Σαμαελ

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Σαμαελ

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 09 Απρ 2008, 12:09

Γιατί εξανίστασαι Βίκυ μου? Να τα βάλεις με τον Χριστό και τον Βούδα, και τους αλχημιστές, και τον Κρισναμούρτι κι όλους τους δασκάλους, χριστιανούς και μη που ασχολήθηκαν με το σεξ
Εξανίσταμαι ΚΑΙ με το χριστιανικό δόγμα επ'αυτού όπως πιστεύω να είδες, γιατί το έγραψα. Επιμένω ότι κανένας δεν πρέπει να υποδεικνύει σε άλλον τον πότε, το πώς και το γιατί θα κάνει σεξ. Το ορμέμφυτο είναι δοσμένο στη φύση μας και ξέρει να κάνει τη δουλειά του χωρίς εγκεφαλικές υποδείξεις κανενός δασκάλου. Δεν ξέρω για το βούδα, ο Χριστός δε μίλησε για σεξ. Ο ΠΑΥΛΟΣ, και εξ αυτού το δογμα και οι άγιοι πατέρες που το'φτιαξαν μίλησαν επ'αυτού και ΚΑΚΩΣ μίλησαν κι εκείνοι. Για τον Βούδα δεν ξέρω. ΚΑΙ ΠΑΛΙ μου Βάζεις Σαμαέληδες στο πλάι πλάι με Χριστούς και Βούδες. Δηλαδή, είναι δημιουργός ΝΕΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ? :conf:
Ω ρε Βίκς, έγραψες αυτό ή δεν τό'γραψες?
Μέρος της διδασκαλίας του που έχω ακούσει από άτομα που παρακολουθούν τους Γνωστικούς, είναι η παρότρυνση να αποφεύγεται το σεξ γιατί "αναλώνεται άσκοπα η ενέργεια" ή κάτι τέτοιο
Ναι, ρε το'γραψα. Και? Μετά ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΑ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ πώς το άκουσα, γιατί αν είδες εκει πάνω είπα "ή κάτι τέτοιο"...έγραφα βιαστικά. Μετέπειτα το διευκρίνισα πώς το άκουσα. Να το ξαναβάλω? Θα το ξαναβάλω.

Δίνει έμφαση στη σεξουαλική μαγεία - και τη σεξουαλική ένωση με έναν μόνο (νόμιμο σύντροφο) ΧΩΡΙΣ εκσπερμάτωση
και λες
και πές μου τώρα έχει καμμία σχέση μ'αυτό που έγραψες μετά, το οποίο το βρίσκεις ακόμα και στην Βικιπαιδεία αμα θές?
ΈΧΕΙ σχέση. Με τη δεύτερη τοποθέτησή μου, διευκρίνισα το "κάτι τέτοιο" που είπα αρχικά. Αυτή είναι η σχέση!
Κι επειδή μίλησες για βίκες (βικυπαίδεια) εμμέσως πλην σαφώς αμφισβητώντας ότι μου το'πε το άτομο αυτό που έγραψα εδώ, θα σου θα σου θυμίσω ότι απ'τη βίκυ βρήκα και τοποθέτησα εδώ αυτολεξεί αυτά που έγραψα στην πρώτη μου τοποθέτηση επί του θέματος, (εδώ δηλαδή http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 553#p45553 ) και δεν υπήρχε όπως θα δεις αυτό το πράγμα.

Το άλλο που'γραψα, το έγραψα διευκρινιστικά και αναλυτικότερα του "ή κάτι τέτοιο" αν θες, αφού σκάλισα τα συρτάρια του μυαλού μου να θυμηθώ ακριβώς τι μου είχε πει το άτομο, γιατί πάει καιρός από τότε. Ελπίζω λοιπόν να σου'γινε ξεκάθαρο ότι το άτομο δεν ψεύδεται. Δεν είχε λόγους να το κάνει.
Δεν τάχθηκε ξάφνου ενάντια στο ρεύμα, απλά σκέφτεται, ξεδιαλέγει, και επισημαίνει ποια κατά τη γνώμη του θεωρεί λαθεμένα, ή αδόκιμα στη διδασκαλία του 'δασκάλου' και κατά την ταπεινή μου άποψη, πολύ καλά κάνει!!

Και βέβαια τον κόφτει, σου είπε κανείς οτι δεν τον κόφτει? Ανάλυση της διαδικασίας της αλχημείας δεν θα κάνω, στο ξαναλέω, υπάρχουν τα γραπτά, δεν είμαι υπεύθυνη για κάτι τέτοιο, μπορείς να με ρωτήσεις ό,τι θέλεις και θα σου απαντήσω σ'αυτά που ρωτάς. Και σου απαντώ λοιπόν, οτι ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ. Κατανοητόν?
Όχι, είμαι τούβλο. ΔΕΝ είναι κατανοητό. Και δε χρειάζεται να κάνεις ανάλυση αλχημείας για να ξεστραβώσεις εμένα. Αρκεί που είπες ότι
ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΧΗΜΕΙΑΣ
Και σε ρωτώ: ΠΟΣΟ σημαντικό κομμάτι της είναι? Γιατί δεν καταπιάνεται με άλλα σημαντικότερα?
Η ενασχόληση οποιουδήποτε "δασκάλου" με την ερωτικοσεξουαλική διαδρομή του ανθρώπου εμένα μου κάνει και εκ του πονηρού ως θαυμάσιο μέσο χειραγώγησης.

Με τον ίδιο τρόπο "εξανίσταμαι" όπως λες, και με τους ξύπνιους ψευτοηθικιστές, που καταδικάζουν μια ολόκληρη ΜΕΓΑΛΗ μάλιστα μερίδα ανθρώπων επειδή είναι ομοφυλόφιλοι. Η ΙΔΙΑ ΑΡΧΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ και μάλιστα ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΞ ΑΥΤΗΣ! Πόσο γκάου επιτέλους θα συνεχίσουμε να είμαστε? ΠΟΤΕ θα πάψουμε ν'ασχολούμαστε με τον άλλον σε σημεία του που δεν μας αφορούν?
Εγώ κορίτσι μου σε εκτίμησα, σε εκτιμώ και θα σε εκτιμήσω ακόμα περισσότερο, διαβάζοντας ή ακούγοντας κομμάτια της σκέψης σου που ξεδιπλώνεις, βλέποντας ή βιώνοντας τις προσεγγίσεις σου ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ απέναντί μου, "λαμβάνοντας" από σένα όμορφα, αγαπησιάρικα θετικά vibes. Το τι κάνεις στο κρεβάτι σου με το Λουξάκο σου ΟΥΔΕΠΟΤΕ με απασχόλησε, μακάρι να το κάνετε κρεμόμενοι κι από έναν πολυέλαιο, ή (το κυριοτερο) να κάνετε πράγματα που εμένα δε θα μου γούσταραν καθόλο γιατί δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία μου. Και πρόσεξε τώρα εδώ: ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ότι κάνετε τα τελευταία (που δε θα μου γούσταραν) στο υπογράφω με αίμα ότι η οπτική μου και τα αισθήματά μου για σένα ΔΕΝ θα άλλαζαν- δε θα μετατοπίζονταν ούτε κατά ένα χιλιιοστό! ΑΥΤΗ είναι μια βασική και ειδοποιός διαφορά μου ίσως με πολλούς ανθρώπους. Κι επειδή τα ιερατεία και τα διάφορα "ρεύματα" έχουν μάθει τον πολύ κόσμο να κοιτάνε τις σεξουαλικές διαδρομές του άλλου και εξ αυτών να βασίζουν το κριτήριό τους γι'αυτόν, γι'αυτό με βλέπεις να "εξανίσταμαι" στις παροτρύνσεις τέτοιου είδους. Χορτάσαμε από δασκαλαριό που παραδίδει μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης!
Αλλά κι αν η αλήθεια είναι τρομακτική μερικές φορές, αυτό δεν είναι λόγος για να αποκρύπτεται!
Δεν με τρόμαξε καμία αλήθεια. Πάντα τις κοίταζα καατάματα.
Υπάρχουν όμως κορίτσι μου "αλήθειες" και ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

επειδή αρχίζει και πάει αλλού η κουβέντα και συζητάμε για την ίδια την διδασκαλία πλέον και το κατά πόσον είναι καλή ή όχι
Αν πίνει νερό στο όνομα του Χριστού θα υποθέσω ότι η διδασκαλία κινείται στα αχνάρια της δικής του.

Η κουβέντα φιλενάδα πήγε και στάθηκε (εξ αιτίας μου δεκτό) σε μια απ'τις παροτρύνσεις του (μέρος της διδασκαλίας κι αυτές) που εμένα μου'κατσαν στραβά. Είναι σαφές και ΠΙΣΤΕΥΩ ότι δεν προσπαθείς ούτε σε νοιάζει να πείσεις κανέναν, αλλά αφού ενστερνίζεσαι την παρότρυνση κι αφού εγώ αντιτίθεμαι σ'αυτού του είδους τις παροτρύνσεις για τους λόγους που ήδη ανέλυσα και ελπίζω να έγιναν σαφείς, είναι λογικό να προβάλλω τις ενστάσεις μου, χωρίς φυσικά να επιχειρώ κι εγώ να μεταπείσω εσένα.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 09 Απρ 2008, 12:50

Δεν ξέρω για το βούδα, ο Χριστός δε μίλησε για σεξ
Bίκυ μου, το πιστεύεις οτι έχουν παραποιηθεί οι γραφές, ναί ή όχι? Έχεις διαβάσει τα απόκρυφα ευαγγέλια να δείς τί γράφουν? Πιστεύεις οτι μέρη της διδασκαλίας του Ιησού έχουν ξεμείνει ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ, ή επειδή δεν κατάλαβαν τί έκαναν οι παραποιητές του, στην Αγία Γραφή?
Για εξήγησέ μου λοιπόν, τί εννοούσε ο Ιησούς όταν ζήτησε απο την γυναίκα οπυ πήγε στο πηγάδι, και η οποία ήθελε να μάθει για το μυστικό νερό που θα την ξεδιψούσε για πάντα, και της είπε να πάει να φέρει τον άντρα της να της πεί το μυστικό? Και όταν του είπε οτι δεν ε΄χει άντρα, ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ??? Δηλαδή, άλλα έλεγε σε παντρεμένους κι άλλα σε ανύπανδρους??? ΥΠΟΠΤΟΝ! Αυτό είναι κάτι που ξέφυγε απο τους έξυπνους που άλλαξαν τα φώτα στην διδασκαλία του Ιησού, αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολλά 'ευαγγέλια' και άν τα ψάξεις βλέπεις πράματα και θάματα! Μην ανησυχείς, δεν έβγαλε τίποτε απο το μυαλό του αυτός ο Σαμαέλ που τόσο στην δίνει να τον βάζω στην ίδια πρόταση με τον Ιησού. Έβαλε στην θέση τους τα λιθαράκια κι έπιασε το νόημα, αυτό έκανε... δεν είπε τίποτε καινούργιο, απλά το είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς λουλουδάκια!
Δεν τάχθηκε ξάφνου ενάντια στο ρεύμα, απλά σκέφτεται, ξεδιαλέγει, και επισημαίνει ποια κατά τη γνώμη του θεωρεί λαθεμένα, ή αδόκιμα στη διδασκαλία του 'δασκάλου' και κατά την ταπεινή μου άποψη, πολύ καλά κάνει!!
Πολύ καλά κάνει δεν το συζητώ! το ειπα κι εγώ άλλωστε, έτσι?
Αν είναι έτσι, και τα έμπλεξες εσύ, αλλάζει το πράγμα, αν και επιμένω οτι καλό θα ήταν να σου ξεκαθαρίσει οτι μίλησε για ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ της ενέργειας, κι όχι απλά για συγκράτηση! Άλλο πράγμα η απλή συγκράτηση...Πάω πάσο όμως, το παιδί δεν γούσταρε να κάτσει να σου κάνει ανάλυση, ειδικά απο την στιγμή που το είχε απορρίψει μέσα του ως πρακτική, οπότε δεν γαμιέται, το αφήνω...
Και σε ρωτώ: ΠΟΣΟ σημαντικό κομμάτι της είναι? Γιατί δεν καταπιάνεται με άλλα σημαντικότερα?
Η ενασχόληση οποιουδήποτε "δασκάλου" με την ερωτικοσεξουαλική διαδρομή του ανθρώπου εμένα μου κάνει και εκ του πονηρού ως θαυμάσιο μέσο χειραγώγησης.

Με τον ίδιο τρόπο "εξανίσταμαι" όπως λες, και με τους ξύπνιους ψευτοηθικιστές, που καταδικάζουν μια ολόκληρη ΜΕΓΑΛΗ μάλιστα μερίδα ανθρώπων επειδή είναι ομοφυλόφιλοι. Η ΙΔΙΑ ΑΡΧΗ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ και μάλιστα ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΞ ΑΥΤΗΣ! Πόσο γκάου επιτέλους θα συνεχίσουμε να είμαστε? ΠΟΤΕ θα πάψουμε ν'ασχολούμαστε με τον άλλον σε σημεία του που δεν μας αφορούν?
Εγώ κορίτσι μου σε εκτίμησα, σε εκτιμώ και θα σε εκτιμήσω ακόμα περισσότερο, διαβάζοντας ή ακούγοντας κομμάτια της σκέψης σου που ξεδιπλώνεις, βλέποντας ή βιώνοντας τις προσεγγίσεις σου ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ απέναντί μου, "λαμβάνοντας" από σένα όμορφα, αγαπησιάρικα θετικά vibes. Το τι κάνεις στο κρεβάτι σου με το Λουξάκο σου ΟΥΔΕΠΟΤΕ με απασχόλησε, μακάρι να το κάνετε κρεμόμενοι κι από έναν πολυέλαιο, ή (το κυριοτερο) να κάνετε πράγματα που εμένα δε θα μου γούσταραν καθόλο γιατί δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία μου. Και πρόσεξε τώρα εδώ: ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ότι κάνετε τα τελευταία (που δε θα μου γούσταραν) στο υπογράφω με αίμα ότι η οπτική μου και τα αισθήματά μου για σένα ΔΕΝ θα άλλαζαν- δε θα μετατοπίζονταν ούτε κατά ένα χιλιιοστό! ΑΥΤΗ είναι μια βασική και ειδοποιός διαφορά μου ίσως με πολλούς ανθρώπους. Κι επειδή τα ιερατεία και τα διάφορα "ρεύματα" έχουν μάθει τον πολύ κόσμο να κοιτάνε τις σεξουαλικές διαδρομές του άλλου και εξ αυτών να βασίζουν το κριτήριό τους γι'αυτόν, γι'αυτό με βλέπεις να "εξανίσταμαι" στις παροτρύνσεις τέτοιου είδους. Χορτάσαμε από δασκαλαριό που παραδίδει μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγ
Πάλι βιάζεσαι, και επηρεασμένη απο αυτό που εσένα σε έκανε να δείς αρνητικά την αλχημεία βγάζεις συμπεράσματα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ! Θα κάνω μία ακόμα προσπάθεια να σου πώ αυτά που έχω τον χρόνο και την διάθεση να πώ.
Κανείς Βίκυ μου δεν ασχολείται με το τί κάνεις στο κρεβάτι σου, θές να κρεμιέσαι απο πολυέλαιους, κάντο, θές να τον ρουφάς μέχρι να σκάσεις, κάντο! ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ! ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, κι΄οταν μάλιστα κάποιος μαθητής τον ρώτησε τον Σαμαέλ, πω΄ς ακριβώς να κάνω σεξ, του απάντησε, γαμώ τον διάολό μου: ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ!!! Το καταλαβαίνεις τέλος πάντων, οτι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ???? ποιός σου είπε οτι μας νοιάζει η σεξουαλική διαδρομή του οποιουδήποτε, απο την στιγμή που δεν τον πηδάμε εμείς ας πούμε, όπως δηλαδή ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να κάνει ο οποιοσδήποτε νορμάλ άνθρωπος!!!! Ποιός σου είπε οτι καταδικάζουμε τους ομοφυλόφιλους??? Αυτο΄έχεις δεί απο την δική μου διαδρομή εδώ μέσα πχ? Καταδικάζω εγώ τους ομοφυλόφιλους? Εγώ είδα τους μη γνωστικούς να τους καταδικάζουν! Πώς βγάζεις τέτοια συμπεράσματα?? Όταν βρε καλή μου πάς στον γυναικολόγο, κι έχεις ας πούμε πιάσει κάποιο μικρόβιο, δεν σου δίνει το φαρμακάκι και σου λέει ας πούμε, πριν το σεξ θα πλένεσαι καλά, θα σκουπίζεσαι με μία πετσέτα και με άλλη ο σύντροφός σου, και μετά για πλύσιμο η πετσέτα, θα βάλετε και οι δύο κρεμούλα κτλ κτλ? Δηλαδή ο γιατρός εκείνη την ώρα σε κρίνει για το πώς έπιασες το μικρόβιο, σε καταδικάζει για το τρόπο που κάνεις σεξ, σου λέει ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ, ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΔΗΛΑΔΗ????
ΒΙΑΖΕΣΑΙ, στο λέω ειλικρινά! Δεν έχεις όλα τα στοιχεία για να βγάλεις τέτοια συμπεράσματα! Δεν έχω ιδέα πώς κάνουν σεξ οι άλλοι γνωστικοί, όπως δεν έχω ιδέα πώς κάνεις σεξ εσύ. Καταλαβαίνεις? Δεν υπα΄ρχει ένας τρόπος, ούτε μπούσουλας γι'αυτό! ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ! Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΞ! Αυτό προσπαθώ να σου πώ! Η μετατροπή της σεξουαλικής ενέργειας είναι σημαντικό κομμάτι της αλχημείας, αλλά η αλχημεία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ, και η μετατροπή των σεξουαλικών ενεργειών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ! Εντωμεταξύ, θα σου πώ μόνο ένα πράγμα. Σε ρωτάει το παιδί σου κάποια στιγμή Πώς θα κάνω παιδί μαμά όταν μεγαλώσω? Τί θα του πείς αγάπη μου? Θα πηδηχθείς απο τον κώλο και μετά θα πάρεις μία πίπα και θα μείνεις έγκυος? Ή θα του πείς για το πέος που εισέρχεται στο πουλάκι μας και μετά το σπερματοζωάριο και μπλά μπλά μπλά? Το οτι δεν θα της πείς ας πούμε για το πήδημα απο τον κώλο και την πίπα, δεν σημαίνει οτι της το απαγορεύεις και το θεωρείς κακό, έτσι????? Ε, λοιπόν κάνε ό,τι θές στο κρεβάτι δεν μας αφορά μανάρι μου, αν θές όμως να γεννήσεις το χρυσό παιδί της αλχημείας, θα μετατρέψεις αυτή την καύλα που θα νιώσεις και τελείωσε! Πόσο πιο κατανοητό να το κάνω η γυναίκα???
Η κουβέντα φιλενάδα πήγε και στάθηκε (εξ αιτίας μου δεκτό) σε μια απ'τις παροτρύνσεις του (μέρος της διδασκαλίας κι αυτές) που εμένα μου'κατσαν στραβά. Είναι σαφές και ΠΙΣΤΕΥΩ ότι δεν προσπαθείς ούτε σε νοιάζει να πείσεις κανέναν, αλλά αφού ενστερνίζεσαι την παρότρυνση κι αφού εγώ αντιτίθεμαι σ'αυτού του είδους τις παροτρύνσεις για τους λόγους που ήδη ανέλυσα και ελπίζω να έγιναν σαφείς, είναι λογικό να προβάλλω τις ενστάσεις μου, χωρίς φυσικά να επιχειρώ κι εγώ να μεταπείσω εσένα.
Δεκτό, κι ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι ο μόνος λόγος οπυ συνεχίζω ν'απαντώ είναι γιατί αντιλαμβάνομαι (και είναι κατανοητό) οτι αντιτίθεσαι ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑ!
Τέλος πάντων, πήδα και τον πολυέλαιο αν θές παιδί μου, δεν είναι κακό, όπως την βρίσκει ο καθένας, εμένα μ'αρέσουν πολύ οι καναπέδες πχ...την ίδια μετατροπή κάνω κι εκεί, και στο πάτωμα, και στο τραπέζι, και το κρεβάτι...:P

ΥΓ Κουράστηκα, μ'έπιασε πονοκέφαλος...θέλω τσιγάρο, καφέ και ναρκωτικά :P
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 09 Απρ 2008, 13:06

A, και μία διευκρίνηση ακόμα, έτσι για να γίνεται κουβέντα. Δεν έπινε νερό μόνο στο όνομα του Χριστού, έπινε και στο όνομα του Βούδα, και του Κρίσνα και του Ερμή Τρισμέγιστου και του Απολλώνειου του Τυανέα, και του Πυθαγόρα, και του Κουελτζακοάτλ, και όλων των μεγάλων ανθρώπων που προσπάθησαν να πούν κάτι στους ανθρώπους, ακόμα κι αν παρερμηνεύτηκαν (εσκεμμένα και μη)...

Τώρα πάω για κόκα!!!!! Γιατί εμείς οι Γνωστικοί παίρνουμε και ναρκωτικά επίσης!!!!
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από chill » Τετ 09 Απρ 2008, 16:27

pagona έγραψε:, ο Τσίλ ρε, δεν ξέρει καν τί πιστεύω, έτσι δεν είναι Τσίλ?
Mαν... ουτε που με νοιαζει μιλαμε... :)
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 09 Απρ 2008, 16:31

Mαν... ουτε που με νοιαζει μιλαμε...
το ξέρω, γι'αυτό σ'αγαπάω μιλάμε... :rose:

βασικά το είπα για να δείξω οτι δεν με νοιάζει να προσυλητίσω ή να πείσω κανέναν για τα προσωπικά μου πιστεύω! Aκόμα κι αν αυτός ο 'κανένας' είναι ένας άνθρωπος που γουστάρω τρελά (σαν εσένα ας πούμε) :)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 09 Απρ 2008, 20:06

Ακούστε κορίτσια.
Εσεις μπορει να τον μελετάτε αλλα εγω τον ξέρω.
Εχω και φωτογραφίες του.
Γκε Γκε;

Εικόνα
Ο Σαμουέλ τζάκσον
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 09 Απρ 2008, 20:30

Ντάρλινγκ Φώτη, τρολάρεις σ'αυτό το ιερό θέμα που αφορά στον ιερό Δάσκαλό ΜΟΥ?????? Δηλαδή σε ό,τι πιο ιερό έχω γράψει μέσα στα ΙΔΕΟ????

ΦΩΤΗ, ΚΡΑΤΑΩ ΜΑΧΑΙΡΙ!!!!!

ΥΓ αλλά βασικά αυτό το αβατάρ και το νέο νίκ μ'έχουν σκοτώσει, έχω δολοφονήσει την σοβαρότητα μέσα μου, τελείωσε!! Κάτι πρέπει να κάνω! Μήπως να ξαναλλάξω σε κάτι πιο σοβαρό? Ή μου πάει?
ΜΟΥ ΠΑΕΙ????? Τί λέτε? Σας αρέσει? Ωραία δεν είμαι ρε?
:D ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΜΑΙ, ΦΤΟΥ ΜΟΥ!!!! :clap: :rose:
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 09 Απρ 2008, 21:04

H σοβαροτητα ειναι υπερκτιμημενη.
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Lionheart » Παρ 11 Απρ 2008, 16:54

Και όχι μόνο.
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Άβαταρ μέλους
mytF
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από mytF » Δευ 14 Απρ 2008, 11:51

Βρε παιδιά που πήγε το post που ανέβασα το Σάββατο;
Σήμερα μου έβγαζε πάλι κινέζικα.
Πείτε μου ότι δεν το διαγράψατε εσείς.
Το Βάζω ξανά.

Έχετε καλύψει νομίζω τόσο πολύ το θέμα και από τις δυο πλευρές οπότε εγώ τι να πω τώρα; Και δεν μιλάω για την περίπτωση του Σαμάελ αλλά για το θέμα του μεγάλου αλχημικού αρκάνο.

Πρόκειται για πανάρχαια δοξασία που απέναντί της άλλοι την αποδέχονται ενώ άλλοι είναι περισσότερο σκεπτικιστές. Προσωπικά ανήκω στους σκεπτικιστές.

Το να μαθαίνει όμως ο Víctor Manuel Gómez Rodríguez το μεγάλο αρκάνο και στη συνέχεια να διατείνεται στον κόσμο ότι είναι η μετενσάρκωση του έκπτωτου αγγέλου Σαμουήλ ο οποίος μπόρεσε να εξαγνιστεί και να αναλάβει καθήκοντα αβατάρα της εποχής του υδροχόου ως ο πέμπτος άγγελος της αποκάλυψης νομίζω ότι πάει πολύ. Προσωπική μου άποψη. Οι ψυχολόγοι θα έλεγαν ότι ο άνθρωπος πάσχει σοβαρά.

Στο θέμα του αλχημικού αρκάνο τώρα ως σκεπτικιστής έχω να παρατηρήσω τούτα.
Συναντάτε κάποιον στο δρόμο και σας λέει: Αν μου αφιερώσετε την ζωή σας θα αποκτήσετε τον παράδεισο. Τον ρωτάμε τότε: Τι θα μπορούσε να μας πείσει για να κάνουμε κάτι τέτοιο να αφιερώσουμε την ζωή μας σε αυτόν ή σε αυτό που μας προτείνει; Μας απαντά: Πως δεν μπορεί τώρα να μας δείξει απολύτως τίποτε, πως μόνο το αποτέλεσμα θα μας πείσει διότι η εμπειρία θα είναι μόνο προσωπική, βιωματική και θα την αποκτήσουμε μόνο αν κάνουμε αυτό που μας λέει. Το ερώτημα τώρα είναι ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ; Χαρίζουμε έτσι την ζωή μας σε όποιον μας υπόσχεται παραδείσους χωρίς έμπρακτες αποδείξεις;

Άντε και πιστέψαμε και ακολουθούμε το μεγάλο αρκάνο. Εξετάζουμε άραγε ποιες θα μπορούσαν να είναι οι παρενέργειές του; Σε νευρο-ψυλογικό-ανατομικό-ιατρικό επίπεδο τι επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει; Ρωτάμε κανένα γιατρό επιστήμονα που έχει λιώσει πάνω στα πανεπιστημιακά έδρανα και έχει χύσει τόνους ιδρώτα μέσα στα επιστημονικά εργαστήρια να μας πει μη τυχόν το μεγάλο αρκάνο είναι δυνατό να προκαλέσει ΚΑΡΚΙΝΟ του προστάτη στους άντρες ή ΚΑΡΚΙΝΟ της μήτρας στις γυναίκες;

Δεν ξέρω το τι μπορεί για τις γυναίκες το να σημαίνει το να κάνουν έρωτα χωρίς οργασμό, για τον άντρα όμως ξέρετε τι σημαίνει. Είναι το παν. Είναι σαν να του προσφέρεται ένα λαχταριστό γλυκό, να τον αφήνουν να το μυρίσει, να το αγγίξει ακόμα στη γλώσσα του, να τρέχουν τα σάλια του, αλλά να του απαγορεύουν να το γευτεί. Αντί αυτού να του ζητάμε να μετατρέψει να μετουσιώσει αυτό τον πόθο του, την libido του, για το εύγευστο γλυκό σε τι; Σε κάτι ανώτερο! Γιατί να μην σβήσει αυτόν τον πόθο; Χα, χα, μα εκείνο που δένει μεταξύ τους δυο ανθρώπους είναι εκείνα τα κλάσματα του δευτερολέπτου που φθάνουν στην κορύφωση. Αυτό δένει τον έναν με τον άλλο και η επιθυμία αυτό (η κορύφωση) να γίνει ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ξανά και ….

Τι είναι πάλι αυτό ότι όλες οι θρησκείες αυτό επιμελούνται μετά προσοχής! Μέγα λάθος. Περιορισμούς στα σεξουαλικά ορμέφυτα έχουν θέσει μόνο οι μονοθεϊστικές θρησκείες ίσως και ο Βουδισμός και τα συνεπακόλουθα αυτού. Με όλες τις υπόλοιπες Εθνικές θρησκείες συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Ο έρωτας θεωρούνταν ιερός, πράξη θέωσης και η στιγμή του οργασμού η υπέρτατη ένωση με το θειο. Οι αρχαίες οργιαστικές τελετές δεν σας λένε τίποτε. Όλοι οι λαοί λάτρευαν την θεότητα της γονιμότητας και για να την τιμήσουν ξέρετε τι έκαναν; ΟΡΓΙΑ! Μάλιστα καλά ακούσατε. Στον Ινδουισμό τα σεξουαλικά όργανα θεωρούνται ιερά και τους αποδίδονται τιμές ως να είναι τα ίδια θεοί. Να πω και άλλα εγώ ένας γνήσιος Εθνικός;

Θα πω. Όταν στη γη εμφανιστήκαν κάτι σκοταδιστικά ρεύματα που θέλησαν να χειραγωγήσουν τον άνθρωπο δια μέσου των σεξουαλικών του ορμέφυτων τότε εμφανίστηκαν τα αρκάνο και λοιπές μυστικιστικές τεχνικές.

Στο κάτω, κάτω αν κανείς θέλει να φθάσει στον έβδομο ουρανό και η κοκαΐνη το ίδιο πράγμα προκαλεί. Δεν χρειάζονται σεξουαλικές τεχνικές μετατροπής του υδραργύρου σε χρυσό. Ο χρυσός μας μάρανε τρομάρα μας!

Βρε Μανταμ_ΦρουΦρου Πέγκη γλιστρίδα έφαγες και σε έπιασε λογοδιάρια; Ίδρωσα μέχρι να διαβάσω τα κατεβατά σου..
http://clubs.pathfinder.gr/pan_en_einai Θεωρίης Είνεκεν
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 14 Απρ 2008, 12:26

Χαρίζουμε έτσι την ζωή μας σε όποιον μας υπόσχεται παραδείσους χωρίς έμπρακτες αποδείξεις;

Άντε και πιστέψαμε και ακολουθούμε το μεγάλο αρκάνο. Εξετάζουμε άραγε ποιες θα μπορούσαν να είναι οι παρενέργειές του; Σε νευρο-ψυλογικό-ανατομικό-ιατρικό επίπεδο τι επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει; Ρωτάμε κανένα γιατρό επιστήμονα που έχει λιώσει πάνω στα πανεπιστημιακά έδρανα και έχει χύσει τόνους ιδρώτα μέσα στα επιστημονικά εργαστήρια να μας πει μη τυχόν το μεγάλο αρκάνο είναι δυνατό να προκαλέσει ΚΑΡΚΙΝΟ του προστάτη στους άντρες ή ΚΑΡΚΙΝΟ της μήτρας στις γυναίκες;
Ποιός χαρίζει την ζωή του σε τί? Εσύ δηλαδή έχεις χαρίσει την ζωή στου στην φυσική ας πούμε??? Δεν μπορώ τις υπερβολές ρε παιδιά. Κι όσο για τους ψυχολόγους και ποιοί τους χρειάζονται, να μην σου θυμίσω το στύλ κάποιων που ξέρεις!!! Κι ο ένας ήταν και ψυχολόγος τρομάρα του! Γι'αυτό κοίτα καλά γύρω σου, και δες ΜΟΝΟΣ σου ποιοί χρήζουν ψυχολόγου ή και ψυχίατρου ενίοτε, και μην περιμένεις την διάγνωση απο αλλού...
Τέλος πάντων, για τον καρκίνο έχεις απόλυτο δίκιο. Αν απλά φτάνεις κοντά στον οργασμό και δεν χύνεις, το πιο πιθανό ε΄νιαι να πάθεις καρκίνο του προστάτη. Αλλά ευτυχώς δεν είπε τέτοιο πράγμα ο Σαμαέλ, ούτε έπαθε τέτοιο πράγμα, αν και εντέχνως αυτο΄ακριβώς άφησαν να εννοηθεί όσοι τον κυνήγησαν!!! Ευτυχώς υπάρχουν κι άλλοι αλχημιστές πριν απ'αυτόν που δεν έπαθαν απολύτως τίποτε, για να μπορούν μετά να πούν ψέμματα για το τέλος τους. Βλέπε Φλαμέλ, Παράκελσο, Ερμή τρισμέγιστο, Ειρηναίο Φιλαλήθη, Σαίν Ζερμαίν, κτλ κτλ...
Στο κάτω, κάτω αν κανείς θέλει να φθάσει στον έβδομο ουρανό και η κοκαΐνη το ίδιο πράγμα προκαλεί. Δεν χρειάζονται σεξουαλικές τεχνικές μετατροπής του υδραργύρου σε χρυσό. Ο χρυσός μας μάρανε τρομάρα μας!
Μιλάμε, έχεις μπλέξει τα άσχετα!!!! Ο 'χρυσός' είναι συμβολισμός, όπως και τόσα άλλα στην αλχημεία... Και σίγουρα δεν θα γίνεις Θεός με την κοκαϊνη, αυτό στο υπογράφω δηλαδή κι ας μην είμαι 'δάσκαλος'!!!!
Βρε Μανταμ_ΦρουΦρου Πέγκη γλιστρίδα έφαγες και σε έπιασε λογοδιάρια; Ίδρωσα μέχρι να διαβάσω τα κατεβατά σου..
Με ξέρεις...που το παίζεις και απορία τώρα... ;)

εντιτ: έχω πεί ήδη σε ένα απο τα σεντόνια μου πώς ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ παθαίνει καρκίνο της μήτρας η γυναίκα...Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή απ'αυτό που λές...Κι αν ισχύει αυτο΄για τις γυναίκες, δεν κατάλαβα γιατί να μην ισχύει και για τους άντρες (αυτό είναι προσωπική εκτίμηση βέβαια, δεν χρειάζεται να το λύσουμε τώρα...)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 14 Απρ 2008, 12:48

Οχι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Δεν είναι δυνατόν!
Πριν το ποστ του Δημήτρη σου είχα απαντήσει εγώ!

Που πήγε το ποστ μου οεο?

γαμώτη μου? οεο? :banghead: :banghead:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 14 Απρ 2008, 12:53

Που πήγε το ποστ μου οεο?

γαμώτη μου? οεο?
τελικά στις μεταφορές δεν τα γλυτώνουμε τα χαμένα πόστ...

μην μου αγχώνεστε...συνεχίζουμε κανονικά! Κάνε ένα repeat αυτό που μου είχες γράψει, κι εγώ θα σου απαντήσω! Χαλαρά, γιατί απ'ό,τι κατάλαβα χάθηκαν μπόλικα...ΧΑΛΑΡΑ....

ΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 14 Απρ 2008, 14:36

Σε νευρο-ψυλογικό-ανατομικό-ιατρικό επίπεδο τι επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει; Ρωτάμε κανένα γιατρό επιστήμονα που έχει λιώσει πάνω στα πανεπιστημιακά έδρανα και έχει χύσει τόνους ιδρώτα μέσα στα επιστημονικά εργαστήρια να μας πει μη τυχόν το μεγάλο αρκάνο είναι δυνατό να προκαλέσει ΚΑΡΚΙΝΟ του προστάτη στους άντρες ή ΚΑΡΚΙΝΟ της μήτρας στις γυναίκες;
αχ σόρρυ για την διπλή απάντηση, αλλά μου θύμισες ρε σύ αυτόν τον σεξολόγο, που έχει το υπνωτισμένο βλέμμα...ξερεις μωρέ ποιόν λέω (πώς τον λένε τον άτιμο?) Αυτόν που θεωρεί απολύτως φυσιολογικό να σου κάνει σεξουαλικό κλίκ το καρπούζι ρε σύ!!! Μιλάμε, σ'αυτόν να πάμε να γίνουμε καλά ψυχολογικά! Και μετά παιδιά όποιος θέλει, η Αμαλιάδα (της μάνας μου το χωριό) βγάζει κάτι καρπούζια ΝΑΑΑΑ, μετά συγχωρήσεως...λολ!

δημήτρη μου, εν κατακλείδι...δεν είναι δυνατόν να μου λές οτι μπορείς να εμπιστευτείς τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ επιστήμονα, μόνο και μόνο επειδή έχει φάει τα χρόνια του στα επιστημονικά εργαστήρια! Σού'χω πολλές ιστορίες απο ειδικούς που με άφησαν με το ποδάρι τουμπανιασμένο σχεδόν 3 χρόνια!!! Θα μπορούσα να είχα πεθάνει, όπως πέθαναν δύο κοπέλες απο ανακοπή (που έμαθα μετά γι'αυτές). Μην μου βγάζεις τον τίτλο του επιστήμονα πανάκεια δηλαδή! Υπάρχουν επιστήμονες κι επιστήμονες! Μπορεί απο άγνοια να πάς σε αυτόν που είναι δήθεν ειδικός, αλλά πλέον -κι αυτό δεν ε΄νιαι δική μου εκτίμηση μόνο- μόνο να κάνεις στον σταυρό σου μπορείς όταν πάς για κάτι σοβαρό, και να εύχεσαι να μην σε αποτελειώσουν!
Ειδικά εσύ που εχεις μελετήσει υποτίθεται αλχημεία! Δεν είναι δυνατόν να μου λές οτι ξέρουν ή έχουν ψάξει οι επιστήμονες και μπορούν να μας μιλήσουν για την ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ (όχι για την συγκράτηση), την στιγμή που αυτοί οι ίδιοι θανάτωναν και κατηγορούσαν τους αλχημιστές του μεσαίωνα, μαζί με την εκκλησία....Πφ...δεν το δέχομαι απο σένα...βρές άλλον τρόπο προσέγγισης! ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ δηλαδή!
Άβαταρ μέλους
lianna

Δημοσίευση από lianna » Τρί 15 Απρ 2008, 02:07

Και λέει ο Θείος Σαμαέλ:Το κανονικο σεξ ολοκληρώνετε με τον οργασμό,ενώ στην Αλχημεία δεν υπαρχει οργασμός.Στην Αλχημεία οι σεξουαλικές ενεργειες μετατρέπονται για να δημιουργησουν τα σώματα .Με τον οργασμό δεν δημιουργήται κανένα σώμα εσωτερικό.Με το κανονικο σεξ οι ενεργειες φεύγουν προς τα έξω,χάνοντας ενέργεια και πνευματικές ικανότητες,ενω με την Αλχημεία οι ενέργειες πηγαίνουν προς τα μέσα.Οταν η ενέργεια που βρισκεται κρυμμένη στο κόκκυγα σηκωθεί τότε ονομαζεται κουνταλίνι.Με τον οργασμό ομως κατεβαίνει προς τα κατω προς την αβυσσο και σχηματίζει το οργανο που ατιπροσωπευει την ουρα του δαίμονα.Ο οργασμος ειναι το Βιβλικο δηλητηριασμένο φρουτο με το οποιο δελέασε το φίδι τον ανθρωπο.
Ο χρόνος για να κανεις έρωτα αλχημεία δεν πρεπει να ξεπερνα την μια ωρα και μέσα σε ενα βραδυ δεν πρεπει να γίνεται μια δευτερη φορα.Δηλ αλχημεια πρεπει να κανει καποιος καθε 24 ωρες,καθε προσπαθεια για πανω απο μια φορα ειναι εγκλημα εναντια στη φυση.Προυποθέτει αγάπη και μονιμο σύντροφο.

Με απόλυτο σεβασμό στο Γνωστικισμό
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 15 Απρ 2008, 08:43

Με απόλυτο σεβασμό στο Γνωστικισμό
:worship: με απόλυτο σεβασμό στον ήρεμο νού σου και το γελαστό θείο σου συναίσθημα liana μου...δεν με νοιάζει αν είσαι αλχημίστρια ή όχι, με νοιάζει που 'νιώθεις' την θέση των πραγμάτων και αποδίδεις στον Καίσαρα τα δικά του κτλ κτλ, χωρίς εντάσεις, διαστρεβλώσεις και υπερβολές. Λιτά και απλά.
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ liana μου... :rose:
Άβαταρ μέλους
mytF
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα

Δημοσίευση από mytF » Τρί 15 Απρ 2008, 10:29

Αγαπητή Παγώνα, τα επιχειρήματα που παραθέτεις δεν είναι ισχυρά. Ούτε γράφουμε για να γράψουμε, ούτε απαντάμε για να απαντήσουμε. Αντίθετα προσπαθούμε να παρουσιάσουμε θέσεις όσο το δυνατό περισσότερο ισχυρές.

Αν η φράση χαρίζουμε την ζωή μας είναι άστοχη θα μπορούσε να αντικατασταθεί από μια άλλη. Αναλώνουμε θα ήταν ίσως το ορθότερο. Εν πάση περίπτωση για να κάνει κανείς την επιλογή του για του που θα αναλωθεί χρειάζεται ισχυρά πειστήρια. Η Ερώτηση μου παραμένει εν ισχύ. Το κάντο και θα δεις αποτελεί ένα ισχυρό πειστήριο;

Οι πράξεις τώρα κάποιων επιστημόνων σε καμιά περίπτωση δεν ακυρώνουν την Επιστήμη δηλαδή την καλή γνώση η οποία αποκτιέται με μεγάλο κόπο και όχι με αλχημείες. Αυτό ήθελα να πω. Μήπως εγώ δεν ήμουν αυτός που στο τέλος διάγραψε έναν τέτοιο στο http://clubs.pathfinder.gr/pan_en_einai όταν η ανάρμοστή του συμπεριφορά και η αχαρακτήριστη απρεπή φρασεολογία του ξεπέρασαν κάθε όριο; Η Συμπεριφορά όμως ενός ατόμου όσο αχαρακτήριστη και αν είναι σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνει την καλή γνώση, αυτήν είπαμε που αποκτιέται με κόπο.

Δεν ξέρω τώρα αν ο Víctor Manuel Gómez Rodríguez πέθανε τελικά από καρκίνο του προστάτη όπως θέλουν οι κακές γλώσσες ή ακόμα χειρότερα αν λόγω του προστάτη ήταν ανίκανος να εξπερματώσει και γι’ αυτό επινόησε το αλχημικό παραμύθι. Το μόνο αδιαμφισβήτητο όμως είναι ότι ο Víctor Manuel Gómez Rodríguez πέθανε σε ηλικία 60 χρόνων. Τότε που είναι η μακροζωία που λένε ότι χαρίζει η αλχημεία;

Όταν τώρα λέω «Ο χρυσός μας μάρανε τρομάρα μας» κάνω βέβαια πλάκα. Ασφαλώς και γνωρίζω τον συμβολισμό. Ο Υδράργυρος συμβολίσει τους θεϊκούς χυμούς μας, δηλαδή τα σεξουαλικά υγρά μας και ο χρυσός την θέωση. Ασφαλώς και η κοκαΐνη δεν οδηγεί στην θέωση. Ούτε όμως και για την αλχημεία υπάρχει καμιά εγγύηση ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό λέω πως δεν αποκλείετε η και η αλχημεία να οδηγεί το ίδιο σε ψυχεδελικές φαντασιώσεις όπως η κοκαΐνη και να νομίζει κανείς ότι είναι θεός. Αλλά πράγμα όμως το να νομίζει κανείς πως έγινε θεός και άλλο πράγμα το να είναι πραγματικά θεός. Πως μπορούμε όμως να καταλάβουμε εμείς οι απέξω την διαφορά αν αυτός που μας λέει είμαι θεός είναι πράγματι θεός ή τρελός για δέσιμο; Και στις δυο περιπτώσεις πάντως και ο θεός και ο τρελός το ίδιο πράγμα νιώθει πως είναι θεός!

Θέλεις τώρα και τον επίλογό μου. Ο Σκεπτικιστής δεν εμπιστεύεται απολύτως κανέναν ούτε τον τρελό, ούτε τον θεό, ούτε τον τσαρλατάνο, ούτε τον επιστήμονα. Αντίθετα πριν υιοθετήσει οτιδήποτε από αυτά που του λένε τα σκέφτεται πρώτα, τα αξιολογεί, τα διασταυρώνει, τα περνάει από κόσκινο, από διαρκή λογικό ακόμα και πειραματικό αν είναι δυνατό έλεγχο. Ο σκεπτικιστής μόνο αν έχει στα χέρια του ισχυρά πειστήρια μπορεί να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα. Μέχρι τότε όμως φροντίζει να μην παρασύρετε από απολύτως τίποτε.

Καλημέρα.
http://clubs.pathfinder.gr/pan_en_einai Θεωρίης Είνεκεν
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 15 Απρ 2008, 11:38

Οκ, θα κάνω μία παρασπονδία τώρα και θ'απαντήσω σ'όλα όσα λές, ελπίζοντας οτι θα καταλάβεις γιατί τα λέω. Απο κεί και πέρα, επαναλαμβάνω πως δεν με νοιάζει να κάνει κανείς άλλος αλχημεία, θέλετε να πιστεύετε οτι είναι ηλίθια αυτά που λένε οι αλχημιστές, κάντε το, είναι δική σας επιλογή, και ΑΣΦΑΛΩΣ δεν έχετε κανένα ουσιαστικό επιχείρημα ούτε για το άν είναι ούτε για το αν δεν είναι, έτσι? Ενοχλείται ομολογώ το εγώ μου, όταν όλοι όσοι δεν έχουν κάνει ποτέ αλχημεία στην ζωή τους, ή δεν κατάφεραν να εργαστούν όπως έπρεπε (οπότε δεν είχαν και τα αποτελέσματα που προσφέρει αυτή η πρακτική) θεωρούν όλους όσους εργάζονται ηλίθιους, ή κάτι τέτοιο, αλλά αυτό είναι δικό μου πρόβλημα και θα πρέπει να το λύσω μόνη μου. Πάμε λοιπόν στα δικά σου ισχυρά επιχειρήματα Δημήτρη μου:
Ούτε γράφουμε για να γράψουμε, ούτε απαντάμε για να απαντήσουμε. Αντίθετα προσπαθούμε να παρουσιάσουμε θέσεις όσο το δυνατό περισσότερο ισχυρές.

Αν η φράση χαρίζουμε την ζωή μας είναι άστοχη θα μπορούσε να αντικατασταθεί από μια άλλη. Αναλώνουμε θα ήταν ίσως το ορθότερο. Εν πάση περίπτωση για να κάνει κανείς την επιλογή του για του που θα αναλωθεί χρειάζεται ισχυρά πειστήρια. Η Ερώτηση μου παραμένει εν ισχύ. Το κάντο και θα δεις αποτελεί ένα ισχυρό πειστήριο;
Σπανίως γράφω για να γράψω σε θέματα που θεωρώ ΙΕΡΑ ή ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. Ατοπη λοιπόν η υποψία σου. Δεύτερον, χαρίζω, αναλώνω, ή όπως αλλιώς θές πές το, το ίδιο ακριβώς κάνουν΄ολοι οι άνθρωποι όταν επιλέγουν να ασχοληθούν με το οτιδήποτε, απο το να μάθουν ένα μουσικό όργανο, μέχρι να μάθουν έναν άλλον άνθρωπο και να του δώσουν την ευκαιρία να μπεί στην ζωή τους. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ Δημήτρη, χαρίζεις ή αναλώνεις στιγμές απο τον χρόνο σου για να μάθεις κάτι, να νιώσεις κάτι, να βιώσεις κάτι. Θεωρείς υποθέτω οτι η αλχημεία είναι...επικίνδυνη, αλλά αυτό το συμπέρασμα με τί ισχυρά επιχειρήματα το έβγαλες? Το ισχυρότερο επιχείρημα των ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, και το είπα ξανά σε προηγούμενο μήνυμα και δεν μπορεί να με διαψεύσει κανείς για την αλήθεια αυτού που θα πώ, γιατί ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ (έτσι;) είναι πως η γυναίκα που έχει πολλούς εραστές στην ζωή της έχει μεγαλύτερες, έως μέγιστες πιθανότητες να πάθει καρκίνο της μήτρας!!! Δεν σου κάνει για ισχυρο΄επιχείρημα αυτό? Εμένα μου κάνει μία χαρά! Είμαι γενικώς βέβαια, ασχέτως καρκίνων, υπέρ των μονογαμικών σχέσεων με έναν άνθρωπο που αγαπάς. Πές με ρομαντική βρε (μην με πείς, γιατί δεν είμαι...)
Οι πράξεις τώρα κάποιων επιστημόνων σε καμιά περίπτωση δεν ακυρώνουν την Επιστήμη δηλαδή την καλή γνώση η οποία αποκτιέται με μεγάλο κόπο και όχι με αλχημείες. Αυτό ήθελα να πω.
Σου απάντησα ήδη λοιπόν με το παραπάνω τεκμηριωμένο επιστημονικά ΓΕΓΟΝΟΣ. Όσο για τις 'αλχημείες', θα σου πώ κάτι υπέροχο τώρα: η αγάπη είναι η μεγαλύτερη αλχημεία απ'ολες, κι αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό που λέω, σημαίνει οτι δεν καταλαβαίνεις καν τί είναι αλχημεία. Θα σου δώσω μόνο ένα στίγμα αυτού: με την αγάπη μπορείς ν'αλλάξεις τους ανθρώπους γύρω σου, να καλυτερεύσεις τις σχέσεις σου, να καλυτερεύσεις τον εαυτό σου, μέχρι και ν'αλλάξεις την ζωή σου. Ακόμα κι αν δεν καλυτερεύσει σε σχέση με αυτά που ο πολύς κόσμος θεωρεί καλυτέρευση, ΕΣΥ θα είσαι ευτυχισμένος, κι επειδή η ζωή μας είναι απλά ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον μας, η ζωή σου θα είναι καλύτερη. Πές μου τώρα πώς να στο αποδείξω αυτό επιστημονικά, με πειράματα...δεν ξέρω...αρκεί να δείς έναν άνθρωπο που έχει αγάπη μέσα του, να νιώσεις να σε αγγίζει το χαμόγελό του. Να τον βάλεις αυτόν τον άνθρωπο στο εργαστήριο και να τον κάνεις κομματάκια για να βρείς που στην ευχή κρύβεται αυτή η περιβόητη αγάπη δύσκολο μου φαίνεται...εσένα? Ξέρεις τί θέλω να πώ εγώ λοιπόν? Οτι μάλλον αναλώνεσαι εσύ υπερβολικά στην Θεά Επιστήμη, αντί να την 'χρησιμοποιείς' θετικά, γιατί βέβαια, σε καμμία περίπτωση δεν αναιρώ την επιστήμη, ΑΝΑΙΡΩ όμως, και με ΙΣΧΥΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ την λογική του οτι όποιος είναι επιστήμονας είναι λογικός! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
Πάμε παρακάτω:
Δεν ξέρω τώρα αν ο Víctor Manuel Gómez Rodríguez πέθανε τελικά από καρκίνο του προστάτη όπως θέλουν οι κακές γλώσσες ή ακόμα χειρότερα αν λόγω του προστάτη ήταν ανίκανος να εξπερματώσει και γι’ αυτό επινόησε το αλχημικό παραμύθι. Το μόνο αδιαμφισβήτητο όμως είναι ότι ο Víctor Manuel Gómez Rodríguez πέθανε σε ηλικία 60 χρόνων. Τότε που είναι η μακροζωία που λένε ότι χαρίζει η αλχημεία;
ΑΓΝΟΙΑ!!!! Λοιπόν Δημήτρη ο Victorάκος έπαθε καρκίνο στα 60 του, κι απο αυτό πέθανε, γύρω στα τέλη του 70 αν θυμάμαι καλά, αρχές του 80. Αλχημεία ξεκίνησε κι έγραψε γι'αυτήν απο το 52!!!!! Επομένως, αν είχε καρκίνο απο τότε, κι έζησε τόσα χρόνια, αποδεικνύει το θαύμα της αλχημείας...λολ!!! Αλλά δεν έγινε έτσι! θα χρειαστεί να μοιραστώ πάλι κομμάτια της διδασκαλίας κι ελπίζω να μην κάνω λάθος που θα το κάνω (γιατί το να παίρνει κανείς κομμάτια δεν είναι συνήθως σωστό), αλλά θα το επιχειρήσω. Η μακροζωία και η αθανασία νοείται σε δύο επίπεδα (σε περισσο΄τερα για την ακρίβεια, αλλά τα δύο μας αφορούν αυτή την στιγμή). Στο φυσικό επίπεδο, και στο ενεργειακό επίπεδο. Ένας άνθρωπος που έχει φτάσει να κατασκευάσει ένα συγκεκριμένο σώμα, μπορεί να ΕΠΙΛΕΞΕΙ ή να συνεχίσει με το παρόν του σώμα στο ΦΥΣΙΚΟ, ή να επανέλθει με νέο φυσικό σώμα, ή να συνεχίσει μόνο ενεργειακά. Ο Σαιν Ζερμαίν κατασκεύασε αυτό το σώμα πολύ νωρίς, και αποφάσισε να το κρατήσει. Μην μου πείς τώρα για τον Σαίν Ζερμαίν, γιατί υπάρχουν ΓΡΑΠΤΑ απο ΒΑΣΙΛΕΙΣ και ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ για τις επαφές τους μαζί του σε άσχετους χρο΄νους, σε μεγάλα διαστήματα...διάβασε και βγάλε άκρη μόνος σου. ο Σαμαέλ κατασκεύασε αυτο΄το σώμα γύρω στα 60, κι αποφάσισε να το εγκαταλείψει. την διδασκαλία την είχε ήδη δώσει και δεν είχε κανέναν απολύτως λόγο να μείνει παραπάνω. Η θέση του ήταν αλλού πλέον, και όντως εργάζεται ακόμα εκεί που είναι η θέση του! Η αθανασία λοιπόν δεν νοείται ΜΟΝΟ ή ΠΑΝΤΑ στο φυσικό, αλλά σε άλλα επίπεδα.
Πάμε παρακάτω:
Ούτε όμως και για την αλχημεία υπάρχει καμιά εγγύηση ότι μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό λέω πως δεν αποκλείετε η και η αλχημεία να οδηγεί το ίδιο σε ψυχεδελικές φαντασιώσεις όπως η κοκαΐνη και να νομίζει κανείς ότι είναι θεός. Αλλά πράγμα όμως το να νομίζει κανείς πως έγινε θεός και άλλο πράγμα το να είναι πραγματικά θεός. Πως μπορούμε όμως να καταλάβουμε εμείς οι απέξω την διαφορά αν αυτός που μας λέει είμαι θεός είναι πράγματι θεός ή τρελός για δέσιμο; Και στις δυο περιπτώσεις πάντως και ο θεός και ο τρελός το ίδιο πράγμα νιώθει πως είναι θεός!
Υπάρχουν πολλοί Θεοί που δεν έχουν βγεί προς τα έξω να το ανακοινώσουν, γιατί είναι άλλη η αποστολή τους. Το να πειστεί κάποιος άλλος είναι επιθυμία του άλλου, κι όχι ενός Θεού που δεν έχει την αποστολη΄να βγεί προς τα έξω. Αυτή την επιθυμία να την διαχειριστείς εσύ, κι όποιος θέλει αποδείξεις για την θεότητα του οποιουδήποτε, δεν είναι δική μου δουλειά και πολύ περισσότερο του όποιου θεού να σε πείσει. Εχεις δίκιο απόλυτο λοιπο΄ν, κανείς δεν μπορεί να σε πείσει για το άν κάποιος είναι θεός ή όχι! Για τις 'φαντασιώσεις' της αλχημείας, ένα θα πώ πάλι ΑΓΝΟΙΑ! Κατανοητή βέβαια. Στην διάρκεια της αλχημείας μπορεί να έχεις ό,τι φαντασίωση θές, αν και παύει να είναι φαντασίωση όταν και ο σύντροφός σου που δεν κάνει αλχημεία βλέπει κάτι που δεν θα έπρεπε ας πούμε έτσι?? και τυγχάνει να είναι το ίδιο μ'αυτό που βλέπεις εσύ πχ? Ε?
Απο την άλλη, η εξέλιξή σου 'φαίνεται' με ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ τρόπους, που ξεκινούν απο το φυσικό και φτάνουν μέχρι άλλες διαστάσεις! Σε φυσικό επίπεδο πχ, όταν "ΞΕΡΕΙΣ" τί θα γίνει το επόμενο λεπτό, όταν "ΞΕΡΕΙΣ" έναν άνθρωπο και μέρη της ζωής του χωρίς να τον έχεις ξαναδεί, όταν "ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ" κάτι ή κάποιον κι απλά σου εμφανίζεται, κι όλα αυτά με μία συχνότητα που ξεπερνούν τα όρια της σύμπτωσης και του τυχαίου, τότε αντιλαμβάνεσαι πως κάτι έχει ξεκινήσει, κι αν σε ενδιέφερε να πείσεις κάποιον θα μπορούσες πχ να του πείς: "Κοίτα Δημήτρη, σήμερα θα σε πάρει ο ξάδελφός σου ο Χρήστος τηλέφωνο, και θα σου ζητήσει το χαρτί, ξέρεις εσύ". Αλλά κανείς απο όσους εργάζονται σοβαρά και με ανώτερο συναίσθημα, δεν ενδιαφέρονται να πείσουν κανέναν, γιατί αν ενδιαφέρονται γι'αυτό έχουν μία επιθυμία και η επιθυμία αυτού του τύπου ανήκει στο Εγώ, όχι στο Είναι του ανθρώπου.
Μετά υπάρχουν και οι εσωτερικές εμπειρίες, για τις οποίες δεν μπορεί να σε πείσει εύκολα κάποιος, ακόμα και να το ήθελε. Αυτά όλα δεν γίνονται την ώρα που κάνεις αλχημεία, αλλά σε όλη την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας σου.
Μπορείς βέβαια να θεωρήσεις πως είναι όλα φαντασιώσεις ή ακόμα και ψυχασθένειες, ουδέν πρόβλημα, σοβαρά... :)
Θέλεις τώρα και τον επίλογό μου. Ο Σκεπτικιστής δεν εμπιστεύεται απολύτως κανέναν ούτε τον τρελό, ούτε τον θεό, ούτε τον τσαρλατάνο, ούτε τον επιστήμονα. Αντίθετα πριν υιοθετήσει οτιδήποτε από αυτά που του λένε τα σκέφτεται πρώτα, τα αξιολογεί, τα διασταυρώνει, τα περνάει από κόσκινο, από διαρκή λογικό ακόμα και πειραματικό αν είναι δυνατό έλεγχο. Ο σκεπτικιστής μόνο αν έχει στα χέρια του ισχυρά πειστήρια μπορεί να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα. Μέχρι τότε όμως φροντίζει να μην παρασύρετε από απολύτως τίποτε.
Ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά μιλάς για ΜΕΝΑ τώρα! Σκεπτικιστής δεν είναι απαραίτητα και μόνο αυτο΄ς που δεν πιστεύει σε τίποτα, όπως αφήνεις να εννοηθεί, έτσι? Σκεπτικιστής ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι ο καθένας, και ΕΙΔΙΚΑ αυτός που έχει την παραμικρή εμπειρία πραγμάτων που δεν έχουν άλλοι.
Γιατί υπάρχουν και οι 'σκεπτικιστές' που δεν δέχονται ούτε τις αποδείξεις, και το ξέρεις. Αυτοί πώς λέγονται? Αυτοί λέγονται άπιστοι Δημήτρη, όχι αυτοί που δεν πιστεύουν στον Θεό και μαλακίες, αλλά αυτοί που και να έβλεπαν τον Θεό μπροστά τους θα θεωρούσαν καταρχήν οτι κάποιος τους κάνει πλάκα, και μετά θα το έψαχναν. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που παρασύρονται, γιατί δεν θέλω να πιστέψω πως θεωρείς ντεφάκτο πως όσοι είναι γνωστικοί ή κάνουν αλχημεία είναι σώνει και ντέ 'παρασυρμένοι'? Δεν θέλω να πιστέψω πως νιώθεις τόσο υπεράνω ανθρώπων που δεν γνωρίζεις, και την στιγμή που δεν μπορείς ν'αγγίξεις καν τις ζωές τους? Καταλαβαίνεις τί εννοώ? Δεν το λέω υποτιμητικά! Αλλά ειναι λίγο υποκριτικό να υπονοείς οτι οι ζωές κάποιων ανθρώπων είναι κατώτερες κι αυτοί παρασυρμένοι, επειδή δεν ταιριάζουν στα δικά σου κουτάκια.
Οι περισσότεροι σκεπτικιστές λοιπόν ανήκουν σ'αυτή την κατηγορία, και με πάσα ειλικρίνεια σου λέω πως ΔΕΝ ανήκω σ'αυτούς. Ανήκω στους ειλικρινείς σκεπτικιστές. Και το αυτό ελπίζω και για σένα.
Καλό θα ήταν βέβαια, να κρίνεις την διδασκαλία αυτή καθαυτή απο δώ και πέρα, κι όχι τους ανθρώπους που την ακολουθούν, γιατί θέλει πολύ θάρρος για ν'ακολουθήσεις αυτόν τον δρόμο, και πολύ ψυχή. Οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν, και αυτό δεν είναι κατακριτέο, είναι ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ! Οι περισσότεροι επίσης ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ απο το ίδιο τους το εγώ, και φεύγουν απο τον δρόμο ενώ φαίνονται να συνεχίζουν σ'αυτόν. όπως και νά'χει όπως θες να σεβόμαστε τον όρο 'επιστήμων' παρά τα χειροπιαστά παραδείγματα του πόσο επικίνδυνοι είναι μερικοί απο αυτούς, έτσι σου ζητώ να σέβεσαι τον όρο 'αλχημιστής'.
Με πολύ αγάπη στα γράφω αυτά και το ξέρεις...έχουμε φάει ιντερνετικό ψωμί κι αλάτι μαζί (και φάπες ενίοτε, και βρισίδι) :)
Απλά δεν ξέρω αν θα έχω την διάθεση ή την επιθυμία ν'ασχοληθώ ξανά μ'αυτό το θέμα, πήρα το μήνυμά σου ως έναυσμα για να γράψω κάποια πράγματα.
Σας ασπάζομαι! :)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 15 Απρ 2008, 12:33

Ασφαλώς και η κοκαΐνη δεν οδηγεί στην θέωση.
Aσφαλως και ετσι πρέπει να λέμε για να συμβαδίζουμε με τα χρηστά ήθη.
Απο την αλλη δεν ξερω αν οδηγεί ή όχι.
Άβαταρ μέλους
lianna

Δημοσίευση από lianna » Τρί 15 Απρ 2008, 19:41

Καλησπέρα,
σε όσους θα ήθελαν πραγματικά να μάθουν τι δίδασκε ο Σαμαέλ ,μπορουν να κατεβάσουν τα βιβλία του δωρεάν απο το διαδύκτιο
The Pistis Sophia Unveiled (1977)
For the Few (1977),
The Great Rebellion (1976),

In Revolutionary Psychology (1975),
Yes, there is a Hell; Yes, there is a Devil; Yes, there is Karma (1973)
The Three Mountains (1972)
The Mystery of the Golden Blossom (1971),
The Perfect Matrimony (1950)
Και με υποφερτά αγγλικά διαβάζονται σχετικά εύκολα
Με αυτό τον τρόπο θα έχει τι δυνατότητα να πάρει μία γεύση του ποιός ήταν και τι δίδασκε ο Σαμαέλ.
Το εάν εγώ είμαι αλχιμήστρια και ξέρω, η καποιός αλλος είναι σκεπτικιστής και διαφωνεί, δεν έχει τίποτε να προσφέρει στη γνώση του εαυτού μας.Ακόμη και ο Σαμαέλ παραδέχτηκε ότι για να γράψει και να κάνει πράξη τα όσα είπε μελέτησε με κάθε σεβασμό τους αρχαίους πολιτισμούς.Παρατήρησε τον εαυτό του,τον είδε πως συμπεριφερόταν απέναντι στο Νου στην Καρδιά και το Σεξ και το ίδιο προτείνει να κάνουμε και εμεις.Χωρίς να θέλω να κάνω το συνήγορο του διαβόλου ούτε και τον γνώστη ,θα ήθελα απλά να σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τα όσα όλοι μας γράψαμε εδώ μέσα. ' Ολοι μας θα γνωρίσουμε εδώ και εκεί ένα κομμάτι του εαυτούλη μας.Την αυτοαγάπη μας,το θυμό την υποψία και ότι αλλη κακοδαιμονία μας κυνηγάει.Βάζοντας απλα για λίγα δευτερόλεπτα τον εαυτούλη μας στη θέση του άλλου.
Ο Σαμαέλ δίδαξε ότι δίδαξε ο Σωκρατης ¨ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ " ότι είπε ο Χριστος "ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ".Αυτά που δίδαξε και ο Βούδας "ΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ.Δίδαξε απλά το ΝΟΜΟ.
Αυτό είναι ο γνωστικισμός,με απλά λόγια αυτογνωσία
Διδάσκαλοι με την έννοια του δασκάλου δεν υπάρχουν,ο καθένας μας είναι ταυτόχρονα μαθητής και διδάσκαλος του εαυτού του.Οσο καλύτερα μαθαίνει ποιός είναι τόσο πιό ευκολα θα μπορεί να τον γνωρίσει. Ο καθένας μας προσθέτει ένα μικρό λιθαράκι στη γνώση.Ο Σαμαέλ με τον τρόπο του πρόσθεσε το δικό του.
Τώρα το αν είναι εφικτό η και σωστό να μην αφήνουμε τα ρευστά μας να χάνονται μέσα απο το σεξ είναι δική μας σοβαρή επιλογή η απόρριψη.Είμαστε Ελ-ληνες έχουμε και φιλοσοφία και αρχέγονη γνώση.Εχουμε ιδιαιτερότητες θεϊκες αλλα και διαβολικές που δεν έχουν άλλοι λαοί,κιαυτό μας δίνει τι δυνατότητα να διευρύνουμε το νού μας και τη γνώση μας μέσα απο τη Σιωπή του Πυθαγόρα ,αλλά και την ελευθερία να κάνουμε πράξη ότι εμείς θεωρούμε σωστό πέρνοντας απο τον κάθε δάσκαλο η αβατάρ όπως θέλετε πεστε τον ,τη γνώση που απλοχερα σε κάθε εποχή και σε όποιο μέρος της γης που κατοικούσε μας πρόσφερε.
Συγχωρέστε την πολυλογία μου και πάνω από όλα ούτε για μιά στιγμή μην σκέφτητε ότι ήθελα να σας κάνω το φωτεινό παντογνώστη.Μαζί με εσας κάθε μέρα μαθαίνω και εγώ
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 3 φορές

Δημοσίευση από ICAROS » Πέμ 21 Αύγ 2008, 21:12

Εβραϊκός μανδύας. Γνωστών ''πραγμάτων''. + πολλές αντιφάσεις. Δεν μπορείς αφενός να διαλαλείς τον πόλεμό σου ενάντια σε κάθε είδους εγωϊσμό (στα πολλά ''Εγώ''), ενώ αφετέρου + παραλλήλως δεν χάνεις ευκαιρία να μιλάς με έκδηλη την εγωϊστική υπερηφάνειά ΣΟΥ για τον εαυτό ΣΟΥ. Κάπου αυτοαναιρείται ο τύπος...

Είναι υπαρκτή οντότητα. ΨευδοΘετική - ΚρυπτοΑρνητική. Εγώ τις λέω ''κρυφές'' ...

Τα βιβλία + οι ομιλίες του πάντως πληροφορούν για πολλά σημαντικά. Είναι χρήσιμα, αρκεί να μην τα θεωρεί ''άγια'' ο αναγνώστης... Χρήσιμα για ερευνητικούς σκοπούς + μετά μεγίστης επιφυλάξεως. Τάγμα της Λίλιθ είναι αυτό. Δι' όσους δεν το' μαθαν ακόμη... Πού ανήκει ο... ''Μπαρμπα - Σαμ'' ο... ''μακαρίτης''.

Πάραυτα, προτρέπω σε έρευνα όσων έ(γ)ραψε + είπε. Λέει αρκετές αλήθειες. Αλλά δεν μπορώ + να μιλήσω θετικά για του λόγου του...

Εδώ έχει το θράσος να εκλαμβάνει την ιστορία της ΠασιΦάης με τον ταύρο σαν κυριολεκτική (βιβλ. ''Κοσμικό Τζούντο'')... + να αναφέρει τον Ίκαρο σαν έναν απλώς αποτυχημένο αλχημιστή... Έλεος δηλ. ... Έχουμε προηγούμενα μάλλον... + το κατάλαβα σε 1 χώρο με ενέργειές του.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 21 Αύγ 2008, 22:42

Τάγμα της Λίλιθ
Ο Χριστός και η Παναγία!!!! :sick:

Επέτρεψέ μου, επειδή τον έχω 'μελετήσει' σε βάθος τον...μπάρμπα να σου πώ με κάθε σεβασμό οτι παραπλανείς, τουλάχιστον ασυνείδητα (σε συμπαθώ πολύ, ακριβώς επειδή ξέρω οτι δεν είσαι κακόβουλος άνθρωπος).

Η Λίλιθ θεωρείται ΑΡΝΗΤΙΚΗ απο τον μπάρμπα, και συμβολίζει συγκεκριμένη ομάδα εγώ λαγνείας...επομένως...είσαι λίγο αλλού. Αν θές μπορούμε να το συζητήσουμε λίγο παραπάνω. Πολύ φοβάμαι οτι έμπλεξες τους Θελημίτες γνωστικούς του 'μπάρμπα' Κρόουλυ εδώ, αλλά δεν είναι κακό. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, και οι δύο είχαν κοινές ρίζες (την Θεοσοφική εταιρεία). Όταν αυτή διαλύθηκε ο ένας είχε ήδη επιλέξει τον έναν δρόμο (Κρόουλυ) κι ο άλλος τον άλλο δρόμο :)

Κατά τ'άλλα σεβαστή η άποψή σου, και ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε οτι έκανε συρραφή γνώσεων! Το λέει σχεδόν σε όλα τα βιβλία του άλλωστε, συγκεκριμένα λέει οτι έκανε σύνθεση γνώσεων που πήρε απο τις μελέτες του, και εμπειριών. Επομένως δεν έβγαλες δα και κανένα μυστικό στην φόρα!!!

Για μένα είναι ΑΓΙΑ η συγκεκριμένη γνώση...όχι ο ίδιος ο...συρραφέας και κατ'εσέ 'μπάρμπας', αλλά η συγκεκριμένη γνώση η οποία (αν μελετήσεις αρκετά) θα ανακαλύψεις οτι είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΝΩΣΗ και καθόλου κρυφή...σόρρυ :loco: Ο καθένας ας επιλέξει την εσωτερική του πορεία (ή όχι) με βάση την φωνή του Είναι του. Υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν οτι η θέωση μπορεί να έρθει αρνούμενοι την ύπαρξη του άλλου φύλου, κάτι που για άλλους είναι προσβλητικό απέναντι στον ίδιο τον Θεό, στην ίδια την δημιουργία, αφού ο Θεός έπλασε και τον άντρα και την γυναίκα, και είναι όντως προσβλητικό να θεωρούμε οτι τους έπλασε για να 'πειράζει' ο ένας τον άλλον και μόνον. Αυτό απλά προάγει τον βραχνά του δυισμού στο μυαλό μας.
Αυτό που για σένα ανήκει στην Λίλιθ, για μένα είναι το κλειδί προς τον Παράδεισο, προς τον Πατέρα μου, κι αυτό που κάνεις ο ίδιος, ανήκει (για μένα) ξεκάθαρα, και χωρίς ΚΑΜΜΙΑ αμφιβολία στον 'τομέα' της Λίλιθ... Το σεξ για την σωματική ικανοποίηση είναι της Λίλιθ. Και αυτό δεν σηκώνει συζήτηση για μένα.
Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με δύο διάνοιες που αντιλαμβάνονται τα ίδια πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Αυτό είναι κατανοητό και φυσιολογικό σε μεγάλο βαθμό, γιατί είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές εσωτερικές παρορμήσεις προφανώς.
ΥΓ ελπίζω να δείξεις τον ανάλογο σεβασμό στα άγιά μου, όπως έχω δείξει στα δικά σου φίλε μου...όχι γιατί θα παρεξηγηθώ αν βρίσεις αυτή την διδασκαλία ή τον φορέα της, ή την/τον ειρωνευτείς (όπως έκανες ήδη), αλλά επειδή περιμένω απο σένα (ειδικά απο σένα) άλλη προσέγγιση στο θέμα. Άλλο η κριτική, άλλο η ειρωνεία. Είσαι ικανός και για τα δύο όπως κι εγώ, αλλά σ'έχω δεί στα καλύτερά σου, κι ελπίζω να σε δώ κι εδώ έτσι...
ΥΓ 2 Βασικά η Λιάννα τα είπε υπέροχα στο τελευταίο της πόστ.Μόλις το είδα κι εγώ... :rose:
Άβαταρ μέλους
lianna

Δημοσίευση από lianna » Πέμ 21 Αύγ 2008, 22:58

:embar: :rose:

Σ ευχαριστώ αλλά αυτή είναι η αλήθεια και δεν αναιρείται με τίποτε. Ο" μπάρμπας " μπάρμπας , αλλά το έψαξε ας ψαχτούμε και εμείς και ας μην κάνουμε γλειφιτζούρι συνεχώς τους Εβραίους.Ας ανοίξουμε τα μάτια μας σε καθετί που μας δίνει έστω και ένα ψίχουλο φωτός .Κέρδος έχουμε.
Επειδή γεννηθήκαμε σε τόπο Άγιο με ελευθερία στη σκέψη και στη βούληση ,ας μην κάνουμε την ελευθερία μας ασυδοσία χλευάζοντας κάποιους που κάτι μας έδειξαν έστω και με το δάχτυλο.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 21 Αύγ 2008, 23:13

Έχουμε προηγούμενα μάλλον... + το κατάλαβα σε 1 χώρο με ενέργειές του.
:o σόρρυ, αλλα κι αυτό τώρα το είδα!!!
άρα δεν έχουμε μόνο να κάνουμε με δύο διάνοιες που βλέπουν τα ίδια πραγματα και τα αντιλαμβάνονται διαφορετικά, αλλά και με δύο διαισθητικούς που αντιλαμβάνονται τις ίδιες δονήσεις με άλλο μάτι! Γιατί κι εγώ είχα εμπειρίες της ενέργειάς του και μόνο αρνητικότητα δεν είδα Ίκαρε...Ξέρεις σε κάθε τέτοια εμπειρία πρέπει καταρχήν να 'δοκιμάζεις' αυτό που αντιλαμβάνεσαι. ..τον 'δοκίμασες'????
ξέρεις...αυτή η δόνηση που λαμβάνει ένας άνθρωπος πρέπει να μελετάται σε βάθος. ΥΠάρχουν πολλές ερμηνείες για την 'αντίσταση' που πιθανά ένιωσες, και πολλές δεν αντέχουμε κάν να τις παραδεχτούμε...χρειάζεται πολύ θάρρος και ειλικρίνεια για να κοιτάξει κανείς μέσα του. Είσαι σίγουρος οτι ο αρνητικός πόλος ήταν ο χώρος που βρέθηκες? Είσαι ο θετικός πόλος Ίκαρε? Κόβεις το κεφάλι σου? Το έχεις ψάξει σε βάθος? Ή στο είπε κάποιος? Κι αν είσαι τώρα ο θετικός πόλος, είσαι σίγουρος οτι αυτό που αντιλήφθηκες δεν ήταν η δόνηση κάποιου ατόμου εκεί? άλλωστε είναι γνωστό σε όλους τους εσωτεριστές, πώς όταν βρεθείς σε μία σχολή, είναι το πλέον πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με ανθρώπους με τους οποίους έχεις πολύ κάρμα, συνήθως αρνητικό! Στην σχολή που πηγαίνω έχω κάρμα με ΟΛΟΥΣ! και με έναν αρκετά κακό...μπορεί και να μην έχεις με κανέναν, αλλά οι ενέργειές σας να είναι διαφορετικές έτσι κι αλλιώς (αυτές είνια μερικές μόνο απο τις ερμηνείες, που πρέπει να μάθει να διαχωρίζει ένας διαισθητικός)...όπως και νά'χει όταν ανακαλύπτεις απο πού προέρχονται οι δονήσεις και μαθαίνεις να τις διαχωρίζεις, η αντίληψή σου ενός χώρου θα είναι πιο ξεκάθαρη και θα σε γλυτώσει απο πολλά ;)
Αυτά είναι ερωτήσεις, όχι για να σου κάνω επίθεση, αλλά για να σου δείξω πώς ξεκινάει μία έρευνα προς τα...έσω! Είναι ερωτήσεις που κάνει κάθε εσωτεριστής σε παρόμοιες περιπτώσεις! Και απο τα λίγα στοιχεία που δίνεις, δεν δείχνεις να έκανες κάτι απο όλα αυτά τα ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΑ!

(Λιάννα μου, είσαι απλά ΥΠΕΡΟΧΗ...άσχετο :) :clap:)

ΥΓ και για να σε βοηθήσω κι άλλο, γιατί η μοίρα μας φέρνει κοντά (κι ίσως να παίζει κι ένα καρματάκι) απο άνθρωπο έλαβες την ενέργεια Ίκαρε...δεν ήταν απο τον Σαμαέλ....μην αγχώνεσαι!
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 22 Αύγ 2008, 13:21

Οσοι ειστε πολυ της επιστημης να διαβασετε τον διαλογο του Αϊνσταϊν με τον ινδο ποιητη και μυστη "Ταγκορ".
Καποιοι σκεπιτικιστες δεν αντιμετωπισαν τους εσωτεριστες ως τρελους και καναν δημοσιες επιστημονικες συζητησεις μαζι τους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”