Ακριβώςenigma έγραψε:Πχ μόλις άκουσα τον ήχο στο Κίεβο αμέσως πήγε το μυαλό μου στον ήχο της ταινίας <<ο πόλεμος των κόσμων >>
Κι εμένα αυτή η ταινία μου ήρθε στο μυαλό....
Ακριβώςenigma έγραψε:Πχ μόλις άκουσα τον ήχο στο Κίεβο αμέσως πήγε το μυαλό μου στον ήχο της ταινίας <<ο πόλεμος των κόσμων >>
Ζούμε ανάμεσά τους...ION 4ever έγραψε:Παράξενο πράμα οι συνειρμοί...
Αργά το ξεκίνησες.Πέμ Ιαν 26, 2012 8:09 pm
είμαι στο 0:43 αυτή τη στιγμή
Σίγουρα θα ήταν πολύ χρήσιμο, αλλά ένας τρίωρος υποτιτλισμος σε βίντεο που δε σταματάνε να μιλανε ούτε στιγμή, είναι τρελή δουλειά, με τουλάχιστον 4000 τίτλους (σα να γράφεις βιβλίο ενα πράμα) και όσο και να αγαπάω τον συνάνθρωπο, όσο και να θέλω να αφυπνίσω/ενημερώσω, αδυνατω να μπω σ'αυτό το γολγοθά.ION 4ever έγραψε:Σίγουρα είναι δύο βίντεο που θα έπρεπε να παρουσιαστούν
υποτιτλισμένα.
Αυτό το τρίωρο έχει τόσα πολλά
που δεν ξέρει κανείς από που να αρχίσει την περίληψη.
ArELa έγραψε:Σίγουρα θα ήταν πολύ χρήσιμο, αλλά ένας τρίωρος υποτιτλισμος σε βίντεο που δε σταματάνε να μιλανε ούτε στιγμή, είναι τρελή δουλειά, με τουλάχιστον 4000 τίτλους (σα να γράφεις βιβλίο ενα πράμα) και όσο και να αγαπάω τον συνάνθρωπο, όσο και να θέλω να αφυπνίσω/ενημερώσω, αδυνατω να μπω σ'αυτό το γολγοθά.ION 4ever έγραψε:Σίγουρα είναι δύο βίντεο που θα έπρεπε να παρουσιαστούν
υποτιτλισμένα.
Αυτό το τρίωρο έχει τόσα πολλά
που δεν ξέρει κανείς από που να αρχίσει την περίληψη.
Θα προσπαθήσω να δώσω μια περίληψη εν ευθέτω χρόνω.
Και εγώ κάπως έτσι ένοιωθα.Joy έγραψε:Τον είδα. Τα μισά κατάλαβα απ όσα έλεγε.
Άσε που νόμιζα ότι άκουγα τον Πήτερ Σέλερς στο «Πάρτι» (birdy nam nam).