Το πιο δαιμονικό (κατ'εμε) συγκρότημα...

Του κόσμου τα παράξενα, μελέτες, εξερευνήσεις...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
nibirunemesis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Το πιο δαιμονικό (κατ'εμε) συγκρότημα...

Δημοσίευση από nibirunemesis » Κυρ 09 Μάιος 2010, 02:02

Παιδιά δεν ξέρω αν έχει τύχει και την πετύχει ποτέ την "κυρία" αυτή...

Ξάφνου που λέτε εμφανίστηκε ένα κανάλι στο ΥΤ με τίτλο iamamiwhoami. Μπορείτε να το βρείτε στο λινκ εδώ.

Οι τίτλοι των κομματιών της είναι κωδικοί. Έχει το κάθε ένα από τα πρώτα 6 κι από μια αναφορά σε ένα ζώο..
Εδώ είναι οι κωδικοί και οι αναφορές:

"Prelude 699130082.451322-5.4.21.3.1.20.9.15.14.1.12" ("goat")
"9.1.13.669321018" ("owl")
"9.20.19.13.5.723378" ("whale")
"13.1.14.4.18.1.7.15.18.1.1110" ("bee")
"15.6.6.9.3.9.14.1.18.21.13.56155" ("llama")
"23.5.12.3.15.13.5-8.15.13.5.3383" ("monkey")
"b"
"o"
"u-1"
"u-2"

Τα γράμματα αντιστοιχούν στην αλφάβητο και σχηματίζουν λέξεις όπως "educational", "I am", "its me", "mandragora", "officinarum" και "welcome home"
Είπε η ίδια ότι πρόκειται για κάποια ήδη πολύ γνωστή καλλιτέχνη που αποφάσισε να κάνει ένα μυστηριώδες project. Το περιγράφει ως "οι σκέψεις και τα υγρά όνειρα ενός...δεντρόφιλου!!
Θα μπορούσα να κάνω με τις ώωωωρες ανάλυση για τη μουσική που έχει και τι περνάει απο πίσω. Το θέμα είναι και οι εικόνες.

Ως τώρα τα βίντεοκλιπ της μουσικής βιομηχανίας τα περισσότερα είναι κεκαλυμμένα. Εδώ πρόκειται για τον ορισμό της αρρώστιας και όλα χύμα....

Πάρτε ένα δείγμα...

Κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα και δίσκο. Και έχω το εξής ερώτημα...

ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΑ???? :freak: :freak: :freak: :freak:
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: harosnikos

Re: Το πιο δαιμονικό (κατ'εμε) συγκρότημα...

Δημοσίευση από harosnikos » Κυρ 09 Μάιος 2010, 07:05

όντως...πολύ περίεργο κλιπ...
Εδώ πρόκειται για τον ορισμό της αρρώστιας και όλα χύμα....
τα είπες όλα εσύ ....

τι μύνημα λες να περνάει?? (υπαρξιακής φύσεως??)
Άβαταρ μέλους
sacred_circle
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση από sacred_circle » Κυρ 09 Μάιος 2010, 07:38

Έξυπνο marketing, μουσικά δεν έχει να πει κάτι .. έντονες εικόνες,σεξουαλικός εθισμός , φούσκα μου φαίνεται, παρά ουσιαστική ύπαρξη. συγγνώμη αλλά έχει πολλά στοιχειά αλλά κατ ουσια, τίποτα που να ταιριάζει και με την μουσική του υπόσταση μάλλον αρπαχτη είναι.. :rose: :rose:
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από harosnikos » Κυρ 09 Μάιος 2010, 07:55

ως διαφήμιση θα ήταν πολύ πετυχημένο....

τι θα διαφήμιζε όμως??
:jerk: :jerk: :jerk: :jerk:
Άβαταρ μέλους
sacred_circle
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από sacred_circle » Κυρ 09 Μάιος 2010, 09:45

Την συγκεκριμένη μπάντα η οποία δεν έχει να προσφέρει ιδιαίτερο ήχο και πρέπει κάπως να τραβήξει τα βλέμματα .. ξέρεις μπορούν να κάνουν διαφορές δόκιμες οι δισκογραφικές για να προωθήσουν καινούργια πράγματα , μιας και στις τέχνες δεν υπάρχει παρθενογένεση πλέον… επιλέγουν να δώσουν πράγματα που τραβάνε το ενδιαφέρον ..έρευνα, μυστικισμός ,και σεξ …αν παρατηρήσεις το βίντεο ο ήχος και τα μηνύματα που παράθεσε το παιδί δεν έχουν κάποιο σύνδεσμο… ουσιαστικό έστω και ότι όλα είναι χύμα γενικότερα δεν μπορεί να είναι τυχαίο… :rose: :rose: :rose:
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
netdevil
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από netdevil » Δευ 10 Μάιος 2010, 01:58

απίστευτη.......!!!!
έχει ενδιαφέρουσα electro μουσική και κάθε video της για μένα είναι pure art
-“Sometimes you have to be a bitch to get things done.”
- “Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.”
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Δευ 10 Μάιος 2010, 02:20

netdevil έγραψε:απίστευτη.......!!!!
έχει ενδιαφέρουσα electro μουσική και κάθε video της για μένα είναι pure art
Εισαγωγική σημείωση:
Κρίνω απολειστικά από το συγκεκριμένο κομμάτι και δεν είμαι και κανένας φαν της ηλεκτρονικής μουσικής, οπότε μπορείς και να με απορρίψεις ως μεροληπτικό ή/και μη ειδικό (και σπάνια βλέπω βίντεο κλιπ... προτιμώ να κρίνω τη μουσική ως τέτοια και μόνο... πες με και παλαιομοδίτη, δεν με πειράζει). Από την άλλη, η οπτική του μη-"γνώστη" είναι συχνά πολύ σημαντική.

Μετά τα εισαγωγικά, στο προκείμενο:
Άντε και να δεχθούμε ότι υπήρξε ένα εύρημα με το αιδιόμορφο τμήμα του δέντρου και το γαλακτερό παχύρευστο υγρό.

Όμως:

Μουσικά δεν μπόρεσα να δω κάτι το ιδιαίτερο στον ήχο... σε μεγάλο δε μέρος δεν είχε καν μελωδία, οπότε είναι αμφισητήσιμο το αν μπορούμε να μιλήσουμε για μουσική.

Τεχνικά, θύμιζε περισσότερο σκληρή τσόντα, που σχεδόν σε όλα τα πλάνα έχει αιδίο χωρίς το υπόλοιπο σώμα (περισσότερο σε λεσβιακή, δεδομένου ότι ήταν θυλικό το ανθρώπινο πρόσωπο που εμφανίζεται να γλείφει, αλλά είναι η παραπομπή σε creampie στο τέλος που μπερδεύει τα πράμματα).

Αισθητικά, πολλή μαυρίλα και πολύ αρνητικά συναισθήματα από το βίντεο, επιτεινόμενα από την υπόκρουση.

Ξανακαλωσήρθες!
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
netdevil
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από netdevil » Δευ 10 Μάιος 2010, 02:50

άπλα είναι ένα concept κ εκεί μένω...τρελαίνομαι για την μουσική της ,που την θεωρω λιγο underground - video της γτ μου θυμίζουν την fever ray και τους the knife
όσο για το τσόντα ...μάλλον δεν εχει δει το "pagan poetry tis bjork ... ;p

http://www.dailymotion.com/video/x3asbl ... etry_music
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Δευ 10 Μάιος 2010, 03:19

Δεν το είχα δει (είπαμε, βίντεο κλιπ σπανιότατα βλέπω), αλλά δεν μου δημιούργησε τόσο αρνητικά συναισθήματα... μη φανταστείς ότι μου άρεσε κι'όλας.
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
netdevil
Φρεσκαδούρα
Φρεσκαδούρα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από netdevil » Δευ 10 Μάιος 2010, 03:37

πάντως η iamamiwhoami μου δίνει την αίσθηση ότι είναι από Σουηδία
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Astrea

Δημοσίευση από Astrea » Δευ 10 Μάιος 2010, 14:24

Παρότι είμαι φαν και της ηλεκτρονικής σκηνής εκ πρώτης επαφής με την ‘καλλιτέχνιδα’ με άφησε παγερά αδιαφορη.
Η οδός βασικά για να κρίνω κάτι γίνεται ως εξής.. πρωτα το ακούω και εξετάζω τι μου βγάζει
Και μετά βλέπω το συνολο δηλαδή σε συνδυασμό με το οπτικό..
Ειλικρινά, το ολο μουσικό κομμάτι μου άφησε ένα κενό.. δεν έδωσε τίποτα! Ουτε χρώμα, ουτε μελωδία, ούτε λύπη, ουτε χαρά… τίποτα.
Σαν να έκανε ένα σβησιμο στα πάντα.. και επειτα βλέπεις αυτό το αρρωστημένο σκηνικό και λές.. «Α μάλιστα.. το κενό μου το γεμίζει με αυτό το άρρωστο, νεκρόφιλο σκηνικό»
Και όπως είπε η συνιδεογραφίτισσα..
sacred_circle έγραψε: ..έρευνα, μυστικισμός ,και σεξ …αν παρατηρήσεις το βίντεο ο ήχος και τα μηνύματα που παράθεσε το παιδί δεν έχουν κάποιο σύνδεσμο… ουσιαστικό έστω και ότι όλα είναι χύμα γενικότερα δεν μπορεί να είναι τυχαίο…
Μυστικισμό και σεξ.. τα μόνα που προβάλονται στην μουσική βιομηχανία.
Ο μοναδικός τρόπος προώθησης είναι να το περάσεις ως underground, ως κάτι εναλλακτικό, να εξαψεις την περιεργεια και αυτό ήταν!
Με ένα πιασιάρικο μαρκετινγκ το τίποτα γίνεται τεχνη.
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
nibirunemesis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nibirunemesis » Δευ 10 Μάιος 2010, 14:44

Η Αντέτ νομίζω τα είπε τέλεια και με κάλυψε και εμένα απόλυτα... Το θέμα για μένα βρίσκεται σε 2 σημεία. Επειδή ακριβώς πρόκειται για κάτι που εξάπτει την όλη φαντασία, τραβάει κόσμο...
Το ακόμη χειρότερο είναι ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το όλο εφέ των βίντεο είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ acid trip. Κι αυτό με το δέντρο είναι πολύ λάιτ. Για δείτε το παρακάτω που το ανέβασε πριν μόλις 3 μέρες και παρατηρείστε πως αδειάζει η μουσική σε συνεργασία με το εφέ του acid trip τον εγκέφαλο (το ίδιο ακριβώς πράγμα κάνουν και στα περισσότερα clubs, η τεχνική είναι ίδια) και τι παιδοφιλικά μηνύματα περνάει...Η σιχαμάρα και η αρρώστια σε όλο της το μεγαλείο...

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!! ΑΗΔΙΑΖΕΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΤΟ ΠΟΛΥ 2 ΦΟΡΕΣ.

Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Αυτά δεν τα λέω για να κάνω promotion. Τα λέω για να δείτε σε τι περίοδο εισερχόμαστε στην μουσική βιομηχανία πλέον ανοιχτά...
Άβαταρ μέλους
Astrea
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Astrea

Δημοσίευση από Astrea » Δευ 10 Μάιος 2010, 16:09

Και άμα κρίνω απο το περιεχόμενο.. καλύτερα είναι να το δουν οχι επι του συνόλου.. δηλάδη για παραδειγμα 1α βίντεο ανευ μουσικης.. και πολυ μετά.. μετά μόνο μουσική.
Εχει εξελιχθεί η μουσικη τεχνολογία και η έρευνα πάνω στην ψυχολογία της μουσικής που πλέον τέτοια δείγματα καλύτερα είναι να 'φυλάμε τα ρούχα μας για να χουμε τα μισά' :loco:
"Ανυπομονώ να δω όλο και περισσότερους ανθρώπους πρόθυμους ν' αντισταθούν στην κατεύθυνση στην οποία οδηγείται ο κόσμος μας..."
Rachel Corrie
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 10 Μάιος 2010, 17:31

H μουσική δε μου'κανε ούτε κρύο ούτε ζέστη. Απ'αυτά που διάβασα την περίμενα χειρότερη, οπότε μάλλον "ήρεμα" την είδα.

Η οπτικοποίηση είναι για τα μπάζα. Μάθαμε τώρα το κάθε ψυχομπούκωμα να το ονοματίζουμε "τέχνη" για να "περνάει" στα πλήθη. Επιδιώκει να "βγάλει" το ποταπότερο κομμάτι ενός ψυχισμού, με το εύκολο μέσον το σεξ, που του δίνει σκοτεινές, αηδιαστικές, επίπλαστα διαστροφικές μορφές.

Σε γενικέ γραμμές μου βγάζει (προσωπικά και υποκειμενικά) μια αναγουλα. :emetos:

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες πλην του νετοδιαβολάκου. Σέβομαι την άποψή του, αλλά σεβασμός δε σημαίνει απαραίτητα αποδοχή. :wink: :respect:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
harosnikos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από harosnikos » Τρί 11 Μάιος 2010, 00:01

nibirunemesis έγραψε:το ίδιο ακριβώς πράγμα κάνουν και στα περισσότερα clubs, η τεχνική είναι ίδια) και τι παιδοφιλικά μηνύματα περνάει...Η σιχαμάρα και η αρρώστια σε όλο της το μεγαλείο...

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!! ΑΗΔΙΑΖΕΙ. ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΤΟ ΠΟΛΥ 2 ΦΟΡΕΣ.

όπως τα είπες...η μουσική αυτή πιστεύω πως είναι μουσική μαστούρας και μέθης...
εμένα μου προκαλεί τέτοια συναισθήματα πάντως....
Οπως εξηγούν οι ειδικοί, πρόκειται για συγκεκριμένα κύματα συχνότητας 3 έως 30 Hertz (τα λεγόμενα υποηχητικά κύματα) που επηρεάζουν τη λειτουργία του εγκεφάλου προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις. Για παράδειγμα, τα κύματα άλφα (τα οποία κυμαίνονται από 7 έως 13 Hertz) έχουν χαλαρωτική δράση, όμως υπάρχουν και άλλα που προκαλούν αντιθέτως υπερδιέγερση και ευφορία.

Ηδη οι αρχές έχουν εντοπίσει αμέτρητες ιστοσελίδες όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν τη δόση τους. Μάλιστα, υπάρχει και ιστοσελίδα όπου παρέχονται οδηγίες χρήσης του νέου ναρκωτικού για τους αρχάριους και πωλούνται CDs με τραγούδια-«δόσεις». Οπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις και με τα κοινά ναρκωτικά, οι πρώτες χαμηλές «δόσεις» παρέχονται δωρεάν, με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών. Ακόμα όμως και οι πιο ισχυρές «δόσεις» προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές (περίπου 5 ευρώ το τραγούδι), παρά το γεγονός ότι μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν αμέτρητες φορές. Την ίδια στιγμή, στο YouTube μπορεί να βρει κανείς πολλά σχετικά βιντεάκια και να δει νέους να παραληρούν από ευφορία τη στιγμή που δοκιμάζουν το ναρκωτικό της ψηφιακής εποχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση των υποηχητικών κυμάτων δεν είναι κάτι καινούργιο για τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες στο εξωτερικό τα χρησιμοποιούν ως κατασταλτικά μέσα, για παράδειγμα, στις ντισκοτέκ ώστε να ηρεμούν τη νεολαία. Η χρήση τους έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν και σε στρατιωτικούς χώρους. Παρ’ όλα αυτά, οι κίνδυνοι για την υγεία που σχετίζονται με τη χρήση των cyber-ναρκωτικών δεν έχουν διαπιστωθεί ακόμα. Οι ειδικοί έχουν αρχίσει έρευνες σχετικά με το μέγεθος και τις επιπτώσεις του εθισμού.

Πρόσφατα, Ιταλοί ερευνητές μελέτησαν και υπολόγισαν την αθροιστική επίδραση του ήχου και του ecstasy στον εγκέφαλο πειραματόζωων. «Χορηγήσαμε σε ποντίκια μία μικρή δόση ecstasy ανίκανη να προκαλέσει την παραμικρή νευρολογική επίδραση και στη συνέχεια χορηγήσαμε στα ίδια ποντίκια μία “δόση” ήχου 95 ντεσιμπέλ, τη μέγιστη που επιτρέπεται στις ντισκοτέκ. Αμέσως διαπιστώσαμε ενίσχυση της επίδρασης του ecstasy. Και όχι μόνο: όταν αυξήσαμε την αρχική δόση του ecstasy, η μετέπειτα “δόση” του ήχου προκάλεσε ενίσχυση της επίδρασης που διήρκεσε πέντε ολόκληρες ημέρες» εξήγησε ο Μικελάντζελο Ιανόνε, ερευνητής από το Ινστιτούτο Νευρολογικών Επιστημών του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνών του Καταντζάρο. «Αυτό εξηγεί γιατί ορισμένα είδη ναρκωτικών, όπως για παράδειγμα το ecstasy, καταναλώνονται σε ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες σε περιστάσεις όπως ρέιβ-πάρτι, όπου προφανώς η μουσική ενισχύει την επίδρασή τους».
Άβαταρ μέλους
nibirunemesis
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nibirunemesis » Τρί 11 Μάιος 2010, 03:26

Η παράθεσή σου harosnikos είναι πέρα για πέρα αληθινή. Και το ξέρω γιατί κι εγώ έχω φτιάξει τέτοιους ήχους σε πλαίσια των πειραμάτων μου. Όντως από 3-30Hz είναι η "επικίνδυνη", ας το πούμε, ζώνη συχνοτήτων. Και όχι μόνο αυτό, αλλά συνήθως αυτό συνδυάζεται με έναν "τσιριχτό" ήχο στις αρμονικές. Τι εννοώ...

Αν δείτε μέχρι και στο τελευταίο βίντεο που παρέθεσα το μπάσο καταλαμβάνει μεγάλο εύρος στην παραγωγή και όχι μόνο αυτό αλλά έχει και έναν αρκετά "τσιριχτό", γυαλισμένο ήχο. Αυτό σημαίνει υψηλής συχνότητας ακουστικές. Άρα ο εγκέφαλος ακούει μια πολύ χαμηλή συχνότητα, που ταυτοχρόνως παρεμβαίνει ποικιλοτρόπως στα εγκεφαλικά κύματα, αλλά και μια πολύ υψηλή. Ουσιαστικά σε "αδειάζει" από σκέψεις γιατί σε ζαλίζει. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και όταν ζαλιζόμαστε μέσα σε ένα λεωφορείο πχ. γιατί ενώ ο εγκέφαλος από το υγρό στο λαβύρινθο του αυτιού στέλνει σήμα ότι το σώμα είναι ακίνητο ή κινείται ελάχιστα, το οπτικό σήμα του λέει ότι το σώμα κινείται. Έτσι τον μπερδεύει και ζαλίζεται.

Κι αφού σε ζαλίσει και σε αδειάσει από σκέψεις σου, περνάει ότι θέλει. Βάλτε πχ το Sweet Dreams της Beyonce (να'ναι καλά το Αστρεάκι που μου το επισήμανε αυτό το τραγούδι, χαμπάρι δεν είχα πάρει!) να το ακούσετε, έστω σε μια μέτρια ένταση. Θα διαπιστώσετε ότι θέλει ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΗ προσπάθεια για να σκεφτείτε κάτι, οτιδήποτε, όση ώρα το ακούτε... Σκεφτείτε μαλιστα και το μετά. Αφού σε έχει αδειάσει -υπ'όψη ότι δεν αναφέρω ΚΑΝ "παραισθησιογόνες" κυματομορφές!- στο σταματάει. Έτσι σε αναγκάζει να αναπληρώσεις το κενό των σκέψεων ξαναακούγοντάς το, κατά προτίμηση πιο δυνατά! Εναλλακτικά το σιγοτραγουδάς μέχρι να το ξαναακούσεις. Αυτό στο χωριό μου ξέρετε πως το λένε?...

Π-Ρ-Ε-Ζ-Α. Και σας ξαναλέω. Όλα αυτά χωρίς τη χρήση συνδυασμού ήχων (κυμάτων) παραισθησιογόνων αλλά απλά με την "έξυπνη" χειραγώγηση των ευρέως διαδεδομένων ήχων και ηχοχρωμάτων.

Για σκεφτείτε τα, ψάξτε τα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Άβαταρ μέλους
Aristogenos
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Aristogenos » Τετ 28 Ιούλ 2010, 21:10

Οι εταιρίες και ότι άλλοι φορείς σε κάθε τομέα "τέχνης" προωθούν ότι ποιό αναγκέφαλο :jerk: , άσχημο , η κακαίσθητο υπάρχει με την δικαιολογία ότι είναι τέχνη :jerk: ... σε μουσική, ζωγραφική , γλυπτική κτλ κτλ.Δεν είναι όμως όσο κι αν θέλουν να χοροπηδούν όλοι οι ανάξιοι. Δεν θα μπώ στον λόγο για τον οποίο το κάνουν ούτε για το πόσα βλήματα τρών' την φώλα και τους αγοράζουν.
Η τέχνη έχει να κάνει ΜΟΝΟ με το κάλος και την αρμονία και οι αναλογίες στο συμπαν γι αυτα τα θέμματα έιναι δεδομένες. Είναι σύθεση αυτών με ταυτόχρονη εμφάνηση του χαρακτήρα του ποιητή.Και ποιητής είναι αυτός που δημοιουργεί από το 0 όπως μας λέει και ο Πλάτων.(μελετάμε Πλάτωνα στο Ίωνα και στο II, III και Χ βιβλίο της Πολιτείας.)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 28 Ιούλ 2010, 21:34

Eιδα τα βιντε. Δεν θα ακουγα μια τετοια μουσικη.
Με ψυχοπλακωσε λιγο. Οι κουκουβαγιες γενικα με ανατριχιαζουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κόσμος - Σύμπαν-Επιστήμη”