Μακρόστενα Κρανία

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Μακρόστενα Κρανία

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 24 Φεβ 2014, 01:11

(Μεταφρασμένο):

Βγήκε ανάλυση του DNA των μακρόστενων κρανίων του Paracas. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι δεν ήταν ανθρώπινα.

Το Paracas είναι μια ερημική χερσόνησος που βρίσκεται στην επαρχία Pisco της περιοχής Ica στη νότια ακτή του Περού. Εκεί, ο Περουβιανός αρχαιολόγος Julio Tello, έκανε μια εκπληκτική ανακάλυψη το 1928, ένα μεγάλο και πλούσιο νεκροταφείο που περιείχε τάφους με τα απομεινάρια ατόμων με τα μεγαλύτερα μακρόστερα κρανία που έχουν βρεθεί ποτέ στον κόσμο.

Εικόνα

Αυτά έγιναν γνωστά ως "κρανία του Paracas". Ο Tello βρήκε συνολικά πάνω από 300 τέτοια μακρόστενα κρανία, τα οποία υπολογίζεται ότι είναι περίπου 3.000 ετών.

Έγινε μια ανάλση DNA σε ένα από τα κρανία, και ο ειδικός Brien Foerster δημοσίευσε τις αρχικές πληροφορίες που αφορούν αυτά τα αινιγματικά κρανία. Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες περιπτώσεις μακρόστενων κρανίων, οφείλονται σε κρανιακή παραμόρφωση, πατίκωμα ή δέσιμο κεφαλής... σ'αυτές τις περιπτώσεις το κρανίο παραμορφώνεται εσκεμμένα, ασκώντας πίεση σ'αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συνήθως γίνεται με πίεση-δέσιμο της κεφαλής, ανάμεσα σε δυο κομμάτια ξύλου, ή περίδεση με πανί.
Ωστόσο, ενώ μια τέτοια κρανιακή παραμόρφωση αλλάζει το σχήμα του κρανίου, δεν αλλάζει τον όγκο, το βάρος ή άλλα χαρακτηριστικά που βλέπει κανείς σε ένα κανονικό ανθρώπινο κρανίο.
Όμως, τα κρανία του Paracas είναι διαφορετικά.

Εικόνα

Ο κρανιακός όγκος των ευρημάτων αυτών, είναι μέχρι 25% μεγαλύτερος και 60% βαρύτερος από τα συμβατικά ανθρώπινα κρανία, που σημαίνει ότι δεν παραμορφώθηκαν εσκεμμένα μέσω περίδεσης ή συμπίεσης..

Επίσης έχουν μόνο ένα βρεγματικό οστό αντί για δύο. Το γεγονός ότι τα χαρακτηριστικά των κρανίων δεν είναι αποτέλεσμα κρανιακής παραμόρφωσης, σημαίνει ότι αυτό που προκάλεσε την επιμήκυνσή τους ήταν και παραμένει μυστήριο.

Ο κ. Juan Navarro, ιδιοκτήτης και διευθυντής του τοπικού μουσείου, επισκέφθηκε το μουσείο Ιστορίας του Paracas, που στεγάζει μια συλλογή 35 κρανίων και του επιτράπη να πάρει δείγματα από τα 5.
Τα δείγματα είχαν και τρίχες και ρίζες τριχών, ένα δόντι, οστό κρανίου και δέρμα και αυτή η διαδικασία κατεγράφη προσεκτικά με φωτογραφίες και βίντεο. Τα δείγματα εστάλησαν στον μακαρίτη Lloyd Pye, ιδρυτή του Starchild Project, που πήγε τα δείγματα σε έναν γενετιστή στο Τέξας, για εξέταση DNA .

Τα αποτελέσματα βγήκαν και ο Brien Foerster, συγγραφέας 10 βιβλίων και ειδικός στα αρχαία μακρόστενα κρανία των ανθρώπων της Ν. Αμερικής, μόλις αποκάλυψε τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της ανάλυσης. Αναφέρει τα ευρήματα του γενετιστή:

"Είχε mtDNA (μιτοχονδριακό DNA) ,με μεταλλάξεις άγνωστες σε οποιοδήποτε άνθρωπο, πρωτεύον ή ζώο που γνωρίζουμε ως τώρα. Αλλά μερικά κομμάτια, που κατάφερα να βάλω σε σειρά από αυτό το δειγμα, δείχνουν ότι αυτές οι μεταλλάξεις είναι βάσιμες για να συμπεράνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα νέο ανθρωποειδές πλάσμα, που απέχει μακράν του Homo sapiens, των Neanderthals και των Denisovans."

Αυτό συνεπάτεται πολύ σημαντικά πράγματα. "Δεν είμαι σίγουρος οτι θα συνάδει με το γνωστό εξελικτικό δέντρο" έγραψε ο Foerster. Πρόσθεσε ότι αν τα άτομα στο Paracas ήταν τόσο διαφορετικά βιολογικά, δεν θα μπορούσαν να αναπαραχθούν με ανθρώπους. .

Τα αποτελέσματα πρέπει να αναπαραχθούν και να γίνει περισσότερη ανάλυση πριν εξαχθούν τελικά συμπεράσματα.

συνέντευξη του Brien Foerster

(κλικ στον τίτλο για να πάτε στο πρωτότυπο άθρο-παρουσίαση)
------

Και αν τα τελικά συμπεράσματα δεν διαλύσουν την δαρβινική θεωρία του κώλου στα εξ ων συνετέθη, εμένα να μου βάλετε χαλκά νταλκαδιάρικο στη μύτη. Γι'αυτό και το πιθανότερο είναι να αναχαιτίσουν "επ αόριστον" τα λαμόγια την περαιτέρω ανάλυση και τελική εξαγωγή συμπερασμάτων. Όσοι όμως ενημερώνονται για τα παραπάνω, μπορούν να βγάλουν
τα δικά τους συμπεράσματα, χωρίς να περιμένουν "επίσημες" εκδοχές.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Μακρόστενα Κρανία

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 24 Φεβ 2014, 12:34

ArELa έγραψε:(Μεταφρασμένο):

Βγήκε ανάλυση του DNA των μακρόστενων κρανίων του Paracas. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι δεν ήταν ανθρώπινα.

