Ένα συγκεντρωτικό περί αυτών που "έρχονται"...

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Re: Ένα συγκεντρωτικό περί αυτών που "έρχονται"...

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 05 Νοέμ 2012, 04:23

ρε σεις αρκεί που είστε καλοί άνθρωποι. αρκεί που θα το συνεχίσετε μέχρι το τέλος. τιποτε άλλο. ας είμαστε καλοί.
θα αποδείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε όταν θα φτάσει όπως λέει ο Μπομπ Μαρλει η στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο από το να είσαι δυνατός
για καθίστε μη λέω βλακείες να το βρω ακριβώς

*ψάχνει*

you never know how strong you are
until being strong is your only choice.

hugs
nic
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 05 Νοέμ 2012, 07:36

Τι βλέπω? Τεχνητή ζωή??????

Να ένα θεματάκι που άνοιξε και δεν είναι καθόλου καινούργιο.

Υπάρχουν ιστορικές αναφορές.

Τα Χομονκούλια των αλχημιστών που έφτιαχναν με κοπριά αλόγου. Σε γκραβούρες που σώζονται μοιάζουν με καλικάντζαροι αλλά είναι μικρούλικα και δεν ξεπέρασαν ποτέ τα 50 εκατοστά.
Χρησιμοποιούσαν κοπριά αλόγου επειδή στα σκατά υπάρχει άνθρακας και η κοπριά αλόγου είναι πιό καθαρή και δεν έχει άλλες προσμίξεις.

Πρόσφατα έφτιαξαν ένα ανάλογο ον και το πουλούσαν για παιχνίδι ή για κατοικίδιο. Έχουμε αναφερθεί σε αυτό και μάλιστα το διαφημίζουν ότι είναι καθαρό υπάκουο και δεν κάνει πολλά κακά σαν τα φυσικά ζώα.

Θα ανοίξω κανένα τόπικ με φωτογραφίες και ντοκουμέντα αλλά εδώ μπορεί να μιλάει για κάτι άλλο. Για κατασκευή ανθρωποειδών σε φυσικό μέγεθος που θα εκτοπίζουν τους ανθρώπους.

Αν αυτό έχουν στο μυαλό τους το παιχνιδάκι που κυκλοφόρησαν και ακόμα ευτυχώς δεν έχει πουληθεί κανένα κομμάτι ήταν το "πλασάρισμα της αποδοχής"

Ανάμεσα στις λέξεις του ότι λέγεται επίσημα κρύβεται - όχι ο Αλέξης - αλλά ότι πρόκειται να ακολουθήσει.

Το δίνουν σε περιτύλιγμα ότι είναι για το καλό σου και θα λύσει προβλήματα. Του δίνουν βαρύγδουπα ονόματα και το πλασάρουν σιγά σιγά.

Όταν κάποιος ξέρει να αποκωδικοποιεί δεν χρειάζεται να είναι ο Παϊσιος για να προβλέπει το μέλλον.

Αλλά το μέλλον που έχουν στο μυαλό τους.
Δεν πιστεύω σε προκαθορισμένο μέλλον που μπορεί κάποιος να το δει και να το προβλέπει.
Αλλά μπορεί να το δει και να το αποτρέψει.

Ένα άλλο θέμα που προέκυψε από τις προηγούμενες αναρτήσεις είναι πως συνδέονται τα πολλά σκανδαλιάρικα και ζημιάρικα εγώ με τον ανώτερο εαυτό ή το διττό εαυτό και πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε όλα αυτά.

Άλλο θεματάκι το πιό ενδιαφέρον έχει σχέση με κάτι που διάβασα πριν λίγο καιρό στο ΝΕΞΟΥΣ.

Ένα άρθρο με θέμα: Ο Τρίτος Παγκόσμιος θα αρχίσει από την Ελλάδα?

Πρόκειται για ένα άρθρο αισιόδοξο.

Δεν θέλω να το βάλω αυτούσιο γιατί είναι πολύ μεγάλο.

Αλλά και γιατί δεν μου αρέσει να κάνω ευαγγέλιο ότι λέει ο ένας και ο άλλος συγγραφέας.

Το σημαντικό που λέει σε κάποιο σημείο είναι για τη.........." διάκριση των επιστημών" και το σφάλμα να εξετάζουν το θέμα της Ελλάδας σαν καθαρά οικονομικό και μάλιστα τεχνοκρατικό. Το ποιος τα ........έφαγε έστω και αν αυτός που υποτίθεται ότι τα έφαγε είναι μισητό πρόσωπο είναι στάχτη στα μάτια για να δει κανείς το θέμα και δια μέσου άλλων επιστημών και κυρίως γεωπολιτικά.

Δεν αναφέρεται σε πόλεμο με Συρία και Ιράν ούτε για Ελλάδα Τουρκία αλλά πόλεμος μεταξύ μεγάλων δυνάμεων ή ΜΕΣΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση στον οποίο ή Ελλάδα δεν θα συμμετέχει αφού θα είναι η αιτία του πολέμου.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 05 Νοέμ 2012, 10:27

Η συζήτηση με τη Νικολέττα συνεχίζεται στη μολυβοθήκη και θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Για τα παραπάνω θα ανοίξω διαφορετικά τόπικ που επίσης θα έχουν ενδιαφέρον. Θα δώσω και σχετικά λινκ.

Για τα "εγώ" θέλω να μάθω περισσότερα γιατί παίζουν πολύ τον τελευταίο καιρό. Αν και τα έχω βαφτίσει αλλιώς με ονόματα όπως "μαμούνια" "βενζεβούλια" "διαόλια"

Η ιστορία που είπα με τους φίλους μου τη συναντάμε συχνά όταν ξεκινάει ένας καυγάς μεταξύ δύο και μετά γίνονται τρείς και μετά χίλιοι δεκατρείς. Αν την πατήσεις δυό φορές την τρίτη μαθαίνεις κόλπα να αποφεύγεις τις κακοτοπιές.

Θα κάνω μία ερώτηση στην Πέγκυ που θα είναι χρήσιμη για να αποφύγουμε το ψυχολογικό "μπάχαλο".

Πως εμπλέκονται τα "εγώ - μαμούνια" όσον αφορά τις σχέσεις με τους γονείς.
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενοχοποιούν τους γονείς για τις πράξεις τους ή τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασαν.
Ή ψυχικά τραύματα ή ότι άλλο.

Τι "εγώ" μπαίνουν εκεί και πως σκοτώνει κανείς τα μαμούνια σε τέτοιες περιπτώσεις?

Αν διδαχτεί από τα λάθη των γονέων και πάει ένα βήμα μπροστά να μην τα επαναλάβει χωρίς να κολλάει στο παρελθόν και χωρίς να τους μισεί για ότι έκαναν τότε σημαίνει ότι σκοτώσει ένα μαμούνι ή περισσότερα? Και ποια μαμούνια είναι αυτά που σκοτώνει?

Μήπως κάθε δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε είναι μία ευκαιρία για να δουλέψει το μυαλό γρηγορότερα μέχρι να βρεθεί λύση?

Από την εμπειρία μου βλέπω κάποια γεγονότα να επαναλαμβάνονται με άλλους πρωταγωνιστές ορατούς και "αόρατους"

Όταν βρίσκομαι σε μία δυσάρεστη κατάσταση και θυμώνω και βρίζω και μιλάω σε όλους για το πρόβλημα. Το σκέφτομαι συνέχεια όλες τις ώρες της μέρας αλλά ξαφνικά βρίσκεται μία λύση από το πουθενά.......Λες και κάποιος που δεν βλέπω δίνει μία λύση που ποτέ δεν θα σκεφτόμουν με τη λογική. Το πρόβλημα λύνεται και τότε συγχωρούνται και όλα τα άτομα που το δημιούργησαν.

Είναι όμως δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος στη γη που να μη θυμώνει ποτέ? Εξαιρώντας τις περιπτώσεις λοβοτομής και ψυχοφαρμάκων
Άβαταρ μέλους
Eva Luna
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Eva Luna » Δευ 05 Νοέμ 2012, 10:56

Τι κακο εχει ο θυμος;
Εμενα για καιρο αποτελουσε το κινητηριο καυσιμο μου.
Με ενεργοποιει. Τωρα αντιθετα που περναω φαση ηρεμιας εχω πεσει και στην αδρανεια.
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Νοέμ 2012, 10:59

doctormarkon έγραψε:Θα ανοίξω κανένα τόπικ με φωτογραφίες και ντοκουμέντα αλλά εδώ μπορεί να μιλάει για κάτι άλλο.
Μιλάει για κάτι άλλο. Πολύ πιο εφιαλτικό.
Θα καταπιαστώ με βίντεο επ'αυτού κάποια στιγμή.
Δες το συγκεκριμένο, θα καταλάβεις αρκετά.
Αν θες, εστίασε σ'αυτο, γιατί καλές οι "επεκτάσεις" σ'έναν διάλογο, αλλά υπάρχει κι ο κίνδυνος του πύργου της βαβέλ.

Τέλος πάντων, δεν λέω ότι όλοι πρέπει να εστιάσουν σ'αυτά που έθεσα. Τα της συνθετικής ζωής, τα έδωσα (σαν πρόλογο αν θέλετε) μ'ένα βίντεο, αλλά με το ίδιο βιντεο έδωσα κυρίως μια σύνδεση με τον ζομποϊό... κι εσύ τα πήγες λίγο αλλου... :wink:

aftokaitoallo έγραψε:μπορεί όλα αυτά που αφυπνίζουν να έχουν σχέση μόνο με την ταχύτατη διάδοση πληροφοριών και γνώσεων μέσα από το διαδίκτυο
Σε ό,τι με αφορά, για παράδειγμα, έχουν άμεση σχέση. Και λοιπόν; Πού το κακό; Μετράει τόσο αυτό που σου'δωσε το εφαλτήριο για να κάνεις τις ανατροπές σου, ή μήπως μετράει το γεγονός ότι τις έκανες; Σε κάθε περίπτωση, γιατί να είναι υποτιμητέο αυτό;
aftokaitoallo έγραψε:και να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο όσον αφορά ενεργοποιήσεις ή συμβατότητες δεν ξέρω πως τα λέτε κι άλλα τέτοια.

δείχνουν λοιπον να αφυπνίζουν ενώ δεν είναι ακριβώς έτσι.

από μια πλευρκαταλαβαίνω τι θες να πεις, άπό μια άλλη όχι. 'Η αφυπνίζεσαι ή όχι. Δεν υπάρχει μεσοβέζικο εδώ. Η αφύπνιση δεν ειναι πράγμα ευχάριστο, γιατί σε φέρνει αντιμέτωπο και με πράγματα που μπορεί να σε τραυματίσουν, έως και να σε ισοπεδώσουν... αλλά δεν θέλω (αρνούμαι) να πραγματευτώ ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα, με μηδενιστικό τρόπο. Είναι σα να λέει (ο τρόπος) σε χιλιάδες ανθρώπους που έχουν κάνει το μεγάλο βήμα και πήδηξαν έξω απ'το γαμω-κουτί που τους εγκλώβιζε από τότε που θυμούνται..."τι έκανες; μια τρυπα στο νερό κατάφερες"... Δεν είναι έτσι. Απλά δε είναι. Στη μολυβοθήκη σου μπορούμε να το συζητήσουμε εκτενέστερα αν θες. Σ'αυτό το τόπικ, ελπίζω να μη σου γέννησε το δικό μου που είναι αμέσως πριν απ'τα δικά σου, αυτό που εισέπραξα (από σένα) σαν βούλιαγμα μέσα σε λασπες...προτιμώ το τελευταίο ποστ σου, (με τη σειρά που ανέβηκε εδώ) που δείχνει πως βγήκες έξω, αν όχι τελείως, τουλάχιστον εβγαλες κεφάλι για μια βαθειά ανασα. :wink:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Νοέμ 2012, 11:03

Eva Luna έγραψε:Τι κακο εχει ο θυμος;
Εμενα για καιρο αποτελουσε το κινητηριο καυσιμο μου.
Με ενεργοποιει.
Κι εμένα με ενεργοποιούσε, είναι αλήθεια. Μετά από ένα διάστημα, δεν τον χρειαζόμουν για ενεργοποιηθώ και δεν ενεργοποιούμαι (τόσο πολύ πια) με τους ίδιους τρόπους ...
Τωρα αντιθετα που περναω φαση ηρεμιας εχω πεσει και στην αδρανεια.
Η ηρεμία δεν σημαίνει απαραίτητα αδράνεια. Μπορεί να σημαίνει ανασυγκροτηση... μπορεί να σημαίνει και πολλά άλλα, που δεν είμαστε σε θέση ακόμα να πραγματευτούμε :wink:

Σου έγραψα κάτι που δεν ξέρω αν το είδες, γιατί προχωράει με ρυθμους αστραπής αυτό το τόπικ. Στέλνω λοιπόν (αν δεν το είδες) απ'ευθείας στο ποστ που σου "μίλησα" (κι εσένα και της Πέγκυς φυσικά) http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 88#p189988

Καλημέρες :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Νοέμ 2012, 11:09

Επίσης Νικ, ξέχασα να σου επισημάνω το κυριότερο σε σχέση με την αφύπνιση που την αμφισβητείς σε επίπεδο μηδενισμού...
Σε παραπέμπω στην τελευταία παράγραφο του ποστ μου εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 88#p189988 που ξεκινάει με τη φράση "οι ισχυροί προβληματίστηκαν...." κλπ κλπ.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 05 Νοέμ 2012, 11:13

α δεν με ενδιαφέρουν οι λάσπες, με ενδιαφέρει μόνο να μπορώ εδώ να εκφράσω την άποψή μου την τρέχουσα πάντα διότι γηράσκω αεί διδασκομένη χωρίς να θεωρηθεί πως μιλάω εναντίον προσωπικών εμπειριών τις οποίες σέβομαι ακόμα και αν τα άτομα που τις εκφράζουν επιμένουν πως η προσωπική τους αλήθεια η απόλυτα σεβαστή μπορεί να μοιραστεί. έχω ξαναπεί, το βίωμα δεν μοιράζεται. εφόσον δεν το βίωσα εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. εδώ δεν μπορώ να καταλάβω τα ίδια μου τα βιώματα, απλά τα εξετάζω κι αυτά και λέω χμμ.. (επίσης καλό είναι να σκεφτόμαστε όλοι/ες πόσο έχουμε κατανοήσει το ίδιο μας το βίωμα; ανεπηρρέαστοι σε ποιο βαθμό; ειδικά από το συναίσθημα που άφησε)

προσπάθησα να ελαφρύνω τα ψιλογκόθικ ποστ μου με λίγο χιουμορ περι τηλεμεταφορέων. το κεφάλι όσον αφορά επικοινωνία προς το παρόν μόνο εδώ το βγάζω ολόκληρο από το πυθάρι. καλημέρες :rose:
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 05 Νοέμ 2012, 11:17

α, επίσης σε επίπεδο μηδενισμού, αφύπνιση μπορεί να υπάρχει, υπάρχει ήδη, είπα, γεννηθήκαμε άνθρωποι κι όχι μοσχάρια. η δυνατότητα παντός τύπου αφύπνισης είναι η φυσική μας τάση, η ωρίμανση μας τα στάδια και οι φάσεις της είναι αφύπνιση.
από την άλλη όμως σκέφτομαι και τι χάνουμε, εκείνη η όμορφη γλυκιά εποχή της αθωότητας των παιδιών κι επειδή ο Χριστός που μαρτύρησε λες και το σώμα Του δεν είχε υποψία κρυσταλλικού dna αλλά σαν όλους τους ανθρώπους μάτωσε είχε πει "άφετε τα παιδία" σκέφτομαι τι θα κληρονομήσω με την αφύπνιση που δεν θα το κληρονομήσω με το να είμαι απλή και περίεργη όπως ένα παιδί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aftokaitoallo την Δευ 05 Νοέμ 2012, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 05 Νοέμ 2012, 11:19

τρίτο απανωτό ποστ να πω πως είναι το μόνο σεντόνι που διάβασα Αρέλα το λινκ το δικο σου, και το βρήκα προσγειωμένο σε πολλά του. έτσι θέλησα να μιλήσω περσότερο εδώ γιατί κράταγε μία ισορροπία μέσα του.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Νοέμ 2012, 11:32

aftokaitoallo έγραψε:τρίτο απανωτό ποστ να πω πως είναι το μόνο σεντόνι που διάβασα Αρέλα το λινκ το δικο σου, και το βρήκα προσγειωμένο σε πολλά του. έτσι θέλησα να μιλήσω περσότερο εδώ γιατί κράταγε μία ισορροπία μέσα του.
Σε ευχαριστώ :rose:
Απλά για το θέμα της αφυπνισης, επιμένω...
σε παραπέμπω στο βίντεο εδώ http://www.youtube.com/watch?v=V_9BAybsgm0 και για να μη χρειαστεί να το δεις (ή να το ξαναδείς) όλο, πήγαινε κατ'ευθείαν στο 1:40. Εκεί προτάσσεται η ουσία, για το μη αμφισβητήσιμο της αφύπνισης...

Πολλοί από εμάς έχουμε μπει σ'αυτό το mode, κι αυτό δεν χρειάζεται αμφισβητήσεις. Μπορεί να συζητήσει κανείς για τον βαθμό αφύπνισης του καθενός ίσως, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα, για το οποιο προσωπικά δεν είμαι πρόθυμη να κάνω "εκτιμήσεις".

Αυτό που ήθελα να σου τονίσω γλυκιά μου, είναι το ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι παίζει αφύπνιση στον πλανήτη. Δεν "νομίζουμε" πως παίζει. Αν "νομίζαμε" και δεν ίσχυε, δεν θα προβληματίζονταν τα αρχιΤέρατα του σκότους αρκετά, ώστε να δούμε τέτοιου είδους ομιλία τότε και σήμερα να βιώνουμε τόση ένταση στις επιθέσεις τους... Μόνο αυτό.

Edit: σου τα είπα εκτενέστερα και εδώ :wink:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 05 Νοέμ 2012, 12:42

Το'χεις ξαναπεί αυτό και πρέπει να σταθώ, γιατί με τσιγκλάει... Μήπως μπερδεύεις τον ΙΔΕΟτοπο με κάποιον άλλον φιλενάδα; Ποιος είχε τέτοιο προσδοκώμενο; Δε θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑΝ στα ΙΔΕΟ τουλάχιστον να λέει-περιμένει κάτι τέτοιο. 'Ασε τα προβατάκια που τραβάνε διάφορες αρνήσεις (κι έχω δει πολλά τέτοια) και φέρονται/άγονται σαν γκαγκά παιδιά χαρά γεμάτα, σε άλλα μπλογκς/σάιτς... Επειδή δεν έχω λείψει ούτε μια μέρα απ'τα ΙΔΕΟ όπως καταλαβαίνεις, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι εδώ μέσα, δεν εκφράστηκε ποτέ (και δεν παίζει φυσικά ούτε και τώρα) τέτοια ανεπαρκής λογική.
Είχε γίνει ολόκληρος χαμός σε τόπικ σχετικό τότε. Δε θέλω να αναφερθώ σε ονόματα, αλλά αν το ζητήσεις για να θυμηθείς θα το κάνω. Πάντως ήταν με έναν κύριο που έχει και δικό του σάιτ, όπου κατέγραφε εμπειρίες του με αστρικές οντότητες, συγκεκριμένα με τους Πλειάδιους, οι οποίοι του πέρασαν εικόνες μιας υπέροχης κατάστασης, όπου όλοι θα είμαστε αγκαλιά και θα χορεύουμε τσάμικο στους δρόμους. Και τότε, Βίκυ μου, όταν είπα αυτά που είπα για τους σκοτωμούς, και ότι αυτά που είδε ο καλός κύριος ίσως γίνουν σε καμιά 1000άρα χρόνια, αφού ζήσουμε πρώτα όσα δύσκολα ζήσουμε, είχανε πέσει πάνω μου -ευγενικά πάντα- συγκεκριμένα μέλη, και δεν το λέω με κακία, αλλά σε παρακαλώ προσπάθησε να θυμηθείς για να μην αναφερθώ σε ονόματα, και μου λέγανε για την μαζική αφύπνιση που θα ζήσουμε το 2012 και τις θεωρίες των Πλειάδιων και και και. Και είχες πάρει κι εσύ μέρος στην συζήτηση, δεν λέω ότι επέμενες στις όμορφες εικόνες, αλλά το θεωρούσες πιο πιθανό από αυτό που είχα δει. Είχες πάρει μέρος με σεντόνια σαν τα δικά μου, οπότε... θεωρώ ότι τώρα θα θυμηθείς...
Αν τα είπες όλα αυτά, δεν τα θυμάμαι. (Αυτόν τον καιρό ειδικά, συγχώρα με, αλλά παρακολουθώ εντελώς ελλειμματικά...) Δεν ξέρω πώς τα ειδες, πού τα είδες, ποιοι σου έδειξαν και είπαν τα παραπάνω... Μπορεί πράγματι να παίξουν σε κάποιες (ακραίες) περιπτώσεις τα πράγματα όπως τα λες, δεν είμαι πάνσοφη ούτε παντογνώστης για ν'αποκλείσω κάτι τέτοιο, αλλά έχω μια διαφορετική θεώρηση στην όλη αυτή ιστορία των δονήσεων... (και δεν παίζουν μόνο οι δονήσεις εδώ)
Όπως είχα πει και τότε, ήταν πράγματα που μου δείχτηκαν εσωτερικά, ακριβώς όπως είχαν "δειχτεί" και στον κύριο από τους "πλειάδιους". Βιωματικές καταστάσεις, που όπως υπονοεί η φίλη aftikaitoalllo δε θα 'πρεπε να μιοιράζονται. Το ποιες βιωματικές καταστάσεις πρέπει ή όχι να μοιράζονται, το αποφασίζει κι έχει δικαίωμα να το αποφασίσει, αυτός που τις ζει και μόνο. Αν έπρεπε να κρατάμε όλες τις βιωματικές μας καταστάσεις για την πάρτη μας δε θα υπήρχε καμία πρόοδος, γιατί και μόνο που συζητάμε μεταξύ μας, ακόμα κι όταν πίνουμε καφέ, ανταλλαγή βιωματικών καταστάσεων και εμπειριών κάνουμε άμεσα ή έμμεσα. Ό,τι δε μας αρέσει από την άλλη να το ακούμε, απλά... κλείνουμε τα αφτιά μας. Οι άνθρωποι έχουμε μεγάλο ταλέντο σ' αυτό, δεν είναι ανάγκη να αλλάξουμε τώρα... ή μήπως είναι;;;
Αυτοί θα είναι πάρα πολλοί, και δεν πιστεύω πως όλοι θα μουρλαθούν και θα αρχίσουν να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον κλπ Οι παράνοιες και οι παρανοϊκές πράξεις, υπήρχαν και θα υπάρχουν για αρκετόν καιρό ακόμα. Είδαμε πριν κάποια χρόνια τον τύπο που αποκεφάλισε τη γυναίκα του, και κυκλοφορούσε στη Σαντορίνη (?- δε θυμάμαι αν ήταν εκεί, έτσι νομίζω), κρατώντας το κεφάλι της... Αποδίδω αυτά τα ψυχομπουκώματα, είτε σε μεμονωμένες καταστάσεις που κάνουν ένα "κρακ" στον ψυχισμό, είτε σε συνάρτηση πολλών παραγόντων (ίσως σ'ένα βαθμο και των ενεργειών που εντείνονται ολοένα και περισσότερο στον πλανήτη) σημαντικό μέρος των οποίων, είναι η εξαθλίωση της ανθρωπότητας- μια σχεδιάρα που φαίνεται (μέχρι τώρα) να τους πηγαίνει καλά.

Θέλω όμως να πιστεύω πως δε θα βιώσουμε σκηνές αποκάλυψης εξ αιτίας της αλλαγής των ενεργειών... (και όπως πολλοι, έτσι κι εγώ, "δουλεύω" με τον δικό μου τρόπο εσωτερικά ΚΑΙ εξωτερικά προς αυτή την κατεύθυνση)
.

Πρώτον, δεν είπα ότι όλοι θα μουρλαθούν, είπα ότι όσοι αποσυντονιστούν ολοκληρωτικά θα το χάσουν. Και εξήγησα τι σημαίνει αυτό.
Δεύτερον, το ίδιο ακριβώς για τις σκηνές αποκάλυψης που ΔΕΝ θα ζήσουμε το είχα ήδη πει, αλλά παρέθεσες τότε ένα βίντεο για τα τρομερά και φοβερά σημεία και τέρατα που "βρωμάνε" αποκάλυψη, και το οποίο θεώρησα υπερβολικό. Μου είπες ότι για σένα δεν είναι υπερβολικό κι ότι αυτά που γινονται ξεπερνάνε κατά πολύ τον μέσο όρο όσων συνέβαιναν πριν κι ότι ίσως εμένα να μη μου κάνουν εντύπωση, αλλά εσένα σου κάνουν. Δεν είναι υποχρεωτικό να καταλήξουμε στο αν είναι αποκαλυπτικά τα όσα συμβαίνουν, αυτά είναι θέμα προσωπικής εκτίμησης, αλλά προσπαθώ να καταλάβω τελικά τι πιστεύεις και με μπερδεύεις αφάνταστα. Πάνω που νομίζω πως έχω καταλάβει, μου μιλάς λες και αυτά που έλεγα δεν τα έχω πει ποτέ, λες και έλεγα ακριβώς τα αντίθετα, αυτά δηλαδή που έλεγες εσύ τότε, τα οποία τώρα ακυρώνεις ή έτσι μου φαίνεται εμένα. Πώς να απαντήσω σ' αυτό; Φταίει ακόμα ο Ερμής; Τι να κάνω; Να μην σου απαντάω και να σου λέω απλά "δες τι έγραψα και τι έγραψες τότε και δες τι γράφεις τώρα"; Θα βοηθήσει αυτό; Φταίει η δική μου κατανόηση; Ειλικρινά θέλω να καταλάβω, αλλά πρέπει να με βοηθήσεις λίγο. Το "κενό" συνεννόησης συνεχίζει να υπάρχει για κάποιο λόγο. Βόηθα λίγο να το κλείσουμε... το θέλω πολύ.
Eμείς μπορούμε να "θεωρούμε" ό,τι θέλουμε, (και αναπόδεικτες θεωρίες αν μας γουστάρει) συμφωνα με το ταξίδι μας. Όλοι το κάνουμε και δεν είναι κακό. Κακό είναι να πιστεύουμε πως αυτό που αποτελεί δική μας θέαση, είναι η μόνη πιθανότητα, η μόνη αλήθεια, το μόνο δυνητικό στον πλανήτη που ζούμε, αυτή την περίεργη εποχή...Το ότι στεκόμαστε σε μία συγκεκριμένη λογική που μας "κάθεται σωστά", δε σημαινει σε καμία περίπτωση ότι έχουμε σφαιρική γνώση των δράσεων-προθέσεων-σχεδίων των σκοτεινών κυρίων που κινούν τα νήματα στον πλανήτη ακόμα...
Με αδικείς τώρα. Παρόλο που ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να γράφω μαζί με ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΠΟΣΤ όπου καταγράφω προσωπικές κατανοήσεις και γνώσεις, ότι αυτές είναι μόνο προσωπικές και δεν σημαίνει πως είναι η μόνη αλήθεια ή ότι είναι καν η αλήθεια, μου "προσάπτεις" συμπεριφορά και προσέγγιση των θεμάτων που δεν ισχύει. Μήπως πρέπει να το βάλω στην υπογραφή μου τέλος πάντων; Δήλωση ευθύνης: ό,τι γράφω που αφορά προσωπικές εμπειρίες και κατανοήσεις, είναι μόνο προσωπικές και ως τέτοιες πρέπει να αντιμετωπίζονται. Μα την Παναγία θα το βάλω!

Επίσης λίγο μετά, στο αμέσως επόμενο ποστ μου έγραψα πως τελικά είναι πολύ πιθανό να είναι και ιός, και είπα κιόλας "γιατί όχι;" Γιατί -όπως είπα- δεν θεωρώ ότι με ενημερώνουν οι δάσκαλοί μου για τα πάντα, ούτε πως ξέρω ολοκληρωμένη κάποια αλήθεια. Μπορεί να μου έδειξαν αυτό που έπρεπε να δω, κι όχι τις αιτίες ή τον τρόπο. Το έγραψα... πηγάινε δες το...
Πριν αποκλείσεις ο,τιδήποτε καλό μου, δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την τύπισσα, που μου'χει ανοίξει τα γκαβάδια σε πολλά. Είναι φοβερός ο τρόπος που τα λέει μέσα στην οργή της, είναι δυνατή ερευνήτρια και λέει πολλές αλήθειες (κατά τη γνώμη μου πάντα)
Δεν χρειάζεται να τη δω. Σε εμπιστεύομαι όταν λες ότι βρήκε αποδείξεις. Αλλά δεν έχει νόημα για μένα. ίσως γι' αυτό ακριβώς δεν μου είπαν για ιούς. γιατί δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα. Δε θα με επηρεάσει πουθενά στην εργασία μου, θετικά ή αρνητικά το αν ξέρω πώς θα γίνουν αυτά που είδα ότι θα γίνουν. Προφανώς δεν λέω ότι κανείς δεν πρέπει να το δει, αλλά εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα μια ακόμα πληροφορία άχρηστη.
Γιατί τη φτιάχνει; Κατά το "απόλυτον" της λογικής σου (όσοι δεν αντέξουν θα τρελαθούν)
Πέραν του ότι ήδη σου απέδειξα ότι πουθενά δεν στάθηκα απόλυτη σε αυτά που είπα, ούτε καν σε αυτά που ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, θα σου πω και κάτι άλλο: αλλά αυτό είναι απόλυτο, σε προειδοποιώ. Όπως ο καθένας έχει διαφορετικό ανοσοποιιτικό, και ο ίδιος ιός μπορεί τον έναν να τον σκοτώσει, κι ο άλλος απλά να τον κουβαλάει μέσα του μια ζωή χωρίς να εκδηλωθεί, έτσι και αυτός ο ιός δεν μπορεί να επηρεάσει ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους, κι αυτό δε χρειάζεται να το αποδείξω. ΚΑΝΕΙΣ ΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ακριβώς γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι ένα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟ, παρόλο που μοιραζόμαστε ένα παρόμοιο DNA. Οπότε ισχύει αυτό που είπα ή μάλλον δεν έρχεται σε αντίθεση με αυτό που είπα: όποιος δεν αντέξει -το τι δεν έχει σημασία- θα τρελαθεί!
Όταν υπόκειται το σώμα μας οποιαδήποτε αλλαγή, το νιώθουμε, και είναι φυσικό. Οσες έχουμε ζήσει εγκυμοσύνες, το ξέρουμε καλά αυτό.
Ναι, και η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική επίσης. Γιατί; Έχεις αναρωτηθεί; Θα σου πω την δική μου οπτική: όταν οι ενέργειες της μητέρας ε΄λιναι απόλυτα συμβατές με τις ενέργειες του παιδιού, η εγκυμοσύνη είναι εντελώς ανώδυνη και περνάει απαρατήρητη, πέρα από την τούρλα κοιλιά. Σε κάποιες περιπτώσεις η μάνα έχει και περισσότερη ενεργητικότητα. Όταν δεν είναι συμβατές, το σώμα της μάνας αντιδρά λες και προσπαθεί να το αποβάλλει. Επιστημονικά να το πάρεις... αν σε βάλουν σε ένα δωμάτιο με συχνότητες συμβατές με τις δικές σου, πχ σε ένα δωμάτιο που θα παίζει μουσική που είναι συμβατή με αυτό που είσαι τώρα, θα νιώθεις όμορφα, καμία διαφορά, θα νιώθεις και ενεργοποιημένη. Αν σε βάλουν σε συχνότητες διαφορετικές από τις δικές σου, δεν έχει σημασία αν είναι "καλές" συχνότητες ή "κακές", θα νιώσεις τσαντίλα, άγχος, θα θες να βγεις από κει. Αυτό που λες μάλιστα συμφωνεί με αυτό που λέω: όταν το σώμα μας υπόκειται σε οποιαδήποτε αλλαγή, το νιώθουμε. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ. Άρα όταν δεν υπόκειται κάποια αλλαγή, για την ακρίβεια κάποια ξαφνική αλλαγή... γιατί να το νιώσεις;;; Το DNA δεν αλλάζει μέσα σε ένα βράδυ, που να κατέβει ο Θεός ο ίδιος. Αν έχει μπει σε διαδικασία μετάλλαξης ΗΔΗ, τότε είσαι καλά, δε θα νιώσεις και τίποτα διαφορετικό, γιατί στους ίδιους ρυθμούς αλλαγής παίζει και η νέα συχνότητα. Δεν αλλαζει από τη μία στιγμή στην άλλη, ήδη βρίσκεται σε φάση αλλαγής. Αντίθετα, αν δεν έχεις μπει σε διαδικασία μετάλλαξης, θα νιώθεις μονίμως "αποσυντονισμένος", κυριολεκτικά... Αν έχεις "ήπια" συμπτώματα, όπως τα λες, αυτό είναι καλό σημάδι, γιατί σημαίνει πως δεν είσαι μεν 100% στο επίπεδο αλλαγής της νέας συχνότητας, αλλά την ακολουθείς κατά πόδας. Είπα και γι' αυτό... Για αυτούς που το παλεύουν και δεν είναι τελείως αποσυντονισμένοι και θα τα καταφέρουν. Είναι αυτοί με τα ήπια συμπτώματα.
Πόσο δίκιο έχεις σ'αυτό... Το επαναλαμβάνω τόσο συχνά που'χω καταντησει μονότονη... Για κάποιο λόγο δεν ξεφεύγουμε απ'αυτό το τριπάκι του "διχάζεσθαι"... Είναι πανίσχυρο "προγραμματάκι" των σκοτεινών και πρέπει να παλεύουμε ασταμάτητα να το ξεφορτωθούμε.
Είμαστε όντως προγραμματισμένοι να βλέπουμε πού διαφωνούμε κι όχι πού συμφωνούμε. Αυτά είναι που φέρνουν διχόνοια. Έχω την υποψία ότι αυτό δεν έγινε για "κακό" αρχικά. Δηλαδή ίσως σε άλλες μακρινές εποχές, αυτό ακριβώς μας βοήθησε να εξελιχθούμε και να γίνουμε μια δυνατή ανθρώπινη φυλή -οργανικά και όχι μόνο. Όταν "ενώνονται" τα όμοια, βγαίνουν αρρωστημένα ή ασθενικά παιδιά. Ενώ όταν ενώνονται τα αντίθετα, η φυλή δυναμώνει. Αυτό έχει ήδη αποδειχθεί κι έχω αναρωτηθεί πολλές φορές, μήπως απλά ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από ένα "όπλο" που δε μας χρειάζεται πια, γιατί πλέον δεν προσπαθούμε να φτιάξουμε μια δυνατή ανθρώπινη φυλή σε φυσικό επίπεδο, όπου η εστίασή μας στη διαφορετικότητα μας δίνει πλεονέκτημα, αλλά πια προσπαθούμε να φτιάξουμε μια δυνατή ανθρώπινη φυλή σε ενεργειακό επίπεδο, και εκεί ό,τι μας ενώνει μας κάνει πιο δυνατούς, κι όχι ό,τι μας χωρίζει...
Πρώτον, αυτό που γνωρίζουμε εμείς σαν ιστορία, δεν είναι απαραίτητα πάντα και σ'όλες τις πτυχές του ακριβές.

Δεύτερον, υπήρξαν στιγμές, γεγονότα, καταστάσεις που έζησε η ανθρωπότητα και ΠΡΙΝ την καταγεγραμμένη ιστορία.
Συμφωνώ και εννοείται πως πάντα μιλάμε για όσα ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ... Για όσα υποψιαζόμαστε, είναι άλλο θέμα...
Η ηρεμία δεν σημαίνει απαραίτητα αδράνεια. Μπορεί να σημαίνει ανασυγκροτηση... μπορεί να σημαίνει και πολλά άλλα, που δεν είμαστε σε θέση ακόμα να πραγματευτούμε
Ταυτίζομαι ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου σ' αυτό. Eva Luna, πολλά Εγώ μπορεί να λειτουργήσουν "βοηθητικά", ως ένα σημείο. Αυτό δε σημαίνει πως είναι όντως βοήθεια. Η απόδειξη είναι απλή. Πόσες φορές σε βοήθησε ο θυμός σε σχέση με ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπούν ή αγαπάς, και με τους οποίους θύμωσες για κάτι χαζό; Ο θυμός δεν ξεχωρίζει φάτσες και ψυχές. Θα τραφεί από όπου μπορεί. Είναι ψέμα αυτό που λένε ότι μπορείς να τον διοχετεύεις μονίμως σε θετικές πράξεις. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. Δεν γίνεται να διοχετεύεις μονίμως ένα αρνητικό συναίσθημα σε θετικα πράγματα. Το ότι είναι αρνητικό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι σε αφήνει ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ μετά από λίγο, λες και κάποιος σου έχει ρουφήξει το αίμα, αλλά και από το γεγονός ότι 90% σου θολώνει την κρίση! Φυσικά κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαλλαγεί από τις αρνητικές του εκφράσεις. Αυτό είναι προσωπική επιλογή, αλλά όχι και να ωραιοποιούμε συναισθήματα σαν τον θυμό, που είναι από τα πλέον ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ και ΒΙΑΙΑ. Να μου έλεγες για την υπερηφάνεια, άντε... να πω οκ... Όχι για τον θυμό, μάτια μου, σόρρι... Μια μάνα θα σου πει ότι ο θυμός ποτέ δεν βοήθησε τη σχέση της με το παιδί της. Ακόμα και η καλύτερη μάνα το έχει αντιμετωπίσει. Όταν μπορεί να μετατρέψει μια μάνα σε ένα ΤΕΡΑΣ που γουρλώνει τα μάτια και ουρλιάζει και κοκκινίζει και σηκώνει πιθανά και χέρι σε ένα αθώο πλάσμα που βγήκε μέσα από την κοιλιά της και το οποίο βλέποντάς την έτσι αποκτά ένα βαθύ τραύμα απόρριψης και φόβου... είναι εύκολο να καταλάβεις με τι ακριβώς συναίσθημα έχεις να κάνεις...

Δοκτορέσσα... ασυναίσθητα πήγα και στο θέμα που ρωτάς.
Για τα "εγώ" θέλω να μάθω περισσότερα γιατί παίζουν πολύ τον τελευταίο καιρό. Αν και τα έχω βαφτίσει αλλιώς με ονόματα όπως "μαμούνια" "βενζεβούλια" "διαόλια"
Όταν τα έβλεπα εσωτερικά και δεν ήξερα τι είναι, τότε που μου έδειχναν τι κάνουν κι όχι απαραίτητα την πραγματική τους μορφή, τα ονόμαζα βδέλλες, γιατί έτσι ακριβώς λειτουργούν. Κολλάνε πάνω στο αστρικό σου σώμα και ρουφάνε, σε ξεζουμίζουν... Όχι, ευχαριστώ, δε θέλω τέτοια εκτρώματα πάνω μου, όχι συνειδητά έστω. Καταλαβαίνω όσους επιλέγουν να τα "κρατήσουν", ή ακόμα και να τα χρησιμοποιοήσουν, κι εγώ χρησιμοποιώ μερικά συνειδητά, καταλαβαίνω επίσης όσους θεωρούν πως όλα αυτά είναι βλακείες ή "οράματα" τρελών, αλλά όταν κάποιος τα έχει δει σε δράση, δεν έχει καμία δικαιολογία όταν επιλέγει να τα αφήνει ανενόχλητα. Δεν αναφέρομαι σε κανέναν εδώ μέσα, εννοείται! Αλλά έχω γνωρίσει και άτομα που επειδή είχαν βολευτεί μια χαρά στην πεζή ζωούλα του τίποτα που τους είχε κάτσει, ενώ είχαν τη δυνατότητα να δουν με τι έχουν να κάνουν, επέλεξαν να μην ασχοληθούν. Για μένα αυτοί είναι οι χειρότεροι αρνητικοί!!!
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενοχοποιούν τους γονείς για τις πράξεις τους ή τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασαν.

Τι "εγώ" μπαίνουν εκεί και πως σκοτώνει κανείς τα μαμούνια σε τέτοιες περιπτώσεις?

Αν διδαχτεί από τα λάθη των γονέων και πάει ένα βήμα μπροστά να μην τα επαναλάβει χωρίς να κολλάει στο παρελθόν και χωρίς να τους μισεί για ότι έκαναν τότε σημαίνει ότι σκοτώσει ένα μαμούνι ή περισσότερα? Και ποια μαμούνια είναι αυτά που σκοτώνει?

Μήπως κάθε δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε είναι μία ευκαιρία για να δουλέψει το μυαλό γρηγορότερα μέχρι να βρεθεί λύση?

Από την εμπειρία μου βλέπω κάποια γεγονότα να επαναλαμβάνονται με άλλους πρωταγωνιστές ορατούς και "αόρατους"

Όταν βρίσκομαι σε μία δυσάρεστη κατάσταση και θυμώνω και βρίζω και μιλάω σε όλους για το πρόβλημα. Το σκέφτομαι συνέχεια όλες τις ώρες της μέρας αλλά ξαφνικά βρίσκεται μία λύση από το πουθενά.......Λες και κάποιος που δεν βλέπω δίνει μία λύση που ποτέ δεν θα σκεφτόμουν με τη λογική. Το πρόβλημα λύνεται και τότε συγχωρούνται και όλα τα άτομα που το δημιούργησαν.

Είναι όμως δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος στη γη που να μη θυμώνει ποτέ? Εξαιρώντας τις περιπτώσεις λοβοτομής και ψυχοφαρμάκων
Απαντώ σε αμέσως επόμενο ποστ. Πρέπει να ζυμώσω κι ένα ψωμί... :punch: :loco:
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Νοέμ 2012, 14:10

Mantam Froufrou έγραψε:Πάντως ήταν με έναν κύριο που έχει και δικό του σάιτ, όπου κατέγραφε εμπειρίες του με αστρικές οντότητες, συγκεκριμένα με τους Πλειάδιους, οι οποίοι του πέρασαν εικόνες μιας υπέροχης κατάστασης, όπου όλοι θα είμαστε αγκαλιά και θα χορεύουμε τσάμικο στους δρόμους. Και τότε, Βίκυ μου, όταν είπα αυτά που είπα για τους σκοτωμούς, και ότι αυτά που είδε ο καλός κύριος ίσως γίνουν σε καμιά 1000άρα χρόνια, αφού ζήσουμε πρώτα όσα δύσκολα ζήσουμε, είχανε πέσει πάνω μου -ευγενικά πάντα- συγκεκριμένα μέλη, και δεν το λέω με κακία, αλλά σε παρακαλώ προσπάθησε να θυμηθείς για να μην αναφερθώ σε ονόματα, και μου λέγανε για την μαζική αφύπνιση που θα ζήσουμε το 2012 και τις θεωρίες των Πλειάδιων και και και. Και είχες πάρει κι εσύ μέρος στην συζήτηση, δεν λέω ότι επέμενες στις όμορφες εικόνες, αλλά το θεωρούσες πιο πιθανό από αυτό που είχα δει. Είχες πάρει μέρος με σεντόνια σαν τα δικά μου, οπότε... θεωρώ ότι τώρα θα θυμηθείς...
Οχι, ειλικρινά δεν θυμάμαι (μιλάμε το αλουμίνιο με έχει τσακίσει τελείως)
Σε παρακαλώ, παράπεμψέ με - με ένα λινκ.
Πάντως ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ αυτό που έχεις δει.
Mantam Froufrou έγραψε:Δεύτερον, το ίδιο ακριβώς για τις σκηνές αποκάλυψης που ΔΕΝ θα ζήσουμε το είχα ήδη πει, αλλά παρέθεσες τότε ένα βίντεο για τα τρομερά και φοβερά σημεία και τέρατα που "βρωμάνε" αποκάλυψη, και το οποίο θεώρησα υπερβολικό. Μου είπες ότι για σένα δεν είναι υπερβολικό κι ότι αυτά που γινονται ξεπερνάνε κατά πολύ τον μέσο όρο όσων συνέβαιναν πριν κι ότι ίσως εμένα να μη μου κάνουν εντύπωση, αλλά εσένα σου κάνουν.
για δώσε ένα λινκ και γι'αυτό. Το'χω χάσει τελείως λέμε :shock:

Mantam Froufrou έγραψε:Το "κενό" συνεννόησης συνεχίζει να υπάρχει για κάποιο λόγο. Βόηθα λίγο να το κλείσουμε... το θέλω πολύ.
Φταίει το "άντε γεια" μνημονικό μου και ο ανάδρομος ερμής. Τίποτε άλλο.
Επί της ουσίας δεν διαφωνουμε και το βλέπω και σ'αυτό το ποστ σου.
Mantam Froufrou έγραψε:Με αδικείς τώρα. Παρόλο που ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να γράφω μαζί με ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΠΟΣΤ όπου καταγράφω προσωπικές κατανοήσεις και γνώσεις, ότι αυτές είναι μόνο προσωπικές και δεν σημαίνει πως είναι η μόνη αλήθεια ή ότι είναι καν η αλήθεια, μου "προσάπτεις" συμπεριφορά και προσέγγιση των θεμάτων που δεν ισχύει. Μήπως πρέπει να το βάλω στην υπογραφή μου τέλος πάντων; Δήλωση ευθύνης: ό,τι γράφω που αφορά προσωπικές εμπειρίες και κατανοήσεις, είναι μόνο προσωπικές και ως τέτοιες πρέπει να αντιμετωπίζονται. Μα την Παναγία θα το βάλω!

Επίσης λίγο μετά, στο αμέσως επόμενο ποστ μου έγραψα πως τελικά είναι πολύ πιθανό να είναι και ιός, και είπα κιόλας "γιατί όχι;" Γιατί -όπως είπα- δεν θεωρώ ότι με ενημερώνουν οι δάσκαλοί μου για τα πάντα, ούτε πως ξέρω ολοκληρωμένη κάποια αλήθεια. Μπορεί να μου έδειξαν αυτό που έπρεπε να δω, κι όχι τις αιτίες ή τον τρόπο. Το έγραψα... πηγάινε δες το...
δεν σε αδικώ και ειλικρινά δεν σου προσάπτω ΤΙΠΟΤΑ. Μόνη σου έγραψες...
Mantam Froufrou έγραψε: Ό,τι δε μας αρέσει από την άλλη να το ακούμε, απλά... κλείνουμε τα αφτιά μας. Οι άνθρωποι έχουμε μεγάλο ταλέντο σ' αυτό, δεν είναι ανάγκη να αλλάξουμε τώρα... ή μήπως είναι;;;
Απλά δε θελω να κλείνεις αυτιά, ΑΝ τα κλείνεις. Που στο βάθος δεν το πιστεύω, γιατί όπως επισήμανες δεν το απέκλεισες. Ωστόσο...
Mantam Froufrou έγραψε:Δεν χρειάζεται να τη δω. Σε εμπιστεύομαι όταν λες ότι βρήκε αποδείξεις. Αλλά δεν έχει νόημα για μένα. ίσως γι' αυτό ακριβώς δεν μου είπαν για ιούς. γιατί δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ νόημα. Δε θα με επηρεάσει πουθενά στην εργασία μου, θετικά ή αρνητικά το αν ξέρω πώς θα γίνουν αυτά που είδα ότι θα γίνουν. Προφανώς δεν λέω ότι κανείς δεν πρέπει να το δει, αλλά εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα μια ακόμα πληροφορία άχρηστη.
Αν η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σου επιλογή υπαγορεύει να μην τη δεις, κι ότι δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει μια πληροφορία ως "άχρηστη" ( :freak: ) εγώ πάω πάσο, αλλά πριν πάω, θα σου πω ότι: Θεωρώ ότι χρειάζεται να τη δεις. Δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης. ΚΑΜΙΑ πληροφορία δεν είναι άχρηστη σε έναν άνθρωπο σαν κι εσένα, σχολαστικό ερευνητή. Ούτε και η μούφα πληροφορία...(αυτή οξύνει το κριτήριο, και την ικανότητά μας να διαχωρίζουμε τις μούφες απ'τα διαμάντια). Με κάποιες πληροφορίες που δίνει η κοπελιά, (που ΔΕΝ έδωσα καν εγώ εδώ) διευρύνεται σ'ένα βαθμό η επίγνωσή μας για κάποιες εξελίξεις. Κι αυτά που "προσλαμβάνεις" εσύ με τους δικούς σου τρόπους, πληροφορίες δεν είναι; Αυτά με ποιο κριτήριο τα κατατάσσεις στα χρήσιμα, ενώ αν σου παρουσιαστεί κάτι εδώ, εντάσσεται στα "άχρηστα"? . Αν δεν ακούσεις αυτή που σου παρουσιάζεται, πώς θα
κρίνεις αν είναι χρήσιμη ή άχρηστη;

Αυτά για την ώρα.
Πρέπει να μαγειρέψω. :makia:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 05 Νοέμ 2012, 14:46

Το ψωμί ζυμώθηκε, ψήθηκε και είναι μεγάλη επιτυχία. Θα ακολουθήσει συνταγή στο ανάλογο σημείο των ΙΔΕΟ!
Εντωμεταξύ, ας πάμε σε άλλες "συνταγές".
Καταρχάς, απαντώ από το τέλος. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... Η πλάκα είναι ότι έχω γνωρίσει πολλούς. Δεν έχεις γνωρίσει κανέναν; Σοβαρά τώρα... Δεν λέω ότι είναι πολλοί γενικά και σε σχέση με το σύνολο του πληθυσμού, αλλά είναι αρκετοί για να μας αποδείξουν ότι πάντα υπάρχει κι αυτό που θέλουμε να φτάσουμε, αλλά νομίζουμε πως δεν είναι εφικτό, ή ακόμα χειρότερα πραγματικό. Από την άλλη όλοι έχουμε σχεδόν όλα τα εγώ, άλλος σε μικρότερη ένταση άλλος σε μεγαλύτερη. Κάποια εγώ είναι ταϊσμένα αιώνες, κάποια είναι καινούργια. Αλλιώς θα εκδηλωθεί το μωρό εγώ, αλλιώς η γριά εγώ.
Ακριβώς, γιατί τα εγώ χρησιμοποιούν μοτίβα και συνταγές επιτυχημένες. Δεν αλλάζουν τρόπο ταΐσματος όταν κάποιος είναι πετυχημένος. Για την ακρίβεια, κι εδώ είναι η αδυναμία των περισσότερων εγώ, δεν αλλάζουν καθόλου εύκολα τρόπο ταΐσματος. Μόνο φορείς αλλάζουν. Θα συνεργαστούν πχ σήμερα με το εγώ θυμού του συντρόφου σου, και αύριο, αν για κάποιον λόγο δεν μπορουν να χρησιμοποιήσουν τον ίδιο, θα χρησιμοποιήσουν κάποιον άλλον. Αυτό όπως καταλαβαίνεις σημαίνει και το εξής συγκλονιστικό. Για τον θυμό των άλλων ευθύνεσαι και εσύ, κι όταν λέω εσύ, εννοώ τον κάθε "εσύ", εντάξει; Όταν λοιπόν αλλάζεις, όντως δεν βοηθάς και τα εγώ των άλλων να τραφούν από τα δικά σου, και αυτόματα αλλάζουν οι καταστάσεις γύρω σου. Αυτό το έχω αποδείξει στον εαυτό μου καταρχήν, μέσα από καταστάσεις που επαναλαμβάνονταν ΧΡΟΝΙΑ τώρα. Αλλά το απέδειξα και έμμεσα, μέσα από το παράδειγμα φιλενάδων μου, δύο για την ακρίβεια, που έκαναν πράξη την εργασία με τα εγώ, και άλλαξε η ζωή τους. Η μία πήγαινε για χωρισμό και ζούσε με έναν άνθρωπο φαινομενικά τέρας, η άλλη απλά δεν είχε πια κανένα ενδιαφέρον για τη ζωή της. Η πρώτη βοήθησε να βγει στην επιφάνεια ένας άνθρωπος ΥΠΕΡΟΧΟΣ, και είναι να αναρωτιέται κανείς. Πού κρυβόταν αυτός ο υπεροχος άνθρωπος, που σιγά-σιγά και ΜΟΝΟ μέσω της αλλαγής της γυναίκας του, έγινε ένας καλός πατέρας, καλός σύζυγος και καλός φίλος; Μα εκεί ήταν πάντα, αλλά τον είχαν "πνίξει" τα εγώ, που είχαν βολευτεί και έτρωγαν από α εγώ της γυναίκας του και τούμπαλιν. Δεν λέω ότι καθάρισε ο ίδιος από τα εγώ του, αλλά πλέον τα εγώ της γυναίκας του δεν τον χρησιμοποιούν όπως πριν, γιατί βλέπουν ότι δεν τους αφήνει. Ψάχνουν άλλους τρόπους να τραφούν, και ο αγώνας είναι συνεχής, αλλά αυτόν τον άφησαν ήσυχο. Τα δικά του σχετικά εγώ θυμού πχ, ψάχνουν να τραφούν από αλλού, αλλά επίσης δεν "αγγίζουν" τη γυναίκα του, γιατί επίσης δεν τα αφήνει... Είναι τρομερό, όταν βλέπεις πόση διαφορά στγην καθημερινότητά σου μπορεί να κάνει η απλή συνειδητοποίηση του τι κουβαλάς μέσα σου και η απλούστατη απόφαση να ΜΗΝ του επιτρέψεις να σε κουμαντάρει όπως θέλει.
Έτσι κι αλλιώς το φυσικό μας σώμα είναι η εκδήλωση και το όχημα των ενεργειακών μας σωμάτων, και ό,τι άλλου ενεργειακού κουβαλάμε. Το τι συνάψεις θα κάνει ο εγκεφαλος εξαρτάται από το ποιος θα τον χρησιμοποιήσει. Θα τον χρησιμοποιήσει το εγώ μας ή η Συνείδησή μας; Το καταλαβαίνουμε καν πότε το χρησιμοποιεί ο ένας ή ο άλλος; Και τελικά εμείς ποιοι είμαστε; Πάντως οι δύσκολες καταστάσεις είναι οι καλύτερες ευκαιρίες για να ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ. Όταν εκδηλώνεται ένα εγώ έχεις την ευκαιρία να το σκοτώσεις. Όταν κρύβεται, πώς θα το δουλέψεις;;;; Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι εργαζόμαστε επιφανειακά και ασυνείδητα, αλλά και πάλι πόσο μας ωριμάζει μια δύσκολη κατάσταση όταν έχουμε τη δύναμη να την εκμεταλλευτούμε και να διδαχθούμε απ' αυτήν. Γιατί πολλοί δεν μαθαίνουν από τις δυσκολίες, αλλά γίνονται χειρότεροι... δυστυχώς. Φαντάσου λοιπόν όταν εργάζεσαι συνειδητά και συγκεκριμένα με μια δύσκολη κατάσταση, πόσα έχεις να αποκομίσεις σαν άνθρωπος.

Όταν πήγαινα στη σχολή των γνωστικών, είχα γνωρίσει μια παιδοψυχολόγο, και την είχα ρωτήσει γιατί είχε έρθει, και ξέρεις τι απάντησε; Ότι βαρέθηκε να διαβάζει παντού στην βιβλιογραφία της ψυχολογίας, να ρίχνουν όλο το βάρος του ψυχολογικού προβλήματος ενός ενήλικα στα "τραύματα" που του προκάλεσαν οι γονείς του, κι όχι στην ευθύνη που έχει ο ίδιος απέναντι στον εαυτό του να επεξεργαστεί αυτό το τραύμα.
Μου είχε φανεί τόσο υπέροχο το πώς συνόψισε όλη την ουσία της γνωστικής ψυχολογιας και εργασίας σε δυο κουβέντες. Είναι αυτονόητο ότι πάντα κάτι ή κάποιος θα μας πληγώνει. Το θέμα είναι τι κάνουμε για να το αντιμετωπίσουμε και ακόμα πιο σημαντικό, τι κάνουμε για να το μεταλλάξουμε. Αρκεί απλά να μιλήσεις γι' αυτό; Έχω δει δικό μου άνθρωπο να τρέχει στους ψυχολόγους. Την άφηνε η ψυχολόγος να μιλάει με τις ώρες. Ένιωσε πολύ καλύτερα. Λίγους μήνες μετά το τέλος της "θεραπείας" είχε την ανάγκη να ξαναπάει να της τα πει της ψυχολόγου. Τη ρώτησα "μα δεν τελείωσε η θεραπεία; δεν το έλυσες αυτό το πράγμα μέσα σου;" Όχι, λέει, κανονικά δεν σταματάς τις συνεδρίες. Εννοείται πως σε μεγάλο βαθμό η κοπέλα αυτή κατηγόρησε τον ίδιο της τον πατέρα για όσα δεινά της είχαν συμβεί ακόμα και στην ενήλικη ζωή της, και η ψυχολόγος ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ. θεώρησε πως εφόσον αυτό έβγαλε από μέσα της, αυτό ήταν και το πρόβλημα....

Πέρα απ' αυτό, αν το δούμε καθαρά εσωτερικά, οι γονείς και τα παιδιά μοιράζονται καρμικούς δεσμούς. Άρα και εγώ που είναι ήδη πολύ καλά "γνωρισμένα", υπάρχει οικειότητα, αλλά έχουν μάθει να τρέφονται με τρόπους που είχαν διδαχθεί στο παρελθόν. Τώρα θα εκδηλωθούν με τέτοιους τρόπους, ακι ανάλογα με το πώς εκδηλώνονται μπορείς να καταλάβεις ακόμα και ποια ήταν η σχέση τότε, αλλά θα μάθουν και νέους τρόπους, πιο "έξυπνους".
Τα εγώ που εμπλέκονται να είναι ένα από τα χιλιάδες που εμπλέκονται και σε άλλες σχέσεις, απλώς είναι πιο εκπαιδευμένα. Άρα δεν ψάχνεις για συγκεκριμένα εγώ. Απλώς περιμένεις να δεις τι εκδωλώνεται κάθε φορά.
Πώς ανακαλύπτεις ένα εγώ σε δράση; Όταν αντιδράς σε κάτι, αντιδρά το εγώ σου. Κι όταν λέω όταν αντιδράς, δεν εννοώ απαραίτητα σε πράξη, αλλά κυρίως συναισθηματικά και διανοητικά. Άλλωστε υπάρχουν και πράξεις που δεν προκαλούνται από τα εγώ, αλλά από την συνείδηση. Αλλά το συναίσθημα και οι σκέψεις ΠΑΝΤΑ μας αποκαλύπτουν ποιος λειτουργεί μέσα μας, εμείς ή ένα ή περισσότερα εγώ. Μια αρνητική σκέψη, ένα συναίσθημα που μας προκαλεί πόνο όχι μόνο συναισθηματικό αλλά και φυσικό καμιά φορά, πχ ο λεγόμενος κόμπος στο λαιμό, το σφίξιμο στην καρδιά, οι πεταλούδες στο στομάχι, όλα αυτά είναι εκδηλώσεις των εγώ στο φυσικό σώμα.
Όταν εργάζεσαι με τα εγώ, απλώς παρατηρείς τα συναισθήματα και τις σκέψεις και τις φυσικές εκδηλώσεις στο σώμα σου, και τις "ταιριάζεις" με το συμβάν που τις προκάλεσε. Ποια λέξη ή κίνηση του άλλου σου προκάλεσε ποια αντίδραση; Πότε θυμάσαι να ξανάγινε κάτι τέτοιο; Έστω και διαισθητικά θυμάσαι ότι έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο ή ήταν κάτι διαφορετικό; Και μόνο που στρέφεις την προσοχή σου σ' αυτά, χάνεις την ταύτιση μαζί τους, άρα τα σταματάς μέχρι εκεί που πρόλαβαν να εκδηλωθούν και το εγώ δεν τρέφεται τελείως. Δεν προλαβαίνει. Όσο δεν το αφήνεις να τραφεί με την κάθε του εκδήλωση ή υποψία εκδήλωσης, τόσο αυτό αργοπεθαίνει από την πείνα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να σκοτώσεις σχεδόν το 50% των εγώ σου. Είναι σημαντικό ποσοστό, γιατί θα είσαι κατά 50% πιο συνειδητός ας πούμε. Είναι ασύλληπτο το τι άνθρωπος είναι ένας άνθρωπος με τόση ελεύθερη συνείδηση... Με το 50% περίπου ελεύθερης συνείδησης σου επιτρέπεται η είσοδος πλέον σε πολύ ανώτερα επίπεδα... Δεν λέω τίποτε άλλο για αυτό. Θα πω μόνο πως για το υπόλοιπο 50% απαιτείται ειδική εργασία, που μάλλον την έχεις ήδη μάθει και δεν είναι της παρούσης γιατί δεν τους αφορά όλους. Αλλά ήδη με το 50% έχεις μεταλλαχθεί σε έναν ΝΕΟ άνθρωπο, με συνειδητά ενεργειακά σώματα και δύναμη να κατανοείς τι συμβαίνει γύρω σου και μέσα σου και γιατί... και στην εποχή που ζούμε ΑΡΚΕΙ να σκοτώσεις αυτά... για τα υπόλοιπα θα σου δωθεί η ευκαιρία αν το επιλέξεις, είτε σε αυτή την ύπαρξη είτε σε μια επόμενη...

Σε βοήθησα καθόλου; Αυτά ήθελες να μάθεις;

Βίκυυυυυυυυ... τι μου κάνεις τώρα... καλά σοβαρά δε θυμάσαι τον τύπο που έκανε και τις ζωγραφιές από το αστρικό; Σε είχε ξετρελάνει!!!! Μας είχες βάλει και λινκ και μου είχες δώσει εσύ τηλέφωνό του... Εγώ δε χρειάζεται να αποσυντονιστώ για να μουρλαθώ. Έχω εσένα!!!! :loco: Θα σου τα βρω όλα... αλλά πρώτα θα φάω το παστίτσιο... που ήδη πρόλαβα και μαγείρεψα!!! :lol:
τα υπόλοιπα θα τα διαβάσω μετά! Τσάο!
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 353 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 05 Νοέμ 2012, 14:56

Μήπως μιλάτε για τον Κοεμτζόπουλο, κορίτσια?

...καλά, το παρόν τόπικ είναι εξαιρετικό! :clap:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 05 Νοέμ 2012, 15:01

Α, μπορεί να είναι αυτός, αλλά τότε που μιλάγαμε δεν αναφερόταν το όνομά του. Θα ψάξω στα ποστ μου, αλλά είναι και πολλά, γαμώτι μου... Μισό γιατί έχω μπουκωθεί, κι αν δεν μου κάτσει στο λαιμό το παστίτσιο θα συνεχίσω το ψάξιμο και θα δώσω λινκ... και θα διαβάσω και το υπόλοιπο σεντονάκι της αγάπης μου... :makia:

Έβαλα και καινούργια υπογραφή αποδοχής ευθύνης! Κανονίστε, εεεεεεεε;;;;!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Νοέμ 2012, 16:28

Mantam Froufrou έγραψε:Α, μπορεί να είναι αυτός, αλλά τότε που μιλάγαμε δεν αναφερόταν το όνομά του. Θα ψάξω στα ποστ μου, αλλά είναι και πολλά, γαμώτι μου... Μισό γιατί έχω μπουκωθεί, κι αν δεν μου κάτσει στο λαιμό το παστίτσιο θα συνεχίσω το ψάξιμο και θα δώσω λινκ... και θα διαβάσω και το υπόλοιπο σεντονάκι της αγάπης μου... :makia:
Όχι "μπορεί". ΕΙΝΑΙ αυτός, αφού λες για τις ζωγραφικές του.
Συγνώμη, αλλά νομιζα πως έλειπες και είχες χάσει εντελώς τα "επεισόδια" με τον Κοεμτζό. Ερευνούμε και όσα παρουσιάζει κι εκείνος, αλλά δεν καταπίνουμε τίποτα εξ ολοκλήρου και αβλεπί.

Ισως να αναφέρεσαι στο ένα και μοναδικό τόπικ που άνοιξε ο ίδιος. Ισως πάλι να μην το πρόλαβες, οπότε σ'αυτή την περίπτωση, θα το βρεις απ'την αρχή του εδώ

Κατ'αρχάς, δεν έχει σχέση με πλειάδιους, (γι'αυτό ψαχνόμουν κι αναρωτήθηκα για ποιον μιλάς) η άμεση πηγή του είναι ο Sheldan Nidle που υποτίθεται ότι επικοινωνεί με τους Σείριους κατά βάση, Ανδρομέδιους και Πλειάδιους κατ'επέκτασιν... αλλά τα μηνύματά του (Σαλούσα) είναι από Σείριους.

Η θέση μου σε σχέση με τα μηνυματα που διέδιδε ο Κοεμτζό είναι σαφής σε όσους ήταν εδώ τότε. Δεν ασπάζομαι τίποτα τυφλά και επειδή μου αρέσει.

Ένα μικρό δείγμα είναι εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 77#p143077
(δες την πρώτη παράγραφο)

Αν έδειξα να μην αποκλείω κάποια απ'αυτά που επικοινωνούσε, το έκανα στο τόπικ που είχε ο ίδιος ανοίξει και προσπαθούσα να κρατήσω τις ισορροπίες. (ευγενική ούσα, χωρις να συμβιβάζω τις αντιλήψεις μου φυσικά) Με κάποια κομμάτια όντως συμφωνούσα, αλλά και με πολλά διαφωνούσα, πράγμα που τελικά εξέφρασα και στον ίδιο κατ'ιδίαν. (Συνεργάζομαι μαζί του με μεταφράσεις)

Δεν είμαι του στυλ αποδέχομαι τα πάντα και ενθουσιάζομαι με τα πάντα Πεγκούλα μου. Δες ένα παράδειγμα αν θες (από εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 03#p139003 ) σε μια σειρά από βίντεο, που ένας τύπος (βραζιλιάνο) θέλησε να πείσει ότι συνομιλούσε με Ανδρομέδιο και της Παναγιάς τα μάτια, και σου τον έκανα με τα κρόμυα και μετά φυσικά πάψαμε να ασχολούμαστε μαζί του.

Αυτό βέβαια...
Mantam Froufrou έγραψε:αλλά παρέθεσες τότε ένα βίντεο για τα τρομερά και φοβερά σημεία και τέρατα που "βρωμάνε" αποκάλυψη, και το οποίο θεώρησα υπερβολικό. Μου είπες ότι για σένα δεν είναι υπερβολικό κι ότι αυτά που γινονται ξεπερνάνε κατά πολύ τον μέσο όρο όσων συνέβαιναν πριν κι ότι ίσως εμένα να μη μου κάνουν εντύπωση, αλλά εσένα σου κάνουν.
εξακολουθώ να μην το θυμάμαι και θα'μουν ευτυχής αν έβρισκες το συγκεκριμένο τόπικ... (δεν υπάρχει βιασυνη, εννοείται... αν και όποτε το βρεις)
Δεν αποκλείω να τα είπα έτσι όπως τα λες, γιατί τα τελευταία 10 χρόνια, έχω τρελές προσλαμβάνουσες και συχνά διαφοροποιούνται ή εκτείνονται οι οπτικές μου, αλλά δεν αποκλείεται να παρανόησες κι εσύ κάτι που είπα (γι'αυτό ζητάω τη συγκεκριμένη συζήτηση). Όπως και να'χει, αν είναι πολύ παλιά η κουβέντα, μη βασίζεσαι πολύ σ'αυτήν. Είναι καλύτερο να μιλάμε για το τώρα, στο τώρα, χωρίς να επηρεάζεσαι από πράγματα που είχα πει προ ετών. Διότι όπως σου είπα, δεν είμαι στατικό ζώο εγώ, το σκεπτικό μου είναι εύκαμπτο και μπορεί κάλλιστα να'χουν αλλάξει η θεάσεις μου σε κάμποσα σημεία από τότε.

Έβαλα και καινούργια υπογραφή αποδοχής ευθύνης! Κανονίστε, εεεεεεεε;;;;!!!!!!!

τρελήηηηηηηηηη :lol: :lol: :lol: :hitlol:

:rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 05 Νοέμ 2012, 19:02

Όχι "μπορεί". ΕΙΝΑΙ αυτός, αφού λες για τις ζωγραφικές του.
Συγνώμη, αλλά νομιζα πως έλειπες και είχες χάσει εντελώς τα "επεισόδια" με τον Κοεμτζό. Ερευνούμε και όσα παρουσιάζει κι εκείνος, αλλά δεν καταπίνουμε τίποτα εξ ολοκλήρου και αβλεπί.

Ισως να αναφέρεσαι στο ένα και μοναδικό τόπικ που άνοιξε ο ίδιος. Ισως πάλι να μην το πρόλαβες, οπότε σ'αυτή την περίπτωση, θα το βρεις απ'την αρχή του εδώ

Κατ'αρχάς, δεν έχει σχέση με πλειάδιους, (γι'αυτό ψαχνόμουν κι αναρωτήθηκα για ποιον μιλάς) η άμεση πηγή του είναι ο Sheldan Nidle που υποτίθεται ότι επικοινωνεί με τους Σείριους κατά βάση, Ανδρομέδιους και Πλειάδιους κατ'επέκτασιν... αλλά τα μηνύματά του (Σαλούσα) είναι από Σείριους.

Η θέση μου σε σχέση με τα μηνυματα που διέδιδε ο Κοεμτζό είναι σαφής σε όσους ήταν εδώ τότε. Δεν ασπάζομαι τίποτα τυφλά και επειδή μου αρέσει.

Ένα μικρό δείγμα είναι εδώ viewtopic.php?p=143077#p143077
(δες την πρώτη παράγραφο)
Ρε γαμώ το κέρατό μου, μ' αρέσει που είσαι και σίγουρη! Ρε συ, τι δεν καταλαβαίνεις; Είπα πως ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, όχι αρχικά τουλάχιστον!!!! Θα το βρω ρε συ, θα το βρω, κι ας μου πάρει όλο το βράδυ να ψάχνω. Να τελειώσω μια κωλομετάφραση και θα το βρω! :hgamer3:
Mantam Froufrou wrote:
αλλά παρέθεσες τότε ένα βίντεο για τα τρομερά και φοβερά σημεία και τέρατα που "βρωμάνε" αποκάλυψη, και το οποίο θεώρησα υπερβολικό. Μου είπες ότι για σένα δεν είναι υπερβολικό κι ότι αυτά που γινονται ξεπερνάνε κατά πολύ τον μέσο όρο όσων συνέβαιναν πριν κι ότι ίσως εμένα να μη μου κάνουν εντύπωση, αλλά εσένα σου κάνουν.

εξακολουθώ να μην το θυμάμαι και θα'μουν ευτυχής αν έβρισκες το συγκεκριμένο τόπικ... (δεν υπάρχει βιασυνη, εννοείται... αν και όποτε το βρεις)
Δεν αποκλείω να τα είπα έτσι όπως τα λες, γιατί τα τελευταία 10 χρόνια, έχω τρελές προσλαμβάνουσες και συχνά διαφοροποιούνται ή εκτείνονται οι οπτικές μου, αλλά δεν αποκλείεται να παρανόησες κι εσύ κάτι που είπα (γι'αυτό ζητάω τη συγκεκριμένη συζήτηση). Όπως και να'χει, αν είναι πολύ παλιά η κουβέντα, μη βασίζεσαι πολύ σ'αυτήν
Jesus Christ kai agioi apostoloi!!!!!!!! Μιλάω για το τελευταίο βίντεο που ανέρτησες με τα σημάδια κανιβαλισμού που έχουν ξεσπάσει, τα τσουνάμι, τους ήχους από τη γη, τα ουφο και τα σχετικά!!!! Πριν δυο μέρες μιλάγαμε ρε συ. :banghead:

.... έχω ανεβάσει πίεση... αλλά... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!

Οκ, είμαι καλά...
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 05 Νοέμ 2012, 19:10

Mantam Froufrou wrote:
Ό,τι δε μας αρέσει από την άλλη να το ακούμε, απλά... κλείνουμε τα αφτιά μας. Οι άνθρωποι έχουμε μεγάλο ταλέντο σ' αυτό, δεν είναι ανάγκη να αλλάξουμε τώρα... ή μήπως είναι;;;

Απλά δε θελω να κλείνεις αυτιά, ΑΝ τα κλείνεις. Που στο βάθος δεν το πιστεύω, γιατί όπως επισήμανες δεν το απέκλεισες. Ωστόσο...
Δεν το είπα για μένα αυτό ή για σένα... το είπα ψιλοειρωνικά για κάποιο μέλος που ψιλοέφτυσε την συζήτηση εδώ και τα περισσότερα μέλη μαζί της και την ψιλοέκανε σε δικό της ποστ και μας κάλεσε εκεί. Χωρίς παρεξήγηση κιόλας, έχει κάθε δικαίωμα, αλλά ήταν κλείσιμο αφτιών ακόμα και σε αυτά που υποτίθεται "άκουσε"... τα δικά σου δηλαδή... γι' αυτό έγραψα κι εκείνο το ψιλοειρωνικό στο τέλος "δεν είναι ανάγκη να αλλάξουμε τώρα... ή μήπως είναι;" Κατανοητό τώρα;
Αν η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ σου επιλογή υπαγορεύει να μην τη δεις, κι ότι δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει μια πληροφορία ως "άχρηστη" ( :freak: ) εγώ πάω πάσο, αλλά πριν πάω, θα σου πω ότι: Θεωρώ ότι χρειάζεται να τη δεις. Δεν είναι θέμα εμπιστοσύνης. ΚΑΜΙΑ πληροφορία δεν είναι άχρηστη σε έναν άνθρωπο σαν κι εσένα, σχολαστικό ερευνητή. Ούτε και η μούφα πληροφορία...(αυτή οξύνει το κριτήριο, και την ικανότητά μας να διαχωρίζουμε τις μούφες απ'τα διαμάντια). Με κάποιες πληροφορίες που δίνει η κοπελιά, (που ΔΕΝ έδωσα καν εγώ εδώ) διευρύνεται σ'ένα βαθμό η επίγνωσή μας για κάποιες εξελίξεις. Κι αυτά που "προσλαμβάνεις" εσύ με τους δικούς σου τρόπους, πληροφορίες δεν είναι; Αυτά με ποιο κριτήριο τα κατατάσσεις στα χρήσιμα, ενώ αν σου παρουσιαστεί κάτι εδώ, εντάσσεται στα "άχρηστα"? . Αν δεν ακούσεις αυτή που σου παρουσιάζεται, πώς θα
κρίνεις αν είναι χρήσιμη ή άχρηστη;
Ο μόνος λόγος που ΠΡΟΣΩΠΚΑ δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ περαιτέρω είναι ακριβώς επειδή ΌΝΤΩΣ σε εμπιστεύομαι και επειδή ΟΝΤΩΣ θεωρώ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ την πιθανότητα να είναι κάποιος ιός, αλλά επειδή είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ αυτή τη στιγμή να το εξακριβώσουμε και δεν θέλω να ΣΠΑΤΑΛΗΣΩ ενέργειες σε πράγματα που μπορώ μεν να τα διερευνήσω, αλλά δε θα μου προσφέρουν πληροφορίες χρήσιμες για τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ αγώνα και προσπάθεια, επιλέγω να μην το κάνω. Είμαι τόσο εξουθενωμένη όσο δεν φαντάζεσαι, υπάρχουν βράδια που δεν πηγαίνω καν για ύπνο γιατί περισσότερο κουράζομαι όταν "κοιμάμαι". Δεν έχει νόημα ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ και το διευκρίνισα να ψάξω να βρω αν ισχύει ή όχι. Τι κι αν ισχύει, τι κι αν όχι. Ένα από τα πολλά κόλπα τους θα είναι, και ο μόνος τρόπος για να γλυτώσει κάποιος από τον ιό, πχ, είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ η εσωτερική εργασία... Άρα είναι σαν να γυρνάμε από πλευράς σκοπού και τρόπου αντιμετώπισης στην ίδια αρχή του ίδιου κύκλου... δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 05 Νοέμ 2012, 20:27

Για τον Κοεμτζο υπάρχουν νεώτερα?

Σε σχέση με τους άλλους μελλοντολόγους καταστροφολόγους είναι ο πιό αισιόδοξος
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Δευ 05 Νοέμ 2012, 20:27

Βικυ, διαβασα οσα γραφεις.{αναγκαστικα επι τροχαδην, ανωτερα βια βλεπεις}
Μεσα ειμαι. Παντως δεν ειναι οτι απαξιωνω ή υποτιμω την μαζικη αφυπνιση.
Την παιρνω ως δεδομενο, την εκλαμβανω ως μια σχεδον αυτοματοποιημενη διαδικασια.
Ισως δεν θα συμβει για ολες τις ηλικιακες ομαδες, ομως συμβαινει και οντως ο ενας παρασερνει τον αλλον
κι αυτη η πληροφορια ειναι πραγματικα σαν να μεταδιδεται και περα απο την υλη, σε ενα πιο αιθεριο
επιπεδο. Καπως οπως το περιγραφει και η θεωρια του 100ού πιθηκου; {Καποιος το ανεφερε ή κανω λαθος;}
Ομως...μηπως παραμενουμε πιθηκοι; "πιθηκοι"; Η Νικ λεει δεν γεννηθηκαμε μοσχαρια.
Δεκτο. Κι αν γεννηθηκαμε πιθηκοι; Κι αν οχι πιθηκοι παντως οχι αγγελοι; Τι μπορουμε να κανουμε γιαυτο;
Θελω να πω οτι οσα αλματα συνειδησιακα και να κανουμε σε μικρο διαστημα δεν θα γινουμε αλλα πλασματα,
οπως δεν θα μπορεσει μια κοτα να διδαχτει την θεωρια της σχετικοτητας ή διαφορικες εξισωσεις ξερω γω.
Θελω να πω, οτι εχουμε μια ωραια διαδρομη που ηδη κανουμε και προκειται ακομα να κανουμε, ομως
τα ορια ειναι ορια. Δεν τα ξερω, αλλα ξερω οτι υπαρχουν οι φραγμοι. {Για την ωρα μονο}
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 05 Νοέμ 2012, 20:59

Mantam Froufrou έγραψε:

Ρε γαμώ το κέρατό μου, μ' αρέσει που είσαι και σίγουρη! Ρε συ, τι δεν καταλαβαίνεις; Είπα πως ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, όχι αρχικά τουλάχιστον!!!! Θα το βρω ρε συ, θα το βρω, κι ας μου πάρει όλο το βράδυ να ψάχνω. Να τελειώσω μια κωλομετάφραση και θα το βρω! :hgamer3:
Α καλά, ο ερμής μας βαράει αλύπητα. :lol:
Δεν είπα ότι δεν ήσουν παρούσα στη συζήτηση που αναφέρεις εσύ βρε, εννοείται αυτό. Είπα πως μπορει να μην ήσουν παρούσα σε ένα τόπικ που άνοιξε κι ο ίδιος- και το λινκ που σου'δωσα ήταν γι'αυτό το τόπικ. Όσο έλειπες, είπαμε, κύλησε νερό στον χάνδακα και αναφέρεται συχνά πυκνά το όνομά του. Βάλε στο search "Κοεμτζοπουλος" και θα βρεις κάμποσα τοπίκια...
Το άλλο μην το ψάχνεις, δεν χρειάζεται.

Jesus Christ kai agioi apostoloi!!!!!!!! Μιλάω για το τελευταίο βίντεο που ανέρτησες με τα σημάδια κανιβαλισμού που έχουν ξεσπάσει, τα τσουνάμι, τους ήχους από τη γη, τα ουφο και τα σχετικά!!!! Πριν δυο μέρες μιλάγαμε ρε συ. :banghead:

.... έχω ανεβάσει πίεση... αλλά... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!

Οκ, είμαι καλά...
Νόμιζα πως αναφερόσουν σε κάτι που ανέβασα παλιότερα.(π**στη ερμήηηηηηηηηη ανάδρομεεεεεεεεεεεεε ) :loco: :loco: :loco:

Αυτό που έβαλα τώρα ήταν ένα συγκεντρωτικό συμβάντων μέσα σε 1,5 μήνα, που είναι δεδομένα. Γρήγορα, τράβα κατούρα για να σου πέσει η πίεσις! :lol: :lol: :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 353 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 05 Νοέμ 2012, 21:01

doctormarkon έγραψε:Για τον Κοεμτζο υπάρχουν νεώτερα?

Σε σχέση με τους άλλους μελλοντολόγους καταστροφολόγους είναι ο πιό αισιόδοξος
Έχει ποστάρει νεώτερα.Αν πας στη σελίδα του θα τα βρεις.Αν και μου δίνει την εντύπωση οτι ούτε κι αυτός πιστεύει πια, 100%, αυτά που ποστάρει..δεν ξέρω...πες το αίσθηση που πλανάται..μπορεί και να κάνω λάθος!

ΥΓ.Κορίτσια, δεν παίζεστε! :lol: Το τι σας απολαμβάνω, δεν λέγεται! :makia: Και μαθαίνω κι όλας, αυτό πού το πας??
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 05 Νοέμ 2012, 21:40

Το άλλο μην το ψάχνεις, δεν χρειάζεται.
Θυμήθηκες δηλαδή; Γιατί αν δε θυμήθηκες θα συνεχίσω να ψάχνω. Έχω μόλις 142 σελίδες ακόμα να ξεσκονίσω... :loco:
Βάλε στο search "Κοεμτζοπουλος"
Το έβαλα και δεν έβγαλε αυτό που έψαχνα, γιατί θυμάμαι πως τότε δεν αναφερόταν το όνομά του. Εκτός αν δεν κοίταξα καλά στα ποστ που έβγαλε το search. Θα το ξαναδώ...
τράβα κατούρα για να σου πέσει η πίεσις
Με το κατούρημα σου πέφτει η πίεση; Δεν το 'ξερα τόσο καιρό και τραγουδάω σαν τον μ@@α κάθε φορά για να μην κάνω φόνο στο σπίτι. Απλά θα τρέχω στην τουαλέτα, δηλαδή. Οκ...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Νοέμ 2012, 04:07

Eva Luna έγραψε:Βικυ, διαβασα οσα γραφεις.{αναγκαστικα επι τροχαδην, ανωτερα βια βλεπεις}
Μεσα ειμαι. Παντως δεν ειναι οτι απαξιωνω ή υποτιμω την μαζικη αφυπνιση.
Την παιρνω ως δεδομενο, την εκλαμβανω ως μια σχεδον αυτοματοποιημενη διαδικασια.
Δεν "καταλόγισα" την απαξίωση σε σένα ειδικά Εβαλου μου. Ολοι μας λίγο πολύ τείνουμε να παραβλέπουμε αυτό το απρόσμενο "θαύμα" της αφυπνισης, τις περισσότερες φορές, (γιατί έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της τωρινής μας πραγματικότητας) ή τέλος πάντων, ως ένα βαθμό, να την θεωρούμε δεδομένη. Επειδή έζησα σε εποχές "σκοταδισμού" συγκρίνοντάς τις με τις επιγνώσεις που έχουμε τώρα, προσωπικά δεν τη θεωρώ καθόλου δεδομένη... Δηλαδή είναι δεδομένη, αλλά όχι δεδομένη... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις... ειναι ένα ντε φάκτο γεγονός (δεδομένη) , αλλά δεν τη βλέπω σαν δεδομένη του τύπου "ε, και τι έγινε"... θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό αυτό που όντως σ'ένα βαθμό μοιάζει "αυτοματοποιημένο"...
Ισως δεν θα συμβει για ολες τις ηλικιακες ομαδες,

Σήμερα εμπέδωσα από μια απλή συγκυρία, πως δεν παίζει η ηλικία τόσο σ'αυτή την ιστορία, όσο άλλοι παράγοντες που πηγάζουν από το "μέσα" μας... Παράγοντες που μπορεί να είναι σε "νάρκη" για χρόνια ολόκληρα, και ενα απλό ερέθισμα να τους ξυπνήσει και να γίνει ένα γενικότερο "μπαμ" στο συνειδησιακό μας πεδίο... Είτε στιγμιαιο, είτε μετά από χρόνια ερευνών και μελετών στις οποίες μας οδηγεί το ανήσυχο πνευμα...

Παρακολούθησα (εντελώς τυχαία, γιατί έπεσε το remote control της τηλεόρασης και με πήγε στο κανάλι ΑΡΤ) τον στρατηγό Αϋφαντή κι έπαθα πλάκα. Ηλικιακά είναι πατέρας μου και έχει τρελές επιγνώσεις, γνώσεις, συνειδητοποιήσεις. 'Ακουγα έναν αντινεοταξίτη που μ'εντυπωσίασε, ακριβώς λογω του ηλικιακού γκρουπ στο οποίο ανήκει, απ'το οποίο περιμένω περισσότερα στεγανά κι όχι τόσο διευρυμένη συνειδητότητα.

ομως συμβαινει και οντως ο ενας παρασερνει τον αλλον
κι αυτη η πληροφορια ειναι πραγματικα σαν να μεταδιδεται και περα απο την υλη, σε ενα πιο αιθεριο
επιπεδο. Καπως οπως το περιγραφει και η θεωρια του 100ού πιθηκου; {Καποιος το ανεφερε ή κανω λαθος;}
Κάτι μέσα μου (χωρίς να το'χω μελετήσει ενδελεχώς για να φέρω ακλόνητες χειροπιαστές αποδείξεις εδώ) με ωθεί να πιστευω σ'αυτη τη μετάδοση πέρα από την ύλη... Αν ρωτήσεις έναν νευροχειρουργό, παθολόγο ή ψυχίατρο, δε θα σου πει που ακριβώς "κατοικοεδρεύει" το υποσυνείδητο ή η μνήμη στον εγκέφαλο, γιατί απλά δεν γνωρίζει. Όπως δεν γνωρίζουν με ποιον τρόπο ορισμένοι που χτυπήθηκαν με βαρύ εγκεφαλικό που έκανε "ανήκεστο βλάβη" στο κέντρο ομιλίας ή σε κινητήριο κέντρο, κατάφεραν κάποια στιγμή να μιλήσουν για παράδειγμα, ενώ το κέντρο ομιλίας παρέμενε "διαλυμμένο", ή να κάνουν κινήσεις που η ιατρική δεν προέβλεπε πως μπορούσαν να ξανακάνουν...
Ο Τάκης Παπάς έλεγε πως η μνήμη βρίσκεται "εκτός εγκεφάλου" και ίσως να μην είχε άδικο...

Θελω να πω οτι οσα αλματα συνειδησιακα και να κανουμε σε μικρο διαστημα δεν θα γινουμε αλλα πλασματα,
οπως δεν θα μπορεσει μια κοτα να διδαχτει την θεωρια της σχετικοτητας ή διαφορικες εξισωσεις ξερω γω.
Ίσως να χρειάζεται κάτι παραπάνω από συνειδησιακά άλματα ή αρτιότερη σκεπτική διεργασία για κάτι τέτοιο. Ο 'Αικ λέει ότι "κολλάμε" πολύ στο μυαλό, γιατί έτσι μας προγραμμάτισαν. Κι αυτό σε κάποιες περιπτώσεις, είναι αναχαιτιστικό.
Μην ορκίζεσαι πάντως πως δεν θα γίνουμε άλλα πλάσματα,ή πως δε θα γίνει κάποτε μια κότα... συζητήσιμη τουλάχιστον :wink:

Πήγαινε πίσω 10 χρόνια. Σύγκρινε πώς ήσουν τότε, πώς αντίκρυζες τον κόσμο τότε, πώς ένιωθες τότε... σε σχέση με το πως είσαι, πώς βλέπεις τον κόσμο και πώς νιώθεις τώρα... Είναι πανομοιότυπα αυτά τα 2 σημεία αναφοράς; Αν όχι, είσαι άλλο πλάσμα από αυτο που ήσουν τότε. Κι αύριο (πολύ "αφηρημένα" λέω το "αύριο") μπορεί να είσαι κάλλιστα ένα άλλο πλάσμα από αυτό που είσαι τώρα και που ήσουν τότε. Λίγο είναι αυτό; Είναι μια ουσιώδης θεωρία εξελίξεως, που πάει πολύ πιο πέρα απ'την δαρβινο-επιδερμική...

Θελω να πω, οτι εχουμε μια ωραια διαδρομη που ηδη κανουμε και προκειται ακομα να κανουμε, ομως
τα ορια ειναι ορια. Δεν τα ξερω, αλλα ξερω οτι υπαρχουν οι φραγμοι. {Για την ωρα μονο}
Συμφωνώ, αλλά τα όρια βασικά τα βάζουμε εμείς, όπως τα πηραμε και τα ενστερνιστήκαμε (δηλαδή προγραμματιστήκαμε) από τον έξω κοσμο που μας έμαθε να τα βάζουμε... Ίσως αυτά τα όρια να μας εμποδίζουν να γίνουμε 'Αλλα (με άλφα κεφαλαίο) πλάσματα τελικά :wink:

Mantam Froufrou έγραψε:Θυμήθηκες δηλαδή; Γιατί αν δε θυμήθηκες θα συνεχίσω να ψάχνω. Έχω μόλις 142 σελίδες ακόμα να ξεσκονίσω... :loco:
Δε θυμήθηκα, αλλά ξεκόλλα βρε τρελή, προχωράμε μπροστά. Κι αν είπα κάτι πίσω στο 200-γαμώτο, στο 2012 μπορεί να το πω αλλιώς. Υπάρχει νόμος που να το απαγορεύει; Δεν έχει και τόση σημασία για να ψάχνεις σαν κολασμένη δηλαδή. :loco: Είπαμε, σε θέλω ανακουφισμένη. Στην ανάγκη, πάρε κι ένα διουρητικό δηλαδή. Η πίεση είναι άτιμο πράγμα σ'αυτές τις ηλικίες. :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”