το τόπικ έχει προχωρήσει αρκετά το ξέρω, αλλά κάπου πιο πριν, είπαμε και γι'αυτο.delfini05 έγραψε:Παιδική απορία... τις πρόσφατες ηλιακές καταιγίδες γιατί δεν τις υπολογίζουμε;
ψάξε, παιδάκι...

το τόπικ έχει προχωρήσει αρκετά το ξέρω, αλλά κάπου πιο πριν, είπαμε και γι'αυτο.delfini05 έγραψε:Παιδική απορία... τις πρόσφατες ηλιακές καταιγίδες γιατί δεν τις υπολογίζουμε;
Οντως πολύ περίεργα...ION 4ever έγραψε:Περίεργα πράματα συμβαίνουν.
από την μια ο Φουλφορντ και από την άλλη το Βατικανό και οι ανώνυμου
και όλα μαζί έρχονται και δένουν πολύ περίεργα.
Γουγλης δε ανήκει στον gates (η κανω λαθος?)
και αυτός είναι υπό κράτηση και ... και... και...
Θα΄ταν αδύνατο να τ'ακούσω, γιατί έχω συρόμενες πόρτες με διπλή τζαμαρία, που κόβει σχεδόν κάθε ήχο απ'έξω... Θα βγω να στήσω αυτί...ION 4ever έγραψε:Εγώ πάλι όλη μέρα σήμερα ακούω αεροπλάνα αλλά πολύ μακρινά πολύ ψηλά
σαν υπερηχητικά και πολύ καλά κρυμμένα στα σύννεφα.
Εσείς?
Δεν ισχυρίστηκα ότι δεν είναι enigma μου.enigma έγραψε: ΙΟΝ μην βρε είναι όντως υπερηχητικά τα αεροσκάφη που ακούς ;
Εγώ να υπαινιχθώ κάτι όμως ;ION 4ever έγραψε:
λόγω ολικής πυκνής και χαμηλής νέφωσης.
Δεν θέλω να υπαινιχθώ τίποτα (ακόμα)
Η τα τραβάνε και σκίζουν τα πτυχία τουςenigma έγραψε:Μπάς και οι φουκαράδες τραβάνε και αυτοί τα μαλλιά τους ;ION 4ever έγραψε:
λόγω ολικής πυκνής και χαμηλής νέφωσης.
Δεν θέλω να υπαινιχθώ τίποτα (ακόμα)
Φεύγω πάλι off όμως ....
Πλάκα με κανεις, έτσι; Αν υποθέσουμε πως δε συνεννοούνται με τους ψεκαστες που ανάλογα τι ψεκάζουν, έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τον καιρό, υπολογίζουν το τάδε καιρικό φαινομενο υπό φυσιολογικάς συνθήκας, τα λαμόγια ψεκάζουν το βραδυ (όπως έκαναν χθες βράδυ σαν κολασμένοι) και τσουπ, αλλο καιρικο σκηνικο. Αν συνεννοούνται ή τελος πάντων ξέρουν τι παίζει (βλέπε γνωστότατο μετεωρολογο που όταν τον ρώτησε ο Παπαδάκης για τους ψεκασμούς, είπε "τι λέτε τωρα, αυτα είναι ανοησίες των συνωμοσιολόγων"- δηλωμένο λαμόγιο δηλαδη), κάνουν μια τρελή μαντεψιά γνωρίζοντας περίπου τι θα ψεκαστεί και συχνα πέφτουν μέσα.enigma έγραψε: Εγώ να υπαινιχθώ κάτι όμως ;
Ρε γ@μώτο ... πως γίνεται αυτοί οι μετεωρολόγοι με τόσα όργανα ,με τόση πείρα , με τόσους δορυφόρους ... να μην μπορούν να
πετύχουν την πρόγνωση ακόμη και του αυριανού καιρού ;
Τσκ τσκ τσκ.. απαράδεκτοι οι ψεκαστές που δεν τα ενημερώνουν εγκαιρα τα μετεώ-παιδα και τα εκθέτουν ανεπανόρθωτα.Σήμερα πχ θα είχαμε 18 βαθμούς και ούτε σύννεφο στον ουρανό ...δηλαδή ....???
Μόνο εγώ δεν μπορώ να δω τον ήλιο ; μόνο εγώ το δάγκωσα ; μόνο εγώ έφαγα βροχή να πάω στην δουλεία ;
Πόσο άχρηστοι είναι ;
Μπα, ή ανενημέρωτοι και αποκομμένοι απ'τα λαμόγια (έντιμοι) είναι, ή τα ψεκαστοκάθικα, δεν τους ενημερώνουν σωστά.Είναι τελικά ;
στο συγχωρώ...Φεύγω πάλι off όμως ....