doctormarkon έγραψε:Είδα τις φωτογραφίες από ψηλά που ανέβασες και είναι σαν καπνός από πυρκαγιά.
Οι φωτό που έβαλα στο εναρκτήριο ποστ,
είναι για μένα
ό,τι πιο ενδιαφέρον στο αρχείο μου.
Όχι λόγω χρωμάτων, αλλά λόγω σχημάτων..
. μοιάζουν με σκάφη (ή εξωγήινα ΑΤΙΑ ή κρυφής γήινης τεχνολογίας) συγκεκαλυμμένα σαν σύννεφα.
.... Υπήρχαν ταυτόχρονα στον ουρανό. Το ένα μάλιστα σαν κανονικός ιπτάμενος δίσκος...Οι φωτο βγήκαν το 2012 από "φτωχής λήψης" κάμερα. Τα πέτυχα πάνω σε ηλιοβασίλεμα, γι'αυτό βλέπετε αυτά τα χρώματα.. Έτρεχα σαν αλαφιασμένη να βρω το ταλαίπωρο κινητό που ειχα τότε, όταν είδα τη θέα στο μπαλκόνι... το βρήκα και τραβούσα συνέχεια... με απογοήτευσε το αποτέλεσμα όταν είδα τις φωτο, αφού στο "συννεφο" που μοιάζει με ιπτάμενο δίσκο, διακρίνονταν στην περίμετρό του πιο σκούρα σημεία που έμοιαζαν με... παράθυρα ή φινιστρίνια... (δείτε το σχολιασμό μου προ 4ετίας εδώ
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 97#p172297 )...αυτά λοιπόν δε φαίνονται δυστυχώς στη φωτο, πάντως παίρνουμε μια καλή ιδέα του τι είδα εκείνη την κατά τα άλλα αίθρια απριλιάτικη μέρα... στην τελευταία φωτο βλέπουμε το ίδιο αυτό σκάφος-σύννεφο, λίγο πριν εξαφανιστεί τελείως από τον ουρανό... είχε αλλάξει σχήμα διασπάστηκε κι ένα κομμάτι του κι έγινε πολύ πιο σκούρο διότι όπως βλέπετε κι απ'τα φώτα κάτω, είχε σουρουπώσει για τα καλά...
Είχαν γράψει κι άλλα μπλογκς για εμφάνιση "φακοειδούς σύννεφου" εκείνη τη μέρα (19/4/12) αλλά κανείς δεν είχε βγάλει φωτο. Το ανέφερε και το terra papers (χωρίς φωτο) ... εγώ έγραψα στα σχόλια εκεί, ότι το φωτογράφισα, δίνοντας λινκ του παρόντος τόπικ για όποιον θέλει να παει να δει τις φωτο, αλλά ποτέ δεν εγκρίθηκε το σχόλιο... φοβόταν μη διαφημιστούν τα ΙΔΕΟ? δεν ξέρω... πάντως το απέκρυψαν... από τότε άρχισα να αισθάνομαι πως το συγκεκριμένο μπλογκ δεν είναι τόσο έντιμο...και μετά με τον "πιανίστα", που ενέκριναν τα σχόλιά του που με έβριζε ασύστολα, κι ενώ τους καλούσα να μην επιτρέπουν ύβρεις, εκείνοι όχι μόνο με αγνόησαν αλλά ενέκριναν κι άλλα σχόλιά του αποκρύπτοντας τα δικά μου... τότε το εμπέδωσα...
Και διέγραψα και τον Ιωνα Μαγγο από το φατσα μπουκ... Οι "διαφωτιστές" τέτοιου τύπου μόνο καλές προθέσεις δεν έχουν...