![urock :urock:](./images/smilies/yourock.gif)
Όταν θα είναι να ανέβει, θα μεταφέρω όλο το τόπικ στις Γενικές, για να παραπέμπεται ο επισκέπτης/αναγνώστης κατ'ευθείαν σολόκληρο το τόπικ (εδώ δε γίνεται να μεταβεί ο επισκέπτης καθ΄ότι "κλειστή" ενότητα).
Θα ανεβάσω ψηλά όλο το τόπικ, κι όχι μόνο ένα κείμενο, αφ'ενός γιατί δεν είναι ουσιαστικά ένα άρθρο αλλά μια παρουσίαση στο κανάλι, αφ'ετέρου γιατί και η ανάλυση του Μέλιου είναι αξιόλογη και αξίζει να φαίνεται κι εκείνη σ'αυτό το θέμα.
Θεωρώ ότι η παρουσίασή σου Δημήτριε ήταν Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΗ και ότι σε πολλά επίπεδα "αδικήθηκε" εκείνο το βράδυ από την υπάρχουσα συμμετοχή που δεν έδωσε εφαλτήρια για διεύρυνση στο θέμα, για βαθύτερες αναλύσεις και για επέκταση σε διαδρομές που θα μας έβαζαν σε γόνιμες σκεπτικές ατραπούς. Δυστυχώς είμαι κι εγώ τόσο πηγμένη αυτή την εποχή με δουλειές που δεν μπόρεσα να αναπτύξω με τις μικρές μου δυνατότητες τις διαστάσεις αυτού του θέματος μαζί σου. Ζητώ συγνώμη γι'αυτό αλλά δεν έφταιγε το ότι δεν ήθελα, πραγματικά ήταν το "δεν μπορούσα" σ'αυτή την περίπτωση.
Όταν θα έχει ξεπεραστεί μέσα σου η "ατυχής" αυτή κατάληξη εκείνης της βραδιάς, κι όταν θα εκλείψει και το "μπούχτισμα'" που το καταλαβαίνω, μπορείς επανερχόμενος - αν θες να ανέβει σε καλύτερη πιο εμπεριστατωμένη μορφή- να βάλεις εδώ ένα κανονικό άρθρο της ήδη δοθείσας παρουσίασής σου στο κανάλι, μαζί με τα υπόλοιπα που είπες ότι θα επανέλθεις να προσθέσεις. Κι αν κρίνεις σκόπιμο, μπορώ να ανεβάσω ψηλά μόνο αυτό μαζί με την ανάλυση του Μέλιου, ή πάλι όλο το τόπικ ως έχει τώρα, αλλά με αρχική παραπομπή στο νέο και εμπεριστατωμένο άρθρο σου. Ό,τι επιλέξεις κι ό,τι μου πεις εσύ θα κάνω.
Και πάλι σ'ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες για εκείνη τη βραδιά.
![worship :worship:](./images/smilies/worship.gif)
Σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες βραδιές συζητήσεων, στις οποίες εγώ τουλάχιστον θα συμμετέχω πιο ενεργά, κι ευελπιστώ να'ναι κι ο Μέλιος μας που είναι βέβαιο ότι θα εμπλουτίσει τη συζήτηση και θα συμβάλλει ενεργά και γόνιμα μαζί σου πάντα, στο να γίνει μια καταπληκτική θεματολογία στις βραδιές μας αυτές.
![ups :ups:](./images/smilies/ups.gif)