Eurobasket
Συντονιστής: kostas
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: [Konstantinos]
- Φύλο: Άνδρας
Eurobasket
Σήμερα 5:30 στη ΝΕΤ Ελλάδα εναντίον ΠΓΔΜ!!!! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ! (θέλω να δω 100στάρα!!!!) 

Mess with the best, CRY LIKE THE REST
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Re: Eurobasket
Άσπρο κουτάκι από την ΝΕΤ πάνω από το όνομα MKD των Σκοπίων (συγνώμη για την κακή ποιότητα της φωτογραφίας)

Η Εθνική τα πάει πολύ καλά....
Στους 32 η διαφορά

Καλή η εμφάνιση από τους νέους παίκτες της εθνικής

Η Εθνική τα πάει πολύ καλά....
Στους 32 η διαφορά

Καλή η εμφάνιση από τους νέους παίκτες της εθνικής
- Apomakros
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Η FIBA έγραψε «MKD» την FYROM, οι τηλεθεατές αντέδρασαν και η ΕΡΤ έβαλε άσπρο κουτάκι (Η γνωστή πολιτική της στρουθοκαμήλου)Κωνσταντίνος έγραψε:Άσπρο κουτάκι από την ΝΕΤ πάνω από το όνομα MKD των Σκοπίων (συγνώμη για την κακή ποιότητα της φωτογραφίας)
Οι σκοπιανοί στις εξέδρες σήκωσαν σημαίες της Βεργίνας. Προκλητικά και αηδιαστικά όλα αυτά, αλλά ας μην γίνει ο αθλητισμός για μια ακόμη φορά «βήμα» πολιτικής αντιπαράθεσης.
Τα λάθη που πληρώνει η Ελλάδα στο θέμα της ονομασίας είναι των κυβερνήσεών της. Οι αθλητές μας έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν και απέδειξαν για ἀλλη μια φορά πως το κάνουν καλά.
(Οι 32 πόντοι στο κεφάλι που έριξαν στους σκοπιανούς ήταν η καλύτερη απάντηση στις προκλήσεις τους)
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
υγιεινος περιπατος
απο τον υγιεινο περιπατο των βαρνταρσκα
...στα αφιλοξενα μονοπατια των ουστασι σημερα με κροατια...
παμε Ελλαδαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μεταξυ μας με την ισπανια που κατεβαινει φετο...ξεκιναμε απο το ασημενιο...
...στα αφιλοξενα μονοπατια των ουστασι σημερα με κροατια...
παμε Ελλαδαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Re: υγιεινος περιπατος
Δεν φοβάμαι τόσο με την κροατία....PELTASTIS VARNAVAS έγραψε:απο τον υγιεινο περιπατο των βαρνταρσκα![]()
...στα αφιλοξενα μονοπατια των ουστασι σημερα με κροατια...![]()
παμε Ελλαδαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Όσο για την Ισπανία γενικώς έχει καλή ομάδα, για την δική μας δε μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα είναι σχετικά νέα... αλλα ο Κουφός μου άρεσε πολύ χθές!! Πάμεεε
Λυπάμαι που ο Διαμαντίδης δεν συμμετέχει! Οπώς και ο Τσαρσαρής...
Για τον Παπαλουκά λιγότερο γιατί τελευταία την έχει ψωνίσει λίγο
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Στους 8 η διαφορά θα μας κάνουν καρδιακούς πάλι..

και συνεχίζουμε...

και συνεχίζουμε...
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Σίγουρα η πολιτική δεν είναι σωστό να εμπλέκεται στα του αθλητισμού, όμως αυτό συμβαίνει κατά κόρον σε παγκόσμια κλίμακα.
Όσο για τους αγνώστου πατρός και μητρός "γείτονες" οι 32 πόντοι τσούζουν πάρα πολύ, ακόμη και τις πλέον πεπειραμένες στο κρεββάτι.
Σήμερα νίκη και με την Κροατία, η οποία έχει πολύ καλή ομάδα. Αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι. Είναι νέα ομάδα.
Όσο για τους αγνώστου πατρός και μητρός "γείτονες" οι 32 πόντοι τσούζουν πάρα πολύ, ακόμη και τις πλέον πεπειραμένες στο κρεββάτι.
Σήμερα νίκη και με την Κροατία, η οποία έχει πολύ καλή ομάδα. Αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι. Είναι νέα ομάδα.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- Apomakros

Ελλάδα-Κροατία: 76-68
Γιασμίν Ρέπεσα (προπονητής, Κροατίας): «Η Ελλάδα άξιζε 100% τη νίκη! Ήταν πολύ καλύτερη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου έκανε εκπληκτική εμφάνιση. Αργήσαμε να καταλάβουμε πως πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιώσαμε την άμυνά μας, αλλά ήταν, ήδη, αργά. Δεν είναι εύκολο να «γυρίσεις» ένα τέτοιο παιχνίδι, ειδικά όταν απέναντί σου έχεις μια ομάδα, όπως η Ελλάδα».
(η αξία του αντιπάλου καθορίζει το μέγεθος της νίκης)
Γιασμίν Ρέπεσα (προπονητής, Κροατίας): «Η Ελλάδα άξιζε 100% τη νίκη! Ήταν πολύ καλύτερη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου έκανε εκπληκτική εμφάνιση. Αργήσαμε να καταλάβουμε πως πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιώσαμε την άμυνά μας, αλλά ήταν, ήδη, αργά. Δεν είναι εύκολο να «γυρίσεις» ένα τέτοιο παιχνίδι, ειδικά όταν απέναντί σου έχεις μια ομάδα, όπως η Ελλάδα».
(η αξία του αντιπάλου καθορίζει το μέγεθος της νίκης)
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

100σταρα στο Ισραηλ και συνεχίζουμε................ 
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Συνεχίζουμε. Συγκρατημένα πάντως. Να μην πέσουμε από τα σύννεφα με το πρώτο άσχημο αποτέλεσμα. 1ο παιγνίδι στον β' γύρο με τη Γερμανία άνευ Νοβίτσκι. Ευκαιρία.
Υ.Γ Βασιλακόπουλε, 3η ημέρα με το blanco στο mkd. Συνεχίζεις να ισχυρίζεσαι ότι κατελέφθης εξ' απήνης;
ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
Υ.Γ Βασιλακόπουλε, 3η ημέρα με το blanco στο mkd. Συνεχίζεις να ισχυρίζεσαι ότι κατελέφθης εξ' απήνης;
ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- PELTASTIS VARNAVAS

γκολ και θεαμα...
μεγαλο σκορ
μονο νικες
πλουσιο θεαμα..τυπου χαρλεμς με καρφωματα πασες αεροπλανικες
βαθος στον παγκο
να μας δω και λιγο υπο πιεση...μαλλον στο χιαστι παιγνιδι...
οι γερμανοι τωρα πανικοβλητοι θα λενε...
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ
....
μονο νικες
πλουσιο θεαμα..τυπου χαρλεμς με καρφωματα πασες αεροπλανικες
βαθος στον παγκο
να μας δω και λιγο υπο πιεση...μαλλον στο χιαστι παιγνιδι...
οι γερμανοι τωρα πανικοβλητοι θα λενε...
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ
....
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Μάλλον το πιο δύσκολο παιχνίδι θα είναι αυτό με Γαλλία που φαίνεται εξαιρετική. Πάντως μέχρι τότε είναι πιθανό να μπορούμε να επιλέξουμε αντίπαλο οπότε μπορεί και να μας συμφέρει να χάσουμε. Για να δούμε τι θα δούμε...
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
- Apomakros

οι επιδόσεις της Εθνικής στην πρώτη φάση πιστοποιούν γιατί μέχρι στιγμής έχει ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες ομάδες.
Με τέτοιες στατιστικές η Εθνική δύσκολα θα απειληθεί στην επόμενη φάση από Γερμανία, Ρωσία και Γαλλία.
(Όλα αυτά μένει βέβαια να αποδειχτούν στο παρκέ)
Με τέτοιες στατιστικές η Εθνική δύσκολα θα απειληθεί στην επόμενη φάση από Γερμανία, Ρωσία και Γαλλία.
(Όλα αυτά μένει βέβαια να αποδειχτούν στο παρκέ)
-
KASSANDROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 5 φορές
Η Εθνική είναι πολύ καλή μέχρι τώρα. Δείχνει ότι μπορεί να στοχεύσει ψηλά.
Από τις υπόλοιπες ομάδες:
Το μεγάλο φαβορί η Ισπανία δεν πείθει. Έχασε εύκολα από τους Σέρβους και παραλίγο να γίνει ρεζίλι από τους Βρετανούς. Είναι όμως βέβαιο ότι θα ανέβει στην συνέχεια. Στο ντέρμπι με την Σλοβενία έδειξε σαφή σημάδια βελτίωσης. Πάντως, στα καλά της είναι μία κλάση πάνω από τους υπολοίπους, έχει παικταράδες και υψηλό κίνητρο γιατί ποτέ δεν έχει πάρει χρυσό μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ.
Το κακό είναι πως έχει και εξαιρετική παράδοση απέναντί μας....
Μου αρέσει πολύ η Σλοβενία. Έχει πολύ καλό υλικό, δείχνει κάποια σοβαρότητα (που συνήθως τους λείπει στις μεγάλες διοργανώσεις), και νομίζω ότι έφτασε η ώρα να κάνει κάτι καλό. Την βλέπω για 4άδα και από τους βασικούς διεκδικητές κάποιου μεταλλίου.
Πολύ αξιόμαχους βλέπω τους Σέρβους. Πιτσιρικάδες με γνώση των βασικών του μπάσκετ, άγνοια κινδύνου, θράσος και έναν εξαιρετικό προπονητή... Πολύ επικίνδυνοι.
Κατά την γνώμη μου, μπορούν να κτυπήσουν και αυτοί είσοδο στην 4άδα υπό προϋποθέσεις..
Η Γερμανία χωρίς τον Νοβίτσκι δεν μπορεί να έχει ελπίδες για κάτι καλό. Στην καλύτερη να μπει στην 8άδα, αλλά μέχρι εκεί.
Το ίδιο ισχύει και για την Ρωσία. Χωρίς Κριάπα και Κιριλένκο, και με πολλούς άγνωστους και μάλλον μέτριους παίκτες, την βλέπω πανηγυρικά εκτός 8άδας.
Η Λιθουνία είναι απογοήτευση. Είναι βέβαια πολύ ισχυρή κοντά στο καλάθι αλλά οι απουσίες των Καουκένας και Γιασικεβίτσιους και η αποχώρηση του Σισκάουσκας την έχουν αφήσει γυμνή στην περιφέρεια. Δύσκολα θα μπει στην 8άδα.
Με τους Γάλλους είμαι πολύ επιφυλακτικός, παρά τις 3 νίκες τους στην πρώτη φάση. Ήταν σε πολύ εύκολο όμιλο, αλλά παρ'ολ'αυτά δυσκολεύτηκαν αρκετά με τους μέτριους Γερμανούς και τους ακόμη μετριότερους Ρώσσους. Επίσης είναι παραδοσιακά ηττοπαθείς και τακτικοί πελάτες μας (από το 1985 και μετά δεν μας έχουν κερδίσει ποτέ σε επίσημο παιχνίδι). Θα μπουν στην 8άδα, αλλά για μένα θα είναι έκπληξη αν περάσουν στους ημιτελικούς.
Ανταγωνιστική δείχνει να είναι και η Πολωνία λόγω έδρας κυρίως. Δεν τους βλέπω για πολλά πράγματα όμως. Δύσκολα θα μπουν στην 8άδα. Λογικά θα αποκλειστούν σε αυτήν την φάση.
Η Κροατία με απογοήτευσε. Την περίμενα καλύτερη. Έχασε εύκολα από εμάς, κέρδισε δύσκολα τους αδύναμους Σκόπια και Ισραήλ. Μάλλον όμως θα μπει στην 8άδα, αλλά για ημιτελικά δεν την βλέπω.
Άφησα τελευταία την Τουρκία, γιατί είναι η έκπληξη της διοργάνωσης. Είναι σοβαρή, σκληροτράχηλη και ισορροπημένη ομάδα, εν αντιθέσει με την άναρχη εικόνα που δείχνει συνήθως. Πέτυχε 3 νίκες στην πρώτη φάση και όποιος την υποτιμήσει θα το πληρώσει. Σίγουρα μπαίνει 8άδα, και εκεί στο χιαστί θα είναι σκληρό καρύδι.
Εν ολίγοις βλέπω να περνάνε: Ελλάδα, Γαλλία, Κροατία, Γερμανία από τον ένα όμιλο και
Ισπανία, Σλοβενία, Τουρκία, Σερβία από τον άλλο.
Από τις υπόλοιπες ομάδες:
Το μεγάλο φαβορί η Ισπανία δεν πείθει. Έχασε εύκολα από τους Σέρβους και παραλίγο να γίνει ρεζίλι από τους Βρετανούς. Είναι όμως βέβαιο ότι θα ανέβει στην συνέχεια. Στο ντέρμπι με την Σλοβενία έδειξε σαφή σημάδια βελτίωσης. Πάντως, στα καλά της είναι μία κλάση πάνω από τους υπολοίπους, έχει παικταράδες και υψηλό κίνητρο γιατί ποτέ δεν έχει πάρει χρυσό μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ.
Το κακό είναι πως έχει και εξαιρετική παράδοση απέναντί μας....
Μου αρέσει πολύ η Σλοβενία. Έχει πολύ καλό υλικό, δείχνει κάποια σοβαρότητα (που συνήθως τους λείπει στις μεγάλες διοργανώσεις), και νομίζω ότι έφτασε η ώρα να κάνει κάτι καλό. Την βλέπω για 4άδα και από τους βασικούς διεκδικητές κάποιου μεταλλίου.
Πολύ αξιόμαχους βλέπω τους Σέρβους. Πιτσιρικάδες με γνώση των βασικών του μπάσκετ, άγνοια κινδύνου, θράσος και έναν εξαιρετικό προπονητή... Πολύ επικίνδυνοι.
Κατά την γνώμη μου, μπορούν να κτυπήσουν και αυτοί είσοδο στην 4άδα υπό προϋποθέσεις..
Η Γερμανία χωρίς τον Νοβίτσκι δεν μπορεί να έχει ελπίδες για κάτι καλό. Στην καλύτερη να μπει στην 8άδα, αλλά μέχρι εκεί.
Το ίδιο ισχύει και για την Ρωσία. Χωρίς Κριάπα και Κιριλένκο, και με πολλούς άγνωστους και μάλλον μέτριους παίκτες, την βλέπω πανηγυρικά εκτός 8άδας.
Η Λιθουνία είναι απογοήτευση. Είναι βέβαια πολύ ισχυρή κοντά στο καλάθι αλλά οι απουσίες των Καουκένας και Γιασικεβίτσιους και η αποχώρηση του Σισκάουσκας την έχουν αφήσει γυμνή στην περιφέρεια. Δύσκολα θα μπει στην 8άδα.
Με τους Γάλλους είμαι πολύ επιφυλακτικός, παρά τις 3 νίκες τους στην πρώτη φάση. Ήταν σε πολύ εύκολο όμιλο, αλλά παρ'ολ'αυτά δυσκολεύτηκαν αρκετά με τους μέτριους Γερμανούς και τους ακόμη μετριότερους Ρώσσους. Επίσης είναι παραδοσιακά ηττοπαθείς και τακτικοί πελάτες μας (από το 1985 και μετά δεν μας έχουν κερδίσει ποτέ σε επίσημο παιχνίδι). Θα μπουν στην 8άδα, αλλά για μένα θα είναι έκπληξη αν περάσουν στους ημιτελικούς.
Ανταγωνιστική δείχνει να είναι και η Πολωνία λόγω έδρας κυρίως. Δεν τους βλέπω για πολλά πράγματα όμως. Δύσκολα θα μπουν στην 8άδα. Λογικά θα αποκλειστούν σε αυτήν την φάση.
Η Κροατία με απογοήτευσε. Την περίμενα καλύτερη. Έχασε εύκολα από εμάς, κέρδισε δύσκολα τους αδύναμους Σκόπια και Ισραήλ. Μάλλον όμως θα μπει στην 8άδα, αλλά για ημιτελικά δεν την βλέπω.
Άφησα τελευταία την Τουρκία, γιατί είναι η έκπληξη της διοργάνωσης. Είναι σοβαρή, σκληροτράχηλη και ισορροπημένη ομάδα, εν αντιθέσει με την άναρχη εικόνα που δείχνει συνήθως. Πέτυχε 3 νίκες στην πρώτη φάση και όποιος την υποτιμήσει θα το πληρώσει. Σίγουρα μπαίνει 8άδα, και εκεί στο χιαστί θα είναι σκληρό καρύδι.
Εν ολίγοις βλέπω να περνάνε: Ελλάδα, Γαλλία, Κροατία, Γερμανία από τον ένα όμιλο και
Ισπανία, Σλοβενία, Τουρκία, Σερβία από τον άλλο.
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Γερμανία - Ελλάδα.....
Μας βλέπω τελικό με τουρκία...
Μας βλέπω τελικό με τουρκία...
- PELTASTIS VARNAVAS

δικαιως...
δικαιως δεν εγινα αθλητικογραφος...εδω μεσα ειχα πει για την υπερτατη ισπανια
που θα ριχνει κατοσταρες...εκτοτε οι αμιγκος απο φαπα σε φαπα πανε...
οι προηγουμενες αναλυσεις των φιλων ηταν εκτενεστατες και με καλυψαν εν πολλοις!!
ψες με ρωσια...τι εγινε?δικαιως χασαμε...θα μπορουσε ο πριντεζης να το βαζε και μετα παραταση αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...εχει ανακατευτει το πραμα...κανουμε επιλογη - αποφυγη αντιπαλου ή απλα χασαμε ΟΚ απο μια καλη ομαδα???
δικαιως χασαμε, διακαως θελω την κουπα...
για πειτε καμια γνωμη αγαπητοι φιλοι...
που θα ριχνει κατοσταρες...εκτοτε οι αμιγκος απο φαπα σε φαπα πανε...
οι προηγουμενες αναλυσεις των φιλων ηταν εκτενεστατες και με καλυψαν εν πολλοις!!
ψες με ρωσια...τι εγινε?δικαιως χασαμε...θα μπορουσε ο πριντεζης να το βαζε και μετα παραταση αλλα δεν ειναι εκει το θεμα...εχει ανακατευτει το πραμα...κανουμε επιλογη - αποφυγη αντιπαλου ή απλα χασαμε ΟΚ απο μια καλη ομαδα???
δικαιως χασαμε, διακαως θελω την κουπα...
για πειτε καμια γνωμη αγαπητοι φιλοι...
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Apomakros

Η εθνική μας ήθελε να κερδίσει τους ρώσους αλλά το ματς δεν της βγήκε. Αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι το πάλεψε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, όπου αν έμπαινε το τρίποντο θα έστελνε τις ομάδες στην παράταση. Αν η εθνική μας ήθελε να το χάσει σκοπίμως, θα το παρατούσε πολύ νωρίτερα. Εν πάση περιπτώσει, η ήττα αυτή φαίνεται πως είναι ανώδυνη. Μπορούμε και την πρώτη θέση στον όμιλό μας, αν κερδίσουμε τους γάλλους. Σίγουρα μπορούμε να τους κερδίσουμε, αλλά το ερώτημα είναι αν θέλουμε.
(η λογική λέει ότι πρέπει να διαλέξουμε τον αντίπαλό μας στην επόμενη φάση, όπου οι αγώνες είναι νοκ αουτ)
(η λογική λέει ότι πρέπει να διαλέξουμε τον αντίπαλό μας στην επόμενη φάση, όπου οι αγώνες είναι νοκ αουτ)
- PELTASTIS VARNAVAS

και τωρα?
δεν αποτελεσαν λοιπον μεγαλη εκπληξη οι ηττες μας απο ρωσια γαλλια...
τωρα εγινε ομως μεγαλη ανακατωσουρα και στους δυο ομιλους...
αρκει να αποφυγουμε την ισπανια στους 8?
τι να πω εχω μπλεχτει...και βαθμολογικα...και τεχνικα-αγωνιστικα...

τωρα εγινε ομως μεγαλη ανακατωσουρα και στους δυο ομιλους...
αρκει να αποφυγουμε την ισπανια στους 8?
τι να πω εχω μπλεχτει...και βαθμολογικα...και τεχνικα-αγωνιστικα...
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Apomakros

Τρεις είναι οι πιθανές αντίπαλοι της Ελλάδας στον προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ την προσεχή Παρασκευή. Η Τουρκία και η Σλοβενία συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες, ενώ ένα μάλλον ακραίο σενάριο φέρνει απέναντί μας την Ισπανία. Αντίθετα, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βρεθεί στο δρόμο της Εθνικής η Σερβία ή η Πολωνία, ενώ η Λιθουανία έχει χάσει κάθε ελπίδα πρόκρισης. Με απλά μαθηματικά, η πιθανότητα να είναι αντίπαλος της Ελλάδας η Τουρκία συγκεντρώνει το 50%, η Σλοβενία το 37,5% και η Ισπανία μόλις το 12,5%.Βαρνάβας έγραψε:τι να πω εχω μπλεχτει...και βαθμολογικα...και τεχνικα-αγωνιστικα...
http://www.sport-fm.gr/article/195027
(όλα τα λεφτά την παρασκευή το βράδυ -παναϊτσα μου- στον νοκ αουτ προημιτελικό)
- PELTASTIS VARNAVAS

ευχαριστω!!!
εντ δε γουινερ ιζ ...τερκη...[σορρυ για αγγλελληνικα...αλλα απεταξαμην γκρικλις και
λιγο απο ινγκλις...
]------βεβαια αυριο ελπιζω νικητη να εχουμε αλα Δερβενακια και
οχι...Μανιακι...αν και ο αθλητισμος πρεπει να ενωνει και οχι να αναμοχλευουμε μιση και παθη του μακρυυυνουυυυυυυυ παρελθοντος...απο την αλλη αθθυμουμαι κατι τουρκικα πανώ να λενε ντου γιου ριμεμπερ 1453?και 1922...σουιμηνγκ γκολντ μενταλιστ...γκρικς...
αλλα εμεις δεν θα γινουμε το ιδιο με αυτους κτλ κτλ
ειρηνη ημιν...
δυσκολο το ματς καλη ομαδα οι γειτονες, δυνατη αμυνα...θα δουμε, αποφυγαμε ισπανια...
σημερα παλι ελληνοτουρκικο ενδιαφερον...παο-γαλατα...μαλλον αυτο το φοβαμαι περισσοτερο...
ωχ ξεφυγα απο καλαθοσφαιρα...παω στο αλλο θεμα..τα λεμε εκει..
λιγο απο ινγκλις...
οχι...Μανιακι...αν και ο αθλητισμος πρεπει να ενωνει και οχι να αναμοχλευουμε μιση και παθη του μακρυυυνουυυυυυυυ παρελθοντος...απο την αλλη αθθυμουμαι κατι τουρκικα πανώ να λενε ντου γιου ριμεμπερ 1453?και 1922...σουιμηνγκ γκολντ μενταλιστ...γκρικς...
αλλα εμεις δεν θα γινουμε το ιδιο με αυτους κτλ κτλ
ειρηνη ημιν...
δυσκολο το ματς καλη ομαδα οι γειτονες, δυνατη αμυνα...θα δουμε, αποφυγαμε ισπανια...
σημερα παλι ελληνοτουρκικο ενδιαφερον...παο-γαλατα...μαλλον αυτο το φοβαμαι περισσοτερο...
ωχ ξεφυγα απο καλαθοσφαιρα...παω στο αλλο θεμα..τα λεμε εκει..
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Apomakros

Τα τρίποντα των Σλοβένων σκότωσαν τους Τούρκους και έδωσαν τέλος στο αήττητο της ομάδας του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς, που ως δεύτερη του 6ου ομίλου (Λοτζ) θα βρεθεί στο δρόμο μας αύριο Παρασκευή στο νοκ άουτ προημιτελικό.
(Σε τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις, ελπίζω και εύχομαι μόνο να μη χρειαστούμε τα χάπια μας)
(Σε τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις, ελπίζω και εύχομαι μόνο να μη χρειαστούμε τα χάπια μας)
- Apomakros

Καλύτερα μιας ώρας σκλαβιά και φυλακή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή !
Στ' άρματα λεβέντες γερά !!
:evil:
Η ιδανική πεντάδα
για το αποψινό ματς: Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Ανδρούτσος, Μπότσαρης και Νικηταράς.
ΟΛΕ !
(ελευθερία ή θάνατος!)

Στ' άρματα λεβέντες γερά !!
:evil:
Η ιδανική πεντάδα
για το αποψινό ματς: Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Ανδρούτσος, Μπότσαρης και Νικηταράς. ΟΛΕ !
(ελευθερία ή θάνατος!)
- Apomakros

Η Ελλάδα στο βάθρο!
Η Ελλάδα νίκησε στον πόντο (57-56) τη Σλοβενία και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας (αφού μας έκανε καρδιακούς) ξορκίζοντας έτσι την «κατάρα των μικρών τελικών».
Κορυφαίος ο Σοφοκλής.
(τα χάπια μου)
Η Ελλάδα νίκησε στον πόντο (57-56) τη Σλοβενία και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας (αφού μας έκανε καρδιακούς) ξορκίζοντας έτσι την «κατάρα των μικρών τελικών».
Κορυφαίος ο Σοφοκλής.
(τα χάπια μου)
- PELTASTIS VARNAVAS

ΧΑΛΚΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
δεν μας χαλαει καθολου...παντα ηττημενοι στους τελικους της παρηγοριας...ενω τωρα
με λιγα υπογλωσσια ως συνηθως τσουπ νικητες και μεταλλιακι...ισως η πιτσιρικαρια να ηταν ο μοχλος του μικρου τελικου?μπιγκ σοφο πχ?οπως και να εχει..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
καλοι και οι σλοβενοι, δυναμενοι και οι τουρκοι...
καλα για προημιτελικο..τι ναπω...αυτοχειρες ψυχοβγαλτες....χεχε αλλα εστω κι ετσι κρατησαμεν την παραδοση...ουφφφφ και 5 ρακες μετα και ηρθε αλφαδι..η Παρασκευη...
ευχαριστω-τεσεκουρεντεριμ- σαβάς μουσατος που εκανε ολο λαθη και ασικ που εχανε τες βολες...
ο ημιτελικος χαλλλλλαρα...με κοπωση σχετικα μεγαλη σε σχεση με αμιγκος...αυτοι ειχαν μερες ξεκουρασης απο τον περιπατο της γαλλιας...για τους περιπατους με εμας και σερβια...νομιζω βρηκαν το ρυθμο τους και...δικαιως πρωτοι, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
καλη η καλαθοσφαιρα...αναπαυλα του βαρετου προεκλογικου κλιματος..τωρα ντιμπεητ..μπλιαχ...
καλημεροβδομαδα φιλοι φιλες!!!
με λιγα υπογλωσσια ως συνηθως τσουπ νικητες και μεταλλιακι...ισως η πιτσιρικαρια να ηταν ο μοχλος του μικρου τελικου?μπιγκ σοφο πχ?οπως και να εχει..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
καλοι και οι σλοβενοι, δυναμενοι και οι τουρκοι...
καλα για προημιτελικο..τι ναπω...αυτοχειρες ψυχοβγαλτες....χεχε αλλα εστω κι ετσι κρατησαμεν την παραδοση...ουφφφφ και 5 ρακες μετα και ηρθε αλφαδι..η Παρασκευη...
ευχαριστω-τεσεκουρεντεριμ- σαβάς μουσατος που εκανε ολο λαθη και ασικ που εχανε τες βολες...
ο ημιτελικος χαλλλλλαρα...με κοπωση σχετικα μεγαλη σε σχεση με αμιγκος...αυτοι ειχαν μερες ξεκουρασης απο τον περιπατο της γαλλιας...για τους περιπατους με εμας και σερβια...νομιζω βρηκαν το ρυθμο τους και...δικαιως πρωτοι, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
καλη η καλαθοσφαιρα...αναπαυλα του βαρετου προεκλογικου κλιματος..τωρα ντιμπεητ..μπλιαχ...
καλημεροβδομαδα φιλοι φιλες!!!
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
- Apomakros

Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας ήταν η καλύτερη απάντηση σε όσους αμφισβήτησαν την Εθνική ομάδα.
«Τώρα μπορούν να σκάσουν», δήλωσε στη «SportDay» ο Γιόνας Καζλάουσκας.
Υπήρχαν όμως και αυτοί που πίστεψαν στην ομάδα και της έδωσαν ώθηση για την επιτυχία. «Είδα σε πολλών παικτών μου τα μάτια δάκρυα, όταν πλησίασαν το πούλμαν οπαδοί και πανηγύριζαν. Είναι απίστευτο! Όταν έχεις τέτοιους οπαδούς, πώς μπορείς να σταματήσεις να παλεύεις σε κάθε αγώνα; Είναι αδύνατον. Όλοι μπορούν να χάσουν σουτ, να κάνουν λάθη, αλλά κανένας να μη συνεχίζει να παλεύει. Είχαν τα πάντα, ενέργεια, όλα».
Ο Λιθουανός ομοσπονδιακός τεχνικός, πιο ήρεμος και γνωρίζοντας πως έφερε εις πέρας και με το παραπάνω την αποστολή που του ανατέθηκε, μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε. «Η Ελλάδα πάντα πολεμά για μετάλλια. Ήμουν λίγο δυσαρεστημένος, επειδή έχασα μερικούς παίκτες, αλλά δεν άλλαξα την άποψή μου για την ομάδα και το ότι έχει καλούς παίκτες, κάτι που έδειξαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έχουμε λοιπόν, καλούς παίκτες, καλή ομάδα και εν τέλει κερδίσαμε ένα μετάλλιο. Καταφέραμε αυτό που θέλαμε», τόνισε και πρόσθεσε:
«Το ελληνικό μπάσκετ είναι στο υψηλότερο επίπεδο, οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά και έκαναν εξαιρετική δουλειά γι' αυτό το μικρό διάστημα που ήμασταν μαζί. Μόνο η Ισπανία μάς νίκησε με μεγάλη διαφορά πόντων. Όλα τα άλλα ματς κρίθηκαν στο καλάθι. Η Ρωσία και η Γαλλία μάς νίκησαν έτσι, αλλά και εμείς νικήσαμε την Τουρκία και τη Σλοβενία με αυτόν τον τρόπο. Η Τουρκία, για παράδειγμα, δεν θα μπορούσε να κατακτήσει το ασημένιο ή το χάλκινο μετάλλιο; Και όμως πού είναι; Πιστεύω ότι υπάρχουν 7-8 ομάδες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ που μπορούν να διεκδικήσουν μετάλλιο».
Ο 55χρονος κόουτς θεωρεί πως υπό άλλες συνθήκες η Εθνική θα μπορούσε να είχε νικήσει και την Ισπανία. «Ίσως και με αυτή την ομάδα να μπορούσαμε να κερδίσουμε το χρυσό. Παίξαμε με την Ισπανία έπειτα από ένα πολύ δύσκολο ματς. Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν παίζαμε μαζί τους με μία μέρα ρεπό; Είναι μόνο ένα παιχνίδι. Γι' αυτό δεν διαμαρτύρομαι. Συμβαίνει σε όλους. Πολλές ομάδες χάνουν παίκτες».
Ο Γιόνας Καζλάουσκας αποχαιρέτησε με θερμό εναγκαλισμό όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες του και το ραντεβού ανανεώθηκε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας. «Φέτος χρειάστηκε λίγος χρόνος να συνεννοηθούμε. Του χρόνου θα είναι πιο εύκολο. Αυτό που σκέπτομαι τώρα είναι οι διακοπές. Θέλω να δω ξανά την οικογένειά μου και να σκεφθώ τι θα κάνω στη συνέχεια για το Μουντομπάσκετ. Έχω άλλωστε δύο χρόνια συμβόλαιο».
http://www.sport-fm.gr/article/196077
«Τώρα μπορούν να σκάσουν», δήλωσε στη «SportDay» ο Γιόνας Καζλάουσκας.
Υπήρχαν όμως και αυτοί που πίστεψαν στην ομάδα και της έδωσαν ώθηση για την επιτυχία. «Είδα σε πολλών παικτών μου τα μάτια δάκρυα, όταν πλησίασαν το πούλμαν οπαδοί και πανηγύριζαν. Είναι απίστευτο! Όταν έχεις τέτοιους οπαδούς, πώς μπορείς να σταματήσεις να παλεύεις σε κάθε αγώνα; Είναι αδύνατον. Όλοι μπορούν να χάσουν σουτ, να κάνουν λάθη, αλλά κανένας να μη συνεχίζει να παλεύει. Είχαν τα πάντα, ενέργεια, όλα».
Ο Λιθουανός ομοσπονδιακός τεχνικός, πιο ήρεμος και γνωρίζοντας πως έφερε εις πέρας και με το παραπάνω την αποστολή που του ανατέθηκε, μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε. «Η Ελλάδα πάντα πολεμά για μετάλλια. Ήμουν λίγο δυσαρεστημένος, επειδή έχασα μερικούς παίκτες, αλλά δεν άλλαξα την άποψή μου για την ομάδα και το ότι έχει καλούς παίκτες, κάτι που έδειξαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έχουμε λοιπόν, καλούς παίκτες, καλή ομάδα και εν τέλει κερδίσαμε ένα μετάλλιο. Καταφέραμε αυτό που θέλαμε», τόνισε και πρόσθεσε:
«Το ελληνικό μπάσκετ είναι στο υψηλότερο επίπεδο, οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά και έκαναν εξαιρετική δουλειά γι' αυτό το μικρό διάστημα που ήμασταν μαζί. Μόνο η Ισπανία μάς νίκησε με μεγάλη διαφορά πόντων. Όλα τα άλλα ματς κρίθηκαν στο καλάθι. Η Ρωσία και η Γαλλία μάς νίκησαν έτσι, αλλά και εμείς νικήσαμε την Τουρκία και τη Σλοβενία με αυτόν τον τρόπο. Η Τουρκία, για παράδειγμα, δεν θα μπορούσε να κατακτήσει το ασημένιο ή το χάλκινο μετάλλιο; Και όμως πού είναι; Πιστεύω ότι υπάρχουν 7-8 ομάδες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ που μπορούν να διεκδικήσουν μετάλλιο».
Ο 55χρονος κόουτς θεωρεί πως υπό άλλες συνθήκες η Εθνική θα μπορούσε να είχε νικήσει και την Ισπανία. «Ίσως και με αυτή την ομάδα να μπορούσαμε να κερδίσουμε το χρυσό. Παίξαμε με την Ισπανία έπειτα από ένα πολύ δύσκολο ματς. Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν παίζαμε μαζί τους με μία μέρα ρεπό; Είναι μόνο ένα παιχνίδι. Γι' αυτό δεν διαμαρτύρομαι. Συμβαίνει σε όλους. Πολλές ομάδες χάνουν παίκτες».
Ο Γιόνας Καζλάουσκας αποχαιρέτησε με θερμό εναγκαλισμό όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες του και το ραντεβού ανανεώθηκε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας. «Φέτος χρειάστηκε λίγος χρόνος να συνεννοηθούμε. Του χρόνου θα είναι πιο εύκολο. Αυτό που σκέπτομαι τώρα είναι οι διακοπές. Θέλω να δω ξανά την οικογένειά μου και να σκεφθώ τι θα κάνω στη συνέχεια για το Μουντομπάσκετ. Έχω άλλωστε δύο χρόνια συμβόλαιο».
http://www.sport-fm.gr/article/196077