Ποιός είπε οτι είναι υγιής εικόνα ενός όμορφου κ υγιούς σώματος, μα το λέει το ίδιο το όνομα BoDy Building δηλαδή τι άλλο να πώ???
Κι εμένα με λένε Παγώνα, δηλαδή είμαι Παγώνι??? Acid, το όνομα (το ράσο) δεν κάνει την ομορφιά (τον παπά), άσε που το building μόνο 'ωραίο' δεν ακούγεται στ'αυτιά μου...δηλαδή τί είναι το σώμα να το 'χτίσεις'? Οικοδομικό τετράγωνο? Δεν σου κάνει εσένα αφύσικος σαν όρος? Προφανώς όχι... Ξαναλέω, ασφαλώς και είναι προσωπικά γούστα, αλλά μην γίνεστε κι εσείς αυτό που κατηγορείτε, φανατικοί. Η υπερβολή ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ δεν είναι όμορφη, μπορεί να τραβάει τα βλέμματα, αλλά δεν είναι όμορφη, τις περισσότερες φορές καταλήγει κιτς, και για τα δικά μου αισθητήρια ένας υπερβολικά φουσκωμένος άνθρωπος είναι κιτς, γιατί είναι αφύσικος και υπερβολικός... Τί να κάνω τώρα? Και να πείς οτι είμαι η μειονότητα στις γυναίκες? ΟΧΙ ΔΑ! Οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν έτσι ακριβώς (εκτός αν μιλάμε για κάτι χαζοχαρούμενα 15άρικα, γεμάτα ανασφάλειες, που νομίζουν οτι ένας φουσκωμένος έχει τις ιδιότητες του σούπερμαν)...
Γενικώς δεν κατηγορώ αυτούς που κάνουν body building, αφού γουστάρουν να το κάνουν, με γειά τους με χαρά τους, τους κατηγορώ όταν το παίζουν άντρες και μάγκες και προωθούν αυτή την εικόνα ως την ΤΕΛΕΙΑ, οδηγώντας πολλά δύσμοιρα αγόρια στα γυμναστήρια να πλακώνονται στα 'αθώα' συμπληρώματα...
κι εδώ συνεχίζω με τα...συμπληρώματα:
Το οτι τα συμπληρώματα είναι καθαρά δηλητήρια, άσε κυρία μαντάμ φρουφρού να το κρίνει κάποιος που γνωρίζει, γιατί επιστήμονες φτιάχνουν τα συμπληρώματα διατροφής{Πρωτεϊνες}. Ολάκερη επιστήμη ασχολείτε, παγκοσμίος. Ασχολείτε απο 18 χρονό βέβαι μέχρι τα 28 ου είναι τώρα έχει διακόψει πολλές φορές λόγο ωραρίου κ δουλειάς.
Χμμμ, να υποθέσω δηλαδή οτι γνωρίζεις? Τότε θα ξέρεις πως και τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΗΜΙΚΟΙ! Δεν τα φτιάχνω εγώ, ούτε εσύ! Διάβασε λοιπόν και κάποιες μελέτες απο επιστήμονες που δεν φτιάχνουν 'συμπληρώματα' να δείς σε τί συμπεράσματα έχουν καταλήξει! Τα συμπληρώματα φίλε μου, ακόμα και οι απλές βιταμίνες και πρωτεινούχα ροφήματα δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ αθώα, όπως σας πασάρει η βιομηχανία του φανατισμού και της επιφανειακής ομορφιάς του body building. Για περίπου 6 χρόνια ΠΟΥΛΑΓΑ (part time) συμπληρώματα διατροφής σε γυμναστήρια και ιδιώτες... δεν θα πώ την φίρμα...θα πώ μόνο οτι τα έπαιρνα κι εγώ... Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση ήταν που ενώ δεν έκανα δίαιτα, έχανα κιλά και φούσκωναν οι μύες μου (και έχανα και λίπος ταυτόχρονα) λές και γυμναζόμουν χρόνια. Μέσα σε έξι΄μήνες το παρατηρούσαν και οι γύρω μου, ακόμα κι όταν απλά φορούσα ένα παντελόνι που δεν ήταν κάν στενό! Μέσα σε έξι μήνες!!!! Και τότε άρχισα να το ψάχνω το....'φαινόμενο'... Σύντομα έμαθα οτι στην εταιρεία είχαν γίνει μηνύσεις για ΘΑΝΑΤΟΥΣ γυναικών, οι οποίες έπαιρναν συμπληρώματα σε σκόνη και χάπια, και έπιναν ένα ειδικό τσάι για την καύση του λίπους... ασφαλώς αθωώθηκε η εταιρεία, γιατί δεν μπορούσε να συνδεθεί άμεσα ο θάνατός τους απο καλπάζουσας μορφής καρκίνους του ήπατος, του εντέρου και άλλων ωραίων, η μόνη σύνδεση ήταν οτι η ασθένεια εμφανίστηκε στην περίοδο που κατανάλωναν μετα μανίας τα προϊοντα τους. Η εταιρεία έχει τους καλύτερους επιστήμονες στον χώρο, και τα προϊοντα της περνούν συνέχεια απο επίσημους ελέγχους. βιταμινούλες, αμινοξέα και πρωτεϊνούλες είναι, 'αθώα' πράγματα... Ψάξε να βρείς άρθρα για όλα αυτά, αλλά ψάξε και μέσα σου και πές μου πώς είναι δυνατόν να πιστεύεις πως ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να δέχεται να τρέφεται με 'τεχνητές' (χημικές) βιταμίνες και απαραίτητα για την βιωσιμότητά του συστατικά, κι όχι με φυσικές. Πόσο μπορεί ν'αντέξει ο οργανισμός να διασπά και να χρησιμοποιεί τέτοια 'μεταλλαγμένα' στην ουσία τους συστατικά????
ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΑ! Κι ο αδελφός μου είχε ξεκινήσει body building, κι ο γυμναστής που πήγε ήταν συμμαθητής του, κι όταν του την 'έπεσαν' φιλικά στο γυμναστήριο ν'αρχίσει τα συμπληρώματα, τον πλησίασε (νά'ναι καλά το παληκάρι) και του εξήγησε τους κινδύνους και τί παιχνίδια παίζονται πίσω απο όλη αυτή την ιστορία). Και συνέχισε με φυσιολογική γυμνάστική κι έκανε κορμάρα το αδελφάκι μου!
Τώρα εάν μιλάς για γράμμωση που έχουν οι Body Builders και οι χορευτές κ συγκρίνεις αυτά τα δυό, καλύτερα να σου δώσει κάποιος να καταλάβεις τι σημαίνει γράμμωση,
Μα εννοείτα πως δεν μιλάω για χαρακιές (αυτό που εσείς ονομάζεται γράμμωση) αλλά για φυσική γράμμωση του σώματος. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΩΣΗ! Αυτή που προέρχεται απο ΦΥΣΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ (ούτε κάν απο βάρη), και ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ...
Το οτι είμαι γυναίκα βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν έχω αισθητήριο, ή γνώσεις για ένα αντικείμενο....δηλαδή...τί με λές δηλαδή...!
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)