Σελίδα 1 από 1

Τηγανιτές πατάτες διαίτης

Δημοσιεύτηκε: Τρί 16 Φεβ 2010, 13:35
από sacred_circle
Πατάτες
Ελαιόλαδο
Ρίγανη Αλάτι
Κόβουμε τις πατάτες όπως θα τις κόβαμε για τηγάνι. (Μια μέτρια πατάτα καθαρισμένη έχει ,πάνω κάτω 20 μπαστουνάκια,Αν σε 10 τέτοιες πατάτες βάλουμε 4 κουταλιές λάδι που είναι αρκετές για να γίνει η ποιό πάνω συνταγή)Τίς βάζουμε σε ένα ταψί αντικολητικό. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη. Ανακατεύουμε με τα χέρια καλά. Ψήνουμε στον αέρα στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.