Επειδή αρκετές καταστροφολογίες φάγαμε στη μάπα τα τελευταία χρόνια αισιοδοξώ η ημερομηνία 21-12-2012 να είναι η συντέλεια του Καπιταλισμού=Η συντέλεια του Κόσμου όπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα.
Και επειδή έχω ερωτευτεί τη θεωρία των σιγμοειδών καμπυλών για πρόβλεψη του μέλλοντος το βλέπω να βγαίνει το όνειρο.
Σε ποιο σημείο της σιγμοειδούς καμπύλης είμαστε? Νομίζω στο ανώτατο και το κρίσιμο. Από κει και πέρα αρχίζει η πτώση και το τέλος τους.
Με μία ευθύγραμμη αντίληψη του χρόνου και της εξέλιξης θα μας φάνε τα Νεφελιμ
Αλλά τίποτα δεν είναι ευθύγραμμο.
Περισσότερα για τις σιγμοειδείς καμπύλες εδώ:
http://sfrang.com/selides/Mozart/Moz_Modis.htm
Και ο τίτλος του άρθρου είναι:
Πέθανε ο Μότσαρτ γέρος?
Ναι πέθανε γέρος.......κι ας ήταν 36 χρονών.
Αν μελετάς τη βιογραφία ενός ανθρώπου που έγινε διάσημος σε έναν τομέα βρίσκεις με βάση τη θεωρία αυτή αν πέθανε΄.........γέρος ή πέθανε πρόωρα είχε πολλά να δώσει ακόμα. Αλλά όχι και πάαααρα πολλά Γιατί διαφορετικά δεν θα είχε πεθάνει.
Την ίδια θεωριά μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να μελετήσει την εξέλιξη μιας γρίπης ή μιας επιδημίας.
Επαληθεύεται στην άνοδο και την πτώση των μεγάλων δυνάμεων της ιστορίας.
Έτσι μπορούμε να βρούμε πότε θα πάνε στα τσακίδια και τα γνωστά παράσιτα που μας ρουφάνε το αίμα.
Μήπως στις 21-12-2012?
Σύμφωνα με την αγαπημένη μου θεωρία έπρεπε ήδη να έχουν πάει στα τσακίδια αλλά έφθασαν στο ανώτατο στάδιο προστυχιάς.
Μάλλον το μέλλον διαγράφεται αισιόδοξο και θα επαληθευτεί και ο Κοσμάς ο Αιτωλός στο "Δεν θα προλάβουν"
Να ρίξουμε και καμιά αισιόδοξη σκεπτομορφή να πλανιέται στο Σύμπαν