Συστατικά
* 24 σου μικρά
* 750 γραμ. παγωτό βανίλια, έτοιμο
* ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
* 250 mΙ γάλα
* 250 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα
* 50 γραμ. ζάχαρη
* 40 γραμ. βούτυρο
* 50 mΙ κρέμα γάλακτος
Συνταγή
Γεμίζετε τα μικρά σου, χρησιμοποιώντας κορνέ ζαχαροπλαστικής, με ένα καλό παγωτό βανίλια.
Τα αφήνετε στην κατάψυξη έως ότου τα σερβίρετε.
Για να ετοιμάσετε τη σάλτσα σοκολάτας:
Βράζετε σε μπεν μαρί το γάλα με την κρέμα γάλακτος, τη σοκολάτα κουβερτούρα και τη ζάχαρη.
Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε το βούτυρο κομμένο σε κομματάκια. Ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε τα προφιτερόλ παγωτού σε μπολάκια και καθένας τα περιχύνει με ζεστή σάλτσα σοκολάτας, τόση όση επιθυμεί.