Τo Ενεργειακό Πλέγμα Της Γης- Μυστικός Πόλεμος..
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Γυναίκα
Re: Ενεργειακό Πλέγμα της Γης και ο Μυστικός πόλεμος
Κι εγώ το είχα διαβάσει εκεί στης λιάνας, και ναι, είναι άλλο από το δίχτυ. Το δε πλέγμα είναι γνωστό στους εσωτεριστές εδώ και δεκαετίες! Αλλά είναι πολύ όμορφο να το βλέπεις καταγεγραμμένο με επιστημονικό τρόπο και από επιστημονικά χείλη... Όντως! Όταν είχα πρωτοδιαβάσει γι' αυτό ένιωσα όπως όταν πρωτοδιάβασα την θεωρία του ολογραφικού σύμπαντος από κάτι Ρώσους επιστήμονες. Όλα μπήκαν στη θέση τους... Έτσι γίνεται πάντα με άρθρα σαν αυτό... Το μόνο που μου χαλάει την χαρά είναι που -όπως λέει και στο άρθρο- κάποιοι ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ αντί να ψάχνουν για τα μυστικά του πλέγματος προκειμένου να βοηθήσουν την ανθρωπότητα, ψάχνουν μόνο και μόνο για να μπορούν να την ελέγξουν ακόμα πιο αποτελεσματικά...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Πού ακριβώς εντοπίζετε τη διαφορά; Στο ότι υπάρχει ένα "δίχτυ" (δίκτυο) που δημιουργείται από τις συνειδήσεις των ανθρώπων και ένα "φυσικό", αυτόνομο ενεργειακό δίχτυ που λειτουργεί διαφορετικά; Δηλαδή, δεν ευθυγραμμίζονται κάπως όλα; Και τα δύο δεν είναι μέρη μίας ολότητας; Αν και ισχύει το ότι οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν κάποιες δικές τους αποφάσεις, το δίχτυ μόνο του όχι. Τελικά, δεν έχω καταλήξει ακόμα στο αν υπάρχει ένας Φυσικός Νους που αποφασίζει ή απλώς φυσικοί νόμοι με πολλά δεδομένα και αποτελέσματα στα οποία ο (ατομικός, αλλά και μέρος του όλου) Νους μπορεί κάποιες φορές να επιλέξει μονοπάτι. Εκτός και αν ισχύουν και τα δύο... Αλλά και πάλι, τί καθορίζει τη σχέση αυτών; Η ενέργεια; Και η ενέργεια σε τί υπακούει; Στο Νου...; Και οι άνθρωποι είναι ανώτερα όντα που συμμετέχουν του Νου, ή λάθος που μπορεί να καταστρέψει την τάξη; Ο Νους είναι δημιουργός ή ανωμαλία; Είναι ο Νους φυσικό τυχαίο φαινόμενο ή ο Νους είναι η ίδια η φυσική τάξη; Μπορεί να δημιουργήσει ύλη, αλλά όχι να επανακαθορίσει τις σχέσεις των στοιχείων; Ποιος καθορίζει τους νόμους αυτούς;
Έχουμε όμως και αυτό που οι Αμερικανοί λένε "gut" (feeling in my gut). Το κενό, η ενόχληση που νιώθουμε όταν ακούμε κάτι και αυτόματα "δε μας κάθεται καλά". Κάποιοι λένε ότι το πεπτικό είναι το δεύτερο μυαλό. Άρα ο Νους είναι και αυτός 'θετικός' και 'αρνητικός', αν όχι παραπλανήσιμος; Ή απλά πέφτει σε δοθείσες πιθανότητες μέσω επιλογής; Αυτά που δεν μας αρέσουν αντιτίθενται σε κάποια φυσική τάξη, ή είναι το ενδεχόμενο ρίσκο, ο πόνος και ο φόβος που μας κάνει να αντιδράμε; Η αίσθηση είναι ανώτερη; Αλλά από πού αντλεί τη δύναμή της; Από τον πόνο, τη φυσική εκδήλωση ή κάτι ανώτερο; Μήπως πάλι έρχεται στην ολότητα και στη συνεργασία με το Νου;
Ταιριάζει αυτό κάπως ως συνέχεια του συλλογισμού που κατέθεσα εδώ: http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 41#p191841
Έχουμε όμως και αυτό που οι Αμερικανοί λένε "gut" (feeling in my gut). Το κενό, η ενόχληση που νιώθουμε όταν ακούμε κάτι και αυτόματα "δε μας κάθεται καλά". Κάποιοι λένε ότι το πεπτικό είναι το δεύτερο μυαλό. Άρα ο Νους είναι και αυτός 'θετικός' και 'αρνητικός', αν όχι παραπλανήσιμος; Ή απλά πέφτει σε δοθείσες πιθανότητες μέσω επιλογής; Αυτά που δεν μας αρέσουν αντιτίθενται σε κάποια φυσική τάξη, ή είναι το ενδεχόμενο ρίσκο, ο πόνος και ο φόβος που μας κάνει να αντιδράμε; Η αίσθηση είναι ανώτερη; Αλλά από πού αντλεί τη δύναμή της; Από τον πόνο, τη φυσική εκδήλωση ή κάτι ανώτερο; Μήπως πάλι έρχεται στην ολότητα και στη συνεργασία με το Νου;
Ταιριάζει αυτό κάπως ως συνέχεια του συλλογισμού που κατέθεσα εδώ: http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 41#p191841
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
- Hlios
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Το πιθανότερο είναι πως η απάντηση μου δεν θα σε ικανοποιήσει μα θα την καταθέσω.
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 37#p191937
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 37#p191937
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Υπάρχει μια Ένωση.
Ελέυθερη
Νοερά
Ωρίμανση
Συγκρότησης
Ηήρ
Κάποιοι κάποτε το είπαν "Ελεύθερη Ενέργεια".
Ελέυθερη
Νοερά
Ωρίμανση
Συγκρότησης
Ηήρ
Κάποιοι κάποτε το είπαν "Ελεύθερη Ενέργεια".
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- Hlios
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Δεν απάντησες αν σε ικανοποίησαν οι απαντήσεις που σου έδωσα.Illuminus έγραψε:Πού ακριβώς εντοπίζετε τη διαφορά; Στο ότι υπάρχει ένα "δίχτυ" (δίκτυο) που δημιουργείται από τις συνειδήσεις των ανθρώπων και ένα "φυσικό", αυτόνομο ενεργειακό δίχτυ που λειτουργεί διαφορετικά; Δηλαδή, δεν ευθυγραμμίζονται κάπως όλα; Και τα δύο δεν είναι μέρη μίας ολότητας; Αν και ισχύει το ότι οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν κάποιες δικές τους αποφάσεις, το δίχτυ μόνο του όχι. Τελικά, δεν έχω καταλήξει ακόμα στο αν υπάρχει ένας Φυσικός Νους που αποφασίζει ή απλώς φυσικοί νόμοι με πολλά δεδομένα και αποτελέσματα στα οποία ο (ατομικός, αλλά και μέρος του όλου) Νους μπορεί κάποιες φορές να επιλέξει μονοπάτι. Εκτός και αν ισχύουν και τα δύο... Αλλά και πάλι, τί καθορίζει τη σχέση αυτών; Η ενέργεια; Και η ενέργεια σε τί υπακούει; Στο Νου...; Και οι άνθρωποι είναι ανώτερα όντα που συμμετέχουν του Νου, ή λάθος που μπορεί να καταστρέψει την τάξη; Ο Νους είναι δημιουργός ή ανωμαλία; Είναι ο Νους φυσικό τυχαίο φαινόμενο ή ο Νους είναι η ίδια η φυσική τάξη; Μπορεί να δημιουργήσει ύλη, αλλά όχι να επανακαθορίσει τις σχέσεις των στοιχείων; Ποιος καθορίζει τους νόμους αυτούς;
Τόσο κόπο έκανα να τα γράψω.
Μήπως δεν τα είδες?
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
είναι πανομοιότυπα τα 2 τόπικς σε θεματολογία (ακόμα και στον τίτλο)kat_woman έγραψε:To είχε φέρει η Λιάνα εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 51#p187351 και είχαμε ξεκινήσει ενδιαφέρον τόπικ.
γι'αυτό και τα συνένωσα.
Ευχαριστώ που το επισήμανες, γιατί έχω χάσει τη μπάλα (από τότε)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble