Καρμπονάρα Με Μανιτάρια Ala Creme (από Από Acid{R.F.E})
- Salome
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Δημοσιεύσεις: 1833
- Εγγραφή: Τετ 18 Απρ 2007, 00:14
- Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
- Φύλο: Γυναίκα
- Τοποθεσία: ο μικρός μου υδροβιότοπος
Καρμπονάρα Με Μανιτάρια Ala Creme (από Από Acid{R.F.E})
Posted: Sun Oct 01, 2006 6:10 am Post subject: Καρμπονάρα Με Μανιτάρια Ala Creme
Από Acid{R.F.E}
Χρειαζόμαστε για 2 άτομα:1,5 πακέτο τορτελίνι με γέμιση τυρί
1 κρέμα γάλακτος(1 ποτήρη)
Μαγιονέζα(5 κουταλιές σούπας)
Ζαμπόν(10 φετούλες)
Μπεϊκον(10 φετούλες)
Μανιτάρια(Όσα προτιμάτε)
Γκούντα Ολανδίας 400 γραμάρια
2 Πύλινα για τον φούρνο
Εκτέλεση:(Προθερμένουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς)
Βάζουμε τα τορτελίνια να βράσουν για 8 λεπτά(όχι παραπάνω γιατί βράζουν και στον φούρνο)
Πέρνουμε την κρέμα γάλακτος την βάζουμε σε ένα μπόλ,και βάζουμε τις 5 κουταλιές μαγιονέζα
και το ανακατεύουμε.
Πέρνουμε το ζαμπόν και το μπείκον και τα κόβουμε λωρίδες μικρές και το ρίχνουμε στην,
άσπρη σάλτσα.
Πέρνουμε λίγη απο την γκούντα Ολανδίας,και την τρίβουμε στο μίγμα αλλαντικών και της
άσπρης σάλτσας μας.
Μετά τα μανιτάρια τα ψιλοκόβουμε,και τα ρίχνουμε στην σάλτσα και έτσι όπως είναι τα ρί-
χνουμε ένα ανακάτεμα να έρθουν να στανιάρουν.
Μόλις βράσει το τορτελίνι μας το ρίχνουμε στα πύλινα,απο πάνω το μύγμα σάλτσας και αλλαντικών,
και τέλος ρίχνουμε την τριμένη γκούντα μας απο πάνω,και το αφήνουμε για 15 λεπτά εαν το,
θέλουμε ξεροψημένο το αφήνουμε στα 22 λεπτά,δείτε όταν γίνει το κασέρι κόκκινο βγάλτε το.
Υ.Γ.
Ξέρω οτι η Καρμπονάρα γίνεται σε τηγάνη αντί σε φούρνο,απλώς ο έλληνας δεν μπορει με τίποτα,
να φάει την κανονική καρμπονάρα,γι'αυτο και την έχουν αλλάξει οι ποιό πολλοί.
Εμπιστευτείτε με,μάγειρας είμαι.
Αυτή η συνταγή είναι αφιερωμένη στην Αρελα με πολύ αγάπη και εκτίμηση. |(:
Από Acid{R.F.E}
Χρειαζόμαστε για 2 άτομα:1,5 πακέτο τορτελίνι με γέμιση τυρί
1 κρέμα γάλακτος(1 ποτήρη)
Μαγιονέζα(5 κουταλιές σούπας)
Ζαμπόν(10 φετούλες)
Μπεϊκον(10 φετούλες)
Μανιτάρια(Όσα προτιμάτε)
Γκούντα Ολανδίας 400 γραμάρια
2 Πύλινα για τον φούρνο
Εκτέλεση:(Προθερμένουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς)
Βάζουμε τα τορτελίνια να βράσουν για 8 λεπτά(όχι παραπάνω γιατί βράζουν και στον φούρνο)
Πέρνουμε την κρέμα γάλακτος την βάζουμε σε ένα μπόλ,και βάζουμε τις 5 κουταλιές μαγιονέζα
και το ανακατεύουμε.
Πέρνουμε το ζαμπόν και το μπείκον και τα κόβουμε λωρίδες μικρές και το ρίχνουμε στην,
άσπρη σάλτσα.
Πέρνουμε λίγη απο την γκούντα Ολανδίας,και την τρίβουμε στο μίγμα αλλαντικών και της
άσπρης σάλτσας μας.
Μετά τα μανιτάρια τα ψιλοκόβουμε,και τα ρίχνουμε στην σάλτσα και έτσι όπως είναι τα ρί-
χνουμε ένα ανακάτεμα να έρθουν να στανιάρουν.
Μόλις βράσει το τορτελίνι μας το ρίχνουμε στα πύλινα,απο πάνω το μύγμα σάλτσας και αλλαντικών,
και τέλος ρίχνουμε την τριμένη γκούντα μας απο πάνω,και το αφήνουμε για 15 λεπτά εαν το,
θέλουμε ξεροψημένο το αφήνουμε στα 22 λεπτά,δείτε όταν γίνει το κασέρι κόκκινο βγάλτε το.
Υ.Γ.
Ξέρω οτι η Καρμπονάρα γίνεται σε τηγάνη αντί σε φούρνο,απλώς ο έλληνας δεν μπορει με τίποτα,
να φάει την κανονική καρμπονάρα,γι'αυτο και την έχουν αλλάξει οι ποιό πολλοί.
Εμπιστευτείτε με,μάγειρας είμαι.
Αυτή η συνταγή είναι αφιερωμένη στην Αρελα με πολύ αγάπη και εκτίμηση. |(:
- Salome
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Δημοσιεύσεις: 1833
- Εγγραφή: Τετ 18 Απρ 2007, 00:14
- Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
- Φύλο: Γυναίκα
- Τοποθεσία: ο μικρός μου υδροβιότοπος
Re: Καρμπονάρα Με Μανιτάρια Ala Creme (από Από Acid{R.F.E})
Posted: Mon Oct 02, 2006 7:44 pm
Από wormhole
Θα το φτιαξω αύριο βράδυ και θα σου πω τα αποτελέσματα!
Ακούγεται πολύ καλό πάντως...
Από wormhole
Θα το φτιαξω αύριο βράδυ και θα σου πω τα αποτελέσματα!
Ακούγεται πολύ καλό πάντως...
- Salome
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Δημοσιεύσεις: 1833
- Εγγραφή: Τετ 18 Απρ 2007, 00:14
- Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
- Φύλο: Γυναίκα
- Τοποθεσία: ο μικρός μου υδροβιότοπος
Re: Καρμπονάρα Με Μανιτάρια Ala Creme (από Από Acid{R.F.E})
Posted: Tue Oct 03, 2006 12:25 pm
Από ΑρΕλα
Ευχαριστώ φίλε Σπάρτακε:)
Πολυ χρήσιμη και ωραία συνταγή:)
Από ΑρΕλα
Ευχαριστώ φίλε Σπάρτακε:)
Πολυ χρήσιμη και ωραία συνταγή:)
- Salome
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Δημοσιεύσεις: 1833
- Εγγραφή: Τετ 18 Απρ 2007, 00:14
- Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
- Φύλο: Γυναίκα
- Τοποθεσία: ο μικρός μου υδροβιότοπος
Re: Καρμπονάρα Με Μανιτάρια Ala Creme (από Από Acid{R.F.E})
Posted: Tue Oct 03, 2006 12:32 pm
Από Nessa
Δεν μας είπες όμως το πιο σημαντικό Σπάρτακε...
Πού θα προστεθούν οι θερμίδες? Στα μπούτια ή στις κοιλιές μας?
Από Nessa
Δεν μας είπες όμως το πιο σημαντικό Σπάρτακε...
Πού θα προστεθούν οι θερμίδες? Στα μπούτια ή στις κοιλιές μας?
- Salome
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Δημοσιεύσεις: 1833
- Εγγραφή: Τετ 18 Απρ 2007, 00:14
- Irc ψευδώνυμο: RedSonya, Salome
- Φύλο: Γυναίκα
- Τοποθεσία: ο μικρός μου υδροβιότοπος
Re: Καρμπονάρα Με Μανιτάρια Ala Creme (από Από Acid{R.F.E})
Posted: Mon Oct 09, 2006 11:24 pm
Από Acid{R.F.E}
Ξέχασα να διευκρινίσω ένα πράγμα.
Αυτή η συνταγή με ευλάβια παιδιά.
Είναι φούλ στις θερμίδες.Και πολύ βαριά.
Αλλα είναι εξίσου νόστιμη και εθιστική.
Από Acid{R.F.E}
Ξέχασα να διευκρινίσω ένα πράγμα.
Αυτή η συνταγή με ευλάβια παιδιά.
Είναι φούλ στις θερμίδες.Και πολύ βαριά.
Αλλα είναι εξίσου νόστιμη και εθιστική.