Μήνυμα Αργοναυτών

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Μήνυμα Αργοναυτών

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 28 Ιούλ 2008, 19:39

α/ στηρίζεσαι στα λιγοστά στοιχεία που έδωσε ο άνθρωπος για να χλευάσεις την ηλικία του και όχι μόνον; Σοβαρά;
Eνταξει ειναι 70 χρονών κι εμεις :elephant:

Κατά τα λοιπά η γενική προσέγγισή σου εδώ, επιβεβαιώνει την θεμελιωμένη ήδη άποψή μου πως η βιολογική ηλικία δεν συνάδει πάντα με την νοητική, αφού συχνά πυκνά βλέπω νεότατους (βιολογικά) να συμπεριφέρονται ως ΧΟΥΦΤΑΛΑ ήτοι:---> άκαμπτοι, κοντόφθαλμοι με μπαγιάτικα μυαλά, που γίνονται είρωνες/χλευαστές όταν ή επειδή δεν έχουν άλλο γονιμότερο να συνεισφέρουν. Οι ρυτίδες υποδηλώνουν ασφαλώς μια βιολογική φθορά, αλλά μπορεί να είναι το σήμα κατατεθέν μιας σοφίας και νοητικής ΝΙΟΤΗΣ που δυστυχώς πολλοί από μας τους νεότερους, δε μπορούμε να πλησιάσουμε ούτε στα όνειρά μας!
Nαι ευχομαι κι εγω να κρατιεμαι τοσο καλα στην ηλικια τους και να ειμαι τοσο μεσα στα πραγματα.

Ντιβάιν, λίγο σεβασμό θα σε παρακαλούσα.
Κανενα προβλημα αλλα επετρεψε μας να ειμαστε επιφυλακτικοι. Δεν ειναι οτι ποιο συνηθησμενο ενας ηλικιωμενος να "σερφαρει" και να κανει και ποστ.
Απο εκει και περα συγνωμη δια το "χουφταλο".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Divine Sinner την Δευ 28 Ιούλ 2008, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 28 Ιούλ 2008, 19:45

Ρε συ, δεν είναι και αδιανόητο!
Απορώ που δεν τον θυμάσαι από τον Παθ... (Αστερίων το νικ)

Εν πάση περιπτώσει εγώ ΓΝΩΡΙΖΩ πως είναι 70+ ο άνθρωπος.
Όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος δε θέλει το απορρίπτει.

Η ουσία άλλωστε εδώ δεν είναι πόσων ετών είναι ο Αστερίων, (που λυσσάξατε πια με τις ηλικίες, Θεέ μου τι κόλλημα και ρατσισμός είναι αυτός! :banghead: ) αλλά ΤΙ ΛΕΕΙ και ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ αυτά που λέει!
Δε νομίζεις;
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 28 Ιούλ 2008, 19:48

Ναι τον θυμαμαι. αλλα τον ειχα για νεοτερο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 28 Ιούλ 2008, 19:49

Τελικά ΕΙΝΑΙ νεότερος αφού σας πείθει για αυτό! Όχι βιολογικά βέβαια, αλλά νοητικά! :ups:

Γεια σου ρε Αστερίωνα αειθαλήηηηηηηηηηηη! :urock:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 28 Ιούλ 2008, 21:46

Οι προσεγγίσεις των Αργοναυτών δέον να εξετασθούν μετά προσοχής.

Απλώς μία ερώτησις. Μήπως είσαστε από τον Βόλο παιδιά; Επίσης πιστεύετε στην ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ;
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Δευ 28 Ιούλ 2008, 23:58

Δεν ξέρω αν το ρατσιστής που είπες κολλάει κ σε μένα Βασιλικούλα μου αλλά θα σου πω γιατί "κολλάω" εγώ.
Την "νέα εποχή" την ανέφερε πρώτος ο Χίτλερ ενώ σήμερα την πλασάρουν σαν κάτι κατι καλό για όλο τον κόσμο τα κάθε λογής παγκοσμιοποιημένα τσουτσέκια (πολιτικοί, πολυεθνικές, μασόνοι, κλπ, κλπ..).
Την θρησκεία την ρωτάω ακριβώς για επιβεβαίωση ή όχι του προηγούμενου.

Γι' αυτό λοιπόν, αν θέλει κάποιος να λέει πως θέλει διάλογο, ας κάνει απλά διάλογο χωρίς φανφάρες από την μια ευθιξίες από την άλλη.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΤΕ, ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΡΩΤΑΩ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 29 Ιούλ 2008, 00:16

karipis έγραψε:Δεν ξέρω αν το ρατσιστής που είπες κολλάει κ σε μένα Βασιλικούλα μου αλλά θα σου πω γιατί "κολλάω" εγώ.

Καλέ ντιπ κατά ντιπ είσαι; Το "ρατιστές" που είπα κόλλαγε σ'έναν ιδιάζοντα ηλικιακό ρατσισμό, που έκανε κάποιους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ να βγάλουν απύθμενου βάθους ευγένεια, συλλογιστικές που με χάζεψαν, και άλλα χαριτωμένα... Δηλαδή πράγματα που εκπορεύονταν απο την ηλικία του γράφοντα ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ και ουδεμία σημασία δόθηκε στο περιεχόμενο τον μηνυμάτων του. Ωραίες διαδρομάρες δηλαδή, να τις χαιρόμαστε σου λέω. :help:

Την "νέα εποχή" την ανέφερε πρώτος ο Χίτλερ ενώ σήμερα την πλασάρουν σαν κάτι κατι καλό για όλο τον κόσμο τα κάθε λογής παγκοσμιοποιημένα τσουτσέκια (πολιτικοί, πολυεθνικές, μασόνοι, κλπ, κλπ..).
Την θρησκεία την ρωτάω ακριβώς για επιβεβαίωση ή όχι του προηγούμενου.

Γι' αυτό λοιπόν, αν θέλει κάποιος να λέει πως θέλει διάλογο, ας κάνει απλά διάλογο χωρίς φανφάρες από την μια ευθιξίες από την άλλη.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΤΕ, ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΡΩΤΑΩ
Το δικαίωμά σου καμάρι μου να ρωτάς ό,τι γουστάρεις κι αγαπάς, είναι αναφαίρετο και αναμφισβήτητο.
Εξ'ίσου αναφαίρετο είναι και το δικό μου δικαίωμα να κρίνω/σχολιάζω τα ερωτήματα που τίθενται. Και το δικό σου εδώ ΕΠΙΣΗΣ δεν ήταν επί της ουσίας.

Με λίγα λόγια, τους περισσότερους τους απασχόλησε πόσα χρόνια κουβαλάει ο άνδρας στην καμπούρα του, σε τι θεό πιστεύει αν έχει γενιάδα ή αν φοράει τυρμπάνι, ι αν τριγυρω του χορεύουν χερουβείμ ή αν αλλαλάζουν κάτι άλλα ξωτικά Χάρε Κρίσνα... και αν αντί πολυελαίων τον φωτίζουν καντήλια, ή απλά στρογγυλά κεράκια...
Και φυσικά , ως Ελληναράδες που σέβεστε την πονηριά σας, είναι σαφές πως αναρωτηθήκατε τι υποχθόνια δόλια και φθονερά μπορεί να κρύβονται πίσω απ'την μία ομάδα εκ των πολλών του ομαδοποιημένου Ελλαδιστάν και άλλα τέτοια...ενδιαφέροντα.

Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση πώς δε ρωτήσατε ακόμα και τι κολώνια φοράει, αν κάνει τη χωρίστρα του δεξιά ή αριστερά ή αν έχει και χωρίστρα, πώς πάει από χολή, νεφρά, χοληστερίνες, τριγλυκερίδια κλπ, και φευ ξεχάσατε το κυριότερο ρε, ποια στάση του κάμα σούτρα του γουστάρει. :bananafuck:

Δε με χΕρετάτε τσίφτικα λέω εγώ ? :all:
Ουστ να μου χαθείτε ρεμπεσκέδες :loco: :moonie:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τρί 29 Ιούλ 2008, 00:38

(για πολύ γιούχου με έχεις εσύ αλλά δεν το δίνω πια σημασία)

Βρε Βασίλω να σε ρωτήσω κάτι.
Έρχομαι εγώ και σε λέω γειά σου είμαι ο Θεός. Εσύ, πως αντιδράς??
Με ρωτάς αν πραγματικά έκανα τον κόσμο σε επτά ημέρες;
Με ρωτάς από που παίρνω το χόρτο;
Ή έχεις την περιέργεια να μάθεις "τ' ειν' τούτο 'δω";;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 29 Ιούλ 2008, 00:44

Μα αγόρι μου, οι Αργοναύτες δεν ήρθαν να πουν ότι είναι οι θεοί.

Κι αν διάβαζες προσεκτικότερα, με λιγότερη τσίτα ή καχυποψία και περισσότερη διάθεση για βαθύτερη κατανόηση, από τα συμφραζόμενα και τα μηνύματα που επικοινωνούν, θα καταλάβαινες "τι ειν'τούτοι". :loco:

Απλά τα θέλετε έτοιμες μασημένες τροφές και να σας ρίξουν και πέντε έξι καντάρια αναψυκτικά για να βοηθήσουνε στη χώνεψη. Αμ δε γίνεται έτσι δουλειά. Το πάνω κεφάλι δεν το κόλλησε ο Θεός στους ώμους μας για διακοσμητικό... Απόδειξη ότι υπάρχουν και κάτι ασχημάντρεεεεεεεεεεεεεεεες...άστα να πάνε δηλαδή :dlol: :brokenteeth: :xaxas:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τρί 29 Ιούλ 2008, 00:47

(ωχ μάνα μου.................................................)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 29 Ιούλ 2008, 00:48

:skaw: :cotdown: :trampolino:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Pet_Detective
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Pet_Detective » Τρί 29 Ιούλ 2008, 01:10

ΑρΕλα έγραψε:
Pet_Detective έγραψε:
ναι και μας δουλευουν!!

διοτι αδυνατω να πιστεψω πως 70 ετων χουφταλακια βαζετε και smilies οταν γραφετε η εχετε υπολογιστες και μπαινετε σε φορουμς

ειδικα τα smilies σας μου κοψαν την ανασα..

μηπως θελετε να το παιξετε γεροντες του βουνου;
γιατι δεν τραβαει αυτο το σεναριο..ηταν παλαιων εποχων ολα αυτα και ανηκαν στο αρχηγους των ασσασινων!

ελα πειτε ποιοι ειστε ; πανω απο 35 δεν ειναι κανενας σας
!
αν η αρελα ειδε καποιν απο σας παω πασο αλλα δεν το νομιζω κοινως..την δουλευετε!

Φίλε δεν την κατάλαβα την προσέγγισή σου!
α/ στηρίζεσαι στα λιγοστά στοιχεία που έδωσε ο άνθρωπος για να χλευάσεις την ηλικία του και όχι μόνον; Σοβαρά;
Είσαι ο ίδιος άνθρωπος που σ'άλλο τόπικ στήριζες τον "αγώνα" των μεταναστών, γιατί δεν είσαι καθόοοοοοοολου ρατιστής; :loco: Ή μήπως γράφει κι άλλος με το account σου ? :shock:

β/ συνήθως όταν "δουλεύει" κάποιος κάποιους, υποτίθεται πως το κάνει για να'χει κάποιο είδος απολαβής. Ποια απολαβή θα υπέθετες πως έχει εδώ η ομάδα αυτή για να μπει στον κόπο να σε/μας "δουλέψει"?

γ/ Έκατσες καθόλου να δεις επί της ουσίας το περιεχόμενο των μηνυμάτων τους και τι ακριβώς θέλουν να επικοινωνήσουν; Και αν ναι, μπορείς να μας επισημάνεις συγκεκριμένες τοποθετήσεις/θέσεις διαδρομές οι οποίες σου κάνουν για... "δούλεμα"?

δ/ παρά το γεγονός ότι σου έστειλα ΡΜ παραπέμποντάς σε μεταξύ άλλων ΚΑΙ στους βασικούς κανόνες μας, μάλλον δεν έκανες τον κόπο να τους δεις ακόμα, γι'αυτό σε παραπέμπω εκ νέου σ'αυτούς καλώντας σε να εστιάσεις ιδιαίτερα στα άρθρα 1 και 5.

Τέλος, επειδή τυγχάνει να έχω προσωπική επαφή με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που δίνει απαντήσεις σ'αυτό το τόπικ, μπορώ να επιβεβαιώσω (στο βαθμό που τον "γνωρίζω" διαδικτυακώς πάνω από 4 χρόνια και έχω συνομιλήσει τηλεφωνικά μαζί του) πως α/ και αληθή είναι τα όσα κατέθεσε για τον εαυτό του και την ομάδα των Αργοναυτών β/ και καμία πρόθεση για "δούλεμα" δεν παίζει εδώ. Κι επειδή φιλοξενείται σ'αυτό το χώρο με ίσα δικαιώματα εκφρασης λόγου όπως όλοι σας, θα παρακαλέσω να του αποδίδεται ο στοιχειώδης σεβασμός απ'όλους!

Για την ομάδα παίζει μόνο μια απλή επιθυμία να επικοινωνήσουν κάποιες απόψεις τους και σ'αυτή την κοινότητα. Μπορεί να γίνουν αποδεκτές, ή να απορριφθούν, να συζητηθούν ή να τοποθετηθεί αντεπιχείρημα, πάντως αυτό που καλούνται όλοι να κάνουν σ'αυτό το τόπικ, είναι να εστιάζουν σ'αυτές κι όχι στα βλακώδη σχόλια περι ηλικιών! Έλεος! Μην στηρίζετε την αλλαζονεία σας σε μια ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ βιολογική νιότη που διαθέτετε. Είναι το λιγότερο ανεγκέφαλο αυτό.

Κατά τα λοιπά η γενική προσέγγισή σου εδώ, επιβεβαιώνει την θεμελιωμένη ήδη άποψή μου πως η βιολογική ηλικία δεν συνάδει πάντα με την νοητική, αφού συχνά πυκνά βλέπω νεότατους (βιολογικά) να συμπεριφέρονται ως ΧΟΥΦΤΑΛΑ ήτοι:---> άκαμπτοι, κοντόφθαλμοι με μπαγιάτικα μυαλά, που γίνονται είρωνες/χλευαστές όταν ή επειδή δεν έχουν άλλο γονιμότερο να συνεισφέρουν. Οι ρυτίδες υποδηλώνουν ασφαλώς μια βιολογική φθορά, αλλά μπορεί να είναι το σήμα κατατεθέν μιας σοφίας και νοητικής ΝΙΟΤΗΣ που δυστυχώς πολλοί από μας τους νεότερους, δε μπορούμε να πλησιάσουμε ούτε στα όνειρά μας!

Αυτά.

Λοιπον ας σκεφτουμε πρωτα λογικα καποια πραγματα,αφου εισουν χειμαρος..

Με τα ατομα αυτα δεν εχεις ουσιαστικη επαφη.Ακους μια φωνη στο τηλεφωνο και ενα μαιλ.Δεν νομιζω πως θα ερθουν ποτε σε επαφη μαζι σου ,αυτη ειναι η αποψη μου.
Απο κει και περα μιλησατε για "ατομα" κι οχι ατομο 70 ετων.Αν ηταν ενα ατομο θα το καταλαβαινα..Αν ηταν δυο παλι.Μα ειπατε για 50 ατομα!Δλδ τι διαολο ειναι 50 70αρηδες που ασχολουνται με θεμματα που περιπλεκουν συνομωσιολογικα θεμματα,πολιτικη του underground , χθονοφυσικα γεγονοτα και γενικως κοσμικα..Δεν θελω να επεκταθβ και να πω οτι μαλλον οι τυπο θελουν να το παιξουν μια νεα Ομαδα εψιλον αλλα θα πω ,πως σιγουρα θελουν να αυτοπροβληθουν μεσα απο το ανωνυμο νετ ,μεσα απο το οποιο προαγουν θεωρησεις και ικασιες οι οποιες προσεγγιζουν εκεινο το χωρο πλεον .Προφανως δεν ειναι ατομα 70 ετων διοτι η απλη λογικη αυτο λεει..Λεει λοιπον πως δενε ειναι δυνατο να βρεις 50 ατομα γυρω στα 70 να ασχολουνται με αυτα.Τι διαλο δεν υπαρχουν αλλες ηλικιες σε αυτην την ομαδα;Αν υπηρχε πολυποικιλοτητα ηλικιων(καποιοι 50μκαποιοι 40 καποιοι 70) θα το δεχομουν.Αλλα πενηντα ατομα στα 70 συγνωμη ,ουτε το κονκλαβιο να ταν.!Επισης γραφουν με smilies , σε λιγο θα μας βαλουν και videakia sto youtube :D

Eδω Ιωαννης Φουρακης που γραφει χρονια (καμια 8 ετια ) στα φορουμς και στο νετ και ο ανθρωπος δεν ξερει που παν τα τεσσερα απο απο τετοια κολπακια.Το χειροτερο ειναι οτι με αυτες τις σοφιστιες θελουν να περασουν ενα στιγμα σοφων και νομιζουν οι ηλικια τους προσδιδει κυρος.Αυτο δεν ειναι μονο λαθος πρακτικη αλλα ειναι και πολυ χαζη και δινει χαμηλο διανοητικο και πολυ στερεοτυπο(ελατε να το παιξουμε οι παπουληδες που ξερουν τα τεκταινομενα ) :D Τωρα αυτα με το αν εχεις μιλησει στο τηλεφωνο δεν μου λενε τιποτα..Ο αλλος μπορει να ειναι 60 και να εχει τρελα η να ειναι 50 και να εχει τρελα ακομα και 40αρης,Η αποψη μου ειναι οχι μονο ως μεσος ορος δεν ειναι μεγαλοι αλλα ισως εμπεριεχουν και 20ρηδες στους πολους τους..

Μιλησα για δουλεμα,υπο το πρισμα ολων αυτων,ενας ανθρωπος που 4 χρονια δεν εχειο δει καποιον και δεχεται σοφιστειες του κατω απο τον μανδυα των 70 χρονων κιολας εχει πεσει θυμα δουλεματος,απεδειξε μας πως το ατομο αυτο ειναι οσο χρονων λεει εμπρακτως με συναντηση μαζι του και οχι οσα λεει ο παροξυσμενος εγωισμος του απο το τηλεφωνο..

Και μην ξεχνατε αυτο..Δεν ειναι καθολου παραξενο να πιστευουν οσα λενε..Οποτε δεν ψευδονται,εχουν πεισει τους εαυτους τους για το τι ειναι(η νομιζουν καλυτερα οτι ειναι) και το προβαλλουν απολυτως φυσιολογικα και ευκολα στον αλλον..Το δουλεμα ξεκινα απο το αν δεν ειναι οσο λενε..Εκει διασταυρωνουμε και τον παροξυσμενο εγωισμο .Ο οποιος εν τελει πειθει το ατομο να γινει αυτο που λεει!Ειναι πολυ ευκολο να το δεχτει ο αλλος μεσα απο αυτην την διαδικασια..Ατομα που θελουν να καταγινουν με το νετ ως προπομποι και αγγελιοφοροι νομοτελιων και γεγονοτων ποσο μαλλον αριστοι γνωστες των σχετικων κοσμικων συνεπειων και εκβασεων..

