Η τηγανιά ...

Εδώ γράφετε όμορφες συνταγές για τη χαρά των γεύσεών μας.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sacred_circle
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 580
Εγγραφή: Παρ 27 Απρ 2007, 17:08
Φύλο: Γυναίκα

Η τηγανιά ...

Δημοσίευση από sacred_circle » Παρ 05 Φεβ 2010, 10:54

Κομματια χοιρινου
μουσταρδα
μελι
γαλα
γιαουρτι
ανανα
κρεμμυδι
καρυ, αλατι, πιπερι, ζαχαρη
κονιακ
Σωταρουμε το κρεμμυδι και οταν ροδισει ριχνουμε τα χοιρινα κομματακια...Οταν σωταριστουν καλα (ειναι ετοιμα) τα σβηνουμε με το κονιακ.Σε ενα μπωλ ανακατεβουμε το γαλα, το γιαουρτι και την μουσταρδα μεχρι να γινει ενα μειγμα. Το προσθετουμε ολο στην τηγανια και το αφηνουμε να παρει μια βραση Στην συνεχεια ριχνουμε τα μπαχαρια μας και λιγο πριν το βγαλουμε απο την φωτια τον ανανα και λιγες σταγονες χυμο πορτοκαλι
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
totispap
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Δημοσιεύσεις: 2381
Εγγραφή: Τετ 06 Ιαν 2010, 20:39
Irc ψευδώνυμο: totispap
Φύλο: Άνδρας

Re: Η τηγανιά ...

Δημοσίευση από totispap » Παρ 05 Φεβ 2010, 11:00

bonjur,μηπως μπορεις να βαλεις αναλογιες?θελω να το κανω αλλα εχει πολλα υγρα και ευκολο το λαθος,thanks :worship: :worship:
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
sacred_circle
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Δημοσιεύσεις: 580
Εγγραφή: Παρ 27 Απρ 2007, 17:08
Φύλο: Γυναίκα

Re: Η τηγανιά ...

Δημοσίευση από sacred_circle » Παρ 05 Φεβ 2010, 11:15

Η αλήθεια είναι ότι εγώ το κάνω με το μάτι. :cool:
αν βάλεις μισό κιλό χοιρινό ,όταν το σοτάρεις στεγνώνει, αν φοβάσαι τα υγρά θα κάνεις το εξής ,μια κουταλιά μουστάρδα ,μιάμιση μέλι ένα γιαουρτάκι ατομικό, μισό ανανά και ένα μέτριο κρεμμύδι θα τα ψήσεις, μόνο μια βράση χωρίς το χοιρινό, για να δέσουν λιγάκι να φύγουν τα πολλά υγρά και μετά θα τα αφήσεις σε χαμηλή φωτιά με το χοιρινό. εξάλλου είναι ζουμερή τηγάνια επειδή από μόνο του το χοιρινό είναι λίγο σκληρό ως κρέας. :rose: :rose: :rose:
Όταν σοταρίσει το χοιρινό , μόλις ρίξεις το κονιάκ με λίγο προσοχή άναψε το , δηλ βαλε κοντά τον αναπτήρα να πάρει φωτιά και κουνά το με χαλαρές κινήσεις( το τηγανάκι) μέχρι να σβήσει η φωτιά, αυτό θα καραμελώσει, βγάλτε από την φωτιά και μετά ρίξε το προβρασμένο μίγμα. Αν έχεις απορίες η θες βοήθεια πες μου . :lovey0: :rose:
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΙΔΕΟμαγειρέματα”