Από Nemesis
Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες γεια σας, αποφάσησα ότι κάποια στιγμή θα παντρευτώ και ότι πρέπει να επεκτείνω τους οριζοντές μου λιγάκι... να μάθω και την τέχνη της μαγειρικής, και επειδή νιώθω πολύ thrilled που έμαθα το πρώτο μου "φαί" είπα να μοιραστώ αυτή την εμπειρία μου μαζί σας και την συνταγή βεβαίως
λοιπόν παίρνουμε το μπρίκι/κατσαρολάκι/τζουβέ... εξαρτάται από τα πόσα αυγά θέλετε να βράσετε εγώ προς το παρόν θα σας μιλήσω για 1 μόνο αυγό στα πολλά μπερδεύομαι :confused02:
το γεμιζουμε λίγο νεράκι και βάζουμε μαλακά μαλακά μέσα το αυγό είναι θέμα "ασφάλιας" το λίγο νερό ούτε μας χύνεται ούτε μας πέφτει άτσαλα το αυγουλάκι να ραγίσει
αφού το έχουμε βάλει μέσα επιτυχώς
το βάζουμε στο μάτι
ανοίγουμε το μάτι
και περιμένουμε να έρθει σε βρασμό....
όταν βράσει δεν ξέρω ακόμα για πόση ώρα το βγάζετε εάν τώρα σας βγει μελάτο δεν πειράζει εμείς να είμαστε καλά την επόμενη φορά.
τα υλικά της συνταγής μπορείτε να τα προμηθευτείτε από μία κότα...
κότες υπάρχουν συνήθως στα κοτέτσια :laughbounce:
τώρα εάν δεν ξέρετε που υπάρχουν κοτέτσια δεν ξέρω τι να σας πω
σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας... ελπίζω να τα πάτε μία χαρά, είναι λίγο περίπλοκο αλλά αφού τα κατάφερα εγώ θα τα καταφέρετε κι εσείς.
Φιλάκιαααα


