Σελίδα 1 από 1

Ψαρι με μακαρονια στο φουρνο;

Δημοσιεύτηκε: Σάβ 11 Απρ 2009, 11:33
από Τάλως
Ψαρι κατα προτιμηση μεγαλο (εχει λιπος και γινεται ποιο νοστημο) ισως ενα κεφαλι απο ροφο και λιγο απο το σωμα.
spagetti
μυδια η αλλα οστρακα

ψηνουμε το ψαρι με λιγο λεμονι στο φουρνο μαζι με τα οστρακα για 40-45 λεπτα στους 140-150 βαθμους(προσοχη να μη λοιωσει το ψαρι)

βραζουμε τα μακαρονια σε σημειο να ειναι ιταλικου γουστου .

μετα οταν ψαρι και μακαρονια ειναι ετοιμα βαζουμε τα μακαρονια μεσ στο ταψι και ανακατευουμε ωστε να παρουν τη σαλτσα απο το ψαρι και τα αφηνουμε στο φουρνο(μαζι με το ψαρι) για 5 λεπτα.
-------------------------------

ελαφρυ φαγητο για το καλοκαιρι

η ιδια συναταγη μπορει να γινει μονο που αντι για οστρακα και λεμονι, βαζετε κρεμυδι τοματα και οτι αλλο θελετε παρομοιο.



ΠΡΟΣΟΧΗ: μικρο ψαρι = ανοστο φαγητο :D

Re: Ψαρι με μακαρονια στο φουρνο;

Δημοσιεύτηκε: Σάβ 11 Απρ 2009, 13:23
από Apomakros
ΠΡΟΣΟΧΗ: μικρο ψαρι = ανοστο φαγητο
Τότε γιατί το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό;

:lol:

Re: Ψαρι με μακαρονια στο φουρνο;

Δημοσιεύτηκε: Τρί 21 Απρ 2009, 14:56
από Τάλως
Απόμακρος έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ: μικρο ψαρι = ανοστο φαγητο
Τότε γιατί το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό;

:lol:
μα για να γινει νοστιμοτερο καλε μου φιλε


χαχαχαχα