Για το. thumbs down? που μας έριξες είναι, καλύτερα είναι να λες την γνώμη σου, να κάνεις τα σχολεία σου, παρά ενα ξερό thumbs down? Εντάξει όπως θες απαντάς φιλικά στο λέω, αλλά ένιωσα την ανάγκη να απαντήσω με το ίδιο τρόποadiasistos έγραψε: ↑Δευ 14 Ιαν 2019, 16:20τι ;
Αχαριστία για πιο πράγμα φίλε μου; που υπάρχει ευημερία οικονομική, πολιτική, κοινωνική ,αν κρίνουμε μόνο για τον δικό μας το τομάρι ,δηλαδή αν εμείς ήμαστε καλά τότε είναι ολα εντάξει ας τους άλλους να πεθάνουν ,οχι φίλε μου δεν είναι έτσι , για αυτό δεν θα αλλάξει ο κόσμος αυτός ούτε θα καλυτέρευση ,γιατί αυτή είναι η λογική του Χάους.adiasistos έγραψε: ↑Δευ 14 Ιαν 2019, 16:00Η δικαιολόγηση μου είναι ότι είναι λίγο άχαριστο όταν υπάρχει ευημερία (οικονομική,πολιτική,κοινωνική κτλ) να λέμε ότι έγινε μόνο χάρη στο πνεύμα του ανθρώπου και στις προσπάθειες του και όταν όλα πάνε στραβά και υπάρχει γενική παρακμή να τα ρίχνουμε στον Θεό.
Κανένας απο τους δυο εγω και η Isidora δεν ρίξαμε οτι φταίει ο Θεός, αφού η άποψη μας είναι ταυτόσημη οτι ο θεός δεν έχει καμία σχέση με την υλική δημιουργία, το οτι φταίει ο άνθρωπος είναι σίγουρο ,απο την αρχή του Χρόνου στον υλικό κόσμο έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ, και δεν περνώ και όρκο, θα αναθεώρησω αν δω κάτι άλλο.
adiasistos έγραψε: ↑Δευ 14 Ιαν 2019, 16:00Ελεύθερη βούληση έχουν και οι δύο.
Αδικούνται και ανυπεράσπιστα πλάσματα δυστυχώς.
Καποια στιγμή στην ζωή μας μπορεί να είμαστε και εμείς αυτά
και όσο και να πονάμε πολλές φορές και να προσπαθούμε για το καλύτερο
(ξαναλέω) έτσι είναι η ζωή....δεν είναι εδώ ο παράδεισος.
'Εδω θα συμφωνήσω μαζί σου οτι εδω δεν είναι ο παράδεισος, αλλά αν εδώ δεν είναι ο παράδεισος τι είναι; Σκέψου ;
Πρώτα πολλά δεν σου κάνω επίθεση, λέω της απόψεις μου .