ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ? (από Pagona)

Συντονιστής: kostas

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα

ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ? (από Pagona)

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:01

Posted: Wed Nov 15, 2006 2:46 pm Post subject: ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?

Από Pagona

Δεν ήξερα τί άλλο τίτλο να έβαζα. ο άντρας μου κάνει Τάι τσι, και μ'αρέσει κι εμένα πολύ απο το λίγο που μου έχει δείξει, αλλά ομολογώ οτι επειδή έχω μία (πανέμορφη) κόρη, και λόγω της κατάστασης που επικρατεί στα σχολεία κι όχι μόνο, θα ήθελα να ξεκινήσει κάποια στιγμή σύντομα κάποιας μορφής πολεμική τέχνη, αλλά δεν είμαι σίγουρη ποιά είναι η καλύτερη (για κορίτσι, και αμυντικής βάσης). Μου είπαν οτι το τζούντο είναι το ιδανικό! Ξέρει κανείς? Έχετε κάποια άλλη πρόταση?
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome

Re: ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ? (από Pagona)

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:07

Posted: Wed Nov 15, 2006 9:16 pm

Από Ωρωπιων

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ,ΜΟΝΙΜΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ,ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΟ,ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ... ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΟ.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:09

Posted: Wed Nov 15, 2006 9:59 pm

Από panta

εκτός της καραμπίνας, που κάνει και πολλά ατυχήματα, υπάρχει το ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ. Αν είσαι λεκανοπέδιο ΑΘηνών, έχει σχολές στα πατήσια, καλλιθέα και λούτσα.

κυκλοφόρησε πρόσφατα και ένα βιβλίο γι αυτή τη τέχνη.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:10

Posted: Thu Nov 16, 2006 9:21 am

Από Pagona

Καλή η καραμπίνα, αλλά λίγο χλωμό το βλέπω να στέλνω την μικρή σχολείο με την καραμπίνα παραμάσχαλα :P
Το Παγκράτιο δεν είναι λίγο βάρβαρο για κορίτσι? Ρωτώ, δεν ξέρω!!!! Αν όχι, πού στην ευχή έχει σχολές? Έχω ακούσει οτι υπάρχουν κάποιες, αλλά δεν είναι σίγουρο οτι αυτό που μαθαίνουν είναι όντως παγκράτιο και κάτι τέτοια!
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:12

Posted: Thu Nov 16, 2006 7:10 pm

Από Acid{R.F.E}

Παγώνα εγώ έχω αρκετή πείρα με τις πολεμικές,έχω παρακολουθήση και δει αρκετές,εγω θα σου πρότεινα kick-Boxing,ανεπυφύλαχτα.Μην ακούς ότι λένε οι άλλοι οτι είναι βάρβαρο και λοιπά,μια χαρά είναι έχει και αυτό μια φιλοσοφία.
Μερικές πολεμικές τέχνες είναι αέρας,ούτε προστασία σου προσφέρουν,ούτε δύναμη,εκρηκτικότητα,γρήγορα αντανακλαστικά.
Με το Kick-Box θα έχει τέλεια αντανακλαστικά,άριστη σωματική κατάσταση,προστασία δεν το σηζητω καθόλου,και πολλά άλλα προνόμια που σε προσφέρει.
Το Kick-Box έχει την ποιό ολοκληρωμένη άμυνα και επίθεση απο όλες τις πολεμικές τέχνες,οι κινέζικες και κορεάτικες τέχνες είναι ποιό πολύ φιλοσοφία,ευλιγισία,σωματική κατάσταση,παρά προστασία.
Για να σου φέρω παράδειγμα ένα παιδάκι που πάει πχ Καράτε Tae Kwo Nto,Kung Fu η οτιδήποτε είναι Ασιατική τέχνη για 3 η τέσερα χρόνια,και ένα παιδάκι που πάει Kick-Box i Tai Box παράληλα μέσα σε 4 μήνες Kick-Box(To Thai Box δεν το προτείνω δεν ταιριάζει τόσο πολύ σε κορίτσι γιατί έχει πολύ σκληρές κινήσεις) μπορεί με ευκολία μπορώ να πω να το βάλει κάτω.
Έκανα για πέντε χρόνια ενεργό kick-Boxing και έχω μισό χρόνο τώρα κάνω κινήσεις του δρόμου εάς το πούμε με κινήσεις Thai-Boxing,kick-Box,Judo διάφορα που μπορείς να κάνεις πολύ ζημιά,και μπορώ να πω οτι το μύνημα που πέρνεις σε σχέση με ότι λένε οι άλλοι είναι να ελέγχεις τον ευατό σου,γιατί ξέρεις τι πόνο μπορούν να προκαλέσουν αυτά που μαθαίνεις διότι τον τραβάς και εσύ,σκληραγωγείσαι,και μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε σε προκαλεί.Πήγαινε την Κορούλα Kick-Box και θα γίνει μια κουκλάρα αμάσιτη απο τα αγοράκια και κοριτσάκια.Αυτοί ξέρουν πως θα συμπεριφερθούς δεν κάνουν βιαιοπραγήματα όπως λένε κάποιοι.
Το Παγκράτιον δεν το προτείνω,βέβαια δεν είναι καθόλου βάρβαρο είναι πολύ ορέα τέχνη,η τέχνη θα έλεγα,ποιό πολύ εξουθενωτικό θα το έλεγα,αλλά δεν ευνοεί τα κορίτσια,γιατί θα έχει έναν λεμό σαν Pitbull,και είναι τέχνη γραπώματος,όπως και το τζούντο,δεν το προτείνω,σε κορίτσια.

Αυτή είναι η συμβουλή μου Παγώνα αν την ακούσεις δεν θα χάσεις.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:16

Posted: Thu Nov 16, 2006 10:21 pm

Από Ωρωπιων

ΥΠΑΡΧΕΙ Η 'ΛΑΒΗ ΤΟΥ ΚΗΝΥΓΟΥ',ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΗ Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΣΕ 'ΕΝΟΧΛΕΙ',ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ 9ρι Ή μονοβολο ,ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΡΚΟΥΔΕΣ.Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΟΡΘΙΟΥ,ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ",ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΕΙΣ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΥΡΩΝ ΣΟΥ.ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ,ΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΟ ΥΦΟΣ.ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΟΡΜΗΞΕΙ,ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ,ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣ ΚΑΔΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΕΜΑ,ΠΗΓΑΔΙ.ΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ,ΕΡΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΤΟΤΕ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ... :)))))))
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ,ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΔΕ ΘΑ ΦΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΑΝ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΤΟΤΕ ,ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ.
:)))))))))))
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:17

Posted: Fri Nov 17, 2006 9:02 am

Από Pagona

ΥΠΑΡΧΕΙ Η 'ΛΑΒΗ ΤΟΥ ΚΗΝΥΓΟΥ',ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΗ Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΣΕ 'ΕΝΟΧΛΕΙ',ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ 9ρι Ή μονοβολο ,ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΡΚΟΥΔΕΣ.Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΟΡΘΙΟΥ,ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ",ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΣΕΙΣ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΥΡΩΝ ΣΟΥ.ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ,ΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΟ ΥΦΟΣ.ΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΟΡΜΗΞΕΙ,ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ,ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣ ΚΑΔΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΕΜΑ,ΠΗΓΑΔΙ.ΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ,ΕΡΘΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΤΟΤΕ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ... ))))))
ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ,ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΔΕ ΘΑ ΦΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΑΝ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΤΟΤΕ ,ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ.

:hitlol: Μ'έκανες και γέλασα πρωϊνιάτικα!!!!

Γιώργο, δεν το περίμενα οτι θα το πώ αυτό ποτέ, αλλά σαν να μ'έπεισες!!! Νόμιζα οτι το kick boxing είναι για βάρβαρους (παρ'όλο που μ'αρέσει να βλέπω κανάν αγώνα), είναι και ο σύζυγος πρώην αθλητής του μπόξ και μού'χει πεί πώς ερχόταν σπίτι του, και είχα ψιλοανησυχήσει!!!!
Είσαι σίγουρος πάντως οτι δεν σπάνε μύτες καί δεν μαυρίζουν μάτια με την προπόνηση έτσι???? Και τον λαιμό (του πίτ μπούλ) θα τον γλυτώσουμε, ναι? Όχι τίποτε άλλο έχει κι ωραίο λαιμουδάκι, μην της χαλάσω την μόστρα!
Μπάς και έχει πέσει στην αντίληψή σου καμμιά καλή σχολή στην Αθήνα, που να κάνει σε παιδάκια?????
Ευχαριστώ για την βοήθεια. Αλήθεια ήταν πολύ μεγάλη!!!!!
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:17

Posted: Fri Nov 17, 2006 2:07 pm

Από Acid{R.F.E}

Ωρόπιον με όλο τον σεβασμό και την εκτίμηση,και συγνωμη αν θα σε προσβάλω με αυτό που θα πω,αλλά αυτά περί λαβές του κυνηγού,και τέτοια γλυκανάλατα είναι ποιό πολύ παραμυθάκια να έχουμε να λέμε.Γιατί εντάξει μπορεί να πιάνουν σε ορισμένους που διδάσκονται και αυτοί τα ίδια παραμύθια,αυτά πλέον έχουν ξεπεραστεί ο καθένας ξέρει να χτυπαέι τώρα,δεύτερο για να χτυπήσεις κάποιον Kick-Boxer μπουνιά όπως το λές,εάν δεν είσαι μποξέρ,η Kick-Boxer η Thai Boxer,είναι τόσο πιθανό όσο εγώ πάω απο την γη περπατώντας στο φεγγάρι.Η άμυνα είναι αυθορμητισμός και όχι προσχεδιασμός,με το πάει να σου΄κάνει κάτι έχεις δεκάδες τρόπους να τον κάνεις να κημηθεί,η να τον κάνεις να γκαρίζει απο τον πόνο,η να τον κάνεις να χάσει τον κόσμο απο τα΄πόδια του΄.Αυτά όλα δεν τα κάνεις με συνήδηση,σου βγαίνουν απο μόνα τους γιατί κάθε μέρα περνάς τέτοιες καταστάσείς στην προπόνηση.Τέλος δεν έχει τίποτα να φοβηθεί ούτε νύχια αετού,ούτε ουρά της τίγρης,η όπως τα λέτε αυτά,γιατί το κικ μπόξ είναι το δυνατότερο άθλημα στον κόσμο,το ποιό σκληρό ας το πω,είναι για λίγους και καλούς.

Βέβαια δεν ξέρω με τι μεθόδους κάνουν προπονήσεις εκεί,σίγουρα δεν θέλεις αερόβια,δηλαδή κάτι σαν αερόμπικ,κάνουν κινήσεις στον αέρα όχι αναμεταξύ τους,αυτό δεν το θέλουμε.
Θέλουμε πρακτική στις κινήσεις.

Δεν είναι βάρβαρο Παγώνα απλός σκληραγωγημένο.

Εσύ έχεις κόρη δεν πιέζουν τόσο πολύ τα κορίτσια μην αγχώνεσαι ξέρουν αυτοί,βέβαια θα έχει κάποια πίεση αναλόγως πόσο χρονών είναι και πόσο θέλησει έχει,πχ εάν την δούν χαλαρή θα την πιέσουν,αλλά σε καμμία περίπτωση δεν σπάνε μύτες,εκτός και αν πάει αγώνα,κάτι που δεν θέλεις,εξαρτάται όμως και απο την κόρη σου΄,αν το θέλει και δεν την σπάς ντε και καλά,μάτια απο καμμία φορά μπορεί να γίνει λίγο μπλέ,πάντα εξαρταται και απο τον προπονητή και τις μεθόδους που χρησημοποιεί.

Συγνώμη αν δεν σε βοήθησα να βρείς κάποιο γυμναστήριο αλλά δεν είμαι απο Αθηνα είμαι απο Κατερίνη βέβαια ξέρω μερικά αλλά δεν ξέρω μεθόδους που χρησημοποιούν,μπορεί να πέσεις σε περίπτωση,δεν το πέρνο πάνο μου.

Ψάξου αξίζει,αλλά σε καμμία περίπτωση μην την πας
καράτε η τίποτα τέτοιο κινέζικο η κορεάτικο,και δώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου,ζώνες στολές σπασουάρ και τέτοια,δηλαδή για αέρα και διδασκαλία που σου προσφέρει άερόβια γυμναστική και ελάχιστη προστασία,μην δώσεις λεφτά για αέρα,το κάνουν πολλοί αυτό,γι'αυτο σου το λέω.

Βέβαια και το κικ μπόξ έχεις έξοδα γάντια του μπόξ,γιατί δεν μπορείς να χτυπάς με γυμνά χέρια,είναι επώδυνο.

Σου προτείνω να πας και εσύ με το παιδί σου,θα νιώσεις υπέροχα,βέβαια αν δε σε εμποδίζει η δουλεία σου η κάποια άλλη ασχολία.

Ελπίζω να βοήθησα και τώρα.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:19

Posted: Fri Nov 17, 2006 2:32 pm

Από elia

ΥΠΑΡΧΕΙ Η 'ΛΑΒΗ ΤΟΥ ΚΗΝΥΓΟΥ',ΠΡΟΤΕΤΑΜΕΝΗ Η ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΣΕ 'ΕΝΟΧΛΕΙ',ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ 9ρι Ή μονοβολο ,ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΡΚΟΥΔΕΣ.

..και χωράει εύκολα στην τσάντα, μην το ξεχνάς Παγώνα! :loco:
:laughbounce:

Kick boxing και πυγμαχία έκανα στο παρελθόν. Δε γυρίζεις σακατεμένος απ' την προπόνηση, γι' αυτό σε βεβαιώ. Ειδικά όταν είσαι αρχάριος, αλλά και αργότερα, στην ουσία μαθαίνεις τις κινήσεις, κάνεις συνδυασμούς κινήσεων μαζί με άλλους και σπανιότερα κάνεις δίλεπτα τύπου κανονικού αγώνα, γιατί ούτως ή άλλως δεν πας για αγώνες ή πρωταθλητισμό όταν είσαι μεγάλος. Φοράς προστατευτικά στα πόδια (kick Boxing) οπότε ούτε να χτυπήσεις κλωτσώντας είναι εύκολο, ούτε όταν σε κλωτσάνε, και υπάρχουν κι άλλα προστατευτικά, κεφαλιού ας πούμε.
Το περισσότερο που είχα πάθει εγώ, ήταν από μία "άγαρμπη" όταν κάναμε αυτούς τους συνδυασμούς που είπα παραπάνω, χτύπαγε η ηλίθια τόσο δυνατά στο εσωτερικό του μηρού μου, που είχα μελανιάσει από την επανάληψη (εξαρτάται και πόσο εύκολα μελανιάζεις). Στο τέλος την έκραξα μέσω του δασκάλου κι έκανε πιο σωστά την άσκηση, γιατί ο σκοπός είναι να μάθεις την κίνηση του σώματος κι όχι να εκτονώσεις τη δύναμή σου. Στην πυγμαχία υπάρχουν καλύτεροι δάσκαλοι από το kick boxing κατά τη γνώμη μου και μαθαίνεις πολύ καλά την κίνηση του σώματος που σε βοηθάει και σε όλα τα άλλα. Για τζούντο, δεν είναι κακή ιδέα, και μπορεί να πάει στον Πανελλήνιο, μπορεί να της βγεί και πρωταθλητισμός στο τέλος, δεν ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:20

Posted: Fri Nov 17, 2006 3:38 pm

Από Pagona

Kick boxing και πυγμαχία έκανα στο παρελθόν

Πού'σουνα πουλάκι μου??? Στον ουρανό σε έψαχνα στην γή σε βρήκα!!!!!
Ε, θα την πάω kick boxing το λοιπόν. Βασικά μπορεί να ξεκινήσει μερικά βασικά πυγμαχίας απο τον πατέρα της, και τον καυμένο τον αποπήρα όταν άρχισε να λέει κάτι "έλα αγάπη μου, χτύπα τον μπαμπά στο χεράκι" με ύφος Συλβέστερ Σταλόνε.
Νά'στε καλά βρε παιδιά! Ελπίζω μόνο να μην αρχίσει να κάνει προπόνηση στα παιδάκια στον παιδικό σταθμό!!!!!
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:21

Posted: Sat Nov 18, 2006 2:37 am

Από Clairvoyant_

Καλό το kick boxing, δεν θεωρώ ότι έχει φιλοσοφία και βασικά δεν είναι πολεμική τέχνη, απλά γιατί δεν είναι τέχνη (σύστημα ίσως). Στη σχολή TANG SOO DO που πηγαίνω στο τμήμα πριν από μένα έρχονται πολλά παιδάκια ηλικίας 5-12 που πέρα από μία πολεμική τέχνη αρκετά παλιά χρονολογικά, κάνουν καλή γυμναστική, το σώμα τους αποκτά ευλυγισία ενώ μαθαίνουν και το σεβασμό την πειθαρχία σε αρκετά μικρή ηλικία, ειδικά από έναν καλό δάσκαλο. Πολεμικές τέχνες υπάρχουν πολλές, ιδιαίτερη προσοχή στον δάσκαλο, ειδικά σε μια μικρή ηλικία.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:22

Posted: Sat Nov 18, 2006 7:16 am

Από UnIcOrN

Καλημέρα Παγώνα!

Είμαι 22 ετών και από τα 5 μου τρέχω από άθλημα σε άθλημα. Είμαι πρωταθλητής Ελλάδος για 3 χρόνια στο καγιάκ (14-17 ετών). Έχω κάπως σφαιρική άποψη για την άσκηση λόγο των εμπειριών μου. Έχω κάνει 4 πολεμικές τέχνες (όλες γύρο από την ευρύτερη ανατολική έννοια του Καράτε). Ασχολούμαι με την σωματική υγειά του ανθρώπου από τα 11 και με την υγειά του πνεύματος από τα 16.

Ίσως θα μπορούσα να χαρακτηρίσω κάποιον που κάνει kick boxing με έναν πολεμιστή Viking, έναν που κάνει καράτε με έναν δίκαιο Ιππότη ή κάποιον που μάχεται για το καλό γενικά και έναν που κάνει tai chi με τον Neo στο έργο Matrix.
Εκτός από την εμφανή διαφορά που πιστεύω ότι την έπιασες, υπάρχει και κάτι ακόμα. Για να φτάσεις τον Viking ή τον Neo πρέπει να περάσει αρκετός καιρός, δηλαδή είναι κάτι σαν το ανώτερο που μπορείς να φτάσεις στην κάθε τέχνη αντίστοιχα. Ενώ στο karate μαθαίνεις να είσαι δίκαιος και καλός από την αρχή μέχρι το τέλος.

:axer:Το kick boxing δε έχει τίποτα να προσφέρει στο πνεύμα. :ninja:Το καράτε παρά πολλά. :angel: Το tai chi είναι πολύ πνευματικό.

Μεγάλο ρόλο παίζει και ο δάσκαλος!

Άποψη μου είναι να ξεκινήσει με ένα οποιοδήποτε καράτε. Αν πραγματικά της αρέσει θα γίνει καλή και θα της είναι χρήσιμο. Με το ζόρι τίποτα δεν γίνεται σωστά!
Απλά για αρχή βαλτή στο «σωστό» κόλπο και μετά θα ακολουθήσει μόνη της τον δρόμο της ;)
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:22

Posted: Sun Nov 19, 2006 12:53 am

Από Akraios_Ellhnas

Ιδανικές πολεμικές τέχνες για νέους και νέες είναι το Παγκράτιον (που αθλούμαι σ' αυτό), το τζούντο, το άϊ κίντο και η πυγμαχία.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:26

Posted: Mon Nov 20, 2006 9:08 am

Από Pagona

Πάνω που νόμιζα οτι καταστάλαξα, με μπερδέψατε! Λοιπόν, μου φαίνεται θα της αρχίσει ο πατέρας της Ται τσί και πυγμαχία, και μετά θα την πάω ένα Αικίντο (που νομίζω μ'αρέσει σαν λογική, θυμάμαι είχα δεί ένα ντοκυμαντέρ, για μία γιαγιά που εξηγούσε την λογική του αικίντο, και έλεγε οτι πρέπει να γίνεσαι σαν το κλαδί του δέντρου, που λυγάει κάτω απο το χιόνι για να μην σπάσει), και στο τέλος θα την προωθήσω και στο Kick boxing για νά'χω και το κεφάλι μου ήσυχο...
Εντωμεταξύ, η μικρή ή θα έχει θεωθεί μέχρι τότε, ή θα μας έχει σπάσει οικογενειακώς στο ξύλο (έχει και μία τάση να βαράει γενικώς...) :)
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια.
Αυτό με την πειθαρχία μ'ενδιαφέρει πολύ πάντως, γιατί πολύ 'αντάρτικο' χαρακτήρα έχει γενικώς και σε λίγο δεν θα την κάνω καλά, ούτε με το καλό ούτε με το κακό... είναι και ανεπτυγμένη πανάθεμά την!
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:28

Posted: Mon Nov 20, 2006 1:27 pm

Από Acid{R.F.E}

Ρε παιδιά,θα τρελαθώ κατ'αρχας ποιός είπε οτι όποιος πάει στα δυναμικά αθλήματα γίνεται η είναι ΄κακός χαρακτήρας άσχετο τελείοςξεκολάτε λίγο με τα έργα,που βλέπετε καλούς και κακούς και μιλήστε με επιχειρήματα η δικές σας εμπειρίες.
Εγώ δηλαδή που έχω τόσα χρόνια προπονήσεις Kick-Box και Mouai-Thai δρόμου,τι είμαι κάνας κολόπαιδο,η άνθρωπος που όταν βγαίνει έξω κλείνει οικογένιες,δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σας με τίποτα είναι στον άνθρωπο όχι στο άθλημα.
Επειδή βλέπετε σε κάποια έργα ο καρατίστας είναι ο καλός και ο μποξέρ είναι ο κακός δεν σημαίνει οτι συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Εγώ ξέρω πολλά άτομα καρατίστες,Tae Kwo Nto και τα δια'ταύτα που πουλάν μούρη και κολάνε σε άτομα,αλλά εγώ δεν το είδα σε κάποιο έργο,το βιώνω,το βλέπω.
Ωριμάστε λίγο αθλήματα είναι όλα,μην βασίζεστε σε λεγόμενα η σε ταινίες,σε καράτε Kid και σε Matrix είναι όλα παραμύθια,και οι9 κινήσεις είναι όλες μονταρισμένες και οι περισσότερες είναι ψεύτικες απο Computer πολύ πίσω έχει μείνει η Ελλάδα ποιό χειρότεροι και απο Αμερικανάκια γίναμε,μας επηρεάζει η τηλεόραση,όλος ο κόσμος ξύπνησε κατάλαβε εμείς γιατί να είμαστε τόσο πίσω,πάει το καράτε,οι κινέζικες πολεμικές τέχνες,η οι Κορεάτικες έχουν πέσει πολλοί,κορεάτες Κινέζοι,Ταιλανδέζοι τώρα επιλέγουν Δυναμικά Αθλήματα,όπως πάλη Ελευθέρας,Ελληνορωμαϊκή,Παγκράτιον,Μπόξ,Kick-Box,Muay-Thai,όλοι έφυγαν απο την φιλοσοφία του Καράτε μόνο το Kung-Fu με κάποιους συνδιασμούς και αυτό κρατιέται.
Εμείς οι Έλληνες πάντα πίσω,όπως κάναμε και με την αγορά των F-16 ντί να πάρουμε το Σουχόι πήραμε 16 F-16 πού ούτε η ίδια η χώρα που τα έβγαλε δεν τα χρισημοποιεί.
Τι Βλακεία είναι αυτή που μας δέρνει,αντί να πάμε μπροστά,πάμε πίσω.
Δηλαδή ρε Unicorn εσύ που πας τάι-Τσι είσαι ο τύπος ο φιλοσοφημένος,το απέραντο μυαλό,οι θετικές σκέψεις,και εγώ είμαι ο αλήτης,ο βάρβαρος,ο άξεστος που ο δημόσιος κίνδυνος,πουβγαίνει έξω και πηράζει όλον τον κόσμο,μα όταν έρχεται ο καρατίστας,ο καλός με βάζει στην θέση μου.

ΛΗΠΗΣΟΥ ΜΕ

Καμμία μέρα θα πάρω κανένα ελπισθιοφόρο και θα ανατινάξω όλα τις τληλεόρασης τα κανάλια,για να μην χαλάει και αποβλακώνετε ο κόσμος.

Τώρα θα μου πείς και εσύ πολλά έργα βλέπεις,που θα το βρείς το ελπισθιοφόρο,και εγώ θα απαντήσω με τέτοια που ακούο τι να πω ο καημένος.

Δεν παίζει ρόλο το άθλημα,δεν βγάζει το άθλημα μανιακούς που χτυπούν,εαν τώρα κάποιος έχει όρεξη να χτυπάει δεν θα τον γράψεις kick-Box γιατί αν θα μεγαλώσει θα κάνει πολύ ζημειά,καλύτερα να τον πας σε κάτι παραμυθένια με φιλοσοφία και να του βγάλεις αυτόν τον δυναμισμό που έχει μέσα του σαν άνθρώπος και να τον κάνει έναν μαλθακό,αλλά φιλοσοφημένο άνθρωπο,αλλά που ξές μπορεί αυτός ο δυναμισμός που έχει να του βγεί σε καλό,να είναι η ασπίδα του σαν άτομο.

Παγώνα μεγάλη γυναίκα είσαι σκέψου το.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:29

Posted: Mon Nov 20, 2006 1:55 pm

Από Pagona

'Φχαριστώ βρε για το 'μεγάλη γυναίκα', το παίρνω για καλό :)
Το κακό είναι οτι εγώ απο αθλήματα μόνο μπάσκετ έκανα, λόγω ύψους, άντε και λίγο βόλευ για να μην μισεύει η παρέα!
Απο τέτοια αθλήματα δεν ξέρω, αλλά κρίνω οτι χρειάζεται πλέον για λόγους ΑΜΥΝΑΣ, αλλά και γυμναστικής να κάνει και η κόρη μου... Ακούω πολλά, και δεν θέλω να της περάσω τους φόβους μου, αλλά τουλάχιστον θέλω να έχει κι αυτή κάποιο 'όπλο' στα χέρια της... τα πράγματα έχουν αγριέψει, είναι και ομορφούλα, καταλαβαίνετε...
Επειδή ο άντρας μου έκανε και μπόξ και τάι τσι, και ήταν πολύ ευχαριστημένος και με τα δύο, τουλάχιστον για το δεύτερο ήθελα να κάνει και η μικρή, αλλά δεν βλέπω πώς θα μπορούσε να την βοηθήσει σε περίπτωση πραγματικής ανάγκης...Απο την άλλη το μπόξ μου φαίνεται πολύ βάρβαρο για γυναίκα, ή τέλος πάντων, δεν θέλω να έχει να ακούει και τα διάφορα απο ανεγκέφαλους που νομίζουν οτι η γυναίκα που κάνει μπόξ είναι αντράκι με την 'κακή' έννοια...
Το kick boxing μ'αρέσει όταν το βλέπω, αλλά πάλι δεν ήξερα τις συνθήκες προπόνησης, και τα αποτελέσματα σε γυναίκα. Απο το μήνυμα της Ελιάς κρίνω οτι είναι καλή επιλογή...
Άκουσα κι άλλα αθλήματα απο τους φίλους εδώ, και ομολογώ οτι όλα μ'άρεσαν έτσι όπως τ'άκουσα...και λίγο έχω μπερδευτεί... δεν νομίζω βασικά οτι κανείς είπε οτι με το kick boxing γίνεσαι 'κακό παιδί'...
Τώρα μου λές οτι επειδή η κόρη μου έχει επιθετικότητα μέσα της μπορεί να μην πρέπει να κάνει kick boxing, κι αυτό με μπερδεύει ακόμα περισσότερο.. Αυτό που ελπίζω είναι οτι ίσως εκτονώνει τον 'δυναμισμό' της σε κάποιο τέτοιο άθλημα, μαθαίνοντας κιόλας να τον ελέγχει... Το κάνει αυτό το kick boxing? Αυτό μ'ενδιαφέρει... μην γίνει πιο επιθετική απ'ό,τι είναι!!! Καταστραφήκαμε!!! Είναι πολύ αντράκι μιλάμε...κι έτσι και κάτι δεν της αρέσει βαράει το χέρι στο τραπέζι κανονικά, κι αν επιμένεις σ'αυτό που αρνείται, μπορεί να σου χάσει και καμία στην μούρη!!!!! Αυτό θέλω να την βοηθήσω να κάνει... να ελέγχει τον εαυτό της και την δύναμή της (γιατί έχει βαρύ χέρι...αυτό το πήρε απο μένα!!!!), αλλά να έχει και τις γνώσεις να την χρησιμοποιήσει σωστά αν χρειαστεί...
Νομίζεις λοιπον οτι το kick boxing θα την βοηθήσει σ'αυτό? Το Τάι Τσι, θα το κάνει, δεν το συζητώ...μπάς και την ηρεμήσει κι αυτό... τί να πώ!
Κι αυτό που είπε ο Χρήστος μ'άρεσε, αν έχεις Χρήστο τίποτα στοιχεία για καμία σχολή στην Αθήνα (εσύ Αθήνα πάς, που βλέπεις τα παιδάκια να πηγαίνουν?) να πάω να δώ πώς είναι, να ρωτήσω, κτλ...
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:29

Posted: Mon Nov 20, 2006 2:13 pm

Από Nemesis

εγώ ψηφίζω ται τσι πάντως παγώνα...και αι κίντο για άλλους λόγους...

καραμπίνα άστο προς το παρόν μην πάθει καμία εξάρθρωση τώρα το μικρούλη μας...
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:30

Posted: Mon Nov 20, 2006 2:32 pm

Από Acid{R.F.E}

Αυτό δεν το κάνει το Kick-Box όσο το Thai-Chi,Καλύτερα Thai-Chi να μην έχουμε άλλα παγώνα,αλλά σαν άμυνα για τον εύατό της καλύτερα Kick-Box.
Τώρα εαν είναι έτσι όπως λές κοίταξε καλύτερα Thai-Chi γιατί αν μεγαλώσει μπορεί να κάνει ζημιά οχι μόνο σε εσάς και σε άλλους,που λέει ο λόγως.
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:30

Posted: Mon Nov 20, 2006 3:26 pm

Από Pagona

Τώρα ήσουν κατατοπιστικός! οπότε πάμε Τάι τσί (και το Αικίντο, καλά που μου το θύμισες Νέμεσις), κι εκείνο του Χρήστου μ'άρεσε, δεν θυμάμαι πώς το είπαμε...α, ναι, και ο Θεός βοηθός!!!! :)
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:32

Posted: Mon Nov 20, 2006 3:45 pm

Από UnIcOrN

Αγαπητέ Γιώργο,

Ποιος μίλησε για έργα και τηλεόραση και τέτοια; Αυτό κατάλαβες από το ποστ μου; Προς το παρόν θα αποδώσω σε έλλειψη χρόνου ή όρασης το πιθανόν γεγονός (έτσι φαίνεται σε μένα τουλάχιστον) του ότι δεν είδες / διάβασες την πρώτη παράγραφο μου. Εκεί εξηγώ με λίγα λόγια γιατί έχω την γνώμη που έχω για το θέμα. Μην λέμε λοιπόν ότι θέλουμε και όπως μας αρέσει!
Δηλαδή ρε Unicorn εσύ που πας τάι-Τσι είσαι ο τύπος ο φιλοσοφημένος,το απέραντο μυαλό,οι θετικές σκέψεις,και εγώ είμαι ο αλήτης,ο βάρβαρος,ο άξεστος που ο δημόσιος κίνδυνος,πουβγαίνει έξω και πηράζει όλον τον κόσμο,μα όταν έρχεται ο καρατίστας,ο καλός με βάζει στην θέση μου.

Ανέφερα πουθενά το όνομα σου και δεν το κατάλαβα; Μίλησα γενικά. Για την πλειοψηφία των ατόμων που τουλάχιστον εγώ έχω δει, ζήσει, ακούσει. Παντού υπάρχουν οι «καλοί» και οι «κακοί» αλλά τουλάχιστον να πάρουμε την πλειοψηφία.

Και επιμένω στο ότι τα παιδία πρέπει να ασχολούνται με πνευματικά πράγματα. Το καράτε για μένα είναι πολύ ιδανικό γιατί έχει πολύ άριστη ισορροπία σώματος και πνεύματος. Δηλαδή μαθαίνουνε και να έχουν δύναμη και να την χρησιμοποιούν σωστά. Αυτό οφείλεται στην φιλοσοφία και στον δάσκαλο. Φυσικά και ο παράγων άτομο παίζει σημαντικό ρόλο. Αν κάποιος έχει την κακία έμφυτη και tai chi να κάνει, αν δεν το θέλει ο ίδιος ποτέ δεν θα γίνει «καλός». Αλλά εδώ μιλάμε για ένα μικρό παιδί! Όπως του μάθεις, περίπου αυτά θα κάνει. Αν μάθει να χτυπάει και κανένας δεν του μάθει να έχει πειθαρχεία, θα είναι δυσκολότερο μετά να αλλάξει.

Επίσης, έχεις δει ποτέ την αύρα των παιδιών μετά από προπόνηση; Έχεις δει την κατάσταση της αύρας ενός παιδιού που κάνει kick boxing και ενός που κάνει καράτε; Νομίζω ότι δεν την έχεις δει γιατί πιθανόν να έβλεπες ότι στο παιδί που κάνει καράτε είναι σε καλύτερη κατάσταση και δεν έχει καλλιεργηθεί το μίσος τόσο πολύ όσο στο kick boxing. Αυτό οφείλεται κυρίως στην πνευματική επούλωση των τραυμάτων από την βία (χτυπήματα) που γίνονται κατά την προπόνηση. Και αυτό επιτυγχάνεται κυρίως από την φιλοσοφία του καράτε.

Επαναλαμβάνω, λέω όχι στο kick boxing γιατί θεωρώ ότι μπορεί να καλλιεργήσει την βία πολύ εύκολα αν δεν υπάρχει σωστή καθοδήγηση. Θεωρώ το καράτε αρκετά καλό γιατί έχει πολύ καλές ισορροπίες δηλαδή και δυναμώνεις και αποκτάς ταχύτητα και ευλυγισία και παίρνεις και αρκετά πνευματικά εφόδια για να τα χρησιμοποιήσεις σωστά. Το tai chi είναι το καλύτερο αφού στα τελευταία στάδια δεν υπάρχει καν επαφή με τον άλλον άρα δεν μπορεί να σε ακουμπήσει καν. Αλλά χρειάζονται πολλά χρόνια μέχρι αυτό το στάδιο. Δεν το συνιστώ για τόσο μικρή ηλικία γιατί πολύ απλά δεν θα κατανοηθεί όπως πρέπει. Ίσως είναι καλό μετά τα 12 – 15.
Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει ο Δάσκαλος και το ίδιο το άτομο δηλαδή το πώς θα εκλάβει τις εμπειρίες αυτές.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Clairvoyant_ και με τον Akraios_Ellhnas. Όταν λέω καράτε εννοώ κάτι που παράλληλα με την δύναμη θα καλλιεργεί σωστά και το πνεύμα. Άρα και τα αθλήματα που ανέφερε ο Akraios_Ellhnas είναι μέσα σε αυτά! Επαναλαμβάνω ότι απλά τώρα που είναι μικρή, βαλτή στο «σωστό κόλπο» (για μένα η ισορροπία σώματος και πνεύματος) και μετά θα ακολουθήσει τον δρόμο της. Άλλωστε και ο Ζαμπίδης, παγκόσμιος πρωταθλητής στο kick boxing, είναι πολύ καλό παιδί και τον θαυμάζω!
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:34

Posted: Mon Nov 20, 2006 4:00 pm

Από Clairvoyant_

Συμφωνώ με τον UNICORN κι επαυξάνω
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:40

Posted: Mon Nov 20, 2006 4:25 pm

Από Pagona

Κι εγώ συμφωνώ Χρήστο...αυτή η σχολή που πάς που είδες και παιδάκια είναι στην Αθήνα??? Θέλω να ρωτήσω, να μάθω! Πρέπει να πειθαρχήσω το ατίθασο άτι μου (εμ...παιδί μου ήθελα να πώ!!!)
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:41

Posted: Mon Nov 20, 2006 4:31 pm

Από elia

Δεν διαφωνώ με τους προλαλήσαντες, αλλά επειδή μιλάμε για μικρό παιδάκι, που έχει όλες τις δυνατότητες μπροστά του κτλ, καλό θα ήταν να σκεφτείς μήπως η πολεμική τέχνη συνδιαζόταν και με άθλημα στο οποίο, αν της αρέσει και της ταιριάζει τελικά, θα μπορούσε να κάνει πρωταθλητισμό αύριο-μεθαύριο. Δηλαδή να είναι μία πολεμική τέχνη που να προσφέρεται, όπως πυγμαχία, τζούντο, τάε κβο ντο (δεν ξέρω αν είναι κάποιο άλλο).
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:41

Posted: Mon Nov 20, 2006 4:38 pm

Από Clairvoyant_

Το σύστημα λέγεται TANG SOO DO ή SOO BAHK DO. Εγώ πηγαίνω στο Ν. Ηράκλειο, Αθήνα ναι.
Έχει και σε αρκετές άλλες περιοχές τησ Αττικής πάντως. έχω πάει και στη Γλυφάδα, Αργυρούπολη.
Δες www.tangsoodo.gr (νομίζω)
Άβαταρ μέλους
Salome
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Salome » Κυρ 29 Απρ 2007, 01:42

Posted: Mon Nov 20, 2006 4:40 pm

Από Pagona

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, θα προτιμούσα να μην προχωρήσει σε επίπεδο πρωταθλητισμού σε κανένα άθλημα... Μ'αρέσει ο αθλητισμός, αλλά έχω σοβαρούς ενδοιασμούς για τον πρωταθλητισμό... μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, αλλά ένας ξαδελφούλης της είδε κι έπαθε που είναι ταλέντο στην ενόργανη, και τελικά τον σταμάτησαν, γιατί κάτι για βοηθήματα διατροφής τους έλεγαν, κάτι να σταματήσει το σχολείο και να κάνει μαθήματα στο σπίτι, κάτι 6ωρες και 8ωρες προπονήσεις...δεν ξέρω...εκτός απο το φοβερό που τους είπε ο προπονητής την πρώτη μέρα, λίγο πρίν πάρει τον γιόκα τους μέσα στο προπονητήριον "απο δώ και πέρα (εννοώντας τον χώρο) ανήκει σ'εμένα, εσείς έξω και δεν έχετε κανέναν λόγο στο σύστημα που θα ακολουθήσω"....ε, είναι να μην φρικάρεις?
Την δικιά μου όπως την κόβω, έχει ήδη αρκετά αθλητικό κορμί (και έιναι μόλις 23 μηνών), πολύ καλές αναλογίες με μακρυά άκρα, είναι ψηλή, δυνατή...αυτό το βαράτε να μην είχε, και θα ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι!!!! Και είναι τόσο τρυφερό πλάσμα... τί την πιάνει ώρες ώρες...δεν καταλαβαίνω...
Τέλος πάντων, ας περάσουμε στο πρακτικόν του θέματος... όποιος έχει να προτείνει καμμία σχολή για να πάρω πληροφορίες θα είμαι ευγνώμων.. Θα ψάξω και μόνη μου, απλά πληροφοριακά το λέω... κάτι να ξεκινήσω για να έχω χρόνο μπροστά μου στο ψάξιμο...
Το σύστημα λέγεται TANG SOO DO ή SOO BAHK DO. Εγώ πηγαίνω στο Ν. Ηράκλειο, Αθήνα ναι.

ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!!!????? :shock: Ηράκλειο μένω κι εγώ!!! Μου φαίνεται το σύμπαν συνομώτησε! Θα πάω το συντομότερο δυνατόν για πληροφορίες!!!
Ευχαριστώ ΤΑ ΜΑΛΑ!!!

Μπήκα μέσα στο site... χίλια συγγνώμη, αλλά δεν έχει πουθενά διεύθυνση, εκτός απο ένα site και ένα τηλέφωνο για όσους θέλουν πληροφορίες για το πρωτάθλημα... είναι εύκολο να μου στείλεις έστω ένα τηλέφωνό τους (αν δεν θές δημοσίως, στείλε μου έστω σε μέιλ).
Συγγνώμη!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητισμός”