προπαγανδα για τους Ε
- finalprofecy
- Φρεσκαδούρα

- Irc ψευδώνυμο: finalprofecy
- Φύλο: Άνδρας
προπαγανδα για τους Ε
ειναι το πρωτο μου τοπικ ηθελα να το βαλω εδω περα να πουμε ολοι την γνωμη μας.... http://www.youtube.com/watch?v=LQoSCEMzJYE δειτε το κ δειτε κ αυτο http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10 ... _7467.html αυτη η σειρα προβαλετε στην αμερικη....το θετικο ειναι οτι για να κανουν αυτην την προπαγανδα πιθανοτατα οι Ε ερχοντε ;) αλλα σιγουρα δν ειναι οι κακοι 
- alkinoos
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 84 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Re: προπαγανδα για τους Ε
Μπορεί να είναι η Ερπετοειδή φυλή,και αυτή από Ε αρχίζει...το είδα το βίντεο ,ειναι παραπλανητικό,δε λέει για ποιούς <Ε> και εύκολα μπορείς να πέσεις σε λάθος ειρμό..
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Γεια σου finalprofecy.
Καλώς ήρθες.
Αυτή η σειρά έχει ήδη 2 seasons που παίχτηκε
αλλά νομίζω ότι την σταμάτησαν.
Δεν θα βγει λένε 3η.
Πάντως προπαγάνδα για τους Ε δεν είναι.
Εγώ θα έλεγα ότι είναι μαι καλή αναφορά στα ερπετοειδή.
Καλώς ήρθες.
Αυτή η σειρά έχει ήδη 2 seasons που παίχτηκε
αλλά νομίζω ότι την σταμάτησαν.
Δεν θα βγει λένε 3η.
Πάντως προπαγάνδα για τους Ε δεν είναι.
Εγώ θα έλεγα ότι είναι μαι καλή αναφορά στα ερπετοειδή.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- finalprofecy
- Φρεσκαδούρα

- finalprofecy
- Φρεσκαδούρα

μας λενε ξεκαθαρα οτι θα ερθουν ερπετοειδη δηλαδη? να τους παρουμε το δερμα για τσαντες κ παπουτσια
- alkinoos
- Επίτιμος

Ειδικά εκεί που γίνεται η συνέντευξη είναι ό,τι πρέπει να να βγάλεις ορθά συμπεράσματα...<< Δε θα με φέρεις σε δύσκολη θέση,είμαι η καλή της υπόθεσης >>
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
- alkinoos
- Επίτιμος

finalprofecy έγραψε:μας λενε ξεκαθαρα οτι θα ερθουν ερπετοειδη δηλαδη? να τους παρουμε το δερμα για τσαντες κ παπουτσια
είναι ήδη εδώ...χιλιάδες χρόνια τώρα .
- finalprofecy
- Φρεσκαδούρα

ναι το ξερω οτι ειναι εδω κ μας εχουν φτιαξει αυτην την φυλακη τοσεσ χιλιαδες χρονια...αλλα θα ερθουν κ αλλα φιλαρακια τους?
Καλώς όρισες και καλή αρχή!
Δεν είναι μόνο η σειρά Visitors που έχει σαν θέμα τους κακούς εξωγήινους. Πιό καινούργια στην Αμερική είναι το Event.
Δες και εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 84#p151284
Ένα βίντεο με ανάλυση του Γουίλκοκ για τις δύο αυτές σειρές και που αποσκοπούν.
Δεν είναι μόνο η σειρά Visitors που έχει σαν θέμα τους κακούς εξωγήινους. Πιό καινούργια στην Αμερική είναι το Event.
Δες και εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 84#p151284
Ένα βίντεο με ανάλυση του Γουίλκοκ για τις δύο αυτές σειρές και που αποσκοπούν.
L'état, c'est moi
- finalprofecy
- Φρεσκαδούρα

- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
@finalprofecy...
Ωραίο το θεματάκι σου!!! Μπήκες δυναμικά!
Φτιάξε ένα στίγμα να σε μάθουμε!
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewforum.php?f=18
Ωραίο το θεματάκι σου!!! Μπήκες δυναμικά!
Φτιάξε ένα στίγμα να σε μάθουμε!
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewforum.php?f=18
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- finalprofecy
- Φρεσκαδούρα

ευχαριστω δελφινι
οταν εννοεις στιγμα τι πρεπει να κανω? στο τοπικ που μ εστειλες που ακριβως να γραψω? πληροφοριακα ειμαι διδυμος αδερφος του kouts που ειναι μελος εδω μεσα...παω να κοιμηθω γιατι αυριο πρεπει να παω νωρις στην σχολη μου... κατι ακυρο αυριο θα γραψω και την δικια μου γνωμη γενικα για αυτην την παραξενη εποχη που περναμε αλλα πρεπει να βρω σε πιο τοπικ πρεπει να παω να γραψω αν κανω κατι λαθος διωρθωνετε τον νεο
καληνυχτα σας
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Δεν σου έστειλε τόπικ φιλαράκο, ενότητα (forum) σου υπέδειξε.finalprofecy έγραψε:οταν εννοεις στιγμα τι πρεπει να κανω? στο τοπικ που μ εστειλες που ακριβως να γραψω?
Εκεί ανοίγεις το προσωπικό σου τόπικ αν θέλεις
Αν πας εδώ που καλωσορίζω τους νεοεισερχόμενους http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 123#p74123 θα πάρεις μια σαφέστερη ιδέα!
Καλώς μας ήρθες!
(θα δω/σχολιάσω το θέμα σου αύριο- τώρα κουτουλάω απ'τη νύστα. χεχ)
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble