Γκούλας
Δημοσιεύτηκε: Δευ 25 Ιαν 2010, 02:29
½ κιλό άπαχο βοδινό
½ κιλό άπαχο μοσχάρι (ή όλο βοδινό)
3 κουτ. σούπας λίπος
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 κουτ. γλυκού αλάτι
1 κουτ. γλυκού πάπρικα
1 φλιτζάνι στραγγισμένες ντομάτες
8 μικρές πατάτες καθαρισμένες
Κόψτε το κρέας σε κύβους και τσιγαρίστε με τα κρεμμύδια σε ζεστό λίπος, ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα. Προσθέστε τα μπαχαρικά και τις στραγγισμένες ντομάτες. Αφήστε να σιγοψηθεί για 1 ½ ώρα περίπου ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Προσθέστε τις πατάτες μετά από μία ώρα μαγειρέματος. Προσθέστε και άλλες στραγγισμένες ντομάτες εάν χρειάζεται.
½ κιλό άπαχο μοσχάρι (ή όλο βοδινό)
3 κουτ. σούπας λίπος
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 κουτ. γλυκού αλάτι
1 κουτ. γλυκού πάπρικα
1 φλιτζάνι στραγγισμένες ντομάτες
8 μικρές πατάτες καθαρισμένες
Κόψτε το κρέας σε κύβους και τσιγαρίστε με τα κρεμμύδια σε ζεστό λίπος, ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα. Προσθέστε τα μπαχαρικά και τις στραγγισμένες ντομάτες. Αφήστε να σιγοψηθεί για 1 ½ ώρα περίπου ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Προσθέστε τις πατάτες μετά από μία ώρα μαγειρέματος. Προσθέστε και άλλες στραγγισμένες ντομάτες εάν χρειάζεται.