Θα έλεγα να κρατάτε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε ευτυχία και αγάπη.ArELa έγραψε:
Παροτρύνω να μην πιστεύετε τίποτα. Υποστηρίζω πως δεν πρέπει να αφήνετε κανέναν να σκέφτεται για σας. Καμία κυβέρνηση, κανέναν "άνθρωπο του Θεου", κανέναν πωλητή, καμία σύζυγο, κανέναν. Σκεφτείτε από μόνοι σας. Να ακούτε τα πάντα, να απορρίπτετε τα περισσότερα και να κρατάτε αυτά που σας κάνουν λογικά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 21η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Re: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 21η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
[box=]Για τους γενναίους πολεμιστές, τα τρόπαια που προσφέρει ο πόλεμος είναι η ελευθερία και η δόξα[/box]
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Μου θύμισες Λιαντίνη...misha4 έγραψε:Ο μόνος τρόπος να μη φανεί η αλήθεια είναι να σε μπερδέψουν και να μην την αναγνωρίσεις.
"Όταν δεν υπάρχει γύρω μας τίποτα το αληθινό, πως να υποψιαστούμε ότι όλα είναι ψεύτικα;"
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Το άρθρο του αιθεροβάμονα στο Τρίτο μάτι που κυκλοφορεί είναι όλα τα λεφτά.
Το είχα διαβάσει αλλά δεν έδωσα βάση στο συγγραφέα. Αλλά ήταν ο δικός μας ο αιθεροβάμονας.
Πολύ σφαιρική ανάλυση και με ιστορική αναδρομή σε πόσες συντέλειες έχουν γίνει μέχρι σήμερα
Το είχα διαβάσει αλλά δεν έδωσα βάση στο συγγραφέα. Αλλά ήταν ο δικός μας ο αιθεροβάμονας.
Πολύ σφαιρική ανάλυση και με ιστορική αναδρομή σε πόσες συντέλειες έχουν γίνει μέχρι σήμερα
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- stiv
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: +stiv
- Φύλο: Άνδρας
- Τοποθεσία: Βυρωνεια Σερρων - Κατερινη Πιεριας- Λουτρακι Κορινθιας
delfini05 έγραψε:Μου θύμισες Λιαντίνη...misha4 έγραψε:Ο μόνος τρόπος να μη φανεί η αλήθεια είναι να σε μπερδέψουν και να μην την αναγνωρίσεις.
"Όταν δεν υπάρχει γύρω μας τίποτα το αληθινό, πως να υποψιαστούμε ότι όλα είναι ψεύτικα;"
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 1 φορά
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΟ CERN ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 -
http://atheatignosi.blogspot.gr/2012/12 ... -2012.html
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Θα τον σφάξω τελικάααααααααdoctormarkon έγραψε:Το άρθρο του αιθεροβάμονα στο Τρίτο μάτι που κυκλοφορεί είναι όλα τα λεφτά.
Περιμένω ακόμα να μου φέρει τευχη να δω τα άρθρα του!
Α! Τυχαίο; Δε νομίζω...ION 4ever έγραψε:ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΟ CERN ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 -
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- axinosp
- Επικοινωνία:
Αλήθεια που είναι ο Κοεμτζόπουλος (http://www.vpalmas.com/artmine5000/site3.htm)
Το πήλινο δεν το γλυτώνει λέτε ;;;;;
"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- ArELa
- Founder-Administrator
Τον έχω χάσει κι εγώ...
Πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή.
Πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Hlios
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Είτε πραγματοποιήσουν πειράματα όλη την εργάσιμη εβδομάδα από Δευτέρα 17 ως Παρασκευή 21 του μήναION 4ever έγραψε:ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΟ CERN ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 -
είτε δεν πραγματοποιούσαν, εμείς κάτι θα βρίσκαμε να πούμε. Π.χ. αν εξαιρούσαν την 21 του μήνα
και έπαιρναν ρεπό εκείνη την ημέρα, πάλι περίεργο θα μας φαινόταν.
- Hlios
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 39 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Ναι, έχει ενδιαφέρον η εικόνα με το πήλινο.axinosp έγραψε:Αλήθεια που είναι ο Κοεμτζόπουλος (http://www.vpalmas.com/artmine5000/site3.htm)
Αλλά εγώ τον θεωρώ καλλιτέχνη και έτσι (σαν εμπνευσμένο καλλιτέχνημα δηλαδή)
εκλαμβάνω την δουλειά του και τα κείμενα του.
- Irene3006
- Επίτιμος
- Irc ψευδώνυμο: Irene3006
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 16 φορές
Μου ζήτησαν να πάω, αλλά αρνήθηκα....ION 4ever έγραψε:ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΟ CERN ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 -
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης
- ION 4ever
- Έλαβε Likes: 1 φορά
δεν έχεις και άδικο.Κατι θα βρίσκαμε.Hlios έγραψε:Είτε πραγματοποιήσουν πειράματα όλη την εργάσιμη εβδομάδα από Δευτέρα 17 ως Παρασκευή 21 του μήνα
είτε δεν πραγματοποιούσαν, εμείς κάτι θα βρίσκαμε να πούμε. Π.χ. αν εξαιρούσαν την 21 του μήνα
και έπαιρναν ρεπό εκείνη την ημέρα, πάλι περίεργο θα μας φαινόταν.
Εκείνοι άραγε θα βρουν ποτέ αυτό που ψάχνουν?
Πάντως αν κατάλαβα καλά στις 21 κλείνει και θα ξανανοίξει το 2014.
There is a crack, a crack in everything
- Dread
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Τα τελευταία πάντως τα έχει γράψει εδώ.... http://www.vpalmas.com/artmine5000/II_2D18.htmaxinosp έγραψε:Αλήθεια που είναι ο Κοεμτζόπουλος (http://www.vpalmas.com/artmine5000/site3.htm)
Τίποτα σπουδαίο....
Τα ίδια και τα ίδια.....
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
- firefightergr
- Έλαβε Likes: 6 φορές
κάτι λέει και για κρίσιμη μάζα των 144.000 ,ισάριθμοι των μαχητών του γιαχωβάδων ...
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- Dread
- Irc ψευδώνυμο: Dread
Πιάσ' τ' αυγό και κούρευτο.......firefightergr έγραψε:κάτι λέει και για κρίσιμη μάζα των 144.000 ,ισάριθμοι των μαχητών του γιαχωβάδων ...
Όταν ακούω για 144.000, μου ανάβουν τα λαμπάκια.....
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
- doctormarkon
- Επίτιμος
Κάποιος τύπος μαθηματικός με τετραγωνική ρίζα του πληθυσμού δια 100.
Δεν ξέρω αν τον επινόησαν οι Ιαχωβάδες ή αν τον έκλεψαν από αλλού.
Πολλοί επικαλούνται την κρίσιμη μάζα βάσει αυτού του τύπου. Και είναι κρίσιμο "πλήθος"και όχι κρίσιμη μάζα γιατί δεν πρόκειται για μάζα. Ο όρος "μάζα" είναι λάθος. Στην Ελλάδα είναι 300 άτομα αλλά όχι οι 300 της Βουλής. Τώρα που ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε θα είναι 270
Δεν ξέρω αν τον επινόησαν οι Ιαχωβάδες ή αν τον έκλεψαν από αλλού.
Πολλοί επικαλούνται την κρίσιμη μάζα βάσει αυτού του τύπου. Και είναι κρίσιμο "πλήθος"και όχι κρίσιμη μάζα γιατί δεν πρόκειται για μάζα. Ο όρος "μάζα" είναι λάθος. Στην Ελλάδα είναι 300 άτομα αλλά όχι οι 300 της Βουλής. Τώρα που ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε θα είναι 270
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
δείτε το βίντεο που έβαλα στην Μολυβοθήκη, έχει σχέση με 21 12 2012. προσπεράστε κάτι ηλιθια που λέει για ζέους (προφανώς κατ' εντολήν) και ακούστε αυτά που λέει για την Συρία και το όρος
ένα άλλο βίντεο
ένα άλλο βίντεο
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- doctormarkon
- Επίτιμος
Αν συνδέσουμε αυτά και με την αστροπύλη της Υεμένης τότε όντως όλη η Μέση Ανατολή αλλά και η Ελλάδα έχουν και μία άλλη σημασία πέρα από τα πετρέλαια.
Δεν πιστεύω σε καταστροφές αυτή την ημερομηνία.
Αλλά τα γεγονότα και η ροή τους αν τα ερμηνεύσουμε μοιάζουν ότι κάτι θέλουν κάποιοι να προλάβουν.
Τι άραγε?
Δεν πιστεύω σε καταστροφές αυτή την ημερομηνία.
Αλλά τα γεγονότα και η ροή τους αν τα ερμηνεύσουμε μοιάζουν ότι κάτι θέλουν κάποιοι να προλάβουν.
Τι άραγε?
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
εγώ γιατί έχω την εντύπωση πως η Ελλάδα δεν έχει καμμιά απολύτως σχέση με την ημερομηνία
αλλά μόνο αυτά τα δύο σημεία που αναφέρει και το βίντεο;
καλό θα ήταν να συνδυάσουμε και το βίντεο της Αρέλας με εκείνον τον συμπαθή μαυρο ραστακάτι σε όλα αυτά.
αλλά μόνο αυτά τα δύο σημεία που αναφέρει και το βίντεο;
καλό θα ήταν να συνδυάσουμε και το βίντεο της Αρέλας με εκείνον τον συμπαθή μαυρο ραστακάτι σε όλα αυτά.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- ArELa
- Founder-Administrator
Ναι, από μια άποψη η Ελλάδα όντως δεν έχει καμία σχεση με όλα αυτά που κυκλοφορούν (γι'αυτό εστιάζουν σε ο,τιδήποτε εκτός του ελληνικού πνεύματος και πολιτισμού- και αναφέρονται κατά κόρον στη "βίβλο" εννοώντας το εβραϊκό μπουρδολογημα που πολλοί κόπανοι προσκυνάνε σα θρησκεία)...
από μια άλλη πλευρά πάλι, η Ελλάδα έχει την ΑΠΟΛΥΤΗ σχέση με όλα αυτά, όντας η κοιτίδα φωτός-πνευματος-πολιτισμού, που πρέπει να αφανιστεί για τα σιωνόσκυλα, ώστε να προχωρήσουν στη σκοτεινή σχεδιάρα τους... Η Ελλάδα ήταν (απο αρχαιοτάτων χρόνων) και εξακολουθεί να είναι, ένα ενοχλητικότατο αγκάθι στο πλευρό τους, που παλευουν να "βγαλουν" εδώ και δεκαετιες, με πολλους τρόπους...
Δε λέω, κατάφεραν πολλά που πρωτοεξέφρασε ευθέως το δόγμα Κίσινγκερ...
Κατάφεραν να "θολώσουν" την εθνότητα και το ξεχωριστό DNA μας με μύριες όσες επιμειξίες (και με την εισβολή των μυριάδων από ασία κυρίως), κατάφεραν να διαλύσουν την ιστορία (και να αφανίσουν όσες αληθειες εμπεριείχε), να αποβλακώσουν την ελληνική νεολαία, να μας διχάσουν με τις ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ιδεολογίες, να αφανίζουν το γένος μέσα απο εξαθλίωση, αυτοκτονίες, και άλλους θανάτους για τους οποίους φταίει το ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΟ μπάχαλο στο συστημα υγείας, και η ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ εξόντωση που βγάζει ανθρώπους να πεθάνουν στο δρόμο άστεγοι μέσα στο κρύο και την πεινα... Τα κατάφεραν όλα αυτά...
Ή μήπως ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως τα κατάφεραν;
Μήπως απο ένα σημείο και μετά στο άγγιγμα του πάτου, μετά την ενίσχυση κάποιων συμπαντικών ενεργειών τον πλανήτη (που ΙΣΩΣ να δουμε ή να νιώσουμε να ενεργοποιούνται απόλυτα αυτό το μήνα...) θα εκτοξευτεί πάλι το γένος στα ψηλά να τσακίσει τα σκοτάδια, τα φρικαλέα εγκλήματα και να αντιστρέψει την προσπάθειά τους να αφανίσουν το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ της υπόστασής μας;
Και μήπως Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ θα πρέπει να εστιάζουμε και με τη αποφασιστική και αλύγιστη ΘΕΛΗΣΗ μας να την υλοποιήσουμε;
από μια άλλη πλευρά πάλι, η Ελλάδα έχει την ΑΠΟΛΥΤΗ σχέση με όλα αυτά, όντας η κοιτίδα φωτός-πνευματος-πολιτισμού, που πρέπει να αφανιστεί για τα σιωνόσκυλα, ώστε να προχωρήσουν στη σκοτεινή σχεδιάρα τους... Η Ελλάδα ήταν (απο αρχαιοτάτων χρόνων) και εξακολουθεί να είναι, ένα ενοχλητικότατο αγκάθι στο πλευρό τους, που παλευουν να "βγαλουν" εδώ και δεκαετιες, με πολλους τρόπους...
