Silver Lady μια συνταγη για μερακληδες

Εδώ γράφετε όμορφες συνταγές για τη χαρά των γεύσεών μας.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
liakos622
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Irc ψευδώνυμο: liakos622
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Silver Lady μια συνταγη για μερακληδες

Δημοσίευση από liakos622 »

Κυριαρχούσε στο μυαλό και στο σώμα του τον τελευταίο καιρό. Την είχε ξεχωρίσει από νωρίς από τo κοπάδι των υπόλοιπων θηλυκών που έκαναν κάθε βράδυ περαντζάδα μπροστά του λαχταρώντας ένα του βλέμμα, μια λέξη.

Αυτή τίποτα. Πιανόταν αγκαζέ με τις φιλενάδες της και άλλαζε δρόμο. Μα πριν καλά καλά ξεμακρύνει είχε προλάβει να μπολιάσει με το άρωμά της το γιαλό του.

Ασημένια, την φώναζε γιατί τα μάτια της είχαν το χρώμα της αντανάκλασης του φεγγαριού στο νερό. Και αυτή χανόταν γρήγορα στ’ασημένια νερά πριν καν προλάβουν να ανταλλάξουν μια λέξη, ένα βλέμμα αλλιώτικο. Αυτό το βλέμμα της σιωπής που λέει πολλά. Και εκείνη ήξερε τι ήθελε. Παιχνίδι του μυαλού ήταν όλο αυτό και ήθελε να αιχμαλωτίσει το δικό του χωρίς να κουνήσει το μικρό της δαχτυλάκι.Που να’ξερε όμως οτι θα έπεφτε στην ίδια της τη παγίδα.

Είχε πεισμώσει για τα καλά όμως τώρα εκείνος. Νάζια σ’αυτόν; Τσαλιμάκια ήθελε το θηλυκό , θα τα’χε λοιπόν! Να δούμε πόσο θα άντεχε! Δεν θα του χαλούσε μια ζωή τον ύπνο του η δεσποινίς!Να χρωματίσει ασημιά τα όνειρά του ήθελε και θα το κατάφερνε έστω και με το ζόρι!

Έβαλε λοιπόν σε εφαρμογή την επομένη το ύπουλο σχέδιό του. Πλεύρισε μια από τις φιλενάδες και την προσκάλεσε για μπάνιο. Έτσι η Ασημένια έμεινε μόνη της να παίζει στην ακροθαλασσιά με τα κύματα χωρίς να δείξει το παραμικρό ίχνος φανερής δυσαρέσκειας, γιατί από μέσα της……. Και για τις επόμενες μέρες συνεχιζόταν λοιπόν το ίδιο σκηνικό.

Άτιμη γυναίκα!Κάνεις την ανέμελη τάχα μου μα εγώ ξέρω ότι με την άκρη του ματιού σου ψάχνεις να μας εντοπίσεις. Μα έχουμε πάει στα βαθειά εμείς , πίσω από τα βράχια και δεν φαινόμαστε. Έτσι για να δεις πως είναι να τριβελίζεται το μυαλό από λαχτάρα και αγωνία!

Το βράδυ η Ασημένια δεν είχε όρεξη να πάει με τους υπόλοιπους. Μια η φίλη της που της έλειπε και ήταν μόνη ή …. την ενοχλούσε που ήταν μαζί του; Αυτό παραήταν! Όχι και να τη νοιάζει τώρα και ο Μορφονιός!Και όμως. Έπιανε το νου της μερικές φορές να τον σκέφτεται. Αμάν βραδιάτικα αυτό της έλειπε τώρα! Κατέβηκε προς τη θάλασσα πέταξε τα ρούχα της και άρχισε να κολυμπάει. Δεν είχε φόβο αυτή. Η καλύτερη του κοπαδιού ήταν και βρέθηκε να κολυμπά στο δρόμο που χάραζε η πανσέληνος στο κύμα. Κουράστηκε σε μια στιγμή και κάθισε να ξαποστάσει στο αναγύρισμα ενός βράχου, σ’ένα μικρό ξερονήσι.

Εδώ θα πρέπει να φέρνει ο Μάκης τη φιλενάδα της σκέφτηκε. Ξάπλωσε στα βότσαλα και περίμενε να επανέρθει η ανάσα της. Είχε και την επιστροφή και έπρεπε να κρατήσει δυνάμεις. Το φεγγάρι ολόγιομο απάνω της έδινε και έπαιρνε χρώμα από τα μάτια της.

Γέμισε τα πνευμόνια της θαλασσινό αέρα και έπεσε πάλι στη θάλασσα. Μα στο μακροβούτι της έπεσε επάνω σε ένα μαλακό εμπόδιο.

Βγήκε στη επιφάνεια τρομαγμένη μη μπορώντας να αρθρώσει λέξη. Αποπροσανατολίστηκε μα πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε βρέθηκε στην αγκαλιά του.

-Εσύ εδώ;Μα πως;

-Ασημένια μου εδώ είμαι κάθε βράδυ και σε περιμένω να φανείς.

-Εμένα περιμένεις;Και η φιλενάδα μου τότε;

-Τίποτα δεν συμβαίνει. Τα’χαμε συμφωνήσει για να σε πικάρουμε λίγο.

-Ώστε έτσι ε; Άτιμε θα… μα πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη πρότασή της είχε προλάβει να της σφραγίσει το στόμα μ’ένα φιλί. Επιτέλους την είχε στην αγκαλιά του, στο νερό μέσα στο στοιχείο τους χωρίς να τους χωρίζει τίποτα πια. Βγήκαν πάλι έξω στα βότσαλα και άρχισε να τη γεμίζει με χάδια και φιλιά, ένα σώμα που άφηνε το δικό του μοναδικό αποτύπωμα στην άμμο. Την έκανε δική του και παντρεύτηκαν σ’εκείνη τη αμμουδιά …..

Η Ασημένια Σαρδελίτσα με τον Μάκη Ασημάκη Σαρδελίτσα!

Έλα βρε που δεν καταλάβατε ότι πρόκειται για συνταγή όλο αυτό;Αφού ξέρετε ότι εγώ αλλιώς τις σερβίρω!!Και τις παντρεύω!Ορίστε ένας νηστίσιμος ουζομεζές

ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ

Υλικά

1 κιλό σαρδέλες

2 σκελίδες σκόρδο

1 πράσινη πιπεριά

Μαϊντανός

Κάππαρη

Αλάτι, πιπέρι πράσινο

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τις Ασημένιες μας, και αφαιρούμε τη ραχοκοκαλιά και το κεφάλι. Σ’ένα μπολάκι έχουμε ψιλοκόψει όλα τα παραπάνω υλικά.

Παίρνουμε μια μια Ασημένια την ανοίγουμε καλά και τοποθετούμε λίγο από το μίγμα των υλικών. Από πάνω της ξαπλώνουμε μια άλλη σαρδέλα.

Και έσονται εις σάρκα μιαν !

Λαδώνουμε και αφήνουμε το ζεύγος να χαρεί τον έρωτά του για 15 λεπτά περίπου και μετά βουρ για τα κάρβουνα!

Θέλει 7-10 λεπτά περίπου η κάθε πλευρά. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και λεμονάκι μυρωδάτο!

Να σας ζήσουν!

γιατι η μαγειρικη δεν ειναι αγγαρεια.Εικόνα
Η Μακεδονια ειναι μονο Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η
Άβαταρ μέλους
atimi_ksenitia
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 1 φορά
Έλαβε Likes: 6 φορές

Re: Silver Lady μια συνταγη για μερακληδες

Δημοσίευση από atimi_ksenitia »

liako pou to exeis anoiksei to oinomageireio eipame?
Confutatis maledictis,flammis acribus addictis, voca me cum benedictus. Oro supplex et acclinis,
cor contritum quasi cinis,gere curam mei finis. Lacrimosa dies illa,qua resurget ex favilla
judicandus homo reus
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΙΔΕΟμαγειρέματα”