ε ναι λοιπον ειμαι πολυ χαρουμενος για την προκριση μας, παρα πολυ χαρουμενος!!!
σαν ετοιμοι απο καιρο σα θαρραλεοι..
δεν εχω συνειδητοποιησει οτι εχουμε να παμε απο το 1994 με αλκετα...αλλες εποχες, εχουμε σοβαρευτει πλεον, ναι ειμαι και πολλα αισιοδοξος κιολας [οπως ημουν για την προκριση ψες], ξερεις ο ομιλος στο μουντιαλ θεωρητικα ειναι πιο βατος απο γιουρο...ολο και καποια νησια του πασχα θα σου κατσουν χεχε, ενω στο γιουρο ξεκινας με ρωσια μπαμ στην καλυτερη...ειμαστε 2ο γκρουπ δυναμικοτητας
1ο γκρουπ
Νότιος Αφρική
Βραζιλία
Ισπανία
Ιταλία
Γερμανία
Αργεντινή
Αγγλία
Γαλλία
2ο γκρουπ
Ολλανδία
Πορτογαλία
Σλοβενία
Ελβετία
Ελλάδα
Σερβία
Δανία
Σλοβακία
3ο γκρουπ
Ακτή Ελεφαντοστού
Γκάνα
Καμερούν
Νιγηρία
Αλγερία
Παραγουάη
Χιλή
Ουρουγουάη
4ο γκρουπ
Ιαπωνία
Νότιος Κορέα
Βόρειος Κορέα
Αυστραλία
Νέα Ζηλανδία
ΗΠΑ
Μεξικό
Ονδούρα
οποτε νοτια αφρικη, Ελλαδα, παραγουαη, ΗΠΑ [να τσακισουμε και τα νεοταξακια...]
σηκωσε τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!χεχε
δεν νομιζω οτι υστερησε καποιος, ο αρχιτεκτων μεγας Ρεχαγκελ

τα ρυθμισε παλε, φαινεται να [ξανα]βρισκουμε και πορτιερο....
μου κοπηκε η χολη με παπασταθοπουλο αλλα ευτυχως και ο πλιατσικας ετρωγε σιδερα στο δεξι ακρο...μορας κυριακος πυργοι, σπυροπουλος, λουκας πολλα σωστοι, κατσου και καρα...σαλπι εγγυηση ψυχαρα τσακ με αριστερο γλυκο πλασεδακι αργα και βασανιστικα στη ριζα του ξυλου και στο πλεχτοοοοοοοοοο, καλα ε? η πασα του σαμαρα μια πασα...ακτινογραφια θωρακος στην πλατη των φιλτατων ουκρανων....μπραβο σαμαρα!!!ουξω ντωρα..χεχε
βεβαια ο γεωργιου θα αρχισει παλι με τις αλλες σαυρες την κλαψα και απαξιωση μιζερια καρμιρια κτλ και εκεινος ο βλακας το μεσημερι στο μπλουσκαη θα χλευασει παλι παικτες και προπονητη....θα ζητανε να παμε με λεμονη στο μουντιαλ....περι μοιρολογιστρων μπορουμε να πουμε πολλα αλλα ελπιζω να το αποφυγουμε...
περι ανανεωσης και επιθετικου θεαματικου ποδοσφαιρου...εχουμε ακομα και ιέρο, τόρο, αμπραμς και αλλους...αμανατιδη...και βλεπουμε ....φουσκωνει πανια το πειρατικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
οταν ηρεμησω θα πουμε περισσοτερα τεχνικα θεματα να προσγειωθουμε ταχεως ωστε
να εχουμε καλη παρουσια στην αφρικη
ειμαι νταξει δεν ειμαι νταουν
ραντεβου ραντεβου στο κεηπ τααααααααααουν
δεν σταματω να τραγουδω ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ελλας ολε ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε