Ταραμας ασπρος ή κοκκινος
ψωμι
μερικα φρεσκα κρεμμυδακια -το πρασινο μερος κυριως
ανιθος
αλευρι
λαδι για το τηγανι.
Αραιωνουμε με λιγο νερακι τον ταραμα,να γινει παχυρευστος σαν το μελι.Προσθετουμε το ψωμι οπως το κανουμε με τους συνηθεις κεφτεδες,το κρεμμυδακι και τον ανιθο ψιλοκομμενα.Ζυμωνουμε και απαραιτητως δοκιμαζουμε μηπως χρειαζεται κι αλλο ψωμι-αν ειναι λυσσα απ'τον ταραμα-ή μηπως του λειπει ταραμας.Πλαθουμε κεφτεδες,τους αλευρωνουμε και τους τηγανιζουμε σε ζεστο αλλα οχι καυτο λαδι(να μην αρπαξουν).
Ειναι πεντανοστιμοι και τρωγονται ειτε ζεστοι ειτε κρυοι.
Καλη ορεξη!
