναι ότι από τώρα τα μοντέλα πρόγνωσης μπορούν να βγάλουν ασφαλέστερες προγνώσεις, οπότε αναμένεται μέχρι το πρωί να έχουμε σαφή εικόνα που θα χτυπήσει.
Όσα έχουμε πει μέχρι τώρα ΞΕΧΑΣΤΕΤΑ!!!
Δυστυχώς ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ θέλει τον κυκλώνα να περνάει στο διαδρομή που σας έχω σημειώσει.
Τονίζω ότι είναι το επικρατέστερο και δυστυχώς και τα δύο μοντέλα πρόγνωσης που παρακολουθώ δείχνουν τα ίδια στοιχεία
Μικρές απλές συμβουλές από τις θεωρητικές εκπαιδεύσεις, αλλά και την εμπειρία από τα όσα έχω αντιμετωπίσει σαν εθελοντής:
- Αν έχετε αντικείμενα κάτω των 25-30 κιλών στα μπαλκόνια να τα απομακρύνετε για να μην έρθουν στο κεφάλι κανενός δύσμοιρου. Στερεώστε καλά τυχόν πινακίδες, κεραίες τηλεόρασης, ασυρμάτου κλπ.
- Αποφύγετε τη στάση και στάθμευση των οχημάτων σας κάτω από μεγάλα δέντρα. Μεγάλα δέντρα = γέρικα δέντρα και σπάνε πιο εύκολα. Προτιμήστε αυτές τις μέρες τα κλειστά πάρκινγκ.
- Απομακρύνετε από τα μπαλκόνια γλάστρες, ειδικά αυτές που κρέμονται..
- Ελέγξετε τις υδρορροές, ουκ ολίγες είναι βουλωμένες ή κρέμονται σαν το χάρο...
- Αποφύγετε τα κλασσικά σημεία πλημμυρών (πχ Χαμοστέρνας, Παπαδιαμαντοπούλου, Εθνική ύψος διυλιστηρίων, υπόγειες γέφυρες, βυθιζόμενους δρόμους κλπ).
- Αποφύγετε τις κολώνες της ΔΕΗ και ειδικά αυτές της Μέσης και Υψηλής Τάσης. Η Υψηλή τάση είναι αυτές οι τεράστιες κολώνες δεν χρειάζονται νομίζω συστάσεις. Η Μέση Τάση είναι 3 γυμνά καλώδια ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, χωρίς πλαστικό περίβλημα που περνάνε πάνω από την οικιακή (χαμηλή) τάση. Η χαμηλή τάση στο παλιο δίκτυο με 4 γυμνά καλώδια κάθετα στο έδαφος είναι εξίσου επικίνδυνη με τη μέση. Στο νέο δίκτυο το μεγαλύτερο μέρος είναι με πλαστικά καλώδια πλεγμένα μεταξύ τους - πλεξουδα - και θεωρείται όχι και τόσο επικίνδυνη, εκτός αν κάποιος είναι τόσο χαζός που πάει και την ακουμπήσει.
- Ενημερώστε για το σημείο που βρίσκεστε και τον αναμενόμενο χρόνο παραμονής σας σε αυτόν. Στις πρόσφατες καταστροφές έχασε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα γιατί κόπηκαν τα τηλέφωνα.
- Επειδή τα φαινόμενα τα κρατήσουν αρκετές μέρες μεριμνήστε για τροφή, νερό καθώς και μπαταρίες για φακούς.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9931039440
Άσχημα τα νέα από τον Κυκλώνα.
Δυστυχώς ο Ζορμπάς αντί για τις 2 τα ξημερώματα που τον περιμέναμε να σχηματισθεί, τελικά ολοκλήρωσε το σχηματισμό του πριν από λίγα λεπτά (περίπου 6,5 ώρες νωρίτερα), που σημαίνει ότι μπορεί να δυναμώσει ακόμα περισσότερο.
Το θετικό είναι ότι από τώρα τα μοντέλα πρόγνωσης μπορούν να βγάλουν ασφαλέστερες προγνώσεις, οπότε αναμένεται μέχρι το πρωί να έχουμε σαφή εικόνα που θα χτυπήσει.
Όσα έχουμε πει μέχρι τώρα ΞΕΧΑΣΤΕΤΑ!!!
Δυστυχώς ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ θέλει τον κυκλώνα να περνάει στο διαδρομή που σας έχω σημειώσει.
Τονίζω ότι είναι το επικρατέστερο και δυστυχώς και τα δύο μοντέλα πρόγνωσης που παρακολουθώ δείχνουν τα ίδια στοιχεία
Μικρές απλές συμβουλές από τις θεωρητικές εκπαιδεύσεις, αλλά και την εμπειρία από τα όσα έχω αντιμετωπίσει σαν εθελοντής:
- Αν έχετε αντικείμενα κάτω των 25-30 κιλών στα μπαλκόνια να τα απομακρύνετε για να μην έρθουν στο κεφάλι κανενός δύσμοιρου. Στερεώστε καλά τυχόν πινακίδες, κεραίες τηλεόρασης, ασυρμάτου κλπ.
- Αποφύγετε τη στάση και στάθμευση των οχημάτων σας κάτω από μεγάλα δέντρα. Μεγάλα δέντρα = γέρικα δέντρα και σπάνε πιο εύκολα. Προτιμήστε αυτές τις μέρες τα κλειστά πάρκινγκ.
- Απομακρύνετε από τα μπαλκόνια γλάστρες, ειδικά αυτές που κρέμονται..
- Ελέγξετε τις υδρορροές, ουκ ολίγες είναι βουλωμένες ή κρέμονται σαν το χάρο...
- Αποφύγετε τα κλασσικά σημεία πλημμυρών (πχ Χαμοστέρνας, Παπαδιαμαντοπούλου, Εθνική ύψος διυλιστηρίων, υπόγειες γέφυρες, βυθιζόμενους δρόμους κλπ).
- Αποφύγετε τις κολώνες της ΔΕΗ και ειδικά αυτές της Μέσης και Υψηλής Τάσης. Η Υψηλή τάση είναι αυτές οι τεράστιες κολώνες δεν χρειάζονται νομίζω συστάσεις. Η Μέση Τάση είναι 3 γυμνά καλώδια ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, χωρίς πλαστικό περίβλημα που περνάνε πάνω από την οικιακή (χαμηλή) τάση. Η χαμηλή τάση στο παλιο δίκτυο με 4 γυμνά καλώδια κάθετα στο έδαφος είναι εξίσου επικίνδυνη με τη μέση. Στο νέο δίκτυο το μεγαλύτερο μέρος είναι με πλαστικά καλώδια πλεγμένα μεταξύ τους - πλεξουδα - και θεωρείται όχι και τόσο επικίνδυνη, εκτός αν κάποιος είναι τόσο χαζός που πάει και την ακουμπήσει.
- Ενημερώστε για το σημείο που βρίσκεστε και τον αναμενόμενο χρόνο παραμονής σας σε αυτόν. Στις πρόσφατες καταστροφές έχασε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα γιατί κόπηκαν τα τηλέφωνα.
- Επειδή τα φαινόμενα τα κρατήσουν αρκετές μέρες μεριμνήστε για τροφή, νερό καθώς και μπαταρίες για φακούς.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9931039440
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 198 φορές
Δεν πιστεύω πως ξέρουν τι τους γίνεται. Είναι δύσκολο να προβλεφθεί.
Τα προγνωστικά βγάζουν διαφορετικά τρεξίματα ανά τρίωρο.
Τώρα δείχνουν να περνάει νότια Πελοπόννησο και από κει Κρήτη και Κυκλάδες.
Στα ξένα προγνωστικά λένε για τροπικά χαρακτηριστικά πράγμα το οποίο οι δικοί μας δεν το λένε και έκαναν λόγω χθες για μειωμένης έντασης medicane.
Σήμερα τα μάζεψαν και λένε να προσέχουμε.
Το που θα πέσει και με τι ένταση...θα το δούμε την ώρα που θα έρθει.
Τα προγνωστικά βγάζουν διαφορετικά τρεξίματα ανά τρίωρο.
Τώρα δείχνουν να περνάει νότια Πελοπόννησο και από κει Κρήτη και Κυκλάδες.
Στα ξένα προγνωστικά λένε για τροπικά χαρακτηριστικά πράγμα το οποίο οι δικοί μας δεν το λένε και έκαναν λόγω χθες για μειωμένης έντασης medicane.
Σήμερα τα μάζεψαν και λένε να προσέχουμε.
Το που θα πέσει και με τι ένταση...θα το δούμε την ώρα που θα έρθει.
- ArELa
- Founder-Administrator
Μπορεί να υπερβάλει λίγο ο Ζαχαρίας, αλλά φύλαγε τα ρούχα σου..
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
Για τους μετερεολογους λέω όχι για το άρθρο του Ζαχαρία.
Ο ζιακοπουλος το υποβαθμίζει από προχθές πως δεν θα έχει την δυναμική που λένε.
Μετά ο Αρναούτογλου εμφανίζεται επιφυλακτικός μιας και δεν είναι ακόμη σίγουρο που θα πάει ακριβώς.
Εντωμεταξύ με τέτοιες ριπεςανέμων δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.
Προφανώς θα έχουμε άνω των 110χλμ/ώρα.
Τα ξένα προγνωστικά από severe wheather καούν λόγο για τροπικά χαρακτηριστικά.
Ο καθένας λέει το δικό του.
Τώρα στο Ευρωπαϊκό δείχνει ένα κλικ λίγο βορειότερα να πιάνει αρκετό κομμάτι της Πελοποννήσου και να περιλαμβάνει και την Αθήνα.
Πριν ένα 3ωρο περνούσε κάτω από την Αθήνα κατευθείαν στις Κυκλάδες.
.........
Τα έχουν παίξει τα προγνωστικά.Στο αμερικανικό τον βγάζει να χτυπάει Κρήτη και να φεύγει πιο νότια.
Ο ζιακοπουλος το υποβαθμίζει από προχθές πως δεν θα έχει την δυναμική που λένε.
Μετά ο Αρναούτογλου εμφανίζεται επιφυλακτικός μιας και δεν είναι ακόμη σίγουρο που θα πάει ακριβώς.
Εντωμεταξύ με τέτοιες ριπεςανέμων δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.
Προφανώς θα έχουμε άνω των 110χλμ/ώρα.
Τα ξένα προγνωστικά από severe wheather καούν λόγο για τροπικά χαρακτηριστικά.
Ο καθένας λέει το δικό του.
Τώρα στο Ευρωπαϊκό δείχνει ένα κλικ λίγο βορειότερα να πιάνει αρκετό κομμάτι της Πελοποννήσου και να περιλαμβάνει και την Αθήνα.
Πριν ένα 3ωρο περνούσε κάτω από την Αθήνα κατευθείαν στις Κυκλάδες.
.........
Τα έχουν παίξει τα προγνωστικά.Στο αμερικανικό τον βγάζει να χτυπάει Κρήτη και να φεύγει πιο νότια.
- ArELa
- Founder-Administrator
εννοείται...απλά όταν είδα το λινκ του Άλκη ότι ήταν απ'τον Ζαχαρία,AnonymosEreynhths έγραψε:Για τους μετερεολογους λέω όχι για το άρθρο το
σχολίασα.
Αλήθεια σε σας τι γίνεται?
Σε μένα πάντως εδώ πάνω, ο κακός χαμός.
Τα πουλιά τα βάλαμε μέσα, κι απορώ πως την πάλεψαν χθες βράδυ
που τα αφήσαμε έξω
Αυτή τη στιγμή φωτογράφισα το τραπέζι στο μπαλκόνι...

κι αυτες με φλας

και μιλάμε για τραπέζι "μαύρος καθρέφτης" όπως έδειξα
στη δεύτερη φωτο που είχα βάλει εδώ https://ideografhmata.gr/forum/viewtopi ... 91#p303891
είναι άσπρη σκόνη.. τι διάολο περιέχει αυτή η σκόνη...
η μαντεψιά σας είναι και δική μου.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
Ψιλόβροχο και 6 βαθμοί.
Έπεσαν και τα πρώτα χιόνια στα βουνά.
Τρομερή διαφορά μέσα σε λίγες μέρες.
----------
Η προβλεπόμενη πορεία του Μεσογειακού Κυκλώνα "Ξενοφών"
Πηγη: meteo.gr
Στον παρακάτω χάρτη η γκρι καμπύλη δείχνει την πιθανή πορεία που θα ακολουθήσει ο επερχόμενος Μεσογειακός Κυκλώνας "Ξενοφών" με τη σχετική αβεβαιότητα που υπάρχει στα προγνωστικά στοιχεία της Πέμπτης 27/09. Το γράφημα αναφέρεται στην χρονική περίοδο από το πρωί της Παρασκευής 28/09 έως το απόγευμα του Σαββάτου 29/09.
Η σκιαγραφημένη περιοχή με κόκκινο χρώμα δείχνει τις περιοχές όπου αναμένονται ισχυροί ή θυελλώδεις άνεμοι και ισχυρές βροχοπτώσεις στο προαναφερθέν χρονικό διάστημα. Ο "Ξενοφών" πλησιάζοντας τις ακτές της Πελοποννήσου θα εξασθενήσει γρήγορα και από ανέμους 12 μποφόρ στο Νότιο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα της χώρας μας θα πνέουν με ένταση 7 έως 9 μποφόρ. Αυξημένος κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων υπάρχει στην Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο, την Αν. Στερεά και την Αν. Θεσσαλία.
Τέλος, ο "Ξενοφών" που το βράδυ της Πέμπτης βρίσκεται κοντά στις ακτές της Λιβύης, θα μεταφέρει μεγάλες ποσότητες σκόνης από την Αφρική που στις νοτιότερες περιοχές μπορεί να οδηγήσουν σε λασποβροχές.

Έπεσαν και τα πρώτα χιόνια στα βουνά.
Τρομερή διαφορά μέσα σε λίγες μέρες.
----------
Η προβλεπόμενη πορεία του Μεσογειακού Κυκλώνα "Ξενοφών"
Πηγη: meteo.gr
Στον παρακάτω χάρτη η γκρι καμπύλη δείχνει την πιθανή πορεία που θα ακολουθήσει ο επερχόμενος Μεσογειακός Κυκλώνας "Ξενοφών" με τη σχετική αβεβαιότητα που υπάρχει στα προγνωστικά στοιχεία της Πέμπτης 27/09. Το γράφημα αναφέρεται στην χρονική περίοδο από το πρωί της Παρασκευής 28/09 έως το απόγευμα του Σαββάτου 29/09.
Η σκιαγραφημένη περιοχή με κόκκινο χρώμα δείχνει τις περιοχές όπου αναμένονται ισχυροί ή θυελλώδεις άνεμοι και ισχυρές βροχοπτώσεις στο προαναφερθέν χρονικό διάστημα. Ο "Ξενοφών" πλησιάζοντας τις ακτές της Πελοποννήσου θα εξασθενήσει γρήγορα και από ανέμους 12 μποφόρ στο Νότιο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα της χώρας μας θα πνέουν με ένταση 7 έως 9 μποφόρ. Αυξημένος κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων υπάρχει στην Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο, την Αν. Στερεά και την Αν. Θεσσαλία.
Τέλος, ο "Ξενοφών" που το βράδυ της Πέμπτης βρίσκεται κοντά στις ακτές της Λιβύης, θα μεταφέρει μεγάλες ποσότητες σκόνης από την Αφρική που στις νοτιότερες περιοχές μπορεί να οδηγήσουν σε λασποβροχές.

- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- alkinoos
- Επίτιμος
M7.5 & Tsunami strike Palu Indonesia
https://youtu.be/Lbk6if10G9U
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
- alkinoos
- Επίτιμος
Το γράφημα Σαββάτου πιανει σχεδόν ολη την Αττική και αν βγει έτσι.... ΑΣΕ να πάνε
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
Τελικά έχει πορεία λίγο βορειότερα (ΒΑ)
Ήδη εδώ στη Θεσσαλία έχουμε βροχή και έχει κατεβάσει ομίχλες.
Η πρόβλεψη της ΕΜΥ εδώ στα Δυτικά ήταν σύννεφα με ήλιο
Περιμένουμε μεγάλα ύψη βροχής.
Η Αθήνα βρίσκεται στο επίκεντρο ωστόσο η Πελοπόννησος θα δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα.
Ήδη εδώ στη Θεσσαλία έχουμε βροχή και έχει κατεβάσει ομίχλες.
Η πρόβλεψη της ΕΜΥ εδώ στα Δυτικά ήταν σύννεφα με ήλιο

Περιμένουμε μεγάλα ύψη βροχής.
Η Αθήνα βρίσκεται στο επίκεντρο ωστόσο η Πελοπόννησος θα δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα.
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
Αλλάζει πορεία και στοχεύει Χαλκιδική.Σε εμάς στην Θεσσαλία ήδη ξεκίνησε δυνατή βροχή και λίγο αέρας.
Μας τσακωσε ο ζορμπακος

Μας τσακωσε ο ζορμπακος

- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
Storm surge of #medicane on Almyri beach, Corinthia, Peloponnese (Greece) today, Sept 29! Report: Γιαννης Μαρκελλος
- alkinoos
- Επίτιμος
alkinoos έγραψε: ↑Παρ 28 Σεπ 2018, 17:29M7.5 & Tsunami strike Palu Indonesia
Δυστυχώς...
Ινδονησία : Φόβοι για χιλιάδες νεκρούς
https://youtu.be/hdiGMuymixc
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
Τα προγνωστικά μοντέλα τα έχουν παίξει; Η πρόβλεψη είναι για τις 16 Οκτωβρίου. Προφανώς είναι μακρυά ακόμη. Ίσως να έχουμε και καύσωνα τότε και να πάρουν πίσω αυτές τις εικόνες..Αλλά έχει ενδιαφέρον.