Δε λέω, κατάφεραν πολλά που πρωτοεξέφρασε ευθέως το δόγμα Κίσινγκερ...
Κατάφεραν να "θολώσουν" την εθνότητα και το ξεχωριστό DNA μας με μύριες όσες επιμειξίες (και με την εισβολή των μυριάδων από ασία κυρίως), κατάφεραν να διαλύσουν την ιστορία (και να αφανίσουν όσες αληθειες εμπεριείχε), να αποβλακώσουν την ελληνική νεολαία, να μας διχάσουν με τις ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ιδεολογίες, να αφανίζουν το γένος μέσα απο εξαθλίωση, αυτοκτονίες, και άλλους θανάτους για τους οποίους φταίει το ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΟ μπάχαλο στο συστημα υγείας, και η ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ εξόντωση που βγάζει ανθρώπους να πεθάνουν στο δρόμο άστεγοι μέσα στο κρύο και την πεινα... Τα κατάφεραν όλα αυτά...
Ή μήπως ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως τα κατάφεραν;
Μήπως απο ένα σημείο και μετά στο άγγιγμα του πάτου, μετά την ενίσχυση κάποιων συμπαντικών ενεργειών τον πλανήτη (που ΙΣΩΣ να δουμε ή να νιώσουμε να ενεργοποιούνται απόλυτα αυτό το μήνα...) θα εκτοξευτεί πάλι το γένος στα ψηλά να τσακίσει τα σκοτάδια, τα φρικαλέα εγκλήματα και να αντιστρέψει την προσπάθειά τους να αφανίσουν το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ της υπόστασής μας;
Και μήπως Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ θα πρέπει να εστιάζουμε και με τη αποφασιστική και αλύγιστη ΘΕΛΗΣΗ μας να την υλοποιήσουμε;
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
ήθελα να πω πως με το να μην έχει καμμιά σχέση με την ημερομηνία, έχει την κυριότερη σχέση όπως έχει με κάθε τι σημαδιακό για τον πλανήτη.
δεν ξέρουμε όμως τα πραγματικά χρονικά πλαίσια που ζούμε, αμφισβητώ πως ζούμε όντως το 2012 όσο κουλό κι αν ακούγεται, τα πάντα μπορεί να έχουν συμβεί, μπορεί να είμαστε για κάποιο λόγο δυο δεκαετίες μετά το θάνατο του Σωκράτη, ή αν έτσι νιώθουμε να μπορούμε να βγουμε περιπατο και να τον πετύχουμε εν ζωή κάπου.
ξέρω πως ακούγονται τρελά αυτά που λέω, δεν μπορώ όμως να χωνέψω τις τεράστιες χρονικές αποστάσεις ανάμεσα στο τώρα και το αρχαίο μας παρελθόν, νιώθω πως με ένα φαστ φοργουορντ μας τοποθέτησαν χρονικά σε αυτήν την εποχή τόσο μακριά από τους μεγάλους και τις μεγάλες φωτεινούς/ές άντρες και γυναίκες της Αρχαίας Ελλάδας. έχουμε ένα αδύναμο απόηχο των λόγων τους, μία τεράστια συγκάλυψη της πραγματικής μας ιστορίας, δεν μπορεί αυτό να συμβαίνει για απλά μισελληνικούς λόγους, μάλλον συμβαίνει από μίσος για το φως και τον τρόπο που δρα στην δική μας χώρα.
δεν θέλουν φως άλλωστε θέλουν σκοτάδια, δεν είναι ζηλόφθονο μίσος αυτό ούτε φυλετική έχθρα. δεν μπορούν να μας διαλύσουν! εδώ πάντα έτσι θα είναι το Φως, και δεν μπορούν να κατοικήσουν εδώ! και να μας ξεκάνουν όλους θα γεννήσει ανθρώπους αυτός ο τόπος!
έχω παρατηρήσει πως εκτός από φιλέλληνες ξένους τους άλλους δεν τους σηκώνει αυτός ο τόπος, βλέπεις μία περίεργη δυσφορία ενίοτε έντονη στα βλέμματά τους! νιώθω μια περίεργη ανατριχίλα στην ραχοκοκκαλιά τους με το που θωρούν μία ελληνική ψυχή αφυπνισμένη!
κι ίσως λοιπόν εδώ κάτι μας μιλά, όπως μίλησε στον Ελύτη,
έτη φωτός στους ουρανούς
έτη αρετής μες τον ασβέστη
σόρρυ για το αυθόρμητο και "τρελό" ύφος μου! δεν έχω να πω σε κανένα κάτι αισιόδοξο παρ' όλα αυτά! συν Αθηνά και χείρα κίνει, αλλιώς πως; δεν θα συμβεί κάτι κουλό, κάτι που θα μας ανεβάσει σε κάποιο επίπεδο! ή το χουμε ή όχι! ή μισούμε αυτούς που το'χουν ή τους ακολουθούμε! τόσο απλό. είναι ήδη εδώ ό,τι χρειαζόμαστε.
δεν ξέρουμε όμως τα πραγματικά χρονικά πλαίσια που ζούμε, αμφισβητώ πως ζούμε όντως το 2012 όσο κουλό κι αν ακούγεται, τα πάντα μπορεί να έχουν συμβεί, μπορεί να είμαστε για κάποιο λόγο δυο δεκαετίες μετά το θάνατο του Σωκράτη, ή αν έτσι νιώθουμε να μπορούμε να βγουμε περιπατο και να τον πετύχουμε εν ζωή κάπου.
ξέρω πως ακούγονται τρελά αυτά που λέω, δεν μπορώ όμως να χωνέψω τις τεράστιες χρονικές αποστάσεις ανάμεσα στο τώρα και το αρχαίο μας παρελθόν, νιώθω πως με ένα φαστ φοργουορντ μας τοποθέτησαν χρονικά σε αυτήν την εποχή τόσο μακριά από τους μεγάλους και τις μεγάλες φωτεινούς/ές άντρες και γυναίκες της Αρχαίας Ελλάδας. έχουμε ένα αδύναμο απόηχο των λόγων τους, μία τεράστια συγκάλυψη της πραγματικής μας ιστορίας, δεν μπορεί αυτό να συμβαίνει για απλά μισελληνικούς λόγους, μάλλον συμβαίνει από μίσος για το φως και τον τρόπο που δρα στην δική μας χώρα.
δεν θέλουν φως άλλωστε θέλουν σκοτάδια, δεν είναι ζηλόφθονο μίσος αυτό ούτε φυλετική έχθρα. δεν μπορούν να μας διαλύσουν! εδώ πάντα έτσι θα είναι το Φως, και δεν μπορούν να κατοικήσουν εδώ! και να μας ξεκάνουν όλους θα γεννήσει ανθρώπους αυτός ο τόπος!
έχω παρατηρήσει πως εκτός από φιλέλληνες ξένους τους άλλους δεν τους σηκώνει αυτός ο τόπος, βλέπεις μία περίεργη δυσφορία ενίοτε έντονη στα βλέμματά τους! νιώθω μια περίεργη ανατριχίλα στην ραχοκοκκαλιά τους με το που θωρούν μία ελληνική ψυχή αφυπνισμένη!
κι ίσως λοιπόν εδώ κάτι μας μιλά, όπως μίλησε στον Ελύτη,
έτη φωτός στους ουρανούς
έτη αρετής μες τον ασβέστη
σόρρυ για το αυθόρμητο και "τρελό" ύφος μου! δεν έχω να πω σε κανένα κάτι αισιόδοξο παρ' όλα αυτά! συν Αθηνά και χείρα κίνει, αλλιώς πως; δεν θα συμβεί κάτι κουλό, κάτι που θα μας ανεβάσει σε κάποιο επίπεδο! ή το χουμε ή όχι! ή μισούμε αυτούς που το'χουν ή τους ακολουθούμε! τόσο απλό. είναι ήδη εδώ ό,τι χρειαζόμαστε.
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 124 φορές
- Έλαβε Likes: 197 φορές
ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΕΡΜΟ Τα... πρώτα σημάδια της "Αποκάλυψης";
Ένας αστεροειδής έπεσε στο
Παλέρμο της Ιταλίας και η φωτεινή "ουρά" του ήταν ορατή σε όλους τους κατοίκους της πόλης!
Για τους προληπτικούς, πρόκειται για ακόμα ένα σημάδι της προφητείας των Μάγια για το τέλος του κόσμου, που θα έρθει στις 21 Δεκεμβρίου.
Οι επιστήμονες λένε πως πρόκειται για ένα κομμάτι του αστεροειδή "Τουτάτη" που πέρασε από την γη πριν λίγες.
Ένα κοριτσάκι από το Παλέρμο που από την ταράτσα της είδε τον αστεροειδή να πέφτει, έκανε λόγο για μια "κόκκινη φωτεινή σκιά" στο μέγεθος μεγάλης πέτρας.
Ο μετεωρίτης βρέθηκε σε ένα χωράφι στην περιοχή Μπρανκάτσιο (Brancaccio) σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.
Το κοριτσάκι μαζί με τους γονείς του, προσπάθησαν να πιάσουν με μια εφημερίδα το αντικείμενο, αλλά στην επαφή του και μόνο το χαρτί πήρε φωτιά.
Η αστυνομία και η πυροσβεστική που εκλήθησαν για το περιστατικό περισυνέλεξαν το φλεγόμενο κομμάτι του αστεροειδή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις αναλύσεις προέκυψε πως δεν είναι ραδιενεργό.
Τώρα βρίσκεται στο ινστιτούτο ηφαιστειολογίας και οι επιστήμονες θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν από ποιο μέρος του διαστήματος προέρχεται ο μετεωρίτης.
Tsekouratoi.gr
Ένας αστεροειδής έπεσε στο
Παλέρμο της Ιταλίας και η φωτεινή "ουρά" του ήταν ορατή σε όλους τους κατοίκους της πόλης!
Για τους προληπτικούς, πρόκειται για ακόμα ένα σημάδι της προφητείας των Μάγια για το τέλος του κόσμου, που θα έρθει στις 21 Δεκεμβρίου.
Οι επιστήμονες λένε πως πρόκειται για ένα κομμάτι του αστεροειδή "Τουτάτη" που πέρασε από την γη πριν λίγες.
Ένα κοριτσάκι από το Παλέρμο που από την ταράτσα της είδε τον αστεροειδή να πέφτει, έκανε λόγο για μια "κόκκινη φωτεινή σκιά" στο μέγεθος μεγάλης πέτρας.
Ο μετεωρίτης βρέθηκε σε ένα χωράφι στην περιοχή Μπρανκάτσιο (Brancaccio) σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.
Το κοριτσάκι μαζί με τους γονείς του, προσπάθησαν να πιάσουν με μια εφημερίδα το αντικείμενο, αλλά στην επαφή του και μόνο το χαρτί πήρε φωτιά.
Η αστυνομία και η πυροσβεστική που εκλήθησαν για το περιστατικό περισυνέλεξαν το φλεγόμενο κομμάτι του αστεροειδή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις αναλύσεις προέκυψε πως δεν είναι ραδιενεργό.
Τώρα βρίσκεται στο ινστιτούτο ηφαιστειολογίας και οι επιστήμονες θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν από ποιο μέρος του διαστήματος προέρχεται ο μετεωρίτης.
Tsekouratoi.gr
- axinosp
- Επικοινωνία:
Αυτό από που είναι ;;;Justme έγραψε:
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
- axinosp
- Επικοινωνία:
Η Ελισάβετ για πρώτη φορά στο υπουργικό συμβούλιο
Στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο συμμετέχει για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ που φωτογραφήθηκε με τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον και τους υπουργούς της κυβέρνησης, λίγο πριν την έναρξη των εργασιών.
.....
Είναι η πρώτη μονάρχης από το 1781 που παρευρίσκεται σε υπουργικό συμβούλιο στην Ντάουνινγκ Στριτ, επισημαίνει το BBC.
......
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63755291
Σημ.axinosp:Αν δεν ήταν η 21-12-2012, θα έλεγα ότι απλά βαρέθηκε και βγήκε βόλτα να ξεσκάσει, αλλά τώρα κάτι τρέχει και τους έχει πάει το σκατό στην κάλτσα!!
Στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο συμμετέχει για πρώτη φορά η Βασίλισσα Ελισάβετ που φωτογραφήθηκε με τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον και τους υπουργούς της κυβέρνησης, λίγο πριν την έναρξη των εργασιών.
.....
Είναι η πρώτη μονάρχης από το 1781 που παρευρίσκεται σε υπουργικό συμβούλιο στην Ντάουνινγκ Στριτ, επισημαίνει το BBC.
......
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63755291
Σημ.axinosp:Αν δεν ήταν η 21-12-2012, θα έλεγα ότι απλά βαρέθηκε και βγήκε βόλτα να ξεσκάσει, αλλά τώρα κάτι τρέχει και τους έχει πάει το σκατό στην κάλτσα!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!