ρίξε μετά και μια ματιά στην αύρα μου
γιατί κάπως χλωμό με βλέπω
(και μη μου πεις πως δεν δύνασαι γκαβή,
άλλοι απ' τα 18 τους βλέπουν)

τη σχέση έχει αυτό που λες με την σόγια;Απόμακρος έγραψε:μωρη μαντααααμ

τη σχέση έχει αυτό που λες με την σόγια;Απόμακρος έγραψε:μωρη μαντααααμ

είναι άσχετο με αυτό που συζητάμε έδω κ.έξυπνε.Απόμακρος έγραψε:και συ τι ρωτάς;
είσαι 18ρης ή βλέπεις αύρες μήπως;
(σαν άσχετο θα πάει εκεί που πρέπει)

θα ξεκινήσει σειρά αντιπαραθέσεων για το ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι καλά παιδιά.. έλεοc =P.
Ονόματα να μην πούμε, αλλά έχω δεί κάτι αθλητές πυγμαχίας και άρσης βαρών, ομοφυλόφιλοι με τα όλα τους, αλλά απο εγκράτεια σε βάζει κάτω Ίκαρε! Μιλάμε για ΤΟ σκληρό προγραμμα προπόνησης, για ΤΗΝ αυστηρή διατροφή... δεν θα άντεχες ούτε μήνα...επομένως το 'επιχείρημά' σου δεν πάει απλά άπατο, αλλά θα το βάλω στα κάρβουνα να το κάνω ψητό!Κάποιος που όχι μόνο δεν χαρακτηρίζεται από εγκράτεια, αλλά εκτρέπεται + σε ανωμαλίες, είναι πολύ πιθανότερο να μην αυτο-ελέγχεται ούτε στο διατροφικό ζήτημα + να είναι + εκεί ''ό,τι να'ναι'' δηλ. παμφάγος - κρεοφάγος, από το να μην είναι. Αυτή είναι η θέσις μου, δηλ. ομο --> κρεοφάγος + σε ουδεμία περίπτωση κρεοφάγος --> ομο.

ενώ εσείς (οι άντρες? αφού εμείς οι όλες είμαστε γυναίκε) δεν παίρνετε παράδειγμα αρνητικό (παράδειγμα πάντως) απο φιόγκους και δεν γενικεύετε καθόλου!!!!Αντε γιατί όλες από φιόγκους παίρνουν παράδειγμα... + γενικεύουν ...