Τηγανιτές πατάτες διαίτης
Δημοσιεύτηκε: Τρί 16 Φεβ 2010, 13:35
Πατάτες
Ελαιόλαδο
Ρίγανη Αλάτι
Κόβουμε τις πατάτες όπως θα τις κόβαμε για τηγάνι. (Μια μέτρια πατάτα καθαρισμένη έχει ,πάνω κάτω 20 μπαστουνάκια,Αν σε 10 τέτοιες πατάτες βάλουμε 4 κουταλιές λάδι που είναι αρκετές για να γίνει η ποιό πάνω συνταγή)Τίς βάζουμε σε ένα ταψί αντικολητικό. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη. Ανακατεύουμε με τα χέρια καλά. Ψήνουμε στον αέρα στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Ελαιόλαδο
Ρίγανη Αλάτι
Κόβουμε τις πατάτες όπως θα τις κόβαμε για τηγάνι. (Μια μέτρια πατάτα καθαρισμένη έχει ,πάνω κάτω 20 μπαστουνάκια,Αν σε 10 τέτοιες πατάτες βάλουμε 4 κουταλιές λάδι που είναι αρκετές για να γίνει η ποιό πάνω συνταγή)Τίς βάζουμε σε ένα ταψί αντικολητικό. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη. Ανακατεύουμε με τα χέρια καλά. Ψήνουμε στον αέρα στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.