
Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Ανόρθωσης κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Δο τραυματίες μεταφέρθηκαν εκτός κινδύνου στο Τζάνειο.. Και όλα αυτά παρά την καταγγελία της κυπριακής ομάδας μετά τη διπλή επίθεση που δέχθηκε στην Αθήνα.
Ειδικότερα, οπαδοί του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στον ηλεκτρικό σταθμό του Νέου Φαλήρου, στην γέφυρα έξω από το γήπεδο, πέταξαν αντικείμενα στους Κύπριους φιλάθλους, οι οποίοι με τη σειρά τους ανταπέδωσαν.
Στη συνέχεια, η ένταση μεταφέρθηκε περιμετρικά του γηπέδου, ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και άνδρες των ΜΑΤ, η παρουσία των οποίων ήταν διακριτική μέχρι τη στιγμή που... άναψαν τα αίματα, αφού οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» έφθαναν ανενόχλητοι στα διαχωριστικά κιγκλιδώματα του συρμού.
Εικόνες ντροπής, με τους φίλους της κυπριακής ομάδας να επιδεικνύουν τις ελληνικές σημαίες και κάποιοι από αυτούς - κυρίως γυναίκες - να τρέχουν έντρομοι προς την εξέδρα.
«Η Τουρκία είναι πιο ασφαλής χώρα από την Ελλάδα. Έχω πάει στην Τραπεζούντα, αλλά εδώ είσαστε ζώα. Είσαστε Τούρκοι ρε. Είσαστε Τούρκοι» φώναζε ένας οπαδός της Ανόρθωσης σε έξαλλη κατάσταση.
Δύο Κύπριοι φοιτητές μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Και οι δύο είναι εκτός κινδύνου. Ο ένας φέρει θλαστικό τραύμα στο μέτωπο και ο άλλος στο πόδι.
Οι οπαδοί της Ανόρθωσης, περίπου 1.600, μπήκαν στο γήπεδο περίπου στις 18:45 και η προσέλευση του κόσμου στο φαληρικό γήπεδο συνεχίζεται χωρίς προβλήματα.
Πάντως, σημειώνεται ότι οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να καταφθάνουν στο γήπεδο από τις 16:00.
«Αυτοί δεν μας εκφράζουν και θα έπρεπε να συλλαμβάνονται εκείνη τη στιγμή. Δείτε τις εικόνες, ότι είναι δίπλα η αστυνομία. Υπάρχουν οι κάμερες, υπάρχουν τα βίντεο. Ας τους συλλάβουν, λοιπόν, να τελειώνει αυτή η ιστορία» δήλωνε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην... μπούκα από την UEFA, με αφορμή όσα έγιναν την Τετάρτη (26/8) στην Αττική Οδο και στο Καραϊσκάκη, πριν την προπόνηση της Ανόρθωσης.
- Στους ομίλους προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=932366
----------
Καλά έκανε και προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός.
Και το λέω εγώ ως γαυρίνα.
Αυτές οι "πρακτικές" των ερυθρόλευκων "φιλάθλων" είναι ντροπή για τον αθλητισμό και δεν αξίζει να προκριθούν πουθενά