Αν ειναι νεοι το καταλαβαινω..Αν ειναι μεγαλυτεροι προκειται προφανως για ατομα που δεν εχουν με τι να ασχοληθουν στην ζωη τους..Αν ισχυει τοπρωτο αυτοι που τους ανοιχτηκαν με τοση αφελεια απλα θα οπιαζονται με θεωριες και θα αλληλοευλογουν τα γενια τους με τους αργοναυτες.Αν ισχυει το δευτερο και ευχομαι να μην συμβαινει αυτο,μεσηλικες μπροστα σε υποτροπη σχιζοφρενειας η εστω σε αλλεπαληλες και διαδοχικες στιγμες πνευματικης ακαταστασιας..
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 29 Ιούλ 2008, 01:57

Pet_Detective έγραψε:

Λοιπον ας σκεφτουμε πρωτα λογικα καποια πραγματα,αφου εισουν χειμαρος..
Xείμαρρος ήσουν κι εσύ, ορμητικότερος δε, στο βαθμό που μαζί με τα ξερά συμπαρέσυρες και χλωρά στο πέρασμά σου. :wink: Σε διαβεβαιώ, πως λογικά σκέφτομαι κι εγώ όσο κι αν αυτό μπορεί να σου φανεί παράξενο για μια γυναίκα και δη ξανθιά :loco:
Με τα ατομα αυτα δεν εχεις ουσιαστικη επαφη.Ακους μια φωνη στο τηλεφωνο και ενα μαιλ.Δεν νομιζω πως θα ερθουν ποτε σε επαφη μαζι σου ,αυτη ειναι η αποψη μου.
Δικαίωμά σου να την έχεις. Αμφιβάλλω βέβαια αν διάβασες τα επόμενα και μεθεπόμενα που ειπώθηκαν μεταξύ των οποίων σε κάποιο σημείο είπα
ΑρΕλα έγραψε: Εν πάση περιπτώσει εγώ ΓΝΩΡΙΖΩ πως είναι 70+ ο άνθρωπος.
Όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος δε θέλει το απορρίπτει.
Από και και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. :cool:

Απο κει και περα μιλησατε για "ατομα" κι οχι ατομο 70 ετων.Αν ηταν ενα ατομο θα το καταλαβαινα..Αν ηταν δυο παλι.Μα ειπατε για 50 ατομα!
Δεν "είπαμε" ο ίδιος είπε.
Εγώ μίλησα για έναν. Αυτόν που γνωρίζω. (Γνωρίζω διαδικτυακά ΚΑΙ τηλεφωνικά για αρκετά χρόνια)
Για τους υπόλοιπους ας απαντήσει ο ίδιος. Προσωπικά πάντως δεν βλέπω πού είναι το αλλόκοτο να'χει μαζευτεί μια ομάδα υπερηλίκων που ως συνταξιούχοι και το χρόνο έχουν και προφανώς τη διάθεση να ασχοληθουν με πράγματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και όχι μόνον...τον κόσμο ολάκερο θα'λεγα.

Αν έχεις αντιρρήσεις επί των τοποθετήσεών του (ως εκπροσώπου της ομάδας των Αργοναυτών) που μάλλον έχεις αν κρίνω απ'το αρχικό ιδεολογικό σου στίγμα, είναι πιο δόκιμο να εστιάσεις επ'αυτών και όχι με τα παράπλευρα και τις ανούσιες λεπτομέρεις . Μόνο μια προσωπική και οπτική επαφή θα έπειθε τους αμφιβάλλοντες για το αληθές ή μη των λεπτομερειών όπως δηλώνονται. Επειδή είμαστε στο νετ και αυτά δε γίνονται, ή δέχεστε καλή τη πίστη όσοι μπορείτε τα λεχθέντα ως αληθή, ή δεν τα δέχεστε. Τόσο απλό. Δε χρειάζεται στη μη αποδοχή να προστίθεται και ασέβεια και προσβόλες. Ένα απ'τα motto μας στα ΙΔΕΟ είναι η ρήση (δικής μου επινόησης :Ρ) " ο σεβασμός δεν πάει απαραίτητα χέρι χέρι με την αποδοχή - απεναντίας στη μη αποδοχή είναι η μαγκιά να τον αποδίδεις!". (τον στοιχειώδη τουλάχιστον)

Τι να γίνει φίλε μου... Λίγο ως πολύ, όλο και κάποιο κόλλημα θα'χουμε όλοι μας.
Εσύ με τις ηλικίες, :geros: εγώ με ο σεβασμό. :respect:

Δλδ τι διαολο ειναι 50 70αρηδες που ασχολουνται με θεμματα που περιπλεκουν συνομωσιολογικα θεμματα,πολιτικη του underground , χθονοφυσικα γεγονοτα και γενικως κοσμικα.
Ρε φίλε, να σου πω κάτι; Προτιμώ αυτούς τους 70ρηδες που ασχολούνται με αυτά τα "συνωμοσιολογικά" όπως τα λες, από άλλους που βγάζουν σκατοψυχιά γύρω τους με ποικίλους τρόπους, ή και άλλους ακόμα χειρότερους που ασελγούν σε παιδάκια.
.Δεν θελω να επεκταθβ και να πω οτι μαλλον οι τυπο θελουν να το παιξουν μια νεα Ομαδα εψιλον αλλα θα πω ,πως σιγουρα θελουν να αυτοπροβληθουν μεσα απο το ανωνυμο νετ ,μεσα απο το οποιο προαγουν θεωρησεις και ικασιες οι οποιες προσεγγιζουν εκεινο το χωρο πλεον
Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και όχι.
Και πάλι αποκλίνεις απ'την ουσία της..."ανάγκης τους για προβολή" όπως τη λες, η οποία ουσία, είναι τα μηνύματά τους και όχι η ηλικία τους.
Προφανως δεν ειναι ατομα 70 ετων διοτι η απλη λογικη αυτο λεει..Λεει λοιπον πως δενε ειναι δυνατο να βρεις 50 ατομα γυρω στα 70 να ασχολουνται με αυτα.
ΠΟΙΑ ακριβώς "λογική" επιβάλλει να σκεφτούμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μαζευτούν 50 άνθρωποι 70 ετών Σ'ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ελλάδα των 14,5 εκατομμυρίων (ζωή να'χουν οι μετανάστες) που να ασχολούνται με αυτά; Και δη με έναν εξ αυτών να έχει καταφέρει να μάθει 5 πράγματα για το νετ ώστε να τους εκπροσωπεί όλους κι εκεί... Για τεκμηρίωσέ τη μου βρε φίλε μου αυτή τη.. "λογική", μπας και καταφέρω κι εγώ να την...κατανοήσω, γιατί ομολογουμένως μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αδυνατώ!. :shock:

Τι διαλο δεν υπαρχουν αλλες ηλικιες σε αυτην την ομαδα;Αν υπηρχε πολυποικιλοτητα ηλικιων(καποιοι 50μκαποιοι 40 καποιοι 70) θα το δεχομουν.Αλλα πενηντα ατομα στα 70 συγνωμη ,ουτε το κονκλαβιο να ταν.!Επισης γραφουν με smilies , σε λιγο θα μας βαλουν και videakia sto youtube :D Eδω Ιωαννης Φουρακης που γραφει χρονια (καμια 8 ετια ) στα φορουμς και στο νετ και ο ανθρωπος δεν ξερει που παν τα τεσσερα απο απο τετοια κολπακια.
Και οι 70ρηδες έχουν ψυχή και ω του θαύματος, μπορούν να βάλουν ένα σμάιλι σαν αυτό ---> :loco: το κοινότερο ολων!
Έλεος, μιλάς λες και πρόκειται για μούμιες που αναστήσαμε! Πόσα χρόνια θες για να πιάσεις τα 70? Πολλά ε; Νομίζεις! Πολύ μακρυνά ε; Ξανά Νομίζεις! Κάτσε και θα δεις για πότε θα τα πιάσεις και θα κωλοπάθεις με την ταχύτητα του χρόνου! Και θα'θελα πολύ να δω τη μούρη σου αν στα 70 σου και όντας ακόμα μέσα στο νετ, σου προκύψουν κάποια νεαρούδια με τις ίδιες ανάξιες προσεγγίσεις! :lol:

Πάντως για να σοβαρευτούμε, ο Αστερίων δυσκολεύεται πολύ να συνηθίσει τη δομή αυτού του ιστότοπου και τον βοηθώ η ίδια να ανεβάσει ποστς, γιατί τις περισσότερες φορές δεν τα καταφέρνει. Γι'αυτό και αργεί συχνά να απαντήσει. Έχει συνηθίσει στο παλαιολιθικό τρόπο του Παθφάιντερ βλέπεις...

Το χειροτερο ειναι οτι με αυτες τις σοφιστιες θελουν να περασουν ενα στιγμα σοφων και νομιζουν οι ηλικια τους προσδιδει κυρος.
Πρώτον: Εδώ έφτασες στην ουσία. Θεωρείς τις απόψεις που παρατίθενται στα μηνύματά τους "σοφιστείες". Μάλιστα...Δεκτό, αρκεί να μου το τεκμηριώσεις με κάποια εκτεταμένη συλλογιστική. Δε μου αρκεί η απλή ταμπέλα.
(Ξέρω πως τις γουστάρεις, αλλά προσπάθησε να μην τις σηκώνεις πάντα μ'εκολία χωρίς να τις υποστηρίζεις και με επιχείρημα :wink: )

Δεύτερον: Ο άνθρωπος δεν πρόβαλλε καμιά ηλικία του "για να του προσδοθεί κύρος" όπως στρεβλά ερμηνεύεις! :thumbsdown: Την ανέφερε στα πλαίσια της απάντησης που έδωσε στο γνωστό δις τοποθετηθέν και φυσιολογικό ερώτημα "ποιοι είναι οι Αργοναύτες;".
Να τον συγχωρείς δηλαδή που ανέφερε και ηλικία και σου χάλασε τη μανέστρα, οκ? :loco:
Αυτο δεν ειναι μονο λαθος πρακτικη αλλα ειναι και πολυ χαζη και δινει χαμηλο διανοητικο και πολυ στερεοτυπο(ελατε να το παιξουμε οι παπουληδες που ξερουν τα τεκταινομενα ) :D
Δεν ξέρω αν είσαι ΠΑΝΤΑ εξ ορισμού αρνητικός μπροστά σε κάθε τι νέο που θα δεις και μπορεί αρχικά να σε παραξενέψει. Αν όντως είσαι, ΑΥΤΟ είναι ΧΟΥΦΤΑΛΙΑΣΜΟΣ του χειρότερου είδους, σίγουρα χειρότερου από τις ρυτίδες που φέρνει η φυσιολογική ηλικιακή φθορά. Στην προκειμένη δεν είδα ούτε ένα σχόλιό σου επί των μηνυμάτων - με εξαίρεση βέβαια το ουσιαστικό "σοφιστείες" με το οποίο θέλησες να τα "στολίσεις". Είναι σαφώς ένας γενικόλογος και άνευ ερείσματος απαξιωτικός χαρακτηρισμός. Στάθηκες μόνο στους τύπους και απέφυγες συνειδητά ή ασυνείδητα (δεν ξέρω) την ουσία.
Φιλική συμβουλή από μια μεγαλύτερη και (όχι παράλογο) εμπειρότερη. Μη βιάζεσαι να κρίνεις και να στείλεις στο πυρ το εξώτερον ή στον καιάδα σκέψεις/ιδέες/ανθρώπους - πράγματα τα οποία δεν είχες (ούτε έδωσες στον εαυτό σου) το χρόνο ακόμα να ψάξεις σε βάθος, πιο προσεκτικά και πιο νηφάλια.
Τωρα αυτα με το αν εχεις μιλησει στο τηλεφωνο δεν μου λενε τιποτα..
Ούτε εμένα μου λέει τίποτα το ότι δεν σου λέει τίποτα :brokenteeth:
Ο αλλος μπορει να ειναι 60 και να εχει τρελα η να ειναι 50 και να εχει τρελα ακομα και 40αρης,Η αποψη μου ειναι οχι μονο ως μεσος ορος δεν ειναι μεγαλοι αλλα ισως εμπεριεχουν και 20ρηδες στους πολους τους..
Ελεος με το ηλικιακό κόλλημα ρε συ! :banghead: :angry: Οκ, σκέψου ότι είναι και 15ρηδες και νήπια αν έτσι καλύπτεσαι περισσότερο και ησυχάζεις! :baby:

Παρακάτω θα πάμε; Φάγαμε ήδη δυο σελίδες αναλύοντας αυτή την ηλικιακή μαλακία! Συγνώμη κι όλας για την έκφραση. Πόσα χιλιόμετρα θα κάνει ακόμα αυτή η βαλίτσα;
Μιλησα για δουλεμα,υπο το πρισμα ολων αυτων,ενας ανθρωπος που 4 χρονια δεν εχειο δει καποιον και δεχεται σοφιστειες του κατω απο τον μανδυα των 70 χρονων κιολας εχει πεσει θυμα δουλεματος,απεδειξε μας πως το ατομο αυτο ειναι οσο χρονων λεει εμπρακτως με συναντηση μαζι του και οχι οσα λεει ο παροξυσμενος εγωισμος του απο το τηλεφωνο..Και μην ξεχνατε αυτο..Δεν ειναι καθολου παραξενο να πιστευουν οσα λενε..
Τι ακριβώς λένε; Κατάλαβες; Αν ναι, θα ήταν πολύ να ζητήσω να μου πεις τι κατάλαβες;
Και τι απ'αυτά που λένε σου κάνει αδόκιμο, εξωπραγματικό, "συνωμοσιολογικό" ή αλλόκοσμο;
Μ'ενδιαφέρει πραγματικά να δω το σκεπτικό σου εδώ.
Οποτε δεν ψευδονται,εχουν πεισει τους εαυτους τους για το τι ειναι(η νομιζουν καλυτερα οτι ειναι) και το προβαλλουν απολυτως φυσιολογικα και ευκολα στον αλλον..Το δουλεμα ξεκινα απο το αν δεν ειναι οσο λενε..Εκει διασταυρωνουμε και τον παροξυσμενο εγωισμο
Τα μηνύματα της ομάδας συνολικά (όσα έβαλα εγώ μαζι με του Αστερίωνα) είναι συνολικά 5 σε ένα τόπικ που ήδη μετράει 37 ποστς (μαζί με το παρόν δικό μου) Και έχει (μέχρι στιγμής) και 136 θεάσεις για να δουν-διαβάσουν τις... "συνωμοσιολογικές σοφιστείες" και το "δούλεμα" :dontia:

Το πού και σε ποιους μπορεί ν'αποδοθεί "παροξυσμένος εγωισμός", μαζί με εσκεμμένη ή μη ΕΚΤΡΟΠΗ από το θέμα για να στεκόμαστε σε ασημαντότητες, ας το κρίνει ο κάθε αναγνώστης αυτού του νήματος μόνος του!

.Ο οποιος εν τελει πειθει το ατομο να γινει αυτο που λεει!Ειναι πολυ ευκολο να το δεχτει ο αλλος μεσα απο αυτην την διαδικασια..Ατομα που θελουν να καταγινουν με το νετ ως προπομποι και αγγελιοφοροι νομοτελιων και γεγονοτων ποσο μαλλον αριστοι γνωστες των σχετικων κοσμικων συνεπειων και εκβασεων..
Όλο αυτό είμαι πολύ ξανθιά για να το κατανοήσω σ'όλη του την πληρότητα.
Ευελπιστώ ο Αστερίων να το κατανοήσει καλύτερα και εαν το κρίνει σκόπιμο, να απαντήσει.
Αν ειναι νεοι το καταλαβαινω..Αν ειναι μεγαλυτεροι προκειται προφανως για ατομα που δεν εχουν με τι να ασχοληθουν στην ζωη τους..Αν ισχυει τοπρωτο αυτοι που τους ανοιχτηκαν με τοση αφελεια απλα θα οπιαζονται με θεωριες και θα αλληλοευλογουν τα γενια τους με τους αργοναυτες.Αν ισχυει το δευτερο και ευχομαι να μην συμβαινει αυτο,μεσηλικες μπροστα σε υποτροπη σχιζοφρενειας η εστω σε αλλεπαληλες και διαδοχικες στιγμες πνευματικης ακαταστασιας..
Δεν θα απαντήσω σ'αυτό, γιατί ήδη μπήκα στο τριπάκι να κάνω το συνήγορο του διαβόλου εδώ, πράγμα που δεν είναι δουλειά μου ούτε μου αρέσει. Αν θεωρηθούν άξιες λόγου οι αιτιάσεις σου από τους ίδιους, θα σου απαντήσουν εκείνοι.

Επίλογος (στον άφησα για επιδόρπιο :Ρ)
Στο σημείο αυτό, θέλω να σ'ενημερώσω- (προετοιμάσου μη φας φρίκουλο πάλι :xaxas: ) ότι τον άλλο μήνα κλείνω αισίως (και μαγκιά μου) τα 48. Δε θα σου ζητήσω συγνώμη βέβαια γι'αυτό, αλλά για την περίπτωση που σου διέφυγε ή δεν σου το'παν, θέλω να το'χεις στα υπ'όψιν, δεδομένου ότι έχεις κάθε δικαίωμα να γνωρίζεις με ποια μιλάς, ώστε να μην μου απευθύνεις το λόγο ή να κάνεις οποιαδήποτε μορφής διάλογο με την αφεντιά μου, αν το τριπάκι του ηλικιακού ρατσισμού που σε διακατέχει, κατατάσσει κι εμένα στις "γριές" που... "λογικά" :banghead: δε θα'πρεπε καν να έχουν παρουσία στο νετ! Εικόνα
Ουάου ναι! Σωστά είδες! Το τελευταίο smiley κατάφερα να το βάλω ενώ δεν υπάρχει καν σ'αυτό το board! Εξωφρενικό ε;

Πάρε και μια...εικόνα μου για να δέσει το γλυκό! :cool:
Εικόνα

Edit της επόμενης μέρας:
Το καλοσκέφτηκα ξαναβλέποντας αυτό το ποστ μου... Επειδή όντως μπορεί να εκλάβεις πως με τον τρόπο που "σου τη λέω" μπορεί να σε αντιπαθώ κι όλας, να διευκρινίσω πως σε καμία περίπτωση δεν παίζει αυτό. Διαχωρίζω τις όποιες διαφωνίες μπορεί να'χω με ένα άτομο, από το ίδιο το άτομο. Για του λόγου το αληθές και για να μην υπάρξουν παρανοήσεις, σε παραπέμπω σε ένα ποστ του στίγματός μου εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 3537#p3537 , στο οποίο θα με βρεις καθ'όλα διευκρινιστική. Είναι ένα ποστ που γράφτηκε από το 2006, αλλά κατα τη μεταφορά του φόρουμ μας εδώ, δείχνει ημερομηνία Απρίλη 2007. Όπως και να'χει γράφτηκε πολύ πριν "συναντήσω" εσένα. :wink: Οπότε, παρά τις όποιες διαστάσεις απόψεών μας, peace, bro! :hug:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
litsa''never''
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Litsa Never

Δημοσίευση από litsa''never'' » Τρί 29 Ιούλ 2008, 02:07

:rose: Εικόνα ...ασχετο αλλα...κολλαει!!! :rose:
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 29 Ιούλ 2008, 13:12

Ρε φίλε, να σου πω κάτι; Προτιμώ αυτούς τους 70ρηδες που ασχολούνται με αυτά τα "συνωμοσιολογικά" όπως τα λες, από άλλους που βγάζουν σκατοψυχιά γύρω τους με ποικίλους τρόπους, ή και άλλους ακόμα χειρότερους που ασελγούν σε παιδάκια
.

Nαι συμφωνω απο το να ασελγουν σε παιδακια καλυτερη η συνομοσιολογια.
Παντως ο παπους μου ουτε συνομοσιολογος ηταν ουτε ασελγησε σε παιδακια.
Προτιμω αυτο το προτυπο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 29 Ιούλ 2008, 13:19

Στο χαρακτηρισμό "συνωμοσιολόγοι" για τους συγκεκριμένους, ΔΕΝ προσυπογράφω.
Γι'αυτό και βάζω τη λέξη σε εισαγωγικα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 29 Ιούλ 2008, 13:21

H αληθεια ειναι οτι ο αστεριων δεν μου ειχε φανει στο παθ για συνωμοσιολογος.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 29 Ιούλ 2008, 13:41

Όταν καταφέρουμε να εστιάσουμε στα μηνύματα, είμαι ανοιχτή για οποιαδήποτε ανάλυση επ'αυτών.
Όπου βλέπεις "συνωμοσιολογικό" χαρακτήρα, ευχαριστως να το συζητήσουμε. Μπορεί κι εγώ να μη βλέπω κάτι που θα'πρεπε...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Asterion
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

IΧΩΡ

Δημοσίευση από Asterion » Τετ 30 Ιούλ 2008, 00:03

Ειλικρινά με κατέπληξε το γεγονός με την ρηχότητα που παρουσιάζουν κάποιοι πονηρούληδες που πρώτα ρωτάνε και ύστερα αρχίζουν το…..κουτσομπολιό. Εδώ σηκώνει αν πει κανείς κρίμα τον πατέρα σου που σε μάθαινε γράμματα. Κλέβουν από κάποιον ένα σακουλάκι λίρες και κάθεται και θρηνεί για το σακουλάκι που ήταν δερμάτινο.

Καθόμαστε και συγκεντρώνουμε στοιχεία για κάποια γεγονότα που είναι σε εξέλιξη, ή πρόκειται να συμβούν από στιγμή σε στιγμή και ο αναγνώστης;που έχει κάνει την ερώτηση (επειδή μας τρώει και η περιέργεια, ούτε γραφείο συνοικεσίων να είμαστε) δεν ασχολείται με τα ερωτηθέντα απομονώνοντας φράσεις και σχολιάζοντας λέξεις Επειδή σε γνωρίζω Αρέλα από σχετικά αρκετά χρόνια πίστευα ότι έχεις ξεκαθαρίσει το στάρι από τα παρεμφερή. Φαίνεται ότι κρυβόντουσαν. Όταν δεν σου πάει μια πληροφορία, απλά την προσπερνάς. Διαφορετικά η κατάσταση είναι αρρωστημένη και παραπέμπει αλλού.
Όταν κάποιος συνδιαλέγεται με κάποιον, αυτομάτως χρησιμοποιεί τα κοντινά του πρότυπα σαν βάση δεδομένων. Για σκεφθείτε το. Παλιά το λέγανε «πές μου με ποιόν πας να σου πω ποιος είσαι». Βέβαια δεν αποκλείω να έχουν κάποια πρότυπα εβδομηντάρηδων όχι τόσο περίεργα, αλλά ας πούμε αναχρονιστικά.

Οσο για την προβολή, όλοι εμείς ανεξαιρέτως, ο καθένας στον τομέα του όταν ήταν ενεργός πολίτης ή έφθασε στην κορυφή, ή την πλησίασε πάρα πολύ. Από προβολή είμαστε χορτάτοι ή μάλλον για να ακριβολογήσω μπουχτισμένοι.
Το άλλο σοφό που ελέχθη , ήταν ότι δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε. Μήπως πρέπει να σοβαρευθούμε και να είμαστε λίγο εμπράγματοι; Εχετε ακούσει ή μάλλον γνωρίζετε πολλούς της ηλικίας μας να εργάζονται; Οι περισσότεροι είναι αραχτοί στα καφενεία περιμένοντας τον «Μιχάλη» για να τους παραλάβει και να πάνε άτα!!!!! Εμείς τρέφουμε μια φυσική απέχθεια στα καφενεία.

Τέλος κάποιοι ενοχλήθηκαν με τα λεγόμενα μεταφυσικά και τα λεγόμενα από τους παγκοσμιοποιητές. Μα είναι γεγονότα σε εξέλιξη. Δηλαδή τους 72 Επικυριάρχους πως αλλιώς πρέπει αν τους ονομάσουμε;
Εμείς έχουμε επιλέξει άλλο τρόπο ζωής και άλλους τρόπους συντήρησης ποιο προχωρημένους και όσο μπορούμε φροντίζουμε να είμαστε μέσα στα πράγματα. Θελήσαμε κάτι να σας δώσουμε πιστεύοντας ότι η γνώση δεν είναι αποκλειστικότητα. Εσείς θέλετε να συμμορφώνεται ο συνομιλητής σας με τον ISO……50000!!!!!! Ψάξτε να τον βρείτε.

Αρέλα ευχαριστώ για την υποστήριξη. Φαίνεται ότι η δυσκολία που αντιμετώπισα με τον χειρισμό του site σου ήταν μια καλή προειδοποίηση.
Προφανώς κτυπήσαμε λάθος πόρτα χωρίς να στείλουμε ποιο πριν πιστοποιητικό γεννήσεως. Λοιπόν 03-04-1935 για όσους γνωρίζουν αφαίρεση.
Αστερίων
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τετ 30 Ιούλ 2008, 00:16

Αγαπητέ Αστερίωνα ξετύλιξε τις σκέψεις σας και μην επηρεάζεσαι. Τις βρίσκω ενδιαφέρουσες.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Τετ 30 Ιούλ 2008, 01:39

Για να δούμε λοιπόν, την "βαθύτητα" των ανθρώπων που στα 70 τους βαφτίστηκαν "Αργ-οναύτες" και ήρθαν να δι-δάξουν τα μελ-λούμενα, να μας πουν αλ-ήθειες και να μας κάνουν παρ-ατήρηση γιατί θέλ-αμέ να μάθουμ τι πρεσ-βεύουν.
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από Lionheart » Τετ 30 Ιούλ 2008, 13:23

Αυτό που με τρελαίνει, είναι ότι οι μισοί εδώ μέσα πιστεύουμε ότι είναι πιθανό να υπάρχουν οι "Ε" ενώ είναι αδύνατο ταυτόχρονα για κάποιον 70ρη (που στην τελική μπορει να έχει ευλογηθεί απο τους νέφελιμ, να είναι ερπετόμορφος ή απλώς ημίθεος) να χρησιμοποιεί τεχνολογία που εξελίχθηκε μετά το '70 και να γνωρίζει 5 πράγματα περισσότερα από τους "διανοούμενους" αυτού του φορουμ που ξεσχίζονται στο διάβασμα καθημερινά.
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: IΧΩΡ

Δημοσίευση από Lionheart » Τετ 30 Ιούλ 2008, 13:29

Αργοναύτες έγραψε:Ειλικρινά με κατέπληξε το γεγονός με την ρηχότητα που παρουσιάζουν κάποιοι πονηρούληδες που πρώτα ρωτάνε και ύστερα αρχίζουν το…..κουτσομπολιό. Εδώ σηκώνει αν πει κανείς κρίμα τον πατέρα σου που σε μάθαινε γράμματα. Κλέβουν από κάποιον ένα σακουλάκι λίρες και κάθεται και θρηνεί για το σακουλάκι που ήταν δερμάτινο.

Καθόμαστε και συγκεντρώνουμε στοιχεία για κάποια γεγονότα που είναι σε εξέλιξη, ή πρόκειται να συμβούν από στιγμή σε στιγμή και ο αναγνώστης;που έχει κάνει την ερώτηση (επειδή μας τρώει και η περιέργεια, ούτε γραφείο συνοικεσίων να είμαστε) δεν ασχολείται με τα ερωτηθέντα απομονώνοντας φράσεις και σχολιάζοντας λέξεις Επειδή σε γνωρίζω Αρέλα από σχετικά αρκετά χρόνια πίστευα ότι έχεις ξεκαθαρίσει το στάρι από τα παρεμφερή. Φαίνεται ότι κρυβόντουσαν. Όταν δεν σου πάει μια πληροφορία, απλά την προσπερνάς. Διαφορετικά η κατάσταση είναι αρρωστημένη και παραπέμπει αλλού.
Όταν κάποιος συνδιαλέγεται με κάποιον, αυτομάτως χρησιμοποιεί τα κοντινά του πρότυπα σαν βάση δεδομένων. Για σκεφθείτε το. Παλιά το λέγανε «πές μου με ποιόν πας να σου πω ποιος είσαι». Βέβαια δεν αποκλείω να έχουν κάποια πρότυπα εβδομηντάρηδων όχι τόσο περίεργα, αλλά ας πούμε αναχρονιστικά.

Οσο για την προβολή, όλοι εμείς ανεξαιρέτως, ο καθένας στον τομέα του όταν ήταν ενεργός πολίτης ή έφθασε στην κορυφή, ή την πλησίασε πάρα πολύ. Από προβολή είμαστε χορτάτοι ή μάλλον για να ακριβολογήσω μπουχτισμένοι.
Το άλλο σοφό που ελέχθη , ήταν ότι δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε. Μήπως πρέπει να σοβαρευθούμε και να είμαστε λίγο εμπράγματοι; Εχετε ακούσει ή μάλλον γνωρίζετε πολλούς της ηλικίας μας να εργάζονται; Οι περισσότεροι είναι αραχτοί στα καφενεία περιμένοντας τον «Μιχάλη» για να τους παραλάβει και να πάνε άτα!!!!! Εμείς τρέφουμε μια φυσική απέχθεια στα καφενεία.

Τέλος κάποιοι ενοχλήθηκαν με τα λεγόμενα μεταφυσικά και τα λεγόμενα από τους παγκοσμιοποιητές. Μα είναι γεγονότα σε εξέλιξη. Δηλαδή τους 72 Επικυριάρχους πως αλλιώς πρέπει αν τους ονομάσουμε;
Εμείς έχουμε επιλέξει άλλο τρόπο ζωής και άλλους τρόπους συντήρησης ποιο προχωρημένους και όσο μπορούμε φροντίζουμε να είμαστε μέσα στα πράγματα. Θελήσαμε κάτι να σας δώσουμε πιστεύοντας ότι η γνώση δεν είναι αποκλειστικότητα. Εσείς θέλετε να συμμορφώνεται ο συνομιλητής σας με τον ISO……50000!!!!!! Ψάξτε να τον βρείτε.

Αρέλα ευχαριστώ για την υποστήριξη. Φαίνεται ότι η δυσκολία που αντιμετώπισα με τον χειρισμό του site σου ήταν μια καλή προειδοποίηση.
Προφανώς κτυπήσαμε λάθος πόρτα χωρίς να στείλουμε ποιο πριν πιστοποιητικό γεννήσεως. Λοιπόν 03-04-1935 για όσους γνωρίζουν αφαίρεση.
Αστερίων
Ξέρεις, (αν πω εδώ "σεβάσμιε γέροντα" θα με φάει η Αρέλα οπότε το ξεχνάμε αυτό και πάμε σε κάτι πιο... κοινό :loco: ) φίλε μου, Μην κρίνεις όλα τα μέλη. Ακόμα κι αν υπάρχει Ένας που θέλει να σε ακούσει, να τα γράφεις. Και μιλώντας πολύ σοβαρά, πάρε παράδειγμα τον Panta. Η μικρή αυτή αμφιβολία είναι που δεν έχω διαγράψει ακόμα τα τοπικ του "Ευαγγέλιο της Κυριακής" και "Απόστολος της Κυριακής"
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 30 Ιούλ 2008, 13:30

οι μισοί εδώ μέσα πιστεύουμε ότι είναι πιθανό να υπάρχουν οι "Ε"
Κι οι άλλοι μισοί που το αποκλείουν/με είναι/είμαστε ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΑ πραγματιστές και έξυπνοι θαρρείς;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από Lionheart » Τετ 30 Ιούλ 2008, 13:55

Οι άλλοι μισοί πιστεύουν στους "Ε" Βίκυ. Δεν το αποκλείουν :loco:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”