Δεν βασίζεται σε καμία επιστημονική θεωρίαArELa έγραψε:Το θετικό σ'αυτά που θέτεις Ρηνούλι μου, ήταν η ψυχραιμία που κράτησες.
Πολύ καλά ξηγήθηκες!![]()
Βέβαια δεν καταλαβαίνω πώς και γιατί συνδυάζεις τις θερμοκρασίες
με το σεισμό. Πρώτον το εστιακό βάθος είναι τέτοιο, που έχει εντελώς
διαφορετική θερμοκρασία και δεύτερον, αν σχετιζόταν ο σεισμός
με την επιφανειακή θερμοκρασία, σε περιόδους καυσωνα, θα'πρεπε
να κουνιόμαστε ασταμάτητα...
Απλά, σεισμούς έχω βιώσει από τότε που ήρθα στα Γιάννενα. Όσο ήμουν Θεσσαλονίκη δεν είχε τύχει ποτέ,
άλλωστε είναι σπάνιο φαινόμενο. Και παρατηρώντας λίγο το πότε γινόταν οι σεισμοί, αυτοί που εγώ βέβαια
κατάλαβα και ένιωσα, γινόταν ΠΑΝΤΑ μεταβατικές εποχές. Είτε τους τελευταίους δύο Μαϊους, που χτυπούσε
κάτι 30άρια απότομα για 3-4 μέρες και μετά είχαμε βροχές μέχρι τον Ιούλιο (τράτζικ ρε φίλε), είτε τέτοια
περίοδο που πέρσι και φέτος έχουμε αρκετή ζέστη μες στη μέρα και τρομερή πτώση τη νύχτα. Δηλαδή μπορεί
μες στη μέρα να έχει 22-23 βαθμούς άνετα, και το βράδυ να πέφτει στους 2-3.. Αυτό συμβαίνει σε όλη τη χώρα
τελευταία, απλά στα Γιάννενα ίσως λίγο εντονότερα (με τις θερμοκρασίες εννοώ). Επομένως, πάντα όταν έχει
τέτοιο καιρό για κάποιο πράγματι ανεξήγητο λόγο, εγώ περιμένω σεισμούς. Μην ψάχνεις να βρεις λογική
Εδώ αποπνικτική υγρασία (άσε, το μαλλί μεγάλο πρόβλημαkat_woman έγραψε:Άσε, Ρηνούλι, εμείς εδώ στην Αθήνα ξαναβγάλαμε τα κοντομάνικα...Όσο για βροχή, σε λίγο θα χορεύουμε σαν τους ινδιάνους, μπας και...
Καλά, δεν πολυπαρακαλάω για βροχές, γιατί η ζωή μου είναι πολύ πιο εύκολη χωρίς αυτές.. Αλλά, δεν μπορώ να πω ότι
δεν είναι παράξενο αυτό... Ειδικά για τα Γιάννενα!