Το Paracas είναι μια ερημική χερσόνησος που βρίσκεται στην επαρχία Pisco της περιοχής Ica στη νότια ακτή του Περού. Εκεί, ο Περουβιανός αρχαιολόγος Julio Tello, έκανε μια εκπληκτική ανακάλυψη το 1928, ένα μεγάλο και πλούσιο νεκροταφείο που περιείχε τάφους με τα απομεινάρια ατόμων με τα μεγαλύτερα μακρόστερα κρανία που έχουν βρεθεί ποτέ στον κόσμο.

Εικόνα

Αυτά έγιναν γνωστά ως "κρανία του Paracas". Ο Tello βρήκε συνολικά πάνω από 300 τέτοια μακρόστενα κρανία, τα οποία υπολογίζεται ότι είναι περίπου 3.000 ετών.

Έγινε μια ανάλση DNA σε ένα από τα κρανία, και ο ειδικός Brien Foerster δημοσίευσε τις αρχικές πληροφορίες που αφορούν αυτά τα αινιγματικά κρανία. Είναι γνωστό ότι οι περισσότερες περιπτώσεις μακρόστενων κρανίων, οφείλονται σε κρανιακή παραμόρφωση, πατίκωμα ή δέσιμο κεφαλής... σ'αυτές τις περιπτώσεις το κρανίο παραμορφώνεται εσκεμμένα, ασκώντας πίεση σ'αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συνήθως γίνεται με πίεση-δέσιμο της κεφαλής, ανάμεσα σε δυο κομμάτια ξύλου, ή περίδεση με πανί.
Ωστόσο, ενώ μια τέτοια κρανιακή παραμόρφωση αλλάζει το σχήμα του κρανίου, δεν αλλάζει τον όγκο, το βάρος ή άλλα χαρακτηριστικά που βλέπει κανείς σε ένα κανονικό ανθρώπινο κρανίο.
Όμως, τα κρανία του Paracas είναι διαφορετικά.

Εικόνα

Ο κρανιακός όγκος των ευρημάτων αυτών, είναι μέχρι 25% μεγαλύτερος και 60% βαρύτερος από τα συμβατικά ανθρώπινα κρανία, που σημαίνει ότι δεν παραμορφώθηκαν εσκεμμένα μέσω περίδεσης ή συμπίεσης..

Επίσης έχουν μόνο ένα βρεγματικό οστό αντί για δύο. Το γεγονός ότι τα χαρακτηριστικά των κρανίων δεν είναι αποτέλεσμα κρανιακής παραμόρφωσης, σημαίνει ότι αυτό που προκάλεσε την επιμήκυνσή τους ήταν και παραμένει μυστήριο.

Ο κ. Juan Navarro, ιδιοκτήτης και διευθυντής του τοπικού μουσείου, επισκέφθηκε το μουσείο Ιστορίας του Paracas, που στεγάζει μια συλλογή 35 κρανίων και του επιτράπη να πάρει δείγματα από τα 5.
Τα δείγματα είχαν και τρίχες και ρίζες τριχών, ένα δόντι, οστό κρανίου και δέρμα και αυτή η διαδικασία κατεγράφη προσεκτικά με φωτογραφίες και βίντεο. Τα δείγματα εστάλησαν στον μακαρίτη Lloyd Pye, ιδρυτή του Starchild Project, που πήγε τα δείγματα σε έναν γενετιστή στο Τέξας, για εξέταση DNA .

Τα αποτελέσματα βγήκαν και ο Brien Foerster, συγγραφέας 10 βιβλίων και ειδικός στα αρχαία μακρόστενα κρανία των ανθρώπων της Ν. Αμερικής, μόλις αποκάλυψε τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της ανάλυσης. Αναφέρει τα ευρήματα του γενετιστή:

"Είχε mtDNA (μιτοχονδριακό DNA) ,με μεταλλάξεις άγνωστες σε οποιοδήποτε άνθρωπο, πρωτεύον ή ζώο που γνωρίζουμε ως τώρα. Αλλά μερικά κομμάτια, που κατάφερα να βάλω σε σειρά από αυτό το δειγμα, δείχνουν ότι αυτές οι μεταλλάξεις είναι βάσιμες για να συμπεράνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα νέο ανθρωποειδές πλάσμα, που απέχει μακράν του Homo sapiens, των Neanderthals και των Denisovans."

Αυτό συνεπάτεται πολύ σημαντικά πράγματα. "Δεν είμαι σίγουρος οτι θα συνάδει με το γνωστό εξελικτικό δέντρο" έγραψε ο Foerster. Πρόσθεσε ότι αν τα άτομα στο Paracas ήταν τόσο διαφορετικά βιολογικά, δεν θα μπορούσαν να αναπαραχθούν με ανθρώπους. .

Τα αποτελέσματα πρέπει να αναπαραχθούν και να γίνει περισσότερη ανάλυση πριν εξαχθούν τελικά συμπεράσματα.

συνέντευξη του Brien Foerster

(κλικ στον τίτλο για να πάτε στο πρωτότυπο άθρο-παρουσίαση)
------

Και αν τα τελικά συμπεράσματα δεν διαλύσουν την δαρβινική θεωρία του κώλου στα εξ ων συνετέθη, εμένα να μου βάλετε χαλκά νταλκαδιάρικο στη μύτη. Γι'αυτό και το πιθανότερο είναι να αναχαιτίσουν "επ αόριστον" τα λαμόγια την περαιτέρω ανάλυση και τελική εξαγωγή συμπερασμάτων. Όσοι όμως ενημερώνονται για τα παραπάνω, μπορούν να βγάλουν
τα δικά τους συμπεράσματα, χωρίς να περιμένουν "επίσημες" εκδοχές.
και ο ειδικός Brien Foerster
Οχι και ειδικός...
Εγω μια ερώτηση θα κάνω. γιατί όοοολοι αυτοί που εμφανίζουν εναλλακτικές απόψεις είναι είτε άσχετοι με το αντικείμενο (πχ ο παραπάνω είναι γλύπτης) είτε αν είναι ιατροί τους εχει αφαιρεθεί η άδεια κλπ;
Μια επιστημονικη πηγή για το παραπάνω υπάρχει; όχι απο γλύπτη. απο παλαιοντολόγο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 24 Φεβ 2014, 16:07

Divine Sinner έγραψε:Οχι και ειδικός...
Εγω μια ερώτηση θα κάνω. γιατί όοοολοι αυτοί που εμφανίζουν εναλλακτικές απόψεις είναι είτε άσχετοι με το αντικείμενο (πχ ο παραπάνω είναι γλύπτης) είτε αν είναι ιατροί τους εχει αφαιρεθεί η άδεια κλπ;
Μια επιστημονικη πηγή για το παραπάνω υπάρχει; όχι απο γλύπτη. απο παλαιοντολόγο.
The results are now back, and Brien Foerster, author of more than ten books and an authority on the ancient elongated headed people of South America, has just revealed the preliminary results of the analysis. He reports on the geneticist's findings:

Τα αποτελέσματα βγήκαν και ο Brien Foerster, συγγραφέας 10 βιβλίων και ειδικός ειδήμων στα αρχαία μακρόστενα κρανία των ανθρώπων της Ν. Αμερικής, μόλις αποκάλυψε τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της ανάλυσης. Αναφέρει τα ευρήματα του γενετιστή:

δίνω και αγγλιστί το παραπάνω κομμάτι του άρθρου, στο οποίο τονίζω στο κόκκινο για τα όσα αφορούν τον ρόλο του Μπράιεν στη συγκεκριμένη υπόθεση. (το τι άλλο είναι δεν έχω το χρόνο να το ψάξω και δεν έχει σημασία στην προκειμένη). Στο πράσινο θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι ο Μπράιεν που έβγαλε τα αποτελέσματα, αυτά φυσικά τα έβγαλε γενετιστής, (καθόλου "άσχετος με το αντικείμενο" όπως διατείνεσαι) κι ο Μπράιεν απλά τα ανακοινώνει.

Θα κάνω λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου μια άλλη ερώτηση: Αφού για τον α ή β λόγο, δεν θες να διαβάζεις προσεκτικά το άρθρο πάνω στο οποίο σχολίασες (παρ'όλο που μεταφράστηκε κι όλας :banghead: ) γιατί τοποθετείσαι; Ή αν θες, γιατί στέκεσαι ΜΟΝΟ σ'αυτό; Για να'χουμε να λέμε και να κολλήσουμε στα επιμέρους και να χάσουμε για άλλη μια ρημάδα φορά την ουσία;
Ποια τελικά είναι η ουσία για σένα; Ο Μπράιεν επειδή το ανακοίνωσε;
Το βίντεο το είδες; (δε νομίζω...)

Πάντως για μένα...
Η ουσία είναι τα κρανία! Υπογράμμισα πράγματα (στο άρθρο που μετέφρασα) που τα αφορούν, τα οποία δε χρειάζεται να'σαι γενετιστής ή άλλης ειδικότητας επιστήμων, για να τα συνυπολογίσεις και να βγάλεις συμπεράσματα. Τι συμπεράσματα έβγαλες εσύ γι'αυτά με τα στοιχεία που ήδη δόθηκαν;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 24 Φεβ 2014, 16:19

Divine Sinner έγραψε: Οχι και ειδικός...
Δηλαδή πρέπει να έχει κανείς πτυχίο και να είναι μέλος της (αντί)επιστημονικής κοινότητας ; Αυτοί,και μόνο αυτοί, θα μας πουν ;Μπορεί ειδικός να μην είναι,αλλά τουλάχιστον παίζει να είναι αντικειμενικός σε σχέση με τα περισσότερα λαμόγια που το παίζουν ειδικοί. Και τέλος.Εμείς κρίση δεν έχουμε για να καταλάβουμε πως αυτά τα κρανία δεν είναι ανθρώπινα,αλλά ανθρωπόμορφα ;
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 24 Φεβ 2014, 16:28

alkinoos έγραψε:Δηλαδή πρέπει να έχει κανείς πτυχίο και να είναι μέλος της (αντί)επιστημονικής κοινότητας ; Αυτοί,και μόνο αυτοί, θα μας πουν ;Μπορεί ειδικός να μην είναι,αλλά τουλάχιστον παίζει να είναι αντικειμενικός σε σχέση με τα περισσότερα λαμόγια που το παίζουν ειδικοί.
πολύ σωστά τα λες (κατά τη δική μου λογική) αλλά πέραν αυτού, διευκρίνισα κάτι που θα'πρεπε να είχε ήδη δει. Τα αποτελέσματα δεν τα'βγαλε αυτός ο άνθρωπος (ο Μπράιεν) που ασχολείται με τα κρανία επισταμένως, τα έδωσε γενετιστής, την "ειδικότητα" του οποίου, ούτε ο Φώτης μπορεί ν'αμφισβητήσει. Άσε που όταν/αν βγουν τα τελικά συμπεράσματα, δεν θα υπάρξουν ούτε αυτές οι αμφισβητήσεις.

alkinoos έγραψε:Και τέλος.Εμείς κρίση δεν έχουμε για να καταλάβουμε πως αυτά τα κρανία δεν είναι ανθρώπινα,αλλά ανθρωπόμορφα ;
Έλα ντε! Σου ΔΕΙΧΝΕΙ τα κρανία με φωτο. Σου ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι δεν έχουν 2 βρεγματικά οστά όπως τα ανθρώπινα κρανία, σου λέει αλλά και ΒΛΕΠΕΙΣ ότι ο κρανιακός όγκος είναι πολύ μεγαλύτερος και ακόμα πιο πολύ βαρύτερος του ανθρώπινου κρανίου, αλλά προφανώς προκύπτει για πολλους η αδυναμία να συμπεράνουν το αυτονόητο (ότι τα κρανία δεν είναι ανθρώπινα)... γι'αυτο και περιμένουν επιβεβαίωση από την "επίσημη" επιστημονική κοινοτητα.

Μα και οι σκελετοί γιγάντων που έχουν βρεθεί σε ανασκαφές, μαζεύτηκαν και κρύφτηκαν άρον άρον, και δεν παρουσιάστηκαν ΠΟΤΕ "επισήμως" στο κοινό, για να μην πάει στο διάολο η δαρβινικη θεωρία. Τώρα τι να πούμε; Ότι επειδή δεν παρουσιάστηκαν επίσημα, δεν υπάρχουν κι όλας;
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 24 Φεβ 2014, 16:54

ArELa έγραψε: Μα και οι σκελετοί γιγάντων που έχουν βρεθεί σε ανασκαφές, μαζεύτηκαν και κρύφτηκαν άρον άρον, και δεν παρουσιάστηκαν ΠΟΤΕ "επισήμως" στο κοινό, για να μην πάει στο διάολο η δαρβινικη θεωρία. Τώρα τι να πούμε; Ότι επειδή δεν παρουσιάστηκαν επίσημα, δεν υπάρχουν κι όλας;
Ακριβώς έτσι.. :D Η αλήθεια/το γεγονός ,είναι μπροστά μας
και πρέπει επίσης να αποκωδικοποιήσουμε από ποιον και προς ποιους αναφέρεται η φράση " καθ'εικόνα και ομοίωση" μιας και αυτά τα κρανία δεν είναι ανθρώπινα.Ως άνθρωπος θεωρώ πως είμαστε το τέλειον ον,Θεός--> Δημιουργός --> Γενετιστής.Μήπως και κάποιοι άλλοι θεωρούν το είδος τους ως το τέλειον ον ; :loco:
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Τάλως » Δευ 24 Φεβ 2014, 17:36

alkinoos έγραψε: Δηλαδή πρέπει να έχει κανείς πτυχίο και να είναι μέλος της (αντί)επιστημονικής κοινότητας ; Αυτοί,και μόνο αυτοί, θα μας πουν ;Μπορεί ειδικός να μην είναι,αλλά τουλάχιστον παίζει να είναι αντικειμενικός σε σχέση με τα περισσότερα λαμόγια που το παίζουν ειδικοί. Και τέλος.Εμείς κρίση δεν έχουμε για να καταλάβουμε πως αυτά τα κρανία δεν είναι ανθρώπινα,αλλά ανθρωπόμορφα ;
Τον ανθρωπο τον κανει ο σκελετος ?
η οχι μονο?

ρωτω γιατι δεν ξερω αν αυτα τα κρανια ειναι απο ανθρωπους που ηταν λιγοτερο η περισσοτερο ανθρωποι απο οτι οι μαυροι η οι λευκοι η οι πυγμαιοι η ισως απο ανθρωπους απο 130εκατοστα εως 2,5 μετρα υψος.

Εχει κανεις αυτη την μελετη να την διαβασουμε ? εχω ψαξει για αυτα τα κρανια παλια και τωρα που ειδα το αρθρο ξανα κοιταξα
αλλα δεν ειδα καπου να υπαρχει το κειμενο αυτης της αναλυσης του DNA απο τους επιστημονες που την εκαναν και βλεπω μονο συνεντευξεις αυτου του συγγραφεα

εχει καποιος την μελετη ? θα βοηθουσε να λυθει καθε απορια πιστευεω

Υ.Γ παντα μου εκανε εντυπωση το μεγεθος ... καποια ηταν αρκετα ποιο μεγαλα απο ανθρωπου και αλλα τα κρατας μεσα στην παλαμη σου αν δειτε φωτος στο ιντερνετ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τάλως την Δευ 24 Φεβ 2014, 17:41, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 24 Φεβ 2014, 17:37

alkinoos έγραψε:και πρέπει επίσης να αποκωδικοποιήσουμε από ποιον και προς ποιους αναφέρεται η φράση " καθ'εικόνα και ομοίωση" μιας και αυτά τα κρανία δεν είναι ανθρώπινα.Ως άνθρωπος θεωρώ πως είμαστε το τέλειον ον,Θεός--> Δημιουργός --> Γενετιστής.Μήπως και κάποιοι άλλοι θεωρούν το είδος τους ως το τέλειον ον ;
ο Θεός λέει μας έπλασε "κατ'εικόνα και ομοίωση"... ναι... χμ... μα θεοί για τους αρχαίους γιατι να μην ήταν εξωγήινα όντα τρελά προηγμένης τεχνολογίας-και γενετιστές ;
Πώς θα περιέγραφαν τέτοια ράτσα; ως θεούς φυσικά...
Δημιουργοί υπάρχουν παντού στο σύμπαν... κι εμείς ως "δημιουργοί" λογιζόμαστε, είτε στη γραφή,
είτε στη ζωγραφική, είτε σε άλλες μορφές τέχνης... ο Πρώτος Δημιουργός (ο Θεός), είναι άλλη ιστορια, τόσο μακρυνη απ'τη διάνοιά μας, που δεν μπορούμε να συλλάβουμε. Γι'αυτο θεωρώ ανοησία (υπεροψία ΚΑΙ αλαζονεία) να Τον επικαλούμαστε κάθε τόσο και θράσος ηλιθιότητας να Τον κρίνουμε κιόλας... Γι'αυτό συμφωνώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μ'αυτό το κομμάτι των γραφών που παροτρύνει να μην επικαλούμαστε το Θεό επί ματαίω...

όσο για την ανθρώπινη μορφολογία, σκελετική και άλλη, μπορεί κανείς να αναζητήσει μόνος του.
Δε θα κάνουμε μαθήματα ανατομίας και οστικής μορφολογίας του ανθρώπινου είδους εδώ.
Σύμφωνα με τον γενετιστή, τα συγκεκριμένα κρανία ΔΕΝ ανήκουν στην ανθρώπινη φυλή.
Αν τώρα κάποιος αμφισβητεί και το γενετιστή και τα μάτια του....καλά να περνάει στις όποιες... αναζητήσεις του. :P
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 24 Φεβ 2014, 18:33

Τάλως έγραψε: Τον ανθρωπο τον κανει ο σκελετος ?
η οχι μονο?
.. για μένα,και ο σκελετός.Είναι αρμονικός ως προς τη γήινη φύση
και βάση αυτού του σώματος,απ'τις διαστάσεις του βρέθηκε η χρυσή τομή, χτίστηκε ο Παρθενώνας :wink:

Τώρα αν με ρωτήσεις για πριν,όπου υπήρχαν μεγάλα δέντρα,ζώα,πτηνά, φυτά κ.α
θα σου πω και χωρίς να μπορώ να το αποδείξω,
πως μεγάλο ρόλο έπαιξε και η απουσία της Σελήνης.

ArELa έγραψε: ο Θεός λέει μας έπλασε "κατ'εικόνα και ομοίωση"... ..
Μου θυμίζει τη σχέση πατέρα με παιδί.Να μην ξεχνά τις ρίζες του,αλλά το προτρέπει να συνεχιστεί το δέντρο
μιας και έτσι όλοι οι πρόγονοι του ζουν στο αίμα του,στο γενετικό υλικό.Έτσι,αν το δω από μια άλλη οπτική θέαση,ο άνθρωπος είναι Θεός.Ο μοναδικός αληθινός Θεός.Να είναι τόσο αρχαίος όσο αρχαίος θεωρείται πως είναι και η μίμηση του.
ArELa έγραψε: .. ναι... χμ... μα θεοί για τους αρχαίους γιατί να μην ήταν εξωγήινα όντα τρελά προηγμένης τεχνολογίας-και γενετιστές ;
Πώς θα περιέγραφαν τέτοια ράτσα; ως θεούς φυσικά...
Ναι,αλλά στην ουσία δεν είναι Θεοί κατά τις ανθρώπινες πεποιθήσεις.Γενετιστές μπορεί.Το καλό με το ανθρώπινο dna είναι πως ακόμα κι αν πειραχτεί έχει την δυνατότητα να εξελιχθεί με τη δύναμη του Νου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alkinoos την Δευ 24 Φεβ 2014, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: διόρθωσα τα quote

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 24 Φεβ 2014, 19:17

Ναι υπογράμμισες τις φράσεις που έχουν να κάνουν με πεδία άλλων επιστημών. ή μαλλον των μόνων επιστημών μιας και ο ανθρωπος αυτός δεν ειναι επιστήμονας αλλα αυτα που υπογράμμισες δεν εχουν ονόματα γενετιστών, που έγινε η γενετική ανάλυση κλπ.
Εχουμε μονο αυτον να το ισχυρίζεται

Το άρθρο βαζει αυτόν μπροστά. τον γλύπτη που τον λεει authority. o λιακο έχει γράψει περισσότερα βιβλία. Authority σε κανει η επιστημονική κατάρτιση επάνω σε ένα αντικείμενο. και αυτό θέλει πτυχίο. Οχι το πόσα βιβλία έχεις γράψει.
Δεν τα λεω βρε πουλάκι μου απο άποψη να μαλώσουμε. αλλα να λες οτι αυτό καταρίπτει την δαρβινική θεωρεία είναι λίγο βαρύγδουπο. Οι επιστημονες που υποστηρίζουν την δαρβινικη θεωρία έχουν όνομα πχ Dawkins. και... πτυχία.
Αυτός τι εχει; bachelor στη γλυπτική. Αν γράψει για την γλυπτικη θα τον θεωρήσω authority (αν και το μπατσελορ στις μέρες μας δεν λεει και πολλά).

ΕΝΤΙΤ
The samples were sent to the late Lloyd Pye, founder of the Starchild Project, who delivered the samples to a geneticist in Texas for DNA testing.
σε εναν γενετιστη;

και απο wikipedia
Claims

Pye claimed the skull to be a hybrid offspring of an extraterrestrial and a human female.[1] According to Pye, a dentist who examined the upper right maxilla found with the skull determined that the skull was that of a child aged 4.5 to 5 years. The volume, however, of the interior of the starchild skull is 1,600 cubic centimeters, which is 200 cm³ larger than the average adult's brain, and 400 cm³ larger than an adult of the same approximate size. The orbits are oval and shallow, with the optic nerve canal situated closer to the bottom of the orbit than to the back. There are no frontal sinuses.[3] The back of the skull is flattened. The skull consists of calcium hydroxyapatite, the normal material of mammalian bone.
Young children with hydrocephalus typically have an abnormally large head, as fluid pressure causes individual skull bones to bulge outward.

Neurologist Steven Novella of Yale University Medical School says that the cranium exhibits all of the characteristics of a child who has died as a result of congenital hydrocephalus, and the cranial deformations were the result of accumulations of cerebrospinal fluid within the skull.[1][2]
DNA testing

DNA testing in 1999 at BOLD (Bureau of Legal Dentistry), a forensic DNA lab in Vancouver, British Columbia found standard X and Y chromosomes in two samples taken from the skull, "conclusive evidence that the child was not only human (and male), but both of his parents must have been human as well, for each must have contributed one of the human sex chromosomes."[2]

Further DNA testing in 2003 at Trace Genetics, which specializes in extracting DNA from ancient samples, isolated mitochondrial DNA from both recovered skulls. The child belongs to haplogroup C. Since mitochondrial DNA is inherited exclusively from the mother, it makes it possible to trace the offspring's maternal lineage. The DNA test therefore confirmed that the child's mother was a Haplogroup C human female. However, the adult female found with the child belonged to haplogroup A. Both haplotypes are characteristic Native American haplogroups, but the different haplogroup for each skull indicates that the adult female was not the child's mother.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 24 Φεβ 2014, 19:21

Δηλαδή πρέπει να έχει κανείς πτυχίο και να είναι μέλος της (αντί)επιστημονικής κοινότητας ; Αυτοί,και μόνο αυτοί, θα μας πουν ;Μπορεί ειδικός να μην είναι,αλλά τουλάχιστον παίζει να είναι αντικειμενικός σε σχέση με τα περισσότερα λαμόγια που το παίζουν ειδικοί. Και τέλος.Εμείς κρίση δεν έχουμε για να καταλάβουμε πως αυτά τα κρανία δεν είναι ανθρώπινα,αλλά ανθρωπόμορφα ;
Αρκει να παιζει; Το πτυχιο υπάρχει για έναν και μόνο λόγο. Για να ακολουθεις την επιστημονική μεθοδολογία και να μην βγάζεις τα συμπεράσματα που αγαπάς ή που ποθείς.αλλιως γινεσαι ντεϊβιντ αϊκ.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 24 Φεβ 2014, 19:44

Τι συμπεράσματα έβγαλες εσύ γι'αυτά με τα στοιχεία που ήδη δόθηκαν;

Tα ίδια συμπεράσματα που είχα βγάλει τότε που είδα το ντοκυμαντέρ. ενας ημιάγριος λαος που είχε μια (ελαφρως) προχωρημένη αντίληψη σχετικα με τις ιδιότητες του ανθρώπινου σκελετού, για λόγους ιεροτελεστίας και θρησκοληψίας άρχιζε να προσθέτει ξύλα ή άλλα υλικά στο μεσοδιάστημα του κρανίου των βρεφων (στο σημειο που κλεινει με την αναπτυξη) και σπάζανε κομματάκια τα στραβώνανε για να γίνει το κεφάλι έτσι όταν επουλωθεί. τα περισσότερα πεθαίναν απο μολύνσεις κλπ και λιγα φτάναν στην ενηλικίωση.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 24 Φεβ 2014, 20:02

OK Φώτη, όπως νομιζεις.
Εγώ έφερα το θέμα-παρουσίαση κι ο καθένας χρησιμοποιεί το δικό του νιονιό
και βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

Εσύ έβγαλες τα δικά σου, εγώ τα δικά μου.

Δεν επιθυμώ ούτε θα επιδιώξω να πείσω κανέναν για τίποτα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 24 Φεβ 2014, 20:17

Κι όμως έχουμε και Άγιο που το κρανίο του ίσως να ήταν έτσι.
voila
Εικόνα
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 24 Φεβ 2014, 20:28

δε μιλάμε για σκυλόμορφα όντα...
αλλά ανθρωπόμορφα με μακρύ κρανίο.

Αν θυμάμαι καλά, κι ο Περικλής ειχε μακρόστενο κρανίο
γι'αυτό και φορούσε συνέχεια την περικεφαλαία
περικλης.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 24 Φεβ 2014, 20:49

Divine Sinner έγραψε: Το πτυχιο υπάρχει για έναν και μόνο λόγο. Για να ακολουθεις την επιστημονική μεθοδολογία και να μην βγάζεις τα συμπεράσματα που αγαπάς ή που ποθείς
Θα βγάζω όσα συμπεράσματα θέλω,άλλωστε τα λέω και δημοσίως δεν έχω θέμα, και σπάνια θα ακολουθώ την αντί - επιστημονική μεθοδολογία.
Divine Sinner έγραψε:αλλιως γινεσαι ντεϊβιντ αϊκ.
...βάλε όποια ταμπέλα θες.Δεν έχω πρόβλημα

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 24 Φεβ 2014, 21:01

alkinoos έγραψε:
Divine Sinner έγραψε: Το πτυχιο υπάρχει για έναν και μόνο λόγο. Για να ακολουθεις την επιστημονική μεθοδολογία και να μην βγάζεις τα συμπεράσματα που αγαπάς ή που ποθείς
Θα βγάζω όσα συμπεράσματα θέλω,άλλωστε τα λέω και δημοσίως δεν έχω θέμα, και σπάνια θα ακολουθώ την αντί - επιστημονική μεθοδολογία.
Divine Sinner έγραψε:αλλιως γινεσαι ντεϊβιντ αϊκ.
...βάλε όποια ταμπέλα θες.Δεν έχω πρόβλημα
Δεν το λεω για σενα βρε Αλκινοε. γινεσαι τροπος του λεγειν. γι αυτον τον "Ερευνητη" το λεω ασχετα με το δευτερο προσωπο.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 24 Φεβ 2014, 21:11

Τώρα τα βάλαμε και με τον Άικ? Μήπως μπαχαλεύεται το τόπικ?
ΥΠΑΡΧΕΙ τόπικ του Άικ να τον στολίσεις αν θες...

εδω μιλάμε για τα κρανία
και όχι για να τα πάρω εγώ στο κρανίο!

όποιος έχει να πει κάτι για τα κρανία, θα του ήμουν υπόχρεη... :?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 24 Φεβ 2014, 21:19

ArELa έγραψε:Τώρα τα βάλαμε και με τον Άικ? Μήπως μπαχαλεύεται το τόπικ?
ΥΠΑΡΧΕΙ τόπικ του Άικ να τον στολίσεις αν θες...

εδω μιλάμε για τα κρανία
και όχι για να τα πάρω εγώ στο κρανίο!

όποιος έχει να πει κάτι για τα κρανία, θα του ήμουν υπόχρεη... :?
Δεν μιλαω για τον αϊκ. αναφορα στον αϊκ εκανα για να δειξω οτι αλλο authority αλλο συγγραφεας. συγγραφέας ειναι οποιος θέλει. ελευθερο και ανοιχτο επάγγελμα ειναι. μιλαμε για τα κρανια και ειπαμε την άποψη μας. συμφωνησαμε οτι διαφωνουμε. κλπ.
δεν εχω να προσθεσω κατι. παω σε αλλα τοπικ.
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Δευ 24 Φεβ 2014, 22:00

Σας μοιάζουν για ανθρώπινα;(Ξυράφι του Οκαμ).
Δε γνωρίζω ζωντανό άνθρωπο με τέτοιο κρανίο και ο μόνος γνωστός που είχε είναι ο φαραώ Ακενατέν που αν ήταν άνθρωπος είχε μάλλον κάποια εκ γενετής ανωμαλία.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 347 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Δευ 24 Φεβ 2014, 22:47

Κρανία κυνοκέφαλων?
Αλλά και στην Αρχαία Αίγυπτο βλέπουμε κάτι παράξενα κρανία στους παπύρους περίπου σαν αυτά των φωτογραφιών
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Joy
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Δημοσίευση από Joy » Δευ 24 Φεβ 2014, 23:00

firefightergr έγραψε:Δε γνωρίζω ζωντανό άνθρωπο με τέτοιο κρανίο και ο μόνος γνωστός που είχε είναι ο φαραώ Ακενατέν που αν ήταν άνθρωπος είχε μάλλον κάποια εκ γενετής ανωμαλία.
Γιατί η σύζυγός του η Νεφερτίτη με το μακρόστενο καπέλο στο κεφάλι?

Εικόνα

Βρήκα και αυτό όμως. Μία από τις κόρες τους.

Εικόνα

και σε κάποιες τοιχογραφίες και ο Ακενατόν και η Νεφερτίτη παρουσιάζονται χωρίς καπέλο και μέ μακρόστενο κρανίο.

Θυμάμαι ότι κάπου σε ένα βιβλίο είχα διαβάσει ότι όσο ήταν φαραώ ο Ακενατόν είχε ζητήσει να τον απεικονίζουν όπως είναι στην πραγματικότητα. Είχε γεννηθεί με κάποιο πρόβλημα και το σωμα του είχε κάποια γυναικεία χαρακτηριστικά (μεγάλη περιφέρεια κ.λ.π.) και τον απεικόνιζαν ακριβώς έτσι.
Να υποθέσω ότι και το κεφάλι το δικό του και της οικογένειας ήταν μακρόστενο?
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Δευ 10 Μαρ 2014, 20:23

Το φέρνω εδώ διότι από το 23 λεπτό και μετά μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα.
Και η υπόλοιπη συνέντευξη είναι σημαντική.
Βέβαια...δεν ξέρω ποιοι βρίσκονται πίσω από την Hudes και τι ρόλο παίζουν..

Ολόκληρο το άρθρο εδώ:
http://www.transients.info/2014/03/kare ... ce-of.html

Ε- Ποιός κάνει κουμάντο στο Βατικανό? Υποθέτω ότι δεν είναι ο Πάπας.

Α- Υπάρχει ο Μαύρος Πάπας αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Αυτό που έχουμε βρεί και που ακούγεται απίθανο αλλά είναι εντελώς σωστό και το ότι έχει κρατηθεί κρυφό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αλήθεια. Είναι αλήθεια.
Υπάρχει ένα δεύτερο είδος στον πλανήτη.
Δεν είναι εξωγήινο, είναι μαζί με εμάς, ανάμεσά μας. Έφτιαξαν χάρτες στην προηγούμενη εποχή των παγετώνων. Τα απομεινάρια του πολιτισμού τους βρίσκονται παντού. Συχνά κατά μήκος των ακτών βυθισμένα, η στάθμη της θάλασσας έχει ανέβει 400 μέτρα.
Αυτή η ομάδα έχει μεγάλους εγκεφάλους, είναι πολύ διαφορετικοί από τον Homo Sapiens.
Το DNA τους είναι διαφορετικό από το δικό μας. Εάν τα δύο είδη ζευγάρωναν οι απόγονοι θα ήταν στείροι, και το γνωρίζουμε αυτό διότι πρόσφατα έγινε έλεγχος στο DNA τους.
Υπάρχουν κρανία τους παντού επειδή βρίσκονταν στη γη μαζί με εμάς αλλά μετά την εποχή των παγετώνων δεν απέμειναν πολλοί. Γι αυτό και κρύβονται από τότε και ένα μέρος στο οποίο κρύβονται είναι το Βατικανό.
Γι αυτό και στο Βατικανό φορούν αυτό το μακρύ καπέλο, την μίτρα. Και αποδεικνύεται ότι τα ίδια φορούσαν οι αρχιερείς στις αρχές του Ιουδαϊσμού.
Ο Μωυσής ήταν στην πραγματικότητα ο Φαραώ Ακενατόν. Αυτό το ξέρουν διότι αναφέρεται σε πάπυρο που βρέθηκε σε μία από τις πυραμίδες.
Οι αρχαιολόγοι που έχουν εργαστεί στο Ισραήλ το γνωρίζουν, και το θέμα είναι ότι ό Homo Capensis προσπάθησε να κρατήσει τους ανθρώπους υπο έλεγχο όχι μόνο με το διαίρει και βασίλευε και μέσω του χρηματοοικονομικού συστήματος, αλλά και μέσω της οργανωμένης θρησκείας. Προσπαθώντας να κάνει τα ανθρώπινα όντα να αλληλομισούνται και να αλληλοσκοτώνονται λόγω διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων ώστε αυτοί που βρίσκονται στο παρασκήνιο και μας χειραγωγούν, να μας χρησιμοποιούν σαν ζώα. Αυτό συμβαίνει στην εξέλιξη της ιστορίας μας.

Ε-Εντάξει Κάρεν, είσαι δικηγόρος, εργάστηκες για την Παγκόσμια τράπεζα επί 20 χρόνια, ότι λές βρίσκεται στα όρια της συνωμοσίας, ακούγεται τρελό. Τι σε έχει κάνει να το δεχτείς? Τι έχεις δει που σε έχει κάνει τόσο βέβαια ώστε να τα λες αυτά δημόσια?

Α- Γιατί πηγαίνουν σε meetings. Έστειλα ένα μέιλ σε ένα συνάδελφο στην Πορτογαλία και την επόμενη μέρα πήγε σε ένα meeting με τραπεζίτες και μου έστειλε ένα μέιλ λέγοντας ότι στη σε αυτό το meeting υπήρχε ένα άτομο με μεγάλο κρανίο και έντονα γαλάζια μάτια.
Ένα άλλο άτομο με το οποίο βρίσκομαι σε επαφή είναι ο γιατρός Edward Spencer που είναι συνταξιούχος νευρολόγος και είναι αυτός που άρχισε να μου μιλάει για αυτό το θέμα.
Ένας φίλος του βρισκόταν στην Αίγυπτο και είδε εναν τέτοιο Homo Cepensis να τριγυρνά.
Τα κρανία τους βρίσκονται παντού. Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Επειδή αυτή η ομάδα θέλει να κρύβεται και θέλει να κατηγορεί τους ανθρώπους για θεωρίες συνωμοσίας δεν σημαίνει ότι αυτά τα γεγονότα δεν υφίστανται.
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Δημοσίευση από promitheas14 » Δευ 10 Μαρ 2014, 21:23

Joy έγραψε: Υπάρχει ένα δεύτερο είδος στον πλανήτη.
ό Homo Capensis προσπάθησε να κρατήσει τους ανθρώπους υπο έλεγχο όχι μόνο με το διαίρει και βασίλευε και μέσω του χρηματοοικονομικού συστήματος, αλλά και μέσω της οργανωμένης θρησκείας.
Τα κρανία τους βρίσκονται παντού. Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Επειδή αυτή η ομάδα θέλει να κρύβεται και θέλει να κατηγορεί τους ανθρώπους για θεωρίες συνωμοσίας δεν σημαίνει ότι αυτά τα γεγονότα δεν υφίστανται.
Τί εἶναι αὐτό πάλι; Πάνω πού ἑτοιμαζόμουν νά σᾶς παραθέσω μία μικρή ἔρευνα (στοιχεῖα) γιά τούς ἑρπετοειδεῖς, μᾶς βγαίνει καί τρίτο ἀνθρωπόμορφο εἶδος; :banghead: Θά πάω στήν ζούγκλα μέ τόν Ταρζάν, μοῦ φαίνεται!
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
axinosp
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από axinosp » Τρί 11 Μαρ 2014, 10:14

Υπάρχουν κρανία τους παντού επειδή βρίσκονταν στη γη μαζί με εμάς αλλά μετά την εποχή των παγετώνων δεν απέμειναν πολλοί. Γι αυτό και κρύβονται από τότε και ένα μέρος στο οποίο κρύβονται είναι το Βατικανό.
Γι αυτό και στο Βατικανό φορούν αυτό το μακρύ καπέλο, την μίτρα. Και αποδεικνύεται ότι τα ίδια φορούσαν οι αρχιερείς στις αρχές του Ιουδαϊσμού.
Ο Μωυσής ήταν στην πραγματικότητα ο Φαραώ Ακενατόν. Αυτό το ξέρουν διότι αναφέρεται σε πάπυρο που βρέθηκε σε μία από τις πυραμίδες.
Οι αρχαιολόγοι που έχουν εργαστεί στο Ισραήλ το γνωρίζουν, και το θέμα είναι ότι ό Homo Capensis προσπάθησε να κρατήσει τους ανθρώπους υπο έλεγχο όχι μόνο με το διαίρει και βασίλευε και μέσω του χρηματοοικονομικού συστήματος, αλλά και μέσω της οργανωμένης θρησκείας. Προσπαθώντας να κάνει τα ανθρώπινα όντα να αλληλομισούνται και να αλληλοσκοτώνονται λόγω διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων ώστε αυτοί που βρίσκονται στο παρασκήνιο και μας χειραγωγούν, να μας χρησιμοποιούν σαν ζώα. Αυτό συμβαίνει στην εξέλιξη της ιστορίας μας.
Εικόνα

Αρχαίοι εξωγήινοι που ζουν μαζί μας από παλιά, τους βρίσκουμε πρώτα στους Αιγύπτιους, αλλά και αλλού Λατινική Αμερική, αυτό μου φέρνει στο μυαλό τους 600 εξωγήινους που αναφέρει το WEBBOT αλλά και την ταινία Stargate του 1994

"Πᾶν γὰρ ἑρπετὸν πληγῇ νέμεται." Ηράκλειτος"
Μετάφραση :Κάθε τι που έρπει εξουσιάζεται με χτυπήματα !!
Με απλά λόγια Ερπετοειδείς έχετε να φάτε, πολύ στυλιάρι από τους Έλληνες!!
Με λάθος λαό τα βάλατε!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”