Ένα συγκεντρωτικό περί αυτών που "έρχονται"...

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: Ένα συγκεντρωτικό περί αυτών που "έρχονται"...

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 30 Οκτ 2012, 16:44

δηλαδή είναι εναι είδος σχεδίας πλοίου, σκάφους αυτό το πλέγμα?
Ειναι ένα άλλο επίπεδο το πλέγμα?
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 30 Οκτ 2012, 17:06

Όχι ακριβώς επίπεδο. Αυτό που είπες είναι πιο σωστό. Κάτι σαν σχεδιά, σαν σωσίβιο, σαν δίχτυ... Σκάφους όχι ακριβώς γιατί δεν θα σε μεταφέρει κάπου αλλού. Είναι σαν ένα σκαλοπάτι. Αλλά το έλεγα πάντα δίχτυ γιατί είναι πιο κοντά στην λειτουργία και τη χρήση του. Βασικά το θεωρώ πολύ όμορφο που δημιούργησαν κάτι τέτοιο...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 30 Οκτ 2012, 17:08

Φρου φρου οταν οι ακρβάτες κάνουν ακροβατικά συνήθως υπάρχει ενα προστατευτικό δίκτυ σε περίπτωση που πέσουν.
έτσι το εννοείς?
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 30 Οκτ 2012, 17:11

Η αλήθεια είναι ότι έχω δει σε πολλές αναφορές να λένε κι αυτοί το ίδιο, ότι δηλαδή τοποθετήθηκε εκεί. Οι περισσότεροι το λένε Χριστικό πλέγμα, δηλαδή του Χριστού, της Χριστικής ενέργειας. Για μένα δεν έχει σημασία τι είδους ενέργεια είναι ακριβώς, αφού ξέρω, νιώθω πως είναι ενέργεια σωτηρίας... Εχμ.. ίσως γι' αυτό την είπαν Χριστική, επειδή είναι κάτι σαν ... Σωτήρας; Και ο Χριστός είχε σχέση με τους ψαράδες; Δίχτυα; Δεν ξέρω, συνειρμούς κάνω τώρα...

Ion μου, ναι και όχι. Δεν λειτουργεί σαν τα δίχτυα αυτά που σε προτατεύουν να μην πέσεις και χτυπήσεις, γιατί αυτό προυποθέτει πως είσαι ήδη κάπου "ψηλά", ανώτερα. Αλλά αυτό είναι σαν ένα δίχτυ που στο πετάνε για να πιαστείς και να σε τραβήξουν έξω από τα "κατώτερα" ή επικίνδυνα νερά... κάπως έτσι. Όχι από τα δίχτυα που σε πνίγουν, κάτι σαν σωσίβιο, ή ένα δίχτυ που επιπλέει, που προσπαθείς να το πιάσεις, έτσι φαντάσου το.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 30 Οκτ 2012, 17:20

Καλά δεν έχω αλλες ερωτήσεις για το δίκτυ.
αναρωτιέμαι μόνο αν έβλεπα στον ύπνο μου οτι κάποιος
μου πετάει ένα δίκτυ πως θα το ερμήνευα.
θα μου πείς εξαρτάται τον ψαρά.

Τελος πάντως αλλού πήγε εμένα το μυαλό μου σχετικά με το πλέγμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 30 Οκτ 2012, 17:24

Mantam Froufrou έγραψε:Καταρχάς, Βίκυ... είχαμε και Ερμή ανώμαλο; Εϊμαστε Θεές που μιλιόμαστε ακόμη! :ups:
βασικά ανάδρομος από 7/11... (γιατί διάλεξαν οι αμερικάνοι εκλογές εκείνη τη μέρα, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο :Ρ) αλλά εχω παρατηρήσει ότι μ'επηρεάζει και καμια 10ριά μέρες νωρίτερα. Ότι θα μου λάχαινε τέτοια πρεμούρα για τον ανάδρομο, δε μου το'χα :lol: :lol:
Mantam Froufrou έγραψε:Το δίχτυ, όπως το λέω εγώ από τότε που το είδα σε αστρική προβολή που έκανα, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ εκεί από συγκεκριμένες οντότητες..
:lol:

'Αλλο εννοείς εσύ με το δίχτυ τελικά, Πέγκι, κι άλλο εγώ με το πλέγμα.
Οπότε, καλύτερα να το αναπτυξω εδώ, παρά σ'εκείνο το τόπικ (λινκ του οποίου έδωσε η Κατερίνα)
Θα το πω χονδρικά και όσο πιο συνοπτικά μπορώ:
Το πλέγμα όπως το εννοώ εγώ (universal consciousness grid) είναι μέρος του πλανήτη, δημιούργημα όλων των έμβιων στον πλανήτη, από την ενέργεια της σκέψης τους. Δε θα εμπλέξω ζώα και φυτά εδώ, γιατί θα μπερδευτουμε, θα μείνω στους ανθρώπους που μας ενδιαφέρει.

Η ενέργεια της σκέψης είναι πανίσχυρη, άσχετα αν η ανθρωπότητα δεν έχει συνειδητοποιήσει πόσο. Δημιουργούμε διαρκώς σκεπτομορφές, οι οποίες αφομοιώνονται στο πλέγμα και καθορίζουν τον ρου των γεγονότων, τις εξελίξεις, τη ζωή μας ολάκερη, η οποία στην τελική, έτσι όπως τη βιώνουμε σήμερα, είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ αυτών των σκεπτομορφών που εμείς συλλογικά δημιουργούμε, μεσα από τα ερεθίσματα που προσλαμβάνουμε ασφαλώς.

Ό,τι σπέρνεις θερίζεις, λέει η σοφή λαϊκή παροιμία. Ό,τι παράγουμε και δίνουμε στο πλέγμα, επιστρέφει σαν "καρπός", υλοποιουμενο και πρακτικά στον χειροπιαστό τριτοδιάστατο γήινο κοσμο μας.
Αν οι αρνητικές (εμπεριέχουσες πόνο, φόβο, φρικη, απελπισία) οι σκεπτο-ενέργειες (σκεπτομορφές) που "στέλνουμε" συλλογικά στο παγκόσμιο συνειδησιακό πλέγμα υπερισχύουν, αυτό αντικατοπτρίζεται στη ζωή μας, αφού μετουσιώνεται σε "γήινες" καταστάσεις που μας ταλανίζουν με όλα αυτά που "εκτρέφει" το σκεπτικό μας γίγνεσθαι.
Αν αντισταθούμε σθεναρά στα ερεθίσματα, τα διατάγματα, τα νομοθετήματα, τα "μέτρα" των γήινων αρχόντων (γιατί υπάρχουν και οι άυλοι) που εφαρμόζονται ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ παράγουμε τέτοιες σκεπτομορφές, αν πειθαρχήσουμε το πνεύμα, αν το βάλουμε σε άλλο "ταξίδι", αυτό του φωτός, της αγάπης, της χαράς, της ενότητας, της ευμάρειας, της ανέλιξης, του "πασχίζω να ανέβω να πλησιάσω το θεϊκό", τότε αυτό θα εκδηλωθεί και στην ίδια μας τη ζωή. Θέλει συλλογικη αντίσταση και θέλει πείσμα, δυναμη, αγώνα, για να επιτευχθει κάτι τέτοιο βέβαια, διότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπει κανείς σε τέτοιο σκεπτομορφικό mode, με τις ασταμάτητες/ανελέητες επιθέσεις των σκοτεινών, στις οποίες τελικά υποκύπτουν πολλοί, και κατεβαίνουν στα σκοτεινά τάρταρα της απελπισίας, ανασφάλειας, πόνου, αδυναμίας, όπως ακριβώς επιδιώκουν οι "κύριοι".

Τώρα με τόσα meditative groups που δίνουν ραντεβου διαλογισμών (πχ την τάδε μέρα την τάδε ώρα για το τάδε θέμα), έχει παρατηρηθεί πως σε μια πόλη που έγινε ομαδικός διαλογισμός κατά της εγκληματικότητας για παράδειγμα, να μειωθεί η εγκληματικότητα σχεδόν εντελώς αμέσως μετά το διαλογισμό και γενικότερα, ο δείκτης εγκληματικότητας της πόλης για ένα μήνα ας πούμε, να εμφανίζει κάθετη πτώση, χωρίς εμφανή αιτία. Αυτό από μόνο του είναι ένα ισχυρότατο ενδεικτικό πως η σκεπτο-ενέργεια δουλεύει, και πως το πλέγμα κάνει την αντικατοπτριστική δουλειά του, με θαυμάσια ακρίβεια.

Όπως προείπα, είμαστε όλοι δημιουργοί και φέρουμε όλοι φως και σκοτάδι μαζί. Αν αποφασίσουμε συνειδητά να αποβάλλουμε το σκοτάδι, αν εφαρμοστούμε φιλότιμα, αν διαλογιζόμαστε συχνά, αν ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ προς την κατεύθυνση του φωτος, ενισχύοντας το πλέγμα προς αυτό, αφανίζοντας αργά μεν σταθερά δε, μία μία τις σκοτεινές πτυχές του, δυνητικά είναι εφικτός ακόμα κι ο επίγειος "παράδεισος" που όλοι ονειρευόμαστε στο βάθος.

ΙΟΝ, καλύτερα να διαχωρίζεις εδώ... λέγε "δίχτυ" αυτό που λέει η Πέγκι, και "πλέγμα" αυτό που λέω εγώ, για να μην γίνει ο πύργος της βαβέλ εδώ πέρα.
Μιλάμε για δυο διαφορετικά πράγματα. Η Πέγκι αναφέρεται σε κάτι τεχνητό, δημιουργημα άλλων, εγώ αναφέρομαι σε κάτι φυσικό, δημιουργημα δικό μας.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 30 Οκτ 2012, 17:32

Παρέλειψα να δώσω ένα κύριο/σημαντικό σημείο, στην αρχή της επεξήγησης που έδωσα για το πλέγμα όπως το εννοώ εγώ: Το πλέγμα είναι αυτό που μας συνδέει όλους. Σαν ένα περίπλοκο δίκτυο "καλωδίωσης" που έχει απολήξεις στον καθέναν από εμάς, και ο καθένας από μας, έχει "βίσμα" σ'αυτό, όπως υπάρχουν και "καλωδιώσεις" που μας συνδέουν μεταξύ μας (εξ ου και η τηλεπάθεια, κι η διαίσθηση, πχ. όταν σκεφτούμε κάποιον που μπορεί να έχουμε και χρόνια να του μιλήσουμε, να χτυπήσει το τηλέφωνο και να'ναι αυτός)
Μιλάμε για αλληλένδετες διασυνδέσεις... αν ήταν ορατό, (που είναι ασφαλώς σε κάποιους ανθρώπους) ο πλανήτης θα έμοιαζε περιτυλιγμένος με "καλώδια", σαν να'τανε κουβάρι.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 30 Οκτ 2012, 17:34

Βασικά για το συλλογικό ασυνείδητο μιλάς, μανάρι μου, γιατί και στο πλέγμα του πλανήτη πάλι δεν έχουμε μεγάλη επίδραση... Επιβεβαίωσέ το όμως ότι μιλάς όντως γι' αυτό να είμαστε σίγουρες! Θεοί, συνεννοηθήκαμε κόντρα σε όλους τους πλανήτες λέμε! :lol: Σ' αυτό το πλέγμα που αναφέρεις βάζεις την πρίζα σου ατομικά όταν θες να πάρεις πληροφορίες σε remote viewing πχ, μια και αναφέρθηκε καποια στιγμή κι αυτό...
Όπως προείπα, είμαστε όλοι δημιουργοί και φέρουμε όλοι φως και σκοτάδι μαζί. Αν αποφασίσουμε συνειδητά να αποβάλλουμε το σκοτάδι, αν εφαρμοστούμε φιλότιμα, αν διαλογιζόμαστε συχνά, αν ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ προς την κατεύθυνση του φωτος, ενισχύοντας το πλέγμα προς αυτό, αφανίζοντας αργά μεν σταθερά δε, μία μία τις σκοτεινές πτυχές του, δυνητικά είναι εφικτός ακόμα κι ο επίγειος "παράδεισος" που όλοι ονειρευόμαστε στο βάθος.
Οκ.. δεν θεωρώ πως είναι εφικτός ο επίγειος παράδεισος έτσι απλά, αφανίζοντας με την δύναμη της σκέψης την αρνητικότητα, γιατί η αρνητικότητα είναι μέρος μας, δεν είναι κάτι έξω από μας, το είπες και η ίδια. Και δεν έιναι εύκολο να κόψεις το ίδιο σου το χέρι... καταλαβαίνεις τι εννοώ... ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, και αυτό είναι το "σχέδιο", όταν κόβεις τα περιττά και μένεις μόνο η Ουσία, έχεις πιαστεί από το δίχτυ και δεν ταίζεις πια το πλέγμα... Ωραία το είπα, ε; Αλλά ο διαλογισμός που πέτυχε -το ξέρω το πείραμα- δεν είναι ενα μόνιμο αποτέλεσμα, και για να υπάρξει μόνιμο αποτέλεσμα... πρέπει να πιαστούμε από το δίχτυ, να ανέλθουμε δηλαδή ο καθένας μας ξεχωριστά.

Επιστρέφω αμέσως μόλις ψήσω και το τελευταίο ψωμί. Σήμερα το έπαιξα φουρνάρισα, έφτιαξα 4 διαφορετιικά ψωμιά! Σκέφτηκα αν είναι να μην καταφέρω να πιαστώ επιτέλους από το δίχτυ, τουλάχιστον να μην πάω πεινασμένη :lol: :loco:
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 30 Οκτ 2012, 17:43

ArELa έγραψε: ο πλανήτης θα έμοιαζε περιτυλιγμένος με "καλώδια", σαν να'τανε κουβάρι.
τωρα που λές αυτό μου θυμίζεις το παλαι ποτε
όταν ξεκίνησα να μαθαίνω να διαλογίζομαι
"ειδα" τους ανθρώπους να εχουν ενα σκοινί να βγαίνει από το κεφάλι τους
να πηγαίνει μέχρι τον ουρανό και εκεί όλα τα σκοινιά
να μπλέκονται μεταξύ τους σαν κουβάρι.
Δεν μπορώ να πώ οτι ηταν μια ωραία εικόνα. απεναντίας.

Το ερμήνευσα οτι κάπως έτσι είναι οι σκεπτομορφές
των ανθρώπων. Και ακόμα αυτό πιστεύω για την συγκεκριμένη εικόνα.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 30 Οκτ 2012, 17:52

Βρε Ιον μου, κοίτα τι είπα:
και δεν ταίζεις πια το πλέγμα.
Τυχαίο; :P
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 30 Οκτ 2012, 17:57

Το είδα. :P αλλα με τα δίκτυα και τα πλέγματα με έχασες.
Θέλω ανοικτές καθάριες θάλασσες.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 30 Οκτ 2012, 18:12

Mantam Froufrou έγραψε:Βασικά για το συλλογικό ασυνείδητο μιλάς, μανάρι μου, γιατί και στο πλέγμα του πλανήτη πάλι δεν έχουμε μεγάλη επίδραση...
Αν θέλεις, ναι. ΚΑΙ γι'αυτό. Κυρίως όμως, μιλώ για ένα πλέγμα που σχηματίζεται ισχυρότερο πλέον, από το συλλογικό ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.
ΑΜΦΟΤΕΡΑ έχουν επίδραση. Και το ασυνείδητο και το συνειδητό. Η διαφορά είναι ότι το ασυνείδητο, καθορίζεται από τις καταβολές που πάνε χιλιάδες χρόνια πίσω, και φτιάχτηκαν απ'τους αρνητικούς, και ότι "πασάρουμε" στο πλέγμα με το συλλογικό ασυνειδητο, είναι πάντα ή τις συντριπτικά περισσότερες φορές, κατασκεύασμα και αποτέλεσμα (που δεν ελέγχουμε γιατί το κάνουμε ασυνειδητα) των καργιόληδων.

Με το συλλογικο συνειδητό , αλλάζει το πράγμα. Μπαίνει η ατομική μας επιλογή. Από τη στιγμή που έχουμε αφυπνιστεί αρκετά, μπορούμε να στείλουμε στο πλέγμα, ό,τι θετικοτερο... Κι επειδή το μπορούμε, επειδή αφυπνιζόμαστε κι αρχίζουμε να το συνειδητοποιούμε, τα καργιόλια έχουν εξαπολυσει εναντίον μας Ο,ΤΙ διαθέτουν για να μας κρατήσουν σε χαμηλο δονητικό επίπεδο. Δεν είναι ηλίου φαεινότερο ότι δε θέλουν να διαταράξουμε τη σκοτεινιά που υπάρχει τώρα στο πλέγμα; Γιατί αν τη διαταράξουμε, παύουν να ασκούν τον έλεγχο... παύει κι η δυνατότητά τους να τρέφονται με τα εγκλήματά τους τα σατανόπληκτα. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ μόνο στο συλλογικό ασυνείδητο που το'χουν χαράξει αυτοί. Το συλλογικο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ τους τρομοκρατεί κυριολεκτικά. Όντας καλά εκπαιδευμένοι στον αποκρυφισμό, ξέρουν καλά, πολύ καλύτερα από μας, τη δυναμή μας...
ION 4ever έγραψε:
ArELa έγραψε: ο πλανήτης θα έμοιαζε περιτυλιγμένος με "καλώδια", σαν να'τανε κουβάρι.

Οι σκεπτομορφές δεν είναι όλες απαραίτητα αρνητικές. Εμείς τις σχηματίζουμε, κι αφού παίρνουμε τον έλεγχο της σκέψης μας, εμείς τις δημιουργούμε όπως επιλέγουμε, μέσα από μια διευρυμένη συνειδητότητα. Άλλαξε αν θες λίγο την εικόνα προς αυτή τη λογικη, και τότε μπορει να δεις ένα πλέγμα, σαν ένα κουβάρι, που λαμπιρίζει σε μυριάδες αποχρώσεις, κι είναι τόσο όμορφο, που θα'καναν ακόμα και το ουράνιο τόξο να φαντάζει αδιάφορο. Στο χέρι μας είναι :wink:

Mantam Froufrou έγραψε:Σ' αυτό το πλέγμα που αναφέρεις βάζεις την πρίζα σου ατομικά όταν θες να πάρεις πληροφορίες σε remote viewing πχ, μια και αναφέρθηκε καποια στιγμή κι αυτό...
Καμία αντίρρηση. Αλλά το πλέγμα δεν έχει μόνο ένα λειτουργικό και μόνο μία χρησιμότητα. Η τροφοδοσία είναι αμφίδρομη. Το τροφοδοτούμε κι εμείς, με μυριάδες πράγματα, απ'τις διαρκείς σκεπτο-ενέργειές μας...κι αυτό όπως προανέφερα καθορίζει και καταστάσεις που εκδηλώνονται στην ίδια μας τη χειροπιαστή ζωή. Ίσως να είσαι απρόθυμη να το δεις έτσι, αλλά προσωπικά έτσι το βλέπω. Όπως είπα και πιο πάνω (στο συμπληρωματικό ποστάκι), το πλέγμα είναι(κατά την άποψή μου πάντα) ένα τεράστιο δίκτυο διασύνδεσης όλων μεταξυ τους και με όλα.
Mantam Froufrou έγραψε:Οκ.. δεν θεωρώ πως είναι εφικτός ο επίγειος παράδεισος έτσι απλά, αφανίζοντας με την δύναμη της σκέψης την αρνητικότητα, γιατί η αρνητικότητα είναι μέρος μας, δεν είναι κάτι έξω από μας, το είπες και η ίδια
Φυσικά και το είπα και φυσικά δεν θεωρώ πως είναι εφικτός ΤΩΡΑ αυτος ο "παράδεισος". Δεν είμαι ουτοπική. ΔΥΝΗΤΙΚΑ εφικτός είναι... στο απώωωωωωωωωωωτερο μέλλον. Ίσως και μέσα απ'τη μετάβασή μας στην 5η διάσταση... ίσως να ειναι προϋπόθεση αυτή η συλλογική ομοψυχία προς το φως για να φτάσουμε σ'αυτήν όσο είμαστε εν ζωή...
(δεν ξέρω πότε θα γίνει κάτι τέτοιο, και δε μας αφορά τόσο αυτό, όσο το να πασχίζουμε να συμβάλλουμε από τώρα-και για όσο θα ειμαστε εδώ- στο πλέγμα με τρόπο, που κάποτε ΝΑ ΓΙΝΕΙ εφικτός)
Μιλάνε πολλοί και από διαφορετικά γκρουπς για ανέλιξη/ανάληψη. Προσωπικά πιστεύω πως αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο, έχουμε πολλά ψωμιά να φάμε ακόμα (συλλογικά), εκτός πια αν η μετάλλαξη του DNA μας το επισπεύσει...
Αλλά ξέφυγα. Αυτό είναι άλλο θέμα, Μην το ξεχειλώνω τόσο...

Πίσω στο πλέγμα:
Mantam Froufrou έγραψε:Αλλά ο διαλογισμός που πέτυχε -το ξέρω το πείραμα- δεν είναι ενα μόνιμο αποτέλεσμα, και για να υπάρξει μόνιμο αποτέλεσμα... πρέπει να πιαστούμε από το δίχτυ, να ανέλθουμε δηλαδή ο καθένας μας ξεχωριστά.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να'ναι μόνιμο το αποτέλεσμα, γιατί για να'ναι μόνιμο, πρέπει να'σαι μόνιμα σε κατάσταση διαλογισμου και να τροφοδοτείς ΔΙΑΡΚΩΣ (για να διαρκέσει) το πλέγμα με σκεπτοδυναμική προς το φως, που θα επηρεάσει κι αυτους που αγρόν ηγόρασαν. Αυτό είναι δυσκολο όμως... σχεδόν ακατόρθωτο για μένα. Σίγουρα είμαι πολύ περισσότερο σε αυτό το mode προς το φως απ'ό,τι ήμουν παλιότερα, αλλά δεν είμαι διαρκώς έτσι. Και θα θυμώσω και θα φοβηθώ κάποιες στιγμές, και θα πονέσω και θα βρίσω και θα αγανακτήσω... κατεβαίνουν οι δονήσεις... άνθρωπος είμαι... ανθρωπάκι ακόμα... Πασχίζω προς το καλύτερο, διαλογιζόμενη και προσευχόμενη. Δεν έφτασα ακόμα...

Δεν ξέρω αν το να "πιαστούμε απ'το δίχτυ" ισοδυναμεί ή αντιστοιχεί με αυτο που λέω εγώ "να ανεβάσουμε δονητικές συχνότητες, να αντιστεκόμαστε σθεναρά- και άγρια μαχόμενοι το σκοτάδι, να ανελιχθούμε..." Αν ναι, τότε είμαι σύμφωνη, αν και το βλέπω περισσότερο σαν μια ανεμόσκαλα που ανεβάζει τον καθένα προς τα πάνω...ένα stairway to heaven λέμε τώρα... :wink: Και αυτό ναι, πρέπει να το ανέβει κανείς μόνος του και μόνο με τη δική του προσπάθεια. :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 30 Οκτ 2012, 18:27

ArELa έγραψε:
ION 4ever έγραψε:

Οι σκεπτομορφές δεν είναι όλες απαραίτητα αρνητικές. Εμείς τις σχηματίζουμε, κι αφού παίρνουμε τον έλεγχο της σκέψης μας, εμείς τις δημιουργούμε όπως επιλέγουμε, μέσα από μια διευρυμένη συνειδητότητα. Άλλαξε αν θες λίγο την εικόνα προς αυτή τη λογικη, και τότε μπορει να δεις ένα πλέγμα, σαν ένα κουβάρι, που λαμπιρίζει σε μυριάδες αποχρώσεις, κι είναι τόσο όμορφο, που θα'καναν ακόμα και το ουράνιο τόξο να φαντάζει αδιάφορο. Στο χέρι μας είναι :wink:
Στο χέρι μας είναι αλλα δεν το βλέπω ετσι.
Με ενόχλησε βαθύτατα αυτό το μπερδεμένο κουβάρι
πάνω από τα κεφάλια μας (βλέπεις εκτός από τις διάφανες θάλασσες αναζητώ και τους καθαρούς ουρανούς.)
όπως επίσης με ενόχλησε πάρα πολύ αυτή η"καλωδίωση" .
Σαν να μας στερούσε την ελευθερία μας.
(τι μου θυμισες και σύ τώρα. τελικά τίποτα δεν πάει χαμένο.
Όλα κανουν κύκλο και επανέρχονται)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 30 Οκτ 2012, 18:42

ION 4ever έγραψε:Στο χέρι μας είναι αλλα δεν το βλέπω ετσι.
Επιλογή σου το πώς θα το δεις.

Πιστεύω πως σε φρικάρουν οι έννοιες "κουβάρι", "καλωδίωση", γιατί τις μετουσιώνεις σε εικόνες της καθημερινής τριτοδιάστατης ζωής μας.

Αυτό που μπορεί να μεταφράζεται ως "αταξία" με τα γήινα μάτια σου που έχουν ορίσει τα τακτοποιημένα κουτάκια του "ωραίου", σε ανοιχτές θάλασσες και καθάριους ουρανούς, (όπως κι εγώ, μη γελιέσαι) δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τάξη, σοφία, λογική πέραν της λογικής μας και απέραντη αγάπη στο σύμπαν.

Γι'αυτό και δε σ'έχει αφήσει (ακόμα) να δεις κάτι που θα σε φρικάρει, θα σ'ενοχλήσει, θα σε παραπέμψει σε "πνίξιμο" και "ασφυξία" αντί για απελευθέρωση-ελευθερία. Δες το όπως διαλέξεις, όμως μη στέκεσαι εκεί. Ίσως αν διαβασεις τα ουσιαστικότερα που λέω για το πλέγμα, να νιώσεις πως αυτά στα οποία κολλάς και σε φρενάρουν, δεν έχουν ούτε την ουσία ούτε σημασία. Αν πάλι δεν μπορείς... οκ, ο καθένας στο δικό του χρόνο. Προσπάθησα πάντως να μεταδώσω κάτι θετικό. Το νιώθω βαθύτατα μέσα μου ως τέτοιο. Τόσο, που μόλις ανέβασα το προηγούμενο ποστ μου και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, είδα μια βίκυ 20 χρονών που είχα ξεχάσει... τόσο έλαμπα. Αυτό δεν μπορεί παρά να ήταν το φως που συνειδητά έβγαλα προς τα έξω. Άλλους μπορεί να τους αγγίξει άλλους όχι. Δεν αγωνιώ γι'αυτό. Κάποια στιγμή όλοι θα λουστούν από άπλετο φως... αυτό που μονίμως προσπαθώ πλέον να απομυζήσω κι εγώ. Θα τα καταφέρουμε μικρή μου :wink: :giverose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 30 Οκτ 2012, 18:57

ArELa έγραψε:Προσπάθησα πάντως να μεταδώσω κάτι θετικό. Το νιώθω βαθύτατα μέσα μου ως τέτοιο. Τόσο, που μόλις ανέβασα το προηγούμενο ποστ μου και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, είδα μια βίκυ 20 χρονών που είχα ξεχάσει... τόσο έλαμπα. Αυτό δεν μπορεί παρά να ήταν το φως που συνειδητά έβγαλα προς τα έξω. Άλλους μπορεί να τους αγγίξει άλλους όχι. Δεν αγωνιώ γι'αυτό. Κάποια στιγμή όλοι θα λουστούν από άπλετο φως... αυτό που μονίμως προσπαθώ πλέον να απομυζήσω κι εγώ. Θα τα καταφέρουμε μικρή μου :wink: :giverose:
Ειναι αλήθεια αυτό.
Το μετάτρεψες σε θετικό. Και εγώ κοντοστάθηκα να δώσω
την απάντηση που έδωσα.
Πάντως τιποτα δεν είναι τυχαίο
20 χρονών ημουν και εγώ τότε που το είδα.
Δεν είναι παράξενο που και συ σε αυτή την ηλικία πήγες? :xara:

Κατά τα άλλα και γενικά μιλώντας, όλα όσα κατα καιρούς "βλέπουμε" ονειρευόμαστε η οραματιζόμαστε είναι οι κωδικοί μας
για να ερμηνεύσουμε και να ξεκλειδώσουμε τον κόσμο μας.
Δεν πιστευω 100% στην αντικειμενικότητα των συμβόλων
γιατί όλοι μας εχουμε και μια διαφορετική οπτική λογω χαρακτήρα κουλτουρας και ιδιοσυγκρασίας.
Η δική μας αλήθεια δεν είναι αλήθεια του άλλου.
Το δίκτυ άλλον τον πνίγει άλλον τον ελευθερώνει.
go and figure out.

υγ.Περιμένω και εκείνη την μτφ για να δώ
τι λένε και οι άλλοι για το "πλέγμα".
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 30 Οκτ 2012, 19:13

ION 4ever έγραψε:20 χρονών ημουν και εγώ τότε που το είδα.
Δεν είναι παράξενο που και συ σε αυτή την ηλικία πήγες? :xara:
Όχι δεν είναι... όπως δεν είναι παράξενο που μου'ρθε να σε πω "μικρή μου" πριν, γιατί έτσι το'νιωσα, σ'ένιωσα "συνομήλικη" στα 20 που το είδες και που
εκεί στα 20, με "είδα" προς στιγμήν κι εγώ...
Μάλλον "συνδεθήκαμε" με ένα από τα μυριάδες μεταξωτά, αιθέρια νήματα του πλέγματος... :rose:
ION 4ever έγραψε:Κατά τα άλλα και γενικά μιλώντας, όλα όσα κατα καιρούς "βλέπουμε" ονειρευόμαστε η οραματιζόμαστε είναι οι κωδικοί μας
για να ερμηνεύσουμε και να ξεκλειδώσουμε τον κόσμο μας.
Δεν πιστευω 100% στην αντικειμενικότητα των συμβόλων
Επειδή κι αυτά εμπλέκονται στο πλέγμα μέσω το οποίου διασυνδεόμαστε,
υπάρχουν κάποια κοινά σε όλους μας...
Πχ, μια ζωή όποτε έβλεπα να μου πέφτουν δόντια, είχα θάνατο. Αν πονούσαν τα δόντια όταν μου έπεφταν, ήταν αγαπημένος, συγγενής κλπ. Αν δεν πονούσαν, ήταν απλά γνωστός, όχι πολύ κοντινός. Αυτό μου συνέβαινε ΠΑΝΤΑ από τότε που θυμάμαι.

Σε κάποιο συγγραμμα του γιουνγκ (νομίζω, πάντως μεγάλου ψυχομελετητή) διάβασα ότι το σύμβολο θανάτου στο υποσυνείδητο είναι πάντα το δόντι στο ονειρικό. Διάβασα κι άλλα σύμβολα τότε, λίγα θυμάμαι, αλλά αυτό μου έμεινε.

Το απίστευτο που μου συνέβη προχθές με τον Μάικι (τον maikmetal εννοώ), επιβεβαιώνει αυτό και το κάνει πεποίθησή μου πλέον. Να στο πω να τρελαθείς;
Είδα λοιπόν ότι φορούσα μασέλα, κι ότι απ'τη μασέλα είχαν πέσει δόντια...
Ξύπνησα με φρίκουλο. Μετά είπα "μαλακίες βλέπουμε καμιά φορά" και το ξέχασα.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, (που είχα ξεχάσει το όνειρο εννοείται) μου στέλνει ΡΜ ένας χρήστης στο ΥΤ. Λέει συγκεκριμένα "Έλα, βασούλα, χάσαμε τον μάικ μέταλ. πες μου ποιο είναι το κανάλι του". Μου'ρθε νταμπλάς! 42 χρονών ο Μάικι και γλυκύτατος άνθρωπος. Σαλτάρησα. Πήρα τηλ στο κινητό του, βγηκε ο ίδιος.
ΠΛΗΡΗΣ παρανόηση, λόγω λάθος διατυπωσης. Δεν εννοούσε ο άλλος ότι είχε πεθάνει, απλά εννοούσε πως χαθήκανε... αλλά έτσι όπως το'γραψε, εμένα πήγε ο νους μου εκεί... Πισω στο όνειρο: Μούφα δόντια, μούφα θάνατος... Πώς σου φαίνεται;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Τρί 30 Οκτ 2012, 19:18

Σε διάφορα σημεία την όμορφης αυτής κουβέντας, θα ήθελα να παρέμβω συμπληρώνοντας διευκρινίζοντας κάτι από δική μου οπτική,
μα μέχρι να έρθει το βράδυ που θα βρεθεί χρόνος για γράψιμο, εσείς θα έχετε προχωρήσει όχι μόνο 3, αλλά 13 σελίδες μπροστά.
Άβαταρ μέλους
stiv
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: +stiv
Τοποθεσία: Βυρωνεια Σερρων - Κατερινη Πιεριας- Λουτρακι Κορινθιας

Δημοσίευση από stiv » Τρί 30 Οκτ 2012, 19:22

χρονικότητα συμπτωσης ,αποκωδικοποιησης συμβολων,συμβαινουν το οτι θα δεις κατι στο ονειρο σου με διαφορα συμβολα δεν σημαινει και απαραίτητα οτι θα πραγματοποιηθει το ονειρο ή θα συμβει.
Αλλα της περισσοτερες φορες επαληθευουνται :)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 30 Οκτ 2012, 19:25

Σωστά Στιβ.
'Αλλες φορες πάλι, είναι αυτά που μας ταλανίζουν (φοβίες, αγωνίες, κλπ) που μας βγαίνουν στο ονειρικό και συχνά εμφανίζονται σαν απειλητικά τέρατα. Μεγάααααλη ιστορία το ονειρικό.

'Ηλιε, πες βρε μάνα μου με λίγα λόγια τι "προσέλαβες" απ'όσα διάβασες
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Τρί 30 Οκτ 2012, 20:13

Χαίρομαι για σένα, την ιον και τα άλλα τα παιδιά. Την Κατ και όλους.
Θα περιμένω να εμβαθύνουμε κι άλλο. Μπορούμε να το κάνουμε.
Αν υπάρχει διάθεση, μπορούμε να γράψουμε και διαβάσουμε πολλά.
Δηλαδή αν είμαστε διατεθειμένοι να ακούσουμε.
Άβαταρ μέλους
BlueAngel
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 22 φορές
Έλαβε Likes: 10 φορές

Δημοσίευση από BlueAngel » Τρί 30 Οκτ 2012, 20:57

Καλησπέρα και από μένα ...
Υπέροχο θέμα.Να κάνω μια ερώτηση στη Πέγκυ, :urock:
το 'πλέγμα" αυτό πότε τοποθετήθηκε εκεί?
Εχει να κάνει με την προστασία από τον Αρχάγγελο Μηχαήλ?
Κάτι έχω διαβάσει ότι ουσιαστικά η "πύρηνη ρομαφία" είναι αυτό το πράγμα.Ισχύει?
Βίκυ, να είσαι καλά για άλλη μια φορά που με τράβηξες από τα μαλλιά εδώ μέσα!!! :makia:
...cause we all have wings but some of us don't know why...
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 30 Οκτ 2012, 22:38

Το τροφοδοτούμε κι εμείς, με μυριάδες πράγματα, απ'τις διαρκείς σκεπτο-ενέργειές μας...κι αυτό όπως προανέφερα καθορίζει και καταστάσεις που εκδηλώνονται στην ίδια μας τη χειροπιαστή ζωή. Ίσως να είσαι απρόθυμη να το δεις έτσι, αλλά προσωπικά έτσι το βλέπω.
Μα δεν διαφώνησα σ' αυτό. Το είπα ήδη ότι το ταίζουμε κι εμείς, δεν το είδες που το απομόνωσα κιόλας στην απαντησή μου στην Ιον;

Για τις σκεπτομορφές, διαφωνώ...αλλά οκ. Για παράδειγμα οι άγγελοι όντως δεν είναι καλωδιωμένοι πουθενά ούτε τρέφουν κανενός είδους σκεπτομορφή.... Ούτε οι δάσκαλοι... ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ κατά βούληση, χωρίς αυτά τα κατώτερα και επικίνδυνα "εργαλεία" που μπορούν να επιβιώσουν μόνο στο κατώτερο αστρικό και διανοητικό, αλλά΄οχι στα ανώτερα επίπεδα. Καθόλου τυχαίο αυτό... Δείχνει ποια ακριβώς είναι η φύση τους, "καλών" και κακών.
Αν υπάρχει το λεγόμενο μάτριξ είναι ακριβώς αυτό το πλέγμα/κουβάρι/συλλογικό ασυνείδητο. Είναι μεν απαραίτητο για την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ μας επιβίωση ως είδος, αλλά κάποια στιγμή γίνεται βραχνάς και αλυσίδα. Όταν πια η επιβίωση δεν αποτελεί προτεραιότητα έχει ξεπεραστεί δηλαδή ως συλλογική προτεραιότητα, και νέα προτεραιότητα είναι η ΑΝΕΛΙΞΗ, τότε γίνεται αλυσίδα.

Ενδιαφέρουσα κουβέντα...
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τρί 30 Οκτ 2012, 22:42

Blue Angel, δεν ξέρω ακριβώς πότε. Εγώ το είδα εντελώς τυχαία καμιά δεκαριά χρόνια πριν. Δεν θυμάμαι και ακριβώς, αλλά τόσο πρέπει να ήταν. Με τον υπολογισμό του χρόνου έχω ένα πρόβλημα. Γενικά με τον χρόνο είμαστε μαλωμένοι :lol:
Πάντως άλλοι που το έψαξα λένε πως τοποθετήθηκε το 2000 ή το 1999. Άλλοι νωρίτερα. Δεν έχω ιδέα αν αυτή είναι η ρομφαία του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Για να είμαι και εντελώς ειλικρινής δεν με νοιάζει καθόλου, ποτέ δε μ' ένοιαζε να εξηγήσω επακριβώς τα πράγματα ή να τους δώσω όνομα. Μόνο να καταλάβω την λειτουργία τους μ' ενδιαφέρει και την χρησιμότητά τους, τον σκοπό τους. Παρθένος γαρ!!! :loco:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 31 Οκτ 2012, 19:36

Mantam Froufrou έγραψε:Μα δεν διαφώνησα σ' αυτό.
Μα δεν είπα ότι διαφώνησες :wink:

Βασικά, όλη η θέση σου στο ποστ αυτό, με βρίσκει σχεδόν σύμφωνη.
(κάποιες επιμέρους αποκλίσεις μου δεν είναι τόσο σημαντικές) :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Τετ 31 Οκτ 2012, 19:42

Να σε πω... και πότε μπαίνει στα ίσα του ο Ερμής;

Εκτός αν μου έχει γίνει μόνιμη κατάσταση και δεν καταλαβαίνω, οπότε την βάψαμε... :loco:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”