- ArELa
- Founder-Administrator
οι νεκροί στην Ινδονησία ξεπερασαν τους 840 και υπάρχουν φόβοι
να αυξηθεί πολύ αυτός ο αριθμός. Τρελή τραγωδία.
Στην Ιαπωνία επίσης τυφώνας...
εδώ της καραπόπης...
εχουν λυσσάξει να επιτι΄θενται στους πληθυσμούς
η δε Ινδονησία σίγουρα τους προσφερε τεράστιες ηδονες
όσο για τα μοντέλα πρόβλεψης... ή ξέρουν το επόμενο χτύπημα
η θέλουν να τροξάξουν
να αυξηθεί πολύ αυτός ο αριθμός. Τρελή τραγωδία.
Στην Ιαπωνία επίσης τυφώνας...
εδώ της καραπόπης...
εχουν λυσσάξει να επιτι΄θενται στους πληθυσμούς
η δε Ινδονησία σίγουρα τους προσφερε τεράστιες ηδονες
όσο για τα μοντέλα πρόβλεψης... ή ξέρουν το επόμενο χτύπημα
η θέλουν να τροξάξουν
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
Πάλι πλημμύρες.
Έχω μία απορία.
Οι δρόμοι που έκλεισαν και έγιναν λίμνη κλείνουν κάθε τρεις και λίγο με λιγότερη βροχή.
Πειραιώς Τζιτζιφιές και Φάληρο κοντά στο Νιαρχος, Παραλιακή. Καραϊσκάκη Μέρη που περνάει τόσος κόσμος.
Χάθηκε ο κόσμος να κάνουν κάποια αντιπλημμυρικά?.
Κάποιοι μεγαλύτεροι θυμούνται ότι από τη δεκ 60 υπάρχει το ίδιο πρόβλημα στους ίδιους δρόμους.
Έχω μία απορία.
Οι δρόμοι που έκλεισαν και έγιναν λίμνη κλείνουν κάθε τρεις και λίγο με λιγότερη βροχή.
Πειραιώς Τζιτζιφιές και Φάληρο κοντά στο Νιαρχος, Παραλιακή. Καραϊσκάκη Μέρη που περνάει τόσος κόσμος.
Κάποιοι μεγαλύτεροι θυμούνται ότι από τη δεκ 60 υπάρχει το ίδιο πρόβλημα στους ίδιους δρόμους.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Πάλι πλημμύρες.
Έχω μία απορία.
Έχω μία απορία.
- Isidora
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Ισιδώρα
- Έδωσε Likes: 191 φορές
- Έλαβε Likes: 223 φορές
- Επικοινωνία:
Βασούλα μου μπορεί να φανεί αφελής η ερώτησή μου,
αλλά αν και υποθέτω τι εννοείς, θα ήθελα να καταλάβω καλύτερα...
Πιστεύεις ότι αυτά τα φαινόμενα δεν οφείλονται σε
φυσικές καταστροφές?
Υπάρχει πρόβλεψη και για άλλη καταστροφή?ArELa έγραψε: όσο για τα μοντέλα πρόβλεψης... ή ξέρουν το επόμενο χτύπημα
η θέλουν να τροξάξουν
Σταματήστε την Γη να κατέβω!!!
- Jackal
- Επόπτης Δημοθοινίας
- Έδωσε Likes: 554 φορές
- Έλαβε Likes: 768 φορές
Αυτό ακριβώς εννοεί

ψάξε και στο φόρουμ και θα καταλάβεις.
Χωρίς τυφώνες,πυρκαγιές, ξηρασίες κ.α δεν μπορούν να πείσουν περί κλιματικής αλλαγής.
Έχουν όμως την τεχνολογία για όλα αυτά. Εμείς είναι το θέμα τι κάνουμε.....

- ArELa
- Founder-Administrator
Αν και ο Αλέκος απάντησε για μένα, θα το πω κι εγώ.
Εχω κανει πολλά βίντεο για τα όπλα γεωμηχανικής
που διαθέτουν τα καλόπαιδα, Ισιιδώρα.
Το τελευταίο με την Ελάνα Φρίλαντ...
Το 90% των καταστροφικών φαινομένων οφείλονται
σ'αυτά τα όπλα και στην "καλοσύνη" τους.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble