BODY-BUILDING

Συντονιστής: kostas

Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 2 φορές

Re: BODY-BUILDING

Δημοσίευση από Kariatida » Κυρ 22 Φεβ 2009, 14:58

Δεν διαφωνω οτι ειναι δυσκολο να το πετυχεις αυτο. Εχω φιλους μποντι μπιλντερς και ειναι αηδια να τους βλεπεις να μετραν καθε τροφη σε πρωτεινες και γραμμαρια. Να τον βλεπεις οτι πεθαινει να φαει φαγητο και να σου λεει σημερα πρεπει να πιω ενα ποτηρι γαλα ακομα για να ειμαι ενταξει. Πολυς κοπος για το τιποτα κατα τη γνωμη μου. Ειναι επιρρεπείς στην κυρωση ηπατος απο τα αναβολικα καθως και πρεπει να κανουν συχνα καρδιολογικες εξετασεις για να αντεχει η καρδια τους.

Συν οτι, το χειροτερο, εαν αφησεις τα αναβολικα και τη γυμναστικη γινεσαι πλαδαρος και πανχοντρος και δεν μπορεις να τα χασεις κι ολας. Γιατι να ριξεις τοση χημεια σ ενα σωμα;

Μια χαρα τα καταφερναν οι αρχαιοι που ειχαν μεν πιο διακριτικα σωματα απο τα σημερινα τερατουργηματα οπως ο Σβατσενεκερ και ο Σταλονε, αλλα ηταν πολυ πιο ανθρωπινα. Πλησιαζαν το τελειο. Σ αυτους (τους αρχαιους) δεχομαι το νους υγιης εν σωματι υγιη επειδη δεν επαιρναν ολες αυτες τις σκονες και τα χαπια :Ρ Η αληθεια ποναει Πούμπα, δεχτειτε το :loco:
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Κυρ 22 Φεβ 2009, 15:15

Kariatida έγραψε:Δεν διαφωνω οτι ειναι δυσκολο να το πετυχεις αυτο. Εχω φιλους μποντι μπιλντερς και ειναι αηδια να τους βλεπεις να μετραν καθε τροφη σε πρωτεινες και γραμμαρια. Να τον βλεπεις οτι πεθαινει να φαει φαγητο και να σου λεει σημερα πρεπει να πιω ενα ποτηρι γαλα ακομα για να ειμαι ενταξει. Πολυς κοπος για το τιποτα κατα τη γνωμη μου. Ειναι επιρρεπείς στην κυρωση ηπατος απο τα αναβολικα καθως και πρεπει να κανουν συχνα καρδιολογικες εξετασεις για να αντεχει η καρδια τους.

Συν οτι, το χειροτερο, εαν αφησεις τα αναβολικα και τη γυμναστικη γινεσαι πλαδαρος και πανχοντρος και δεν μπορεις να τα χασεις κι ολας. Γιατι να ριξεις τοση χημεια σ ενα σωμα;

Μια χαρα τα καταφερναν οι αρχαιοι που ειχαν μεν πιο διακριτικα σωματα απο τα σημερινα τερατουργηματα οπως ο Σβατσενεκερ και ο Σταλονε, αλλα ηταν πολυ πιο ανθρωπινα. Πλησιαζαν το τελειο. Σ αυτους (τους αρχαιους) δεχομαι το νους υγιης εν σωματι υγιη επειδη δεν επαιρναν ολες αυτες τις σκονες και τα χαπια :Ρ Η αληθεια ποναει Πούμπα, δεχτειτε το :loco:
Συμφωνώ με όσα λές περί χημείας, κ ο αδερφός μου ασχολείτα με το Body Building αλλά ποτέ δεν έκανε χρήση αναβολικών μόνο συμπληρώματα διατροφής Κρεατίνες Αμινοξέα κ.τ.λ, αλλά ποτέ χημεία, κ του αρέσει αρκετά αυτός ο τρόπος ζωής κ η υγιηνή διατροφή.

Ναι είναι γνωστό οτι τα αναβολικά κάνουν ζημειά, έχω έναν φίλο που έβγαλε πολύ καιρό στα νοσοκομεία του για το στομάχι του λόγο στεροειδών, κ το μετάνιωσε.

Κοίταξε γίνεσαι πλαδαρός κ πάνχοντρος όπως λές, γιατί οι μύες σου αυξάνονται κατά πολύ κ χωρίς προπόνηση μετά βάζεις αρκετό λίπος, κ εκεί που δεν είχες τέτοια ποσοστά λίπους μετά ανεβαίνουν κατά πολύ με την αγυμνασία.

Παράδειγμα εάν κάποιος είναι υπέρβαρος κ χάσει κιλά μετά θα φανούν στο δέρμα αλλαγές γιατί θα έχει ανοίξει κατά πολύ, κ θα περισσεύει.

Το λίπος εάν είναι αρκετό φαίνεται ποιό άσχημα σε έναν που έχει γυμνασμένους μύες απο κάτω κ τους καλύβει, παρά σε έναν μέσο άνθρωπο.

Ο Άρνολντ χαρακτηρίσθηκε ώς φαινόμενο του Body Building{Γεωμετρία σώματος, σωματότυπος,αρμονία σώματος κ.τλ.}, κ αναγνωρίζεται απο όλους, δεν είναι τερατούργημα, ένα παράδειγμα εάν εγώ ακούω Ζαγορέο κ μου βάλεις όπερα θα σου πώ τι μαλ.... είναι αυτές κ δεν θα μπορέσω να καταλάβω τι είναι όπερα για κάποιους κατακρίνοντας τους λελέδες, έτσι ακριβώς γίνεται με το Body Building.

Και εγώ συμφωνώ με τους αρχαίους κατά πολύ, αλλά χωρίς να κατακρίνω κανέναν.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 22 Φεβ 2009, 15:29

Βασικά συμφωνώ με την Καρυάτιδα.. Μ'αρέσουν οι γυμνασμένοι άντρες (και γυναίκες), αλλά όταν ξεφεύγουν απο τα όρια (όπως οι μπόντυ μπίλντερς άντρες και γυναίκες -απαράδεκτες οι γυναίκες...ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ!!!!!), τότε καταντά ένα παντελώς λυπηρό και αφύσικο θέαμα (για μένα πάντα)... Η υπερβολή είναι ωραία στα αγάλματα, κι αν διαβάσετε λίγη ιστορία της τέχνης θα καταλάβετε σε τί εξυπηρετεί η υπερβολή. Αλλά η υπερβολή είναι ωραία ΜΟΝΟ στην τέχνη... αυτά τα σώματα δεν είναι τέχνη, και για μένα δεν είναι καν ωραία...είναι ΑΦΥΣΙΚΑ...δεν υπάρχει τίποτε ωραίο σ'έναν άντρα που περπατά με τα χέρια και τα πόδια ανοιχτά σαν χεσμένος που τον έχει χτυπήσει και φορτηγό απο πάνω...δεν υπάρχει τίποτε ωραίο στο να μετράς φλέβες ακόμα και στο αυτί ενός ανθρώπου... και δεν υπάρχει τίποτε ωραίο στο να πιάνεις έναν άντρα και να πονάς μόνο που τον χαϊδεύεις (προσωπική εμπειρία αυτή...και δεν ήταν ερωτικό το άγγιγμα...αηδίασα μόνο που έπιασα την πλάτη ενός φίλου)...
Ασφαλώς και υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν αυτά, υπάρχουν άντρες (άκουσον ακουσον) που φτιάχνονται βλέποντας γυναίκες με τέτοια...αντρικά σώματα....όπως είπα...γούστα είναι... αλλά μην επιχειρείτε βρε παίδες να μας πείσετε σώνει και ντέ πως αυτό το πράγμα είναι υγιής εικόνα ενός όμορφου και υγιούς σώματος! ΕΛΕΟΣ!
Και σιγά που δεν υπήρχαν στεροειδή το 80!!!!! Και σιγά επίσης που μόνο τα καταγεγραμμένα χημικά κάνουν ζημιά...ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. Πές του αδελφού σου να προσέχει λίγο...απο πότε οι σκόνες και τα χαπάκια οποιουδήποτε τύπου και ονόματος κάνουν καλό στο σώμα μας σε σχέση με την φυσική τροφή?
Επιπλέον να συμπληρώσω πως άλλο η γράμμωση, άλλο το φούσκωμα... δεν υπάρχει για μένα ωραιότερο σώμα απο το σώμα ενός χορευτή, και του "Μπολσόι" ακόμα περισσότερο φίλε μου Αββατον, που τουλάχιστον ως γυναίκα έχω ερωτευτεί άπειρους χορευτές μπαλέτου, ενώ έχω ξεράσει αντιθέτως με πολλούς φουσκωμένους! Την γράμμωση των χορευτών ούτε στον ύπνο σας χωρίς αναβολικά... Το σώμα των χορευτών είναι ΘΕΙΚΟ και πλησιάζει την τελειότητα. ΤΕΛΟΣ!!!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Κυρ 22 Φεβ 2009, 15:44

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:Βασικά συμφωνώ με την Καρυάτιδα.. Μ'αρέσουν οι γυμνασμένοι άντρες (και γυναίκες), αλλά όταν ξεφεύγουν απο τα όρια (όπως οι μπόντυ μπίλντερς άντρες και γυναίκες -απαράδεκτες οι γυναίκες...ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ!!!!!), τότε καταντά ένα παντελώς λυπηρό και αφύσικο θέαμα (για μένα πάντα)... Η υπερβολή είναι ωραία στα αγάλματα, κι αν διαβάσετε λίγη ιστορία της τέχνης θα καταλάβετε σε τί εξυπηρετεί η υπερβολή. Αλλά η υπερβολή είναι ωραία ΜΟΝΟ στην τέχνη... αυτά τα σώματα δεν είναι τέχνη, και για μένα δεν είναι καν ωραία...είναι ΑΦΥΣΙΚΑ...δεν υπάρχει τίποτε ωραίο σ'έναν άντρα που περπατά με τα χέρια και τα πόδια ανοιχτά σαν χεσμένος που τον έχει χτυπήσει και φορτηγό απο πάνω...δεν υπάρχει τίποτε ωραίο στο να μετράς φλέβες ακόμα και στο αυτί ενός ανθρώπου... και δεν υπάρχει τίποτε ωραίο στο να πιάνεις έναν άντρα και να πονάς μόνο που τον χαϊδεύεις (προσωπική εμπειρία αυτή...και δεν ήταν ερωτικό το άγγιγμα...αηδίασα μόνο που έπιασα την πλάτη ενός φίλου)...
Ασφαλώς και υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν αυτά, υπάρχουν άντρες (άκουσον ακουσον) που φτιάχνονται βλέποντας γυναίκες με τέτοια...αντρικά σώματα....όπως είπα...γούστα είναι... αλλά μην επιχειρείτε βρε παίδες να μας πείσετε σώνει και ντέ πως αυτό το πράγμα είναι υγιής εικόνα ενός όμορφου και υγιούς σώματος! ΕΛΕΟΣ!
Και σιγά που δεν υπήρχαν στεροειδή το 80!!!!! Και σιγά επίσης που μόνο τα καταγεγραμμένα χημικά κάνουν ζημιά...ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. Πές του αδελφού σου να προσέχει λίγο...απο πότε οι σκόνες και τα χαπάκια οποιουδήποτε τύπου και ονόματος κάνουν καλό στο σώμα μας σε σχέση με την φυσική τροφή?
Επιπλέον να συμπληρώσω πως άλλο η γράμμωση, άλλο το φούσκωμα... δεν υπάρχει για μένα ωραιότερο σώμα απο το σώμα ενός χορευτή, και του "Μπολσόι" ακόμα περισσότερο φίλε μου Αββατον, που τουλάχιστον ως γυναίκα έχω ερωτευτεί άπειρους χορευτές μπαλέτου, ενώ έχω ξεράσει αντιθέτως με πολλούς φουσκωμένους! Την γράμμωση των χορευτών ούτε στον ύπνο σας χωρίς αναβολικά... Το σώμα των χορευτών είναι ΘΕΙΚΟ και πλησιάζει την τελειότητα. ΤΕΛΟΣ!!!
Ποιός είπε οτι είναι υγιής εικόνα ενός όμορφου κ υγιούς σώματος, μα το λέει το ίδιο το όνομα BoDy Building δηλαδή τι άλλο να πώ???

Συγκεκριμένα δεν είπα οτι δεν υπήρχαν αναβολικά το 80, είπα οτι δεν υπήρχαν τότε τα αναβολικά που υπάρχουν σήμερα, γιατί σήμερα τα αναβολικά κάνουν παπάδες.
Το οτι τα συμπληρώματα είναι καθαρά δηλητήρια, άσε κυρία μαντάμ φρουφρού να το κρίνει κάποιος που γνωρίζει, γιατί επιστήμονες φτιάχνουν τα συμπληρώματα διατροφής{Πρωτεϊνες}. Ολάκερη επιστήμη ασχολείτε, παγκοσμίος. Ασχολείτε απο 18 χρονό βέβαι μέχρι τα 28 ου είναι τώρα έχει διακόψει πολλές φορές λόγο ωραρίου κ δουλειάς.

Τώρα εάν μιλάς για γράμμωση που έχουν οι Body Builders και οι χορευτές κ συγκρίνεις αυτά τα δυό, καλύτερα να σου δώσει κάποιος να καταλάβεις τι σημαίνει γράμμωση, γιατί οι Body Builders μέχρι κ τους μύες του κόλου τους έχουν γραμμωμένους τώρα τι να λέμε, γυναίκα είσαι δεν σε παρεξηγώ αλλά μην είστε απόλυτες σέβομαι τα γούστα σας, αλλά μην είστε απόλυτες.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 22 Φεβ 2009, 16:12

Ποιός είπε οτι είναι υγιής εικόνα ενός όμορφου κ υγιούς σώματος, μα το λέει το ίδιο το όνομα BoDy Building δηλαδή τι άλλο να πώ???
Κι εμένα με λένε Παγώνα, δηλαδή είμαι Παγώνι??? Acid, το όνομα (το ράσο) δεν κάνει την ομορφιά (τον παπά), άσε που το building μόνο 'ωραίο' δεν ακούγεται στ'αυτιά μου...δηλαδή τί είναι το σώμα να το 'χτίσεις'? Οικοδομικό τετράγωνο? Δεν σου κάνει εσένα αφύσικος σαν όρος? Προφανώς όχι... Ξαναλέω, ασφαλώς και είναι προσωπικά γούστα, αλλά μην γίνεστε κι εσείς αυτό που κατηγορείτε, φανατικοί. Η υπερβολή ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ δεν είναι όμορφη, μπορεί να τραβάει τα βλέμματα, αλλά δεν είναι όμορφη, τις περισσότερες φορές καταλήγει κιτς, και για τα δικά μου αισθητήρια ένας υπερβολικά φουσκωμένος άνθρωπος είναι κιτς, γιατί είναι αφύσικος και υπερβολικός... Τί να κάνω τώρα? Και να πείς οτι είμαι η μειονότητα στις γυναίκες? ΟΧΙ ΔΑ! Οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν έτσι ακριβώς (εκτός αν μιλάμε για κάτι χαζοχαρούμενα 15άρικα, γεμάτα ανασφάλειες, που νομίζουν οτι ένας φουσκωμένος έχει τις ιδιότητες του σούπερμαν)...
Γενικώς δεν κατηγορώ αυτούς που κάνουν body building, αφού γουστάρουν να το κάνουν, με γειά τους με χαρά τους, τους κατηγορώ όταν το παίζουν άντρες και μάγκες και προωθούν αυτή την εικόνα ως την ΤΕΛΕΙΑ, οδηγώντας πολλά δύσμοιρα αγόρια στα γυμναστήρια να πλακώνονται στα 'αθώα' συμπληρώματα...
κι εδώ συνεχίζω με τα...συμπληρώματα:
Το οτι τα συμπληρώματα είναι καθαρά δηλητήρια, άσε κυρία μαντάμ φρουφρού να το κρίνει κάποιος που γνωρίζει, γιατί επιστήμονες φτιάχνουν τα συμπληρώματα διατροφής{Πρωτεϊνες}. Ολάκερη επιστήμη ασχολείτε, παγκοσμίος. Ασχολείτε απο 18 χρονό βέβαι μέχρι τα 28 ου είναι τώρα έχει διακόψει πολλές φορές λόγο ωραρίου κ δουλειάς.
Χμμμ, να υποθέσω δηλαδή οτι γνωρίζεις? Τότε θα ξέρεις πως και τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΗΜΙΚΟΙ! Δεν τα φτιάχνω εγώ, ούτε εσύ! Διάβασε λοιπόν και κάποιες μελέτες απο επιστήμονες που δεν φτιάχνουν 'συμπληρώματα' να δείς σε τί συμπεράσματα έχουν καταλήξει! Τα συμπληρώματα φίλε μου, ακόμα και οι απλές βιταμίνες και πρωτεινούχα ροφήματα δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ αθώα, όπως σας πασάρει η βιομηχανία του φανατισμού και της επιφανειακής ομορφιάς του body building. Για περίπου 6 χρόνια ΠΟΥΛΑΓΑ (part time) συμπληρώματα διατροφής σε γυμναστήρια και ιδιώτες... δεν θα πώ την φίρμα...θα πώ μόνο οτι τα έπαιρνα κι εγώ... Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση ήταν που ενώ δεν έκανα δίαιτα, έχανα κιλά και φούσκωναν οι μύες μου (και έχανα και λίπος ταυτόχρονα) λές και γυμναζόμουν χρόνια. Μέσα σε έξι΄μήνες το παρατηρούσαν και οι γύρω μου, ακόμα κι όταν απλά φορούσα ένα παντελόνι που δεν ήταν κάν στενό! Μέσα σε έξι μήνες!!!! Και τότε άρχισα να το ψάχνω το....'φαινόμενο'... Σύντομα έμαθα οτι στην εταιρεία είχαν γίνει μηνύσεις για ΘΑΝΑΤΟΥΣ γυναικών, οι οποίες έπαιρναν συμπληρώματα σε σκόνη και χάπια, και έπιναν ένα ειδικό τσάι για την καύση του λίπους... ασφαλώς αθωώθηκε η εταιρεία, γιατί δεν μπορούσε να συνδεθεί άμεσα ο θάνατός τους απο καλπάζουσας μορφής καρκίνους του ήπατος, του εντέρου και άλλων ωραίων, η μόνη σύνδεση ήταν οτι η ασθένεια εμφανίστηκε στην περίοδο που κατανάλωναν μετα μανίας τα προϊοντα τους. Η εταιρεία έχει τους καλύτερους επιστήμονες στον χώρο, και τα προϊοντα της περνούν συνέχεια απο επίσημους ελέγχους. βιταμινούλες, αμινοξέα και πρωτεϊνούλες είναι, 'αθώα' πράγματα... Ψάξε να βρείς άρθρα για όλα αυτά, αλλά ψάξε και μέσα σου και πές μου πώς είναι δυνατόν να πιστεύεις πως ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να δέχεται να τρέφεται με 'τεχνητές' (χημικές) βιταμίνες και απαραίτητα για την βιωσιμότητά του συστατικά, κι όχι με φυσικές. Πόσο μπορεί ν'αντέξει ο οργανισμός να διασπά και να χρησιμοποιεί τέτοια 'μεταλλαγμένα' στην ουσία τους συστατικά????
ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΑ! Κι ο αδελφός μου είχε ξεκινήσει body building, κι ο γυμναστής που πήγε ήταν συμμαθητής του, κι όταν του την 'έπεσαν' φιλικά στο γυμναστήριο ν'αρχίσει τα συμπληρώματα, τον πλησίασε (νά'ναι καλά το παληκάρι) και του εξήγησε τους κινδύνους και τί παιχνίδια παίζονται πίσω απο όλη αυτή την ιστορία). Και συνέχισε με φυσιολογική γυμνάστική κι έκανε κορμάρα το αδελφάκι μου!
Τώρα εάν μιλάς για γράμμωση που έχουν οι Body Builders και οι χορευτές κ συγκρίνεις αυτά τα δυό, καλύτερα να σου δώσει κάποιος να καταλάβεις τι σημαίνει γράμμωση,
Μα εννοείτα πως δεν μιλάω για χαρακιές (αυτό που εσείς ονομάζεται γράμμωση) αλλά για φυσική γράμμωση του σώματος. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΩΣΗ! Αυτή που προέρχεται απο ΦΥΣΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (ούτε κάν απο βάρη), και ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ...
Το οτι είμαι γυναίκα βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν έχω αισθητήριο, ή γνώσεις για ένα αντικείμενο....δηλαδή...τί με λές δηλαδή...! :shock:
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Κυρ 22 Φεβ 2009, 17:16

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:
Κι εμένα με λένε Παγώνα, δηλαδή είμαι Παγώνι??? Acid, το όνομα (το ράσο) δεν κάνει την ομορφιά (τον παπά), άσε που το building μόνο 'ωραίο' δεν ακούγεται στ'αυτιά μου...δηλαδή τί είναι το σώμα να το 'χτίσεις'? Οικοδομικό τετράγωνο? Δεν σου κάνει εσένα αφύσικος σαν όρος? Προφανώς όχι... Ξαναλέω, ασφαλώς και είναι προσωπικά γούστα, αλλά μην γίνεστε κι εσείς αυτό που κατηγορείτε, φανατικοί. Η υπερβολή ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ δεν είναι όμορφη, μπορεί να τραβάει τα βλέμματα, αλλά δεν είναι όμορφη, τις περισσότερες φορές καταλήγει κιτς, και για τα δικά μου αισθητήρια ένας υπερβολικά φουσκωμένος άνθρωπος είναι κιτς, γιατί είναι αφύσικος και υπερβολικός... Τί να κάνω τώρα? Και να πείς οτι είμαι η μειονότητα στις γυναίκες? ΟΧΙ ΔΑ! Οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν έτσι ακριβώς (εκτός αν μιλάμε για κάτι χαζοχαρούμενα 15άρικα, γεμάτα ανασφάλειες, που νομίζουν οτι ένας φουσκωμένος έχει τις ιδιότητες του σούπερμαν)...
Γενικώς δεν κατηγορώ αυτούς που κάνουν body building, αφού γουστάρουν να το κάνουν, με γειά τους με χαρά τους, τους κατηγορώ όταν το παίζουν άντρες και μάγκες και προωθούν αυτή την εικόνα ως την ΤΕΛΕΙΑ, οδηγώντας πολλά δύσμοιρα αγόρια στα γυμναστήρια να πλακώνονται στα 'αθώα' συμπληρώματα...
κι εδώ συνεχίζω με τα...συμπληρώματα:
Χμμμ, να υποθέσω δηλαδή οτι γνωρίζεις? Τότε θα ξέρεις πως και τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΗΜΙΚΟΙ! Δεν τα φτιάχνω εγώ, ούτε εσύ! Διάβασε λοιπόν και κάποιες μελέτες απο επιστήμονες που δεν φτιάχνουν 'συμπληρώματα' να δείς σε τί συμπεράσματα έχουν καταλήξει! Τα συμπληρώματα φίλε μου, ακόμα και οι απλές βιταμίνες και πρωτεινούχα ροφήματα δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ αθώα, όπως σας πασάρει η βιομηχανία του φανατισμού και της επιφανειακής ομορφιάς του body building. Για περίπου 6 χρόνια ΠΟΥΛΑΓΑ (part time) συμπληρώματα διατροφής σε γυμναστήρια και ιδιώτες... δεν θα πώ την φίρμα...θα πώ μόνο οτι τα έπαιρνα κι εγώ... Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση ήταν που ενώ δεν έκανα δίαιτα, έχανα κιλά και φούσκωναν οι μύες μου (και έχανα και λίπος ταυτόχρονα) λές και γυμναζόμουν χρόνια. Μέσα σε έξι΄μήνες το παρατηρούσαν και οι γύρω μου, ακόμα κι όταν απλά φορούσα ένα παντελόνι που δεν ήταν κάν στενό! Μέσα σε έξι μήνες!!!! Και τότε άρχισα να το ψάχνω το....'φαινόμενο'... Σύντομα έμαθα οτι στην εταιρεία είχαν γίνει μηνύσεις για ΘΑΝΑΤΟΥΣ γυναικών, οι οποίες έπαιρναν συμπληρώματα σε σκόνη και χάπια, και έπιναν ένα ειδικό τσάι για την καύση του λίπους... ασφαλώς αθωώθηκε η εταιρεία, γιατί δεν μπορούσε να συνδεθεί άμεσα ο θάνατός τους απο καλπάζουσας μορφής καρκίνους του ήπατος, του εντέρου και άλλων ωραίων, η μόνη σύνδεση ήταν οτι η ασθένεια εμφανίστηκε στην περίοδο που κατανάλωναν μετα μανίας τα προϊοντα τους. Η εταιρεία έχει τους καλύτερους επιστήμονες στον χώρο, και τα προϊοντα της περνούν συνέχεια απο επίσημους ελέγχους. βιταμινούλες, αμινοξέα και πρωτεϊνούλες είναι, 'αθώα' πράγματα... Ψάξε να βρείς άρθρα για όλα αυτά, αλλά ψάξε και μέσα σου και πές μου πώς είναι δυνατόν να πιστεύεις πως ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να δέχεται να τρέφεται με 'τεχνητές' (χημικές) βιταμίνες και απαραίτητα για την βιωσιμότητά του συστατικά, κι όχι με φυσικές. Πόσο μπορεί ν'αντέξει ο οργανισμός να διασπά και να χρησιμοποιεί τέτοια 'μεταλλαγμένα' στην ουσία τους συστατικά????
ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΑ! Κι ο αδελφός μου είχε ξεκινήσει body building, κι ο γυμναστής που πήγε ήταν συμμαθητής του, κι όταν του την 'έπεσαν' φιλικά στο γυμναστήριο ν'αρχίσει τα συμπληρώματα, τον πλησίασε (νά'ναι καλά το παληκάρι) και του εξήγησε τους κινδύνους και τί παιχνίδια παίζονται πίσω απο όλη αυτή την ιστορία). Και συνέχισε με φυσιολογική γυμνάστική κι έκανε κορμάρα το αδελφάκι μου!
Τώρα εάν μιλάς για γράμμωση που έχουν οι Body Builders και οι χορευτές κ συγκρίνεις αυτά τα δυό, καλύτερα να σου δώσει κάποιος να καταλάβεις τι σημαίνει γράμμωση,
Μα εννοείτα πως δεν μιλάω για χαρακιές (αυτό που εσείς ονομάζεται γράμμωση) αλλά για φυσική γράμμωση του σώματος. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΩΣΗ! Αυτή που προέρχεται απο ΦΥΣΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (ούτε κάν απο βάρη), και ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ...
Το οτι είμαι γυναίκα βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν έχω αισθητήριο, ή γνώσεις για ένα αντικείμενο....δηλαδή...τί με λές δηλαδή...! :shock:
Εγώ καταλαβαίνω τον τρόπο που το λές εσύ δεν καταλαβαίνεις εμένα, έφερα ένα παραδειγματάκι οτι To Body Building είναι όπως είναι η όπερα, κ αν κάποιος που ακούει σκυλάδικα κ μετά του βάλεις να ακούσει όπερα θα σου πεί τι είναι αυτές οι μαλακίες.
Είναι συγκεκριμένο άθλημα με συγκεκριμένα γούστα κ δεν το προοθούν ώς ορέο, αλλά ώς χτισμένο κ το παρουσιάζουν έτσι όπως πρέπει, με δίχως άλλες υπόνειες, άσχετα εάν εδώ οι κορμαρίδες το πέζουν, δεν είναι έτσι.
Ο αδερφός μου καταναλώνει πρωτεϊνες απο τα 20 του, κ δόξα τον θεό δεν έχει πάθει τπτ, ξέρω πώς δεν είναι φυσικό, αλλά δεν είναι κ καταστροφικό γιατί εάν ήταν τόσα εκατομμύρια που ασχολούνται θα ψοφούσαν, είναι μέν χημικά έχουν κάποια μειονεκτήματα αλλά δεν είναι του θανατά.

Είναι ένα άθλημα που είναι ζωντανό για εκατομμύρια ανθρώπους επάνω στον πλανήτη, κ δεν μπορούμε να το κατακρίνουμε απλά κ η φιλοσοφία του δεν είναι αυτή του να προβάλουν το σώμα έτσι όπως πρέπει να είναι, μπένουν σε άλλη κατηγορία αντίληψης.

Ά κ μιά διατύπωση, τις πρωτεϊνες όταν τις πέρνεις απλά κ δεν γυμνάζεσαι , δεν χρησιμεύουν, δηλαδή δεν τις πέρνει κάποιος κ χωρίς γυμναστική "Φουσκώνει".
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος
Irc ψευδώνυμο: ABATTON

Δημοσίευση από ABATTON » Κυρ 22 Φεβ 2009, 18:56

Βασικα δεν νομιζω οτι κανεις συμφωνει με τα αναβολικα.
Είναι μυθος οτι καποιος μπορει να παει γυμναστηριο 1-2 χρονια κ να γινει μυικός.
Τίποτα δεν ειναι τυχαίο κ ευκολο.
Θέλει δουλειά, σωστο φαί, σωστα συμπληρωματα, σωστο υπνο, δλδ θελει ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ.

Σε αντιθεση με καποιους κοκκαλιαρηδες ή γεματους λιπος που δεν εχουν αθληθεί ποτε τους, όπως και πολλες γυναικες που ψαχνουν για γκει κοιλιακους κ μονο σε άντρες, θα πω ότι θα παραδεχτω την κοπελα που ''σνομπαρει' τους μποντυ-μπιλντερ, αν μου απδειξει οτι θαχει αναλογίες 10 με 15 κιλα΄κάτω απο το υψος της, μεση δαχτυλίδι αρα δεν το κανει απο κακία αλλα απο συνειδηση, και θα της βγαλω το καπελο τότε.
Δεν είναι αναγκη ναναι και μοντελο στο προσωπο εφοσον η εμφανιση ειναι αδιαφορη, η ψυχολογια μετραει κ το σωμα, ναναι δλδ μια κοπελα λιγο πανω απο το μετριο.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 22 Φεβ 2009, 20:28

Ο αδερφός μου καταναλώνει πρωτεϊνες απο τα 20 του, κ δόξα τον θεό δεν έχει πάθει τπτ, ξέρω πώς δεν είναι φυσικό, αλλά δεν είναι κ καταστροφικό γιατί εάν ήταν τόσα εκατομμύρια που ασχολούνται θα ψοφούσαν, είναι μέν χημικά έχουν κάποια μειονεκτήματα αλλά δεν είναι του θανατά.
κι ελπίζω να συνεχίσει να είναι υγιής...αλλά το τόσα εκατομμύρια που το παίρνουν δεν ψοφάνε, δεν έιναι επιχείρημα, διότι στην Αμερική (που οι περισσότεροι στις μεγάλες πόλεις πάνε γυμναστήριο και παίρνουν συμπληρώματα...αυτό το ξέρω κι απο την εταιρεία που δούλευα), ο ένας στους δύο άντρες παθαίνει κάποια στιγμή καρκίνο...καταλαβαίνεις το ποσοστό??? τέλος πάντων...το σταματάω εδώ, γιατί δεν μ'αρέσουν οι καταστροφολογίες... και κανείς δεν λέει πως όλοι αυτοί την πάτησαν απο τα συμπληρώματα ή μόνο απο αυτά...πάντως τουλάχιστον καταλαβαίνεις πως δεν είναι φυσικό να 'τρέφεις' το σώμα σου μονίμως με σκευάσματα...
Είναι ένα άθλημα που είναι ζωντανό για εκατομμύρια ανθρώπους επάνω στον πλανήτη, κ δεν μπορούμε να το κατακρίνουμε απλά κ η φιλοσοφία του δεν είναι αυτή του να προβάλουν το σώμα έτσι όπως πρέπει να είναι, μπένουν σε άλλη κατηγορία αντίληψης
Τώρα συμφωνούμε...η φιλοσοφία τους δεν είναι να προβάλλουν το σώμα έτσι όπως πρέπει να είναι...ΟΝΤΩΣ...γι'αυτό ακριβώς όμως, μπαίνω στην λογική ας πούμε να τα χώσω (ή να συνεχίσω να τα χώνω στον Αβατον), γιατί συνεχίζει να θεωρεί ΙΔΕΩΔΕΣ το πρότυπο που προβάλλει το body building και να θεωρεί οτι είμαι καμμιά που δεν βλέπεται επειδή έχω ΑΠΟΨΗ!!!

Watch me!!!
θα πω ότι θα παραδεχτω την κοπελα που ''σνομπαρει' τους μποντυ-μπιλντερ, αν μου απδειξει οτι θαχει αναλογίες 10 με 15 κιλα΄κάτω απο το υψος της, μεση δαχτυλίδι αρα δεν το κανει απο κακία αλλα απο συνειδηση, και θα της βγαλω το καπελο τότε.
Δεν είναι αναγκη ναναι και μοντελο στο προσωπο εφοσον η εμφανιση ειναι αδιαφορη, η ψυχολογια μετραει κ το σωμα, ναναι δλδ μια κοπελα λιγο πανω απο το μετριο.
Δυστυχώς μου αποδεικνύεις οτι προφανώς έχεις αναλώσει πολύ φαιά ουσία στο 'ιδανικό' σώμα σου, και δεν σου έχει μείνει και πολύ για να σκέφτεσαι σαν άνθρωπος...και θα σε ταπώσω άγρια τώρα γιατί μιλάς και σεξιστικά και ρατσιστικά, και κάτι τέτοια μου την σπάνε αφάνταστα...
Απο τότε που άρχισαν να με κοιτούν οι άντρες, οπότε άρχισα να τους κοιτώ κι εγώ (δηλαδή γύρω στα 10, γιατί ήμουν κι αναπτυγμένο, και με περνούσαν ήδη για γυναίκα, είχα απο τότε μάλιστα σώμα 'κλεψύδρα'...εχμ...μέση δαχτυλίδι!?), άρχισα να δημιουργώ τα δικά μου πρότυπα τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες...ηταν πανεύκολο για μένα να ακυρώσω αισθητικά τους φουσκωμένους, και μία φορά που μ'άρεσε ένας τέτοιος μ'άρεσε για τελείως άλλους λόγους (αλλά βλέπεις εγώ δεν είμαι μουλάρι στραβό να κοιτάζω μόνο ένα πράγμα στους άλλους...για μένα το ωραίο εξαρτάται απο πολλά πράγματα!!!). Δεν χρειάζεται να σου αποδείξω κάτι μικρέ μου, στο λέω καθαρά και ξάστερα ΕΙΜΑΙ ΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ απο πολλές απόψεις ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ! Έχω υπάρξει και ΠΟΛΥ ΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ, αλλά δεν έχω χάσει τον ύπνο μου που θυσίασα κάποια κιλά για χάρη της κόρης μου! Άλλωστε έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου να επανέλθω στο δικό μου ιδανικό.
Θα σου πρότεινα, πριν κρίνεις την γνώμη του άλλου απο τα εξωτερικά του προσόντα πάντως, να έχεις το σθένος να λάβεις την ανάλογη απάντηση, γιατί παρομοίως έχω μία άλλη θεωρία για την περίπτωσή σου: λένε πως όσοι έχουν εμμονή με το body building έχουν άλλα προβλήματα να καλύψουν!!! Τώρα...πρέπει να μου αποδείξεις οτι εσύ δεν έχεις τέτοια προβλήματα, για να θεωρήσω την άποψή σου έγκυρη?

Με απογοητεύεις οικτρά, και απλά επιβεβαιώνεις τρανά όλα όσα πιστεύω για κάτι τύπους σαν εσένα!!! ΜΑΚΡΥΑ ΜΙΛΑΜΕ!!! Που θές κι αποδείξεις μη χέσω!!!

Πάρε κι ένα βιντεάκι απο καλόγουστο, αρμονικό, ΑΝΤΡΙΚΟ και ΔΥΝΑΤΟ σώμα... και σταμάτα ν'ακούς τους λαπάδες που σου λένε πως ο χορός είναι για αδελφές... ο χορός είναι ιερός, κι αντρίκιος όταν χορεύεται απο άντρες, κι ένας χορευτής έχει το πιο ολοκληρωμένο σώμα απο όλους τους αθλητές, γι'αυτό έχει και το ωραιότερο...

Άβαταρ μέλους
Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Κυρ 22 Φεβ 2009, 21:18

Το να λεμε οτι ειμαστε εναντια στους μποντι μπιλντερς δεν σημαινει οτι σπαμε τα μουτρα οποιου μποντιμπιλνταρα δουμε για να του αποδειξουμε οτι κανει λαθος :Ρ Ελεος δηλαδη.

Και δεν δεχομαι τα χαζοπροτυπα με τις ηλιθιες κοπελες με βαρος 10 κιλα κατω απο το υψος τους. Αυτα ειναι ανορεξικά. Σας πληροφορω οτι ειμαι 3 κιλα κατω απο το υψος μου και μεση δαχτυλιδι εχω και τελειες αναλογιες και ολα. Οι χαζομαρες για ανορεξικα κοριτσια καλο θα ειναι να πανε εκει που ανηκουν....στα σκουπιδια.

Ελπιζω να μην αισθανεστε απειλη επειδη σας λεμε οτι δεν μας αρεσει το μποντι μπιλντινγκ :Ρ Οταν κοιτας εναν ανθρωπο (προσωπικη μου φιλοσοφια), κοιτας τα ματια και την ψυχη του, οχι το πως φουσκωνουν οι μυες του και το τι βαρος μπορει να σηκωσει. Βλεπεις ανθρωπο, οχι μια "μηχανη" οπως ειδα οτι προαναφερθηκε. Ειμαι υπερ της γυμναστικης, χωρις χημεια. Κι οταν λεω χημεια, εννοω ακομα και το συμπληρωμα "τονοτιλ" για ενεργεια. Καλη επιτυχια λοιπον σε αυτους που το κανουν, κι ευχομαι καποτε να παψουν να κυνηγουν το σωμα και να φτιαξουν και την ψυχη. Γιατι οι περισσοτεροι (κακα τα ψεμματα) μολις φτιαξουν το σωμα παυουν να ενδιαφερονται για τον νου. Καλη επιτυχια.

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Κυρ 22 Φεβ 2009, 21:43

Πές τα κοριτσάρα μου με τις ιδανικές αναλογίες!!!!
:worship: :clap: :rose:

(σιχτίρ πιά....)
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Κυρ 22 Φεβ 2009, 21:56

Kariatida αν εχεις λεπτη μεση εισαι μιά χαρά, εγω απλως ανεφερα τα -10 κιλα σαν το ιδανικο προτυπο.

Φρου-Φρου, δεν αναφερθηκα σε εσενα προσωπικα, που δε σε ξερω και που μπορει να εισαι απο τελεια εως ακομα και υπερβαρο άτομο αλλα ανθρωπιστικά αν το δουμε δεν εχω κανενα προβλημα, ολοι ανθρωποι ειμαστε. Απλα ειπα το τι θέλω ΕΓΩ.

Φυσικά και σκεφτομαι ανθρώπινα. Απλά δεν ειμαι χυμα άτομο κ εχω καποια γουστα τα οποία κ ανεφερα.
Απλά επειδή είμαι οπαδός του ωραίου, θα ψαξω να βρω τον καλό χαρακτηρα σε κοπελες τουλαχιστον ανω του μετρίου (δεν λεω μοντελα διότι ειμαι ελαστικος στην ομορφιά).
Αρα λοιπόν εχουμε το πρωτο κοσκινισμα που ειναι όσο το δυνατον να πλησιαζει τα -10 κιλα απο το υψος, και εφόσον πληρεί αυτη τ βασικη προυποθεση, ξεκιναει το θεμα της ανακαλυψης του εσωτερικου κοσμου.

Εχω βαρεθεί να βλέπω την καθε μπαζωμένη οικοδομή (για να μιλησω ευπρεπώς) να πλασαρεται ταχα ανθρωπιστικα και σαν 'εγκέφαλος-συμβουλατορας' για να προσπαθεί να παιζει σόνι και καλα καποιο βαρυσημανο πεθερικό-ρόλο στα πάντα.
Αυτα περι εσωτερικου κόσμου που προειγειται, και εξυπναδας, είναι ομορφα λογακια που λεγονται για να νιωθεται ψυχολογικά καλυτερα μεταξυ σας, οι γυναικες αλλα παραπερα όσες το κανουν απλα γελιοποιούνται απόλο τον αντρικο πληθυσμο ασχετα αν οι πιο πολλοι δεν σας λενε κ τπτ για διαφορους λογους.

Απο την άλλη δεν ξερω κατα πόσο θα με αντιληφθείται η θα με πείτε απλα φαλοκρατη για να ξεμπερδευεται. :ups:

Φρου-φρου ωραιο το βιντεο με την 'χορευτρια' που εβαλες !
Ότι σε ευχαριστη καλυτερα, εγω πιστευω οτι ο αντρας πρεπει ναναι και λιγο τούμπανο, ενω η γυνή απο λάστιχο έως νορμαλ, γουστα ειναι αυτα.

Ενα κοριτσι να το πιείς στο ποτηρι

Eτσι FITNESS for ever !!!

Έτσι καθαρες δουλειές τα χορευτικα φιτνες στις γυναικες, οι αντρες στα βαρη, παντα καθαρότητα σε ολα :thumb:
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Κυρ 22 Φεβ 2009, 23:11

ναι, όταν δεις κάποιον στον δρόμο θα κοιτάξεις την εμφάνιση... κάποιοι αντιλαμβάνονται και άλλα στοιχεία με μια πρώτη ματιά.. αλλά αυτά τα άλλα στοιχεία δεν έχουν να κάνουν με τις αναλογίες.
τεσπα, άποψή σου είναι καλά κάνεις και την εκφράζεις.. και σου εύχομαι ειλικρινά, να βρεις αυτό που ψάχνεις.
φάγαμε πόρτα... =Ρ
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Άβαταρ μέλους
ABATTON
Δόκιμος
Δόκιμος

Δημοσίευση από ABATTON » Κυρ 22 Φεβ 2009, 23:16

Η ρημαδα η τεστοστερόνη θελει καλό οπτικο υλικο για να δουλεψει, τι να κανουμε μηχανισμοι της Φυσης ειναι αυτοι
Κατα τα άλλα όλοι καλοί είμαστε :dance:
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 23 Φεβ 2009, 11:38

και σου εύχομαι ειλικρινά, να βρεις αυτό που ψάχνεις.
μα στο τέλος πάντα βρίσκουμε αυτο΄που ψάχνουμε...δεν το ξέρεις? Γι'αυτό πρέπει να προσέχουμε τί ψάχνουμε (θέλουμε)!

Αβαττον με το fitness για τις γυναίκες είμαι οκ (αν και δεν βλέπω το βίντεο απο εδώ...) άρα υποθέτω πως δεν σ'αρέσουν αυτά τα εκτρώματα γυναίκες που κάνουν αντρικά σώματα στο όνομα του body building!!! Γενικά, όπως είπα είμαι υπέρ των γυμνασμένων σωμάτων και της φροντίδας του σώματός μας, αρκεί αυτο΄να μην υπερβαίνει την φροντίδα του μέσα μας...και σόρρυ που θα στο πώ, αλλά η τεστοστερόνη δεν είναι η μόνη ορμόνη που λειτουργεί στην επιλογή συντρόφου... αυτό ισχύει όταν ψάχνεις μόνο για σπ....δοχείο! Υπάρχουν άντρες που έχουν ερωτευτεί κεραυνοβόλα αντικειμενικά άσχημες γυναίκες και το αντίθετο (μου έχει συμβεί διάολε, ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα έναν κακάσχημο άντρα, και ένιωθα εντελώς ευάλωτη όταν ήταν παρών, όταν έφευγε ήμουν μία χαρά...ΧΗΜΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, δεν ξέρω τί μας 'ένωνε', πάντως δεν ήταν η εμφάνιση), κι αυτό γιατί οι χημικές διεργασίες είναι περίπλοκες...δεν περιορίζονται σε μία ουσία! Και γίνονται πιο περίπλοκες όταν οι επιθυμίες μας μεταβάλλονται (οι επιθυμίες αντικατοπτρίζονται χημικά μέσα μας). Γι'αυτό λέω πως ό,τι ψάχνεις (επιθυμείς) σου έρχεται στο τέλος, γιατί αυτό σε έλκει...
Σκέψου το λίγο αυτό, έτσι...όσο θα κάνεις βάρη ;)

ΥΓ σε παρακαλώ όμως παραδέξου το. Ο χορευτής που έβαλα έχει ΥΠΕΡΟΧΟ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, ΒΑΡΒΑΤΕΡΟ ΚΟΡΜΙ, ΜΕ ΑΨΟΓΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, έτσι; Ξέχνα για λίγο το μπαλέτο και δές το γι'αυτο΄που είναι... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΜΑΡΑ, ΜΗΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ!!!! :shock: (μού'χουν βγεί τα μάτια λέμε!)
Άβαταρ μέλους
Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Δευ 23 Φεβ 2009, 12:51

Χαχαχαχαχα ειστε απιθανοι μα τοις Θεοις. Ποτε δεν περιμενα μια κουβεντα για το μποντι μπιλντινγκ να ειναι τοσο αστεια :Ρ.

Μανταμ ΦρουΦρου ευγε γι αυτο που ειπες για τη χημεια :Ρ Συμφωνουμε καργα. Διαφωνω μονο σ αυτο που ειπωθηκε οτι ο εσωτερικος κοσμος ειναι δικαιολογια του καθε μπαζου/οικοδομης. Ειχα την τυχη να μεγαλωσω σε οικογενεια οπου και απο τα δυο σογια ημουν η πιο αδυνατη κι ετσι ξερω απο πρωτο χερι πώς συμπεριφερεται ο κοσμος σε αυτους που θεωρει αντι-σιασθητικους λογω βαρους. Κι ομως παιδια.....οι καλυτεροι ανθρωποι ειναι οι παχουλοι :Ρ. Οπως ειχε πει παλιοτερα ενα πολυ αγαπημενο μου ατομο " Οι παχουλοι ανθρωποι, ρουφανε τη ζωη απ το μεδουλι" :loco:

Λεπον, τα προτυπα του καθενος ειναι διαφορετικα. ΦρουΦρου λεω ν ανοιξουμε ενα τοπικ που να λεγεται "Ιδανικες Αναλογίες Σύμφωνα με τα γυναικεια προτυπα", πιστευω εχουμε πολλες αποψεις ν ανταλλαξουμε :thumb: Φιλούδια

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 23 Φεβ 2009, 13:02

Λεπον, τα προτυπα του καθενος ειναι διαφορετικα. ΦρουΦρου λεω ν ανοιξουμε ενα τοπικ που να λεγεται "Ιδανικες Αναλογίες Σύμφωνα με τα γυναικεια προτυπα", πιστευω εχουμε πολλες αποψεις ν ανταλλαξουμε Φιλούδια
αν κάνουμε τέτοιο πράγμα τώρα που είμαι με την κοιλιά μπάλα του μπάσκετ και τις ορμόνες να κοκκινίζουν, δεν θα την βγάλω καθαρή, στο λέω! Εδώ με τον χορευτή κι έβλεπα όνειρα με...μπαλέτα! Άσε παιδάκι μου...

(καλά, άμα το ανοίξεις εσύ, μπορεί να σε τιμήσω με καμμία απάντηση, κανά βίντεο...θα δούμε...αλλά δεν υπόσχομαι πολλά, είμαι σε αναγκαστική νηστεία!!!)
Άβαταρ μέλους
Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Δευ 23 Φεβ 2009, 13:04

Χαχαχαχαχαχαχα οκεικ, θα επικοινωνησω με τους νομικους μου συμβουλους, τη γραμματεα και τον οικονομικο διευθυντη και θα σε ενημερωσω με πμ :Ρ Λολ, κανω ενα διαλειμμα απο το παρων τοπικ γιατι τους το χαλασαμε το θεμα :Ρ Σορρυ γκάιζ, θα επανορθώξουμε κάπως.

Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 23 Φεβ 2009, 13:19

κανω ενα διαλειμμα απο το παρων τοπικ γιατι τους το χαλασαμε το θεμα :Ρ Σορρυ γκάιζ, θα επανορθώξουμε κάπως.
θες επανόρθωση? Την έχω έτοιμη (την κράταγα για τις δύσκολες ώρες)
Λοιπόν, παρά το γεγονός οτι έχω αρνητική άποψη για το ενδιαφέρον που δείχνουν γενικά οι φουσκωμένοι στο μέσα τους και στην πνευματική τους ή διανοητική τους ανάπτυξη (αφού θεωρώ πως δεν αφιερώνουν τον ίδιο χρόνο και κόπο γι'αυτήν, όπως για τους μύες τους), υπάρχουν ωστόσο δύο τρανταχτά παραδείγματα εξαιρέσεις, για τις οποίες βγάζω το καπέλο που δεν φορώ, και θεωρώ πως θα έπρεπε να είναι πρότυπο για τον κάθε φουσκωμένο.
και μην γελάσετε, αυτά που θα γράψω ισχύουν!!!!

1. Σβάτζυ...ο τύπος είναι ΔΙΑΝΟΙΑ! Έχει δεν ξέρω πόσα μεταπτυχιακά, και ένα ντοκτορά στην...φιλοσοφία περικαλώ. Έχει γράψει πολλές κριτικές και εισαγωγές σε σοβαρότατα έργα (φιλοσοφίας και διανόησης) στην χώρα του, και είναι σεβαστός απο την εκει΄κοινότητα διανοούμενων...Δεν είναι τυχαίο μάνα μου που ο άνθρωπος κατάφερε να γίνει κυβερνήτης (σε λιγο θα τον δούμε και στην θέση του ομπάμα!!!)...
2. Σταλόνε...αυτός ο τύπος είναι ΛΑΜΠΡΟΤΑΤΗΣ ΕΥΦΥΙΑΣ. Ομιλεί άπταιστα τέσσερις γλώσσες, και μαθαίνει ακόμα και τώρα κι άλλη (δεν θυμάμαι ποιά, μην το παραχέσουμε, και μόνο που τους πλέκω το εγκώμιο κάνω υπέρβαση αυτή την στιγμή). Ο ίδιος γράφει τα σενάρια των ταινιών του (κι αυτος πάνεξυπνος, έδωσε στο κοινό αυτο΄που ήθελε), και έχει γράψει και σενάρια για άλλες ταινίες, με πολύ περισσότερο βάθος...Αυτός στο τέλος θα μας προκύψει Κλίντ Ιστγουντ (που ο άνθρωπος κοντεύει να γίνει κάλτ!). Επίσης γράφει ποίηση και ....ζωγραφίζει...

Ιδού...αυτή ει΄ναι μία υποχώρηση απο πλευρά μου...αν δώ τους φουσκωμένους να ασχολούνται με την μόρφωσή τους τόσο πολύ όσο με τα βουναλάκια τους, θα τους εκτιμήσω πολύ περισσότερο...μέχρι στιγμής, απο προσωπικές γνωριμίες με κανά τριάρι-τέσσερις, δεν έχω αποκομίσει κάτι τέτοιο. Ελπίζω οι παρόντες να αποτελούν εξαίρεση. Να μας ενημερώσετε παρακαλώ αν ισχύει αυτό, για να σας βάλουμε στην λίστα με τους ανωτέρω (επιβάλλεται μαζί με την ενημέρωση η παράθεση ολόσωμης φωτό, για να κριθεί η ποσότης της ενασχόλησης οπυ απαιτείται...η οποία πρέπει αν είναι ανάλογη της...κορμάρας).
Σας μερσόμε και χαίρετε! Το παρόν τόπικ ελευθερώνεται (προς στιγμήν) απο περαιτέρω άσχετες επεμβάσεις και παρεμβάσεις...
Ευτυχείτε και φουσκώνετε κατά το δοκούν... :rose:
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Δευ 23 Φεβ 2009, 13:29

Kariatida έγραψε:Λολ, κανω ενα διαλειμμα απο το παρων τοπικ γιατι τους το χαλασαμε το θεμα :Ρ Σορρυ γκάιζ, θα επανορθώξουμε κάπως.
:D Δεν νομίζω χαλάσατε τίποτα, πρέπει να ακούνται όλες οι απόψεις{Δλδ τι εσείς στο πηγάδι κατουρήσατε???}, απλά δεν θα πρέπει να υπάρχει σε κάποια πράγματα αυτό που λέμε ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ, η να υπάρχει η μορφή απάντησεις αυτού.

Θεωρώ οτι είναι ωρέο να γυμνάζεις το σώμα σου, κ επείσης μπορώ να καταλάβω οτι σε μερικά πράγματα δεν μπορείς να μπείς στο νόημα, μπορεί μέν να είναι χημεία το ενεργό αθλητικο Body Building αλλά απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπων, κ δεν λέει να βγαίνουν δαύτοι που ασχολούνται άσχετοι με αυτούς που ψιλοείδαν, είναι θέμα αντίληψης.

Κ εγώ το πάω ποιό πολύ θέμα αδικίας τόσου κόσμου που ασχολείται με την απολυτοσύνη που δεν γουστάρω, απόψεις ναι το ένα το άλλο ναι, αλλα όχι απαξίοση.

Αυτός που βλέπετε στην φότο μου, είναι Ο Λού Φερρίνο, το 1970 έχει βγάλει τον Ηρακλη Ι&ΙΙ οι λόγοι που αγοράκια βλέπουν κ αρέσκονται σε τέτοια θεάματα είναι πολύ λογικοί γιατί είναι αγοράκια κ τπτ παραπάνω, δεν λέω κάτι περίεργο, δεν έχω καμμιά αρνητική άποψη με ένα χορευτή που έχει αρμονία-φιλοσοφία-αγάπη γι'αυτό που κάνει, αλλά εγώ απο μικρός όπως κ πολλά αγοράκια πιστεύω αρεσκόμαστε σε άλλα πρότυπα, απλό είναι το θέμα, κ δεν επιβλήθηκαν απίψεις στο τόπικ, απλά αναφέρθηκαν γνώμες σκέψεις πιστεύω, κ αλοίμονο εάν δεν γράφατε θα είχε σκοτάδι το τόπικ εάν δεν έχει κ γνώμες που δεν αρέσκονται, αυτά είχα να πω.
Άβαταρ μέλους
Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Δευ 23 Φεβ 2009, 13:35

Με ενα μονο ποστ, μας δινεις το ελευθερο να συνεχισουμε....ειναι σαν να ερθει ο δρακουλας το βραδυ στο παραθυρο σου και να του πεις "περαστε, να σας φιλεψουμε κατι?". :loco:

Για να μην ειμαι κι εγω πολυ κακια, αν και ο Σβατζενεκερ δεν μου αρεσει καθολου (σορρυ), μου αρεσε ο Σταλονε στα νιατα του οπως και ο Χαλκ Χογκαν στα νιατα του (μην πεταξετε τοματες, ξερω, iq σπανακιου). Αυτά προς ωρας, την καναμε την υπερβαση παλι :loco:

Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Δευ 23 Φεβ 2009, 14:07

Μόνο μην μας ρουφήξεις το αίμα!!! :evil: Ότι σκεφτόμαστε πρέπει να το λέμε, κ εμένα μου άρεσε ο χάλκ μικρό είχα κ κουκλάκι του κ έριχνα μπουνιές τα άλλα που είχα χαχχαχ αθάνατα χρόνια παιδικά.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 23 Φεβ 2009, 14:08

μπορεί μέν να είναι χημεία το ενεργό αθλητικο Body Building αλλά απασχολεί εκατομμύρια ανθρώπων, κ δεν λέει να βγαίνουν δαύτοι που ασχολούνται άσχετοι με αυτούς που ψιλοείδαν, είναι θέμα αντίληψης.
ξέρεις πόσα εκατομμύρια κοιμούνται όρθιοι, και κάνουν ό,τι ηλιθιότητα τους πασάρουν τα ΜΜΕ? Ξέρεις πόσοι περνάνε όλη την μέρα τους μπροστά απο μία τηλεόραση πχ, χάνοντας την ζωή τους? Πόσοι τρώνε το βάρος τους σε δηλητηριασμένες τροφές, απο κρέατα, μέχρι γαριδάκια κι άλλες αηδίες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ? Ξέρεις πόσοι άνθρωποι κάνουν ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να πεθάνουν με βασανιστικό θάνατο, και το φχαριστιούνται κιόλας? Η ποσότητα δεν συνεπάγεται ποιότητα, ούτε ορθότητα! Μάλλον το αντίθετο...Ασφαλώς και είναι σεβαστή η άποψη του άλλου, και δεν απαξίωσε κανείς εδώ την προτίμησή σας, αλλά προσωπικά απαξιώνω όποιον περνά την άποψή του ως MUST για όλο τον κόσμο...το κάνω σε όλα αυτό...ακόμα και στους χορτοφάγους το κάνω ρε σύ...Δεν έχω κάτι προσωπικό ούτε με χορτοφάγους, ούτε με φουσκωμένους, ούτε με κανέναν που επιλέγει πώς θα ζήσει την ζωή του...αν απλά κάνει πράξη την επιλογή του χωρίς να θέλει να μου την επιβάλλει μπορεί κάλλιστα να είναι ο καλύτερός μου φίλος, ακόμα κι αν είναι και χορτοφάγος και φουσκωμένος μαζί...δεν με νοιάζει τί κάνει ο κόσμος στην ζωή του...αν όμως προσπαθήσει σώνει και ντε να με πείσει πως ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ θα φάει απαξίωση...σόρρυ...
Αυτός που βλέπετε στην φότο μου, είναι Ο Λού Φερρίνο, το 1970 έχει βγάλει τον Ηρακλη Ι&ΙΙ
τώρα με σκότωσες..νόμιζα οτι ήσουν εσύ :p Πάει η φαντασίωση με τους υπαρκτούς μπρατσαράδες, ξέρεις, που ρωτάμε συχνά πυκνά κι εμείς: ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ; Τελικά πάλι δεν είναι εδώ! Φτού... :loco:
δεν έχω καμμιά αρνητική άποψη με ένα χορευτή που έχει αρμονία-φιλοσοφία-αγάπη γι'αυτό που κάνει
βρε τί δεν καταλάβατε επιτέλους απο το βίντεο? Δεν σας το έβαλα για να δείτε την εσωτερική του αρμονία και τις ικανότητές του στο μπαλέτο (που είναι απίστευτες πάραυτα...τον έχω δεί σε άλλο βίντεο, να ακινητοποιειται στον αέρα, στην κυριολεξία!!!), το έβαλα να δείτε το απίστευτο κορμί του.
Δηλαδή, πές μου, αν έβλεπες αυτο΄το κορμί σε παραλία δεν θα το ζήλευες? Είναι αντικειμενικά ΙΔΑΝΙΚΟ, και απο αναλογίες, και απο γράμμωση και απο μύες, και απο δύναμη, κι απ'όλα...ΕΛΕΟΣ! Ξεχάστε το μπαλέτο και δείτε πόδι, δείτε μπράτσο υπέροχο, δείτε στέρνο και κοιλιακούς, δείτε αυτή την πλάτη και τα φτερά που κοντεύουν να ανοίξουν! Γμτ εγώ έχω το πρόβλημα? Δεν μπορεί τόσο πολύ!
Τέλος πάντων...ειλικρινά, κάντε ο, τι καταλαβαίνετε και γυμναστείτε όπως νομίζετε, εγώ δέχομαι μέχρι Πιλάτες το πολύ να καταπονηθώ, δεν νομίζω οτι αξίζει και περισσότερο απο αυτό να καταναλώσω χρόνο και κόπο και να πονέσω για να έχω ένα υγιές, γυμνασμένο και αρμονικό κορμί. :)

(πάω μέχρι την κουζίνα για τσάι...να γυμναστώ και λίγο)
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Δευ 23 Φεβ 2009, 14:20

Σου έχω δώσει εγώ την εντύπωση η είπα κάπου οτι είναι μάστ κ οτι είναι το ανώτερο έλεος κ νόμιζα οτι με έπιανες γενικά εσύ σαν άτομο :shock

Σόρρυ αλλά έχω αργό ίντερνετ σπίτι κ δεν μπορώ να το δώ. Γι'αυτό δεν παρατήρησα.
Αυτός που βλέπετε στην φότο μου, είναι Ο Λού Φερρίνο, το 1970 έχει βγάλει τον Ηρακλη Ι&ΙΙ
τώρα με σκότωσες..νόμιζα οτι ήσουν εσύ :p Πάει η φαντασίωση με τους υπαρκτούς μπρατσαράδες, ξέρεις, που ρωτάμε συχνά πυκνά κι εμείς: ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ; Τελικά πάλι δεν είναι εδώ! Φτού... :loco:

Είσαι τρελή τέλος, είμαστε φτιαγμένιιιι ο ένας για τον άλλον τέλος, με το που άκουσα την φωνηιιιιιιιιιιι στο κινητό κατάλαβαμε οτι είμαστε ο ένας για τον άλλον τέλος. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Η διάθεση σου με ανεβάζει.{την ψυχολογία, για να μην εκτεθώ!!!}

Είμαι ο Γιώργος κ σας πληροφορώ οτι μόλις τελείωσα.Τέλος.
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 23 Φεβ 2009, 14:25

Σου έχω δώσει εγώ την εντύπωση η είπα κάπου οτι είναι μάστ κ οτι είναι το ανώτερο έλεος κ νόμιζα οτι με έπιανες γενικά εσύ σαν άτομο :shock
δεν το είπα για σένα βρε, αμέσως να παραξηγηθείς! Για τον άλλον τον μπρατσωμένο το είπα, αυτόν εκεί που ζυγίζει τις γυναίκες πριν τις προτείνει ραντεβού :P

Λοιπόν, εγώ βαρέθηκα ν'ασχολούμαι με ανούσια πράματα (μπράτσα), και πάω να τα χώσω σε άλλο πιο 'σοβαρό' τόπικ :P :loco:
Άβαταρ μέλους
Acid{RFE}
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Acid{RFE} » Δευ 23 Φεβ 2009, 14:26

Μανταμ_ΦρουΦρου έγραψε:
δεν το είπα για σένα βρε, αμέσως να παραξηγηθείς! Για τον άλλον τον μπρατσωμένο το είπα, αυτόν εκεί που ζυγίζει τις γυναίκες πριν τις προτείνει ραντεβού :P

Λοιπόν, εγώ βαρέθηκα ν'ασχολούμαι με ανούσια πράματα (μπράτσα), και πάω να τα χώσω σε άλλο πιο 'σοβαρό' τόπικ :P :loco:

Χαχαχα έλεος σιγά μην τις πάει για εξετάσεις ρε μανταμίτσα. :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητισμός”